Å lussekatter


pepparkaksbak


*suck*

Tänk er största möjliga sucken ni har hört o sen lägger ni till typ en 100 decibel.. HATAR att betala räkningar..November är slut o dec kommer bli en dyr månad. Fan för att vara en fattig student- IT SUCKS!!!

En riktigt bra dag

Bak, mys o mera mys.. Snart ska jag börja tänka på att göra mig iordning för vi ska åka till krp o inta lite käk. Imorgon är det skola igen. Det är även den 1/12 imorgon.. o jag har köpt en riktig kalender till smulungen :) Det är inte ens en månad kvar till julafton.. o jag vet inte hur det blir. Jag har sagt i 2 år att jag vill vara hemma. Vi får se. Lussekatterna smakade utsökt förresten..mmm o dumlekakorna ska vi inte prata om..*kärlek* Flis o jag gick ut en stund o hälsade på lilla kaninen som bor på 2:an. Flis blir så lyrisk o mår så gott med djur. H är pälsdjursallergiker. Vart det bär av med det får vi se. Nej, om man skulle se till o göra sig iordning kanske?? hm..*orkar inte..*

Bakning del 2

Vilken bakhelg det blev av detta då. Igår vart det pepparkakor o idag lussekatter o dumlekakor... mmm.. skönt med hemmabakade kakor i huset. Hade ju siktat in mig på att jobba hela helgen men så vart icke fallet. Så..helt plötsligt fick jag en herrans massa tid över..TID ÖVER!! wow, det händer ju aldrig. Ska byta gardiner i köket idag. Dags att ta fram det dammiga strykjärnet o strykbrädan o fixa lite julmys i mitt kök. I em vankas det Jansson o lite annan julmat hos farmor o farfar. Gott..

nu börjas det

med vad? att pynta såklart!! Det jag kan bocka av på listan är följande: pepparkaksbak. (bild kommer snart)julgardiner i flis rum o lite ljusstakar. Nu ska vi klä på oss o ge oss ut en stund. Hörs lite senare

Kalas

Bästa Albin har fyllt år (inte idag, men ändå) o det firades med pompa o ståt. Vi hade köpt ett presentkort på Stadium (funkar väldigt bra på nästan tonårskillar.) Mycket trevligt sällskap o pratstund med gudföräldrarna. Älskar att umgås med dem..mycket kloka o roliga människor. Nu sover flis o gissa om hon var sååå tröttis?? Pluttan som höll låda så länge idag. Förresten. Måste skryta över min dotter. Idag låg hon inne på vilan, o det gick över förväntan bra o hon somnade tom..DUKTIG TJEJ!! Nu får vagnen vara hemma istället. *Puss på älsklingen* Nu är det natten i huset.. jisses det känns verkligen i kroppen att det är fredagkväll.. Kram på er alla därute.

att sluta på topp

Det måste jag säga att jag gjorde idag. Fick så mycket feedback på mitt handledarsamtal och ros så jag börja gråta. Gisela är bara bäst. Tack för en fantastisk vfu. Min stöttepelare..o mentor. A o B kom också in o de hade med sig en present till mig..Åh..*gråta igen* en riktigt tänkvärd gåva som värmer långt in i hjärtat. Gjorde en smarrig mellis idag. Hemmagjord äppelkräm med mjölk mmm.. Ärligaste barnen säger.."jag kanske tycker om det här..jag kommer inte ihåg." Barnet smakar tittar på mig o säger.." nej, Sara..jag hade fel..jag gillade inte det här!" hahaha sötaste A...Vilken sköning. Avslutade dagen med att dansa med en annan A. Lilla sötisen kommer fram efter mellis när det bara är vi kvar. "jag vill dansa med dig!" "KOM NU" vad säger man.. bara o ta sig en sväng om o bjuda till riktigt kul dans. Jag kommer att sakna mina barn..För det är så. De är MINA BARN, det är kärlek rakt igenom.

fredag igen

Dagarna dom går o går efter varandra, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag..dagarna de går o går o går..va tisdag, onsdag, torsdag försvann! tisdag onsdag torsdag kom tillbaks annars fattas det dar..tisdag onsdag torsdag kom tillbaks tack ska ni ha.. Den sången brukar vi sjunga med våra barn. Egentligen säger man bara att en (den befintliga dagen) försvinner, men seriöst alltså..det känns ju som det bara är måndag o fredag nu för tiden. Tempot går i 120 o tittar man ut så ser jag nästa hur världen rör sig förbi. Fast inte förbi mig, jag är allra högst levande nu. Jag njuter egentligen av varje sekund och det är skönt att ha viktiga och meningsfulla saker att göra. Fredag igen alltså. Ikväll vankas det kalas för den goaste Albin. Han fyllde för ett tag sen, men mellan sjukdom o aktiviteter så är det svårt att pricka in en bra dag. Men idag kör vi. Imorgon ska Flis o jag baka pepparkakor. Det kommer bli deg högt o lågt o förmodligen i våra munnar också.. men det är ok. Bara det inte blir några mängder. Lite provsmak är faktiskt ok. På söndagen så ska vi baka lussebullar. Det är även skyltsöndag..fast jag vet inte om jag är så sugen på det. Den är ju ändå inte som förr. En riktigt mysig pysselhelg. Bus ute o inne. O vet ni vad? Jag köpte min första julklapp igår. Ett Laban-pussel till smulis. 12 el 15 bitar!! Har sett att hon är riktigt duktig på pussel o knopppussel är inte lika roligt längre..hon vill få fram en hel bild istället. Har insett att min julklapp till H kommer att bli dyr..men det är ngt som vi kom ha länge så..mmm det får faktiskt bli en sån till mig o han. MÅste göra mig iordning nu. För sen ska jag göra iordning smulis också o det tar alltid lite längre tid. Ha en finfin dag därute

bästa barnen

Jag har utan tvekan de bästa barnen på min vfu. Vilka godingar alltså. Jag kommer sakna allt med avdelningen. Min fantastiska handledare, barnen o all personal. All personal i hela huset faktiskt...Alla har verkligen dragit sitt strå till stacken för att få mig att känna mig välkommen o omtyckt. Bjöd mina barn på glass idag. Gissa om det vart populärt eller?? 2 år till i skolan.. sen så är världen min!

å nu då?

Det har varit en lång dag. Klockan ringde kl 06 för oss alla 3 i huset.. Flis har varit hos farmor hela dagen o jag har haft vfu o H jobbar..fortfarande. Vi ligger o myser i soffan smulis o jag, ska strax hoppa in i duschen o förbereda inför morgondagen. Hon mår bra nu mitt lilla hjärta, varit på topphumör hela dagen o haft en jättemysig dag med farmor helt för sig själv. TACK UNDERBARASTE FARMOR..du är verkligen en klippa o det är bara kul o köpa en blomma som uppskattning. Prinskorv, potatis och spenat. Supersmaskigt o gottis i våra magar. Imorgon ska jag bjuda min barngrupp på glass. Min näst sista dag för den här gången..o imorgon är de ändå rättså många på plats så då passar det verkligen att bjuda mina godingar på ngt gott. Måste iväg till affären o fixa det sen bara..om jag inte kan få H att ta vägen förbi affären o fixa det åt mig..ska nog ringa honom nu.

en tanke

Jag fick vara med på en föeläsning idag. Det var en psykolog som pratade om hur man kan hantera en stor barngrupp och hur viktigt det är att barn tillåts ha tråkigt samt hur vi sliter i våra barn o överstimulerar dem med intryck alldeles för tidigt i livet... SKITBRA!!

överdosering

Kanske kanske kanske inte är magsjuka.. HÅLL ALLA TUMMAR..pest el kolera..det kanske bara är en överdosering av...trolldeg. Salt som fasen själv men flis äter skräpet ändå. My gooood... hon har druckit 5 glas mormorsaft nu..o 2 piggelinglassar o vet ni vad? det är ok, stackarn behöver ju balansera det salta hon fått i sig.

SE DIG FÖR BLINDSTYRE!!

Blir så less på bilister som inte ser sig för. Höll på att bli påkörd idag. FY fan.. På min egen gata där vi bor dessutom. Gubben rusade ut ur sin bil..SE DIG FÖR BLINDSTYRE sa han till mig. Då vart jag vansinnig på den högre nivån. DET ÄR 30 km/h på denna gata o dessutom har JAG företräde så se dig för själv istället för att skälla på mig. Jag körde inte för fort, men vill gärna gå in med mitt barn som sitter i bilen o SPYR..du kanske vill ta över??? Nej, trodde inte det. BRA! helt allvarligt funderar jag på att sluta köra bil. ALLA JÄVLA FARTDÅRAR, BLINDSTYREN OCH OMDÖMESLÖSA IDIOTER som finns därute kommer ju ta livet av mig i förtid..VART I HELVETE LÄRDE NI ER O KÖRA BIL??

sjuk igen

Inte jag denna gång dock.. Flis är MAGSJUK!! fy faaaan..vad blir det egentligen? Är så less på att vi ska vara så skruttiga heela tiden. Är inne på min 4:e vfu vecka o ta mig fasen att det har varit ngt nästan hela tiden. Blää. Tycker så synd om min lilla smulis. Slocknade som ett ljus i soffan o sover så gott nu. Själv har jag proppat i mig 5 vitpepparkorn o hoppas verkligen att jag klarar mig från detta elände

Snö snö snö

Snön vräker ner, det har den gjort mer el mindre sen lunch här på Ö:a. Vinterland bara så där. Vackert, men kallt. Sista veckan vfu nu. Lite ledsamt, men skolan hägrar o det vankas MYCKET saker när vi kommer tillbaks. Är sugen på att köpa en gäng nya lampor till huset. Har tröttnat på de som finns o funderar allvarligt på att dra till Ikea för där finns det ett par st som jag vill ha, dessutom så har jag planerat en del julklappar därifrån så slå 2 flugor i samma smäll? Maybee baby... En sak är säker alla fall. Så dumt av mig att glömma mina täckbyxor på vfuavd..skulle ju bara vara askul o åka lite pulka just nu. ME LOVE SNOW

Glömde ju

En el-visp så nu får du ha din ifred bästa GT! Happy Feet (film) Mat :)

Fiiiina gåvor

Bästa flis har fått följande saker denna helg. en overall en täckjacka o täckbyxor en liten poslinsservis ett gossedjur som fick flytta med till ö:a supersöt vinröd pajlettklänning o de sötaste små skorna..(som hon VÄGRAR ta av sig) Har jag glömt ngt? Herregud vad ni skämmer bort mitt barn...Men vi älskar er. TUSEN TACK!

Vilken pissig avslutning på en kanonhelg

Att en hemresa skulle bli så vansinnigt lååååååååång hade jag aldrig kunnat tänka mig. Flis hade film o jag kunde ha allt fokus på vägen. Fram tills Karlskoga var allt toppbra, väglag o trafik lite lagom så där. Men vad händer sen?? Hamnar givetsvis bakom en seeeeeeeeeeg långtradare. Han skvätter ner min bil totalt så nu finns ingen spolarvätska kvar i bilen..*grrr* försöker jag köra om lägger han sig medvetet lite förmycket åt mitt håll så jag inte kommer förbi...Fan va sur jag är på egoistiska långtradarchaffisar..(bästa grannman J..jag tänker givetsvis INTE på dig. Du är bäst ju!) Flis film tog slut strax efter Kristinehamn..på med barnskiva i bilen..o vilken fart det blev i golfen när det kom ljus på vägen i höjd med UNIVERSITETET...Fatta att mitt tålamod var borta..ligga i 80 km/h från Karlskoga..ÅHHHH PANIK..FLYTTA PÅ DIG DITT STORA ÅBÄKE!! Nu är vi hemma igen. H har städat o tvättat! HImla skönt o komma hem då faktiskt.

att sova brevid en tornardo

Det går inte. Jag är sjukt lättväckt alla ggr o lilla flis slänger sig o rullar runt som aldrig förr. Vid 1 typ vaknade hon o ville prata lite..HALLÅ ELLER? Skulle inte tro det. KL 6.10 kom bästa A in o hämtade smulis o gick ner till mormor. Jag fick äntligen sova ifred till 8.30 *sköööönt* Idag vankas Marieberg. Har inte varit där på tre evigheter, ska bli kul o se nu när de hållt på att bygga om o ut. Måste gå ut en sväng med smulis också...hon älskar ju denna snö.

snömys

Vi tog oss en liten promenad på em medans det fortfarande fanns lite ljus ute. Snömys på hög nivå. Hittade en lekpark så gissa om det vart mycket bus för Flisen? Vi hade verkligen så mysigt o var så där gött rosiga om kinderna när vi kom in. Underbar räksoppa med hembakat bröd var pricken över i- tillsammans med en pronaxen dvs.. dumma förkylning som äter upp min kropp innifrån.. Ska snart gå o lägga flis. det har varit en lång dag så det ska bli skönt o vila en stund tillsammans med henne. Gumma- hoppas du får en bra helg på jobbet. Höras söndagkväll? Nossefin.. vi kommer o firar dig till veckan, vilken dag passar? Slutar sent på tisdag men annars så borde jag kunna de flesta dagar. Ballerina hoppas du hittade det jag rekomenderade..sjukt svårt att beskriva.. Att jag inte mms:ade dig istället? Hm.. lätt att vara efterklok.

Road Tripp

Flis o jag satte oss i bilen på fm o styrde vår kos mot Örebro. Mormor o A mys hela helgen... Jag hade blivit varnad för att det skulle vara halkigt o busväder..men det var ingen fara. Mycket trafik faktiskt..åh blir så irriterad över detta väglag som blir över när snön lagt sig o det blir skitigt o det går verkligen inte att titta ut genom fönsterna på bilen.. H..spolarvätskan är typ slut..sorry (man kan säga att jag missbrukar sånt i detta väder o väglag..) Mer då? Det var en himla bra resa faktiskt. Flis kollade Askungen på dvd o jag hade ett lugnt tempo. Väl frammme vankades det mat o nu sitter jag med en kopp kaffe i handen..ah..mår så bra här i Örebro..Gött att det är en kort bilresa iväg o inte kräver fruktansvärd planering.

Snöyra

Vilken fantastisk dag. Inget blev som jag hade planerat (för det var inte min dag att ha samlingen) men..vad göra? Bara o slänga sig in o ta för sig. Drog fram guran o lirade lite krokodilen i bilen, ekorr´n satt i granen o grisen gal i granens topp..*ROCK* Ut i kylan för att ta hand om mina barn som hade utelek. "dä är kallt...ja vill innnnn" Eller så klär man på sig rätt kläder typ. Ska såga föräldrar i allmänhet (inte mina barns föräldrar, men man har ju ögon o se med när man är hemma el på affären o då kan man börja undra..) som sätter sommarskor o tunna jackor på sina små barn..Dåligt. Jaja, till barnens stora glädje vart det pannkakor o sylt idag till lunch.. Jo, jag tackar. Kikade ut precis när vi skulle börja äta..o vad ser jag?? TOTAL SNÖYRA!! Ja!!! Äntligen. Jag fick ett berg laktosfria pannkakor..Å herregud vilket matkoma jag hamande i på sittvilan. Jag läste en spännande bok med 5 barn tätt omslingrade på mig..Jej..snor, rap, host o fisar högt o lågt..mmm Hämta liten flis som jag trodde att hon vilje följa med mig hem.Ack så fel jag hade. Hon höll ju på att dega.. då kan man ju inte bara bryta för att gå hem liksom.. Icke sa nicke. Det tog låååång tid idag innan vi kom därifrån..Nu är vi hemma o vi myser i soffan..Gud va gött med helg. Imorgon är det Örebro som gäller..Here we come!

Flisen..sötaste lilla bus

Hon har börjat säga en sak till mig som värmer hjärtat en iskall dag. Det värmer och gör mig otroligt stolt när hon tittar mig i ögonen o säger.."mamma, jag älskar dig.." Lilla smulis åh jag älskar dig med!!

Dagisbaciller

Åh herregud...kommer man ut till ett yrke där man kommer vara ständigt sjuk eller? Jag har varit på vfu i 3 underbara veckor, stortrivs o mår gott när jag är med mina sötisar. Men..snorpussar, nysningar i fejjan och hostattacker där slemmet flyger.. Jo tjenna.. hur i hela friden ska man hålla sig frisk? Å en annan sak. Jag får bryt på barnes tics när de är förkylda..snörvel, host/krax eller dra in snor alldels för långt in i hövvet..My gooood. Fick en go kommentar idag av en mamma.."så..du är fast anställd här nu eller?" Nej, sa jag.. är lärarstudent och har 2 år kvar..."jaha..det var ju synd..vår familj tycker så otroligt bra om dig.." MEEEEN..tack o thanks a million.. Då är det helt ok med dagisbaciller när de kommer från mina bästa goaste barn..kom o gosa med mig ni..det är helt ok.

Host host o krax

Så låter jag, skrutt o kompani i halsen. Skit också det släpper verkligen inte. Dricker varmt te o mormorsaft. Äter sparsamt med halstabletter, de smakar bättre än vad de gör nytta. Jaja..Får väl gå in på det tunga artilleriet så småningom. El åka till mamma o kurera mig *mys* H hade köpt med bakelser hem idag..o satte på kaffe..Vilken fin och goooood tanke. Men jag dietar på vardagar. Är skithård med det, så liten flis fick min istället o vilket kalas det blev må ni tro. "jag fyller år idag!" sa hon.. Eh.. jo..i typ slutet av maj..men annars är det ju rätt. Smulisen då. Host host o krax. Blir en tidig kväll idag.. Dessa baketerier som snurrar runt runt runt.. my god.. när jag ska bli friskt igen??

Granntant

Har namnsdag idag.. Grattis bästa du!! kram på dig från oss på 4:an

Bästa Flisiris

Jag har varit på utvecklingssamtal idag och vad säga?? Flis är bäst! Visst, även solen har sina fläckar men fick höra massor av härliga saker som denna lilla filur bjuder på. Mammis smulis är bäst. Åh vad skönt o höra att allt går bra och det som inte går bra..det jobbar de på. SKÖNT! Jag är supernöjd med förskolan, det är ett riktigt bra stället i mina ögon och jag som ni vet..STORTRIVS på min avd. Idag har jag varit i skogen med mina barn. Huuu va mys det vart utav det. Vi dansade i skogen och lekte en hel del..Fantastiskt ställe. ME LÖÖÖÖÖVE IT

DAGENS GRATTIS!

TILL BÄSTA NOSSEFIN (JOSEFIN) SOM FYLLER ÅR IDAG. GRATTIS FRÅN LA FAMILIA

Efter lång natt vankas lång dag

Sov så otroligt dåligt inatt. Huga. Efter lång natt vankas lång dag. Jag har varit trött i kroppen idag, känns att jag inte är riktigt på topp. Vi har ingen feber alla fall, och Flis har klarat 2 hela dagar på dagis utan att bli dålig igen. Kors. Hämtade Flis o åkte hem idag, lagade korvgryta o pasta. NOLL inspriration till matlagning idag. Smaka si så där, men Flis åt först upp det som var på hennes tallrik o sen det som var på min. Nu sitter vi här i soffan o har låtit matkoman falla över oss. Jisses, idag lär jag somna som en liten gris alla fall. Hoppas resten av familjen gör detsamma. Planer på veckan..Vfu. Planer till helgen..till Örebro för att hälsa på mormor o A. Ska bli så mysigt. Saknar er. Nej.. om man skulle ta o fixa det sista i min planering kanske? Inte mycket kvar, mest lite plock..men gött o vara klar lite tidigt. Har haft en lättande samtal med min mentor. Tack gode gud för att det finns människor man kan vända sig till när man är rådvill själv..TUSEN TACK!

Nu är det läsa saga dags

Nattis från Flis i huset.. Vi ska gå o borsta tänder o sen lägga oss o läsa en riktigt bra bok..Jag säger nog over and out jag med.. har lite o pyssla med så bye bye

Tankeställning

Fick en tankeställning, point taken. Jag är en fryslort ikväll, ska dra fram vinterkläderna nu..Vill inte frysa mera. Skönt med varm mat klar när jag kom hem. Kom o tänka på en sak tidigare idag. Ibland är det skönt att vara 2. Om vi inte var 2 så skulle jag inte ha möjlighet att läsa till förskollärare, jobba extra på csk eller bo i vårt hus. Ett samtal på vfu´n idag fick mina tankebanor att snurra. Vi får inte glömma varandra efter vägen. Tack för att du ger mig möjlighet att förverkliga min dröm och hjälper mig efter vägen. Jag ser dig, jag ser vad du gör..tack!

sommarsmulisen..(saknar redan värme o sol..)


fundering

OM jag hade vetat att avd 22 var ett helt amazing ställe att arbeta på INNAN flis kom till världen, så vete busen om jag hade sökt till KAU hösten 2007. Nu visste inte jag det, men hade ändå tre intenstiva och lärorika månader på sjukhuset innan jag började läsa på universitetet. 22:an är ett ställe där jag alltid känner mig välkommen, alltid bli mottagen med ett leende och känner mig behövd. Har som ni förstår haft en riktigt bra dag igen. Åh how it really sucks att behöva gå upp så där förbjudet tidigt, men vad skönt det är att komma hem i bra tid. Tog vägen förbi coop på väg hem. Blidde en kasse impulsköp. Dumt, alltid lika dumt. Men men.. vissa saker måste man bara ha. Nej, om man skulle ta o sätta igång med maten. Jag har inte ätit ngn lunch idag. Prioterar att gå hem med rast istället. Trött, men glad att jag har ett fantastiskt extrajobb

heeeeela dagen

Det har varit flis o jag heeela dagen. Bortsett från de knappt 2 timmarna som H hade smulis imorse.. Annars, mammi o flis i vått o torrt, glädje o konflikter.. Idag vete fan vad som har varit med henne. Frisk förmodligen. Vi var till bergvik på fm o köpte en superfin scarf till min faster K. Sen tog vi en fika o hon skötte sig exemplariskt. Efter det tog något underligt väsen över min lilla smulis kropp. Inne på leksaksagffären brakade helvetet lös. Eller nja inte så illa då. Vad hittar hon där? ETT TRUMSET..Please..why.. Ok så här är det. En gubbe som jobbar där (är säkert inte över 25, men en gubbig attityd) kom fram till mig när flis brakade loss på trumsetet.."hon måste sluta..det för väsen o stör de andra kunderna.." Eh..va? Varför sätter ni fram ett trumset då? i barnvänlig nivå? Fint sa jag o skulle gå därifrån. Det ville inte flis. Inte ett endaste dugg..allt skulle provas o lekas lite med först. Tillslut orkar inte mamma mer o sätter flis i vagnen. Flis SKRIKER hela vägen ut till bilen. Åh maaaan... Hemma så äter vi o tar lite ananas till efterrätt. Mums. GÅr o lägger oss i min säng o slocknar på 2 blå. Det är då man bara ligger o tittar på den fridfulla lilla varelsen brevid mig o hör hennes tunga andetag o hon är bara så vacker.. Hon kom upp själv efter nästan 2 timmar.. Skönt för lilla <3 Sen bar det iväg på kalas hos min faster K med fam. Jättetrevligt som vanligt. God mat o sällskap. Pajer, sallad, brie och tårta..Bara supernice. Tom flis åt litegrann. Sen var det kört att sitta still. 5-6 ggr sprang hon ut med olika sällskap för att klappa mimmi-kanin. Sprang runt runt som en duracellkanin (FLIS ALLTSÅ INTE KANINEN..) slog i dörrar, upp o ner för trappan, smulade sönder frigolit, målade i Emmis skolblock (med tillåtelse), gjorde kullerbyttor o hoppade i min famn från andra trappsteget i trappen...Tillslut sa jag Nej, örkar inge mer..Nu tackar vi för oss o åker hem. Thanks alot! Fick ytterkläderna på en supersprallig flis med nerverna någonstans utanpå kroppen. Shit. Kom hem tillslut, vi bänkade oss i en varsin soffa, flis med välling o jag med en kopp te. För en timme sen började jag göra henne iordning för natten..å vilken trött smulis..riktigt tröttgrinig och ledsen. Ville ju se mera Nicke ju. La henne i sängen o gissa en som somnade på 2 blå? Jag ligger i soffan och kollar på mitt lördagsnöje DANSBANDSKAMPEN. FAn vad jag saknar att bugga ibland. ME like it (ibland). H har lyst med sin frånvaro heeeeela dagen. Kul! Jag ska se på mitt program ja o sen går jag o lägger mig. Ska jobba imorgon på 22:an så jag skiter i att vara kul sällskap ikväll..varken flis el jag har ju fått sällskap under dagen.

sovmorgon *kors i taket*

Flis är en morgonpigg liten tjej. Alltid.. Idag fick jag sovmorgon *kors i taket*! H gick upp o jag sa.. hämta henne till vår säng. Vill du inte sova, sa H? Hämta hit henne du sa jag.. Vill du inte sova sa H? Hämta hit henne du sa jag..Men vill du inte sova sa H?...Då sket jag i att svara. Det verkade vara så svårt att förstå när jag bara hade sagt samma sak 3 ggr..Men tack för sovmorgonen. Jag sov såå gott ända tills liten flis rusade in o lät Korken gå lös på mitt huvud..Thanks alot baby. Korken är en vit leksakshäst. Inget mjukisdjur..en stenhård plasthäst med lite mjuk päls. Aj...men då var jag ju vaken. Kors i taket nr 2 var att det fanns frukost när jag kom upp. DET HÄNDER ALDRIG! Så trots allt så måste jag säga att det är en bra morgon i huset.

Trasig

Jag känner mig lite trasig. Det låter lite knas kanske.. men så här är det. Halsen är som ett sandpapper o tokvärker när jag hostar, kroppen gör så där förkylningsont/växtvärk/gryyyyym träningsvärk och min underbara feber som kommer o går. Fryser ena sekunden och sen svettas jag som en gris.. Lite trasig som sagt. Nu dricker jag vin, vi har ätit räkor o mumsat avokado o baugette. Sjävklart käraste GT så är vinglas nr 2 enbart för dig :) Kommer över med el-vispen o 60 kr imorgonem. Men ngt som inte är trasigt är mitt sinne för humor o jag måste bara berätta en kul grej. Igår på handledarträffen så skulle vi gå in i oss själva o visualisera vårt kraftdjur komma ut ur en sten..*ja..jag vet men det var SÅ KUL* Vi hade pratat lite om associsationer(whatever)om djur. Tex hungrig som en varg, klok som en uggla, arbetsmyra, envis som en åsna osv.. Min handledare kom på det där med myran. O vilket djur var det första jag såg i min vita lite runda sten (sten i huvudet alltså ingen riktig) Jo, en myra. Näää tänkte jag. Jag är inte en myra. Jag symboliserar mig icke med en myra..nja..Sen dök det en fågel upp i bildfånget. *plopp* sa det i fantastin å en flygmyra kom från ingenstans. hahahaha..fan va sjukt. Jag höll på att börja skratta.. så när vi öppna ögonen igen fråga Mia-Marie vad jag hade tänkt på egetligen.. Grejen var den att utifrån flygmyran så inser jag att jag har humor och och tycker om att ta för mig och agerar utifrån den situation jag hamnar i. Ny grupp, klass eller arbete. Vad är jag för djur? KAMEOLEONT såklart.. vad annars? jag tar seden dit jag kommer utan att utmärka mig för mycket. Gillar att vara bland människor och ger gärna en färgglad version av vardagen. Å då sa M.m "ja..det gör du..men utan att förlora ditt personliga uttryck.." WOW:.är ju toksvag för komplimanger så jag vart ju röd i ansiktet som vanligt o bara kände mig som typ 5 år o ngn fråga vem jag var kär i på dagis...

Förvånad

Förvånad att vissa personer inte visar sig vara som man först trott. Till min nyfunna vän.. jag tänker så det knakar på dig o din familj. Förstår inte alls, är ledsen för er skull och hoppas definitivt att ni går till botten med det här. *STYRKA*

fredag igen

Yttligare en vecka som passerat, lite upp o ner flis lite sjuk o jag med. Jag är inte på topp..halsen spökar o som ett brev på posten så är man förkyld också. Har en dag att vila upp mig sen är det jobb på csk som gäller. Kvällen i huset bjuder på räkor, ägg, vin, baugette o avokado. Inga fel va? Flis hade tydligen inte varit på topp idag. Åh nej..inte sjuk igen! Men hon var pigg o glad när jag hämtade henne o fråga henne hur hon mådde o svarar glatt "jag mår bra!!" jaha..vad ska man tro?Det är helg alla fall o det enda jag vet är att hon itne behöver till dagis på 2 hela dagar. Lite tid för att krya på sig. Skönt. Nu låter det som tvättmaskinen är klar. YEJ..ta in ren tvätt och hänga upp ny..vilket fredagsnöje. Jag har återigen haft en kanondag. En liten A fyllde år idag, vi sjöng och grattade h*n. 3 hela år och hela dagen har varit ett stort firande. När jag satt med barnen och åt så hade jag ett eget bord med 5 barn. Då säger h*n.." Vet du...!?" Nej, säger jag. "jag är stoooor nu!!" Gullegoos. Sen skulle h*n ställa bort sin tallrik o tappar stuvdade grösaker på golvet. Ok, behöver jag berätta vad stuvade grönsaker ser ut som när de hamnar på golvet?? Hmm..

Blundar o önskar...

Att regnet bara ska sluta HÄLLA ner..jag är icke sugen på att ta med min barngrupp ut på gården i detta regn. Visst lite lätt regn gör inget.. men vi kommer vara dränkta katter hela drösen..Jag har både regnställ o gummistövlar så visst..bring it on. Men helst inte. Guuud vilken mysig morgon vi har haft i huset. Me like it..no no me lööööööve it. Sambo o jag diskuterade igår vad som ska intas som middag idag..vad sägs om räkor..avokado, baugette, vitt vin och ägg...riktigt myyyyys. Jobbar på söndag dag så vill jag dricka ngt gott så gör jag det ikväll. The diet. Vägde mig idag för första gången på aslänge. Blev lite besviken faktiskt men visst minus nästan 6 kg sen augusti kanske inte är så illa ändå?

fantastiskt

Vilken dag! Vilken kväll!! Helt underbar handledarträff på KAU. Skapa..drömma..tänka..berätta...drama o bild. ASKUL! Sjöng o spelade med mina barn idag. Barnen fick även spela rytmikinstrument.. tok-hit! Haft lite feber nu på kvällskvisten, men va fan jag skulle inte missa detta för allt i världen

Status

Ingen feber, men då kanske ska tilläggas att jag käkar panodil...Matlust lika med noll..intag av dryck går bättre. Inte illa va mamma? Flis är återställd misstänker jag..hon klättar efter väggarna o det är jobbigt att underhålla när man själv inte är på topp..känner verkligen igen mig i det du skrev gumma. Idag har vi alla fall bakat. Vi gjorde kokosmuffins. Alldels lagom o vi satt ner o grejade smeten. Vi slockande som 2 små ljus efter lunchen- 1½ timme senare vaknar Flis o puttar på mig.."Vakna mamma!!" Åh...vill sova meeeeera.. men vad göra? bara ge sig upp igen. Jag skäms nästan för att erkänna vilken dålig mamma jag har varit idag. Filmmys på soffan nästan hela dagen. Inte orkade jag laga lunch heller..blev pannkakor som fanns i frysen. Middag kommer sambon få stå för (igen) för jag orkar inte. Handen på hjärtat..shit vad sliten jag är. Vet inte hur jag ska palla morgondagen, men är jag dålig imorgon såå vad göra liksom? är febern inte borta så har jag inget val..

38.6

Så mycket hade jag i feber igår när jag kom hem från vfu´n. Jag hade verkligen ont i hela kroppen igår och var toksliten hela dagen o värre blev det runt em. Jag låg o huttrade på soffan igår o blev verkligen inte varm hur jag än försökte. Somnade av utmattning efter en stund o när jag vaknade höll jag istället på att brinna upp. Tät i hövve o seeeg i kroppen. Feber idag med..37.8 så inte så mycket alla fall. Ska knapra lite panodil o halstabletter o dricka en hink med te o mormorsaft. Vi är alltså hemma idag. H vabbade igår o jag vabbar mig själv idag. Flis är mycket bättre. Skönt. Hon är o klappar på sin sjuka mammi när jag ligger på soffan. Fick hämta henne inatt o ta in henne till oss. Innan hon somnade så sa hon..."hur mår du mamma? du är varm.." Lilla Omtänksamma hjärtat. Seg som sagt..vet bara att imorgon MÅSTE jag till vfu´n igen. Jag har missat 2 dagar nu.. That sucks eftersom jag kommer missa 2 dagars jullov pga att jag måste ta igen tiden då. Uppdaterar vårt status lite senare, nu tjatar flis om frukost (jej..hon vill ha mat alla fall). Ha en bra dag

Typ restless legs..

Kunde verkligen inte komma till ro igår. Låg o vred o vände på mig hur länge som helst. Det kändes som att mina ben inte klarade av att slappna av utan värkte när jag legat still för länge. Idag är jag bara astrött i hela kroppen. Det är väl ngt skräp som är på väg tänker jag. Jag ska sjunga o spela idag. Spela kan jag nog göra, men sången får komma från barnen. Flis får vara hemma idag med sin pappa. Hon är inte fräsch på ngt sätt- lite blek o matt. Ska slå en signal till bvc sen för att kolla med sköterskan vad det kan vara. Förväntar mig inget mirakelsvar, men nåt alla fall. Det är tisdag. Jag fattar inte att det är 4 långa arbetsdagar kvar innan jag får bädda ner mig i sängen o ligga där o slippa gå upp. Det blir o knapra panodil idag. Älskar att vara på VFU, men just idag har luften gått ur o jag orkar inte. Fy vad jobbigt :( Nu ska jag o mina restless legs släpa in oss i duschen o se om man blir piggare. Börjar kl 9 idag..slutar 18.. Hoppas o ber att liten flis är bättre tills i em så hon orkar gå till dagis imorgon.. Jag har verkligen inte tid att vara hemma. Jag vill göra min vfu o bocka av den direkt så det är gjort. Inte behöva gå ut under mitt jullov (för då har jag en jävla massa skrivande framör mig..) Nej, måste verkligen ta tag i livet nu. Ha en bra dag. Blev väldans negativt detta idag.. Orkar inte vara rolig idag

Men vad händer egentligen?

Jag mår verkligen inte bra jag heller..Dricker varm mormorsaft för min hals är inte att leka med. Vakande inatt av att jag hade ont när jag skulle svälja. Idag blev flis dålig igen, o nu på kvällskvisten kom febern smygande. Alvedontime igen o nässpray för den rinnande näsan. H tar en vabb-dag imorgon. Onsdagen lämnar vi som ett öppet kort. Min status..seeeeg som fan själv. Somnade på soffan under bolibompa, med en liten trött o varm Flis på mig. Tack smulis för att du värmde upp en genomfrusen mammi. Morgondagen presenterar sångsamlig med gitarrspel. Jag kan spela men sången får de andra stå för. Långdag imorgon slutar 18, men har min planeringstid de 2 sista timmarna. En kul överraskning för dagen var ju att när jag o flis dök upp imorse så stod det att Tiffany (en kurskompis från KAU) skulle göra sin resterande VFU på samma ställe som jag. Alltså inte samma avdelning, men i huset. Guuuud va skönt o prata med en likasinnad igen. Jag har en grymt bra handledare, men hon går ju inte estetiskt lärande.. även om hon är mycket estet på sitt eget sätt. *bäst* Summasummarum..FÄRJAN på 5:an en timme nu, CSI i sängen 21-22 sen toksnark o hoppas att lilla hjärtat får ro i kroppen o sover all night long. *gumma..krya på dig älsklingssyster..Kärlek* *Ballerina..skulle ringa dig om jag hade röst till det..men inte idag gumman. Kärlek på dig o Kenzo med*

Igen..

Liten flis. Jag lider verkligen med dig o nu är mammis riktigt orolig för dig. Blek och ledsen..helt hängig. Ingen feber dock men jag har ett barn som bara ligger på soffan o vill inte ha ngt.Hon höll på att somna när vi åkte den korta biten hem från förskolan..Blir en hemmadag för henne imorgon. Hoppas sambon ringer upp snart så kan vi diskutera lite.

helt sanlöst

Helt sanslöst att jag har tagit mig igenom denna dag. Visst, den är inte slut än, men nu har jag intagit soffläge o det är inte mycket som kommer att få mig att flytta på mig. Jag har varit husfru nr 1 idag. Dvs städat massor, tvättat 1 maskin, plockat in ren tvätt, började förbereda lunchen 9.30! och hade våra första matgäster kl 12. Tack för att ni kom mamma o A...nu gör det inte lika ont längre. Efter lunch kom goa Stefan hem på fika (som jag fixade) sen en sovpromenad med flis, kom hem drack lite kaffe o sen var det dags att börja med middagen. Då var kl 14.30. Min pappa o C o farmor o farfar skulle komma hit på fars dag middag. Maaaaaan...(engelskt uttal..)Kycklingfilé som skulle stekas och klyftpotatis som skulle göras o en jordgubbspaj för att inte glömmas bort. Dukning (som sambo skulle göra...) fick jag helt plötsligt ta hand om för Vaaad skaaaa duuuu haaaa föööör någooooot dååååå? Ja, precis så där seg jag lovar! *Grr* Sån här uppvaktning får aldrig jag på varken födelsedag el mors dag.. Orättvist. Kl 16 kom släkten. Maten var uppskattad så in i norden. Tack, sånt behöver jag höra mer av :) Efter kaffe o paketuttdelning o hemfärd för gästerna så sjönk jag ner i soffan o här sitter jag nu. Flis får ett bad av sin far o jag hör lyckan över att få plaska därinne i badkaret. Flis hade valt en halsduk till sin pappa. En svart/vitrandig..helt ok faktiskt. Hon valde ju själv. TIdig morgon imorgon. Börjar kl 7! Tidig kväll ikväll...är helt slut- inte så konstigt eller? kram

Flisstatus

Feber igen.. Lilla hjärtat härjade runt som en liten duracellkanin när J var här för att få massage. Hon skulle visa allt o lite till o sprang runt o härja som bara busen. Snorig liten flis :( Hoppas o ber till de högre makterna att hon mår bättre hela dagen imorgon så hon orkar vara den goa glada flis som hon alltid är.

nämen?

Vad blir det med datorn egentligen? Mina förra lördagsinlägg kom med bägge 2 fast det stod typ "error" el ngt. Jaja, jag är inte o kommer aldrig att bli ett datasnille. Det är därför bästaste A finns ett samtal bort. Många dumma frågor jag vet..men du är ju bäst o förklarar så bra. Tack! Nu är pizzan i ugnen. Mmm mat..jag är så hungrig. Dricker öl jag också :) Öl är gott. Öl o pizza..lööööördagsmyyyyyys Ses imorgon mammi. Saknar er så det gör ont nu. Älskar er..

lördag

Dumma dumma dator.. Har skrivit en superlångt inlägg men det försvann.. SKIT! Jaja..Nu är det så här. Hemgjord pizza står på menyn ikväll. VI kanske får besök av bästa Stefan, Vi får se. Håller tummarna alla fall. Flisstatus.. Mår bättre, är utan feber alla fall o äter lite. Morgondagen är fylld av nära o kära i mitt hus. Mormor o A kommer till lunch. Morfar o C o farmor o farfar kommer till fars dag middagen. Nu är det Lady o Lufsen som gäller..

lördag

Lugn dag eftersom Flis inte riktigt är fit for fight. Men hon är feberfri o äter lite alla fall. Jag har varit till mitt nya matställe (Willys) o handlat igen. ÄR återgien en nöjd kund som lämnar bygget. Köpte med halstabletter till goaste gumma som inte riktigt mår bra. Krya på dig älsklingssyster. *kärlek* H grejar. Vad ska man säga förutom att timingen är asdålig, ser ut som hell i MITT kök och svårt att förstå att grejen han monterar in kostar oss en halv förmögenhet. Ok sanning 1. han har betalat 2. det är inte en förmögenhet men fruktansvärt mycket pengar ändå. Det som väntas hända i huset idag är att vi förhoppningsvis får besök av goa Stefan ikväll när vi gör hembakad pizza. Mums. Lugn kväll förutspås i huset. Imorgon inte så lugn dag. Mormor o A kommer hit o äter lunch med oss. Pastagratäng med kassler står på menyn. Sen plockar vi bort lunchen för att förbereda middagen när morfar o C kommer och farmor o farfar. Japp, jag ska gör farsdag middag. Det har blivit lite ev en tradition här hemma. Ska bli mysigt men lite extrajobb såklart. Lunchen idag måste jag bara blogga lite om. KATASTROF! Macdonalds är riktigt vidrigt..nu slutar vi verkligen att handla där. Jag skulle testa en california classic burger. Smakade DRET! Bytte hamburgare med H (han tyckte synd om mig) o fick en macchicken istället..med BRUN sallad. Usch. Totalt osmakligt o äckligt.

Ah..det var gött

Jag hann att hänga tvätten, läsa ullis arbete, skriva på mitt eget dansarbete och dricka en stor kopp te. Gött..Visst, borde ha plockat ur o i diskmaskinen o kanske städat lite. Men bläää, orkar inte det idag. Flis ligger o myser på soffan nu och tar det lugnt. Nicke Nyfiken the movie, rullar på dvd o jag sitter brevid o tittar ut när mörkret faller på. Inte ens 16.30 o det är mörkt :( Om en timme ska vi vara hos farmor o farfar o fira farmors födelsedag. Hipp hurra! Jag är dööösugen på ngt riktigt smaskigt. En chokladtårta el ngt..Kladdkaka el..åh kom precis på..JOSEFINS KOLAPAJ.. My god..hör av dig gums när det är dags. Jag kommer direkt vet du ;) Men sålänge får jag nöja mig med mörk choklad o frukt. Det känns ju faktiskt nyttigt för båda delarna är bra för kroppen på olika sätt. Jajjamensan, här rättfärdigar vi choklad..mmm...

vår dag..so far

Lilla hjärtat är hängig idag, men när jag frågade henne om vi skulle åka till affären o köpa en present till pappa o ta en fika så var hon genast på. Det är Mammas lilla smulis det :) Hon hittade en present. Jag lät henne välja själv o hon fick ta det hon ville ha. Vad det blev? mohahaha skvallrar på söndagem. På söndag by the way är det fars dag middag här i huset. Det ska bjudas på Lottas smaskiga kyckling och jordgubbspaj med vaniljsås. Mmmm o gissa vem som lagar? H? Hell no... inte kan grisar flyga el? Men han lär få styra upp ALLT annat. Typ duka, plocka in efter oss och fixa kaffet. Mer då? Köpte ursöta jeans till Flis idag. Det är Bamsejeans o kostade 70 kr istället för 179 eller 199 kr.. THANK YOU för det. Nej, om man skulle passa på att göra ngt vettigt. Lovat Ullis att kolla igenom det hon skickade så det ska jag göra så fort kaffet är klart. Ska hänga en tvätt också. Det var klart för ett bra tag sen, men när vi kom hem var det lunchdags. Pannkaka stod som önskemål idag o klart att mammi fixar det då. Hon har ingen feber just nu, men vi har laddat med mer alvedom OM det skulle bli så. Flis ligger i vagnen o sover. Vi tog en promenad efter lunch o jag trodde att hon sov så jag blev måttligt pissed när en gubbe med hur mycket hund som helst (stooor svart lurvig typ björn) kollar in i hennes vagn o säger" hej hej lilla du.. såå här ligger du o vinkar?" Neejj nej nej..hon sover ju tänkte jag o kikade ner jag mer."hej mamma..vilken fin hund" säger hon då. *suck* det blev en liten extrapromenad efter det.. Nu sover hon alla fall ute på altanen. Lilla hjärtat, mammis älskling..krya på dig. *Älskar dig*

mammis hjärta

Är sjuk. Jag lider verkligen med henne. Hon hade feber igår efter att hon vaknat från sin em-vila. Och den steg hela kvällen. Flis fick alvedon o somnade som en stock. Vaknade dock vid 2.30 o ropade efter mamma. H gick o hämtade henne så hon fick ligga i vår säng. Jättevarm o hög feber igen. Tillslut somnade vi om igen o när hon vakande idag var kl strax efter 7.30 o febern har lagt sig. Vi har haft mysmorgon med Bolibompa i sängen och bara gossat järnet. Hon är långt från att vara fräsch. Blir en lugn hemma dag idag. Tar nog kyrkogården imorgon istället mamma.. Appropå mamma. Min mamma har namnsdag idag. GRATTIS MAMMA! och Flis farmor fyller år idag, GRATTIS (på födelsedagen och namnsdagen) FARMOR vi ses sen. Enda planen som finns idag är att inhandla en fars dag present. Funderar på att ta en sväng nu på fm så är det gjort. Jag ska passa på att skriva en hel del på musikarbetet som ska in i mitten av dec så jag kan skicka iväg det så fort som möljligt. Dock inte innan Eldkonsten för den vill jag nog ha med tror jag. Jaja, ha en bra dag alla där ute..o en riktigt trevlig helg

Lilla smulisen

Det var som att jag hade det på känn imorse innan vi åkte. Flis sa, ont i magen mamma. Är det ont el är du hungrig? Hungrig sa hon. Ok, då släpper vi det. Sen kom vi till förskolan. Flis fick vara en stund på en annan avdelning för att det var lite sjukdom hos den personal som skulle börja tidigt. Hon var hjärtskärande ledsen o skrek efter mig. Det gör alltid lika fruktansvärt ont att lyssna till när man går därifrån. Nu är jag i samma hus, men det är inte kul att se o höra sitt barn skrika så efter sin mamma.. :( Runt 10 kom en personal upp från hennes avdelning o pratade med mig o sa att smulisen var jätteledsen o hängig. Ingen frukost hade hon fått i sig o det visade sig att hon inte fick sig ngn lunch heller :( När de ringde efter maten (som hon inte åt..) bestämde vi att jag åker hem med henne istället och hon får vara hemma imrogon med. Jag känner mig lite kluven. SJÄLVKLART vill jag finnas här för smulis som inte mår bra, men jag har vfu också o behöver mina dagar där. Får lösa det praktiska med H när han kommer hem sen. Jobba igen kan jag ju göra under en dag på jullovet. När vi kom hem så frågade jag FLis vad hon ville ha o äta. Inget alls..inget svar el ngt. Välling frågade jag o hon sken upp som en sol. Nästan 3 dl välling slank det ner i lilla tomma magen o sen somnade hon som en stock i mammas säng. Lilla hjärtat <3 Finns inga planer i em. Hade en liten tanke men vi får se vad det blir med det, eller så tar vi en mysfilm-eftermiddag o bara grisar ihop oss i soffan. Mmmm skönt.

Smulis på cykeltur


Glada Älgar!

Här var det hi o här var det hå här var det glada älgar!! En söt sång med rörelsedans som blir helt jätteskoj om man får med sig både barn o vuxna. Har med andra ord lekt, sjungit och dansat med mina barn idag. Det är så kul. Att läsa till förskollärare är nog o förmodligen bland mina bätttre beslut i livet. Har gjort en del no no.. men det här är ju SJUKT KUL!! Imorgon kommer gitarren på gästspel igen o innanlunchsamlingen blir fantastisk. Har repat in lite ny musik i min repotoar..Me rock on gura liksom! hehehe..Ok inga värstingrocklåtar.men...ey vad slår Ville Valross o Pelle Jöns? Just det, hämtade flis idag o blev tillfrågad om jag ville se filmen H fick se igår. Vilka godningar..Så duktiga så på att veta vad som är rätt o vad som är fel. Äter bra med gaffel och kniv. Varför hon inte gör det hemma är en annan femma. Väl hemma så lagade jag korvstroganoff med ris o morotsstavar till. Nu är det Nicke Nyfiken o matkoma som gäller..Soffmys för soffpotatisarna.

god kväll

Heldag på Klippan. Å vilken dag sen. Jag har lirat gitarr idag. Jag var asnervös o erkänner att rösten sprack ibland o ja..jag spelade faktiskt lite fel också men det var skruttsamma hur kul som helst. Nu kommer guran komma fram typ JÄMT!! Så kul var det!! Vilket gensvar från barnen, håll i er.. Till de sångerna jag hade gjorde de rörelser..*Duktigaste barnen* Har haft en riktigt toppendag igen. Kanon o alla tiders! Hade egen planeringstid på em o visst, det är inte kul o sitta ensam, men nu har jag faktiskt planerat hela denna vecka o måndag nästa vecka. Jag är nöjd. Flis har haft en bra dag. Mycket skoj o bus med Gryningarna. När H hämtade idag bjöds det på fika o film.. Det är klart att den ENDA dagen som jag inte hämtar så blir det sånt lyx..Turgubbe. Men jag fikar ju inte på vardagarna det är därför jag är smalare nu *hehehehe* Nu är det kväll i huset o till sambons stora förtret så fick han göra middag idag *mohahaha* o jag skrev vad jag ville ha. Pasta med baconsås och chamiponer..mumsfillibabba. Låt oss då presentera dagens måltid. Pasta med köttbullar i gräddsås. Anledning till att jag inte fick igenom mitt alternativ.. "Näää jag sååååååg inte ditt sms förrän efter jaaaaaag lagat mat" ok, tack för maten darling, men att sätta på pastavatten o öppna en konservburk är INTE att laga mat...

god morgon!

Åh soooovmorgon. Så skönt o inse att fast kl är 7 så har flis inte vaknat än.. Skönt. Jag fick sova 15 min extra idag :) jippi!!! Sovmorgon i detta huset händer ju liksom inte. Inte när man har en morgonpigg smulis.. Idag ska jag lira gura med mina barn på avdelningen. Kan bli full pott idag..dvs 20! barn...my god.. lite nervös är jag ju. Men det är ju bara o göra så gott jag kan o be ngn av personalen att dokumentera så det finns bildbevis för skolan.. Nu måste vi göra oss iordning. Vi börjar 9 idag, smulisen o jag...Orkar inte stressa så det är bäst att sätta igång. Ha en finfin dag

Komplimang

Jag har fått en fin komplimang. Säger inte av vem, men det DU sa igår om att jag hade blivt smal o måste ha gått ner en hel del... Tack o tusen kramar till dig som verkligen gjorde min dag. Önskar att fler vore som du. Tack o bock från mig som kör stenhårt med the diet, dans o rörelselekar för att hålla mig iform..

Ibland så är det lätt o hålla sig för skratt

Början på en ny månad o det ser öken o nattsvart ut på kontot...This can´t be good.

Not Wonderful

Har varit o ställt lilla bilen utanför verkstaden nu ikväll. Not wonderful at all.. Lilla bilen kommer att kosta mig SJUKT MYCKET PENGAR o det suger, men det är o var mitt fel att bilen är där den är just nu. Åh *djupaste sucken..* Någon som kan lära mig trolla med knäskålarna så jag kan fixa 4000 kr tills på fredag??

Wonderful

Jag är glad, lycklig o på topp. Har haft min första vfu-dag idag. Vilket ställe man har fått turen att hamna på. Jag bara fullkomligt ÄLSKAR denna avdelning. Som sagt så många ggr tidigare...min handledare är underbar o bara fantastisk. Helt suverän o jag kan fråga om precis allt o inget. Vi har toppkommunikation. Jag är otroligt nöjd. Lite ledsen också, med tanke på att det är förmodligen sista gången jag är där :( men men..jag måste se annat också hur bra än det här stället är.. Ska glädjas o suga åt mig allt jag kan under dessa 4 veckor som gäller för denna gången. Barngruppen får mig att växa lite varje dag som jag är där.. "Mina" barn är bäst. Tänk er att komma till jobbet o bli omfamnad av flera barn flickor o pojkar samtidigt o få höra att man är saknad så att det nästan har gjort ont i dem.. Sen en bamsekram från handledare o arbetskamrater som strålar när de säger att det är otroligt skoj att jag är tillbaks igen. ME LOVE KLIPPAN!!! Åh *euforisk suck* jag är nöööööjd.

Åh där vart det stopp

Rakt in i väggen så att säga. Poff tvärstopp! pppffftttffhhh (luften går ur). Har placerat min kropp insvept i min gosigaste morgonrock (kvällsrock, el va fan alround hela dygnet om jag fick välja mitt bästa basplagg). Jag har gjort mitt för denna dagen. ÖRKAR inte mer...Flis vill verkligen inte sova o H vad han? förrutom kommer hem assent o har missat hela eftermiddagen o kvällen i huset? Jo, han går självklart in till henne så jag måste börja om från början..*grr* Nu vill jag dricka min kopp te ifred, sitta o vara småsur för att jag är pisstrött och irriterad för att jag inte fått hälften gjort som jag borde gjort till starten på vfu´n imorgon..Hepp på er..nu skiter jag i det här

läsa lite till mamma...

Jag har fått en liten bokmal på halsen. Hon fullkomligt bara älskar böcker. El så älskar hon att bli läst för o vilket underbart litet barn gör inte det? Nattisrutinen är att Flis väljer 2 böcker som hon vill höra. O sen kommer den obligatoriska följemeningen..Läsa lite till mamma..Ssssssnnnnnäääääällllllaaaa. Jaha, hur kan man motstå det? Blir oftast en bok till..

åh fan redan 17.30??

Hjälp vad denna dagen gått fort. Hoppla hej. Nu är det ju så att jag har inte bara suttit o latat mig idag, utan jag har jobbat dagskiftet på 22:an o verkligen gjort mig förjtänt av de pengar som det ger idag. Ja, jag har faktiskt slitit. Lite mer än vanligt känner jag i kroppen. H mötte upp mig på parkeringen med Flis för han hade bokat upp sig med en polare som han skulle hjälpa lite i em. Flis o jag styrde vår kos mot skopunkten för att först o främst kolla in lite mer vinterpjucksvarianter. Det var butikchef Lotta som stod i kassan idag. Dessutom verkar det vara ett himla trevligt ställe o jobba på eftersom de anställda är där de dagar som de är lediga. Kul o se dig T! Flis sprang runt o charmade som vanligt, såå skönt o lättad att hon visar just den sidan när vi är på stan en snabbis faktiskt. Thanks baby! Det blev ju då ett par stövlar till smulis. Röda o svarta. SKITSNYGGA o vilket pris sen..Jag gillar definitivt skopunkten. Där känner man att man får unna sig de skor man tycker är snygga eftersom priset passar mig utmärkt. Mycket bra. Vi åkte hem o jag flörtade lite med flis o frågade om vi kunde vara inne en liten stund o det var ok. Hon kollade Nicke Nyfiken medans jag började med maten som by the way blev fantastiskt gott. En mustig köttgryta med morot, squash, lök, gul paprika, purjo o mycket annat gott. Mmmm tänkte ris till, med det blev potatis. Är inne i en potatis fas nu. Mmm så gott så. Nu ligger vi den minsta soffan o myser Jag är drettrött så jag skriver mer lite senare

Vackert och stämningsfullt

Allhelgona är symboliserat att man ska till kyrkogården med ljus för att minnas de kära som har gått bort. Jag var på kyrkogården under skymningen ikväll och det är vackert med alla ljus. Undrar egentligen hur många ljus som brinner samtidigt ikväll. Jag tände ett ljus för min farmor som gick bort 2003 *älskad-saknad* o min morfar som dog 1981. Jag är född 1979 så jag har tyvärr inte många minnen av honom, men det är klart att jag sätter ett ljus för en vacker människa. Ska ta med Flis till kyrkogården o ordna lite med gravarna ngn dag. Det är vackert stämningsfullt..

Hungrig

Jag är hungrig, jag vill ha mat. Funderar allvarligt på att dra till Subway för att köpa en stor baugette till mig själv. Sen åka till skutberget fullt påpälsad och äta min mat i strålande solsken by my self o sen dra vidare till Göteborg o smita till ballerina för resten av helgen. Bara försvinna en stund o lämna telfonen avstängd i bilen så ingen får tag i mig o skita i vad allt som jobb heter imorgon. Utan ta nya tag o bara dyka upp på vfu på måndag som inget hade hänt.

i chock

Flis har gjort mig riktigt rädd idag. Fruktansvärt rädd, men framförallt ledsen.

RSS 2.0