andningshål

Jag åkte extra tidigt till stallet igår. Mycket för att jag var så ledsen och besviken på vad som hände på sjukan o ville inte att Flisan skulle se mig sån. Hästarna ger mig ro, det onda försvann för en stund. En varm mule som kommer och nosar goddag och bara kärleken man får gör att jag orkar glömma allt för en stund. Red på fina fina Hera igår. Vilken otroligt vacker liten häst. Alldeles på gräsen för att jag ska kunna rida henne, men gud vilken häst. Hon förstod mig, jag förstod henne och det var ett riktigt härligt samarbete. Mitt andningshål i en stressig och just nu tung vardag. Hästarna. Vackra Hera.. tack för att du hjälpte mig igår.

Besviken som fan

Det blev som jag trodde.. läkaren såg INGET. "Allt ser så fint ut så." N-O-R-M-A-L-T är ett ord jag hatar. Jag har ju ont så in i helvete när det slår till.. Kom igen..Ge mig ett annat svar. Finns inget där..nehej, men varför har jag ont då? Vad är det som gör ont? Jag är sååå besviken, det svaret jag fick var verkligen inte det jag ville ha. Vad händer nu? Vad göra liksom? Sitter här dagen efter undersökningen o har ont igen.. Det gör ont där han tittade..jag förstår inte.

Om ett par timmar

Då är det dags, om ett par timmar sitter jag på sjukhuset o väntar..Jag är inte orolig för smärtan, den kan jag hantera. Dessutom handlar undersökningen mer om ultraljud. Jag förväntar mig inte att det kommer ett svar direkt. Så funkar det inte. JAg kommer snällt få vänta ett par veckor o sen höra ifrån min läkare. FÖRHOPPNINGSVIS. Är det ngt som gör att jag får sådär olidligt ont ett helt dygn? Vad är det? Eller..är det inget? Vad är det då? Jag vet inte. Just nu är det väldigt nära till gråt, jag orkar inte prata med ngn nu. Det är nu jag går in i mig själv o behöver bearbeta det jag ska gå igenom. Förbereda mig på ett jobbigt besked, antingen eller.

2 dagar kvar

2 dagar kvar tills det är dags för röntgen. El ultraljud av buk o njurar.. Jag är en ren mix av känslor. This can be it liksom- är det ngt eller inte och är det ngt vad är det då o är det inget vad i helvete är det då???? Jag hade en såndär riktigt förjävla ont i mage o rygg dag igår.. Det började vid 08 på morgonen o jag hade ont vid 22 när jag la mig.. sover bort det o vaknar som en smärtfri person dagen efter. Jag är lite orolig trots att jag vet att det är en smärtfri undersökning. Ultraljud gör inte ont. Det är svaret jag är nervös över både åt det ena o andra hållet.. 2 dagar kvar..

Mys med Flisen

Tjejfm kan man lätt säga.. Hon har kommit upp i en ålder där man kan sitta o småprata tillsammans på ett fik o kolla kläder.. Å hon är bara 3!! Vi tog en sväng till Bergvik förrut. Vi shoppade en heldel till smulis. Strumpbyxor, en denimklänning, söta små trosor (4 st) och favoriten.. en tröja med DORA utforskaren på. Vi Tog en liten fika tillsammans och det är så mysigt o bara sitta o prata lite. Ja, vi tog även en tur i leksaksaffären..UTAN att handla ngt. Blir så stolt över henne. Hon förstår vad jag säger när det är ett nej som gäller. Samtidigt..varför inte önska sig i julklapp? Så.. här kommer julklappstips från smulisen. Prinsessklänningar (finns på leksaksaffären), allt med hästar går ju som bekant hem o änglavingar (finns på h&m bla.) Hon önskar sig även SMINK..(men där säger mammi NEJ.) Hon har redan lite.. det räcker. Hon är intresserad av spel (memory och lätta brädspel)och är en liten bokmal. Det är det jag kommer på nu som hon tittade lite extra på.. Ska återkomma om jag kommer på mer. ************************************************************************************ Vi var även till min farfar en snabbis. Jag gjorde hemmalagad äppelkräm igår och jag vet att han älskar kräm. Vi mötte upp morfar o Stine utanför o vandrade in tillsammans.. Flis tycker min farfar är lite läskig när han ligger i sängen.. Han hör otroligt dåligt o har lite stirrig blick. Min lilla tjej gömde sig lite utanför hans sovrum o kikade in. Hon vinkade lite till honom men det är tveksamt om han såg henne.. Han kände igen oss alla fall.. det är ju alltid ngt. Flis fick en GANT-tröja av morfar.. lika som morfar ska det vara :) Sen åkte vi hemåt, vi degade lite med play-doh innan maten blev klar o tack o lov har hon lärt sig efter en viss överdosering av trolldeg i våras att man inte ska stoppa degen i munnen...Mat, saga och vila..Här är vi nu. Jag dricker kaffe o mumsar på en kaka som jag gjorde igår.. GÖÖÖÖÖÖRGôTT...Andas ut en liten stund, tar nya tag o ska strax häng en tvätt o slänga in en ny. KL 16 ska vi vara på krp o äta med Flis farmor o farfar..Mmmm längtar.. det kan ju liksom bara bli bra.

Lite ledsen i hjärtat mitt..

Mitt hjärta blöder när jag hälsar på ngn som lever, men som egentligen dog för flera år sen.. Det gör ont varje gång att se hur en människa har slutat leva och bara ligger o väntar på att dö. Mitt stora hjärta värker..jag kan inte hjälpa dig. Jag kan ge dig kärlek och omvårdnad, men jag kan itne ge dig det du verkligen längtar efter. Det gör ont i dig med.. det vet jag. JH <3

Happy day!

Min älskade klocka är tillbaks.. Tack säger vi till sambon som faktiskt dammsuger bakom soffan o hittar smått o gott (som min klocka då alltså). Happy igen. Ridlekis idag. Love it.. hästar är verkligen Flis o min grej. Hon börjar bli så duktig på att rida. Jag är så stolt över henne. Bara 3 år och kan redan så mycket. Det är min plutta det..Jag älskar hästar. Det vet alla vid detta laget. Det är ngt magiskt att få pussar av en varm mule och sist jag gosa med pållen putte så la han sitt fina huvud på min axel o gissa om vi myste... På torsdag ska en ny pålle göra entré i mitt liv. Jag återkommer mer om detta. Mycket kul väntar.. så långt vet jag alla fall. Att göra nu: Äppelpaj? äppelkaka? äppeldricka? äppelkräm? Har ju fått en stoooor påse äpplen av farmor o farfar, Yej!

Tungt o ledsamt

Nej, jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Tappa bort en klocka har väl alla gjort någongång i livet. Men det här jag går igenom nu.. det är så ledsamt och jag är innerligt ledsen. Det är en klocka utvald med kärlek och omtanke av min sambo o dotter till min 30-års dag. Suck..jag känner inte hur mycket mer jag orkar leta. Vissa saker har en tedens att dyka upp, bara man slutar o leta efter dem. Jag känner så här: Jag skäms och tycker det är fruktansvärt pinsamt. Jag har inte med mening tappat bort den, jag älskar den klockan.. kanske just därför gör det mig så ont? Förstår inte vart den kan vara.. att klockan går och går och går det vet ju alla.. men min klocka har utvecklat ben och verkligen GÅTT sin väg :( Vad ska jag göra? KÖpa en likadan??

Tungt o ledsamt

Nej, jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Tappa bort en klocka har väl alla gjort någongång i livet. Men det här jag går igenom nu.. det är så ledsamt och jag är innerligt ledsen. Det är en klocka utvald med kärlek och omtanke av min sambo o dotter till min 30-års dag. Suck..jag känner inte hur mycket mer jag orkar leta. Vissa saker har en tedens att dyka upp, bara man slutar o leta efter dem. Jag känner så här: Jag skäms och tycker det är fruktansvärt pinsamt. Jag har inte med mening tappat bort den, jag älskar den klockan.. kanske just därför gör det mig så ont? Förstår inte vart den kan vara.. att klockan går och går och går det vet ju alla.. men min klocka har utvecklat ben och verkligen GÅTT sin väg :( Vad ska jag göra? KÖpa en likadan??

Mysdag

Jag är så glad.. Min Goa Ballerina har varit här idag...tack för en supermysig dag underbara du. Är liiiiite hoppfull också.. bara magontet ger med sig så ska jag ta tag i tvätt o annat sköj

Skallebank

Också kallad huvudvärk av den värre skalan...Har huvudvärk för att det är mkt runt omkring mig just nu. Skolan tar mkt mer tid än vad jag trodde vid kursstart.. Det är fortfarande det roligaste jag gjort, men det tar mkt tid. Dåligt samvete, jag vill ha mera tid och ork över till Flisen. Jag gör så gott jag kan, men samvetet äter upp mig. Aldrig är det nog bra med det man faktiskt gör. Oro i kroppen, vart är min klocka.. VART? Fan.. sånt här ger verkligen ånget. Och jag menade inte att tappa bort den. Jag är säker på att jag har lagt den ngnstans.. men var.. det är ju en bra fråga. Jag känner mig otillräcklig nu när en riktigt nära vän behöver mig som mest.. Vill vara nära dig hela tiden och stötta, skratta, gråta och kramas. Fan.. kan jag få hitta min klocka alla fall så kan jag lösa det andra lite smidigt i andra hand...

Hur ska detta gå=?

Ska tillsammans med 3 andra hålla i en lektion idag. Känner att det här med att undervisa är verkligen inte min grej. Jag har valt förskolan just därför.. Stor klump i magen måste jag säga.. shit..

kokkodillo

Knasmaja här.. Det är liiiite mkt nu. Shit shit.. Nu trycker jag på jordens pausknapp o försöker hinna ikapp. Blir alldeles stöllig på mig själv dessutom. VART ÄR MIN KLOCKA???

så här känner jag mig idag...


dement, jo man tackar

Fan, vart har jag lagt min fina klocka?? Vet att jag tog av den förrut när jag skulle steka pannkakor men nu är den putsväck..Fan..för förmodligen ligger den alldeles framför mina ögon o jag är totalt blind OCH dement. Rusar livet utanför när man fyllt 30 el?`Känns desstutom som gravitationen börjar ta ut sin rätt..fan

Ibland vet jag inte om man ska skratta el gråta

Första tanken som slog mig imorse när jag öppnade ögonen.. Fan, det är ju måndag. Jag har egentligen inget mot måndagar, så jag blev lite full i skratt bara av att jag tänkt just en sån negativ tanke. Låg o funderade på varför det var så lugnt i huset.. Flis sover!! Å där vaknade hon. 6.30...slår sällan fel där. Å där åkte H till jobbet.. ja, då var det bara o gå upp. Hade ju på ngt sätt inte sovit klart.. el drömt klart. Drömde så underligt, jag skulle ut på en ensam roadtripp till Jönköping. Vad jag skulle göra där har jag ingen aning om, men dit skulle jag. Jag kom till norrstrand när telefonen ringde. Det var Carro..som sa att allt blivit flyttat till KIL!? Say what? Jaja.. mer hann jag inte. För halvvägs till Kil vaknade jag..

Idag

Morgon: Sovmorgon o långfrukost plus bad Förmiddagsbus: i Mariebergsskogen med Flis, T o V..underbart.****Lunch: pannkakor med glass****Middag: hemgjord pizza med Flis, älsklingssyster med prinsarna Nu: soffhäng framför idol.**** Mmmm en bra dag alltså :) å desstuom har min nya sängram blivit uppmonterad av sambo o dotter..ååååååååååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh va fin det blev. happy happy happy

Riktigt nize

Har en riktigt bra känsla att den här dagen kommer bli riktigt tokbra. Jag har inläsningsdag o känner mig soppas med i skolarbetet så jag har tagit beslutet att Flisfisen får vara ledig idag. Mycket mys o skoj står på schemat. Jag resonerar så här..Jag unnar mig en läxfri dag. Eller.. nja inte helt kanske. Sitter förmodligen en timme sen när Flis sover efter lunch. Men inte mer. Riktigt nice är också att jag känner hur en kanarieöar-resa närmar sig. Lite sugen på Mallis också, men vi får se. Jag har lovat min lilla tôs en resa o det ska vi banne mig göra också. Om vi åker alla 3 eller bara 2 av oss får vi se. Spara-pengarprojektet pågår för fullt. Kanske dags o inkassera lite skulder runt omkring?

Min kropp-mitt tempel

Har just gett en god vän ett riktigt bra tips. Ett sånt bra tips så att jag ska faktiskt leva som jag lär. Så här är det. Skriker din kropp efter ngt speciellt, ge den det. Din kropp är ditt tempel..ibland måste man unna sig ngt gott.

Tröttare än när jag la mig igår :(

Nej, vad blir det med det här då? Vaknade med snorig näsa o huvudvärk. Fan. Jag hade ju mitt brejkdown i helgen som var. Har varken tid el lust att ligga hemma o inne en helg till. *SUCK* Jag orkar inte.. ska åka o köpa lite kiwi sen o bombadera min kropp med en vitaminchock. Japp, så får det bli...

Att erkänna en riktigt dålig sida av mig själv

Fy för mig...Jag ska här o nu erkänna ngt som jag verkligen inte trodde om mig själv. Jag har första gången känt ren o skär avundsjuka o girighet. Jag kan inte inte säga att det är ngt jag är stolt över el känner mig nöjd med. Men jag måste erkänna det för att kunna försöka göra en förändring. Jag har varit på besök i en riktigt fin lgh. Inga direkt märkvärdiga saker, men paret har prickat in inredningen sååå himla himla bra. Snyggt, stilrent, värme och funktionellt. Jag kände att tårarna var nära tillhands när jag kom in där..precis så här vill jag ha det. PRECIS här skulle jag kunna bo -utan problem. Jag vill ha såå mkt nu. Jag är inte nöjd med det jag har, så får man inte säga men det skiter jag i. Jag vill ha mitt fina hem, kan jag inte bara få det? Fan...jag vill också ha fint, snyggt o stilrent.. Jag vill kunna unna mig själv att köpa det jag vill ha..allt från de där handdukarna jag tittat på det senaste året till de där supersnygga ridbyxorna jag sett i en katalog, till en snygg vas, fina robusta ljus och bra förvaring...Behöver ha ett jobb, det går inte att handla på kredit. El jo, men vem fan vill det då? Nej..nu är jag riktigt depp..1½ år kvar innan förhoppningsvis fast tjänst...BUUUHHHHUUUU....Nu skiter jag i det här, nu går jag o lägger mig o vältrar mig i min avundssjuka o girighet :(

KÄRLEK

Till min Ballerina.. ja, vad mer ska jag säga.. kolla här får ni se. www.peaceofcakeblog.bloggspot.com TACK<3

Grattis älsklingssyster

Grattis till min älsklingssyster Gumma som fyller jämna år idag :)Love you o vi ses lite senare. kramkram <3<3<3

Tomt hus

Här sitter jag.. i mitt tomma hus. Flis är på dagis, Henrik jobbar och jag har inläsningsdag. Radion är på för sällskapsljud. På sätt o vis..lite skönt o vara ensam. Jag ska ta med mig min braiga bok o lägga min i min underbara säng o läsa klart den. Mår bättre idag. Känner mig lite yr, men ingen feber alla fall. Ska ha en riktig ta hand om mig själv dag.

Litet ord, stor betydelse <3


*brrr*

Huga vad jag fryser. Det är ngt som inte stämmer. Solen har varit framme nästan hela dagen, luftvärmepumpen är på o elementen likaså. Ja, jag har feber för andra dagen i rad. Riktigt tråkigt. Men idag har jag alla fall fått vila, mellan varven. Helt sysslolös kan jag bara inte vara. Så..jag har läst en halv kurslitteratur bok (gôrbra, svårt att lägga ner den), lagat god lunch till min familj, tvättat, hängt och plockat in en tvätt. Tänkte baka också, men insåg att jag inte hade tillräckligt med saker, så nu är H o Flis o handlar så vi kan ta en mysfika efter maten. Totalt sett har jag nog varit ute ca 30 min totalt idag. Lite pinsamt med tanke på väder..men jag har liksom ingen energi att stå på benen en längre stund. Gissa om det var mysigt att krypa till sängs med Flissmulis o vila en stund. Gud va gôtt vi snarka. Jag en timme o hon ca 1½. Hon sover lite för lite på vardagarna så på helgen sover vi igen förlorad sömn. Måndag imorgon alltså. Måndag hela dagen. Flis ska till förskolan medans jag har inläsningsdag o ska beta av resten av min braiga bok. Älsklingssyster fyller år imorgon. Ska köpa ngt till henne som kommer från hjärtat o bara till henne. Finaste älsklingssyster..grattis i förskott. Love you <3 En annan underbar person som ligger mig o min lilla Flis varmt om hjärtat är Ballerina. Vore det inte nästan 30 mil mellan oss, en febervisa o söndagem så skulle jag sätta mig i bilen för att ge dig den största kramen ever. Finaste Ballerina, jag finns alltid här för dig vet du <3

Riktig kvalitetstid <3

Flis o jag har varit i stallet idag, som vanligt på lördagar. Vi har gjort det här till vår grej. Hon är så duktig, lyssnar på ridläraren o tar hand om hästen före o efter. Idag var nog ändå höjdpunkten. Hon fick ta ut Comet i hagen. Jag var givetsvis med o höll lite jag med.. men i det stora hela var det hon som höll i honom med grimskaftet. Längtan efter egen häst är stor må ni tro..Men just nu finns varken tid el ekonomi för att ha en egen pålle just nu.. men någongång så

Jaha.. som ett brev på posten

Värk i kroppen, feber...killande näsa..Hmm UNDRAR vad detta kan bli efter en vecka på småbarnsavdelning? Men det är så värt det. Jag har haft the time of my life den här veckan. Har verkligen funnit mitt kall att det är här jag vill vara. Natt till idag var jobbig. Sov oroligt o lättväckt. Alla leder gör ont, det känns precis överallt. Jag fryser trots 2 stickade tröjor o jag är en riktig blekfis. Men en liiiiten sak bara, jag har inte tid för det här. Det gååååår bara inte att bli sjuk nu. Har inte tid o har aldrig lust med det heller för den delen. Dags o kurera mig.. med lite Ben o Jerrys glass kanske? Glassen som verkligen gör det värt att få ont i magen ett tag.

Just love it

Ja..mina pållar alltså. Igår hade jag sötisen Markus. Måååånga likheter med Zenta som jag hade på ridläger för många år sedan. Ni som känner mig sen riktigt många år tillbaks vet att Zenta ligger mig varmt o hjärtat. Hon hade otroligt mkt egen vilja o tyckte det var högst överskattat att gå framåt. Att springa klart onödigt o hoppa ja herregud...det var en upplevelse i sig. Markus är likdan o jag älskar honom. Guuud va kul jag hade igår. Det är underbart att få jobba hårt en hel lektion med att driva fram honom, å fiiiin som bara busen. Ridning..just love it <3

Time out eller..nja kanske inte

Kan världen bara sluta o snurra liiiite tack? Jag hinner liksom itne med. Men jag har kul efter vägen och tar för mig av vad jag kan. Jag har det så bra nu. Livet ler mot mig o äntligen är det min tur att få må gott ett tag. Några hinder finns kvar, men skam den som ger sig. Jag försöker alla fall. Skolan har dragit igång med pompa o ståt..bara å sätta igång igen. Vfu är fantastiskt kul. Mitt huvud snurrar på axlarna, men det är en skööön känsla. Jag lär mig för fullt. Har lite o göra nu innan ridningen.. måste ge mig. Uppdaterar lite senare. love

Pirrigt

Jag vet vart jag ska, jag känner min handledare och medarbetarna. Barnen är nya (en del av dem alla fall)o lokalen är ny för mig. Men det är ett pirr..jag älskar den här känslan..Kvällen innan man ska ut på praktik o få en yttligare försmak på arbetslivet som väntar mig om ynkliga 1½ år.. LOVE IT!!! Något mer som är lite pirrigt är att jag KANSKE ska hjälpa en fd kollega fr sjukan o rida hennes häst lite titt som tätt. Jag ska prata med henne o styra upp lite praktiska detaljer o känna lite på pållen :) Hoppas så in i bomben att det ska funka. Pirrigt var det även idag när min lilla familj o jag begav oss till Filipstad o Oxhälja. Måååånga minnen i den stan, många minnen på vägen dit. Det vart lite nostalgi o komma tillbaks. Trodde jag skulle springa på både den ena o den andra, men de var förmodligen ute o rännde på lördagen. Vi kom hem med: hembakat samiskt bröd, salamikorv, bakplåtspapper, 14-par strumpor (7 par till Flis, 5 till mig o 2 till H) o en påse från Wasabröd. Mmmm mkt gott vill jag lova. Flis fick en heliumballong som är en HÄST..Vilken skräll va? En familjedag i regnet men det var det värt. Alla är glada o belåtna. På eftermiddagen mötte jag o Flis upp Vickan o åkte o firade lilla smulungen J. 1 år har hon hunnit bli lilla prinsessan...Tack Maria för allt gott som du o P styrt upp. Vi kommer igen hihihihi... NU: trött som tusan. Ska snart lägga mig..ska bara ni vet :)

80-års kalas

Eller.. 40*2 Rättare sagt. The twins fyller år imorgon, men det kalasades för dem idag. Flis o jag klädde upp oss ordentligt. För inte var det ngn som berättade för oss att vi skulle vara ute på en grusplan/geggplan. Blöttgräs och utevistelse heeeeela dagen. Då hade jag satt på flis gummistövlar, jeans o en huvtröja. Jag hade också dragit på mig jeans o en luvtröja. Jaja, gjort är gjort. Mkt god mat. Sååå mkt gott grillat o tillbehör. Mindre folk än vad jag väntat mig. Trodde faktiskt det skulle komma ett ton vänner också till mina systrar. Det gjorde det inte. Nu är Flis o jag hemma. Hon somna i bilen o var supertrött. Lite sura miner för att vi åkte när vi gjorde..men jag åkte för att det var dags. Punkt slut. Vissa saker retar man sig till tusen på, men det är väl så det är. Nu är det kvällen alla fall..ska packa mig i säng snart för imorgon ska Henrik, Flis o jag till Oxhälja i Filipstad. Lite klump i magen inför det faktiskt.. chansen är STOOOOR att jag springer på många människor från ett annat liv. Både på gott o ont..Vi får se vad det blir.

Kanarieörarna HERE WE COME!

Tänk er följande senario. Torsdag morgon. Jag sitter o läser tidningen vid köksbordet. Flis är i vardagsrummet o kollar på barnis. Hon kommer in till mig, kudden i ena handen o den andra handen lägger hon på mitt ben. Hon lägger huvudet på sne o tittar mig djupt i ögonen o säger. -" Mamma, kan vi åka till Kanarieöarna?" -" Va??!!, säger jag lite smått chockad." -" Jag vill så gärna bada i det varma havet mamma...!" -" Eh, ok..vart har du hört det här, är det ngn som har varit på kanarieöarna o badat i havet på dagis?" -" Det var ett sommarminne mamma..När kan vi åka?!´" ************************************************************************************************************************************************************************Så.. Nu är det projekt spara pengar som gäller. Ska rensa ur saker jag inte behöver, vill ha el kommer att använda igen. Jag har lovat min lilla älskling att åka till Kanarieöarna. Å banne mig, Dit ska vi också.

Kaffe o kaka is the shiiiiit.. Å Ridlekis såklart

Kom hem från ridlekis idag med brakhuvudvärk och jordens mensvärk *aj*. Det är sambons uppg att fixa mat när vi kommer hem lagom till lunch på lördagar så detta hade han gjort, även idag. Pasta o köttfärssås. Tänk alla fall vad mkt det gjorde att få en kopp kaffe o en kaka efter maten, blodsockret har stabiliserats ngt o huvudvärken som bortblåst....B-E-R-O-E-N-D-E kanske==? hm.. mja förmdoligen. Men jag tycker ändå att det finns värre laster än kaffe. Så det så. Ska iväg på mer kaffe o kaka senare idag. Mina äldsta systrar fyller 40 år imorgon. Gemensamt 80-års kalas idag alltså. Kaffe o tårta ME LIKE!! Ridlekis gick kalasbra idag. Flis är så duktig. Det märks att hon redan ridit en termin. Hon är bara 3 min lilla smulis, men hon är så otroligt social och lyhörd. Hon accepterar ridlekis regler, har respekt (o kärlek) för hästar - stora o små o framför allt tycker hon det är otroligt kul. Klart höjdpunkten på veckan. Jag är imponerad över hennes sätt att ta till sig instruktioner och hänvisningar från ridläraren. Flis är 3 år. Jag känner många 3-4 åringar som ligger låååångt efter henne i sättet att knäcka det sociala samspelet. Vare sig det är i stallet, på förskolan, i hemmet el utomhus. Hon gör mig så stolt, min lilla smulis. Å hur go är hon inte när hon säger..."jag är stolt över dig jag mamma, jag älskar dig så mycket". Det känns i mammihjärtat- det vill jag lova.

Fråga o funderingar

Varför är det så svårt att säga vad man egentligen menar o tycker? I mitt fall: jag vill inte göra ngn ledsen eller upprörd. Livet blir liksom inte bättre genom att man beter sig bitchigt o ohyfsat. Så är inte jag uppfostrad alla fall. Men då har jag ett solklart dilemma. Hur ska jag säga det jag verkligen vill säga utan att trampa ngn på tårna? Pengar är alltid ett känsligt dilemma. Ingen tycker det är kul o prata pengar. Varken för den som har lite eller alldeles för mycket. Jag är student, jag har alltså lite. Att erkänna att man är avundsjuk på vissa eller vissas saker är meningslöst. Ja, jag tycker det är kul att du har råd att köpa dig det där som du verkligen vill ha. Jag kan också göra det när jag fått ett jobb o en fast inkomst. Men just nu biter jag i det sura äpplet o inser att jag är lite girig.. Vill ha massor..Tex PENGAR så jag kan uppfylla min dotters dröm om Kanarieöarna o att bada i varmt hav.

plockar poäng i Sara-boken

Japp, månadssparande from sista september. Många bäckar små..el vad heter det?

Mästerfotografen Flis är i farten o fångar mammis bästa sida :)


smartistårta till pappa Henrik när han fyllde år :)


Saker som följde med mig hem efter en utekväll med Josse :)


Pysande ballong

Som en ballong med ett litet hål i. Litet litet..men ändå. Lägger man örat nära intill så hör man att luften går ur...sakta sakta. Den blir skrynklig o tillslut helt tom o okännbar för sin omgivning. Så känner jag just nu. Tror det är en begynnande förkylning som ligger o ruvar hos mig. Shit säger jag då. Det har jag INTE tid med. Praktik o skola..No no..jag får leta upp lite silvertejp o friska till mig innan det bryter ut.

Pluggarillo!

Damn...Andra skolveckan o jag känner mig verkligen som ett riktigt pluggarillo. Fast...det kanske handlar mer om att jag måste planera min tid både i o utanför skola. Skolan är inte mitt liv, bara en liten del av det. Tänk ändå så mkt tid det tar. Böcker som skall läsas, läsloggar, processdagböcker, studiegruppsträffar...Sen allt annat på det. Mitt liv- det för struktur o vardag igen. Guuuud va gôtt, då kanske jag kanske få tid o möjlighet att göra andra saker..

Kiwi o Koffein

Snälla jag ber er..gör mig pigg o fin. RIktigt drettrött idag..Upp till skolan om 1½ timme o vara ambitiös..Kom igen lilla mirakelmedel..gör mig pigg o fin :)

RSS 2.0