wintertime

Nu ni är det vintertid. 1 timmes extra sömn fick man sig inatt. Gött! Flisen o jag har sovit som stockar, jag ligger o drar mig lite o Flis är nere hos mormor. Det vankas kuligheter under dagen. Ett fikabesök hos min fina faster Maria här i Örebro! Många nära o kära under ett o samma tak,i like!!! Om en skulle ta o gå upp... magen kurrar o huvudet bultar.. måste ju vara fit for fight lite senare när härliga Marieberg ska få sig ett besök ;)

polly rocks!


Roadtripp!!

Styr kosan mot Örebro för ett par dagars mystid hos mamma o A <3 Roadtripp alltså :) Tur att vinterskorna är på bilen för man vet ju aldrig om Gubben Frost har varit på besök efter vägen. Jag kör försiktigt som bara den, har ju värdefull last i bilen ;) Nä här kan jag inte sitta.. Måste göra klart nu för avfärd.

Shittamejjen (och en liten bekännelse..)

Åh.herre.gud. Jag är förkyld o vore jag en man skulle jag ha en nära döden upplevelse här och nu. Nu är jag välsignad med en mona och är stor och stadig på jorden (och är härdad via mitt worki med baciller i tusentals via hostiga o snoriga kids) så jag fixar detta utan att så mycket att ens blinka. Så det så. Men ändå kvarstår det.. Det suger svettig hästballe på ren svenska att inte kunna andas ordentligt o att kunna svälja ordentligt.. o framförallt.. SOVA normalt. Det är jobbigt. Men det går över och jag tänker inte låta denna töliga förkylning break my spirit så att säga. Detta pga helgen mysa planer. Tänkte egentligen åka idag, men jag började jobba 6,30 imorse o slutade 16. Jag är trött (o förkyld om det hade gått er förbi). Då ska man inte ge sig ut o köra bil, 12 mil i mörker. Nono. Så, Flisen o jag packar in oss i bilen imorgon på fm o styr bilen mot Örebro! Så är det med det. Känner att jag är lite skyldig att göra en bekännelse. Jag avlade 2 nyårslöften 31/12-10/1/1-11.. Det ena kommer jag aldrig att avslöja här. Det andra handlar om en av mina stora skräckelser(skräcker?)..äsch, det är ju nästan en fobi numera. TANDLÄKAREN. Mitt nyårslöfte handlade om att jag skulle boka in en undersökning o faktiskt gå dit o genomföra den. Problem.. Jo men det är ju klart att jag har det. Jag är sjukt rädd för att gå till tandläkaren. SJUKT rädd. TÄNK OM frågorna är hur många som helst o jag vet inte hur i helvete jag ska lösa detta. Det ena nyårslöftet har jag hållt, so far o dra mig baklänges vad besviken om jag misslyckas med det. Inte bara i år.. utan för all tid framöver. Jag måste boka ett tandläkarbesök. Inte för att jag har ont el så, men för att jag måste komma över tröskeln o våga gå dit igen. Hjälp o tips mottages gärna. Hur gör ni när ni ska till tandläkaren? Tänka på ngt speciellt? Musik? Droger? Ärligt alltså.. help me!

För 2 år sedan bröt helvetet ut

För 2 år sedan bröt helvetet ut. Mitt och vårat helvete. Flisens leukemi diagnosterades o ja, helvetet bröt ut. För mig är cancer helvetet på jorden. 2 osannolika år när man tittar i backspegeln. Vad har jag gjort..vad har vi gjort? Hur har det sett ut för Flis? Vad bär hon med sig från allt detta? Kommer jag kracha inför varje årsdag av diagnosen.. kommer det göra lika fysisk ont föralltid? Idag är en fruktansvärd dag. Cancerhelvete.. Fyfan vad jag hatar dig. Obeskrivligt o ofattbart mycket. Jag vaknade med känslan att även om jag kommer göra det mesta (läs allt) för att fylla dagen med glädje och kärlek, så är det ett mörker o en kyla över dagen i sig själv. Tänkte dela med mig av min och Flissmulis dag. Hon fick välja frukost..det blev Kaviar. På vägen hem åkte vi via Tomataffären o köpte jäst, för min smulis ville att jag o hon skulle baka bullar och det är klart vi gör det! Vi tog en mysstund i soffan och bara kramades en lång stund. Inget "jag måste städa, tvätta, fixa, plocka.." Det är Flis dag idag. Full uppmärksamhet H-E-L-A dagen. Vid lunch hade Flis en klipptid hos bästa Linda på GRYM. Söt tjej blev sååå sötis med en extra färgklick i håret. Efter klipp hade jag en överraskning till Flisen.. Jag hade planerat en liten bowling för mig o smulan. LYCKA när hon insåg vad vi skulle göra.Riktigt skoj. Vi tog en sen lunch på Nöjes o efter det åkte vi hem i regnet. Tände mysljus o satte på bra musik o började bullbaket. Vi har fyllt dagen på mesta möjliga braiga sätt, men ändå.. rösten skär sig, tårarna bränner i ögonen och omänskliga känslor och tankar rusar som ett tåg genom kroppen. Jag är försvarslös, precis nu för 2 år sen (kl 20,40) sitter vi i en taxi på väg mot Göteborg. Jag sitter i baksätet med mitt barn och håller hennes lilla hand, hon som inte har en aning om vad och varför vi ska till staden Göteborg. "Ska vi till den där parken med roliga karuseller mamma?" Liseberg...Nej. Nej min skatt.. det ska vi inte...Gråten är ostoppbar. Det gör ont att andas. Paniken, oron..alla frågor. Vad i helvete väntar oss...Nu har det gått 2 år. Jag är så stolt över min flicka. Jag är stolt över alla våra små hjältar som besegrar och kämpar mot cancerhelvetet. Ikväll är det bröstcancergalan på tv. Tänker inte se den. Vi har vår egen cancer att förinta och besegra. Det är Lite mer än ett halvår kvar av Flis behandling. Ett litet steg i taget..

problem

Inga big time problem kanske.. men ändock.. Det är måndag o en såndär vecka som det inte är ett planerat sjukhusbesök på. Med andra ord är det dags för APT för min del. 16-18 mitt i Flis ridtid. Vi är ju två föräldrar ja.. men den ena föräldern VÄGRAR ta med sin dotter på denna aktivitet för att dottern kan vara lite egen o vill göra saker på sitt eget sätt o vis. Den andra föräldern har själv ridit o känner att man måste träna för att bli bättre o framförallt stödja inte stjälpa sitt barn. Vi har alltså ett problem. Varannan-veckas-problem. Har just i detta nu en liten tjej som är riktigt ledsen o vill verkligen till stallet idag.. Mamman är sketansupptagen o kommer verkligen inte ifrån.. Vad göra liksom?

Appropå att skita pengar..

Vanliga arbetande människor?? Vad fan äter ni för att kunna skita ut pengar??? Överkonsumstion är en sak.. men att spendera för spenderadets skull är bara ett spel för galleriet. Jag blir less.. skänk pengar till ngt BRA istället.. Som barncancerfonden tex..

Att jobba

Att jobba är bra, för då får man lön. Pengar som strömmar in (och ut..) i ett rasande tempo. När man pluggar har man lite av allt. Lite tid för att läsa, lite pengar och liten chans att faktiskt kunna unna sig saker man vill ha och inte bara nödvändigt måste köpa. Det är kul o jobba. Jag trivs (som ni vet) väldans bra på mitt worki. Så kvällens fundering.. Jobbar man för att kunna handla mera? Nej, säger jag. Jag älskar mitt jobb o det är en ren bonus att jag har möjlighet att kunna unna mig o oss lite extra guldkant i vardagen. Tror minsann att jag överraskar min lilla darling med ett besök på Kaviar imorgonbitti. Vardagslyx och egentid med min smulis slår det mesta. Mys.

åssa var det slut för denna gången

Flis kompis M åker hem nu. En helg full av lek, skratt och bus är över och Flis är lycklig men trött. Skönt med en extra ledig dag imorgon för oss båda. Helt underbara är dessa girls ihop. Ni anar inte. Därför gör det lite extra ont i mammihjärtat att dessa braiga människor bor långt bort..

Därför är det en bra dag:

Felicia har lekt..hela dagen med underbara fina M. Jag har hunnit röja en hel del i huset (nu ska skiten bara slängas också.. men men det kommer det också). Flisen o jag tog en långcykeltur till Tomataffären (också kallad ica Lövnäs av oss vanliga fantasilösa människor), det var en underbar tur med mission att posta ett brev till pyret <3. Det är en bra dag för att vi har varit inbjudna på middag hos grannarna mitt mot oss. Dvs lilla fina M´s mormor och extra morfar. Jag är totalt proppmätt och kommer förmodligen vakna proppmätt imorgonbitti. Gott gott gottigast! Det är en bra dag för när Flis leker och har kul tänds hennes stjärnögon.. Som jag saknat den blicken.. Min fina finaste Flisfis. En bra dag går mot sitt slut. Jag har varit igång hela dagen och jag funderar faktiskt på om jag ska ge mig ut på en tipspromenad imorgon på Kilenegården?.. Tokpissigt resultat förra veckan, kanske dags för revansch=? Vi får se helt enkelt, hoppas ju lite att jag kan få med lilla M´s mamma o ge tjerna en riktig dos av egentid med M´s mormor som vuxenstöd? Nu är kl snart 21,30 o det är lördag. Jag är som vanligt helt pisstrött och känner att sängen hägrar inom en snar snar tidsram. Jag har aldrig varit en morgonmänniska, men vet ni vad. Sen jag började arbeta inom barnomsorgen har det ändrats. Nu är det fullt ös medvetslös redan från det jag kommer upp på morgonen. Alltså..från att vara morgontrött och kvällspigg, till att vara morgonpigg och ruggigt kvällstrött. Men det har varit en underbar dag. I like it alot, så jag kan faktiskt gå o lägga mig med oerhört gott samvete.

jamen snälla nååååån

Sara+Teknik= smärre katastrof. På alla sätt o vis. Dumma dumma telefon och dumma dumma bärbara dator som krånglar o inte vill föra över bilder. WHY???? Det fungerar ju på worki?! Saaaaaaaaaaatan i gaaaaaaaaaaatan?!?!?! Inget att göra. Orkar icke bry mig om det mer idag. Tar nya tag imorgon för idag är det en bra dag som gäller. Flis kompis Moa fr Göteborg är i huset mitt mot oss och tjejerna har playdate hela helgen lång inplanerad :) Mamman ska ta tillfället i akt o röja lite i huset, tvätta lite, o kanske ta tag med det där sista i trädgården nu när gubben frost kommer på besök varendaste natt så gillar inte de stackars blommor som är kvar.. Ljungdags kanske? Såå.. nu väntar ett bubbelbad för Flisen o jag.. tja.. varför inte ta tag i dagens to´dos?

Sträcker på mig

Jag har ett medarbetarsamtal imorgon med min chef. Jag var ända tills för ett par dagar sedan nervös o lite orolig inför detta. Vad skulle jag säga? Vad vill hon höra? Säg vad du är bra på osv.. Men nu, kvällen innan så känner jag ett stort lugn. Jag kan sträcka på mig o känna mig nöjd med det jag presterat o utvecklat under min tid på förskolan. Framförallt har jag gjort 1 sak.. Det upplyste min syster mig om idag. Jag har arbetat med min största rädsla..konflikthantering med gott resultat. Tycker jag nog. Ska faktiskt berätta det för min chef imorgon.. det är stort, för mig alla fall. Nu ska jag välta i säng. Är skittrött o vill ha huvudet på skaft inför morgondagen. Dagen idag avslutades med ett underbart zumbapass.. love it!

förändring/förbättring

Åh herregud. Jag har satt en boll i rullning. Kan bli så att förändringen inte lämnar ngn oberörd, eller tvärtom helt enkelt. Jag hoppas på en förändring gm förbättring av ALLT. Kommuniktion, respekt o ömsesidig förståelse. Det kan o kommer sannolikt blåsa upp till storm.. men jag andas djupt o försöker vara positiv o tro att det kommer bli bra helt enkelt.

Min mamma

Jag älskar dig. Tack snälla rara söta bästa duuuu för att du kom igår och hjälpte mig idag. För att ingen annan är som du min mamma <3

viktiga människor

Det är människor som får dig att växa och våga tro på dig själv. Jag har några sådana människor i mitt liv. Den viktigaste är Flis. Flis utmanar mig dagligen till att våga ta bra beslut o stå för dom, samt att våga ta en strid för henne när hon behöver det. Alright, sen har vi familjen som också står i en egen kategori. Andra viktiga människor är mentorer av olika slag. Fina och världens bästa Gisela är helt ensam i sitt slag. Bara helt enastående o bäst är hon på alla sätt o vis. Man behöver viktiga människor som stödjer och vägleder för att man ska kunna ta den informationen man har och använda den på rätt sätt. En annan viktiga människa har jag haft ett första möte med idag. Hon kommer bli en stöttepelare och bollplank av helt annat slag. Magkänslan säger "JA!!!!!!!!!!!!!!" och känslan efter mötet bekräftade ja-et. Bra, o bara sådär rätt för mig där jag är precis här o nu.

Flisens morgonkommentar, kategori hur-man-tjatar-hål-i-huvudet-på-sin-mamma!

"Mamma.. när kommer mormor??" Kl 18 säger jag, vi ska hämta henne på bussen. "Mamma, när är kl 18?? (Jag visar på klockan) "Men mamma, gör så att klockan går fortare då mammmmmmaaaaaa" Hurdå älskade barn??? "Mamma, jag längtar ihjäl mig efter mormor nuuuuuuuuuuuuuu (o har gjort det sen hon fick veta att mormor skulle komma hit) Också börjar vi om från början.. "mamma.. när kommer mormor???" Sätt den konverstionen på repeat x-antal ggr så vet ni hur samtalet går här en solig söndagsmorgon som denna. Undantaget.. ByggareBob kommer upp o börjar skälla.. kul, god fucking morgon på dig med.. :(

Magiska tankar

Sitter i soffan o väntar på att kaffekokaren ska sätta på kaffe by itself. Verkar ju gå sådär bra om jag ska vara ärlig, Jag är itne lat.. jag orkar bara inte sätta ner bara fötter på ett svinkallt parkettgolv. Jag skulle vilja kunna trolla. På riktigt alltså. Saker som underlättar i vardagen ..bara lite granna. Tex.. som att kaffet gör sig själv. Som att dammsugaren dammsuger själv, dammtrasan kör ett eget ryck ger sig in o ner o imellan där mina prinskorvfingrar inte kommer åt. Att bilen kör sig själv vore guld (för jag gillar inte att köra bil, men jag måste tyvärr) o att maten lagas av sig själv.. det vore ngt det.. Fast det sistnämnda, är vi inte redan där med all halvfabrikat o micromat? Äsch, styk den. Mer.. en smula magi för att spacea till vardagen vore ngt det..

L L

Lördagsledig. Gôtt o mysigt. Flis o jag har hängt mest hela dagen o vi tog en cykeltur på fm o bakade chokladbollar på em. Sen kom finaste Jossan förbi *som jag tokälskar dem bruden..bara bäst är hon med största hjärtat* Jag lagade hemmagjord potatisgratäng med helstekt fläskfile med sallad o beasås. Nu jäser vi i sôffa o slötittar på fångarna på fortet. Bytte ut aporna mot en röd historia idag. Blä lyder den recensionen. Imorgon kommer mammi, som jag o vi längtat!

Men guuuud hur kunde jag glömma o berätta??!?!?!

Världens största grej har hänt- alla fall om du är 5 år gammal o heter Flis. Vad? Jo, första tanden är lös.. Wiiihooo, sa Flis när hon upptäckte detta. "mamma, vet du, nu kommer tandfeen att komma till mig med pengar..Men jag vet att det är du som kommer ge mig pengar. Då måste du ta ut pengar för vet du jag tar inte kort..." Detta grundar sig i en sak. Flis begrepp när det gäller pengar: 1. mamman kan o borde alltid betala-allt. 2. hennes kommentar när det gäller lösa småpengar i plånboken (som jag sällan har).. Du har ju kort, mamma?! Betala med det... Hm. Dags o prata om en kronas betydelse o en snabb fråga till er som är här o läser.. Hur mycket pengar kommer tandféen med=? En guldpeng, en Femma, el ett par kronor??? För inte trycker man ner en papperspeng i ett glas med vatten o en tand...eller?

smått o gott

Fredag. Hela dagen känns speciell, allt ifrån att komma till worki på morgonen, fredagsfika med skratt o mumsigt fikabröd o sen ramlar dagen på i ett rusande tempo. Även så idag. Idag stängde jag åt en fin kollega o vän. Tiden gick så fort.. *poff* så var alla barn hämtade liksom o jag kunde stänga på en väldigt bra tid. För att det är vilodag idag från träningen. Kroppen gjorde faktiskt lite ont igår på zumban. Ont i höfterna så nu ska det vilas ända tills tisdagen o nästa zumbapass. Förmodligen en promenad el två under helgen, men inget svettas-som-röven-pass alltså. Mer, tja.. måndagen bjuder på besök på vårdcentralen för min del o lämna lite blod inför tisdagens läkarbesök. Mamma kommer på söndag o jag kan itne med ord beskriva hur mkt det betyder att du står mig så nära och kan och vill hjälpa mig.. älskar dig. Worki, is good... väry good. Det är lite wild and crazy ibland.. men jag älskar det! Barn.. så otroligt skojiga människor att jobba med :) Nu: lite apor. Snart: Idol (ja, jag tittar..) Senare: Snark i soffan.. precis som det ska vara en fredagskväll :)

jag är så bra!!!

På vad? Min träningskaraktär såklart! I måndags löptränade jag, tisdag var det zumba o idag torsdag zumba. Fiifan vad jag är trött må ni tro. Men gilla karaktären liksom, 3 pass på en vecka! Har det hänt, typ någonsin tidigare? Detta är väry big i min lätt överviktiga värld, så jag sträcker lite extra på mig här o nu o skiter i allt vad jante-lag heter. För jag är bra, riiiiktigt BRA!!

vilodag,inspiration o upprymdhet

Dagen kan sammanfattas med att jag växt ytterligare i min pedagogroll. Att växa när man vet in i själen att det man gjort är både rätt o bra. Det är en fantastisk känsla. Kroppen fick en förtjänt vilodag, men imorgon zumbar jag igen :) jag är inspirerad av vilken underbar pedagogstyrka som finns i min dotters vardag på hennes förskola. Herregud va bra de är! Rent sagt de bästa för mitt barn. :) nu är det dags att dra sig mot sängen..det är ju en dag imorgon också har jag hört...

härligt, men jobbigt

Har kommit till en fas där jag tycker det är roligt att träna, men..Fan va jobbigt det är. Detta grundar jag på 1. Gillar inte att svettas o 2. Jag har faktiskt några kilos övervikt även öm jag inte anser mig själv ha sjuklig fetma o det är jävligt jobbigt att skutta runt med för många kilo på kroppen. Faktiskt, men jag försöker ju göra ngt åt det också o idag fick jag på mig ett par snygg-röv-jeans för första gången på 6 månader öm inte längre tid än så, yes.det händer verkligen ngt!

Så bäst, alltid o alla gånger

Idag fick jag tag i min bästa husläkare. Hon är alltid så bra o hur mkt det än tar mot att säga i början av ett samtal "jag mår inte bra, snälla hjälp mig.." så lyssnar hon helhjärtat o tar symptomen på allvar. Jag fick en läkartid nästa vecka, för helt akut är det ju faktiskt inte. Har ju gått med denna yrsel ett bra tag nu, så vad är en vecka i väntetid då? Innan läkarbesöket ska jag ta mig ner till VC o ta lite prover. Men jag gör det på måndag nästa vecka, då borde det ju visa aktuell info om status i kroppen osv. Skönt att ha det samtalet avklarat alla fall, skönt att ta tag i det. Hon är bäst min läkare, så otroligt glad att hon är så proffsig o duktig. 10 poäng av 10 möjliga får hon av mig :)

Förvånad på riktigt alltså..

Idag borde den varit här, träningsvärken from hell. Men icke. Visst, jag är lite öm i benen, men inget som definerar TRÄNINGSVÄRK liksom. Jag är förvånad o stum. Vad är detta? Hur är det möjligt att jag inte får mer ont än detta? Hm, nej nej.. är inte vältränad. Inte för 5 öre, men jag har ju legat i o zumbat o sprungit i 2 månader.. börjar kroppen vänja sig till detta med motion månne? Halleluleja på den i så fall. Söndag idag, innebär som alltid, måndag imorgon. Inget sjukhusbesök inplanerat, men jag ska försöka få mig en läkartid. Hann inte ringa i torsdags om min yrsel o sjösjuka (fast jag är på torra land)så jag måste faktiskt ta tiden o försöka komma iväg o kolla upp detta. Känns sketaolustigt o tufft faktiskt. Undrar om min trötthet har något med det att göra? I alla fall. Ingen träningsvärk trots träningspasset from hell o ja jag tog i o körde på för allt jag var värd... Coolt.

Ingrid!

Till alla Ingrid därute.. Grattis på namnsdagen.. Nämen sedär.. Grattis på mig då liksom. Jag har firat på bästa sätt, shopping. Ett par jeans o en snygger topp från en av mina nya favvoaffärer.. Carlstad Depå ute i Edsvalla. Ruggigt mkt fint har de faktiskt o ja, det är så värt en tur dit ut när man behöver fylla på garderoben.Hipp hurra på min namnsdá!

Träningsvärk?

Well, lite öm är jag faktiskt. Men inte ont.. inte än. För det lär komma.. tro mig. Det jag utsatte min body för igår är nästintill oförlåtligt. På riktigt. 60 min off pain. Men istället för att bli avskräckt.. äsch, det är bara o ge sig på´t igen (inte idag dock)

Strandsatt, men..

Det är ingen fara egentligen. ByggareBob är ute o lagar bilen (service o kamremsbyte) Kuliga grejor.. El inte. Flisen o jag har en tjejdag o ska iväg på div roligheter. Hon har ju lärt sig cykla utan stödhjul nu (sedan en vecka tillbaks). Det är stort. När jag berättade det för hennes sjuksköterskor o dr K så vart de väldans förvånade. Varför? Jo, onkovinet (göra-ont-som-fan-i-hela-lilla-Flis-kropp-medicin)ska tydligen sitta i ff och det innebär att hennes balanssinne med all säkerhet är påverkad. Därav att hon har svårt att springa, blir trött av att gå för långt och tja.. hitta balansen på en cykel. Men hon fixade det min lilla guldklimp. Så otroligt stolt är jag över henne. Så många ggr som hon brottats o kämpat (kämpar) i förbannad motvind o går för det mesta ut med huvudet högt och ett leende på köpet. DUKTIGAST HELT ENKELT! Idag är det älsklingssysters son O som fyller 5 år! Detta ska helt klart firas o i em är det big time kalas som gäller. Om sisådär en timme o 20 min kommer Karlsson i blå faran o hämtar upp mig o Flisen för dagens första kuligheter. Fikatime hos Sandra o lilla E :) Men först.. well well.. Dags o slänga i en tvätt i maskinen, fylla på diskmaskinen o dra igång den, o plocka.. herregud.. hur är det möjligt att skräp klonar sig?

en ny upptäckt (som förmodligen kommer göra pissont imorgon..)

Vad=? Well.. det visste jag inte helt riktigt innan jag var på plats. På cardio/core passet from hell. Fiiiifan. Jag lovar o svär. Överlever jag detta (räknar med en dunderobrak iskall träningsvärk i många dagar efter detta) så är jag ta mig tusan superwoman herself. Det var hopp o skutt, joggning på stället, ner på golvet med armhävningar,sit ups, plankan, skivstång o fiiiifan.. det var så in i bengen jobbigt alltså. Fick med mig Anneli idag. I owe her big time för detta.. Det går inte med ord beskriva hur tufft det faktiskt var idag. 60 min o svetten rann som aldrig förr. Kommer jag att göra det igen?? Så in i bengen ja!!!! för hur jobbigt det än var så kan jag garantera.. i will be back!

snart så :)

Sweet zumbilumba-dags ikväll. Love it o längtar efter det. Snart så bär det av till kilene för some serious ass-Shake. Känner mig som en fryslort så det ska bli gott att svettas av sig lite. Ligger just nu nerbäddad o samlar energi. (har bokat ett pass till imorgon, inte zumba dock..vi får vad det blir av det)

vabbelivabb, Russinhissen o ett litet psykbryt

Magkänslan när jag lämnade Flis på hennes förskola igår var sisådär om jag ska vara ärlig. Kunde inte sätt fingret på vad det var, men ngt.. inte riktigt som vanligt liksom. Sagt o gjort, jag bad fsk ringa om de tyckte hon inte var sig själv.. men det gjorde de inte konstigt nog. Istället fick jag höra x-antal timmar senare att hon hade haft en dretdagdeluxe, nice el inte. Detta innebar att hon la sig i soffan när vi kom hem o där låg hon tills det var läggdags. Helt slut min lilla tjej :( Idag är det så att jag går på magkänslan rent rakt av o stannar hemma med henne. Lite varm, men ingen feber (än) o bara låg liksom, svårt att förklara, men hon är helt klart inte ok. Jag var bara hemma en snabbis igår efter worki. Jag hade fortbildning på kvällen.. "Russinhissen" Teknik,fysik o kemi i förskolan. Teknik, fysik o kemi tillhörde alla mina hatämnen i skolan. När det gäller mig o expriment så är det Murphys law som gäller.. Dvs.. det som kan gå fel, går fel. Men igår.. vi säger så här. Hade jag haft Hans Persson som NO-lärare i skolan så kanske intresset o motivationen för exprimenterande varit sååå mkt högre (även betygen i NO kanske hade varit liiiite bättre). Alla fall. Det var en afton i inspriationens tecken. Kollegorna o jag blev intresserade o nu ska det exprimenteras i förskolan för o framförallt MED våra goa barn. Psykbrytet kom ungefär mitt i föreläsningen. Vart är plånboken? Fuck. Tittar i väskan.. Nope. Ringer hem till ByggareBob..är den hemma? Nope. Jamen då ligger den i bilen, helt klart.. el inte. Fuckfuck. Den måste vara hemma..ByggareBob har inte tittat ordentligt..el så hade han visst gjort det..Fiiifan, nu är jag nervös må ni tro. Ut i bilen..igen.. o där låg den inte den här gången heller. Nämen lägg aaaaav.. Vart är det? Kl 21.25 får jag bryt. DEN MÅSTE VARA PÅ JOBBET!!!! Så, vad gör jag.. Jo, jag tar huvudvärken ALLAN o kör till jobbet. (Måste vara helt dum i huvudet för att göra så.. men men)Rusar in på jobbet, tom o öde lokal by night. In i skåpet. INTE DÄÄÄÄR??? Men snälla. (Håller på att börja grina här ska ni veta..) rotar runt o där... längst nere mellan 2 väskor o pärmar.. där är den.. Halle-fucking-lulija! Å bara så där sjönk blodtrycket, huvudvärken släppte av lite granna o jag återfick vilopuls. Hur kan man glömma plånkan som likom nycklar o telefon ALLTID är med mig? Den ramlade ur förmodligen.. för jag har en liten väska o alldeles för mkt grejer i den.. Aha.. dags för att köpa ny purse alltså..En där allt får plats kanske?

att göra:

Åh shiiit..måste ringa min dr på torsdag. Det kan ju inte vara ett bra tecken att gå runt yr? Jag känner mig sjösjuk fast jag står med fötterna på jorden... mår pyton om jag ska vara ärlig.. o idag är det en sjuuuukt lång dag inplanerad. Gôtt mos så att säga. Dessutom hostade Flis mer än halva natten så huvudvärken Allan är på besök, Tjo på den. Blä..

måndag med extra allt

6.30 - dagen börjar i sängen hastigt o olustigt med att Flis trycker på tvn för att se barnis. Hade sovmorgon idag, thank you darling. Dagen erbjuder; bergvik o Ikeabesök inklusive lunch. Efter lunch- sjukhuset med provtagning, studiebesök på röntgen, besök på lekterapin o slutligen...läkarundersökning på dagvården. Sen åker vi hem, petar i oss lite mellis för sen åker vi vidare mot stallet. Hinner (orkar jag) så tar jag en löptur innan det är dags att krypa ner i sängen igen. Måndag med extra allt alltså.

Min stora tjej!

underbara älskade Flisen har lärt sig cykla! Duktig smulis, jag är så stolt över dig!

RSS 2.0