morgon igen...

Har legat i min obekväma säng o sovit oroligt hela natten. Förstår inte varför, jag brukar sova dåligt när jag ska upp tidigt, men inte ens det kan jag skylla på idag. Timmar efter timmar..vrida o vända mig runt runt för att hitta en bra ställning. Nu ligger flis o jag ( min alltid lika morgonpigga Flisan) i varsin soffa o slappar. ORkar inte blunda heller :( Kan lova att det blir en lång låååånga dag. Tex om 3 timmar åker Flis o jag till stallet, o om 7½ timme lite drygt åker jag till jobbet. LÅNG DAG!

Badhustime

I eftermiddag. Med bästa Vickan o T. Lovar att det verkligen kommer uppskattas av lillflis..hon älskar ju badet. Sen om det är så jäkla kul o visa upp en vinterblek kropp i bikini...mja..inte alltid kul. Men kunde jag babysimma med flis o se ut som en flodhäst så lär jag kunna göra det nu när jag tappat x antal kilo sedan dess... C U Later

Sköna förvirrade jag ;)

Ja, vad ska man säga? De som känner mig, vet att jag har tedens att vara liiiiite förvirrad time to time. Nycklar, mobil, anteckningsblock, almanacka...jodå listan kan göras pinsamt lång. Å för att inte prata om bilnyckeln..herregud. I alla fall.. Sitter här o försöker söka rätt o låna lite kurslitteratur från bibblan. Bibblan kunde inte tillgodose mitt behov än en gång *skämmas på er* så jag vänder blicken från dataskärmen till min bokhylla. Nej, den är inte särskillt rörig, men ingen kanske direkt ordning heller. Så..vad hittar jag? 2 av 4 böcker som jag behöver. Tänka sig va? Saker dyker upp bara så där om man bara får för sig att leta efter böckerna..i bokhyllan..vilken skräll. Ibland blir jag liite mörkrädd på mig själv alltså...

Biblioteket har inte böcker!?

Va fan? Jag lovar mamma..det har blivit förfall sen du slutade där.. Jag ringer o söker studentlitteratur o vad händer? BIBLIOTEKET HAR INTE BÖCKER!! Skräll o skämmas ta mig tusan. Bibliotek SKA ha böcker man söker efter. Det är bara så. Ngt som bibblan har är talböcker. Me like! Igår lånade jag Ulla-Carin Lindquist "ro utan åror" o vilken bok..ALS är bland det vidrigaste som kan hända en människa. Mina tankar går till hennes familj, vänner och alla som berörts av hennes öde... Usch vad jag grinade när jag stod o lagade mat med min bärbara cd-spelare med lurar i öronen.. Alla fall.. det kommer lätt bli fler talböcker för min del. Har inte tiden att LÄSA så mycket mer än studentlitteraturen nu, men talboken kan ju hänga på i bilen, under promenaden och när jag städar hemma.. MKT BRA! DAGENS DISS!! BIBLIOTEKET!! skäms på er.

Effektiv som fan!!

Grymt toknöjd över mig själv nu. Har surfat runt på nätet o hittat det jag behöver om mr Howard Gardner o hans multibla intelligenser. O döma till min förvåning..Det är ju asintressant. Å inte nog med det.. jag hittade en sida med konkreta exempel vad intelligenserna verkligen betyder..*sniff sniff det luktar ett bra betyg här du...* Pratade med bästa Ballerina en sväng nu o hade jag varit närmare så hade jag hjälp dig lämna in pappret vet du...Men alla fall..hon tyckte jag lät hjärntvättad. Hm.. Ja lite..eller miljöskadad? Det är ju det här jag ska jobba med när jag kommer ut. Så why not..el försöka arbeta med, det beror ju lite på hur planering o tiden återigen räcker till. Nu ska jag hänga en tvätt, fylla på en ny maskin, äta lunch, åka till biblioteket o läsa lite mer..VERY EFFECTIVE!

Alltid för lite

Tänk att det alltid är så?! Oavsett vad man gör så är det inte nog, alltid bara för lite... Jag blir så ledsen att inte tiden räcker till för det som jag vill göra, men det kanske hör till med att vara vuxen..att kunna planera o priotera sin tid. Jag läste på en blogg om en kvinna som bestämt sig för att hon kommer inte att omge sig med energiparasiter längre. De ger aldrig ngt tillbaks, utan bara tar, tar o tar... Jag funderar på att göra samma sak. Jag har varken tid eller lust att gå runt o fundera på vad som inte hinns med. Dagens sanning är; jag gör vad jag kan o när jag kan. Men det är fortfarande jävligt surt att inte bli sedd för det man gör, utan blir påhoppad på det som inte görs istället. Det är alltid för lite..För lite pengar, för lite tid, för lite av det goda (i många bemärkelser)o för lite av mig.(hihihi, mer Sara åt folket ;) En sak finns det FÖR MYCKET AV...gissa...åh kom igen o gissa lite nu..alla (de flesta normala människor alla fall) har det o svaret är...lite trumvirvel... DET DÅLIGA SAMVETET..det äter upp dig innifrån o ut o sitter som en stor jävla orosklump i magen. Gör jag rätt/fel, skulle jag gjort annorlunda? BLÄÄÄÄÄ...Som sagt..vad man jag än gör..det är alltid för lite.

världens bästa handledare!!

Den har jag! Jag är ledsen, men INGEN kan mäta sig med min Gisela. Nooo one. Idag när jag lämnade smulisen på dagis så kom hon ut för att ge mig en bamsekram o tacka för senast. Det var ju när vi spelade teater för bästa barnen <3 Och inte nog med det, hon hade ringt min vfu-samordnare och sagt att hon ville att jag skulle komma tillbaks till dom nästa vfu.period. Egentligen så har jag gjort mitt där, borde kanske se ngt annat, men varför? Jag känner ju mig så hemma där och mår otroligt gott bland barn, personal och föräldrar...Så, det som komma skall är ju vfu i förskoleklassen..(det hinns med en annan gång.. o ja, är fullt medveten att jag inte har sååå mycket praktik kvar men det löser sig.)Men nu kan jag andas ut o må gott för att jag vet att jag är efterlängtad och alltid lika välkommen tillbaks. FAN VAD KUL!!! Jag blev så rörd över hennes handlande och otroliga engegemang och grinade hela vägen hem, o bara för att jag skriver om det nu så bölas det lite till..Fan va gulligt, fattar ni vilken underbar människa hon är?? Jag kunde aldrig fått det bättre.. Hon är min inspirationskälla och mentor alla ggr..

Bubbel

Bara lite löst bubbel.. Ska snart o rida!! yej!!! huvudvärken har släppt :) Flis är på bra humör *tack o lov* Maten mättade o var god. Har inläsningsdag imöra..ringer Gums o Gumma då. Kommer att ha lite ont i röva imorgon..asont i röva på torsdag o knappt gångbar på fredag..hahaha dä ä livet dä. Hepp på er så länge

Varför...

Varför sitter orden som du sa kvar som ett eko i mitt huvud...Jag vet inte. Varför vet jag egentligen vad du sa, men vill inte förstå...Jag vågar inte. Det ska inte hända, det kan inte hända, jag förstår inte...Jag är fundersam. Är det så här det ska vara? Då kan jag ju säga att det inte riktigt blev som jag tänkt mig, vill och behöver. Riktiga vänner säger vad dom tycker o tänker o det gjorde du. Jag uppskattar din ärlighet min vän, men jag skulle behöva dig här för jag vet inte hur det är meningen att man ska fortsätta. Det finns bara en Evelina...jag är så glad att du är min vän o förstår. Du är så klok, du talar sanning o förstånd, tack för en härlig helg. Balsam för själen min vän...

Mys

När klockan ringde 6.30 imorse så var jag riktigt seg. Låg kvar länge tills jag insåg att flis inte låg hos mig..Alltså kvar i sin egen säng hela natten! Duktig tjej man har. Kikade in hos henne o insåg att idag blir det en mysdag med bara vi. Hon har verkligen saknat sin mamma hela helgen o hon var lite sliten hon med så vi stannade hemma idag. Vi flyttade över oss till mín säng och jag kunde snarka om en liten stund när hon kikade på barnis. Efter frukost åkte vi en sväng till Bergvik. Det som var mission idag Strumpor till henne. FÖrstår inte vart allt sånt tar vägen. Ngn som äter upp ena sockan o lämnar mystiskt den andra kvar för förbrylling. Underligt. Det blev lite annat också. Mat, en mascara (till mig, inte att måla morfars hall i stugan med)och en väska..Ja, Henrik kommer få ett bryt på mig sen men va fan.. 50 spänn liksom. ÄR det ngt att hetsa upp sig för, o dessutom har jag inte köpt en väska på över ett helt år!! Den sista väskan fick jag av honom o flis i julklapp 07 men den har varit sååå fiiiin så jag har inte kollat på andra väskor. Idag sprang jag på DEN väskan. Japp..bara o inse att den skulle med hem. Vi tog en liten fika. Flis fick chokladboll och festis o jag en slät kopp kaffe. DET VAR GOTT. Inne på MAXI fick flis åka liten kundvagnsbil...en sån dära som barnen kan sitta längst fram i o ratta runt. Det var en hit. Mer sånt, för nu satt hon stilla i vagnen under hela mathandlingen. Coolt. Hem o äta lite mat, sova en stund o nu är hon vaken igen min lilla älsklingsunge. Hon ska få lite mellis i sig o sen ska vi gå ut en stund o få lite frisk luft. Vem vet..gossevovvarna i huset brevid kanske är ute o kan hålla oss lite sällskap. :)

Bara så bra som det kan bli

Shopping, god mat, goda drinkar, bästa sällskapet, gulligaste hunden, en massa affärer, riktigt schysst resturang, Martin Dahlin, Gothia Towers o heaven 23, spårvagnar, bussar o båt. Göteborg...fantastiska Göteborg..å EVELINA!! Tåg, fynd och trevliga människor. Det var skönt att få vara Sara en stund. Nolltolerans för barnkläder denna helgen o det är så sant som det är sagt. Inte en påse kom jag hem med till smulisen. *förlåt* Sambon o dottern mötte upp mig på tågstationen..Gissa om liten flis var glad o se mig.. Själv fick jag tårar i ögonen för jag har verkligen saknat min lilla älsklingsunge..Svärmor hade skickat med en matlåda från kvällens middag så varm mat på bordet när jag kom hem. Tack! Har visat sambon mina nya kläder..fick helt godkänt! jag är så skitnöjd! Skitnöjd o innerligt happy över att ha haft en sjukt bra o härlig helg.

Snart bär det av!!

Åh, nervös som bara jag kan bli så var jag bara tvungen att hämta ut mina biljetter innan jag åkte hem idag från skolan. Men nu har jag bockat av det med så nu är det bara o packa lite till, betala lite räkningar o sitta o vänta på sötis sambon som lovat att köra mig till tåget. <3 Snart du Ballerina är det slut på friden.. Här kommer jag!

Förnyelse!

Jag har förnyat mig. Håret är kapat en bit o det känns fantastiskt. Måste ju vara lite fin o representabel när jag ska till Ballerina i helgen! En hel helg med bästa ballerina..å det kommer bli såå kul. *längtar*

En roligare sak

Jag red igår <3 Smulisen Juvel o jag börjar bli polers o det är så underbart att rida. VI travade lite igår o hade balansövningar.. Hur tokkul som helst, o jag red lätt!!! De andra skumpa rumpa o läääär ha ont idag :) *hihihi skadeglädje* Fast jag känner i mina ben...det kommer att göra o-n-t på mig imorgon...Ska ha godingen nästa gång med. Han är fantastiskt snäll och fiiiin. Ponnymys är bara bäst. Gissa om han älskar mig när han får sin morot o äpple när vi är färdiga...hihihi puss godingen "min" <3

Fundersam

Mycket fundersam på hur det är möjligt att personer som läser samma ämne tolkar en essä-uppgift så enormt olika. IDag har det varit essä-semnarium på KAU. JAg gick dit med flaggan i topp och kände mig mycket nöjd över det jag lämnat in. MEN..Nu är det så att vi är 6-7 st i studiegrupperna o nästan alla har skrivt på olika sätt.. WHY? o WHY tittade folk så underligt på mig när jag förklarade vad som skulle ingå i uppgiften? Alla borde ju veta det..Det har doch varit många intressanta vändpunkter idag. Alla har ju gjort bra ifrån sig.. Men ändå. Just nu är det en sån dag där jag ifrågasätter lärarutbildningen. Otydlighet biter sig själv i röva!! Så det så! Nej, nu åker jag o hämtar min lilla glädjespridare o stannar inne resten av kvällen. Är faktiskt på lite bäshumör, för den här dagen blev inte som jag väntade mig. Å en sak till..Jag förstår inte hur man kan godkänna ngn som inte uppfyllt alla kraven för ett g...Tro mig..det här kommer tas upp på kursrådet!!

Söta Ella 2 år rockar loss


Sindi <3


Sindi o Flisan


ridtjejen!


Inläsningsdag

Första för terminen. Känns riktigt bra får jag säga. Aldrig hade jag väl kunna tro att estetiskt lärande skulle vara såå fysiskt jobbigt. Mycket att läsa jovisst, men allt dansande, all teater och rörelse (som vi inte haft så mycket av men det är med ändå), det känns allt i min otränade kropp. Fast..efter all träningsvärk som jag har haft så borde det väl bli bättre snart? El? Jag menar.. det borde ju bli en tränad kropp snart? Förhoppningsvis...äsch jag vet itne. Flis o jag har mysmorgon. Vi sitter o slappar till Spöket Laban o snart ska jag hjälpa smulis att fixa lite frulle. Vickevire kommer hit vid 10 så ska vi fixa till det sista i gruppens arbete. Sen läsa lite i dramakompassen, åka o storhandla och sen hämta Flis.. jodå. Den här dagen lär gå den med..Snart är det dags att åka till min söta Juvel..

Yej!

Äntligen tisdag.. Äntligen äntligen äntligen ska jag få rida ikväll igen. Det är så roligt och jag har verkligen bland mina bästa stunder på hästryggen. Min häst som jag ska ha ikväll heter Juvel.. Han är ofattbart vacker o snäll. Känns riktigt bra. Ska hämta Marie vid 20 o sen bär det av mot färjestad ridklubb.

no more troll

Nope nu får det vara bra. Mitt hår har talat... Trasseltroll är bara förnamnet på det o jag undrar verkligen hur jag ska reda ut det idag? Jaja, sista uppspelet idag o självklart den sämta gången. Det kändes bra från början, men sen blev det missöden.. det ena avlöste det andra :( Inge kul alls o bli inspelad på film när det är ett resultat man inte riktigt är så där supernöjd med. Våra 2 andra föreställningar har varit klockrena, riktigt bra alltså.. men nu idag. Vad hände liksom? Jaja.. orkar inte. Hämta flis tidigare idag o klädde på oss ordentligt för att kunna njuta av snön som är här (NU...vet inte hur länge eftersom det är plusgrader ute...)Pulka upp o ner i slänten o lite bus...gud alltså. Känns som luften gått ur totalt. No more troll kan vi kallt konstatera alla fall.. Nu väntar ett spännande seminarium på onsdag...Är inte nervös egentligen för jag är stolt över min essä..men hur tolkar de andra den? Spännande. Nu vankas mat. Lasagnette...Mmmmm.. o det bästa av allt..det är inte jag som har lagat mat idag..

Kalas!

Söta lilla Ella-bus fyller 2 år idag o det ska givetsvis firas. Flis o jag slöt upp på familjefesten o vi har alla setts många ggr så det var ju inget konstigt med det, mycket gott fika o sällskap. Vi tackar o bockar för oss. Bra uppstyrt vännen min! kram

Ridlekis

Inget oväntat att Flis älskar hästar..hon älskar att rida också. Hon hade en söt liten pytte häst (shettis) som heter Sindhi. Smulan höll sig fast o så duktigt i tyglarna o var såå duktig på hästryggen. Det blev ett smärre bryt såklart när vi skulle åka därifrån, men men..Toppskoj! Hoppas bara att H åker dit med henne nästa lördag när jag är på min rekreationsresa till bästa Ballerina!!!

Dagens överraskning!

KL 11 ska jag ta med min smulunge på...RID-LEKIS!!! Miniponnysar ala shetlandsponny ska bara runt min älskling en stund på ryggen. Flis är lyrisk.. Hon älskar ju alla sina hästar, alla riktiga hästar och de som finns på tv..en riktig hästtjej alltså :) Hoppas hon älskar det vi ska göra idag.. Uppdatering kommer!!!!!!

alltid 10 min innan vi ska åka till dagis... <3


och som llilltrolle...VICKEVIRE


Sara :)


vicci, sanna o bea


scenen.. o vickevire


trolle


Troll

Det är ja det! Eller.. mja inte riktigt troll men ändå. Vi har spelat upp vår teater idag på MIn vfu-förskola. Det var fantastiskt och superkul på alla sätt. Mina barn tyckte det var jättespännande och kul. Tack för att vi fick komma. Ja..det kommer ett o annat kort till bloggen. Ska bara kolla med polarna först om de vill vara med. Nu ska jag ställa mig i duschen, ta en lång varm dusch o försöka reda ut mitt hår. Det är liksom fullt av pinnar,löv och dessutom tuperat...Japp. Hämtar Flis vid 15 idag. Gud va mysigt o kunna tillägna en hel em o kväll bara med henne. Vägrar öppna en skolbok el ngt annat. Jag är värd en brejk..

14 januari

Är ju Felicia-dagen. Å såklart har det firats.. lite alla fall. Ett paket på sin namnsdag är inte så mycket begärt tycker jag. Så..Vad fixade jag till trollungen? En bok såklart..en bok till min lilla bokmal. SALOMON-DEN ROSTIGA LILLA SPIKEN Jättemysig bok o hon ville läsa direkt. Inte många ggr o saker som lockar till att sitta sååå nära o sååå stilla som när det är bokläsning. 2 sagor till läggningen. Det är ju ett måste. Bokintresset skall tas tillvara på.. Jag älskade också böcker som liten. Någonstans efter vägen försvann läslusten..bara borta *poff* o höll sig borta tills jag lärde mig läsa igen. Universitetet..Vilket fantastiskt ställe.. Jag måste bara säga det!

Kör hårt

Vi kämpar på i skolan må ni tro. Vi sliter o kämpar väldans fysiskt. Jisses alltså..riktigt kul men jobbigt. Imorgon är det föreställning :) det ska bli otroligt skoj.

Vilken Juvel...

Ja precis så hette min ponny igår. Så söööööt o lite lik en västern häst..Han är skäck o är vit o brun. Vi blev tilldelade hästar igår. Det gjorde ju mig lite lätt nervös..men det var ett bra val. Juvel var fantastiskt snäll. Jag tog mig upp och satt kvar. *stolt* SJUKT FETKUL!! Sen när vi skulle hoppa av så gick det också bra! Hihihihi det var sååå skoj o Juvel fick en massa loooove o morötter när vi var färdiga. Jag fick tränsa av o sadla av..Herregud va längesen det var.. men det är väl som att cykla. Det kändes bara perfekt på hästryggen o en liten del av mig undrade varför i hela friden jag någonsin kunde sluta med denna roliga hobby... Jag vet att det var för att ridskolan sålde min Lukas..till värsta bortskämda snorungen som inte ens tyckte om honom egentligen..Hemska männsiska..ME DONT LIKE! Jag fick borsta min ponny o tackade så snällt för att han var så otoligt snäll mot mig. Lycka är...att jag vet om mindre än en vecka så får jag sitta upp på hans rygg igen...*lyrisk* Dessutom har jag fixat en överraskning för Flis på lördag.. Ska bli såå spännande, berättar mer lite senare. Status för träningsvärk..helt okej faktiskt..lite känning i ena höften men annars inga problem.. Looove this!! ser verkligen fram mot nästa tisdakväll.. Det gick skitbra för Marie oxå. Hon hade en häst som heter Nimbus. Helt brun o supervacker. Nej, måste göra mig iordning för skolan nu.. hepp

tankar som snurrar i huvudet

Jag ska rida ikväll..herregud. 15 år sen sist..fanfanfan vilken träningsvärk ala döden som kommer infinna sig som ett brev på posten imöra...oooops. Musikteatern vi håller på o grejar med.. riktigt kul o riktigt lyckad sammansättning av grupp. ME LIKE! Längtar tills det är på g o in action som gäller.. Barnuppfostran.. gör jag rätt, hur i hela friden orkar hon och hur orkar JAG vara stark nog? En vän genomgår en stor sorg..Mina tankar (de flesta) går till dig nu. Pappa ska iväg på en grej imorgon, förmodligen ingen big deal, men lite scary o jag tänker på dig pappi. Hoppas det går bra. Klart att det gör.. va dum jag är. Flis har namnsdag imorgon..ett litet namnsdagspaket måste ju införskaffas. Typ snarast. Hämta ut ett H&M paket idag. Fin jacka till Flis från rean, kortärmad skjorta o mysbrallor till mig. Bra köp. Mycket nöjd. Orolig i magen..förmodligen för detta med ridningen ikväll. Kommer det verkligen sluta bra? Åh...Jag vill ha den seeegaste o snällaste helst 4 benta ponnysen som bara älskar mig från första stund.. Måste ta med morot. Morot=mutning..El beröm o tack? Kanske 2 morötter då.. Är lite trött, men skönt trött och glad. Skitglad faktiskt. Älskar när saker löser sig så här bra och bara klaffar. ME LIKE. Borde klippa mig igen.. Det ska upp på prioteringslistan inför nästa månad. SHIT.. måste in på csns hemsida o lämna studieförsäkran.. o hell..skriva lite logg oxå. Måste RUSA..

Nya tag

Japp, the diet is om igen. Har ju gått upp en del under förbannade julhelgen. Det säger ju säg själv med tanke på hur mycket mängder mat man proppar i sig. Suck.. Jaja..jag vet ju att jag mår bra av the diet.. så here we go again..Beach 2009 here i come

Mammi Bestämmer!

Efter yttligare en maktkamp idag så är det dags o sätta hårt mot hårt. Hennes handlande kommer att få konsekvenser punkt slut. MAMMI BESTÄMMER följande; dummar man säg så ska det komma en ursäkt, kommer det tjafs/bråk/slag så tar jag bort ngt som hon tycker om (KORKEN O KUDDEN är mest i farozonen..)och vid läggning så är det bara o ligga i sängen o gilla läget. Inte ok att vandra upp o ner till kl 22. Nooo way. Trotsa på du smulungen min.. men nu är det hårt mot hårt som gäller. Är du den goaste gullungen som du kan vara så ska du givetsvis få tonvis med beröm o uppmuntran, Mitt i ditt värsta vrål o vansinnesutbrott så ska jag försöka krama dig o överösa dig med kärlek..Men bara så du vet.. MAMMAS REGLER GÄLLER!

Alla tiders frukostmys på Kärrängsvägen


Sötaste Tjejerna Ella o Felicia


på leklandet


isprinsessan i Mariebergsskogen


Mariebergsskogen


Fantastiska Fredag o Ljuvliga Lördag

Bästa gums o Ellabus var hitbjudna för ja rent ut sagt en massa kärlek! Älskar töserna sååå mycket o det var ren kvalitetstid o tjejprat. H fick agera lekfarbror o underhålla barnen. Gums o ja dela på en pava vin..gissa om huvudet bulta när jag la mig igår..imorse ingen fara dock. Tjejerna stöp i sängen 21.45!! helt otroligt att de orkar hålla igång.. Mer sånt här vännen min..Tack för att ni kom! Lördagfm bjöd på en massa bus. Flis vakna typ 7.30 o kom in till oss o sa.." jag vill till Nossefin nu mamma..!" hehehe lät tjejerna vara ifred en liten stund till dock. Frukosten bestod av att jag fick ett ryck o bakade tekakor (ljuvligt gott) kokade ägg, te, fixa juice o pålägg..Mmmm o melon just det ja. Bilder finns, men sladden har rymt så det kan dröja innan det blir bilder igen. Mer roligheter på lördagen? Underbaraste Martin...Min Martin som jag kan prata med allt om, skratta med, gråta med, supa med, fliosofera (efter supandet..) diskutera barnen med...ja MARTIN var här idag. Med sin goa familj Christina och lilla Levisia. Smulungen föddes typ 3 mån för tidigt men nu börjar hon allt ta igen det.. Vilken sköning..De bor i Sundsvall..FATTA VAD LÅNGT BORT!! 10 tim bilresa hade de hem imorgon...my god. Men 7 tusen tack för att ni kom o ville komma trots späckat schema...Är bra sugen på att åka lite tåg med smulan o gubben o hälsa på lite...Vilken road/railtripp...heheheh.. Helt underbara 2 dagar.. ME LOVE IT!

så där ja.. nu är allt som det ska

Tillbaks till skolvärlden o dra igång ett musikteaterprojekt. Kommer bli skitkul o det känns kanon redan! hörs sen har mycket o göra nu

En dag kvar

På mitt jullov. Flis fick vara hemma hon med idag, för de kommade veckorna så kommer hon vara på förskolan sååå många timmar ändå. Sista dagen, det känns lite overkligt. Då är det bara o gilla läget o köra på. Vi har tydligen fått ett tillägg i vår studiegrupp. Varför har jag ingen aning om, men välkommen till 3:an Madde. Bvc kl 15 idag. 2½ årskontroll...jajjamensan. In o ut på max 10 min som vanligt..det känns ju givande.

ändrade planer

1. Det går inte att hyra skridskor idag. 2. Det snöar o blåser rättså bra ute. Ändrade plans alltså.

kvällsmys

Hos vickevire. Himla mysigt måste jag säga. Å gissa en liten tjej som blev eld o lågor när hon fick se akvariumet..ojojoj..det vankas fiskar här i huset om hon får bestämma. Tack för kaffe o sällskapet. Flis ville ju som bekant inte följa med hem..ses imorgon! Vi ska åka skridskor tillsammans imorgon i Mariebergsskogen. Spännande värre. Nu ska jag gå o lägga mig.. orkar inge mer nu. Huvudvärken bultar för mycket..

bultande huvudvärk

Idag heter min huvudvärk Felicia. Kort o gott. Det har inte varit en kul dag,för damen har testat mitt tålamod ut i det sista. Nu stänger jag av o orkar inte lyssna på henne mer för dagen. Herregud..uppfinn en medcin mot trots för tusan!!

what the hell!?!

Flis o jag har haft vår allra första maktkamp idag. SKOJAR INTE.. fy fan vad hon kan testa mitt tålamod ibland. Det som hände idag var att vi skulle hem. Vi har tillbringat fm hos goaste gumma o Oliwer. Flis fick för sig att hon icke hade lekt klart. Trött som ett aber men ville inte hem. Hell nooo. Så.. på med kläderna tyckte jag. Inte flis. Flis förvandlande sig till ett skrikande, ålande monster o vrålade utan desslike. Min lilla Flis liksom? Hallå vad gör ungen? TÄnkte i min stillhet att det släpper nog snart..å inte då. Det gav sig när jag hade satt på selen i vagnen för då kunde hon knappt röra sig. Gissa en som var skitsur? Bäsade sig hela vägen hem,, o då var det dags o leta efter nycklarna till huset. VART FAN ÄR DOM DÅ?? ringer till gumma, inga nycklar där..Helvete. Vart är dom`? Hitta dom under flis i vagnen TACK O LOV! In med unge o vagn. Hon vägrar mat..VÄLLING TO THE RESCUE. Hinner inte mer än hem, göra välling o lägga oss i sängen för hon somnar på sekunden lite snörvlande. Jag är fortfaranade helt kringkring o vet inte riktigt varför hon fick ett psykbryt bara rakt upp o ner. Ska ta o städa lite nu när jag ändå har ltie tid till övers.. det händer ju typ aldrig. Lite senare vaknas det kaffe hon Vickevire.. see you sooon girlfriend!

Vart är vardagen?

Vi har varit lediga så länge nu så när vardagen kommer o knackar på känns det helt overkligt. En helt vanlig onsdag idag. Jag har massor att göra så egentligen hade det varit på sin plats med en sväng till Gryningen för smulans del, men det är ju planeringsdag i kommunen o lite överallt tydligen.. så hemmadag IGEN. Imorgon är en helt vanlig dag egentligen, men det är 2½ års kontroll på bvc oxå så..hemmadag IGEN. PÅ fredag börjar skolan igen. ÄNTLIGEN säger jag, mera vardag åt folket. Orkar inte vara hemma längre, får ju aldrig ngt gjort ändå :( Hoppas gumma svarar på mitt sms snart så jag vet om vi kan komma el inte. Vår dag började ju 7.15 här i huset. Så vi har varit vakna i 2 timmar nu o väntar med spänning på att de andra ska vakna.

Mariebergsskogen

Var en hit. Gudmor Lena skulle tydligen dit med sin brorsson E. Kul o ta följe en stund. Vi kolla på djuren. Flis blev nafsad på handen av en anka som blev för närgången o trodde att vi hade mer bröd...Det gick bra o Flis sa "dumma kalle anka.." hehehe lilla sköningen o mästarinnan av härliga kommentarer. Vi kolla in smådjur, grisar o kor. Klappade en liiiiiiten pytte häst till flis stora förtjusning. Sen gick vi 2 mot lekparken. Bilder finns. Kommer senare NÄR JAG FÅR MER TID..o sen skulle vi hem. Tänkte jag alla fall. Fast det fanns ju ngt annat som lockade mer..typ is. Mariebergsskogen har ju en isbana o gissa om ngn blev förälskad? Jo tjena... Hon snurra runt o gjorde piruetter o ville promt inte gå av banan. SÅ..ja, det är dags för skridskor här tror jag minsann...

vart tog MIN tid vägen..

Egentid..Detta märkliga som bara verkar vara få förunnat. Inte är jag en av dem tyvärr. När man precis fått prinsessan att sova..då drar H igång o borrar o hon kommer upp som ett pistolskott. TACK. Där försvann den lilla uns tid jag räknade med under dagen... Jag är så jävla trött nu. Trött på att aldrig få min tid utan att det dåliga samvetet hänger över mig. FAN...

Funderar på

Om jag ska ta med mig stumpan o åka till Mariebergsskogen idag på fm. Tror minsann det..mer frisk luft åt folket så kanske hon blir lite tröttare?

Från början igen

Natt till iår var underbar, sov länge o mycket. Natt till idag= raka motsatsen. Flisan hade bestämt sig för att inte somna igår på kvällen. H började lägga henne 19.30 o kl 21 var hon ff vaken..Då la jag henne i min säng o tänkte bära över henne när hon somnat. KL var närmare 22 innnan hon somna :( o sov oroligt. Detta innebär att jag har haft henne brevid mig hela natten o knappt fått sova själv. Sparkar i ryggen o ständigt buttande..åh vad trött jag blir. Dessutom har jag legat o balanserat på kanten av min sänghalva..Aj..ont i ryggen. Trött som ett svin och hungrig. Ja minsann, denna dagen kunde ju börja bättre. Min utvilade kropp från igår är som bortblåst. *poff* Bara o börja om från början igen med att samla timmar för att bli pigg o allert i gen...

Glädje!

Marie o jag bokade en dejt idag o styrde kosen mot Granngården i Alter för att köpa ridutrustning. Jag är 1200 fattigare men det är längesen jag är sååå glad över att ha spenderat en sån stor summa på ngt jag verkligen vill ha o vill göra. Det närmar sig nu. Tisdag nästa vecka så är det dags..dags för gums att bege sig upp i sadeln igen o ta upp världens roligaste hobby/träning. RIDNING!! Jajjamensan. Det är o bli ridtjej igen. Min 30-årskris om det inte vore så att jag hade gjort det tidigare...Ska bli ren glädje o börja igen trots träningsvärken som väntar runt hörnet... Äntligen!!! Så vad fick jag för pengarna? Ridhjälm, ridbyxor, ridskor och ridvantar. YEJ..jag är redo nu.

Glädje!

Marie o jag bokade en dejt idag o styrde kosen mot Granngården i Alter för att köpa ridutrustning. Jag är 1200 fattigare men det är längesen jag är sååå glad över att ha spenderat en sån stor summa på ngt jag verkligen vill ha o vill göra. Det närmar sig nu. Tisdag nästa vecka så är det dags..dags för gums att bege sig upp i sadeln igen o ta upp världens roligaste hobby/träning. RIDNING!! Jajjamensan. Det är o bli ridtjej igen. Min 30-årskris om det inte vore så att jag hade gjort det tidigare...Ska bli ren glädje o börja igen trots träningsvärken som väntar runt hörnet... Äntligen!!! Så vad fick jag för pengarna? Ridhjälm, ridbyxor, ridskor och ridvantar. YEJ..jag är redo nu.

Tacomys

Som jag fick styra upp SJÄLV. Det var precis som jag sa. H vägra, satt hellre o greja klart i tvättstugan så nu har jag en fungerande tvättmaskin hör jag. La mig med FLis 19,30 igår. Kl 21 gick jag ut o sen la jag mig själv 21.15. Sov hela natten o vakna 8.00. För engångs skull känner jag mig utvilad o lite pigg. Fullt på schemat idag..bäst o sätta igång.

fröken H har arbetat

Hela dagen lång. Fast det är ju så kul o man blir faktiskt glad av att vara där. Oftast alla fall. Det enda jag inte gillar är..TIDIGA MORGNAR..jag kan verkligen inte sova bra natten innan jag vet att jag måste upp tidigt. Jobbigt att man aldrig blir van. Jobbat med urhärliga människor idag. Det gör dagen kortare o absolut mer givande. Mer då? Sitter på röven i soffan. Flis har kommit upp o nu är det strax dags för myyyyys. Ska göra iordning lite mysfika till oss o parkera oss i soffan resten av kvällen. Å guuud, nu vet jag vad vi ska äta sen.. T-A-C-O-S..sjukt sugen på det. Mmmmm.. men vem ska åka iväg o fixa lite tacogrejjer?? -"Du..Älskling...Flis o jag vill ha tacos..åker du o fixar lite grejjer till det..Snääällllaaaa..." Fuck that. Han kommer inte åka. Men fråga kan man alltid göra. Åker inte han så kanske det inte blir tacos..Men makaroner lockar ju inte idag.. så övertalning på g.

Göteborg!

Nu är det bokat o biljetten köpt. Fredag den 23/1 2009 åker jag till Ballerina i Gbg för att stanna hela helgen. Hem igen på söndagen 25/1..tänk va mycket sköj vi ska ha stumpan.. kramkram

Hemma!

Det är bitit o köra 24 mil med ett barn som inte gillar att åka bil. DVD i all ära, men det verkar bara funka en stund. Gråt o en övertrött flis i 4 mil.. (hon sov de andra 8 milen) det ÄR psykiskt jobbigt. Mycket god mat hos mamma o A. Å efterrätt...fast jag letade ju efter cheescake.. Äppelpaj i all ära för det var riktigt mums. Mycket paket vart det..igen. Hon är ett älskat barn lilla smulan. Tack för allt! Vi kommer absolut igen.. Nu är flis på gott humör igen. Varm välling, torr blöja o en pyjamas å det vankas sängen alldeles snart. Skönt. Jag har nämnligen parkerat röven i soffan o FÖRVÄNTAR mig uppassning resten av kvällen. Såg att det fanns grillad kyckling, potatissallad o baugette framme..mmmm..Inget vin idag dock. Ska upp tidigt. Jobba. Å sen hem o ta en jävla bläcka..hahahaha nädå inte jag inte.. men imorgon blir det en lugn kväll i huset o blicka mot nästa vecka. Spännande att börja skolan igen på fredag. Har lite kul idéer inför musikteaterprojektet.. Ha en finfin kväll

ut på roadtripp

Flis o jag ska på roadtripp idag. 24 mil ska vi beta av o genomföra. Vi ska t o r till Örebro nämnligen. Det är dags för den årliga 13-dagsmiddagen med hela (nästan) syskonskaran. Mer paket alltså. Flisan kommer bli så nöjd o jag tror inte att det gör ngt om ingen tomte kommer..men det vore kul för hennes skull. Själv håller jag på o är mitt i baket. Jajjamensan, här bakas det te-kakor till frukost. Mums. Ser svinkallt ut därute..*burr* Det blir o elda på bra i bilen sen då.. Jag tippar på att det är svinhalkigt som det har varit de senaste dagarna sååå jag ska köra jätteförsiktigt o sakta. Blir dock inte många timmar i Örebro för jag vill komma hem i vettig tid för att jag börjar jobba 6.45 imorgonbitti.. Nej, det här får räcka så länge. Hepp på er

Dagen i korthet

Fick inte min efterlängtade sovmorgon eftersom de ringde från csk o ville att jag skulle jobba. Kan inte pga olika saker. Ska alla fall jobba söndag. Vi åkte ut en sväng på fm o kolla lite förvaring för tvättstugan o hur vi ska komma överrens om detta är en fråga i sig. Hem för mat. Köttsoppa och pannkakor med grädde, glass o sylt. Mmm Vila o mitt upp i allt dyker bästa Håva o Jimmy upp. Hej hallå! Dåligt med kaffebröd så man tager vad man haver.. gräddglass med kolasås o strössel...Hade även några dumlekakor kvar men de smakar bäst nybakade. Jaja, big mama styr upp lite alla fall. När grabbarna åkt så packade vi oss in i bilen o åkte till Ikea. Vi kan säga så här att vi var lååångt från att vara ensammna att åka dit idag. SÅ MYCKET MÄNNISKOR, herregud. Vi kolla mer förvaring o kom ut från ikea 44 kr fattigare. 3 plastburkar med lock o en bunt servetter. Å korv..Mmm MIddag i huset består av följande; ugnsstekt lax, vitlöksmarinerade potatisklyftor med ltie wokgrönsaker och en kall sås med dill o citron. Mmm. Morgondagen kommer att tillbringas i Örebro. Eller ett par timmar alla fall. Ja, jag ska köra lugnt o sakta. Mer paket o mat..Fast mammas o A lagar den allra bästa kalkonen så det är värt resan egentligen bara därför :) Nej, ska ta hand om fiskarna i ugnen nu å duka ltie fint. ADJÖKEN!

djupingen diskuterar dagen

Det förra inlägget blev liiiite djupt, men det är livsfarligt att blunda o bortse från vad som lurar kring hörnet. Umgås med människor du mår bra med och som ger dig energi. Energiparasiter kan gå o dra ngt gammalt över sig. Idag är det följande på schemat. H målar i tvättstugan. Flis o jag ska strax bygga klosstorn och sen bär det av o kika på lite förvaring till tvättstugan. Kanske KANSKE lite IKEA?? *hoppas* Sen ska vi hem, käka lite lunch o sen är det nap-time för Flis. När hon vaknat så har jag lovat en tur till hästarna som finns här i närheten med morötter, knäckebröd och ngn sockerbit. Hörs senare! puss

Livet kan förändras på ett ögonblick

Så ta vara på varandra. Ge varandra kärlek,uppmärksamhet och bekräftelse. Slösa med komplimanger och feed back. Usch, verkligheten kan komma smygande med en otrevlig händelse närsomhelst o knacka på i den lyckligaste idyll... SKÖT OM ER O ERA KÄRA, det är dagens uppmaning.

Gudmor Lena, Flisan o mammi


älskar dig gubben <3


nyklippt.. med lite rödspray längst upp


Mammi o Flismys på muséet den 27/12


flis o tomten- en alldeles utmärkt kombination


i väntan på tomten funkar Kalle Anka o hans vänner utmärkt


välkommen 2009

Nytt år. Igår hade vi en fantstiskt kul kväll med flisans gudföräldrar med familj. Åt jättegott, drack jättegott o har en dotter som höll sig vaken HELA kvällen tills det var dags att gå hem vid 01.45. Ja, hon var vaken o på topphumör tills vi kom hem o allt bara braka loss. Då ville hon inte vara kvar i skinnet längre så att säga. Men vad duktig hon var. Raketerna var det häfigaste ever.. "mera mera mera" sa hon. Vi pratade massor, skojja o skratta. Men kvällens absolut roligaste var ju singstar med Emelie. En ABBA-skiva o sen var vi igång. Är lite seg i halsen idag o jisses alltså.. ni kan inte föreställa er..Det finns bevis. Mattias filmade!! Herregud..När kommer detta visas måntro? Jaja, jag bjuder på den. Helt ok. Grejen är ju den att jag var ju inte full på ngt sätt. Lite salongsberusad, men det var bara ren o skär glädje. Tack gumman. Hahaha det får vi göra om. Flis sov till 09.15 idag...vi är ju liiite trötta så att säga så det blir en lugn hemma dag. Ska plocka fram frulle nu o sen ska vi faktiskt gå ut en stund i friska luften. Det ska bli skönt. Nästa vecka drar the diet igång igen.. Nu är det färdigfrossat..Beach 2009 here i come. (förutsatt det är badväder någonstans)

RSS 2.0