undrar om...

Hjärnan kommer fungera när det är dags för ht i slutet av aug=? Ja.. det är en evighet dit.. Men ändå. Jag har gått in i en fas där jag bara är, här o nu o jag stornjuter varendaste minut.. Å hur gôtt är det inte på en liten skala.. jo sjukt gött.. Bara vara, när hade jag tid o råd med det senast då?

innefixarmys

Ont i lilla magen idag. WHY!?!? Men men, vi tar det som det kommer idag o har faktiskt inga större planer på dagen. Funderar på att baka lite matbröd o städa lite. Fast bara kanske...:) Flismys i massor alla fall, det vet jag.

Välkommen säger vi till Blue Baloo

En ny liten tapper kampfisk har flyttat in i Flis akvarium. Nu med termometer o syretabletter för allra bästa trivsel..

Njut varje minut

Små kloka ord. Fundera lite på dom, tänk på vad du har och värdera det högst i världen. Jag sitter i soffan o tittar på min lilla Flis som sussar så gott en liten stund. En välförtjänt brejk helt enkelt.

Minus is good

Minus 1.1 kg igår då.. Oh yeah. Totalt sett.. håll i er nu.. minus 7,1 kg!! Fatta den då :) hur jäkla coolt som helst. Viktväktarna is the shit. Det är ju bara så.

När allt är rätt

Så har vi en sjukt bra dag. Jisses alltså. Sjuuuukt bra dag. I´m happy as hell o jag kan jag bara be o hoppas lite extra på ett minus om en timme på VV. Sammanfattning av dagen. Besök till bästa förskolan o hämta grejor. CHECK. Tur till KAU.. CHECK. Provtagning på dagvården o bus på lekterapin..CHECK. Pannkakslunch o världens bästa em-häng med S o familj.. CHECK CHECK CHECK!!! Snart..Ringa Ballerina, strax VV. Sen handling o lite senare.. däcka i soffan.. Wiiihooo.. Det är en riktgt bra dag. Like it?..nono LOOOOVE IT!!!

Kul dag på ingång

Första stoppet: Förskolan för att hämta mina gummistövlar och Flis extrakläder som hon växt ur. Andra stoppet: KAU.. jag vet att jag har sommarlov men jag ska lämna ett vfu-intyg till kursadministratören så jag får mina 30 Hp för småbarnspedagogiken. Tredje stoppet: Blir sjukhuset. Dags för provtagning igen. Å lite bus på lekterapin i väntan på provsvar. Fjärde stoppet: Playdate! Ska bli sååå kul. Flis o S ska leka hemma hos S och det lovas pannkakslunch och hoppmattestuds! Kanske lite kaffe i solen för mammorna? Sen är väl kl en bit in på em.. å då tar Flis o jag sista gemensamma och femte stoppet.. Willys. Dags för matshoppning. Sen hem, laga mat o 17.30 ska frua o jag vara på VV för invägning. Tror på ett minus. Jag har skött mig riktigt bra faktiskt. Såå detta är min o Flis första lediga sommarlovsdag. GILLA PÅ DEN NI!!!

har jag berättat förresten??

WWWWWWWWWWIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHOOOOOOOOOOOOOOOOOO jag har sommarlov tjallalalala.. sommarlov.. tjalalalala sommarlooooov tjallalalala hell yeah yes box bara 1 termin kvar...

Underbart o himla trevligt

Fick mig ett par timmar med bästa Beate idag också :) hur mycket gillas inte det då?? Tjooohooo!!!!!!!!!! Inom en snar framtid lääääär bilen styras mot Norge för att röra runt i grytan därborta. Bästa norskan i världen.. det är min Beate det. Vill du med älsklingssyster? Lite roadtripp till grannlandet?? Alla fall vi träffades på Bergvik o jag köpte ett par assnygga sandaler till MIG!!! 30% rea desstuom.. Ooooh i´m good.

Men snälla nån.. lägg ägg va?

Bara ibland så blir jag så less o känner helt enkelt.. men snälla nån lägg ägg va?

midsommar 2010

Jomenjavisst. Mycket god mat o trevligt sällskap. Skratt i glada vänners lag och en ljummen sommarkväll. Visst att det blåste rättså kraftiga vindar som tvingade in oss i huset kl 21.. men ändå. Mycket trevligt tycker jag. Å alkohol.. javisst. Bara 3 glas vin gjorde att jag vaknade utan underlig huvudvärk dagen efter.. Sen att jag blev väckt 6.15... gillar inte den faktiskt. Dagen blir så sjuuuuukt lång.

26...

Det är den 26/6 idag.. Just den 26:e för 8 månader sen brakade helvetet lös. Det känns som dagen går i tystnadens tecken, trots att en mycket go familj har varit här sen igår em och sovit över. De åkte för ett par timmar sedan..men ändå tycker jag tystnaden tryckt på mer än vanligt. Men det är ju så.. den 26:e är en och förblir en mörkrets dag.

Fast först...

S-O-M-M-A-R-L-OV... GUUUUUD SÅ GÔTT DÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!

Kommer att sakna...massor

Har haft 3 år med vfu under olika omgångar på bästa förskolan. 3 år där personal hjälp mig att bli trygg i min pedagogroll och finna mig själv. Jag kommer verkligen att sakna barn, personal, föräldrar, lokalerna..å den fantastiska gården. Det finns en anledning till varför jag säger att det är den bästa förskolan. Men jag är redo för min sista utmaning under lärarutbildningen...förskoleklassen. OMG.. men men det blir säkerligen lika fantastisk upplevelse som förskolan. De två veckor som jag gjort nu har varit enormt lärorika och intressanta.. Jag tar in allt jag kan, jag observerar barn och personal för att lära mig mesta möjliga. Men man blir aldrig färdiglärd.. Tror man det så ska man nog inte arbeta som förskollärare.. eller med barn och ungdomar överhuvudtaget. Ge o ta..Ta o ge..

Wiihoo igen :)

Har en dag kvar på vfu, men mitt arbete är klart och inskickat!! Å dessutom stort tack till bästa kursledaren ever som ska bedöma det samma dag som hon går på sem. TACK o BOCK. Dessutom är kursadministratören kvar nästa vecka också.. så Flis o jag kan åka dit med vfu-intyget på måndag efter lunch. GÖTT MOOOOOS. Måste bara skryta lite också. Idag fick jag ta egenansvar för en annan avdelning. (Jaaja... elever fååååår inte bla bla bla...) Men alla fall.. Sjukt kul o se barnens miner när de kom upp en efter en efter att de sovit. Sen vart det lek o bus på höööög nivå (migrän o spänningshuvudvärk därifrån????) Vi lekte flygplan och skepp i kuddrummet.. Vi sjöng båtsånger och aktade oss för farliga hajar. Hihihi.. Himla mysigt på småbarnsavdelning måste jag bara säga..Älskert!

förbannade huvudvärk

Fick åka ifrån de goaste barnen idag för jag hade sån sjuuuuuk huvudvärk (läs migränattack) Jag cyklade hem med spykänslor och små blixtar framför vänsterögat. Väl hemma..en Eezetablett o en timmes sömn gjorde susen. Jag känner mig sliten, jag behöver ha sommarlov nu. Låta hjärnan vila. Å framförallt.. bara vara med mig älskade smulimupp hela underbara sommaren.

oooh noooo

Kl var inte ens 7 när dagen började braka åt fel håll. Lyckades smälla upp microdörren o tack vare det for ett glas ner i golvet o landade givetsvis i 1000 delar. Skulle ta fram dammsugaren.. INNAN 7 PÅ MORGONEN!!! o den krånglar, sitter fast, ville inte starta.. Är detta ett tecken på att det kommer bli en bra dag eller?

Jag är trött

Trött i huvudet alltså. Sitter i soffan o luften gick ur totalt. Solen har gått i moln o jag känner jag skulle kunna somna på direkten. Har några måsten egentligen.. men inte idag- orkar itne nu.

skämmas på mig..ta mig tusan..

Jag ska skolka ikväll. OOOOOooooorkar inte VV ikväll. Jag är drettrött o ja. Jag har matfuskat förra veckan o tokfrossat under helgen. Så.. nej, jag tar inte ett plus ikväll. Orkar inte. Motivationen för viktminskning är sådär.. Mest nje.. Motionerar gör jag.. o äter destu mer. Noo good. Så skämmas på mig ta mig tusan, men jag pallar inte att gå ikväll. Vill inte, tänker inte o kommer inte att göra det. Så är det med det. Å till frua o Vickevire.. nej. Jag är INTE hemma ikväll så ni behöver inte hämta upp mig ;) Puss goa tjejerna

håhåjaja

Vilken dag! Är så glad att öronvärken släppte taget (tack mammi) o att Flis o jag kunde ställa upp för vårt stall o ridklubb o stå ett par timmar i cafeterian. Eller.. Flis jobbade mest. Hon levererade varor, tog betalt (fick hjälp att) lämna växel o hade så full koll på läget. Hiihihihi tror ni inte att mitt sociala lilla charmtroll var i sitt esse o bara njöt av att få vara med i händelsernas centrum? Jojjomensan. Hon gillar verkligen ridlärar Carro sååå mkt. Helst av allt hade hon velat parkera sin stol alldeles precis brevid henne o bara funnits vid Carros sida. Men men.. vi kommer o ha Carro-mys en annan dag. Flis var så sjukt duktig idag. Hon pratar så ordentligt och är så vänlig mot kunderna. Mammi blev så stolt över smulimuppen. Håhåjaja.. 3 timmar gick f-o-r-t idag. Jisses alltså.. Nu har jag varit o handlat, tankat bilen o kommit hem till min lilla familj igen. Om 4 timmar cirkus kommer frua hit o tar en promenad med mig. Frågan återstår.. VV imorgon eller inte? Hm.. har varit en riktigt knasig matvecka. Mkt motion iofs.. men ändå. Mja..nje..mjo..nää eller? Äsch.. jag tror faktiskt jag hoppar över morgondagens invägning. Ôrkar inte se ett plus nu.. Jag tar nya tag efter midsommar istället. (lyssna o lär..*inte* ett äkta matvrak har talat..)

Men say what?

Tog en promenix i fredagskväll o när jag kom hem värkte det som tusan i mitt vänster öra. Natten till lördag var inte ngt att hänga i granen. Mardrömar o ett värkande öra..Nice. Nu knastrar det i örat, det spränger o är obehagligt mest hela tiden. Imorgon ska Flis o jag vara på vårt bästa sprudlande humör för ett par timmars cafeteria arbetande i stallet. Typiskt att jag ska bli dålig när Flis har en bra dag...Mer då? Första möbeln till övervåningen har inköpts idag. En superfin vit tv-bänk. Nej.. om jag överhuvudtaget ska orka imorgon bör jag ju gå o lägga mig inom en snar framtid.. ska bara facebooka lite först.

dumma dumma

Dumma mage.. VARFÖR ska du jäklas så med mig? Å du vill tydligen inte berätta varför du bråkar med mig heller..Dumma dumma mage. Hade världens bästa planer på att gå ut en långrunda med frua ikväll..det sket ju sig så att säga. Jag orkar inte gå upprätt ett par meter ens.. SUCK. Dumma skitmage, berätta varför du jävlas med mig annars säljer jag dig för högstbjudande (typ 25 öre)...För vem skulle inte vilja ha en mage som är laktosintolerant? Det är ju kalas o alla tiders..*grrr*

liten omtanke gör stor skilland


slappis

Nej, nu får det att bli ngn ordning på mig igen tycker jag. Visst att jag tar en prom då o då (denna vecka nästa 2 ggr/dag`) men ändå.. jag äter riktigt dåligt just nu. För mkt av det goda gör ju att jag egentligen kan skita i att skriva upp promenaderna.. det ena borde ju ta ut det andra. HOPPAS på minus på måndag. Cykeltur till Vfu´n imöra kanske?? Förmodligen inte. Jag hittar säkert en fantastiskt bra ursäkt varför bilen är bäst.. :(

Gôtt trött

Det är verkligen inte samma sorts trötthet.. Alltså, att gå i skolan gör mig trött i huvudet o i ögonen (av allt läsande)att vara ute på praktik gör mig fysiskt trött. Jag liksom barnen upplever massor av intryck plus att jag är så mån om att försöka få ut allt jag lärt mig efter vägen. Dvs från teori till praktisk använding. Liiite mastigt faktiskt. Tur att man har finaste personalen kring sig som ger sitt stöd, delar med sig av sin kunskap och ställer upp o svara på frågor om allt och ingenting. Men det är lycka att få vara ute på fältet, om än bara för en kort tid. Jag uppskattar verkligen all hjälp efter vägen som möjligjort att jag kunde flytta hela vfu-perioden. Tack till KAU, kursledare, fellow students, handledare på fältet och vfu-sampordnare. Stort tack till Flis farmor som har tagit sem 1 extra tidig vecka bara för att kunna hjälpa oss med barnpassning under dagtid. Ensam är inte stark. Jag står upp idag tack vare alla fina människor som stödjer oss i vått och i torrt. Ni ger mig glädje och ovillkorlig kärlek genom små fina kommentarer, sms och samtal. Var och en av er förtjänar en stor blänkande stjärna på vår underbara himmel för ert storta hjärta och omtanke. TACK.

Lyrisk

Jag är så nöjd med livet här och nu. Många pusselbitar faller på plats o det känns gôtt helt enkelt. Tänk att så lite behövs för att bringa någon lycka... Nu väntar en underbar timme med hästarna i stallet. Längtar <3

VG tjallalala

VG på hemtentan i MATTE!!! HELL YEAH!!!!!!!!! HT10 here i come!

piggelina is back

Min älskade lilla piggelina is back. Hon hade en FANTASTISKT bra dag igår. Pigg, glad, benen fulla av spring..Älskar att se henne så här, men det är så orealistiskt med tanke på att hon bara ett dygn innan inte visste vart hon skulle göra av sig själv med oro och smärta. Vi begravde BTW Guldis igår, han låg som en klump på botten av akvariumet o var rättså död faktiskt. Flis frågade mig om han var lite sömnig.. nej, sa jag.. han är lite död. Då frågade Flis vart man gör av döda fiskar. Hon sa soptunnan (tänk dig doften av rutten fisk i 1 vecka till innann det är sophämtning? eh..nej tack) jag sa vattenbegravning typ toa. Hon sa, nej mamma.. Guldis kan ju inte simma med bajskorvarna ju!!! Å sen kom vi överrens om att begrava fisken ute o la lite blommor på hans grav. No more no less

2 efterlängtade veckor börjar NUUUU!!

Ska iväg o göra min första av 2 veckors vfu på bästa förskolan. Lite fjärilar i magen såklart, men bara positivt förväntansfull. Flis ska vara hos sin farmor denna veckan o nästa vecka är det mister i huset som ska vara hemma. Börjar 8,30 idag. Spännande, å jag tänker cykla dit dessutom. All motion är ju bra motion ;) Nej, nu har jag massor av saker att göra innan det jag åker om en timme. Fridens liljor på er.

Äntligen börjar göra-onnt-påsen släppa taget

Det märks så väl när göra-ont-påsen börjar släppa taget om min lilla Flis. Idag ser jag en pigg och glad blick i hennes ögon. Det värmer i mammihjärtat. Hon har inte fått smärtstillande sedan igår tidig em. Så skönt och vilken befrielse för henne. Jag håller på att ladda mentalt för det som komma skall de kommande 2 veckorna. VFU! Men det som värmer och betyder mest är att min lilla älskling börjar komma tillbaks till sitt unnderbara själv.

snipp snapp snut så var alla sprutjävlar slut!!!

Det har varit en lång dag. Flis var ledsen flera timmar innan det var dags för sprutan. Hon mantrar.. o är orolig och ledsen. Ibland finns inga ord som räcker till för att beskriva status. Idag är en sån dag. När hon väl fick sprutan..då var det liv i luckan må ni tro. Fy i helvete vad hon skrek, tårarna sprutar och hon vet inte vart hon ska ta vägen. Mina tårar rann också.. mina tårar rinner alltid när Flis är på ett ställe där jag inte kan nå henne med min kärlek, pussar och lugna ord. Maktlösheten väller över mig.. Stackars liten Flis. Efter behandlingen fick hon alla fall ett diplom av barnkliniken där det står hur stolta de är över henne som gått igenom detta helvete (det ordet använde inte de.. men ändå)och en liten present för att visa henne hur stolta ALLA är över henne. H, jag o Flis var ute o åt kvällsmat tillsammans idag. Vi satt på en favvopizzeria o FIRADE att det ä-n-t-l-i-g-e-n är över. Jag mår som ett ursketet äppelskrutt o mycket tankar och funderingar börjar komma ikapp mig. Jag har 2 veckor av glädje framför mig tillsammans med fantastiska barn och personal.. Sen lägger jag mig min baden-baden o tar dagarna som de kommer. ALL TID TILL FLISENFISEN o för att ladda batterierna.

sista sprutan

Dags för sista sprutan för Flis idag. Den här förbaskade sprutan har gett lilla Flis djupa ärr ända in i själen. Men efter idag är det över. Fy fan ni kan inte föreställa er. Ingen som inte har upplevt det kan någonsin föreställa sig vilket helvete min lilla tjej gått igenom. Själv har jag ont i magen o huvudet för att jag vet vilka fruktansvärda timmar som väntar oss. Men som sagt.... efter idag är en del av vår helvetesresa slut..

Önskar hoppas och ber..

Att min lilla Flis ska få en bra dag idag.

Hipp hurra för...

Kussarna Jakob och Emmi som tar studenten idag. Även ett stort grattis till grannen i 2:an Fredrik som också tar studenten, samt Erika som även hon fixat 3 år på gymnasiset. Grattis o sjung om studenten lyckliga dar..

Stackars liten Flisfis

Idag grät hon så att hon stod och skakade. Tårarna sprutar och känslorna välmar över. Jag städar kontoret o Flis kommer in o håller sina händer på kinderna.. "Jag har tandvärk mamma.." Onkovin-ont i käkarna nu alltså.. Fy fan. Ger efter konstens alla regler mer smärtstillande. Oron stiger hela tiden, hon vet inte om hon ska vara glad el ledsen. Ängslig ngt så fruktansvärt...Mammihjärtat värker en sån här dag. Hon ligger på soffan o sover bort större delen av dagen, trött av det smärtstillande hon får (lyckas äntligen slappna av). Tänk er att man gör allt i sin mamma-makt för att hjälpa sitt barn som visar att det gör ont. Men det gör ont överrallt.. vart ska man börja blåsa då? Och vad gör man när det inte räcker till....kärleken är i överflöd...men inte ens den är tillräcklig en sån här dag för att hon ska vara en glad o pigg liten tjej...

Min röööööööööööv hurts as hell

Red barbacka igår. Skavsår mellan skinkorna eller?? typ ja. Jisses vilken balansträning bästa ridläraren styrde upp igår.. Men allt är ju värt det. Red min älskade underbara Juvel igår.. Finns INGEN som han..Mitt lilla hjärtegull som snart ska få gå på sommarbete.. Men min rööööööv.. fy fan alltså.. det är skavsår och gör helt osannolikt dretont.

4-årskontroll

Flis o jag har varit på hennes 4 årskontroll idag. Vad ska jag säga.. hon hör superbra och ser som en hök. Det är rätt coolt att hon ser så bra med tanke på att mor o far i huset har rättså trista ögongener att bjuda på. Men hon var så ledsen idag. Idag är ingen bra dag. Hade planerat att hitta på lite skoj idag, men nej.. hon orkar inte med sig själv idag så det blir det inget med. Det enda vi inte kunde testa på bvc var den grovmotoriska testet. Hon kan ju inte hoppa eller springa nu. Inte heller gå balansgång eftersom hon mår så dåligt av onkovinet hon fick häromdagen. Men annars så fick hon en stor OK-stämpel. Det är inte lätt att köpslå med en 4-åring som bestämt sig för att inte vilja alls idag. Men som sagt, hon skötte sig exemplariskt med tanke på dagens förutsättningar.

Tiden räcker ta mig tusan aldrig till :(

Det är studenten denna veckan. Det är många vi känner som tar studenten..Idag är det bal för mina kussar. Min önskan vore ju att få jämt liiiiite tid till övers för att kunna se dem i sitt allra finaste jag.. Men det där med tid då? Å dessutom.. Flis är så otroligt mammasjuk när hon har ont i kropp o själ så vad göra? Jag kan itne ta med henne.. Det funkar liksom inte. Inte idag. Det gör ont i mig att inte kunna vara med dom- men vad ska man göra? Hoppas ni får en fantastiskt härlig kväll mina kussar Emmi o Jakob. Snart slut på gymnasietiden för er dessutom.. Stort grattis!

Skatteåterbäring :)

Wiihoo!

so far so good..

Ja, jag tankar henne med smärtstillande i förebyggande syfte. Jag vet vilket hell hon är i och kan jag lindra ngt så gör jag faktiskt det. När hon fick morgondosen av alvedon så orkade hon slappna av så hon somnade gott i soffan och sov sig igenom en timme. Skönt för henne (med tanke på att hon vaknade runt 3 inatt och var ledsen..hon fick komma till oss o lyckades ändå somna om tack o lov). Nu har vi varit ute på en liten cykeltur, hon på cykel och jag promenerar. Superhärligt att hon orkar tycker jag. Älskar min lilla fis så otroligt mkt.. Hon är det finaste som finns och hon är min!!! Nu ska jag fortsätta med det jag gjorde innan jag blev sittandes här.. dvs gå ut i solen och sitta på min fina altan och bara lyssna på fågelsång, läsa en bra tidning, dricka bubbelvatten och njuta av de dagar som är bra dagar.

Ett djupt andetag o sen tar vi ett steg i taget

Måndag den 7/6 2010.. Behandlingsdag för lilla Flisfisen. Göra-ont-påse och uppstart av kortisonet. Känslor hos mig säger att vi tar ett steg i taget. Vi ska smärtstilla henne from ikväll eftersom effekten av göra-ont-påsen kommer tidigt imorgonbitti. Vi har mycket planerat denna vecka och jag vet även där kan det bli pannkaka av allt. Vi kör på dagsstatus, timstaus och här och nu status...Humörsvängningarna, smärtan och oron.. Det är sjukdomen som talar.. eller rättare sagt, biverkningar av mediciner som hon får. Men det är ändå svårt att tala om för henne (nu när hon är på sprudlande humör) att vi måste ta det lugnt o spara på våra krafter. Det kommer behövas inom en snar framtid. Det som inte blev idag var onkaspar-sprutan i benet. Yej och Nej.. Vi skjuter på eländet tills på fredag istället. Tjoho vilket fantastiskt underbart humör hon kommer att vara på då. Men tänk positivt nu.. Ett steg i taget, det behöver inte bli en lika jävlig vecka som sist vi fick den här mixen av mediciner. Andaaaaaaaaaas... Jag har förresten inte smält att jag är ledig nu. Inte ett uns av sommarjobb är inplanerat, bara vara och ta hand om min lilla smulis och göra underbart härliga saker NÄR (inte om.. vi har faktiskt många bra dagar) det är en bra dag. 2 veckors vfu på ingång för mammi in da house.. toklängtar och det ska bli så fantastiskt härligt att för 2 veckor göra det jag är menad för att arbeta med i resten av mitt liv.. Snacka liten försmak av det underbart goda som komma skall... YEJ på den liksom. Nu hojtar min lilla smulunge efter en skalad morot.. bäst att tillgodose lilla härskarinnans önskemål.. (Vansinnesutbrott klarar vi ju oss helst utan)

Min fina fyra åring <3


lite skryt

Så inte svenskt att skryta och vara stolt över sig själv. Men here goes. Jag fick VG på barnlitteraturanalysen.. HELL YEAH!!! Ruskigt stolt för jag var så sjukt nervös (så att jag kunde skjuta mig alt gå o spy enbart för att slippa redovisa typ) inför redovisningen, men det gick ju faktiskt bra. Shit liksom.. Snart dags för mina 2 efterlängtade veckor med vfu (Soooooom jag läääääängtar!!!) sen är det dags o ladda batteriet för att ta nya tag HT-10.. Sista terminen på Lärarprogrammet KAU.. Åh shiiiiit. Snart färdig förskollärare, jag kommer njuta VARJE dag som jag får gå till ett jobb jag verkligen brinner för resten av min arbetstid i livet. Tokgilla på den faktiskt hihiihihi

fabulööööös

Sovmorgon. (Flis sov hos farmor o farfar inatt) Bröllopet igår.. OMG. Cissilina o Oskar hade nog det mest detaljplanerade bröllopet i historien och det vackraste, och det finaste allt annat bra som inte ord räcker till att beskriva. LOVE. Ett par timmar med sambon egentid tillsammans som inte involverade renovering :) Goooood mat ggr 2 idag. Sol, värme och kärlek. Fabulöööös är också sällskapet som kom när kl var 17. BÄSTA JOSEFIN OCH ELLA-BUS.. Älskar er mina finaste flickor. Å tokfabulööööös är faktiskt att frua är på väg ut till MIG för en skön kvällspromenad. Grymt bra helg- helt tokig vecka.

Tack!

för stödet att ha bloggen kvar.. precis som den är... TACK.

Typ sommarlov då

Inge mer skola för detta läsår. Shit.. Jag klarade av det värsta läsåret i mitt liv. TRO MIG för det har varit helt jävla sjukt stundvis måste jag erkänna. Nu väntar 2 veckor VFU o det ska bli så jäkla kul. Längtar ut till dessa små jag ska vara hos.. Roliga praktikanten Sara kommer snart o busar järnet med er gullungar <3 Vilken dag förresten. Jag fick spela teater. LOVE IT! Show and tell.. fan va vi är bra. TACK TILL ALLA SOM GETT STÖD OCH VARMA TANKAR...Tack..

Lösenordsskyddad Blogg eller inte?

Nu är det så här. Ni som läser min blogg, läser den förhoppningsvis av rätt anledning. Dvs, jag tror gott om var och en av er. Därför gör det extra ont i själen när jag vet att det finns NÅGON som agerar dyngspridare och tycker att jag är en negativ och ledsam person som hänger ut mitt/vårt liv på bloggen. Såhär är det. Bloggen är MIN ventilation, får jag inte använda det sätt som känns bäst för MIG att bearbeta saker som händer? Vem är DU som inte unnar mig detta och varför fortsätter DU att läsa om du tycker att jag är en energiparasit som bara beklagar mig? Så min önskan här och nu till DIG. Sluta läs min blogg, håll dig utanför för märker jag att det kommer fram ngt pyttelitet mer... Då låser jag bloggen och ger endast tillträde till de människor som har ett hjärta och verkligen bryr sig om oss och dagligen visar sitt stora stöd i en tid som känns helt jävla overklig. Till er alla andra fantastiska människor. Vad skulle jag göra utan er? Ni bär mig på så många sätt och er omtanke, vänliga ord och påfyllning av energi stärker mig. Massor av kärlek från SolSara

*

Idag är det begravning för min farfar.

Ja jisses alltså

Bråda dagar.. fan, jag vet itne när jag hade så här mkt kring mig senast. Tricket är att inte känna efter. Jag har liksom inte tid med det. Jag gör det som ska göras, punkt slut. Har haft en otroligt bra dag. Mys i Mariebergsskogen med frua o lilla J o Flisen. Picnic i det gröna o frua har tom fått ordning på mitt hår som är i fullständigt kaos. Solat har jag också hunnit med i underkläder liggandes på min goa utesoffa på altanen. Sen har jag förberett mig inför morgondagens stundande redovisning. Shit shit shit säger jag.. hur ska detta gå? Har planerat och gjort inköp inför min kommande vfu.. å va mycket skoj roliga praktikanten Sara ska hitta på med barnen. Hihihihi...Nu: måste förbered liiiite till. Har 4.30 i tid till godo.. jag är typ uppe i 4.25...Hm..måste nog dra ihop det lite va=?

RSS 2.0