Glad

Jag har en bra dag idag och det verkar hålla i sig hela kvällen med!!
Toppenlämning på dagis imorse, tack personalen.
Åksällskap till skolan.. Tack Mari, jag har saknat våra trevliga pratstunder.
Har funnit en ny sida hos en peron jag inte trodde jag hade något gemensamt med. Positivt alltså och oväntat. Blev lite chockad faktiskt...

Klart dagens minus.. Café Selma. Dyr mat, kall mat som ska vara varm och lite ogästvänlig personal. Det förfaller utan Fia.. bara så ni vet...

Tillbaks till min braiga dag. Kul labb, riktigt kul alltså. Inget som skulle brinna, men jag kände mig som värsta CSI-personen. Skapade lite kontakt med mina nya klassmedlemmar, intressant och givande samtal.
Hem och lagade pannkakor, Flis=överlycklig.
Körde in H till stan för en utekväll, ah.. huset för oss själva, det kan vara skönt när man måste få pluggga lite ifred ibland. 
Flis ligger o sussar gott efter en tur på barnens hus. Åh, vad hon pratar med allt folk hon ser och blev helt överlycklig när en jätte-Puh uppenbarade sig. Jag gjorde slag i saken när jag ändå var där och fixade lite julklappar till syskonbarnen. Jag är ute i god tid för en gång skull.
Skulle hitta ngt till H  men där fann jag ju inget till honom..oväntat va?
Tog en snabbtur till Järnia.. Där finns det massor av saker i bra Flis höjd. Inte heller bra för mammis plånbok. Gick snabbt ut igen.

Allt känns bra ikväll,  jag är lugn och harmonisk. Vet att jag har lite borden, funderar på att göra dom imorgon istället för att gå på föreläsningen...Vi får se.

Josefin.. jag blev så glad när du ringde. Du satte pricken över i på min braiga dag. Du får mig alltid att må bra. *kram*
och kram på er andra med...


Slit och sliten

Vilken dag!!
Började dagen med att försova mig så Flis vart sen till dagis med en timme. Satt o kollade igenom del 1 på energiformer föreläsningen via nätet. Hoppla vilket myrkryp det blev, varför sa hon inte, ta 30 min rast och sprattla av er ltie o kom tillbaks med  full koncentration!? Jo, jag har hittat pausknappen på skärmen, men det var lika bra o få det gjort.
Till gumma för en kopp kaffe.. tack och du, jag finns här för er.
Till stan o luncha med Fia, hur mysigt som helst. Alltid underbart o träffa dig, du gör mig så glad inombords..love you. Shoppade en julklapp till Flis.. Ja, dom är många redan nu *ler* jäkla kort som inte vill fungera ibland bara.. måste beställa ett nytt. Jag vet att det inte är avmagnetiserat.. jag har alltså varit flitig användare av det. Big spender! ojojoj.
Stressade upp till univeristetet. Inte bra o stressköra när det är underkylt regn ute. Har åkt av vägen idag :( men jag mår bra, Flis var inte med och bilen  är oskadd. Det enda som blev var att jag fick panik o blev faktiskt rädd. Huga.

Mår så bra av att ha Evelina i min grupp. Vet att du läser.. tycker om dig gumman. Du är för härlig.

Stressade igenom labben idag, synd för den var kul! Energiomvandlingar kanske inte låter så upphetsande, men det var faktiskt intressant. Mot dagis igen..Pepparkaksbak i huset.
Ok, hur många har testat att baka med en 1½ åring? Ärligt alltså? Pepparkaksdegen var överallt än på plåten som färdiga figurer. På golvet, stolar, kläder, håret, munnen ( som sig bör ) på mammi framför allt.
Vi fick allt med oss några hem tillslut. Flis vill inte gå hem från dagis längre. Hon älskar dagis o kompisarna o barnen. Jag tycker det är bra, bara Flis slipper vattkopper denna omgången. Jag hade själv ett helvete av detta hemska virus o är rädd att hon kommer se likadan ut.

Dagisfotodags imorgon, har packat väskan med klänning, fin tröja och strumpbyxor. Har även lagt ner hårspännen, hon har inte mycket hår men det går faktiskt o få ihop lite. Nu är det bara frågan om hur hon gillar dom?
Jag har testat med mindre bra resultat så den som försöker imorgon får svar.

Senaste nytt om Saradieten... jag har syndat. Usch, nu hänger jag ut mig själv och skvallrar högt. Fy skämmas på mig o skärpning.. Knappt en månad kvar tills min skräpvecka börjar...Kom igen mammi S, bara knappt 3 kg kvar för fasen till delmål nr 2. Suck, att man ska vara så svag ibland..:(
Nu är jag sliten efter denna slitdag. Ska krypa upp i soffan med Bryson o läsa lite tänkte jag.
hejjda´

utgifter

December är en sån månad som drar ett stort likamed tecken till utgifter. Alla dessa julklappar som ska inhandlas slås in, gömmas för att sen göra ngn person lycklig i ca 1 minut för att sedan slänga sig på nästa present.
Maten som ska lagas, lussekatterna som ska bakas, pepparkakorna som ska göras...Vart finns tiden?
Ska snart hämta Flis på dagis, dags för 1½ år besöket. Spruta :(
Stackars lilla underbara flis förlåt, men det ska vara mot ditt bättre välmående och förälngd god hälsa.

Haft föreläsning idag. Energi... jag tappade energin efter ca 1 timme och hörde tillslut bara bla bla bla blabbabla.
Inte bra. Tur att matrialet på 40 sidor finns att skriva ut...
Så är det med det. Vi labbade lite också om energikretslopp el nåt sånt. Mitt brinnande intresse för detta är ju pinsamt.. Slutade inte för en timme sen o har redan glömt bort vad vi gjorde.
Läraren var dock helt underbar. Som plockad ur en 80-tals serie med en liten gäll stämma.

Mamma, lycka till i Göteborg. Vem ska följa med dig denna gång?
Evelina.. ta ett par djupa andetag till nästa labb... Du har ju mig allafall *S*

måste rusa, ska försöka handla lite =utgifter igen...

Barbapappi och barbamammi

Måndagar är en sån dag jag klarar mig utan känner jag nu.
Det är alltid så mycket på måndagar av någon anledning.
Ta bara dagis tex vagn, alla kläder lite ombyten o en lite halvt motsträvig flis som ska till ett o samma ställe.
Voinevoine. Till skolan, läsa, lära och koncentrera sig. Svårt, då hjärnan fortfarande står på stand-by från helgen.
Äta i cafeterian med alla andra smått galna studenter med matlåda.. Lite fler platser vore inte dumt alltså.
Läsa, lära och koncentrera lite till. Känner mig som en utomjording för alla verkar verkligen fatta det här och tycker att DNA är det mest häftigaste som har hänt i hela dess liv. DNa är spännande men inte hysteriskt spännande. Allt är ju relativt.
Åka från skolan.. ojojoj lite bensin i tanken. Kanske borde tanka INNAN lampan lyser för en gångs skull?
Men tygaffären då? Jo, hinner in där en sväng med. Husmoder ska sy julgardin till sitt barn.
Blev dock inget tyg, åker dit en annan dag.
Handlade på 10 min på coop sen i full kareta till dagis. Min lilla pratbubbla kvittrar som en fågel när jag kommer och det är alltid lika underbart. Love my smulis.
Hem, borde göra typ 1000 saker, lagar mat istället. Pasta och baconsås. Flis bara älskar och tokäter.
Borde göra 1000 saker efter maten, pluggar lite istället. Bra, tycker jag. Nu är min del av BoR KLAR!!!!
Busar ltie med min söta dotter en stund, sen är det välling. Vällingproceduren har jag berättat om så den känner ni nog till. Snart läggdags för smulan. Först borsta tänderna. Jo, det funkar, bara kaninen också får borsta och kudden, och mammi osv. Tar lite tid.
Sen, läggdags. Jag skulle lätt kunna somna om jag la mig nu, borde kolla upp varför jag är så trött. Förmodligen dåligt HB-värde igen.
Nu är det peaceout från gums i datastolen. Ska ta en dusch, bläddra lite i Bryson o sen sova sova sova.
Hahaha måste bara berätta.. Flis såg en bild på barbapappa förut i en tidning... BarbaPappi sa hon lycklig!! *asg*
Jag skrattade och gottade mig i det tills hon pekade på mig och sa.. barbamamma!!!
Tjohopp

Mappi

Har lugnat  ner mig lite sen sista inlägget. Det har varit en bra dag, lite bergviksshopping istället för skyltsöndag :(
Jag är så stolt över min lilla dotter. Hon är så duktig och utvecklas så otroligt.  Pratar gör hon faktsikt jättebra för att vara 1½ år, tjoar och tjimmar och charmar ALLT i sin omgivning. 
Världens vackraste i mina ögon så klart. Kör stenhårt med att vi (hennes mamma o pappa) heter mammi o pappi o när det går riktigt fort heter vi MAPPI!! *sötnos*

Veckan som kommer är fullspäckad. Finns ngt varje dag tror jag. Dessutom jobbar jag lördag o söndag på 22:an.
Jobbar med Maria, det ska bli så kul för hon är verkligen helt klart den jag saknar mest därborta.
Klockan är snart 20 o jag ska sätta igång med lite skolarbete. Lockar det tror du? Det ska ju in på tisdag o vi ska göra klart det imorgon så det är väl bäst o göra klart det där lilla sista.
Evelina, ses imorgon gumman. Pigga o glada vet du! *kram*
Mari.. hoppas S mår bättre nu- jisses han har verkligen min fulla sympati lillkillen. Ikea är bra, det funkar att ta av o tvätta, sen kostar det inte så mycket så man inte har råd att av byta ut.
Josse, hann inte till stan idag..:( hade jag gjort det så hade vi kommit in o sagt hej det vet du.
Gumma, hoppas du o plutten hittade ngt fint på skyltsöndag. Vi måste förska ses till veckan, nu frågar Flis vart Aki är... o O blir hon glad av bara hon ser hans dopkort.

Dessa barn, träffade lite syskonbarn i helgen, A.. blivit så lång o fin. Helt otroligt att hon redan är 13 år.
S.. denna lilla pratkvarn, herregud, ingen avknapp där inte. Men ändå världens finaste unge. Dom ögonen kan få en o göra vad som helst...Ljust lockigt hår o en riktig charmör.
A o M.. Flis gillar er skarpt o jag med. *krama*
Syster L o hennes sambo L.. Grattis, metallen var jättefin. *ler*
Dags för ltie plugg nu. tjohopp!

dåligt samvete eller?

ska jag ha dåligt samvete för att jag ville ligga kvar i sängen idag på morgonen en stund efterson H fick göra det igår? Svar.. NEJ!!! LIte sur blir man faktiskt!
Skriver mer sen..
Flis är 1½ idag!! puss på dig smulis

family fun

Har varit i metropolen Örebro idag.
Jisses, insåg inte först hur mycket jag faktiskt saknat min mamma förrän idag. Det får inte gå 2 månader mellan det vi ses.
Vi åkte dit alla 3 i vår lilla fam. Det var väl lite otippat in i det sista men alltid lika trevligt när alla följer med.
Flis bara älskar Alex. Hon avgudar honom och när vi åkte så fick han massor av pussar o kramar. Hur mycket smälter inte hjärtat då liksom?
Mycket god mat hos mamma som vanligt. Tack så mycket.
Jag är så trött idag, vet inte varför egentligen. Har  ju inte gjort så mycket idag...hm.
Det slog mig en liten lustig tanke när jag åkte hem idag. Naturkunskap i vardagen kan man säga. Vet att det finns en sån inriktning, men det jag mest tänkte på var att hur tillämpar jag mina nyfunna kunskaper inom detta område rent praktiskt?
Jag menar, det här gör mig inte direkt praktiskt smartare eller hur? jag vet fortfarande knappt hur man sätter upp en tavla rakt eller hur man med små enkla käcka tips kan smårenovera i hemmet alá äntligen hemma...
Jag är en tänkare som ni vet, jag har ideér och funderingar så att säga. Jag har massor av kul o smarta? ideér om lite kul uppfräschning i hemmet, men jag har (trots en otroligt praktiskt lagd pappa och en otroligt kreativ mamma) inte fått några handywoman-gener.
Det skulle vara nice att kunna ta en heldag o bra greja lite. Men husmor som jag är så får jag stå för matlagning, bakning, tvättning o städning som min praktiska grej. Tråkigt, borde kankse gå gör det själv kurs hos min sambo. han är ju grymt praktiskt lagd.

Nu ska jag hänga ut min mamma med sambo! Ja, jag är besviken på att ni röker igen. 11 månader... det är ju motsvarighet för flera guldstjärnor i himeln och jag trodde verkligen så hårt på er. ni var ju bara så otroligt duktiga.
Nu tycker jag att ni ska sluta igen till åresskiftet o kämpa kankse 12 månader denna gången...Finns sötsug ÄT FRUKT!!! Sug på en frystfrukt så är det mer läskande, men för allt i världen sluta röka. Jag o Flis vill ha kvar er så otroligt länge i livet. Hårt men sant o befogat sagt. Punkt slut.

Mer då, inget rödtjut idag...det vart inga mångder igår,men det kankse är därför jag är så trött idag.
Ska försöka att peta igenom ett kap i Bryson ikväll. Hjärnjympa visst, men ingen direkt  lördagsunderhållning.
Hej på er.

rödtjut

Ah, detta underbara rödtjut. Har fått i mig ett glas ( blir nog inte så många fler för då somnar jag i soffan) rödtjut som sig bör en fredagskväll. Nice. Nu är det fintfint här på ö:a.

Flis var bara så söt idag när jag hämtade henne på dagis. Hon är så kul, ibland vill hon inte att jag ska gå (som på morgonen ibland) och när jag ska hämta henne vill hon inte hem. Nope, inte en chans.
Det som lockade kvar min söta dotter idag var...musik! Inte direkt oväntat då hon svänger på rompan direkt när det börjar spela musik någonstans. Jag ska erkänna.. jag mutade henne för att hon skulle följa med mig hem under inte allt för högljudda protester. *inte ett dugg pedagogiskt.. skämmas..*

Jag har gjort den första delen av BoR idag, ok, det var ungefär som jag hade tänkt mig i kulighet. Ca minus 1 på en 5 gradig skala. har säkert gjort fel o missuppfattat lite, men Evelina.. det löser vi på måndag. Urcellen Ellen. ja du Karlsson... den har vi inte hört än, men det kommer väl. Många ljuvliga veckor kvar av detta!!

Såg reklam på tv idag om att man kunde vina 123 miljoner på lotto el dyl i helgen. Det skulle ju vara lite trevligt. Inga studielån, jobba BARA om man vill o kanske tom ha en snygg klädstil. El ja, en klädstil alla fall (saknar verkligen en sån i dagsläget..Hjälp önskas med detta)
Appropå det, många studenter ser verkligen asbra ut på universitetet, andra mja inte så värst bra men men. Hur har dom råd liksom? Visst, dom lägger förmodligen inte ner typ massor av pengar (dom flesta yngre studenterna) på barnsaker som har tedens att jämt dra iväg liiiiite. Fast det är ju upp till mig, det vet jag o det är mitt val hur mycket jag spenderar och vill ge mitt barn.
Man kan inte köpa hennes kärlek, den vinns genom att finnas för henne i olika former.
Ok, 123 miljoner... jag skulle nog köpa ett stall i närheten o 2 hästar (dom får inte vara själva) Saknar verkligen ponny i mitt liv. Hm.. vad har jag kvar då typ 121 mille? jo det finns ju fickor o stoppa i måste jag säga.
Gillar att vara student. Jag är inte fattig student, men önskar att det fanns lite mer (fast det gör man väl alltid?).

Jag saknar verkligen mina vänner. Det suger verkligen att vi alla har gått tillbaks till working igen, nu hinner vi ju aldrig tajma ihop oss. Jag tänker alla fall på er Josse o Anki. Big mama glömmer inte vet ni ;)
Nu ser jag att glaset är påfyllt, på med morgon-slusk-rocken o krypa ihop i soffan.
Rödtjut, fan vilket fint sätt att avsluta en lite turbulent vecka. Peace out från trötter

funky fredag

Det är något visst med fredagar. Det känns som att hjärnan går på lågvarv när det gäller att ta in info, fast på högvarv när man funderar på vad man ska göra i helgen.
Haft en bra föreläsning idag om Cellens urstprung. Japp, sånt håller jag på med nu. Vi säger så här, jag kan inte mycket m er än vad jag redan kunde innan kursen började. Beror det på mitt bristande intresse för naturvetenskap eller att jag bara inte fattar- det vet jag inte. Men, det jag kan säga är att det är roligare denna gången. Jag har hört sakerna föreläsarna och lärarna pratar om tidigare, men nu är det ju faktistkt lite roligare att lyssna.
Ok, inte kul att höra astronomitjommen prata om världens undergång, men en liten ögonöppnare om hur små vi egentligen är här på jorden.
Så var det med det.

A och K ska ha beis igen *kanonkul!* Grattis lilla L som ska bli storasyster.

Det snöar ute som bara busen, men mamma.. vet du vad? Vi har vinterdäck på bilen och kommer oavsett vad du säger imorgon.

Hade en sån konstig dröm inatt. Drömde att jag stod på en scen och sjöng, sen när jag var klar var det ingen som klappade utan folket bara försvann. Inte gick alltså, utan bara försvann. Det är taskigt för jag sjunger helt okej.
Hm, drömmer jag samma sak inatt så ska jag skälla på min publik. Punkt slut.

Ja, jag ska sätta mig o plugga lite... varför tar denna BoR uppgiften mot för?
tungt, men bara o bita ihop

lugnet lägger sig

Ah..det är kväll. Flis ligger i sing säng o sussar gott för natten (hoppas jag, man vet aldrig).
Idag har det gått i ett sen vi kom hem Flis o jag. Hänga tvätt, laga mat, äta mat (alltid ett intressant projekt i denna familjen), jaga nakenfis genom huset (hon tar av sig blöjan själv numera..bra? mja.. vet inte det jag.) Göra välling, ge välling till en halvt vansinnig vällingberoende flis som hoppar o drar i mig tills hon får sin flaska..
Borsta tänder.. jo eller hur, en gör så gott en kan heter det o jag förstår varför. Jesusamalia!

ah.. nu är det kväll...*S*
Hockey för sambon, min pappa o "svärfar". Dom fick det i farsdag present från mig o flis. Blir alltså farfar o morfarsprsent med..
Tokuppskattat o en kanonpresent. Nu vill jag bara be en stilla bön för att FBK vinner ikväll o att pappisarna har en trevlig stund tillsammans.
Vad ska jag göra nu?
Ensam i huset så att säga.. Har ju fått iordning min pluggplats. Verkar inte vara uppskattat från sambons sida med böcker, papper o grejor lite överrallt..undrar varför? Jag är ju bara kreativ o behöver mitt akademiska utrymme *skrattar*

mamma... nu är det inte långt kvar.. vi kommer i övermorgon.. vad blir det för mat? *pussa*

Pratade med gumma förrut, åh vad jag saknar henne. Gumma på ålis liksom.Ska försöka hinna ringa dig ikväll.
Madde, blir alltid glad av när det kommer ett sms från dig. Du är bara så underbar- like you alot!
Tack Linda, Bea, tezz, tess, ida-marie, ida, Maria, Paulina o självklart Evelina för supertrevligt lunchsällskap idag. Man behöver en dos av ug3 för att orka en dag på Kau.

Fick in lite inkomst idag som inte var riktigt väntad att den skulle bli så hög, så nu jäklas måste jag göra slag i saken.. Paulina.. jag tror fasenimig att du måste följa med mig. Du vet vad det gäller... :)
Josse-gums.. haft en bra vecka på jobbet hoppas jag? Jag försöker slå en pling i helgen. pussa på ella-bus från mig o flisfis.
hepp tänk om jag skulle vara lite effektiv med skolarbete igen o skriva ner lite begrepp.. hm. Denna BoR gör mig galen!!
kram
Kram!

på språng

Nu bär det snart av till skolan igen.
Har varit lite effektiv nu på morgonen o pluggat lite.
Mår bättre idag, men känner mig ändå som en liten rugguggla...
Flis som vanligt en underbar liten solstråle o vinkade glatt innan jag åkte från dagis.
Såg en räv vid dagis. Typ mindre än 2 meter från mig o Albins pappa.. hur söt som helst. Ne, nu måste gums puttra iväg.
ha en bra dag

hoppa hej

Jisses, det var en tung dag igår för gums. Jag var alltså helt däckad fårn det jag kom hem till det jag packade ner  mig i sängen för natten.
Mår väl inte så där kanon egentligen idag heller, men jag måste till skolan, det är bara så.

Idag har jag en fundering. Hur i hela friden ska jag ha energi att vara med på lektionen? Jag kan inte äta eller knappt dricka, o känner hur huvudet snurrar runt på mina axlar...
voinevoine..

Flis är på dagis nu o när jag lämnade henne tidigare så är hon ju bara för söt. Precis innan vi gick in till avdelningen så pekade hon på sig själv o sa "sötnos" sen fick jag en bamsekram o blötpuss sen pekade hon på mig o sa" Mamma, sötnos."
Åh, lilla söta underbara flisfis. Ingen är så go som du. Jag älskar verkligen henne mest av allt i hela världen.
Det här med barn är ju bara så underbart, Flis har en vilja av stål, men ett hjärta av guld. Det absolut vackraste i mina o min sambos ögon.
Det är nästan så jag blir lite bladig nu o kan börja grina.. men alla ni som känner min smula vet ju att det jag säger är sant.

Har förresten varit till min VFU-placering idag o lämnat mitt skrivarbete. Min handledare G har varit otroligt stöd och inspriation och jag kan bara säga att jag verkligen ser fram mot att komma dit o praktisera. Det kommer bli såååå skoj.
Ha en bra dag alla därute. Sköt om er o ta hand om varandra.

ynkepynk

Blir absolut inte långvarig här just nu..
Har drabbats av ngt magvirus som gör mig helt däckad.
Bauta huvudvärk med för den delen.
Så alla ni som såg mig smita ut från föreläsningen förut o tyckte jag såg lite dålig ut.. ja inte är det värst mycket med lilla mig just nu. Känner mig som ett ynkepynk.
Förlåt herr föreläsare *kommer inte ens ihåg hans namn..* att jag helt rude bara smet ut så där, men jag fixade inte att vara kvar.

H är också lite dålig har jag förstått.. Stackars sambo o stackars Flis.. 2 dåliga o slitna föräldrar när hon kommer hem idag...
Helt ärligt så får jag lite ångest över att vara hemma, när jag vet att jag missar mycket i skolan, men vad ska jag göra? ta med en portabel pukepåse? Det vill nog ingen.
Hugga mugga, nu lär jag snart ge mig här känner jag.
Fick bra betyg i vår förra kurs o jag är så nöjd. Tokstolt för jag jobbade verkligen hårt.
Sköt om er, vi får se om jag dyker upp imorgon.

crazy monday

Helkonstig dag. Den började (som sig bör visserligen) vid midnatt o verkar ha tagit ett fast grepp om mig sen dess.
Flis hade "en-sån-där" natt o sover inte hon, nej då sover inte mammi heller. Gissa om jag var lite lätt road när klockan var ca 07 o det som hördes från hennes rum var " mamma, mamma, hej ponny! Puh (läs Nalle Puh)
Efter konstens alla regler så kom vi till dagis. Dragandes på vagn o ryggsäck o barn till denna ljuvliga oas i vår vardag. Flis dagispersonal är bara så underbar. Tack för att ni finns.
Kom till skolan tillslut o kände mig som en lite lätt avslagen dagenefter cocacola som stått framme under natten utan kork. Jippi dags för en fm av föreläsning. Jag blev positivt förvånad. Kreativ matematik= oväntat kul o intressant.
Idag har jag inte varit riktigt på tipp topp, det höll på o spåra ur ett tag under kemilabben, men vad tror du Evelina? Vi skötte väl oss idag eller? *S*

Ni som känner mig vet att jag går på Saradieten.. Den har funkat asbra, jag har ju varit diciplinerad i ca 2½ mån o det har gett resultat, men nu börjar det dra ordentligt i sockertarmen. Fasiken, det borde ju bli minskat sug efter så här lång tid? Eller?
Får hålla ut till jul alla fall har jag tänkt mig, sen följer ju en period av gott gottigottgott o då tänker jag inte ens försöka vara duktig.

Ska äntligen träffa mamma på lördag. Hon fyller år. DEt är lite kul för jag har växt om min mamma. Både längdmässigt o åldersmässigt för hon säger att hon slutade fylla när hon var typ 27 år. Jag är 28 snart 29.. det är ju lite speciellt. Coolt, men ändå.
Mamma, jag saknar dig o det ska bli så mysigt o komma till Örebro till helgen.
Flis saknar er också.

Nu ska jag ge mig in på I T S (it´s learning), hihi jag säger då det. Vilken idé att börja läsa lärarprogrammet, det är ju så jäkla underbara människor jag får umgås med på dagarna o matnyttigt lärande. Jag är så helnöjd med mitt liv just nu. Önskar dock att det fanns plats för pyttelite mer SÖMN bara..

supersöndag

Okej, då var jag här.
Denna blogg kommer handla om mig, min dotter, sambo, mina underbara vänner, studentlivet på Kau och självklart resten av dom som finns i mitt liv.
Detta är en supersöndag, enbart för att min gums Jossan fyller 26 idag!!! Grattis vännen, tack för igår, det måste vart en lyckad kväll för jag har lite dagenefterhuvudvärk ...*S*
Lilla E, min andra lilla prinsessa, tant S kommer alltid finnas nära dig. Min lilla skyddsling *puss*

Jag och min lilla dotter Flis ( heter inte så men har en massa goa smeknamn på henne) har varit på promenad och matat hästarna som finns ca 100 meter från vårt hus. Flis har en skräckblandad förtjusning när det gäller hästar. Mycket fina, men mycket stora djur..Ska tillägga att hon blev lite sur när ponny åt upp hennes morot...*S*

Idag funderade jag på att sy gardiner, har faktiskt varit till ikea o köpt lite "innepinne" tyg som jag tänkte göra ngt snyggt av.  Hade även tänkt att baka lite, men nej vid närmare eftertanke så blir det inte idag.
Ska ringa gumma nu. Hon är underbar, hennes son är min lilla prins o hon vet allt om mig o tycker om mig ändå*S*
Imorgon är det skola. Det är kul, naturkunskap, mja inte så kul även om det är intressant. Evelina.. imorgon har vi en ny dag på oss o reta folk till vansinne : )
Träffade förresten en lärare vi hade i den förra kursen på coop häromdagen. Jag säger bara tack B för dom otroligt varma orden om mig o tack för att du är en sån varm och genomsnäll människa.
Där stod jag i kassan, helt högröd i ansiktet o bara tog åt mig allt positivt hon sa. Dra mig baklänges på en liten vagn, det här med lärarprogrammet är nog bland dom bättre val jag gjort i mitt liv.
Coolt.

Välkommen till min nya blogg!

Hej!
Här är jag!
Sara- mamma, dotter, vän, syster, sambo, student o arbetskamrat.
Välkommen hit!
*kram*

RSS 2.0