Jobba sig lite

Bryter semestern iår, igen för jobba lite. Helt ok,måste jag ändå säga. Solen är fantastiskt givmild men premiärdoppet låter sig väntas på. Jag är övertygad att det ff finna både isberg o isflak på Vänern..

Morgonstund

Morgonhäng på altanen. Det blåser lite kallt. Men jag har en morgonrock och filt så jag klarar
mig bra. ha en bra dag, ps.. jag o ajfånen kommer bättre överens nu ds..

Finbesök

Vi har fått låna världens goaste tjej idag, jämngammal med Flis och en otrolig glädjespridare. Barn är meningen med livet, helt klart! Både min egen och andras. Alla samtal, tankar och kloka funderingar. Jag blir rik på glädje och livskvalitet när man får höra skratt, får en kram och får äran att vara delaktig i deras liv. Sagt det förr o säger igen.. barn är livet!

Linslusen

Kolla in familjens nya linslus 💞Iris

Örebroare för en stund

Flisen o jag kom hit igår, turistade lite på svampen och bara semesternjuter hos mamma o A. Oklart om vi stannar en natt till el åker hem idag. Det är nämligen dagvårdsbesök imorgon. sen längtar vi efter lilla Iris också 💕🐰. Nu väntas en citypromenad o shopping hehe.

semesterfiraren njuter deluxe

Haft en veckas semester nu o jag går all in o toknjuter! Återhämtning står på schemat, idag tog Flis o jag med oss fina grannen Bettan o hennes son M o käkade lyxfrulle på Egg&bacon. Mycket gott! 
 
Imorgon står ett tufft besök på att göra listan, men jag hoppas att allt lägger sig tillrätta efter det. Kanske delar av mig om det blir bra i slutändan. 
 
Sen åker Flis o jag till Örebro ett par dagar, min andra stad liksom. (Göteborg likaså, måste dit en sväng i sommar.. Ingen sommar utan underbara Göteborg ☀💞. Kommer att sakna Iris dock.
 
Torsdag är det sjukhusdag igen. Vi var till vc i fredags o gjorde halsprov på Flis, men det visade inget då. Hon klagar ff på halsont så det blir väl att ta ett prov till.  So long sålänge

RSS 2.0