niceprice

Jag var på tupperware party för typ 1 vecka sen. Kunde ha blivit dyrt, men det vart det inte. Det vart en LILA kaffetermos. Nu är det så att jag gillar tupperware saker. Bra o fyller sin funktion. Nu till mitt lilla tvivel. En lila teroms för 300 spänn. Lila..300 kr. Mja..känns lite så där just nu.Hade hellre tagit en blå som gumma har. Den är fin, min kommer vara lila. Niceprice för en termos..nja.. vet inte det jag.

Hade ett rikigt heart to heart samtal med E igår. Jag finns här gumman om du bara behöver ngn att rymma till eller att prata med.
Jag fick själv prata av mig lite. Skönt o lätta lite o förklara att allt inte är bra jämt.

VFU smyger närmare. JIPPI!!! Det ska bli så tokkul. Bara längtar nu.

Ska jobba ikväll o dagen imorgon. Har inte varit där på ett tag så äntligen får jag komma o hälsa på en riktigt skön blandning av människor. 22:an.. here i come!
Ska kolla lite med sommarjobb tänkte jag. Tänkte faktiskt försöka få mest nätter. Lite jobbigare, men då behöver jag inte jobba lika mycket.
Ska även kolla med en annan avdelning...
Måste göra lite nytta, tiden ramlar på så fort när jag ska till jobbet.

Det som itne är kul på ngt sätt eller vis är att när jag jobbar kvällen först o dagen sen så får jag inte träffa Flis på nästan 1 dygn... Jag har lämnat henne nu, Henrik hämtar henne sen, jag kommer hem ca 22 o då sover hon, jag åker till jobbet 06,20 imorgon o då är hon inte vaken, när jag kommer hem runt 15 kan hon fortfarande ligga o sova eftermiddagsvila..That sucks.
ha en fin dag hepp

10-års jubileum

Shit, åren talar för sig själv. Jag har 10-års jubileum från gymnasiet i år.
Jubileum? Ska vi fira att vi åldrats 10 år? Nej, jag vet att det inte handlar om det. Det skulle vara kul o gå, särkilt med tanke på att jag struntade i att gå på grundskolans återträff. Skippade den enbart för att jag inte skulle betala typ 400 kr för att träffa mina gamla plågoandar. Aldrig.
Gymnasiet däremot var KUL!! Riktigt kul, en bra utbildning och TREVLIGA klasskamrater. Måste kolla vilka som kommer att komma. Vill ju bara träffa alla godingar igen.
10 år.. Klart de bästa 10 åren i mitt liv. Har jobbat massor o fått mycket arbetslivserfarenhet, träffat helt fantastiska människor,massageterapeututbildningenn, gråtit mycket, skrattat mer, skrattat med, brutit upp med en kärlek, hittade en större kärlek-mannen i mitt liv, blev gravid o fick den finaste goaste lilla tjejen jag någonsin kunde drömma om, hus och nu läser jag för att omskola mig.
Helt fantstiskt. Jag har mina underbara vänner, min familj och nära o kära.
Jag mår bra. LIvet är fint trots sina dyk ibland. Jag är en bättre människa tack vare dessa 10 år.
Fyller snart 29 år... Mycket bra har givetsvis hänt under de första 19 åren av mitt liv med. Helt sjukt..29 år. Var så säkra att det kommer bli superkalas ungefär vid denna tidpunkten nästa år. KAMO FYLLER 30 ÅR 2009!!!
Solen är framme o jag ska faktiskt ta en promenad. Ha en fin dag därute*S*

slarvmaja

Jag är väl inte kanske den mest ordningsamma personen som finns, men jisses alltså. Kolla in "rent hus" o jag ligger i lä.
Har beställt en snygg (återstår att se) bolero till bröllopet o ett skärp.
Imorgon är det mera seminarie som gäller. Huga, kan bli lite gifta disukussoner. Trodde det om dagen idag med, men ingen vågar provocera.

Nu är det dags för lite "greys anatomi" o en kvälldusch lite senare, blev lite varm efter min promenad, men nu fryser jag bara...
Må så gott

Kul dag

Har haft en bra dag idag. Pluggat o fixat 2 maskiner tvätt. Tog även med flis till Coop o handlade lite käk. Det var bokrea där till min flis stora förtjusning. Hon älskar böcker. Jag köpte en bok till henne o en till mig. Kokbok, vilken skräll va? Pasta -snabbt o smalmat typ. Fast pasta är ju inte smalmat egentligen. Jag kommer ihåg att jag åt ALLTID snabbmakaroner med smör när jag kom hem från gymnasiet på dagarna. Det blir man inte speciellt smal av. Det kan jag intyga.
Numera äter jag pasta med ngt till o väldigt sällan snabbmakaroner. Gillar det liksom inte o känner bara smörsmaken *rysning*.

Flis o hennes pappa är hos farmor o farfar en stund så att jag ska kunna läsa o plugga lite. Är nästan färdig med det jag hade tänkt så jag unnar mig lite datatid nu.

Saradieten..det jag kan säga är att jag är asduktig o assämst. Duktig för att jag är ute i ur o skur o promenerar med mina stavar typ 3 ggr i veckan ca 35 min åt gången. Så totalt assämst för att jag slarvar med det söta. Men denna vecka ska jag skärpa mig. Det drar ju ihop sig till bröllopet ju o med tanke på att jag ska göra ett slags framträdande o folk kommer se MIG..*gulp* så är det läge o skärpa sig lite. Måste hitta snygga stövlar. Sköna dessutom. Och kanske inte hur dyra som helst. Sen behöver jag en typ bolero att ha över axlarna i kyrkan. Det ska inte vara såå avklätt (nej jag ska inte vara såå naken) men tunna axelband gör sig bara rätt på bruden en sån dag.
Kl är 19 nu, tänk om jag skulle ta tag i den sista frågan o fixa så allt är klart inför torsdagen? Hm..vore inte dumt.

På min att köpa lista. Gummistövlar, ev en fleecejacka, vantar (inför praktiken till veckan) En skolpärm o lite annat krafs. Det löser sig.
hepp

sabbad mage

Magen är sabbad igen.. Dumma mage som bara ballar ur med jämna mellanrum. Jag är bara less på allt vad laktosintolerans heter. Jag orkar ju inte ens ta en kvällspromenad :(
Har pluggat en hel del idag. Känns bra att vara klar med islam arbetet alla fall. Tänkte sätta mig kolla igenom vad det är för något som återstår förutom ett fördjupningsarbete som heter duga...

Flis kissade på toaletten för sörsta gången idag :) mammis duktiga tjej. Finns som bildbevis såklart...blir kanske som ett förstorat plakat när hon tar studenten om typ 100 år..*ler*
hepp

lycka

Fick totalt oväntat besök idag, men som alltid lika jättevälkommet!!
Lilla Oliwer o gumma kom på besök o huxflux fick jag matsällskap!
Love you!! ses sen kram

värdefullt

Igår bestämde jag mig för att flis o jag skule ta en mysmorgon så hon behövde inte vara på dagis förrän kl 09,00.
Vi låg i min säng o pratade, Flis drack välling och bara myste. Det här kommer aldrig tillbaks. Hon är bara liten en gång o jag unnar både henne o mig kvalitetstid med kärlek.
Sen tog vi en lång frukost o lyssnade på radio o mammi bläddrade i tidningen. Då säger Flis " mammi tråkig!"
VA?!?!? Vad säger hon? Varför då säger jag? Tidning bort, säger hon. Eh.. ok, min medvetna lilla tjej berättar för mig att hon vill ha min fulla uppmärksamhet vid ALLA lägen. Helt ok o så som det ska vara visserligen. Vilken cool smulis. Hon är drygt 1½ år o säger hur o vad hon vill ha. Klart hon oftast får som hon vill.
Efter frukost var det påklädning. Nya spindelmannen tröjan o jeans idag.. hihihi. Gissa en tjej som var tokstolt över sin nya tröja idag o hade huvudet högt när vi kom till dagis.
När jag skulle klä på mig satt flis på golvet o grejade med lite tidningar på toaletten. Trodde jag. När det är tyst från flis en längre stund (mer än en min alltså) så gör hon ngt hon inte borde. Denna gången hade hon hittat tampongerna. Hon satt o "klädde av" plasten från ALLA tamponger. Japp. Vad säger man?
Mamma propp sa hon... jo..eh.. nja inte just nu flis. Vilken smulis. Man kan ju bara le.
Har inläsningsdag idag. Kanske borde vara läge o sätta igång o plugga lite då kanske? Hm...ja kanske det.
Ha en fin skön dag

glad igen

Nu är saris glad igen. Har shoppat en snygg vårkavaj idag som min bonus som trogen H&M kund betalat. Sambo köpte sig också en snygg jacka o flis fick en spindelmannen t-shirt. Hon är salig min lilla smulis. Bäst idag liksom.

Saknar Josefin med fam...Nu mina goda vänner är det dags o ses snart igen. SAKNAR ER!!!!

Dagens eftertanke: Allt kanske inte bli som man trodde, men är det då hela världen? Tack från botten av mitt varma hjärta till mina vänner som lyfter mig när jag är ledsen. Vad vore livet utan er o hur har jag klarat 28 år utan er?

hepp o hopp

schlagerdags

Dags för omgång nr 3. På tok för mycket tycker jag, även om det självklart är en höjdpunkt på året.
Hoppas grannarna tittar in o hänger lite med oss *S*. Lite lättare för dom att komma in till oss än vice versa. Sköna människor alla fall.

Jag har återhämtat mig från tentabeskedet. Är fortfarande besviken på att jag verkligen misslyckades. Jag är inte bättre än någon annan på kursen, men inte heller sämre...Känner att kravet på mig själv ligger som en ribba högt över mitt huvud och jag känner ett prestationskrav från mig själv o av omgivningen.
Tungt. Det är kul att läsa. Jag lär mig mycket och är intresserad av kunskapen vi får. Tack alla gulliga människor som plockar upp mig o ser mig i en mycket lååååååååååg period.

Flis o jag har varit supereffektiva idag. Hon började med en hostattack efter en vällingflaska imorse att spy på min kudde 06,45. Kul! Särskilt när det var H som hämtade dit henne...Sen fanns det ingen barnisyoughurt dvs, åk till affären o köp för inget annat duger. 08,15 var vi inne i en folktom ica-affär på Lövnäs. Men Flis fick välja yoghurt själv o allt var toppen. Färska frallor blev det dessutom. Sambon sa inte ens tack...Hoppas att han fick dåligt samvete för att han aldrig själv skulle få för sig att göra ngt dylikt.
Sen har vi varit konstnärer idag o målat massor. Hon är superduktig Flisfisen. Sen såg vi på Molly-mus o Pingu på dvd. 10,00 kommer sambo upp o gnuggar sig i ögonen. (Imorgon får mammi sovmorgon...)
Vid 11 hade vi fått på oss ytterkläder o gick ut en sväng o spelade lite boll, hälsade på grannens lilla kanin o åka pulka på gräsmattan...Japp, det var ett måste.
Lunch blev bandpasta o köttfärssås. Mycket gott tycker Flis familj. Sen tog vi en sovpromenad o hon slocknade på en gång. Sover fortfarande lilla busan o jag har hunnit få undan lite skolarbete om islam. H tvättar golfen för att han har insett att bilen står långst ner på min att ta reda på lista. Tvätta bil? Nono. Det får han göra. Jag tvättar ju kläder!!
Blir säkert en svettig pizza ikväll :( Blää har tröttnat så det skriker om det på skräpmat. Men har inte lust att slava själv i flera timmar för mat på helgen om det inte kommer folk hit dvs.

Nej, om man skulle göra ngt mer innan hon vaknar kanske??? Eller inte.
hepp

lite låg

Misslyckades inte katastrofalt på tentan, men måste komplettera en uppgift. :(
Det här tog musten ur mig igår o ja, jag var riktigt ledsen. Evelina o jag tog en bio på kvällen o trots allt blod "sweeny todd" innebar så var jag på lite bättre humör. Jag lever ju alla fall o behöver förhoppningsvis inte vara orolig att få halsen avskuren när jag går till frisören...
Kl 18 är det middag hos farmor o farfar..nice o slippa fredagssnabbmaten för engångsskull...
kram en liten låg gums

Big Mama

Måste vara jag det?! Eller?
Jag blir lite lätt frustrerad över det faktum att folk tittar på mig o tycker att jag har öga för saker, dvs vill alltid göra saker så andra slipper. Big mama ser allt o hör allt. Det gör inte jag, tror jag. Lite visst, men va fan...inte hela tiden heller. Jag är inte mer villig än någon annan att bära folk genom arbeten. Seriöst, ha en åsikt o våga stå för den. Våga stå framför folk o göra bort dig totalt, vi ska bli lärare....

Min mamma har arbetat som förskolelärare i många år. Jag har tyckt att hon har betett sig totalt superpinsamt vid flera incidenter i mitt liv. MEN, dagen jag slutade skämmas var när hon ställde sig på en handikapparkering vid ett köpcenter i stan. MÅNGA år sen, men detta glömmer jag aldrig.
Mamma, säger jag. Du får inte stå på handikapparkering.
Inte, säger mamma o börjar släpa sitt ena ben efter sig när vi går in i affären.
Vad gör man då? Jo, slutar skämmas o inser att fan vad skönt o vara så trygg i sin roll så att man vågar göra bort sig utanför spelplanen också. Hejja mamma!!
Så vill jag också bli.

Var upp o hälsade på min praktikplats idag. Pratade med lite barn o sa att det är jag som kommer upp till dom o ska vara fröken snart.
Jag blev bjuden på att pussla med en liten kille direkt o en liten tjej frågade om jag var duktig o pyssla efter att hon hade sett min oerhört kreativa presentation av mig själv som finns på förskolan. En liten kille sa att det där såg inte alls ut som jag utan att hon på kortet var en städtant som finns i huset ibland *skrattar* Jag toklängtar ut på vfu nu. Äntligen säger jag...Snart är det dags!!

Flis är hos farmor o farfar med sin pappa o säger grattis på namnsdagen till farmor. Grattis farmor!
Sa att han skulle köpa med blommor, tror inte att sambo gjorde det. Måste det firas säger han.. alla har ju ett namn eller två. *Tönt säger jag*
Jag har suttit och skrivit lite skolarbete som ska redovisas imorgon. Trevligt trevligt, läs min frustration längst upp i inlägget så vet ni hur glad jag är över detta fenomen. Hubbahubba hepp

tupperware rules

HAr varit på tupperware party ikväll hos Maria. Gooooa Ulla höll i trådarna o ALLA (tror jag alla fall) har varit på ett party med Ulla...Hon är cool.
Blev bara en vara köpt för mig idag. Finns som vanligt EN MASSA jag vill ha men ärligt talat inte behöver, hur mycket Ulla än propsar på att just DEN saken MÅSTE man HA.
En termos för 299 kr, saken är den att hade detta varit i en helt vanlig affär så kan jag säga att det är ytterst tveksamt om jag skulle kunna tänka mig att köpa ngt dyligt. Men det är tupperware o bra grjer liksom.

Saradieten..handen på hjärtat. Den här veckan (liksom den förra )är förjävlig rent ut sagt. Vi är många som mår dåligt psykiskt och känner oss maktlösa och förvirrade. Denna vecka är choklad ok. Ska inte vräka i mig skitsaker, men denna vecka måste jag få ngt som tröstar o piggar upp.
Orkar inte vara duktig denna vecka, när jag kämpar för att hålla näsan över vattenytan så att säga. Fy fan alltså...

Tack goa gumma för att jag fick komma o bara vara mig själv en stund idag. Du är balsam för en ledsen själ.

Ella-bus som har namnsdag idag GRATTIS SMULIS!!!
Flisfisen lever loppan på dagis o har kommit in i ngn trotsperiod (förpubertet???) och kan driva sin mammi till den smärre gränsen av totalt psykbryt. Lyssna? åh nej då. Testa mammas tålamod? åh jadå. Skrika o gnälla för att få som man vill? självklart, fungerar det inte alltid så?
Suck...lilla flisfis då. Snälla rara söta kom ut ur det där snart!!
Älskar dig mest av allt som du redan vet, mammis smulisgull. Men det är påfrestande när du inte vill lyssna.
*puss*

Tupperware rules..Det har fått mig på lite bättre humör ikväll alla fall.
Tack Maria, Ida o Sanna för att ni är så himla lätta att umgås med.
hepp

dretdator

min lilla bärbara dretdator kastade ut mig typ HELA tiden igår så jag hann inte skriva mer igår..*sur*
Skriver lite mer sen.. nu ska la familia käka lite mat.

kalastime

kl 18.00 är det kalastime. Ska bli himla trevligt o dessutom får flis träffa sina gudförädrar lite.
tog en sväng till bergvik o hittade en snygg skjorta. NU dör snart datorn...skriver mer sen
hepp

lugn o fin

Nu är det lugnt o fint igen. Humöret har lagt sig o jag kan njuta av det som är kvar av helgen. Mormor o A har varit här o sovit över. Hur mysigt som helst.
Rätt låtar gick vidare igår, röstade faktiskt på Rognedal. Heja heja!!
Flis har haft riktigt mycket kvalitetstid och vi mår gott ändå in i själen.

Idag fyller Emelie B 12 år! grattis gumman, vi hoppas att få komma på tårta lite senare idag :)
Drack vitvin igår, kanongott o jag har ingen tedens till att vara ngt slags hangover så att säga.
Glömde en sak.. mamma kom hem med 100 bullar igår. *mysa* Tack snälla mamma.
Nu är det nog läge o få på sig lite kläder o göra ngt bra av dagen.
kram

mardrömmen

Inatt hade jag en mardröm och jag har inte vaknat än tror jag.
H är inne i en fas där han är ofantligt otrevlig i mina ögon. Blir så arg på besserwisser metoden. Är han så mycket bättre på allt själv.. GÖR DET SJÄLV DÅ!!!
Kommer inte hinta mer om ni vet vad. Skiter i vilket just nu o ibland förstår jag inte att han verkligen är 31 år gammal.
*arg*
Har ingen bra vecka.. tur att mamma kommer hit sen. Behöver ventilera mig lite...
HEPP

rödtjut time- äntligen fredag

Efter en tung vecka med jobbiga rubriker på många håll inte bara i skolan alltså, så är det på sin plats med lite rödtjut.
Mina tankar går till alla som behöver lite extra omtanke. Vänner som går igenom jobbiga saker, känner sig osäkra och behöver få känna värme från en vän.
Jag skickar en famn full av styrka, mod och medmänsklighet.

Har promenerat 3 ggr denna vecka. Träningsvärken finns kvar i rumptrakten o framsida av benen. Måste man stretcha även om man "bara" går? Tydligen.
Det var vägningsdags idag. Jag sket i det. Har inte varit så fullt diciplinerad denna vecka, dessutom älskar jag choklad o igår var det alla hjärtans dag o jag unnade mig det sliskgodaste som finns...marabouchoklad med daim. Typ en halv chokladkaka. MEN..jag gick faktiskt ut o tog en promenad efteråt så det kändes inte fullt så glupskt (heter det så, ser så konstigt ut när jag stavar, ännu roligare låter det när jag bokstaverar?!).
tar en vägning nästa fredag istället. Flis farmor sa att det syntes att jag hade blivit smalare, tack goa goa farmor...Det lever jag på hela nästa vecka.

Flis är i trotsålder typ 1. Hon gör saker som driver mig o hennes far alldels vetgiriga..VARFÖR liksom? VARFÖR hälla ut mjölk, vatten el juice på bord o golv? VARFÖR skrika o gnälla när man inte får som man vill? VARFÖR snälla Flis fis inte sova liiiiite längre på morgonen?
Väldens sötaste lilla smulis trots allt. Hon har ju mig lindad runt sitt finger. Det får gärna vara så, jag längtade så länge efter henne innan hon föddes så allt är värt det när jag vet att hon är min och att hon finns i mitt liv. Det är kärlek.
Ok nu börjar rödtjutet verka, jisses vad trött jag belv helt bara så där..
peace out alla goa människor ute i verkligeheten
hepp

alla hjärtans dag 2

Idag är det som sagt alla hjärtans dag. Lite cheesy kanske, men jag är lite fnissigt romantisk och extra glad idag. Solen tokskiner dessutom och jag mår bra.
Flis ska få ett paket lite senare och överösas som vanligt med kärlek och pussar. Henrik ska också få ett paket. Skrev en sak på hans kort som jag inte riktigt är nöjd med. Inget elakt, men det stämmer inte o är alldles för skönmålande. Kan man tippexa det o ge kortet ändå?
Lite god ungsgratinerad kassler och ris till kvällen och mys i soffan lite senare...Hoppas min familj verkligen förstår att jag älskar dom alla dagar inte bara idag.
Nu är det kaffe i solen som gäller. kram

alla hjärtans dag 1

Stor famn med kärlek och välmående för alla underbara som läser min blogg.

straff

Inte nog med att träningsvärken bara eskalerar, jag gjorde mig illa på fm dessutom så jag har ett bauta blåmärke vid högerskuldra :(
Ont..*tycker lite synd om mig själv*
Idag blev det lite shopping på stan. En tröja hittade jag faktiskt till mig själv sen som alltid blir det till Flis.
Köpte alla hjärtans dag paket till min sambo o dotter. Inga stora saker utan mest med eftertanke o kärlek.
Får se om man kanske får ngt själv...

Ikväll är det trött i huset. Blir segt att hålla sig vaken tills Greys anatomi börjar.

ha en fin dag med kärlek imorgon oavsett vem eller vad du får den ifrån...

träningsvärk

Nu vet jag varför jag inte motionerar oftare. Det kallas för träningsvärk av den värre sorten.
Jag var hurtig igår o tog en snabb 35 min promenad med stavar. Töntvarning 10 men va fan..det är ju kul o ha en anledning o svänga loss på armarna.
Idag, ont i rumpregionen som fasen. Sen vaknade jag 05,00 o kunde inte andas för det gjorde ruskigt ont i revbensbågen på höger sida. Därför motionerar jag så sällan. JAG FÅR ONT!! Alltid på de mest udda ställen dessutom. It´s sucks.
En liten fråga jag har är att hur ska jag vilja fortsätta att utsätta mig för smärta ändå tills jag är vältränad nog att slippa den? Här är Saris självdiciplin pinsamt låg.
Åt en muffins igår..Idag straffar samvetet mig med träningsvärk o smärta i revbenen. Dumt val o stoppa i sig den igår men helllllllllllllllllllloooo vad det var gott!!!
Ha en fin dag hepp

hjälp mig

my oh my...har bakat lite muffins åt Flis eftersom det är hennes namnsdag. Med choklad i ska tilläggas. Nu har jag ett dilemma.
1. jag äter en muffin för att vi firar Flis med muffins o blommor idag.
2. jag äter en muffin samvetet blir ARG på mig o komer plåga mig resten av veckan.
3. Jag äter en muffin med gott samvete, tar mina stavar o tar en 40 min promenad istället för 30 min.

Äter nog en muffin tror jag. Ska ju ändå ut o promenera så då behöver jag ju inte känna att jag ligger på soffan o förslappar mig o flötar ut o grisar o äcklar. Det är ju en liten muffins. Samvetet säger nej, men jag äter ju i samband? med motion ju. Då är det ju inte lika hemskt, eller? Äsch, jag vill itne veta.. tar min muffins o får väl vara extra hård resten av veckan.
hepp från motionsmorsan *S*

hejja mig!

Jag har äntligen tagit tag i mina dretiga fönster *S* ( inte alla dock.. blir snart men inte just nu)
Kanonföreläsning idag om att vara barn till en föräldrer med missbruk. Helt sanslöst att man kan umgås så mycket med folk o veta så lite om dom egentligen. Nu kände inte jag henne som föreläste, men det är säkert jättevanligt o jag vill bara säga att det kanske är bra att man inte vet HUR många det är som mår dåligt egentligen (som privatperson alltså)för att maktlösheten som kommer till att inte göra nog för alla barn skulle ta knäcken på mig.

Ikväll ska jag ta en promenad med stavar när Flis lagt sig. En 30 min o bara få lite frisk luft o förena nytta med nöje.
FLIS HAR NAMNSDAG IDAG *S* GRATTIS SMULIS PÅ EVELINADAGEN... kolla in family.se (värmlandslän)
Ska hämta flis 15,30 o tänkte greja lite mer innan dess. Ville bara säga att jag mår bra och livet känns bra. Flis mår bra, Henrik mår..bra? Han har blivit lite mager sen vi var dåliga, men det äter han upp snart. Lite bitter är jag på honom då han kan äta ALLT utan att gå upp ett gram. Jag tittar in i kylskåpet o ökar omedvetet ½kg typ..*suck* Det här med Saradieten är fan det värsta jag gjort, också det bästa på sitt sätt, men värre skådat till självplågeri o självdiciplin har jag aldrig gjort eller funderat på.
Hepp på er

tom i bollen

Tenttime idag igen alltså. Måste erkänna att jag inte var 100% laddad men ändå inte helt oförberedd.
Hur det gick? Jo, det kändes inte helt avskräckande att lämna in den alla fall. Det blir alldeles tomt i bollen efteråt, men så är det väl att plugga in en massa o sen när det är dags så sitter man där o kör på i 2 timmar (som i mitt fall) o sen vill man bara ta en kaffe o låta lugnet infinna sig.
Jag gillar verkligen inte tentasalen. Me hate alot. En LÅÅÅÅÅÅÅNG sal som ser jätteödslig ut o 3 kontrollanttanter som spatserar mellan raderna som värsta vakterna. Trist i kubik o Det är knappt du är betrodd att gå på toa. (Finns en toa i salen, utan lås o normalt ljus.)
Där sitter man utlämnad till sitt öde med alla andra studenter. Aldrig har man känt sig så ensam i ett rum med typ 100 andra. Knepigt.

Imorgon slutar jag tidigt. Skönt, ska åka till stan en sväng o köpa lite saker till Flis. Lilla Flis som är på dagis o busar nu, förmodligen by herself då alla 15-timmarsbarn har gått hem o några brukar vara lediga. Har tid till 16,30 idag, men jag ska strax hämta henne. Det är så mysigt att kunna bara vara med henne ett par timmar utan att behöva känna ångest för att jag har massor att läsa. Kommer snart pluttan.

En lite notis om "mina" 2 små skyddslingar Ella o Oliwer. Det är så skönt o se att barnen kan komma till mig o bara mys/gosa utan att vara superledsna när mamma försvinner ur bilden en snabbis. Lilla Bus o Oliwer är helt underbara barn o Flis o jag älskar verkligen att busa med dem. Jag känner mig som en lektant typ ständigt o jag bara toklängtar tills jag får komma ut på praktiken.

Ha en fiiiin dag!
S

tenta time

Igen. Imorgon är det dags igen. Har absolut inte gett upp mitt hopp om att klara denna, men allt detta läsade gör mig bara knäpp just nu. Orkar inte mer- bläddrar lite ikväll istället.
Har varit på en timmespromenad med FLis. MOTION alltså. Jag desutom. Känner mig lite stolt.
Det berättigar den torra tråkiga semla jag proppade i mig på bergvik förrut o allt annat bäs som jag glupsade i mig igår. 2 dagar av frosseri o jag är så less på socker igen. Det är ju bra. Måste ha med mig ngt imorgon till tentan. Hur torr är jag om jag kommer med ett russinpaket, lite frukt o vatten? MEn är det måndag så är det!

Nu ska jag börja sy köksgardinerna. Tror jag, ska mäta lite o greja alla fall.
KL 16 är det mat hos morfar :) har beställt stek med potatis, sås o grönsaker. Ah.. mums.

Längtar efter dig mamma...ska bli kul o se er nästa helg. Saknar dig.

kram

tomt

Lillflis är hos farmor o farfar idag så jag ska kunna läsa lite (en heeeel del) inför tentan på måndag. Men det är sjukt tomt i huset o på ngt sät har man lärt sig att kunna läsa lite o koncentrera sig när hon busar o håller på.
Nu är det så tomt så det saknas verkligen ngt i mitt hus.
Vet att Flis har det mycket bra och stormtrivs med farmor o farfar o jag har inte dåligt samvete att hon får vara där en stund. Men det är tomt utan min smulis...Älskar dig pluttan...Mammi kommer snart :)

Melodifestivalen ikväll. Tycker det är det är alldeles för många artister i för många deltävlingar.
Men ändå kul o kolla på.
hepp

Tankar

Tankar om att vandra o göra sig iordning för kvällen. ÄR trött idag. Trött i huvudet trött, har läst mycket idag o försökt smälta jobbig litteratur.

Imorgon ska Flis vara hos farmor o farfar ett par timmar för att jag ska få läsa lite ifred och för att H ska greja lite med sitt en stund.
Skönt fast ändå dåligt samvetedags, vill ju bara ha en massa kvalitetstid med smulis, fast pluggnade framförallt tentapluggande tar sin tid också även ibland på helgerna.
Det är ok, jag vet att det är för ett bättre syfte i längden.
Nu är det natten, vem vet när flis vaknar imorgonbitti. Det är jag som måste gå upp förmodligen...mammis o flis mys på morgonkvisten...
Natti natti

Tips!

Muffins med chokladbiar (ca 8 st)

7 msk rumstemp smör
100 g socker
100 g vetemjöl
2 ägg
100 g mörk choklad (block)

Vispa ihop allt utom chokladen. Hacka chokladen och ha i den när du fyllt muffinsformarna till hälften. Lägg över lite smet du fått kvar i formarna och in i ugnen 190 grader ca 20-25 min.

Klart!!
Så jävla gott så det är bara sjukt (ja, jag har smakat o sitter numera på händerna för att inte ta en till...

en sak till

Vi är nog vänner igen *S*
H verkade mest spak över att jag sa ifrån..hihihihi

psykbryt

Jag har gjort en Britney Spears.. Fast kanske inte så illa ändå.
Jag fick ett vansinnesutbrott på min sambo när han vid matbordet bara satt o gnällde över o på mig konstant en längre stund.
Jag skrek till drog näven i bordet och rusade i vredesmod till toan. Grinade lite o var arg en kortis.
Flis ,stackars lilla Flis, vart ledsen o rädd tror jag. Men hon lungnade ner sig när hon fick krypa upp i knät på mig (pappa kunde inte trösta) o äta med mig i lugn o ro.

Konstig känsla nu efteråt o med lite eftertanke.
Jag tror jag fick ut aggressioner från det sista året idag. Jag är ju inte så bra på att ryta ifrån. Sväljer mycket skit innan det tar stopp. Incidenten nyss var en sån situation.
Känner mig som ett ursketet päronskrutt o tom liksom inuti. Bara börja o fylla på igen då..*S*
Tentatime på måndag. Nervös? Mest frusterad över att inte riktigt ha koll om jag gör rätt eller inte. Nervös? Allstå nej, inte nu alla fall. Längtar bara efter EN sak nu. Gottis...Blir en (mist en) semla till helgen, förmodligen en sats muffins (nej ska inte äta alla själv) och en riktigt krämig och kletig chokladbit ala extralarge. *suuuuuuuuuuuuuuuuuuugen*
hepp

en liten påminnelse

När man står i provhytten med den där lilla bikinin med trekants-bh o smala band i sidorna o känner sig ful o värdelös.
Då är frågan man måste ställa sig VARFÖR provar jag ens den här? Med en kant efter strumpan och blekfeta låt, dålig ansning kring linjen och ärr efter ev barnafödslar...

Tänk då så här:
Sluta oroa er för åderbråck, rynkor och andra jävligheter!
LÅT OSS LEVA EFTER MOTTOT:
Livet skall INTE vara en resa ner mot graven med målsättningen att anlända säkert i en attraktiv o välbevarad kropp. Utan snarare en sladdning in från sidan med chokladkakan i en hand och vinet i den andra, med en kropp som blivit ordentligt använd, för att inte säga fullständigt utsliten, samtidigt som man skriker: WOOHOO- vilken åktur!!

"Har man skrattgropar i låren borde det vara tecken på ett lyckligt underliv!"

Inte mina ord, men sjukt bra sagt!! (ur Damrummet...)

Kärleksbevis

Det har varit Flis o jag ikväll. H jobbade över. Vilken guldtid med min lilla stjärna liksom. Ovärdeligt.
Vi sköt lite på kvällsmaten o la os i min säng o myste med en "molly" bok och låg o pratade lite.
Det är så skönt o bara se hennes kärlek som hon överöser oss med. Det kan komma otroligt spontana varma ord så man håller på att falla av stolen. Imorse sa hon "älskar dig, mammi". Med sina ord givetsvis o då låter det ungefär "aklar deeej mammi!" Jag vet ju att det betyder det vackraste hon kan säga till mig så jag bara njuter. Jag säger "älskar dig" flera ggr om dagen till Flis. För jag tror att grunden till ett gott självförtroende och självkänsla kommer ända från småbarnsålder och att de ständigt får höra de magiska orden med så mycket kärlek i, tar henne långt på väg.
Att bli mamma är det största som hänt mig. Förmodligen det mest smärtsamma, utlämnande och har helt fullkomligt gjort mig till en bättre person.
Jag är så utlämnad i mammarollen, men har ändå aldrig varit starkare.
Jag har slutat att bli nervös för små orelevanta saker och känner en stolthet att mitt barn är det vackraste som finns. Precis som alla andra barn som finns i min närhet. En mors stolthet...

Idag höll jag på att få ett återfall i Saradieten. Sjukt SJUKT sugen på sött idag. Tårta i Selma..Semla i Gläntan...godis, choklad, socker...Gode gode gud.
Helt ärligt var jag så nära ett tag att bara köpa en liten pluttchoklad o låsa in mig på toan o smygäta lite. MEN då slog mig ju tanken vad Saradieten handlar om. Först o främst sitter dieten i mitt samvete. Bara jag, vet vad jag stoppar i mig på en dag. En chokladbit på en låst toa? hallå? Det är ju fortfarande jag som stoppar i mig den, hur kan jag bortse eller förglömma det?
Jag har en toutch av demens som mina goa vänner på universitetet kan intyga, men så senil är jag inte så jag inte vet vad eller inte jag stoppar i mig. Kan dessutom inte göra så mycket som krävs för att glömma en choklad heller.
Är så svag så att när jag börjar med en liten skitbit så kommer dominoeffekten o då möjler jag bara in ALLT som finns.
Ja, ja. Vägning på fredag. Optimistisk? Mja..har varit hård denna vecka, men tror inte på så extrem skillnad.

Holy smokes vad jag är trött. Flis vaknade 04,00 imorse o ville ha välling, bara å gå upp- somna om.. mja lite svårare. Klockan ringer 06,50.. första tanken..Nej..inte nu igen.
hepp

en dag, idag!

Dagarna bara springer undan. Förstår inte alls... Men men så är livet.
Tenta på måndag som jag känner fullständig frustration över. Tror inte att jag fattat riktigt vad den går ut på. En massa litteratur.. visst men resten då? Duger anteckningarna jag gjort? Hm. Ska jag orka bli nervös? Tror inte det.
Var till min pratikplats idag o hälsade på o fick schema för 2 v som jag ska vara där. Gisela (min handledare) är så trevlig o det ska bli helt fantastiskt att komma o praktisera. Längtar.

Pappa o C har varit här ikväll. Flis var generös med pussar o kramar o bara hittade på en massa bus.

Träffade Isa idag. Sjukt sjukt härlig o läcker lägenhet. Ni kommer att stormtrivas där. Det är jag övertygad om.
WOW, jag vart alldeles helt stum. Grym lägenhet.

Har skaffat mig mattor till hallen nu. Det blev bra tycker jag. Måste skaffa halkskydd under bara.
Magen är skit ikväll- orkar inte skriva mer.. ska lägga mig på soffan o försöka läsa lite nu när Flis lägger sig snart.

STOR CRED o klapp på axeln till mig idag. INTE EN ENDASTE SEMLA IDAG. Hur stor självdiciplin har inte jag. Jag är stolt över mig själv ska ni veta. 2 kg till o jag har tappat 11 kg sen 21 aug förra året. En sockerberoende chokladälskare som jag.. jo jag tackar. Kan jag fixa det här så kan fasen alla det..
hepp

nu!

Nu är betygen utlagda. Jag klarade det!! Är så nöjd med mitt G för att jag vet att jag har verkligen gjort mig förtjänt av det och desstuom lärt mig massor efter vägen.
Fortsätter att skriva sen!

otroligt

Helt sannslöst väder vi har haft denna helgen. O varför får det inte ligga kvar? Har åkt hur mycket pulka som helst idag o det är ju bara tokkul.
Dumma töväder. Mer snö åt folket.

Har masserat idag. Det var längesen men en gammmal goding som hängt med i alla fall 6 år. Sjukt trevlig man, alltid så lättsamt o prata med honom. O.. du är så cool..

Flis kompis Oliwer o gumma har varit här idag. Jättemysigt o så kul o se när barnen leker ihop. Sötisarna...
Liten Oliwer som pratar o pratar.. du bräcker snart Flisis. *S*

Imorgon föreläsning. Lite nervös inför detta av ngn konstig anledning. En spännande människa som gillar att provocera lite eller en hel del som jag förstått. Coolt.

Min pappa är ute på havet o åker Finlandsbåt nu. Jag tycker det är onödigt med tanke på alla stormar som varit. Pappa är lite cool o säger att det måste vara lite sport i det hela o jag blir SÅ ARG om han inte kommer hem helskadd.
Ska ta o packa väskan nu inför veckan (flis o min) ställa ut saker i bilen o gå in i duschen o ta en tidig kväll med lite trevlig litteratur kanske?
Inte läsa i duschen alltså. Bara sen, by my self i sängen.
Ska till ikea till veckan o köpa mina efterlängtade mattor. Herregud vad golvet är kallt 05,55 på morgonen...Burr.
Ikea är bra, finns det mesta o så där. Nice price med för den delen.

Betyget har fortfarande inte kommit... :(
Det är ju inte bra. Eller? Sitter dom o funderar på om denna omgång av studenter är så ofantligt kanonbra så det är svårt att vara rättvis med betygen? Tycker f.ö att en person som genom hela kursen och kanske inte varit den mest trevliga personen ska få ett högt betyg. Trots kanske bra inlämningsuppgifter...nope. Man ska MÅSTE kunna samarbeta lite också.
Ha en skön kväll

pulkatime

Har äntligen fått åkt lite pulka tillsammans med min dotter. Vet inte vem av oss som skrattade högst bara :)
Förmodligen H som stod längst upp o knuffade på oss.
Pappa kom inte idag :(
Tänk vad snöoväder kan ställa till med? Ses snart pappi...
Vi tog även en liten pulka promenad i em. hur ofta går vi ut alla 3 samtidigt liksom? Så härligt o få frisk luft o känna att man lever igen. Mår f.ö mycket bättre efter min utevistelse med Flis.
Ah.. solen sken o frisk luft.
Hoppas det finns snö kvar imorgon med..det skulle vara så mycigt o komma ut en stund på fm o åka lite pulka igen. Vi har ju en privatbacke på tomten så att säga..Funkar alla tiders o det går verkligen undan.

Blomsterbeundraren var farmor o farfar. En bukett med krya-på-oss tulpaner. Hur goa är inte de då? Farmor var orolig hur vi mådde o tänkte lite extra på oss. Tack. Vi kommer snart o hälsar på igen.

Liten Selma har 1 års kalas idag. Fyllde år igår, men grattis i efterskott lilla gumman.

Funderar på hur Evelina har det? Längesen vi sågs o så där. Saknar dig gumman.

Till alla ni sköna tjommar där ute önskar jag mer snö åt folket och ett par minus så det ligger kvar och välmående åt alla!

ja se det snöar!!!

Vi har varit o inhandlat en STOR pulka nu. Hoppas o ber vid de stora vädergudarna att snön får ligga lite så vi kan åka lite Flis o jag.

Mår fortfarande lite tjuvtjockt så att säga...snurrig i kolan.
Ska försöka att ta hand om mitt hem lite. Det har hamnat på efterkälken denna veckan INKL. all denna tvätt.. Jag är nästan helt övertygad om att det är ngn här o fyller på när jag sover. Typ grannen el så. Eller har jag små tomtar i huset? Hm..

By the way.. Satt tulpaner vid dörren när vi kom hem. Tackar o bockar, varför satte du inte ett kort också så visste jag vem du är? Men tack, jag blev glad, Henrik får dåligt samvete för att han köper blommor så ofattbart sällan och Flis ville lukta o sa att de var fiiiiiiiiiina.

men hallå??

Vart är mitt betyg? Borta i cyberspace kanske för i min resultatmapp ligger den då inte... Hm...
Har just intagit lite avokadosallad från en pizzeria på ö:a. Så gott o jag tror att min mage tyckte det var mums också för den delen.
Min pappa kommer hit imorgon, ska bli så kul o se honom o prata med honom igen. Alldeles för många dagar sen vi pratade pappa o jag.
Han blev lite sur när jag sa att vi hade varit dåliga här hemma. VARFÖR RINGDE DU INTE O SA DET???? sa han. Vet att pappa oroar sig extra om jag ringer o säger en sån sak så det var inte lönt. Vi pratade ju idag o nu är vi ju..ja bättre alla fall.

Inge jobb planerat i helgen. Skönt, måste ta igen oss lite o vem vet..lite ikea också kanske. Har hittat lite mattor jag vill ha i hallen.
Käre sambo börjar prata att dra igång förstadie till övervåningen.. Hur orkar mannen? Värsta handyman som alltid måste ha ngt att göra liksom. Sån är inte jag, jag tittar gärna på en film eller hänger med kompisar el goa grannarna.

Ha en fiiin helg i regn rusk o blåst

dizzytimes

Ok, vill bara berätta för hela världen. Jag är frisk igen, fast jag kan villigt erkänna att jag känner mig lite väl dizzy hitom o ditom. Det löser sig nog under helgen. (påfyllning av sött i sockertarmen brukar göra sitt till)

Saradieten har trevliga o goda nyheter. Jag har tappat lite yttligare (kan bero på magsjukan visserligen..men en viktminskning är ändå åt rätt håll.)
Ser mitt andra delmål närma sig. Ska inte säga med stormsteg för det är att överdriva, men det går åt rätt håll. Nu vågar jag faktiskt blicka framåt mot beach 2008!! Yeah.. look fine hot mama!!! *skrattar lite åt mig själv*

Väntar på ett slutbetyg från föregående kurs. Lite nervös är jag, men G vet jag att jag får alla fall annars är ngt galet.

Helg snart, men inte än så jag ska ta tillfället i akt medans Flis är på dagis o busar o läsa lite så har jag det gjort inför helgen.
Önskar lite snö faktiskt, vill ju åka pulka med Flisfis. Men men.. vem vet, det kankse kommer snart igen?
Hepp

RSS 2.0