Söndag till söndag

Tänkte skriva ett inlägg om dagen för att se om blogglusten infinner sig. Skulle även blir väry happy om jag kunde mobilblogga o få till lite pics.Som en liten lista.. Dagens bästa/värsta/roliga osv.
(om inte annat så finns jag på instagram, jajjamensan,, so väry hightech sörrni.. leta efter mig.. SolSara heter jag :)
 
Så först ut.. blir dagens roliga.
Pappa, som slutar med renoveringen när vi kommer för att titta hur det går för honom med kommentaren. "Nej, jag kan ju inte greja när ByggareBob himself kommer.. herregud jag får ju prestationsångest!" Pappi in da house!

Glad!

Saker som gör mig glad: att träffa en underbar människa som man inte träffat på länge.. Tack du för en riktigt härlig em! Ses snart hoppas jag :)

Börjas i tid?

Japp, idag är det den 24 nov. Detta innebär just för mig, 2 saker. Mamma fyller år <3 och exakt 1 månad kvar till julafton.
Hm, då ska det börja inhandlas julklappar igen. I år blir det en utmaning som heter duga. Alla klappar ska inhandlas med en djupare tanke bakom. Kanske ngt hemgjort? Hemlagat? Skapat?
 
Ogillar starkt att det är pengar som byter ägare med varandra. Det borde vara med tanken som räknas.. Så därför ska jag vara med och skänka saker till de som behöver. Inlämning sker i början av dec och det är hela rena och fina kläder och saker som ska skänkas bort fr oss. Det känns bra ända in i hjärteroten det.

Gillert!

Det vart söndagsmiddag på Krp idag tillsammans med ByggareBobs storasyster med familj. Lite planer smiddes och tja.. det är faktiskt lite roligheter på ingång. Men först väntar julafton tillsammans. Härligt!

på önskelistan?

En vakumförpackare som håller maten fräsch längre...säger reklamen..
hm.. nja.. hoppar över det tror jag faktiskt!

Gosar och mumsar popcorn

Det är äntligen fredag igen. Denna veckan har varit lång med möten av olika dess slag, givande absolut, men det känns i hela kroppen att det ska bli skönt med helg.
Slutade tidigt tidag. Hade en massa plan över vad som skulle göras när jag kom hem, det blev inte så. Typ inget av inget. El jo, jag har satt på en 60 tvätt i tvättmaskinen, dock itne hängt den riktigt än.
 
Flisen är hos söta M och leker. ByggareBob o jag ligger som två slagna hjältar i varsin ände av soffan. Man jobbar för att leva eller lever man för att jobba? Bara en liten frågeställning sådär mitt på en fredagskväll..
 
 

himla bra, klapp på axeln!

Idag känner jag att jag gjort bra saker. Tagit hand om medmänniskor och agerat med föredömligt exempel, dessutom var det en kärringvarning på mig med (men den håller jag tyst om).
Nu är jag hemma i lugnets vrå. Det är "bara" några måsten denna kvällen och jag drar mig faktiskt lite för att göra dem. Soffan är ju sååå skön.
 
Ingen ridning vart det idag för Flisfisen, ltie småsur vart hon, men vad göra? Tiden räckte helt enkelt inte till idag :(
Puss förlåt.
 
Imorgon är det fredag, jag slutar tidigt och tar helgen redan vid 13!! Gôtt moooos ;)

feelgood helg

Fredagkväll: Flisen var på party så jag och ByggareBob åkte till Pizzeria Opera och käkade lite gott.
Lördagdag: Shopping på Ikea och träffade Johan o Isa där.. Herregud, det var ju inte igår och det får inte gå så länge tills vi ses igen.
Lördagkväll: Flisen sover över hos farmor o farfar och mäster bäster och jag åker på en himla trevlig middag med di bästa. Kom hem vid 00.50 när hände det senast då? Oojojoj men så skoj vi hade.
Söndag: Långfrulle med frallor, juice och kaffe. Mmmm Jag tog mig en tur till Bergvik och jisses, där var jag inte ensam. Sen hem till farmor o farfar för middag deluxe och fika. Fick finbesök hos farmor o farfar dessutom och gissa om det värmde hela hjärtat!
Söndagkväll: Söndagshäng med lilla familjen <3 och laddar batteriet för en fantastisk ny inspirerande vecka!!

hela jag är ledsen

Hela jag är ledsen. Förstår inte hur jag kan bli så missuppfattad och feltolkad. Hela jag, som bara vill vara underbar och älskad av alla,men jag är inte dummare än att jag förstår att alla inte kan/inte vill älska mig. Fast jag önskar egentligen att alla älskade mig, då slapp jag vara ledsen.
Bajs är vad det är.

sweet Sunday

Idag har varit en bra dag. Det har varit multitasking på hög nivå, har jag inte varit på det ena stället i huset så har det lätt varit ngt annat att sätta händerna i.
Jag har sålt grejer (som Flis inte längre använder) Yej för betalningsfria annonser på fejjan. Jag har lyckats hålla händerna i styr och bara köpt en endaste vara. En skitfin tavla, stor o rejäl och jättefin för 200 pixadollar (kostade det dubbla ny).
 
Lyckades givetsvis slarva bort min klocka igår. Bra där. Jag har flyt nu. (Armbandet hittat av finaste kollegor) Fick allmänt psykbryt på mig själv o vände upponer på soffan (magkänsla..) och där..jajjamensan, mitt mellan 2 kuddar, där låg den. Åh lycka!
Är ju fenomenal på att lägga bort saker. För att senare hitta dem på ett högst oväntat ställe, el så hittar ByggareBob det. Då får jag höra om det.. länge.
Nu, har jag en annan sak som är borta. Helt spårlöst o jag fattar danada. Vad som är borta? Mina arbetsbyxor. NYA!!! Så här är det. Jag har inte slarvat bort. Ngn har tagit med/tagit fel..fattar inte.. ge tillbaks NUUU.
 
Mer saker som hänt under helgen? ByggareBob har renoverat klart Flis rum. Fiiiifan va fint det blev..
Duktig och min ByggareBob <3
 
Agerade dessutom flyttgubbe under lördagen, bästa pappi behövde lite hjälp med att flytta tunga hyllor och det är klart att jag kommer och hjälper om jag kan och orkar. Det var tungt, jisses.. Ngn annan får nog hjälpa honom dit med dem igen.
Nu är det söndagkväll, lång (ruggigt lång) dag vankas imöra ska ta o fixa lite saker inför morgondagen innan det är dags att knoppa in för natten.

allhelgona

Det är allhelgona och tankarna (som så många andra ggr) går till nära och kära som inte längre finns med oss. Många är de som fått lämna oss alltför tidigt :( Ljusen brinner för de alla ikväll.

att lindra en dunder och brakhuvudvärk

Torsdag: riddags. Slutade förvisso tidigt idag, men jag åkte hem med världens värsta huvudvärk :( Blä.
Dagens måltid från Linas matkasse: Dinkelfläskpannkaka med morot och lingonsylt. Så gott!!
Huvudvärken hängde i tyvärr och följde mig och Flis ända till stallet. Väl där så var det hästgos på schemat. Pyssel på högsta nivå. Mockande, borstande, friserande och mycket mer.
Jag satsade på hästgos. Pussar på mjukaste mulen o kramar av en lurvig varelse som buffar lite lätt tillbaks på en. Det är batteriladdning när den är som bäst. Lukten.. och stillheten. Vi åkte från stallet mycket gladare än när vi kom alla fall. OCH utan huvudvärk :)
Sovmorgon imorgon. Skönt. Ska tillbringa eftermiddagen på mitt fina jobb och sen är det helg..igen. Gillert!

RSS 2.0