Big buissness

Håller på o säljer av lite grejer som jag ändå inte använder. Facebook, så mycket mer än bara att hålla koll o kontakt med nära o kära. Ser bra ut detta hörrni :)

Aj ggr 100

Fy tusan.. Min mage alltså, den driver mig till vansinne. Har haft ont hela dagen o inte ett piss finns det att få i medicinväg verkar det som. Ligger just nu på soffan, lätt orörlig o helt uppkörd i magen. Jag är så trött på min ickefungerande mage. Idag skriker jag rakt ut.. Jag har ont!!!! Aj!!!

Nu ska vi se då, sa den blinde

Jag är systematisk cool-lugn. Jag ligger och ruvar på mina nästkommande drag och håller på att samla material och människor som ska hjälpa mig att föra Flis rättigheter vidare. Erfarenhet ger visdom. Det här kommer komma ur på nationell nivå. Frågan är bara hur? Lyfta i Aftonbladet granskar? NWT? Uppdrag granskning? Barncancerfonden med alla dess kompetenta krigare och ambasadörer? Det är så inte över på långa vägar och herregud vad de valde fel männniska att krångla med. Hur jag mår? Åt helvete dåligt. Magen är totalt ur fas. Magkatarr from hell, yrsel mellan varven och lätt hjärtklappning. Jag är fullpumpad på adrenalin och jag kör på helt i 100 knyck tills detta är klart. Ska jag braka ihop så gör jag det med flaggan i topp alla fall. Får ofta höra att jag är stark och ja jag är stark. Förmodligen starkare än de flesta tror jag. Jag gör nämnligen såhär, vet jag att jag har rätt.. alltså RÄTTEN på min sida då jävlas man inte med mig i förbifarten. Men, jag hatar ordet stark. Jag ser mig mer som en överlevare, Jag kämpar för min dotters rätt till ett så in i mesta möjliga mån rätten till ett "normalt" liv. Jag är en fighter, en budbärare av rättvisa och mamma som I.N.T.E ger upp.
 
Känner mig som en krigare nu. Jag känner att jag tar tillvara på urvansinnet som växer i mig och använder den till att slå tillbaks där det gör som ondast. Jag tänker fortsätta slå, sparka och skrika högt och mest hela tiden..tills jag känner att Flis och vi fått den officiella ursäkt som vi är värda och att kommunen får sig en jävla halsbränna som svider a väry väry long time. Det ska finnas underlag kring barn med infektionskänslighet och handlingsplaner som skall följas. Jag ger mig inte tills jag ser att detta finns. Toktaggad! Här ska samlas information!!!!

jomenvisst

Igår em ringde allt en mycket förvirrad förvaltningschef. "VI MÅSTE HA ETT MÖTE O REDA UT DETTA!!!" Jamenellerhur? Det var ju det jag bad om redan förra veckan. Men icke lät det då. Nope o no way, ingen tid fanns till detta. Lite intressant är ju att nämnd person fått eld i röven o inser att detta är sjukt allvarligt. Så imorgon 16.30 sitter jag o ByggareBob på kommunhuset o får förmodligen höra årtiondets ursäkter om både det ena o andra.. men det är skitsamma. Kan hen inte förklara var inget har gjorts i vårt fall så har hen i-n-g-e-t att komma med. Dessutom kravet från mig kvarstår. Anmäl er själva el så gör jag det.

Bollen i rullning

Japp, efter samtal med Barncancerfonden så tog jag med mig Flis, en stor portion mod o en lång skrivelse till kommunhuset här. Bestämde mig för att sikta sjukt högt, dvs kommunchefen o dra till med ett bredsidaskott precis där det gör som ondast. Lagbrott! Tjo vad ställd han blev. Ännu mer ställdblev nog högsta hönset som jag pratat med tidigare.. Hen riingde upp mig på eftermiddagen och var ganska oförstående och med all rätt förvirrad o orolig. Möte på onsdag om vår situation. Min känsla här o nu.. Fan va jag är bra, modig och stönig. Pirrkänsla, men med råge i ryggen kommer vi gå dit med huvudet högt o hävda vår rätt.

Känslan som bubblar under ytan

Imorgon är en stor dag. Jag har lite att styra upp, men i stort sett så är jag redo för strid. För imorgon smäller det big time. Det kommer lämnas in en skrivelse till kommunen på 8!! sidor och jädrar i min lilla låda om de inte tar mig på allvar nu. Känslan som bubblar är svår att beskriva, men jag försöker ändå. Jag är peppad till 1000, jag kämpar för rättvisa inte för hämd och det riktigt pirrar i kroppen på ett bra sätt. Jag kämpar med näbb och klo och imorgon går jag till attack. KABOOOM!

underlig dröm o dagens planer

Jag har varit ute o rest inatt. Typ till huvudstaden kan skulle jag vilja säga, men omgivningen såg mer ut som Göteborg. I alla fall. Det vart mycket bussåkande av någon konstig anledning och inför sista stoppet på hemmaplan försvann min väska. En av 2 väskor bara borta. Hur tappar man bort en väska i sömnen? Det är en sån där som man drar i ett handtag med små hjul. En granne på gatan härhemma var faktiskt med och mottog oss som kom tillbaks. Hon ställde till en liiiiten scen när det kom fram att min väska är borta, VEM har tagit hennes väska? VARFÖR gjorde du det?? O snälla nån..LÄMNA TILLBAKS NU! Jag vaknade o var mucho förvirrad. Drack förövrigt lite för mycket vino igår,GT och GB var här en sväng på kvällskvisten och det var riktigt härligt med mycket skratt och prat, så därför är jag lite trött i pannan idag. Idag kommer bli en skojig dag. Flis o jag ska nämligen till leklandet med Flis favorit M, hans mamma och hans lillebror A. Kommer bli kalaskul!

Laddar om och siktar där det kommer svida...aloooot

Hen förvaltningschef som jag har stora meningsskiljsaktigheter med, jävlar i min lilla låda vad du gjorde bort dig idag när vi pratade i telefon. Så nu tar jag först ett djupt andetag (så jag inte handlar impulsivt och fel) och laddar om, siktar där det svider som mest och skjuter så in i helvetti stenhårt så vederbörande kan vara glad om denne har ett jobb kvar efter det. På allvar. It´s on! Imorgon kontaktas alla vederbörande som ska få äran att hjälpa mig på min jakt för rättvisa. Jag är inte omöjlig att ha o göra med, men detta är så urdåligt skött, LAGAR har brutits och det är diskriminering på hög nivå. Jag lovar att Pandoras ask har öppnats.. nu är det bara frågan vad som kommer ut ur den??? Och för att förydliga en viktig sak. Detta är inte ett hot. Jag är inte en farlig eller ostabil människa, snarare tvärtom. Jag ger alla en väldigt stor chans att visa sig vara ok och schysst, men jag köper inte skitsnack eller falska människor som bryter löften. Jag är påläst, kompetent och kunnig. Jag skjuter snabbt och pricksäkert för jag vet att jag har rätten på MIN sida. Jag kämpar för mitt barns rättigheter. Hon har gått igenom ett helvete på jorden de senaste 2½ åren. Ska HON behöva betala för att inkompetenta big bosses inte vet hur det ska lösa och hjälpa henne tillrätta? Vart är hennes rättigheter till att få vara ett vanligt barn utan cancer (men med infektionskänslighet) i förskolan? Jag är arg, ledsen och så trött på att behöva strida för givna rättigheter. Men som sagt. Om inte jag gör det.. vem gör det då????

Pandornas ask

Nu har jag öppnat den. Inte för att använda ondska el otyg, men för att jag lovar o svär att Big stuff är på gång och jag är redo för strid. Jag skjuter snabbt, säkert och skapt. Be ware. Jag tar striden för mitt barn rättigheter, för om inte jag gör det vem gör det då. Det är stora grejer på g. Jag kanske inte kommer skriva ut allt i klartext hädanefter, pga situationen och följder av detta. Men var lugn, jag håller Er lite uppdaterade.

Laddar med positiv energi

En sak som inte borde vara en större skräll numera är att jag är kristen. Ingen större suprice, om du frågar mig. Jag är inte överreligiös el fanatiskt troende. Jag har heller inte ett behov av att ha en kyrka för att be en bön, då jag tror på att Gud hör bön oavsett vart i världen du är. Så tror jag. Imorgon blir jag officiellt gudmor åt en underbar liten tjej. Yej!!!! Jag tar med mig all världens positiva energi till morgondagens dop, jag lär behöva det för urladdningen som kommer ske på måndag fm.

heligt urförbannad

Idag är dagen vi stryker ur almanackan. Jag är heligt urförbannad och så less på allt. Vilket dretslut det blev för Flis på förskolan för ja.. DET ÄR VATTKOPPSUTBRYT.. IGEN. På tisdag träffar jag förälder ansvarig för att avdelningen fick en epidemi. Jag ska bita mig i tungan en och två ggr..men jag kan inte garantera att jag är varken trevlig eller hövlig mot personen ifråga. Jag behöver inte vara trevlig. El snäll. På måndag ringer jag högsta hönset.. igen. Inte ett skit har hänt sen vi pratade senast och jag ska fråga henne om hon vill läsa utdrag ur både lpfö-98 (rev 10) och skollag och varför inte ett läkarintyg där det står att mitt barn behöver förskola i sin rehabilitering?? Pengarna som vi skulle få tillbaks skiter jag fullständigt i. De facto är att mitt barn har utbyttjat 23 dagars barnomsorg denna termin.. PINSAMT URUSELT ATT HAMMARÖ KOMMUN INTE KAN KOMMA PÅ EN LÖSNING. SuperöverjävligasurSara kommer återigen göra entré.. Det börjar klia i mina nerver må ni tro.. Är media intresserad av sånt här tror ni? (Förlåt älskade mammi att du fick ta smällen förrut..)

Dagen i ord

Dagen idag har bara sprungit förbi. Flis har varit med mig på worki (gick sååå bra och jisses vilket väluppfostrat barn jag har. Hon har koll på vett o ettikett, bordskick och artighet), efter worki vart det en ridtur för lilla damen på Färk. Hon har ju missat många ggr denna vår, så allra bästa eldsjälen C fixade egentid till Flisen. WoW..Det borde finnas fler som henne..sånna människor som faktiskt tycker om att arbeta med andra människor och ser lösningar istället för problem..SE OCH LÄR HAMMARÖ KOMMUN. Vi åkte o fixade mellis sen bar det hemåt. Jag dog i soffan en stund o motivationen för att laga mat..LÅG. Funderar allvarligt på att fixa en förbeställd matkasse. På allvar. Dels för att slippa fundera på vad man ska äta till mat.. Att laga den gör mig inget.. men att komma på o vara inspirerad är svårare. När jag återuppstod så fixade jag stuvade makaroner och stekt korv. Lyxigt va? Blä.. Har lovat att bästa Ballerina att hjälpa till med servettköp, så jag bikade iväg till Coop, en cykeltur på ca 15 min enkel väg. Gött o komma ut och motionera lite idag med :) Nu dog jag i soffan igen. Jisses, tröttheten smyger sig inte på.. den slänger sig över mig ursinningslöst. Jag är skittrött, mest för att det har funnits saker som gjort mig på riktigt asdåligt humör den senaste tiden. Önskar verkligen bort alla energiparasiter från mitt liv, de gör ju ingen nytta. Nu. lite tvhäng innan en dusch, sen bums till sängs för att sova. Monamonstret är på besök.. kanske är därför jag känner mig helt ur form?

nationaldagen

Vilken dag. Det har varit sådär gôtt o bara slappigt. Emmi, Jakob o Jossan lånade Flis i sisådär 5 timmar för att bowla, käka på donken, spela kubb o bara ummgås. Flis just love them. Hon kom hem med det största leendet på läpparna. Riktigt nöjd liten tjej må ni tro. Vi gjorde hemmagjorda hamburgare till kvällsmat och jag skippade faktiskt brödet. Det fungerade helt ok, lite pyssel att hålla ihop den. Men gott. Tog en promenad imorse/fm. Jätteskönt att komma ut o få frisk luft, men ganska omgående blev det vajsing i höft och vad på höger sida.. Hm. Inte bra. Får känna av o ta det lite lugnare i löpning och promenerandet. Bättre att göra ngt litet än inget alls. Nu är det kväll. Jag har egentligen itne tid att sitta här. Måste packa en påse med Flis saker tills imorgon. Hon ska nämnligen vara med mig på worki imorgon. Skoj :) Ledig dag mitt i veckan, nationaldag i all ära.. men vi är inte vidare bra på att fira, inte härhemma alla fall..

Regnar det små rosa grisar ute????

Inte på riktigt då, men jag förvånar mig själv på riktigt. Jag har kommit igång med motionerandet igen. Jag har varit ute på 3 löprundor och det går bättre varje gång. Det som känns just nu är att jag har några kilos övervikt att dras med. Belastning i knän o höften gör stundtals sig påmind efter ca 20 min löpning, men flåset är helt ok. Jag har en förhoppning om att alla fall kunna löpa 5 km utan att det ska göra ont i kroppen efteråt. Jag jobbar på flåset med promenader o koll på dieten. Tog en allvarlig fundering på om jag skulle lchf dieta.. Men.. Fan det är verkligen inte för mig. Jag kör Low-carb, Low- fat, Mucho motion, no sugar el kaffebröd måndag till lördag. Något borde ju hända med dessa överflödiga kilosen då eller... ( har klänning med stort K som ska användas på söndag.. Jiiiädrar va jag vill att den ska sitta bra...)

Mardröm

Usch. Jag har sovit så sjukt dåligt inatt, ögonen svider for real. Eller vi säger så här, jag har inte sovit en bra och hel natt sen Flisen slutade med sin medicin.Livbojjen..guldmedicinen. På sätt o vis är det skönt att ingen ser min oro. Jag pratar inte så mycket om den på andra ställen än här. För hur det än är..När folk frågar mig, Hur mår DU? hur mår Flis? Är de verkligen beredda på att höra ett ärligt svar? Ett jobbigt svar? Nej, jag tror faktiskt inte det. För vi svenskar är så förbannat artiga och vill i all välmening fråga hur den vi möter mår. En artighetsfras. "Hur mår du=?" En fras vi väntar oss ett svar som lyder "jo, tack. Det är bara bra. Själv då? Vad gör du nu för tiden?" En ytlig bekant (kanske inte ens en vän) klarar inte av en tuff och påfrestande sanning med tårar. Så för guds skull. Orkar du inte höra mig bli ledsen och orolig, fråga då inte hur jag mår. Inatt drömde jag en mardröm. En såndär mardröm som gjorde att jag inte vågade blunda igen. Fy, jag var ledsen när jag vaknade. Det kändes helt verkligt.. så fruktansvärt. Tack o lov så var det bara en mardröm. Imorgon ska jag försöka få tag på Giraff igen. Hon är så duktig på att reda ut begrepp och känslokaos, jag behöver Giraff nu. Kanske mardrömmen kom från tv igår. Vi såg på kvällen är din på 4:an, i förmån för Barncancerfonden. Tårarna bara sprutade och ja. livet är grymt för många. Somna ledsen är aldrig bra.

Klumpen i halsen

Ser på kvällen är din till förmån för Barncancerfonden..Alla grymma livsöden för små oskyldiga barn gör mig ledsen o klumpen i halsen gör mig illamående. Det rör o berör överallt i min kropp. Vi har inte längre cancer i vår familj, men den bor i mitt innersta som en infekterad varböld o gör mig orolig o okontrollerbart ledsen närsomhelst..hursomhelst som nu. Gråta sig lite. Är tacksam över livet, livet är skört och förlängesen läste jag att har du inte upplevt riktig sorg så kan du aldrig uppleva sann glädje. Det har varit mkt sorg och ledsamhet i mitt liv, men jag tar till vara på varenda dag som den kan vara den sista. Samtal, skratt och kärlek. Cancerjäveln ska inte få vinna. Skänk en peng till barncancerfonden. Ditt bidrag behövs...

tillbehören

Ett mixerbord var inte nog, det skulle givetvis med en större låda med sladdar också. Fler sladdar än passande hål lustigt nog. Tur att jag hade de fina kollegorna U o E. Vi slog ihop våra kloka pedagoghuvuden o fick ihop det o ur det när det var slut på kalasandet.

saker som gör den väry otekniska nervös

Herreguuud whaaaat is this? jo ett mixerbord, men där o just precis där slutar mitt intresse o kunskap.

igång

Skrev ju att jag skulle ut o springa lite häromkvällen.. Jojjomensan. I DID! Sprang 15 min.. liiiiten runda.. Men va fan, det är bättre än inget. Igår var det kvällspromenad med Flis cyklande brevid.. 5 km avvarade vi lätt. Ont i benen? Nej.. men lite spänt o lite träningsvärk. Idag har jag burit tunga grejer som jag räknar som styrketräning, så promenaden får vänta tills imorgon. Sommarfest med skolområdet ikväll. Jag har ansvar för lite tunga grejer..både i ljud o antal kilo. Nu ska jag börja göra mig iordning. En vill ju se lite snygg ut kvällen i ära..

RSS 2.0