Fuck :(

Har haft en toppenvecka. Utom idag då. Jävla bajsmage :( sätter ganska många käppar i hjulet o ja, det var sååå längesen nu så jag knappt kom ihåg hur det kändes att ha ont. Nu kommer jag plågsamt ihåg. Hoppas jag orkar sova bort den inatt annars blir morgondagen (9-19) mindre skoj.

att shoppa åt en 6-åring? nono..shoppa MED ska det ju vara

Den lilla bestämda damen har helt klart egna åsikter om vad hon vill ha och inte vill ha på sig. Sweet lord. Det går inte att shoppa hem saker, smyga in det i garderoben o tro på´t. Nono. Så är det ju inte. Flis vet vad hon vill ha. Tro mig. Så idag åkte lilla familjen till Lager 157 o hon gick loss o provad plagg efter plagg.
Slutnotan gick på 900 kr, men nu har hon lite kläder att välja på igen alla fall. Barnet växer ju så det knakar. Gillar Lager 157. Bra grejer till bra priser. Sen är det ju det här med smaken.. tja, den är som baken helt klart!
 

Nytt tempo

Jag har ju gått upp i tid på worki istället för 80% är det 90% som gäller. Varför? 1. För att det funkar bra för Flis i skolan o fritids. 2. Lite mer i lönekuvertet. Trodde inte 4 timmar mer i veckan skulle göra ngn större skillnad, men ack så fel jag hade där. Det har varit en lång vecka om än väldigt rolig, men lång som sagt. Nu är det helg, mycket roligheter på ingång. Började med att dricka ett glas rödtjut för mycket igår.. Hehe. Snart väntar kvinnomässan med älsklingssyster <3, huset behöver städas, tvätten tvättas vi allt det där andra. OcH var är solen btw?

Svårslaget

Vad? Denna veckan, riktigt bra men jisses jag är så trött att jag håller på att ramla av stolen. Back tomorrow

komplimang

Jag har svårt att ta en komplimang. Varför? jo dåligt självförtoende. Det är snarare så att jag ryggar tillbaks när jag hör mitt namn, tusen tankar går..."har jag gjort ngt fel"..."vad har jag gjort fel?" Ja, jag vet. Snacka om att alltid se det värsta ur mitt eget perspektiv och på mig själv.
I alla fall. Idag fick jag en komplimang. Jag fick höra att jag är en pärla, alltid lika go, glad och omtänksam. Jag blev både paff, glad och varm. Jag bemöter som jag blir bemött och jag försöker att bara omge mig med positiv energi och glädje. Men ändå.. en komplimang.. ooooh vad det värmde gott i hjärteroten <3

Som ett frågetecken o vaddå 15 min???

Det är mycket tankar i skallbasen nu. Många funderingar kring jag, mig o mitt, jobb, Ekonomi, liv, framtiden. Svaren har bara jag, men det är ruggigt svårt att få till ett logiskt tänk med en hållbar planering. El ska man planera för mycket egentligen? Livet o ödet gör ju sitt anyway. Hur ska jag göra? Vad ska jag göra? Var är mina svar...
 
Efter vår underbara resa kan jag säga att lilla grå huset ser ut som en krigszon. Tvätt överrallt, väskor, post, julklappar som ännu inte fått sin givna plats i huset...Läste någonstans för längesen att om man plockar 15 min varje dag så är det lättare att hålla iordning. Seriöst? 15 min gör varken till eller från just nu :( el snarare aldrig.. Skulle behöva lägga minst 2 timmar varje kväll känns det som. När jag kom hem idag så började jag med maten. Under tiden den tillagades pratade jag med B i telefon <3 samtidigt som jag slängde o sorterade post, vek torr tvätt och dukade. Allt i förbifarten så att säga.
Jag har bäddat rent i Flis säng, hängt en maskin som tvättats under dagen o fyllt på en ny tvättmaskin inför morgondagen. Vaddå 15 min? Kl 20 slog jag ner rôven i soffan för Mästerkocken. Det innebär att det vart jämt liiiite mer än typ 2 timmars plockning o det syns inte ens :(
Imorgon slutar jag tidigt. Flis ska med en polare hem ett par timmar o jag ska faktiskt göra ett röjartag så man känner igen huset igen. Sen vankas det ridning o tjopp.. det var den torsdagen det!

Gran Canaria

Första resan, första riktiga semstern till ett varmare land med sol och bad, flyg, upplevelser och fantastisk mat. Oooootrolig service av personalen. Tänkte skriva spanjorerna.. men vid närmare eftertanke så fanns det människor som representerade större delen av världen på RIU WAIKIKI.
Allt (utom stenhårda sängar) har varit kalasbra. Maten var ett halleluljamoment (det känns framför allt på byxlinningen nu när jag kommit hem o det är jeansdags igen..)
Havet.. Helt underara hav. Vackert, inbjudande och spännande skräckfyllt (finns allt möjligt i havet ju..jisses)
 
Flis.. Tja what to tell. Mat: älskade det. Bad: hon var i först, mest och längst..hela veckan. Shopping: oh my god vilken shoppingbrutta jag har.. vems gener är det liksom?
Flyg: både och. Upp och själva flygturen.. helt ok. Landning.. inte så mycket. Lilla plutt fick ont i öronen...
 
Resesällskap: Det bästa. Jisses. Om ni läser: tack snälla för en underbar vecka! Hoppas verkligen vi kommer iväg tillsammans igen <3
 
Jag shoppade lite också.. kläder, parfym (Coolwater..), armband, handduk (jajjamensan. LA TURISTA!) och en riktig fejkväska L.V. Hahaha.. men den är sååå fin o bästa svägerskan prutade så mycket att hon fick smeknamnet "Monika från Småland"...hehehe. Thank you!
Flis shoppade också. En rejäl MonsterHigh ryggsäck och plånbok, kläder, smycken m.m.
 
Samlat intryck av resan.. ja, jag tror minsann att lilla familjen fått blodad tand för detta med värme o sol..Frågade Flis vart hon skulle vilja resa nästa gång.. "jag tror Australien, mamma.. där är det väl också varmt eller?"
Jisses.. vart ska detta bära hän???

RSS 2.0