Morgonens utsikt

Är höstlovsledig med Flis hela veckan.. Detta är morgonens utsikt. Älskar ledigheten! Tid för återhämtning och stilla stunder. 
 

Att spela spel med en 7-åring

 
 
 
"Meeeen mamma, jag vill spela med mina regler". Ja, som om det är ett alternativ Liksom...
 

Tankar

Jag tankar energi just för tillfället o saker som gör mig på bra humör o ger mig allt det där jag själv inte orkar med, fina ord och vänner gör mig innerligt glad o varm. Fast tankar är mer själsliga hos mig just nu...
Ett par dagar nu har jag känt mig helt under isen.  Jädra förkylning som aldrig släpper taget om mig 😡. Men nej, det är faktiskt inte det som gnager.. Igår den 26/10 var det ALL-årsdagen. Jävla skitcancer för att att du fortfarande får mig att må såhär. 4 år har vi levt sida vid sida med cancern, även om Flis är färdigbehandlad sen 14/5-12. Ja, datum är viktigt. Liv o död viktigt.
Jag har valt att ta ett steg längre in i vår barncancerförening. Mitt val o beslut, alla har rätt till livet. Jag vill vara med o påverka för att göra skillnad. 
Min Flis ska på återbesök på dagvården på tisdag, mycket tankar as Always kring detta, men samtidigt lever vi här o nu.. På alla bra dagar vi samlar ihop o hoppas, önskar o ber till de högre makterna att cancerhelvetet föralltid håller sig borta ur vårt liv!

Häppi

Man kan säga äntligen också.. Min allra modigaste älskling tog hål i öronen o blev så stor helt plötsligt. Blingbling till en stjärna-helt klart!
 

Åh crap

Ja jävlar i min lilla låda. Här har det varit sjukstuga ALLAN i helgen. Byggarebob genomförkyld, Flis hostar o kraxar men är inte lika förkyld o jag.. Helt under isen. Dålig i hals, genomförkyld o hostar lungorna ur mig. Har tillbringat mestadels i liggande position o hoppas jag är bra jäkla mycket bättre imorgon. Har inte tid att vara hemma, ska ju vara hemma o föräldraledig med Flis höstlovsveckan 😊. 
Nu Solsidan.. Äntligen!!!

Hur livsnjutar man?

Vad är att vara en livsnjutare? Göra minsta lilla eller mesta möjliga på all vaken tid?  Kvalitetstid likaså, är det ngt man gör ihop el på egen hand?   En god vän, ger allt begär lite åter el begär allt ger lite åter? Hm.. Alla vänskaper ser olika ut, Men jag håller de närmast som både ger och tar.   Filosofen klurar vidare.. 
 
om 2 v är det dags för sjukhusbesök igen, ingen fara det är rutinkoll bara, men Flis o jag pratade om cancern igår.. Älskade barn vilka funderingar hon dras med😔❤.

Ledig

Ledig kan man vara på olika sätt. Tex fr jobb o att vara singel. Jag är helgledig fr jobb o det är så skönt. Jag har jobbat många år inom vård o omsorg o känner mig helt klar med röda dagar, nätter o helgarbete. Nu när jag jobbar heltid dessutom värderar jag ledigheten högt. Älskar att umgås med nära och kära, det är inte det.. Men bara känslan av att ha en oplanerad söndag. ... Den är oslagbar. Så, här ligger jag kvar i sängen 10.40 o filosoferar på om jag ska 1. Ta en liten promenad. 2. Baka ngt gott. 3.Röja i huset... hm.. Svåååååårt val

RSS 2.0