:´(

Sänder en bön för min farfar.....

Riktigt kul o en spännande dag tillmötes

Hade em lektion igår. Bilderboksanalys av Godnatt Alfons Åberg (bla..) Vi diskuterade o fullkomligt plockade isär vissa böcker o hade den mest intressanta diskussionen någonsin. Jag var på superhumör när jag gick därifrån. Styrde kosan direkt mot bergvik- mission att hitta springskor. Hittade 2 par...men de passade gött på 2 olika sätt o ingen hjälp var nära tillhands heller :( (kanske för att jag puffade bort den trevliga killen som ville packa på mig ett par 3000 kr skor..*typ*) Sket helt enekelt i skorna. Ska ge mig upp på vinden för jag är helt övertygad om att jag faktiskt har ett par ok skor däruppe. Måste kika på det.. kanske kan spara en stor peng på det. Unnande MIG 3 nya toppar också.. Insikt: När man tappat 5 kg så har man gått ner 1 storlek!! NICEINICE. Tack till Frua som höll mig sällskap o fick mig att dra på smilbanden som så alltid förr. TOKFUSKADE med VV igår. Det sket sig någonstans vid lunch o sen dret jag i resten av dagen så jag unnade mig både en chokladbolll i skolan och en pecannötspaj med festis på bergvik. Idag är en ny dag. Idag ska det motioneras. Hoppas H kommer hem i skaplig tid så jag kan åka ut till Kilene en stund. Flis o jag ska åka till hennes förskola idag. De har lite valborgsfirande o vårstädning på gården med korvgrillning. Det ska bli sååå kul o komma dit nu när hon dels går lite bättre o humöret är lite mer stabilt. Det kommer bli tufft att träffa alla dessa människor som har en herrans massa frågor om Flis. Vi får se. Det är ju människor som alltid ger mig energi iofs...men det är tufft o prata om samma saker om o om igen. Annars då? Jag/vi lever i ett renoveringskaos. Det är hål i mina tak o väggar, provisoriska lösningar o massor av idéer (inte fr min sida kan tilläggas) Jag är på gränsen för att få psykbryt av allt hammrande, borrande, smuts, damm o oväsen.. Men som A-L-L-A säger..vilken tur att du har en händig karl.. o klassikern.. Tänk va fint det kommer bli när det är klart.. KLART? Nejnejnej.. så fungerar det liksom inte.

Å flisen mår...

Helt ok faktiskt, el mnja..helt ok är hon ju inte. Men det har varit 2 bra dagar för henne. Imorgon ska vi faktiskt åka till förskolan o hälsa på. Barnen har lite mys eftersom det är valborgsmässoafton.. så det ska bla grillas korv o göras vårfint på tomten. Skönt för henne att komma dit en stund.. hon måste ju fortfarande få vara barn.

övrigt

Jag har bestämt mig för att inhandla ett par riktigt springskor. Ska iväg efter em-lektionen idag o titta ut ett par ordentliga rediga pjucks. Jag kommer ju flyga fram över Kileneslätterna. Hihihi. Har ett antal borden, skulle egentligen behöva göra o måsten..MEN.. jag orkar inte, Har inte lust el motivation. Vet vad det beror på, men jag vet ändå inte hur jag ska lösa det.

Går i motvind

Varför känns det som allt jag gör hamnar i en uppförsbacke? I motvind.. alltid liiiite tuffare o jobbigare? Vill egentligen inte erkänna detta men jag har massor att göra, men absolut ingen energi att göra det med. Inte ens lite solsken lockar fram lusten... vad ska man göra då=?

Funderar lite..

Jag gillar verkligen inte konflikter, framförallt inte att vara en del av dem. Nej, jag är inte i blåsväder... MEN...jag väljer mina ord för att undvika konflikter. Har faktiskt ett par st dilemman jag borde ta tag i. Hur...det är det som är frågan. Jag känner att det äter lite på mig. Har så mkt annat att lägga fokus på.. att bli indragen i saker som kostar energi.. snälla lämna mig utanför. Vissa saker kommer jag mer el mindre få rejält tuppjuck på förr el senare o då får Saris ett bryt. Är på väg mot ett bryt när det gäller 2 dilemman som indirekt påvekar mig.. Det finns vissa saker som gör mig arg, frustrerad o förbannad. Tro mig.. när brytet kommer så skakar marken. Gillar inte att vara arg.. men det är tydligen det som gäller för att budskapet ska gå in.

wiihooo!!

Minus idag igen.. Minus 0,7 kg för att vara petig. Å det totala..-5,1 kg! Wiihooo det känns ju helt sjukt. Nu börjar det märkas på kläderna.. spännande. Har ju dock några kilos kvar.. men det ska väl gå det med :) Är lite sliten nu efter en lång o tuff dag. Har inte så mkt kvar att ge idag.

ja fy fan..

Bilderboksanalys+behandlingsdag för FLis.. hur planerade jag den här dagen egentligen? Eh.. Mindre bra av mig faktiskt. Är sååå slut. Trött som ett aber o snart måste jag iväg igen. Invägning på VV ikväll, plus att jag ska åka o storhandla. Vilken jävla dag.. Flis.Min älskade underbara dotter.. Mamma är såååå stolt över dig <3

Å lite löpning då...

Tja.. det verkar arta sig mkt bra detta.. Jag löptränar faktiskt. Sakta men säkert orkar jag liiiite mer för varje gång. WOW! 2.2 km (av 2,5 km...) idag o vilken feeling det är när man är framme o det flåsas o pustas o frustas...( det är btw 200 meter längre än i fredags.. det ni :) Det tar sig bra detta. Men måste måste måste fixa ordentliga skor.. å snygga byxor/thights/linne/tröja. För just nu ser det liiiite knasigt ut i rosa mysbrallor o en sliten blå? fruit of the loom huvtröja..

Omtanke

Vi köpte med fikabröd till krp idag. En längd o en bakelse. Det sistnämnda behövde vi inte pröjsa för. Flis fick en bakelse. Så här var det. Jag läste på ett papper vid kassaapparaten där det stod att Lundbergs samlat ihop nära 8500 kr i en bössa till förmån för Barncancerfonden. Flis frågade mig varför det låg pengar i en burk (ja.. hon fick pengar att lägga i också) o jag förklarade att det är för barn som har cancer.. som tex leukemi o att pengarna går till forskning för olika sjukdomar men även möjliggör besök på disney on ice m.m. Då säger flis till tanten.. "jag har ju leukemi..." Tanten blir lite spak o säger sen att hon bjuder på en bakelse för att stötta Flis o för att Flis verkar så pigg o stark.. TACK säger mamman!! Omtanke.. riktig omtanke o känsla.

GôTT FôLK

Go gubbe: martens-knallen som hade sparat strumppåsen som pappi o jag glömde igår. Go gumma: Tanten på Lundbergs bageri på Rudsvägen som bjöd Flis på en bakelse för att visa sitt stöd för barn som har cancer.. (nästa inlägg) DET FINNS FORTFARANDE ÄRLIGA O HÄRLIGA MÄNNISKOR DÄRUTE... WIIIHOOO

skojigt

Höjdefors o Höjdefors köpte 14 par strumpor för 100 kr idag o jag kom hem med endast 2 par. Hm.. Matte är ju inte min starka sida..men det var nog ta mig tusan de dyraste stumporna jag någonsin köpt. 50 spänn st...Va gillas det då=? Nej nej.. tror att pappa skulle dit imorgon o förklara läget..för en marknadsknalle..god prognos för att kunna plocka på oss 12 par o gå lyckliga därifrån=? Mja..you never know. I2 marten.. same shit different name. Bara dret. Å strumpor. Cirkus Brazil Jack.. helt ok. Faktiskt.. Cirkus är underskattat nöje. I like o Flis absolut like. Innan det vart paus (mitt i föreställningen) så sa Flis " Mamma.. när blir det reklam??" Hihihi sötisen. Flis fick korv, popcorn, festis, sockervadd mm. Å en stooor ballong som hör marknad till. Jag <3 VV.. men idag.. åh fy fan vad jag misskött mig. Blir faktiskt å springa MINST 2 km imorgon.. bara o gilla läget på det faktiskt. Funderar på å ge mig ut på en kvällspromenad bara för tystnadens skull efter maten.. Mmm så får det nog bli. Skitbra dag. Ja just det.. vi gjorde en tokrens på vinden förrut o lämnade iväg flera kartonger till typ Ö-returen. Hade lovat bort kartongerna till en viss person..MEN har du inte kommit o hämtat dom på 4!!! år så känns det som det kvittar va? Japp.. braaa dag

Ngt att se fram mot

Cirkus i em med pappa o Flis. (Om man orkar hålla sig vaken till dess alltså)

men lägg av...

6.15 började hon imorse. 6,45 gick jag upp med henne. JAG BLIR VANSINNIG!!! Seriöst.. Jag är väl inte känd för att ha ett trevligt morgonhumör precis.. men det blir ju bättre efter en sovmorgon. Nu har jag varit uppe mellan 6,30-6,50 (tidigare vissa dagar :( ) sen i måndags. Det tar på tålamodet. Lägg till gnälll, tjat o tjafs.. GOOD FUCKING MORNING. *Grrr*

mamman o pappan (mästerfotograf Flis)


Ofattbart uttråkad

Nääästan sådär uttråkad så jag kan tänka mig o rensa undan lite skit härhemma. MEN, den tillhör liksom inte mig- (det mesta av det alla fall) å börja slita o slänga saker som inte är mina är ju inte en sån bra idé. Ofattbart uttråkad..helt enkelt. Nu går jag o rensar i min skit istället.

Knappt så jag tror det själv..

Jag har sprungit 2 km idag. Frivilligt o helt ofattbart. Nej, jag sprang inte 2 km rakt av.. utan jag betade av 500 m löpning, 100 powerwalk, 200 m löpning, 100 m powerwalk,200 m löpning, 100 m powerwalk, 200 m löpning, 100 m powerwalk,200 m löpning, 100 m powerwalk, 200 m löpning,100 powerwalk, 200 m löpning, 100 m pwerwalk å sen resten lunkade jag in i mål.. OMG..Nu ska jag faktiskt börja titta på löpskor.. 1 gång är ingen gång.. 2 ggr är en vana el=?

Hoppas hoppas hoppas

Att det blir sol o värme idag. Då tar vi en låååång promenad o tar med fika o en filt o härjar lite i en lekpark ngnstans. Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder.. JAJA... men det är mkt roligare o vara ute om det är lite varmt o gott.

Seriöst..what is this???

Min lilla Flisis fylller år om drygt en månad. Då fyller hon 4 år. 4 år liksom o jag kan helt ärligt säga att de nätter som hon sovit en HEL natt är lätträknade. Fatta.. Nej, det kan ni inte. Inte ni som har barn som faktiskt bemästrar sovkonsten. Jag är så gummistövlar med skaft trött. Just nu är det så att hon vaknar för att hon vill ha välling. Helst 2 ggr (tack för det kortisonet...)o ska helst upp på toa 2-4 ggr. Jag är helt slut, Henrik är helt slut, Flis är för tusan helt slut. Men vad ska man göra åt det? Orolig sömn o en orolig själ ger 2 föräldrar med sömnbrist som i sin tur leder till irritation o smågnabb...Måste ta upp detta med Flis bästa läkare.. herregud.

En helt vanlig dag med mashmellowsgrillning på altanen..


Gillert gôrmôe

Att rida alltså. Hade underbara Elantra igår. Hon är fantastisk, stor o ståtlig. Duktig o den bästa läromästaren. Hon har gått från ett svagt nja..mja..not so fun till wiiihooo love her!!! Jag har helt enkelt lärt mig rida henne ordentligt.. yeah i´m good. Å sen fick jag en grym insikt igår. Numera får jag träningsvärk i magmusklerna.. jag orkar mer o rider på rätt sätt. VV is the shit o nu när jag tappat 4,4 kg orkar jag mer helt enkelt.

Rida time

Känns liksom i märgen att det är hoppningsdags idag.. (skulle inte klaga om det INTE var så heller..)Me do not like hoppning.. Men Bästa ridläraren har lovat ståtliga gumman Elantra till mig när det väl är dags så egentligen har jag inget att vara orolig för när vi svichar över höga hinder o hagar.. el inte det där sista då.. men hinder alla fall.

ett tak fullt av hål

Jag skojar inte. Det är hål i mitt innertak härhemma. Vi lever i spotlightstid o tro mig när jag säger att här råder det INGEN brist på dem. Jag lever ihop med en elektriker som gillar att greja. Som just precis nu. Jag ska bara göra ett hål i taket.. Bara sådär.. på två fucking sekunder. Taklampa ner- check. Spotlight upp-check. Eh.. jaha då.. Men fatta.. jag har (nästan) tusen hål i mitt tak.. Bäst för honom att det blir bra o fungerar också. Plus att mitt krav är att det ska vara estetiskt snyggt o symmeteriskt.

jag vet inte ja..

Det är ngt som inte stämmer. Jag kan itne riktigt sätta ord på det el beskriva det närmare. Jag vet att gårdagen var en sån där underlig dag.. Det kom ord ur min mun, men vad sa jag egentligen? Idag har jag typ sett mig själv utanför min kropp (utan att jag svimmat el ngt) Men allt står still o tar mkt tid. Magen låter konstigt fast jag är snäll o ger den mat..Flis är trött men har inte alls lika ont i lilla kroppen längre. Hon är sliten.. det märks så väl. Jag är så stolt över henne, hon ÄR fantastiskt mitt lilla barn.Älskade gullunge.. vad skulle jag göra utan dig..

Oh yeah

Minus på vågen idag. -1,3kg för att vara korrekt. And it feels sooo good. Hell yeah!!!

Dagens Flis nr 2

Vi har precis varit ute o tagit en liten mysfika i solen. Vi står i tvättstugan o jag sitter på mina knän och hjälper henne av med ytterkläderna. Hon fäller roliga kommentarer hela tiden o jag sitter o småfnissar. När jag drar av henne ytterbrallorna säger hon;" Bara så du vet mamma, jag lovar att inte fisa dig i ansiktet!!!" Tack för det älskade barn, sa jag.. "Ingen orsak, säger hon..."

Dagens Flis nr 1

Vi är på lekterapin o en pappa till en flicka med samma diagnos som Flis kommer fram o pratar lite med oss. Han vänder sig medvetet till Flis o pratar med henne efter att jag förklarat att onkovin+onkaspar+dexa är en usel kombination för dessa små kroppar. Han säger: "uschamejen Felicia.. det är inte lätt att få så mkt guldmediciner på samma gång..." Flis svarar: "Det suger..."

OH MY GOD...

i stryker söndagen ur almanckan va? Att vara bakis suger så enormt o jag skojar inte om jag säger att jag låg i sängen h-e-l-a dagen. Lördagen var bara bäst. Underbara vänner o nya bekanta. Gillert! God mat, (för mkt=?) vin är en farlig kombination. Men det var så kul, riktigt skönt o komma o bara vara i goda vänners lag. Men OMG.. så dålig som jag var igår.. hm..not so good. Invägning på VV ikväll. Vad kan vi säga om det? Förrutom det mest uppenbara att jag tokmisshandlat min mage i nära 2 veckor nu? Det kan bara visa plus. Fan..Ska inte köra ngn doping ikväll alla fall. Finns liksom inget kvar att dopa ut. Dagen kommer att erbjuda: provtagning på dagvården, lek o mys med B på lekterapin, pasta med kasslersås till lunch (önskemat av Flis), utelek o kanske en kaffe i solen med GT?, ett samtal till gumma (mkt viktigt.), middag. Kl 17 ska Flis o jag vara på lekterapin igen för att barncancerföreningen är där o bjuder på fika. 19,30 är det invägning på VV o kl 20,00 ska det storhandlas med frua på Willys. Stryker man en dag ur almanackan så blir dagen efter jämt lite mer fullproppad då... 2 tim kvar tills vi ska vara på csk igen.. eh.. kanske dags o göra sig iordning?

mamma är trött...

Vet ni vad.. det är inte förrän man faktiskt öppnar munnen o ska börja prata med folk som man inser hur jävla trött o sliten man är. Jag kan itne låta glad nu, eller pigg..hur mkt jag än försöker. ÄR då lite orolig över alkoholen som kommer förtäras ikväll. Alkohol brukar ju ha en tedens o förstärka aktuella känslor.. Så..ledsen blir..förtvivlad=? Ska göra mitt bästa för att komma med ett bra humör ikväll alla fall. Men jag låter ledsen.. o trött.. ingen SolSara här inte :( Min älskade lilla flis..förlåt att jag inte orkar ge dig mer energi nu. Så nu ska jag trotsa min vansinniga mage o gå ut för att ge lilla Stampekanin lite TLC tillsammans med Flis..

Suck, pust o stööööön

Var beredda för ett gnäll-bitch-inlägg..Min mage (el njurar) som jag inte har ont i...gör ont!!?? gummistövlars!!! Är jag ett fall för diagnos Okänd kanske???

Energipåfyllning (o alkoholförtäring)

Imorgon.. jag säger bara det. MARIA, SARA, VICKAN, ULLIS.. (å några till)ska ha alla tiders kväll imorgon. Tack o lov att man har ngt underbart att se fram mot när allt annat känns nattsvart.

?

Försöker hitta en passande rubrik... Men det finns ingen, precis som att det ibland bara tar slut på ord. Vi är inne på dag 3 av smärta, oro, ångest o tårar. Idag brast mitt hjärta itu, mina tårar ville aldrig ta slut fastän jag vet att Flisen får dåligt samvete när mamma är ledsen. Det är inte meningen att hon ska se mig ledsen, hon ska inte behöva bära mina tårar.. Det blev 2 jobbiga timmar innan H kom hem. Flis var orolig, jag skämdes.. ibland hamnar man där.. i det uppenbara helvetes gap. H kom hem, jag åkte. Jag åkte till Kilene för att ge mig ut o promenera. Promenad blev till löpning (!?)/högintensiv stavgång. Jag ville få ut min fysiska smärta o tro mig.. håll, magknip o en urusel kondis gav mig bevis för att jag utvecklade en helt ny sorts smärta. Kroppen känns lite underlig. Som om den är i total chock, för när sprang jag FRIVILLIGT senast? Det vete tusan alltså... har det ens hänt=? Men det var skönt (fast jag hade helt ärligt på känn att jag skulle kräkas efteråt för det var ju helt sjukt jobbigt, vilket jag inte gjorde dock)efter jag kom i mål o hade betat av 5 km... Sjukt vad man gör bara för att man måste få ur sig ngt som äter på mig. Tror jag kan tänka mig att ge mig ut igen... frivilligt...

inte idag heller då...

Flisan har så ont i sin lilla kropp. Oron tar över o paniken sköljer in som stormande vågor aggresivt letar sig in över land. Det sätter givetsvis igång tankar hos mig. Jag borde veta att det är biverkningar av medicinen hon får/fick i veckan. Men ändå..det har varit så sjukt jobbiga dagar för henne. Igår fick hon morfin för att orka slappna av. Min instinkt säger att jag ska ringa hennes läkare. Jag behöver få höra att det är så här det kan vara..För hon har leukemi.. det är en livsfarlig sjukdom, hur vi än vrider o vänder på det. Nej.. jag måste ringa sjukhuset nu för att stilla min ångest, min oro och min panik som jag mitt allra bästa för att inte visa henne.. Mammihjärtat blöder och svider som det vore infekterat av den allra värsta bakterien som äter upp mig.. bit för bit.

:´(

Tårar o panik. Oro o ont. Ledsen o förtvivlad... Tack o lov att det gick o få tag på dr Karin så jag fick en morfinordination över telefon. Nu är det alvedon, ipren och morfin i den lilla kroppen som äntligen ligger o sussar gott i min säng... Det är ju det jag säger.. Göra-ont-påsen gör ONT..lääääänge

Mamma..varför gör Guldmedicinen ont?

Klockan är inte mkt ca 6,45 och Flis kommer ut till mig i köket. "Mamma.. varför gör guldmedicinen ont?" Det är onkovinet hon menar..Göra-ont-påsen som jag kallar den. Guldmedicinen ska ju göra henne bra.. inte sämre. Hon har så ont. Ont överrallt. Hon ligger bara i soffan o vill inte o orkar inget. Hon fick dagens första dos smärtstillande för ca 30 min sen.. Men effekten låter sig väntas på.. Stackars liten smulunge...

en ljusglimt

Jag ska ut till bästa förskolan idag o ha utematte med fantastiska 6-åringar.. Det stärker mig o gör mig riktigt glad. Gilla.

Tårar hela dagen lång

Så har vår dag varit. Hon är ledsen o har humörsvängningar pga av medicin, hon har ont i hela kroppen pga medicin och behöver mer medicin för att bli smärtstillad...Jag är trött, ledsen o känner mig känslomässigt rövknullad o jag funderar allvarligt på att åka mitt ut i skogen o skrika så högt jag bara kan bara för att få ur mig det. Det finns bra dagar.. o de som inte är bra. This day suck..big time.

upp upp upp.. och sen ner som en jävla pannkaka

Flis har haft sååå bra dagar. Länge... Men, nu är vi nere på botten igen. Flis fick ju påfyllning av göra-ont-medicinen i måndags. Det började redan igår, ledsen o orolig. När jag kom hem fr skolan var hon varm o på g med feber. Den gick ner tack o lov (utan alvedon) men natten har varit orolig o jobbig för henne. Hon vaknade imorse med smärta i hela kroppen, aj mamma.. allt gör ont.. Lilla hjärtat mitt..Ringde till dagvården för rådgivning. (Skönt mitt i all kaos o oro att det finns ngn i andra änden som kan lugna för en en stund alla fall) En dos alvedon har hon fått i sig nu på morgonkvisten.. men släpper inte smärtan så måste vi in till sjukhuset för en dunderdos Perfalgan igen. Jag känner bara en enorm oro idag, det är hjärtslitande att se henne ha ont o må dåligt. Flis behöver sin mammas fulla uppmärksamhet idag. Å det ska hon få.

Lekparksbus en kylig dag


Jomenvisst

Jag ska hänga ut tvätten på tork idag.. o sen ska jag bänka mig framför datorn en timme el två för grupparbete på distans så att säga.. It´s all good ;)Sen bär det av till KAU kl 13. Ikväll är det ridning på schemat. Det kan ju bara gillas. Have a good day all

Dagens VV

Det visade plus idag.. ingen massiv viktuppgång bara ett tecken att jag har haft en sjuk bra helg hos mammi o A, mkt trevlig lördagkväll o en frossarkväll mitt i förra veckan. Japp.. nu tar vi nya tag igen.

Så inte ok.

Men ibland händer det ändå. Vad? Riktigt pissiga dagar. Hela dagen har varit en ledsamt kaos o jag är helt känslomässigt uttömd nu. Flis är helt slut efter en helvetes massa mediciner idag. Piller i överflöd...... Jag är så arg.. varför måste det finnas cancer.. 2010..det borde inte få finnas sån här skit då.

älskar bra dagar med Flisen


Hur gulligt är inte det här då på en skala???


Mår så gott

Vilken härlig helg. Bra bättre o ta mig tusan bäst. Vi har laddat våra batterier o det har varit en win win för alla inblandade denna helgen. Höjdpunkt är ju många timmar o dagar med mammi o A. Höjdpunkt är att se sitt barn få värdefull mormortid o njuter av det varje sekund ( o mormor njuter hon med..O A såklart med). Henrik o jag fick egentid fredag o lördag. Flera timmar o vi shoppade till tusen o bara myste runt med våra påsar. Höjdpunkt lördagkväll. Middag med Cissilina o Oskar. Jag vet inte när jag skrattade så gott senast. Men så kan det ju gå när man har med sig egna damer...hihihi eller paddlar med en karaoke vid lurö..Sanslöst roligt. (Man måste vara med för att förstå det..) Mycket lek o bus o bara bra dagar. TUSEN TACK. Idag kom vi hem vid 14 o fick avnjuta MÅNGA soltimmar. Jag tog med mig Flis o GT på en 1½ timmes promenad. Riktigt skönt. Är lite mör nu o känner att halsen inte riktigt är på topp. Men det skiter jag i för det har ta mig tusan varit de 3 bästa dagarna på länge.

tipp topp tipp topp tipptippelitopp

Bra dagar i Örebro med hela familjen. STORshopping (ballrina.. du skulle vara såå stolt över mig)kvalitetstid med sambon o bara bästa värdarna någonsin. Kvällen bjuder på resturangbesök med Cissilina o Oskar. Imorgon: back to reality igen.. Men idag.. Fuck the diet.

Min lilla älskling o jag

Det finns numera många bilder på lilla flis o vår fam i datorn jag skällde över tidigare.. Tack snälla sambon som fixar o dolar. Det kommer mer bilder.. jag lovar.

Inget är omöjligt när man heter Felicia


min lilla Tingeling


men gummistövlars

Här har jag suttit o slitit som ett djur för att lägga över bilder till den nya datorn?? Men vart i helvete är alla bilder då??? Dumma dumma nya komplicerade dator.. *grr*

Sååå sur

Dagen började ju alla tiders. Herregud.. Den fortsatte helt ok med lekparksbus o långpromenad med Flis grymt gôtt. Sen vete tusan vad som hände, luften gick ur el ngt. Gummistövlars helt enkelt. Sen kom pappa o kvällen bjöd på gooda mackor, kaffe o sockerkaka. Jajjamensan jag åt bort mitt dåliga humör..Vad fick jag då istället? Dåligt samvete mot pp systemet. Kul... hell no. Det blev att dra på sig lite lätta mjukiskläder o ge sig ut på stavgång i högt tempo i nästan 60 min. Nu är jag hemma igen.. lite mör men på mkt bättre humör o inte lika dåligt samvete över allt det goda jag proppade i mig förrut.. Morgondagen (kvällen kan innebära lite ZUMBA...kanske alltså..)

Hera <3

Antingen är det bara bra hästar på FÄRK, el så har jag utvecklats lite som ryttare. JAg är inne i ett flow nu. Känner att det funkar så bra för mig o att jag verkligen tar åt mig instruktioner o verkligen gör ngt bra åt det. Igår hade jag Hera (tredje gången i rad) o det kändes nästintill klockrent. Vi gav oss till o med på skänkelvikningar!! OMG!! Men det gick utan problem. Hera fick jobba minsann o Saris var svett efter lektionen. Hade med mig goaste Karin också, det är ju underbart vilka fantastiska människor jag lärt o känna genom KAU-tiden. GILLERT!

massor kort o gott

Har medvetet varit lite snål med bilder på bloggen. Jag har fotat mkt, men det är mina bilder o jag vill inte lägga ut vad som helst. Nu alla fall ska jag försöka ge mig på att leta efter kamerasladden.. Denna gummistövlars kameraslagg som får ben så fort man behöver den. Dags o tömma kameran på pic. Så håll ögonen öppna.. snart ramlar det på ett gäng bilder som handlar om vårt upp o nervända liv. Ja just det.. STORT GRATTIS TILL ANNELI O FREDRIK SOM FICK EN LITEN FLICKA IGÅR!!!

"vanlig tisdag"

Nej.. ingenting är som vanligt egentligen, men ska till skolan om en liten stund. Å i eftermiddag ska Flis o mina kussar Jakob o Emmi åka o hälsa på lammbebisar o mata lite med nappflaska. Inge vanligt med det inte.. om man inte bor på en bonngård med får då alltså. Medans jag är i skolan åker H o Flis till sjukhuset o ta prover. Ingen storbehandling idag (skönt) men ändå en herrans massa mediciner i tablettform. Nej.. här har jag inte tid o sitta. Måste göra mig i ordning.. o för att inte glömma ridningen ikväll.. älskert!

*en stjärna*

För varje 3 kilo som försvinner så får man en guldstjärna på Viktväktarna. Jag har nu efter 5 veckor tappat 3,4 kg. Det händer ju en massa här ju. Sååå stolt över mig själv faktiskt.. o även om jag är snål med mina pp (ibland) så verkar det ju vara för ett helt ok syfte..Det pratades om d-o-p-i-n-g ikväll hihhi..men det snacket sparar vi för oss själva-el hur Vickan o Maria <3

Lurigt

Hihihi.. idag överraskade jag min sambo..han hade noll o ingenting att säga till om vill jag lova. Bara o gilla läget o åka iväg o styrketräna med F.R för förmodligen första (sista...) gången i sitt liv..Nu blir det payback.. var så säkra o det kan ju innebära precis vad som helst.

Stöd forskningen

...Sms:a FORSKA till 72900 för att skänka 50 kr till barncancerfonden...

Vilken gummistövlars bra dag..

Det har varit Flis o jag hela dagen, nästan hela alla fall. Lägg till sol, värme o mys så är det ju bara sååå bäddat för en bra dag. Men det allra bästa.. sådär bra som det bara kan bli...Ballerina kom på eftermiddagsfika. Älskade Ballerina.. åh vad jag saknar henne. Gbg är inte världens ände.. men alldeles för långt bort ibland. Tack o lov att det finns telefon o sms... Fick äntligen träffa P också. Toppkille, i like! Jag avrundade min dag med en 35 min stavgång i rättså högt tempo. Det är ju Påsk.. men det är ändå invägning imorgonkväll på VV. Holy smokes.. vete tusan hur det blir imorgon.. förmodligen + men jag har ändå varit (försökt)vara duktig o promenerat minst 30 min/dag från torsdag-söndag. Sååå hoppet finns ju på ett +/- noll.

ödmjuk inför livet

Vet ni att minsta lilla gör mig berörd o rädd idag. Rädd för att allt bara ska gå käpprätt åt helvete? (Flis har lagt sig nu, så nu kan jag svära igen..)Någonstans inom oss finns hoppet, optimismen och önskan.. Sitter i min soffa påskafton 2010. Senast igår bläddrade jag i en bok som heter Livet kan inte vänta.. Tre boksystrar..varav en dör innan boken är färdigställd... Ikväll bestämde jag mig för att titta på deras bloggar.. de andra två boksystrarna är också änglar nu tillsammans med H. Jag är otroligt ödmjuk inför livet. Jag vet att livet och en ny dag inte är en självklarhet.. det är en gåva. Att vara frisk och lycklig är inte heller en självklarhet, det är en önskan från varje unik människa. Jag kan erkänna att många ggr har jag trott att pengar kunde köpa min lycka..men inga pengar i världen kan inte köpa Felicia frisk. Min förtröstan finns i min tro, i min kärlek och förtroende till den medicinska vetenskapen. Jag hoppas, jag ber och jag är ödmjuk inför livet. Man får ta tillvara på livet här och nu, oavsett hur det ser ut för var o en av oss..

Påskaftan

Vilken underbar dag. Flis har varit påskkärring o "påskat" för gudmor o gudfar. Hon har äntligen träffat hennes vän Oliwer igen o barnen lekte så härligt tillsammans. Jag fick dessutom Tristanmys...tantis gullprinsar <3 Lagat mat i flera timmar..Fast inge avancerat. Haft finbesök på mat.. bästa svärföräldrarna kom laddade med det allra bästa humöret. Bara helt lyckat. Gjorde en egen variant på smulpaj till efterrätt- jordgubbspaj i portionsformer-med vaniljvisp. Yummi in the tummi. Total matkoma o liiite ångest över allt som jag stoppat i mig under dagen ökade min motivation för att ta en kvällspromenad på 35 min. Riktigt skönt o känna de varma solstrålarna mot huden o höra fågelkvitter o porlande bäckar. Jag känner det på mig.. Våren är på g. LOVE IT! Det har varit en faubulus (stavas det så???)påskaftan.. nu är jag om möjligt ännu tröttare än innan promenaden o ska snart hälla upp kvällen o påskhelgens första vinglas. Kan bli så att jag unnar min 2 glas ikväll...

å nu då..

Så sitter jag o har ätit långfredagsmiddag by myself. Är inte ensam hemma. Sambon är på vinden o härjar o dotera ligger på soffan utslagen. Pasta med fläskfile vart det idag o riktigt gott var det ju med.. Skulle vilja ta en promenad till idag faktiskt.. men H kommer inte komma ner förrän det blir mörkt ute o då har underbara varma solen lagt sig för att sova. Jaha... SÅ var det med det. Ser fram mot att få finbesök på påskbuffé imorgon em. Jag ska duka upp alla tiders mat o framförallt VV vänlig mat för min del. Nu vaknar Flis.. bye bye

Långfredagen, so far

Jag fattar inte.. Flis körde gärnet igår. I flera timmar.. m-e-n sover hon längre på morgonen för det? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!! Va less jag blir. 6,30 drog hon igång imorse. Men snälla du.. lägg av, tänkte jag. Jag behöver sova. Hon fick välling o fick se lite barntv i vår säng fram till 7,30 sen var det bara o masa sig upp. L-E-S-S!!! Hon borde vara sååå trött, men det är ju samtidigt skönt att hon är pigg o fortfarande orkar med sig själv, trots gårdagens highlife. Själv känner jag mig grymt bakfull o det känns som huvudet snurrar runt flera varv/minut. Det som är lite roligt med det är att jag drack mineralvatten igår för jag körde hem. Minus på sömn gör att jag inte fungerar riktigt som jag ska. Trött, smågrinig o irriterad på en massa små skitsaker. (Mest för att H ligger kvar i sängen o jag fick gå upp...men jag fick ju sovmorgon igår, så det är väl bara rättvist tror jag) Nej, nu ska jag messa fru Nordin o kolla när vi ska ge oss ut o promenera idag.

Skärtorsdagen-den bästa dagen på länge

Gårdagen var ngt helt utöver det vanliga. Flis fick åka till sitt dagis o hälsa på o LEKA ute med alla underbara barn o träffa härliga fröken A. Barnen har verkligen längtat efter Flis lika mycket som Flis längtat efter dom. Hon var lite nervös i början o ville gärna hålla min hand. Men sen släppte det mer o mer o vi var ute med barnen i 2 timmar o tiden bara flög förbi. Flis fick tom vara med på fruktmellis. Det är speciellt att träffa andra föräldrar. En del vet inte vad de ska säga, en del är väldigt förtvivlade och rörda. Jag vet att alla menar väl, men jag håller knappt näsan över vattnet själv.. jag orkar inte trösta andra. Jag vill inte verka känslokall, men det går inte o föreställa sig situationen vi är i. Det finns bra dagar, och det finns ännu fler dåliga dagar. Gårdagen var en av de bästa dagarna på länge. Flis skuttade runt i vattenpölar, grävde i sandlådan, gungade o åkte rutchkana. Nästan som vilket friskt barn som helst. Em fortsatte med muffinsbak, för Flis farmor o farfar skulle vara barnvakt här hemma för H o jag skulle in till stan o käka lite gott med några mkt trevliga vänner. Kvällen var så gummistövlars lyckad. God mat, bäst sällskap o en egen stund för H o mig. Vi kom hem 23 o var alldeles dötrötta. Inte van o vara vaken så länge, längre. Flis hade kört gärnet med farmor o farfar som satt o pustade ut i soffan när vi kom hem. Tack snälla ni för hjälpen.

irriterad som gummistövlars

Gummistövlars är ett ord för alla tänkbara svärdomar som jag kommer på. Har pratat med min läkare idag (en dsk för dr var icke tillgänglig såklart)o jag fick besked på förra veckans röntgen. Sååå tänker du, vad var det nu då? Då säger jag.. gissa 2 gummistövlars ggr. Jag skriver att jag är irriterad as hell.. så nej. Jag är helt frisk i mina njurar. Det är väl bra iofs- men varför i hela gummistövlars har jag ont i njurarna då??? På bägge gummistövlars sidor?? Men jag lägger ner. Jag orkar ta mig gummistövlars inte mer av det här o min "roliga" sambo sa nyss.. "Höhöhö då ä dä bevisat att dä sitter i hövve då.." Kul.. på humör för sån gummmistövlars urusel kommentar.. EXPLODERAR snart.. GAHHHHAHHAHHAH!!!!!!!!!!!!!!! Å Flis.. tjatmoster nr 1. Vägrar verkligen att äta. Skojar inte. Vi ska ju snart till hennes fsk o hälsa på. Men kravet för att åka dit är att hon ska äta upp pytte med fisk o en halv potatis... Tjatet äter upp mig innifrån. GUMMISTÖVLARS!!! G-U-M-M-I-S-T-Ö-V-L-A-R-S på allvar.. jag skojar verkligen inte.

RSS 2.0