Jaja

plus på vågen idag.. men herregud så pyttelite. Men jag måste stå för det. Flis har haft 4!! födelsedagskalas, det har varit mors dag o en herrans massa gottis. Det har varit värt det. Lätt! Denna vecka bjuder på.. en heldrös med extra motion. Det är teori o vilovecka för hästarna så ingen ridning för mig imorgon heller.. Blir en extra springtur istället.

Stressigt

Shit shit shit vilken dag det har varit o än är det inte slut. Om ca 20 min kommer gudmor o gudfar med fam för att fira Flis.. Kalas nr 4 btw. 19.30 är det dags för veckodomen. VV-möte.. OMG.. hur ska detta gå? Men jag biter i det sura äpplet o tar bara tag i det. Tänka o känna efter gör jag inte nu.. Bye for now

Mors dag

Grattis alla mammor på mors dag. Jag säger grattis till min mamma <3 puss o kram jag älskar dig. Själv fick jag ett fint hemmagjort kort av Flis o Henrik som berättigar mig till ett par riktiga löpskor *lycka* så jag kan springa ordentligt o snabbt :) Tack o bock lilla familjen

livräddning

Tanken var god, men jag vete tusan om det var en bra idé. Flis har fått ett akvarium med en liten fisk. Klara restriktioner om mat, matning och rengöring. Hur många dagar klarade hon det?? 4 dagar är svaret. Idag insåg hennes far o jag att hon försökt övergöda lilla Guldis. Mat i HELA akvariumet så att säga. (hon har klättrat upp på en stol o hämtat fiskmaten i ett överskåp) Fisken lever.. än. Men jag vet inte hur länge.. han simmar lite långsamt o är inte på topp. Vi fick alla fall göra en akut livräddning o tokstäda akvariumet för att få bort all mat från botten.

Min duktiga dotter

Jag är så ruskigt stolt över mitt lilla barn, allt hon går igenom nu o var sak som gör henne orolig verkar hon växa av. Att hon genomgår ngt som INGEN skulle behöva genomgå är vi rörande överrens om, hela hon..hon gör mig stolt. Min mage gör så ont o jag vet inte varför. Förmodligen är det värken i mammihjärtat som satt sina spår i en redan trasig mage. Jaja, det tar vi sen. Full fokus på Flis är det som gäller <3 Om ett par timmar får vi åka hem o då ska det bli fredagsmys må ni tro. Nybakade te-kakor till frulle imorgon, hembakad pizza ikväll o en liten skål med popcorn o godis kanske? Denna helgen är verkligen efterlängtad.

Oj!

Flis fick ett akvarium (städhjälp ingår tydligen) av mina goa tjejer idag. Å en fisk givetsvis. Behöver jag säga att mitt hjärtegull svävar på små moln nu=? UNDERBART säger jag.. hon är helsåld på det här TACK!

Min mamma sa..

Grattis till dig Sara, du har varit mamma i 4 år nu. Hur känns det? Stort och är det en kärlek som ständigt växer så är det till henne. Jag gör allt för henne..mitt lilla hjärtegull som är meningen med livet.

Fantastiska Flis fyller 4!!

<3<3<3Hipp hurra för vår underbara gullunge Felicia idag. 4 år sen denna vackra lilla tjej gjorde entre i världen o hon ÄR meningen med livet. Kalas på förskolan avklarat med glassbar, sång, presentöppning och fiskdamm. UNDERBART!!! Ikväll kommer underbara nära o kära för att förgylla dagen liiiite till :) Regnet bekommer oss inte idag.. Det är en fantastiskt bra dag oavsett väder för Flis har en bra dag.. det är det som räknas <3<3<3

Men hallå eller?

Minus 1,5 på vågen idag. VV is the shit. Å nej, jag bantar inte. Jag har bytt livsstil ;)

Kalas

Flis har haft kalas nästan hela helgen. På lördagen fick hon paket av min faster M o (moster) Jakob. Lycka kan jag säga.. hon håller hårt i kaninen må ni tro. Igår kom moster Lotta, Micke, Annica, Samuel, Jeanette o Tobbe för att fira henne o vilken stor lycka när det var paket ÖVERRALLT!! Imorgon är det kalas på hennes förskola på fm med glass o fiskdamm. Japp, mammi in da house har fixat fiskdamm för ca 22 barn. Sen åker jag till skolan en stund på em. Efter det kommer mormor o A fr Örebro (LYCKA), morfar o S lite senare efter jobbet samt farmor o farfar. Gissa om smulimuppan kommer få en drös med paket då eller?? Shit.. Men det är hon värd min lilla prinsessa. Ser verkligen fram mot morgondagen <3

Behandlingsmåndag igen då

Vi ska vara på sjukhuset kl 10,30 idag.. lite sen tid tyvärr vilket gör att vi inte kommer därifrån förrän runt 16 :( Hela dagen på sjukhuset alltså. Wiihooo. Fast innan dess ska vi åka först till Tomataffären (Ica Lövnäs) o sen ska vi åka till förskolan för att lämna saker till morgondagens kalas. Gillar inte måndagar. Flis är dessutom orolig från det hon kommer upp tills det är klart o vi får åka hem igen. Men det är näst sista sprutan idag.. Bara 2 st kvar av denna helvetesresa.

Klippt mig

Flis tyckte stenhårt att jag skulle köra samma frisyr som henne. Mja, sa mamman...vi får se. Klippte mig i fredags. Gick in som 31 år o kom ut som 41 år (absolut inget fel på att vara 41 år.. men jag åldrades gm min frisyr...)När frisören pratade om ditt o datt o så här skulle vara snyggt..ja det lät ju bra. Men när hon fluffade till det o hade i en hög med mousse..spray o klet... Mja.. det blev ju inte riktigt som jag tänkte mig sa jag då. Hon ville genast sätta saxen i håret igen.. Nja.. jag går hem o försöker göra ngt själv. Idag..still not nöjd. Men men.. det är bara hår o det växer ut igen.

Nybakat en helt vanlig söndag

Mitt i all stress omkring mig har jag tagit mig tid för bakning. Bröd el godsaker, det spelar ingen roll. Igår blev det en nybakad sockerkaka till gänget som slet med morfar o C flytt till Ö:a. Idag blir det te-kakor till frulle. Mmmm. Sen då.. Sen ska det storstädas. Vi får nämnligen finbesök av systeryster med familj för att fira Flis lite i förskott. Smulimuppan fyller ju år på tisdag o med tanke på inflektionsrisker m.m så kan vi ju inte ha huset fullt av folk just då. Mer då? Hemtentan ligger snällt o väntar på mig. Trevligt trevligt. Har 1 uppgift kvar.. problemlösning.. wiihoo. Men har jag fått ihop det andra så borde den sista uppgiften också funka.

sjunger lite

Ska ju tillsammans med två andra underbara tjejer sjunga på bästa C o O bröllop inom snar framtid. Spännande o pirrigt. Vill ju göra det bästa för dom. Så.. nu är det trallelitrallera som gäller för att lära in stämman som ska sjungas. Dvs.. glöm bort hur melodin går o sänk dig liiiite. Bästa C har ju dessutom spelat in hur det ska låta när det låter rätt. Bara o träna. Å det går ju faktiskt över förväntan. Blir ett kalasbra arrangemang må ni tro.

VÅRRUSET

Det är ett år som kommer gå till historien. På ett bra o ett dåligt sätt. Men mest underligt för jag lyckas med saker jag inte trott om mig själv. Som igår. VÅRRUSET liksom. Fatta.. 5 km lång runda tillsammans med sisådär 7600 andra Flickor/tjejer/kvinnor. Jag kan stolt meddela att jag tog mig runt på 36 min. Det är sjukt bra för att vara mig. Jag sprang nästan hela vägen, jag gick kanske totalt sett 4 min under hela loppet. Idag är benhinnorna ömma, men det gör inget. Jag är glad o så nöjd på mig själv att jag faktiskt fixade detta. I regn dessutom. Nu är det dags o fixa riktiga springskor. Det var dåligt med supporters kring banan, men det var ju som sagt inget optimalt väder.. men jag hittade 2 tjejer som sprang.. el 1 sprang o den andra skulle dras med av henne. Det var en riktigt bra peppning de sista 2-300 m av loppet. Jag är så glad, jag har så fina vänner som jag sprang med VICKANS FLICKOR RULES!!!

check, check

Planerat o handlat grejer till Flis kalas på tisdag? check. Cykeltur med nästan 17 kg bakpå? check, Gått på morgonens snigeljakt? check och blääää, Tvätt check, Disk check, Frisör alldeles snart så check, lunchat check, bakat kärleksmums? Check Hemtentan, snart check efter kl 14.30 sätter jag mig med den tack vare Flis underbara gudföräldrar. Det tar sig.. Sakta men säkert. Å en mkt god vän påminde mig om att ladda med vatten.. det måste jag ju göra för att orka ikväll minsann. Tack du bästa. (Nu..totalt matkoma= check..)

Ledig torsdag..fram till kl 16

Fast ledig o ledig.. nja.. ska få tid till att baka lite till Flis 4-årsdag plus...h-e-m-t-e-n-t-a-n...Kl 16 ska jag vara hos Maria o sjunga en hel massa. LOVE IT! Kl 19 är det dags för vårruset.. se upp i spåret. Här kommer vi!

Min fina Flis<3


Heldag i skolan..plus liiiite till

Dagarna avlöser varandra snabbt nu. Shit alltså. Men nu har jag 2 grejer kvar. 1 muntlig redovisning och hemtentan i matte (plus gruppredovisning på show and tell, men det ska bli så sjukt kul så det ligger inte på mycket-att-göra-listan) Igår red jag underbara Elantra igen. Juvel i hjärtat.. men Elantra är FANTASTISK att rida. Vi hoppade igår. Jag gillar inte att hoppa.. det är läskigt som fan. Men det gick faktiskt helt ok.. mest för att hästen är underbar o gillar att hoppa. Jag är också duktig. (Klappar mig själv på axeln) Hmmm mer då? förrutom att dagarna går asfort så är pappi mitt uppe i en flytt ut till Ö:a. Det är renovering både här och där. Det är snigelinvasion i trädgården Blääää jag jagar med spade o kastar iväg till skogen. Idag är en underbar dag. Varmt varmt varmt. NJUTA! Så jag o Flis baka en sockerkaka, vispade lite grädde o tog med lite sylt o nybryggt kaffe till min pappa o H som var hos pappi o greja i huset. Å just det, vi tog en cykeltur.. Riktigt gött. Tänker inte springa idag. Dels för att jag har sjuk träningsvärk i benen sen ridningen igår, å dels för att jag ska springa/gå vårruset imorgon. JAPP ní läste rätt. Överlever jag så lovar jag en uppdatering inom en snar framtid. Heldag idag. Riktigt bra dag. Nu.. någonslags koma för jag hamnade vid köksbordet o orkar inte ta mig upp...Hm..

Minus o plus

Minus på invägningen igår.. Hur mycket kvittar egentligen.. bara det är minus. GILLA! Plus för att del 1 av bilderboksanalysen är klar!! Det trodde jag aldrig. Nu är frågan om lektor i litteraturvetenskap gillar den.. fast det tror jag att hon gör. Annars tar jag en komplettering med en klackspark. Det löööööser sig. Del 2 av analysen.. mja.. inte riktigt klar.. eller rättare sagt inte riktigt påbörjad. Funderad på, men inte så mkt mer. Nu: Skrubba badkaret Snart: av med morgonrocken o på med kläder Strax: cykla till Ica med Flis. Jordgubbar, välling o ägg på shopping listan och lite Lekparksbus efter vägen. Senare: eftermiddagslektion med matte på schemat. Wiihooo

Trygghet

Måste det bara vara när en av Flis läkare tittar in o säger.. "Åh, vad kul o se dig Felicia..Det var riktigt längesen nu o ja.. jag har saknat dig" Dr K får oss trygga. Provsvaren idag var ju inte superbra, men inte heller superdåliga. Någonstans i gråskalan så att säga. Lek med bästa B på lekterapin o sen hem via kafeterian för att köpa en mjukglass till lilla damen. Skönt med lite trygga ramar på ett ställe som sjukhuset. Desstuom fick hon prata med Ssk S. Han gjorde hennes dag på alla sätt o vis o behöver bara visa sig för att hon ska bryta ut i en glädjedans o lyckorus. Jag fick dessutom en komplimang idag.. Jätteoväntat men underbart att få höra. Tack C. Det värmde gott i själen (o för självförtroendet). Dags för VV ikväll- jag var ju inte där i måndags.. så ja.. Jag har fuskat o vägt mig på sjukhusets förlitliga våg. Enligt den så är det minus. I like, sen får vi se om den andra vågen visar likadant. Nej.. dags o ta tag i det som ligger o väntar på mig. Kyss på er därute.

Längtar efter sommaren

Fick verkligen ett litet försmak på sommaren igår.. Åh..sol o värme.. LOVE IT. Har planterat lite sommarblommor i en kruka utanför dörren o vips.. lite mer sommarkänsla där också. Det är grönt ute, ljusa kvällar o sommar i sikte. Love it. Imorgon ska Flis o jag på cykeltur till csk. Bara provtagning imorgon så det lär gå undan. Har några bra saker o se fram mot inom en snar framtid. Det känns riktigt gott faktiskt.. En sak till... min blogg kommer med all förmodan bli lösenordsskyddad inom en snar framtid. Why? Tja... lite personliga skäl måste jag säga. Hör av er på ett el annant sätt om ni fortfarande vill läsa.

Bloggen

Ingen människa är perfekt.. men tänk på att sanningen alltid kommer fram.

Andas ut..

Ändå sen förra helgen har det känts som att jag har varit på resande fot. En underbar helg i Örebro avlöstes med jobbiga dagar på sjukhuset. Nu är vi äntligen hemma o det känns som man äntligen kan andas ut. Igår gav jag mig ut o sprang..o jag sprang.. för allt vad benen orkade. Idag är jag rättså mör i benen, men det är ok. Måste fixa nya skor bara.. ja jag vet.. har liksom inte tagit tag i det än. Det är ju dyrt som grisen. Men nu andas jag ut alla fall. Det är ju sjukt skönt att vara hemma, hemma alla tre <3 Min duktiga sambo o bästa svärfar har varit så otroligt duktiga med byggandet på övervåningen. Flis rum tar sig i en väldans fart. Snart är det dags o välja tapeter, golv ,möbler.. osv. Min lilla Flis gillar att vara med. Hon är med.. mitt i centrum. Jag passar på o tvätta lite, skriva lite på bilderboksanalysen o baka lite. Det är ju ett litet hjärtegull som fyller år här hemma inom en snar framtid..

Lycka

01,49 kommer ssk Anki in, kopplar bort droppet o säger att värdet är 0,08 VI FÅR ÅKA HEM!!! Väntar dock till morgonen.. Henrik hämtade oss 07,45 o nu är vi bara hemma o skrotar runt. LYCKA. Vi unnade oss en brakfrukost med nybakat bröd fr ica. Lycka.. vi är hemma.. Äntligen hemma igen. Bara för det ska jag baka lite bullar tror jag. Mmmm

upp??

Say what? Mtx-värdet ska ner.. inte upp. Någonstans djupt inne i mig kände jag att vi skulle bli kvar en natt till på avd 12, ingenting är riktigt som det ska vara den här gången. Det enda som fungerat är sövningen på måndagmorgon.. resten har varit ett kaos. Kvarglömda plåster blir till ett rent helvete.. hon MANTRAR om o om igen. Ältar o är ledsen. Stick i fingret o spruta i benet.. MANTRA..Hon är en orolig liten själ min älskade lilla Flis. Det märks att tom läkarna är oroliga för att hennes maxvärde var så högt, huvudläkarna i Göteborg är involverade o det är på sätt o vis en stor trygghet för mig som mamma. Barncancercentrum avd 322 på Drottning Silvias barn och ungdomssjukhus bestitter så otroligt mkt kunskap o spetskompetens. Läkarna är fanstastiska o man känner sig lite extra trygg när man vet att de följer oss med lampa o lykta. Flis 3 läkare här i Karlstad är också fantastiska på 3 olika sätt. Jag har stort förtroende för dem o vet att alla gör det som är bäst för min lilla älskling. För en liten stund sen kom dr Å in, bara för att liksom. Inte undersöka eller breaka bad news. Bara komma o titta till Flis o ge oroliga mamman lite mer lugnande besked. Hon utstrålar ett lugn o bara ta sig tid för att kika till oss.. det värmer. Hon hade kunnat vänta, hon hade kunnat ringt o lämnat ett meddelande till ssk som skulle vidarebefodra info.. men nej.. hon kom faktiskt in o tog sig lite extra tid bara för Flisis skull. Tack.. Jag hoppas att det blir en bra natt o imorgon när vi blir utskrivna så ska vi bara ta det lugnt.. kanske baka ngt gott o bara vara hemma alla 3 igen <3

Satan i gatan :(

Fy i helvete vilken dag det har varit. Det ena kaoset har avlöst det andra..Toabesök minst varannan timme sen 22.30 igårkväll.. MINST(plus att du ska dra med en fet makapär som kallas droppställning med inte bara en slag.. utan 2) stick i finger som slutade med ett mindre blodbad (i Flis säng o över lab-tantens händer o förkläde), spruta i benet.. = totalt jävla vansinnesutbrott från min lilla smulunge. Hon blir så sjukt högljudd o stark.. Lägg till oro, ångest o en herrans massa tårar, detta sen 5,15 imorse.. Hm.. Mammi har nog utvecklat tinnitus. Det ringer av o till i mina öron sen kl 13.. inte bra. Hoppas det ger med sig snart. Det är sannerligen ytterst irriterande. Nu..kl är 17.20 o vi vet att maxvärdet på Hd-mtx är skyhögt.. alldeles för högt så läkarna är oroliga tom. Detta innebär ett dropp med speedygonzales takt vilket i sin tur innebär ännu tätare toabesök vilket innebär ännu mindre sömn. Behöver jag säga att jag åker hem o sover ENSAM inatt? Flis måste kissa MINST 880 ml/6 timmar. Det är rättså mkt faktiskt. Om inte maxvärdet låg så högt hade det räckt o kissa 440 ml/6 tim.. Men så är alltså icke fallet. O istället för att vänta 12 tim för att ta nästa mtxvärde så ska de bara vänta 6 tim.. de är lite oroliga som sagt.. Läkarna vill se att Flis orkar göra sig av med skiten de stoppat i henne, annars blir det extra urindrivande.. mer mediciner.. mer dagar o nätter på 12.an...

Sparlåga

Det är ett nytt favorituttryck hos mig just nu. Jag går på sparlåga, förvänta er inget avancerat eller roligt.. Jag orkar inte. Pratade med vår kurator idag. Hade ju hoppats på liiite mer tid, men så vart ju inte fallet. Men jag förklarade alla fall att jag har slut på ord o jag vet inte hur jag ska ta mig vidare. Dagen idag har alla fall gått bra. El, bra i våra ögon innebär att det är inte panikskrik och snetändning på uppvaket eller inför sövningen. För ledsamt är det, orosklumpen i magen finns där sen igårkväll (hos mig) och nu är Flis mitt uppe i mantrat att hon ska ha stick i fingret kl 11!!!! imorgon fm. Jag kommer få höra detta om sticket resten av dagen, kvällen o natten när hon ska upp o kissa. Psykiskt tjatande? Jo.. jag tackar. Sen.. när det sticket är gjort så kommer spruta i benet. Riktigt underbar tisdag i sikte va?

Men, säg den lycka som varar för evigt?

All energi försvann när vi kom till sjukhuset(när vi åkte hem fr Örebro) förrut för provtagning. Jag just det.. livet suger.. så var det ja. Monsterbehandling som väntar min älskade dotter imorgon plus ett par dagar framöver. Nätter from hell. Bara för att det just nu är motvind i typ allt jag tar mig för.. så är min farfar riktigt dålig. Detta kan sammanfattas med uppförsbacke i motvind å en jävel står på toppen o hånskrattar åt mig som VERKLIGEN försöker orka ett litet steg i taget. VV imorgonkväll eller? Typ inte. Inte imorgon.. Bangar inte för ett plus egentligen, eftersom jag har haft en sjukt härlig helg med mkt gott. Men Nej.. jag orkar inte. Återigen känner jag mig faktiskt känslomässigt rövkn***ad o jag känner bara dret dret dret av allt ihop. Ridning på tisdag eller? Typ inte. När jag inte ens orkar med min batteriladdare så kan vi konstatera att jag är sjukt trött. Alldeles för trött. Vet inte hur jag ska palla med denna veckan. Jag är tröttis, som fan helt enkelt. Nu ska jag ta en liten promenad.. (de där 3 ballerina kladdkaka kakorna till kaffet var ju liksom liiiite onödiga egentligen o inte förglömma 3*2 propionts.. KUL o bra gjort Saris..)

Bara en massa plus

Hela helgen.. sjukt kul. Möhippa som blev toklyckad, mamma/flis roadtripp, ÖREBRO!!! Nu är jag egentligen fulladdad av positiv energi..

Dags o lägga på ett kol va?

Har massor att göra, men jag får liksom inge gjort. Packar, plckar och pysslar samtidigt. Tänkte ta en sväng med snabeldraken också,men det skiter jag nog faktiskt i. Hinner inte känns det som. Hm.. vad gör jag här? Shiiiiiit måste lägga på ett kol nu om jag ska hinna med min tidsplan idag.

ngt skojigt

Är att min underbara dotter fyller 4 år inom en snar framtid. Helt amazing.. För att ngt i hennes lilla röriga liv ska vara som vanligt så har vi bestämt att hon ska få ha kalas på sin avd. med glass, sås, jordgubbar, melon och maränger. Funderar på om jag ska styra upp en liten fiskdamm också så det blir lite som ett riktigt kalas för henne med alla hennes kompisar...Vi kan ju itne bjuda hem barn till henne.. vi kan inte hyra leklandet pga smittrisker osv.. men på dagis kan vi vara ute i en välkänd miljö o ALLA får vara med.

lite låg

Ibland är det bra dagar o ibland finns det dagar som är skit. Idag är ngt mellanting. Jag har fina vänner som ger energi, men just kursen gör mig knäckt. Matte är verkligen inte för mig. Vardagsmatematik.. fine. Det köper jag vilken dag som helst.. men att behöva traggla matematiska begrepp..HERREGUD jag ska arbeta med barn 1-6 år.. what the fuck is this liksom? Nej, det drar ner mig o jag känner mig sjukt omotiverad för tillfället. Svenskan är rolig.. mycket roligare än vad jag hade föreställt mig. Tack o lov får jag säga.. det är ju snart (1 mån kvar) sommarlov. Å gissa om jag ska ladda batterierna. OMG. Flis o jag ska rymma mellan varven o våldgästa underbara människor o slippa tänka på allt vad skolarbete heter. För att få upp mitt humör så ska jag faktiskt åka till Kilene o springa sen, å det ska bli sååå skönt. Men först.. liiiite skolarbete. Skräll va=?

Lilla Princessan

Princess hade jag igår.. Hon är såå fin. Fux tror jag minsann. Lite koko i huvudet tydligen, eftersom hon har ett antingen eller humör. Springa springa skitfort.. el inte springa alls. Igår var det springa springa som gällde. Å under framridningen skrittade vi ut i SKOGEN.. hur mkt gillades inte det då?? alooooooooooooooooot. Sen var vi inomhus o kämpade med framdelsvändningar o skänkelvikningar. HELL YEAH! Det gick faktiskt så sjukt bra att jag kände hur självförtroendet steg med typ 200%. Princess har givetsvis stor del i det. Sen måste jag skryta lite om min ridlärare Carro.. Fan va bra. Ni som inte träffat henne kan inte förstå.. men hon är så himla bra på att förklara, ge feedback o ge konstruktiv kritik. Bara bäst.

men snälla.. skojar du med mig el=?

Ungefär så reagerade jag när gummas gubbe H ringde. Punka på vänsterbakhjul? nonono säääääkert hörru. Gick ut o kikade.. Fan. Punka el ngt. Tja.. luften kan väl gått ur eller?? Eller INTE. En spikjävel satt i däcket. Nice.. HEEEEEEEEEEENRIIIIIIIIIIIIIIIK.. kom o fixa. Å han fixa på typ 5 min. Har aldrig sett ngn byta däck så fort. Tankarna gick i mitt huvud om jag kanske skulle ha bett om att få göra det.. Men nää han fixa detta så bra så bra. He is a handy man...my man. En sån ska man hålla fast vid tror jag:)

plus..

Plus på VV igår, men det drabbar ingen fattig el hur=? Jag har ju ändå gått ner totalt sett. Det gäller o vara positiv. Nu tar vi nya tag. MÅSTE fixa löparskor. DEt är ju bara så. Det gick bra på sjukan igår.. MEN Flis är fortfarande reserverad över att gå till lekterapin.. Stackars smulis.. ska inte behöva vara rädd för att gå till det enda ställe där hon bara får vara barn... Nej, nu måste jag göra mig iordning.. ska till KAU idag. HEPP!

nästa vecka är det dags för monstermedicinen... igen :´(


Måndag=behandlingsdag

Det är "bara" provtagning på sjukan idag.. Men.. utifrån provsvaren räknas denna veckas dos ut av guldmedicin i tablettform. Massor av tabletter.. Måste bara säga att min underbara dotter är fantastiskt duktig o har varit såå otroligt duktig sen hon blev sjuk att fixa detta med tabletter. Hon har noll aptit igen.. Men hon gör så gott hon kan, för hon vet vad alternativet är o det gillas ICKE. Min fina fina flicka. Min ögonsten o allt..Älskar dig smulisen

Glöm inte..

Fixa deklarationen.. Själv ska jag fixa det NU!

Booooring...

Så uttråkad. Fryser o känner inte alls för en springtur el promenad. Känner för..choklad..mmm..

ny dag-nya möjligheter

Fördel med det.. man stryker helt enkelt de dagar som suger energi. Idag tar vi nya tag, Det ser ju tom ut att bli bra väder så vem vet.. vankas det en bra dag el=? Är lite kass i kistan.. varför? Jaja, min mage har ju tedens att bara sluta fungera stundtals. Vi tänker inte mer på det så släpper det snart. Dagens plus.. Hammarö tredagars är slut i em. GUUUUD VA GÖTT!!! Hm.. får dessutom lite egentid som ska innefatta pluggning..Får bortpriotera en middad på krp.. men jag måste sätta mig med min bilderboksanalys. Det är faktiskt ngt jag ser fram mot. Jag får inte så mkt tid för att plugga numera..så jag tar varje tillfälle i akt att sätta mig ifred en liten stund. Annars då.. Fick ett rejält melt-down igår. Besöket hos farfar på csk tog musten ur mig, bägaren rann över o jag hade en pissig kväll i min ensamhet. Tack systeryster för alla varma ord o kärlek. <3 Men idag tar vi nya tag. Kanske dags o ge sig ut o göra vårfint i trädgården??

insikt

Alkohol förstärker dina känslor.. 1½ glas vin innebär att man känner sig känslomässigt rövknullad å varje jävla sekund känns som en kamp mot tårar o vemod. Helst av allt vill jag lägga mig under en sten o bara försvinna. Jag har inte under en sekund ifrågasatt VARFÖR.. Jag tänker inte börja nu. MEN..Saken är den. JJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGGGGGGGGGG OOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRKKKKKKKKKKKKKKAAAAAARRRRRRRRRRRR IIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNTTTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEE MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!! Sluta nu. Snälla.. give me a fucking break. Låt mig få andas en sekund.. låt mig få samla kraft o ork bara för en liiiiiiten mikrodels liten stund o sekund.

STÖR MIG PÅ...

Stör mig rejält på Hammarö 3-dagars cykeltävling. NEJ, ERA IDIOTER...NI ÄGER INTE VÄGEN! LIGG INTE MITT I VÄGEN O HA LITE KOLL ERA SVIN!

Gummistövlar med skaft!!

Tokpissigt humör idag.. men det blir lätt så när man blir kallad surkärring innan man ens fått frukost i sig :(

RSS 2.0