våga vägra sjuk=?

Är så in i bengen seg i kroppen.. Halsen är som ett rivjärn, huvudet bankar och förkylningen smyger fram sakta men säkert. Kul! El inte. Har inte tid o bli sjuk. Helgen har jag lovat bort.. men kommer febern som ett brev på posten så blir det att ligga inne o bara kurera mig Å ja just det.. här ska det skrivas klart på x-arbetet. Nästa vecka ska ett utkast till handledaren skickas in o tja.. typ klart. Det ska finslipas på formalian, men en sak är säker.. Jag lär aldrig bli ngt proffs på grammatiken alla fall. Jag ska hitta min plats jag också..

Kärlek

Den allra bästa sortes kärlek kommer från människor som älskar dig precis som du är. Familj och vänner- de allra bästa liksom. Idag har jag varit på KAU hela dagen o skrivit skrivit skrivit.. Kl 14-16 var det skrivarstuga å enskild handledning. Gissa om jag var nervös.. Shiiit, sågad vid fotknölarna el tumme upp o bara ok att fortsätta? Fick tummen upp (yej) men jag ska fixa till det språkliga..grammatiken liksom. HATE grammatik.. är så fruktansvärt asdålig på grammatik.. alla fall den svenska. Den engelska upplever jag är lite lättare på ngt underligt sätt.`Fick tom en språknyckel för svensk grammatik av mamma när jag gick i grundskolan.. hjälpte det el? Nooo, hur ska man läsa sånt när man inte fattar vad som står i texten=? Meeen.. det ser bra ut o det är ju skönt. Nu ska jag göra en Sigvard Marjasin o klippa o klistra så allt faller på rätt plats. Det kanske löser sig ändå? När jag kom hem hade jag en riktigt kramsjuk liten tjej omkring mig. Vi lagade middagen ihop och när vi hade ätit satte jag mig för att börja kolla på uppsatsen igen. Det gick i ca 20 min.. sen kom min lilla ängel o hämtade mig i köket med orden.."mamma, jag har längtat efter dig hela dagen..stäng av datorn så kan vi mysa i soffan istället" Jag sparade mitt tillägg o sen stängde jag av o bara var mammi ända tills hon somnade. Det var underbart mys. Vilken fantastisk kvalitetstid med min smulis. Det är kärlek det <3 Imorgon ska Flis, Josefine, Frua och jag ha en frukostdate på Kaviar.. Har ni inte varit där än? GÅ DIIIIIIT DET ÄR BARA BÄST!!

Vilka kalasbra förutsättningar för dagen.. tjohopp!

Gick o la mig igår med en hals som kändes som ett rivjärn. Vaknar idag med total minus på röst. Den finns där, men låter mest som ett mistlur.Nice.. För vet ni vad som står på att göra listan idag=? INTERVJU..prata prata o lyssna.. Tjohopp. Men om jag är tyst fram tills det jag ska intervjua.. ja.. då kanske jag har en liten chans att ha lite röst alla fall? Var med om världens sjukaste grej igår. H hade lagt ut en annons på en av våra bilar. O inom 1 timme var telefonringandet igång.. Skojar inte, det var säkert 20 samtal igårkväll. Å fatta denna då. Från Umeå?!?! i norr till Oxelösund i söder...Rent praktiskt.. hur löser man det? Mötas halvvägs? Idag får vi se om det blir några bilaffärer för mäster. Jag håller mig utanför av 2 anledningar.. Inte intresserad av bilar o har inte ett kallt huvud när det gäller prutning. Lycka till till sambon idag då.

hör på denna då

Igårkväll var det dags för kvällsdosen med pilleriller för Flisen. Gissa hur många då??? 10½ stycken..fatta 4 år o knaprar 10,5 tablett innan hon lägger sig. Tack o lov så var det bara igår. Måndagar är inte roliga. Eftersom hon fick antibiotika igår så kan man säga att hon kommer knapra MINST 3 tabl 3 ggr/dag.. Inte föralltid tack o lov. Hon är duktig min lilla skrutt. Det är inte många barn som fixar att ta tabletter på det sättet hon gör. Har lugnat ner mig lite sen igår. Tack för allt stöd. Men sista ordet är inte sagt, på måndag ska jag ta tag i det här på allvar. Jag ska inte vara otrevlig, jag är bättre än så. Jag ska bara förklara att deras människosyn suger och what comes around goes around...Inte ok med taskigt bemötande.. Mycket kan jag ta.. men påhopp av olika dess slag funkar inte för mig. Jag gillar inte konfliker, men tvivlar inte heller en sekund att gå lös med näbb o klo när de mina påverkas..No more ms nice one...Dags o röra runt i grytan tror jag bestämt.

Men för i helvete!!!!

Bemötandet inom vården har blivit värre o värre ju längre Flis är in i sin behandling.. INGEN kommer o kollar hur det är med henne, eller oss heller för den delen. Ok, en liten läkarundersökning o samma skitstandard frågor gång på gång..Idag fick jag spel.. Att behöva vänta på medicinen from hell såååå länge bara för att ingen har tid att hämta den? Så jävla arg är jag nu må ni tro... Tårarna sprutade när jag pratade med mamma i luren.. Flis frågar varför jag är ledsen? Jag är så besviken på sktibemötandet vi får numera.. Nej, det är inte vardag för oss att komma in till sjukhuset. Det gör ont i mammahjärtat varenda jävla gång. Idag blev det ett övergrepp på Flisen.. IGEN.. Hon har fått en komplikation som kräver antibiotika..Å vad gör ssk o läkare?? Den ena "hjälper" mig att hålla fast Flis den andra känner o klämmer.. Jag är så förbannat trött på det här nu. Hon är inget utställningsexemplar.. Hon är ett BARN med riktiga känslor med föräldrar som mår riktigt jälva dåligt att främlingar känner, klämmer och behandlar med div saker månad ut o månad in.. Över 3 fucking timmar på sjukhuset idag.. Helvete.. Vad är problemet liksom? Å inte fick vi gå till lekterapin heller.. Grr bara för att Flis blev bortprioterad o fick väääääääänta till sista person. Å medicinordinationen då??? Jo.. läkaren försvinner givetsvis fr dagvården o har inte skrivit veckans ordination..Blir riktigt jävla besviken o arg.. ORKAR INTE MED DET HÄR SKIIIIIITBEMÖTANDET LÄNGRE.. Kanske dags o ringa Drottning Silivias barn o ungdomssjukhus o berätta vilken "fantastiskt" vård de erbjuder på CSK??? Lite eld i röven på personalen därborta har väl aldrig skadat el=?

det lyser igenom

Jag är trött.. trött som fan själv. Bara trött, orkeslös o låg. Ursäkta trista blogginlägg.. men jag återkommer om en månad när examensarbetet är fixat o klart..

hur man roar sig tills provsvaren kommer en provtagningsmåndag...


Så här kul hade jag det på Ladies Night


Mys i Mariebergsskogen


förvirringen fortsätter

Tänk om ngn bara kunde säga.. Så här ska det se ut, det här o det här ska du läsa o analysera. I den här ordningen ska sakerna vara o det du ska tänka på är följande. Men nej.. inget sånt åt mig. Här är det liksom gör så gott du kan, lämna in till handledare o hoppas jatackochmamen...att det går igenom. Jag är frustrerad som fan. Jag vet ju vad jag vill ha fram för svar.. men bara det är en hel vetenskap i sig. Jag kan få svar jag inte vill ha MEN MÅSTE SKRIVA UT DOM ÄNDÅ!?!?! Suck. Note to myself: Forskningsfunderingarna efter examensarbetet.. LÄGG NER!!! Det är inte ens lite kul när arbetet kan dra parareller till att det känns som att gå i rejäl motvind i uppförsbacke. Bläää. Men som den positiva lilla skiten jag är så ler jag vidare o tror, hoppas o ber en bön till Mannen där uppe om att detta faktiskt går vägen. Fick 3½ timmes studietid idag TACK VARE min pappa, bästa Stine och min fina faster Maria. TUUUUSEN TACK. Älskar er, tack för hjälpen. Nu ska jag inte öppna upp ex.arbetet ngt mer idag. Lite helg måste jag unna mig.

förvirrad

Skriker snart rakt ut. Jag är så förvirrad när det gäller mitt skrivande. OK, jag vet vad jag vill ha med för att arbetet ska blir relevant o bra. MEN.. det finns ju ingen forskning på det som jag kan dra nytta av.. Sug på den då.. Fuck. Så går det när man är ambitiös o drivande..o det är ju gôtt när det biter dig i röven om o om igen liksom. Det här är det värsta o bästa jag förmodligen kommer att göra under min universitetstid. OM JAG ÖVERLEVER... Idag ska jag ut o intervjua för min uppsats å världens bästa Anne kommer hit o busar med Flisen så länge.. TAAAAAAAAAAAACK! Så är jag dålig på att uppdatera är det för att jag äter, sover och lever examensarbete just nu. Å Just det.. nästa vecka kör vi kortison o onkovin (göra-ont-medicin) igen då.. 8 veckor sen sist.. Tjohopp i medajongen eller inte. Det suger ngt så kopiöst o det gör mig vansinnigt arg att hon kommer ha en vecka i sorg, smärta och orons tecken. Behöver vi det just nu i detta hära med examensarbetet? Får jag bo hos ngn i en vecka kanske? Nej då.. jag ska inte överge mitt barn. Mitt barn är fortfarande det allra viktigaste för mig. Punkt slut.. Klarar jag inte tidsmarginalen nu så får jag väl göra klart exarbetet efter jag är färdig i januari...(fast hur mkt skulle det inte suga då o inte få ut sitt examensbevis...)

To good to be true..

Mitt samtal häromdagen i korthet med CSN. "Sök retroaktiva pengar för bidragsdelen på tilläggsbidraget.." I 2 år..Kan bli mycket pengar det. Så.. vad händer? krånglar det? SJÄLVFUCKINGKLART!!! Jag får inga pengar :( inte ett jävla korvöre.. Det VAR för bra för att vara sant. Helvete.. jag hade VERKLIGEN behövt de pengarna.. Suck.

underbart

Ridning igår. Hoppning på schemat.. jag gillar inte att hoppa, men jag gör det ändå. Red på Largo igår.. Underbara Largo.. Såååå underbar o han älskar att hoppa. Superkul igår å min underbara vän Josse var med också. Underbart uunderbart uuuuuunnnnnddddeeeerrbbbbaaarrtttttt!!!!

Å en rolig grej *2

Anne kommer hit i em.. Wiiiihooo vi längtar efter dig gumman. Å ikväll ska Jossan med till stallet.. Gilla gilla.. Bara jag lyckas hålla mig kvar.. det är hoppning.. inte så mkt wiihoo på den faktiskt.

oh fuckit..

Jag upplever en stress jag är helt ovan med. Examensarbetet.. Tiden bara rinner iväg.. VA FAN liksom. Vart är stödet när jag behöver det????? Inte i närheten alla fall.. Har så sjukt jävla mkt o göra o få ordning på o det finns ingen tid att göra det på.. Jag knaprar omeprazol för att lugna magen o just nu hjälper det faktiskt (kors i taket). Idag har jag några to do´s som måååååste göras. Det är bara så. Bäst o sätta igång.

vad göra?

Kort o gott.. jag är fattig som en kyrkråtta. Vad göra åt det? Jo, dra in på onödiga utgifter. Ok, jag unnar mig SÄLLAN saker.. det mesta blir ju till Flisen. Jag har stallet..Det vägrar jag dra in på.. aldrig igen. Så, jag har gjort ngt som jag hoppas jag fixar ändå. Jag har sagt upp mitt medlemsskap i Viktväktarna. Jag anser mig ändå vara en viktväktare. Jag kan tänket o har målet i sikte. Nu kör jag själv med kanske 1-2 invägningar/månad á 120 kr/gång cash så blir det ändå billigare i slutändan. 350 kr i månaden jag kan göra ngt riktigt skoj för (läs mat, bensin, studentlitteratur...)Kanske kan spara ihop till min drömjacka..Har hittat en superfin jacka i längre modell i Didriksons kollektion Agnes.. En röd..Såå fin. Provade en stl 38 igår som satt helt perfekt..Drömmer lite till om den tror jag. Imorgon ska jag försöka lägga ute lite annonser på blocket.se. Urväxta kläder efter Flis o mina gamla men snygga mammakläder sen graviditeten. Har ju lite annat smått o gott som kanske kunde krängas.. Ska ta en kik imorgon. Funderar på ett extrajobb igen.. Men vad göra=? Jag tror faktiskt att jag har gjort mitt på sjukhuset. Har en liten idé.. men jag ska höra mig för när det gäller just det.. uppdatering kommer. Jag har ju en us.utbildning.. å en (certifierad massageterapeututbildning i ryggen.. ngt måste ju finnas.. El kanske roliga tanke.. NÅGOT HELT ANNAT?!

På pissigt humör..se upp!

Snälla jävlas inte med mig idag. Jag är på aspissigt humör o känner mig som en tickande bomb. Jag orkar inte diskutera, arugmentera eller småpladdra i en lättsam tjohoppmelodi. Nej.. se upp o nej.. jag är inte sugen på tjafs idag.. i någon form. (Tittar mig i spegeln o konstaterar kallt.. jag har en arg/bekymmersrynka...KUL!)

pest, skit, kolera o ebola

1. Är inte nöjd att Alliansen vann..igen. Ja.. jag röstade rödgrönt! 2. Sverigedemokraterna kom in i riksdagen. Grattis alla dumhuvuden därute.. Hur i helvete tänkte ni? PINSAMT! Jag använde min röst för att förändra och förbättra.. skit vart det med det. Jävligt illa att SD kom in i riksdagen.. Detta kommer inte bli bra på ngt sätt.

Oh what a night...ladies night...

Å herregud o lite till. Jävlar (på ren svenska) va bra det var igår. Martin Stenmark, Andreas Johnssson, Måns Möller, BROLLE o Stephen Simmons...Yuuummiiii säger vi på den faktiskt. Sjukt bra show, grymt håll i gång o en massa massa bra musik. Mitt sällskap var det bästa.. FRUA. Så ofattbart roligt igår. 90 pics blev det med kameran.. kanske bjuder på ngn här framöver. Våra biljetter var dyra som grisen, men gissa om jag ska ha en exakt likadan å minst lika bra plats nästa år? HELL YEAH!!! Skrattade jag så jag fick kramp i magen igår? sååå sant. Har jag träningsvärk i käften efter skratt o fååånflin? var så säkra. Frua o jag vinade igår, vi dansade, vi sjöng o hade så jävla kul!!! Pöjkerna inkl dansare med sexpack på magen...o en band som lirade de allra bästa låtarna.. så grymma. Så bäst. Vart jag rejält knäsvag i vissa nummer? men skoja inte..HOTTIES är vad de är. Måns Möller drev med sig själv om sig själv o gör det så bra. Men lite söt är han ändå. I like! Jag kände mig så snygg igår med vit topp med volangpuff på armen (kortarm), svart tajt väst, svarta tajta bralls o mina högklackade läderstövlar. Tur var väl att jag kände mig snygg.. för gissa vem som dök upp på storbildstv´n? Jojjomensan, å skaka rumpa- rejält. När det var slut åkte jag stadsbuss för första gången på.. tja.. 100 år el ngt. Smsbiljett? hahahaha, vilken grej. Vi showade lite på Harrys.. men dretmusik deluxe på övervåningen drev oss hemåt långt innan stängning. Tänkte ta bussen hem också.. men det är ju illa när man inte ens hittar en hållplats att stiga på liksom. Det blev taxi. Svindyrt, men en mkt trevlig tur. Kom hem med ett leende på läpparna. WHAT A NIGHT! Gick o la mig å därmed slutade den allra bästa kvällen på såååå länge. (mår skitbra idag, inte bakis, lite trött i kroppen o ont i halsen.. för var så säker att jag skrek o tjoade..Det ska man göra.)

Ladies night

Ikväll, middag o hela kittet. 4-5 snygga karlar på scen.. bara fruntimmer i publiken. Note to me..öronproppar medtages. Har aldrig varit på liknade arrangemang så detta lär bli spännande upplevelse. Uppdatering kommer imorgon. Först har vi en hemmadag framför oss med plock på schemat. Tänk va möe dret en har egentligen.....

Riktigt Kul med feelgood känsla

Vilken underbar dag. Facebookade förrut om att jag skulle utföra en regndans för att alla fall få uppehållsväder idag. Det sket sig. (Gjorde iofs ingen dans för den delen heller...)Flis o jag har varit i Mariebergsskogen idag tillsammans med Anna o Saga. Tjejerna lekte så otroligt bra ihop o Anna o jag hann o tôla om en hel del. Vi tokhärjade i lekparkerna o tog en myslunch på Naturrum. Men det har regnat på oss.. Som fan vid vissa tillfällen, fast det gjorde liksom inget idag. Det var så kul o vi lämnade skogen med en sjukt härlig feelgood känsla. Riktigt bra dag i alla kategorier.

Så satans in i gatan trötter

Jag är trött. Som ett as. Ögonen svider o huvudet bultar.. Jag vill gå o sova i flera timmar till. Kan inte göra det dock. Min lott i livet har ett gett mig ett väldigt morgontidigt barn. So not fun. Så här har det varit i 4 år. Fatta den då. Men visst.. vi har ju fått avlastning då o då.. Men som idag.. Jag skulle göra nästan vad som helst för att få sova lite till o inte behöva vakna till "PAPPA!!!! VAD GÖR DU??? HAR DU ÅKT TILL JOBBET ÄN? PAPPA!!!!" Varje morgon.. med ett tonläge som kan skära genom glas. So not fun. Beklagar mig rätt rejält nu, men jag orkar itne ställa mig upp för att gå till kaffebryggaren som är 2 meter bort o sätta på kaffe. Vi har en härlig dag framför oss. Lite Mariebergsskogen om ett par timmar o sen är det hem för fredagsmys.

Produktiv som bara tusan

Har varit ett par timmar på KAU idag. Åhh va jag har varit produktiv.. Ex.arbetet tar sig.. det rullar på liksom.. LIke it..aloooot. Tog en prom hem fr ICA förrut.. Guuud va skönt med frisk luft (å motionen...)

Musiklek o familjebus

Verkar vara en grej som passar Flisen handen i handsken. Hon är ensam tjej med 4-5 killar o bara gillar läget. Förra veckan var första gången, då fick mamman sitta med o kika på barnen. Igår fick INTE mamman vara med.. "Jag fixar detta själv idag mamma, sitt därute du!" Eh, oj.. Ok. Jag sitter här precis utanför dörren. 45 min. Sicken tur att jag hade Jessie som sällskap. Hennes E testade pyttedansen hon å det gjorde hon verkligen med bravur. Modigt att inte ens vara 4 år o bara gå in med attityden "HÄR ÄR JAG! NU kan vi börja!" :) Sköning. Henrik hade fixat käk när vi kom hem.. Mmm va gott det skulle ha varit med spagetti o köttfärssås.. Själv hade jag inga (2.5 pp kvar efter mastodont lunch på Ikea...) å fick nöja mig med typ 2 msk köttfärs o den största salladen någonsin. Efter middagen tog vi en kvällspromenad hela lilla familjen. Vi landade i en lekpark vid Båtvägen en stund o jisses va skoj det var. Riktigt kul alltså. Vi skrattade gott alla 3. Lite småkyligt på kvällskvisten så vi tog oss snabbt hem. Flis på cykel o H o jag gick. Supermys alltså!

skumpa rumpa

Shit vilken underbar ridlektion det var igår. Kul, givande o annolunda. Ibland kan man bara skratta åt sig själv. Igår var ett sånt tillfälle. Vi hade sitträning o skulle sluta o tänka.. bara göra. Funkar det? Nej. Jag tänker för mkt. Så det sket sig.. Tex.. Carro sa.. i trav stå 2 och sitt en. Alltså stå, stå, sitt..stå, stå, sitt. För er som inte rider så kan jag säga att tempo o rytm blev helt fucking fel. Det gick bara inte. Sen skulle vi sitt, sitt, stå.. sitt, sitt, stå.. Blev det bättre? Nooo, men jag skrattade så jag fick ont i magen. I galopp sen då sitt, sitt, stå..då var det lite lättare. För Largos rytm var lättare o följa då. Men vilken lektion... Skaka rumpa deluxe liksom Hahahaha. Status idag.. Småont i röven, låren o ljumskarna ska vi helst inte prata om just nu...Å det blir värre framåt natten...NU: Dags o göra sig iordning. Ska till Kau på handledarsamtal för ex.arbetet. Tjolahopp!

Hipp hurra för GUMMA idag

Älsklingssyster fyller år idag. Puss på dig o ha en riktigt kalasbra dag.. Vi ses sen <3

Pilleriller

Tog tag i livet.. igen o ringde min husläkare. Hon är bra. Hade ett bra samtal med henne o jag bad henne att få komma ner till VC för att ta ett enkelt blodprov som visar om jag har begynnande magsår el ngt. (De letar då efter en bakterie vid namn typ hokuspokusfillibba..) Men nej. Det fick jag inte. Du får SJÄLVMEDICINERA dig i 10 dagar med Omeprazol. Gillar inte att utsätta min redan fucked-up mage för expriment.. Det kan ju aldrig sluta gott liksom. Men sagt o gjort, nu jäklar har jag varit ner till apoteket i Skoghalls centrum o köpt asdyr dunder medicin (läs 26 kr för en burk med 28 kapslar). Så en om dagen då i 10 dagar. Yepp.. bara o vänta igen. Om det inte släpper ska jag ringa tillbaks för att få tid för en läkarundersökning o blodprov. Fast.. (säger dr Sofia..) Jag ser nog hellre att de gör en gastroskopi på dig i så fall. För er som inte vet vad detta innebär.. Det är en liiiiiiten kamera som sitter fast i en slang som de kör ner i halsen för att kika hur det ser ut nere i magen o ta lite prover. Tjoho på den du! Fast.. måste jag välja mellan endoskopi (rövslang med kamera..) el gastroskopi.. Ja gissa vilket som man väljer då... Röven är ju exit only för tusan!!!

Mycket minus

Hela 1,2 kg vart det idag.. Riktigt nice. Jag är inne i en kämpa hårt som fan period.. Mycket motion (el.. så mkt som magen tillåter dvs) o bra mat, rätt stl på portionerna o mkt grönt, vatten o min nya vän linfröolja. Nu är det bara o köra på..Resan mot mitt mål har gått in i fas 2.

På g..vilken underbar känsla

Är på g nu känner jag.. Håller på o sorterar o grejar med saker både hit o dit. Har ett finger med i både här o där.. Holy smokes.. Hôll i hatten tanter o farbröder..Nu jävlar blir det åka av!!

Måndag hela dagen

Måndag igen då. Tycker att det bara är måndagar..Idag är det H tur att åka med till sjukan. Jag orkar inte. Dessutom ska jag försöka få till lite skriv/lästid för examensarbetet på en timme el två. Mer tid får jag itne idag. Å jag vägrar att sitta ikväll/inatt bara för att få lite egentid när Flis lagt sig. Måndag hela långa dagen. Magen känns bättre idag alla fall. Fatta att jag har varit helt utslagen HELA helgen. SÅåå jäkla tråkigt o waste of time.. Idag håller jag btw tummarna stenhårt för en person. Lycka till <3 Nej, nu ska jag ringa Vårdcentralen o kräva ett blodprov för min egen del. Misstanke om magkatarr(å i värsta fall magsår finns..) o jag vill verkligen få hjälp med magen nu. Jäkla trött på att ha ständigt ont i magen faktiskt.

Underlig mage del 2

Men va tusan blir det liksom? Utan att gå in på deltajer.. Natten har varit HEMSK. Ont ont ont..Uschamejjen ...det blir en slappardag i mysbyxor i vårt lilla hus på Ö.a

underliga mage

Min mage lever ett eget liv. Helt klart. Vaknade imorse att jag var sååå kissnödig, efter det fick jag tokont i magen. Kan itne beskriva det men det är som det suger till i magen helt underligt. Seg som kola har jag varit idag alla fall. Blää.. På kvällskvisten fick jag ett ryck.. nej, nu måste jag ut o röra på mig. 50 min promenad i högt tempo..Kanske itne mitt bästa val en sån hära magdag.. Men men. Ju längre jag gick destu mer känns det som att magen ger med sig. Imrogon kanske man kan ge sig på en löptur (på asfalt)...vem vet. Magstatus imorgon får bestämma det.

same shit differnt name.. EL?

Politik. Totalt ointresserad i 3½ år.. det sista halvåret är precis innan valet. Där är vi nu. Fortfarande inte intresserad.. MEN riktigt kul är det när höger o vänster drar i en hit i dit.. VALFJÄSK kallas det har jag hört. Fortfarande inte intresserad. Idag ställde jag en sosse mot väggen o fick svar på det jag ville veta. Har tokstört mig på en av deras skyltar o nu vet jag vad de menar.. Seriöst.. varför skriver ni inte som ni egentligen menar? Men jag har bestämt mig vad jag ska rösta på. Både i riksdag, kommunalt o landsting. Yepp. En sak är säker.. det blir ju inte som förra året alla fall. Är hemlighetsfull med vad det var o vilket/vilka partier som får rösterna denna gång...

Vart fan börjar man?

Jag har aldrig fattat detta med skrivkramp, vad är det? Nu sitter jag med en blank sida framför mig på datorn.. VART FAN BÖRJAR MAN? Innan ngn smartass säger på första raden/längst upp/i början osv.. Det handlar inte om vart på pappret.. Utan vart i arbetet man ska börja? Känns ûberambitiöst att börja dola med förstättsblad liksom... För första gången på.. tja 3 år så sitter jag helt nollad. Testa dessutom att skriva en C.uppsats med liten uttråkad Flisfis kring benen.. Not so good. Not so good. Jag är som ett stort ? Fattar da nada.....Å lite tidspanik på det.. Jajjamensan.. detta blir alla tiders tänker jag.

kääämpar

Jag kämpar.. som fan. Inte bara med vikten, utan mot jobbiga tankar också. Det är mkt känslor i upplopp hos mig nu. Jag vet inte varför..Kan inte sätta ord på det. Micke -präst- hörde av sig igår o frågade hur vi mår.. För första gången sa jag orden som har legat under ytan så länge men inte riktigt kunnat formuleras i min mun o av min röst.. Jag skrev till honom.. Min själ är trött och trasig... Jag vet inte hur eller vad som kan laga mig. Jag kämpar med näbb o klo för att ta mig och oss igenom det här..Det här...Det kallas cancer. Ordet är så jäkla laddat att man helst inte tar det i sin mun, men det är ju bara så det är.. Även om hon idag inte har några synliga leukemiceller. Man vet ALDRIG. Rädslan..helt fucking obeskrivlig.. Oron.. alltid o överrallt. JAG KÄMPAR..o försöker att överleva. Var tacksam för det du har, var ödmjuk inför livet o uppskatta de små sakerna i vardagen. Gör en god gärning då o då.. det mår själen gott av.

Gums goes skogsmulle

Möttes upp av Hemvärnet när jag kom till huvudentren på KAU imorse..Kul konversation! En läbbig kille med stor läbbig schäfer gjorde att jag tog en omväg o hamnade självklart mitt framför en kostymnisse (från Hemvärnet). VAD vet du om Hemvärnet? säger han.. Nja.. inte mkt säger jag. ÄR du intresserad av att veta? Neeej säger jag. Han tittar på mig o konstaterar.. Du vet.. vi är inte bara ute o skogen o krälar runt vettu. Ok säger jag.. Sååå är du intresserad? NEJ, säger jag MEN.. jag tycker ni gör ett kanonbra jobb! (klapp på hans axel) Då säger han så här.. Men du vet ju inte VAD vi gör!?!?! Ehhh oki säger jag o går snabbt in i KAUs bekanta lokaler. Saris goes skogmulle? Med mina grod o ormfobier så skulle jag nog bli en alla tiders smygande hemvärnssoldat.. Tror ni inte det? HIHIHIHI

På g

Sen invägningen i måndags så har jag slitit järnet. Sköter mig med mat (mätna portioner), lite mindre kolhydrater, inget godis, inga kakor. Jaja säger du. Det är bara onsdag idag.. Men så här är det. Jag är på g. Igår red jag så jag har träningsvärk ala deluxe i mage o ljumskar idag. Ikväll har jag tagit en 45 promenad i riktigt snabbt tempo så just nu är benen som spaghetti. Jag dricker mina 2 liter vatten precis som jag ska. Det vore väl själva fan om inte vågen visar ett minus nästa vecka. Jag ska promenera imorgon också o någongång under helgen blir det en löptur. INTE KILENE dock.. Håller mig tacksamt undan tills oktober är här med kyla o lite frost. WHY? Jo.. kom igen den här kan ni vid detta laget. Men ok, ormar, grodor o andra kräk (ursäkta kräl..)ska vara ur sikte nästa gång jag ska dit. Punkt slut på det. Dä ä bara o köre....Den 18:e kommer smygande fortare än vad man tror. Å du FRUA:.. VI SKA VARA DREEETSNYGGA DÅ.. Det vet du va? ;)

På g

Sen invägningen i måndags så har jag slitit järnet. Sköter mig med mat (mätna portioner), lite mindre kolhydrater, inget godis, inga kakor. Jaja säger du. Det är bara onsdag idag.. Men så här är det. Jag är på g. Igår red jag så jag har träningsvärk ala deluxe i mage o ljumskar idag. Ikväll har jag tagit en 45 promenad i riktigt snabbt tempo så just nu är benen som spaghetti. Jag dricker mina 2 liter vatten precis som jag ska. Det vore väl själva fan om inte vågen visar ett minus nästa vecka. Jag ska promenera imorgon också o någongång under helgen blir det en löptur. INTE KILENE dock.. Håller mig tacksamt undan tills oktober är här med kyla o lite frost. WHY? Jo.. kom igen den här kan ni vid detta laget. Men ok, ormar, grodor o andra kräk (ursäkta kräl..)ska vara ur sikte nästa gång jag ska dit. Punkt slut på det. Dä ä bara o köre....Den 18:e kommer smygande fortare än vad man tror. Å du FRUA:.. VI SKA VARA DREEETSNYGGA DÅ.. Det vet du va? ;)

Gumma <3

Min finaste älsklingssyster.. Kämpa på. Ta ingen skit och framförallt.. VÅGA tro på dig själv. Jag stödjer dig till 110% o ber en liten bön om att lyckans vindar ska ge dig medvind alla dagar..Älskar dig <3

lite mör i kroppen... men happy happy happy

Igår var en dag utöver det vanliga. Jisses.. pedikyren av Anna på Suzie Picant var fantastisk, Lekparksbuset i museiparken var underbar (flis hittade en liten kompis) och Ridningen.. Älskade Elantra o jag- fan va vi kämpade. Hon gick så otroligt bra igår.. Är så stolt över surtanten..O mig såklart. Idag är jag mör i benen framförallt ljumskarna. Å magen.. träningsvärk i magen brukar jag inte ha.. men då har jag ridit på rätt sätt alla fall säger Carro. Idag blir det följande. Slöhäng här hemma fram till kl 16 då vi ska vara på Gjuteriet för Flisen ska börja Musiklek idag. JAG HOPPAS på det alla fall. Hon hade ju inga bra värden i måndags.. så..jag måste ringa dagvården för att kolla om det är ok att vi går dit. Hoppas som sagt.. för Flis ser verkligen fram mot det här. Imorgon kör jag heldag på KAU. Det var inte igår så att säga.. Matlåda o frukt med.. Å en stor kasse med mina grejer inför ex.-arbetet. Nu hör jag ngn ropa på mig.. JA JAG KOMMER!!! (dumma snabeldrake som står i skåpet o gör sig påmind...)

Bästa tisdagen på länge

På förmiddagen..lekparksbus i Museiparken med Flis. Kl 14.. Suzie Picant för Pedikyr..(döööskööööönt)o på kvällingen blir det en tur till bästa stallet igen. Gilla gilla gilla att det är en sån där sjukt bra tisdag eller? Tjoohoo!!! (Lite parantes om gårdagens VV invägning.. oooh shit vad jag har misskött mig. Kan iskallt kontatera att jag har mkt way to go i kilokampen. Nu är jag -återigen-tokmotiverad o ska göra riktigt bra ifrån mig. Plus-rättså mkt- i kanten igår.. men skruttsamma.. Så kan det vara.)

Biggest loser

Det är så jäkla orättvist att nu när jag verklgien har motivation och intresse för att träna så har jag inga pengar att göra det för. Ok, att ta PW är gratis, att springa är gratis.. men det börjar bli höst ute.. sen vinter o då jävlar är det inte skoj o vara ute o flåsa i iskall luft. Jag sitter o tittar på Biggest Loser Sverige.. Ok, jag är inte världens tjockaste person.. MEN jag har ett sjukt förhållande till sötsaker o god mat. Det är gott. För gott. Tittar på hur deltagarna sliter röven av sig med styrketräning o konditionsträning. De har lite mer än mig att tappa.. men tanken bakom är ändå densamma. Ändra livsstil. Kolhydrat in o kolhydrat ut. Jag har verkligen motivationen, känslan o viljan denna gången.. fan att en sån där skitsak som pengar ska sätta käppar i hjulet. Så vad skulle jag vilja ha?? Ett träningskort på Friskis o Svettis har jag hört funkar fint..Vill ha vill ha.. å då är det bäst o börja spara då. Jag vill också bli en biggest loser...

Bra dag

Rätt ok dag.. Enda minus är att jag ff är helt seg i huvudet efter migränanfallet.. Sjukhuset: ok.. inte supervärden o lite infektionskänslig så nu blir vi eremiter till nästa måndag. Lekterapin är de bästa. Alltid, och nu har jag möjlighet att sätta mig in i deras arbete i detalj. Skulle verkligen kunna tänka mig att arbeta på lekterain..om ett par år när jag är klokare, påfylld med mer visdom och kraft. Snart.. VV.. det kommer vara ett plus i kanten idag, men skit samma. Helt ärligt. Jag har fuskat av o till men nu är det fan fullt ös medvetslös igen. Ska bara vara så vrålsnygg den 18/9 som det bara går..Ladies night med frua.. säger bara det. Har fått ett livstecken från en idag. Kul tycker jag.

Måndag igen då

Å som vanligt.. dagvården. Bara provtagning idag så det lär gå fort. Sen till Lekterapin för att hämta lite litteratur till EX.arbetet. Gilla. Denna måndag lär gå den med. Hör av mig sen

Migränhelvete

Gick o la mig igår med världens huvudvärk.. tog en tablett o hoppades på det bästa. Vaknade med MIGRÄN.. tusen tack o bock för den då. Pallrade mig upp, tog en Eeze tabl, tog med en blöt handduk o gick o la mig igen.. Migrän.. bara o vänta ut den. För er som inte vet vad migrän är.. på mig känns det som att ögonen håller på att tryckas ut innifrån skallen.. Det BULTAR o värker ngt så fruktansvärt. Gör ont helt enkelt. Så hur lindrar man? Ett mörkt o tyst rum, blöt handduk på pannan o ögonen o tabletter..massor av tabletter. Så.. 3 timmar senare (typ) ringer bästa Anne o pratar lite.. Ok, jag orkar prata..Det är positivt. Jag är hungrig.. måste äta frulle. Hungrig är ett bra tecken. Fick behålla frulle.. också ett bra tecken. Druckit kaffe.. Mmm börjar nästan bli människa igen. Kl 15 ska jag vara på kalas för en liten goding som fyller 2 år idag. Grattis smulan på 2 årsdagen <3 å jag vill vara piggelin till dess.. Så jag ska itne göra många knop fram tills dess. Tro mig.. Ta en dusch o sen sätta mig ute i sköna höstvädret o bara vara en stund. Gilla. Men först ska jag peta i mig en Ipren till.. bara för säkerhetsskull. Vill inte bli dålig igen.

En himla bra dag

Ikea-stros med syster o svåger å lillfisen då såklart. Shopping, fika o skratt. En tur till FÄRK..nästan bara för att liksom. Hem o sätta sig i solen o njuta av de sista varma sensommarstrålarna. God middag med familjen o sen.. det allra bästa. LÖRDAGSMYS med Flisen...Nu kom bästa GB över också. SKÅL

Är det fredag så är det så.

Frukostdate på Kaviar.. Kaviar.. har ni inte varit där.. GÅ DIIIIIT!!! Kan även rekomenderas för oss som blir fucked i magen av vanlig mat.. Allergianpassat tom.. LIKE LIKE LIKE. Daten idag var ANNE!! Älskar dig smööööla. Fan du är ju så underbar så du ger en good feeling i flera dagar efter man har träffat dig <3 ÄLSKAR DIIIIIG! Kramp i magmun efter föööör mycket mat. Kramp i skrattgroparna på låren efter ha suttit på en trästol alldeles för länge.. Kramp i käkarna efter så mkt skratt (å jag sa mat va=?). En helt fucking bra start på helgen tycker jag å Flis. Flis vart kär i killen som jobbar där.. "Han är snygg.. jag är kär i honom...!" vart ska detta sluta? Igår försökte hon BTW gifta bort mig på MACDONALDS.. Hon satt å spana på killar som jag kunde gifta mig med. Jag frågade om jag inte skulle gifta mig med hennes papppa? Då kom alltså ÅRTIONDETS kommentar.."Nej, mamma... du ska gifta dig med en snygg kille!!!" Hahahaha Fatta den då.. I alla fall.. Idag fortsatte vi mysdagen gm att åka till stallet på FÄRK o rida lite. Flis är sååå duktig. Jag är jättestolt över henne. Å Carro... Tusen miljoner tack. Verkligen.. det här betyder så obeskrivligt mkt för både Flis o mig. TACK! Efter ridningen åkte vi till morfars jobb. Min pappas jobb. Note to myself om sisådär 18 år.. Blev Flis bonde el bonfru? Hon älskar morfars häftiga traktorer..o smuts. Nu är vi hemma, jag har fått i mig 2 koppar kaffe o är nästan människa igen. Borde faktiskt kolla igenom mitt PM..

Jämt lite rörigt då eller???

Snälla ngn.. vad blir det? Jag är mitt uppe i (klar överdrift iofs.. men har börjat på kursen alla fall) mitt absolut viktigaste arbete/uppsats nååååågonsin. EXAMENSARBETET.. Holy shiiiiiit säger jag. Vet vad jag ska skriva om: check Vet vart jag ska vända mig om efter litteratur: check Såå vad är problemet? Jo att jag innan ens har börjat skriva sitter mitt i skiten. Nu ska jag å några till få en ny handledare. FÖR TREDJE GÅNGEN.. Jämt lite rörigt KAU.. faktiskt. Men men.. jag har ändå en bra feeling över denna människa också. Brutalt ärlig o rak. ME LIKE. Nu ska jag sätta mig o fila lite på PM som ska vara inne på måndag.. Är nästan färdig.. krävs lite finkorrektur bara.

Att ngt så litet kan vara så stort...

Pga att Flis har en cvk så är det inte rekomenderat att hon badar..varken inne el ute utan att plåstra in hela slagen på bröstkorgen. Det är inget alternativ. Just nu sitter hon o kvittrar i badkaret med vatten upp till midjan (knappt) SÅÅÅ LYCKLIG o vägrar att gå upp. Tänk er att uppskatta det här lilla som att sitta i ett badkar med lite vatten..hon har inte suttit i badkaret på över 10 månader..Klart att det är ren lycka don´t you think?

Nu är vi hemma ;)

Fick ju som bekant sova kvar en extra natt på avd 12. Dumma monstermedicin som spökar med värdet..Grr.. Menmen när personalen tog prov kl 00 inatt så hade det gått ner.. "å nu får ni åka hem!" säger ssk..Kl är då 01.30 o jag säger.. "jag skulle vara hemskt tacksam om vi fick sova kvar tills morgonen är här..Jag känner inte riktigt för att dra upp Flis o ringa hit Henrik för skjuts.." Tanten vände på klacken o gick ut.. tror inte att att hon uppskattade min lite småbisarra humor när jag var sådär nyvaken o lätt bitter i tonfallet... Men nu är vi hemma, Flis styrde upp kramkalas med läkare, ssk o bästa barnsköterskorna. Vi hann tom in på dagvården o fixa en tid till veckan. Inte illa pinkat va? Allt detta innan kl 10! Jag är drettrött o seg. Idag står itne värst mye på att-göra-listan. Typ handla o springa (ikväll) sen är det mys hela dagen lång som gäller.

Sjukhuset i en sal på avd 12

Dumma monstermedicin som inte släpper taget om min lilla fis.. En natt med minus på sömn..del 2. Men jag ska inte klaga... Lillflis har ju varit uppkopplad på makapären o droppet har flödat sedan måndagmorgon kl 7.10. Å jag har alla fall varit utanför sjukhusets väggar för ett par timmar i skolan. Skolan.. examensarbete.. OMG. Hoppas monstret släpper taget inatt alla fall.. då får vi ju sova ifred ett par timmar alla fall..

ångrade mig

Tog bort ett inlägg. Ångrade mig o kände att så fort orden var skriva försvann det negativa jag behövde få ut. Nu är det borta. Punkt slut

Time for..

Sista terminen på KAU!! Å herregud.. liiite fjärilar i magen måste jag erkänna.. berättar mer sen.

RSS 2.0