Jisses

Idag sov Elvira 30 min fr 11.00 o framåt. Kul!
Jag testade ALLT..(utom en promenad) stackars liten bebis. 
Tillslut (Efter rejält med matpåfyllning) somnade hon sjukt utmattad Kl 20 typ. 
Imorgon vaknas det vaccination för liten. Det gör ont i mammahjärtat redan nu❤.
 
Flis hade klassfotbollspremiär ikväll. Vinst 3-1 mot ngt lag (superinsatt.. Jag vet 🙈) Lycklig tjej!
Nu är det natten tack o lov.. 😴

Nytt

Till hösten får Flis en ny Klass. Bärstaskolan ska öppna och det är ett riktigt hallaballooo om vem som ska gå var o ett massivt överklagande fr några som inte vill/kan flytta fr Hammarlunden av en el flera anledningar. 
Flis får med sig alla utom 3 kompisar till en ny klass. Känns bra då det är en pararellklass som de slås ihop med, plus tre utomstående fr en annan avd på skolan.
Detta är plusset, att vara med barn som hon redan känner.
 
Riset: 
F-klass till åk 3 är barnen så små och är i behov av trygghet o kontinuitet. Nu får Flis ny lärare i varje årskurs.. Hm.. Lärarna är säkert bra.. Men. Att byta inför varje årskurs?? Inte ok när barnen är så små. 

Träningsvärken Allan

Jag har tagit dagliga långpromenader med Elvira i vagnen ganska länge nu. Bra skor o bra musik i lurarna. Nu till ett i-landsproblem. Jag har sjuk träningsvärk i vaderna o höfterna. Vad blir're liksom.. Det är ju inte som att jag springer i en timme... Önskar en lätt plågsam vad-massage o ännu mer ork så jag pallar med att kommer ut och röra på mig ännu mera.
 

Är Förolämpad

Så in i helvete. Är ledsen, arg o besviken. Nog sagt om det. Hur kommer man ut hel från sånt?

Framtiden

Mammaledig kommer jag ju inte vara förevigt, både yej o neeeeeej på den om jag ska vara ärlig. 
När jag börjar jobba så måste lillfnurp börja på föris. Förskola. Känns som en livstid bort men saken är den att det händer sååå jäkla fort oavsett om jag vill el inte.. Min bebis liksom💕.
Mina promenader har ett mission, spana in aktuella förskolor o observera lite. 
Hammarö kommun är en superbra skolkommun och de flesta är bra människor som jobbar med o för våra barn. 
Men det värsta jag ser är att pedagoger står ute i en klump o pratar, barnen klättrar på staket, träd  el bråkar o ingen ser.. 😡 Sånt gör att jag väljer bort en förskola. Jag vill att mitt barn ska vara sedd och säker både inne och ute. 
Punkt.

Vi går och går och gååååår

Ok, inte riktigt såhär fort då kanske.. Men minst 40 minuters promenader varje gång vi går ut. Elvira sover gott i vagnen o jag motionerar. 
Samlar energi i skogen. Det slår nästan undan fötterna på mig varje dag, hur enastående vacker natur jag har runt husknuten. Wow, jag njuter till fullo av denna årstid, helt klart min favorit tillsammans med hösten. 
Min lilla älskade Elvira växer o mår gott.
Min Flis har nu påsklov o väntar ivrigt på att ngt ska hända typ hela tiden... 
Iris ger mig grå hårstrån, for real. 
 
Glad Påsk 🐣
 
 
 

Ska vara väry politiskt,moraliskt o jäkligt inkorrekt nu

Vad? Appropå att man känner sig lite "småpluffsig" efter graviditeten. 
Finns i ärlighetens namn INGET som sitter snyggt på min kropp i detta nu. Men jag tänker på vad jag äter o är ute o går dagligen. 
 
Vi spolar tillbaks bandet ett par veckor.
Nyblivna tvåbarnsmamman kommer till insikt att mammabrallor är jäkligt sköna, men jisses vad osmickrande för figuren. 
Tänkte att ett par jeans kan jag unna mig. Billiga men funktionella. Kanske lite snygga.
Hittade ett par tack vare systerdotter. Ett par XLNT-jeans. XLNT gör/har kläder för storvuxna kvinnor. Som mig. Som efter graviditetsbyxor Vanliga jeans.. Fast asdeprimerande.
•tänker-väry-mörka-tankar-om-detta•
 
Men sedär sörrni, jag har nu världens bästa morot (om jag inte vill bada i vassen med full mundering på i sommar liksom). 
Varje dag är det powerpromenad som gäller o tro på fan, det har redan gett resultat. I slutet Av förra veckan fick jag sätta skärp i big-women-pants. Den känslan, wow!!

Träningsvärk av vad sa du??

Det finns lite nojja här över post-graviditetskilon. Elvira är 10 v ok, jag bör inte nojja egentligen.. Men det gör jag. Lite. 
Så vad gör jag åt detta? Googlar på bäst sätt att komma iform utan att behöva genomlida hemska dieter och bantning? Ja, för jag är lat och skulle behöva en quick-fix. 
Jag promenerar med Elvira i vagnen alla fall. Igår vart det 1 timme o 30 min under dagen. Sweet!
 
Häromdagen fick jag för mig att börja med squats.100 om dagen i 100 dagar ska ge smalare midja och snygg röv. Här stötte jag på ett problem dock. 1. det smäller i mina knän när jag böjer mig ner. 2. Det var jobbigare än vad jag trodde o fick ge upp vid 20. Pinsamt men ja, så var det.
Så det tillsammans med att jag gav mig ut på pw-tur (sprang lite tom..) i dååååååliga skor gav mig ruggig träningsvärk i benhinnor, röv o tja nästan hela kroppen.
Slutsats: jag håller mig till promenader ett tag till o gömmer mig i vassen sommaren 2014😉

RSS 2.0