Jo, men så att...

Fan vad jag mår bra just nu. Det mesta flyter på min väg och jag är glad liksom. Splitterglad i hela kroppen, typ lite extra energiglad. Jag har jobbat i helgen med riktigt härliga människor(som vanligt då alltså), betydelsefulla samtal där man verkligen känner att man gör en skillnad med sina ord och ett o annat gapskratt. Jag är tillfreds med livet för en gångs skull.. Det tog bara 30 år att komma dit. Insikterna dundrar över mig en efter en och jag känner inte längre en själslig oro för att bemöta en tuff vardag. Riktigt många vuxenpoäng måste jag säga. Fast.. 30 år.. jo, men då är jag vuxen på riktigt. Barn, familj o hus. Pluggar, jobbar och har en meningsfull fritid. Prioteringarna kommer likom på rad. Det är inte längre svårt att våga ge utrymme för sånt som är viktigt för mig o min familj. Nu är det måndag igen o idag ska jag sluka en bok, skriva läslogg och ringa Marie som fyller 28 år idag :) Grattis ridbuddy!! Ta hand om varandra, ta hand om dig själv och tänk på att livet är nu o inte imorgon (som en otroligt härlig tjej har skrivit i sin pres på fejjan)

Happy as hell!!!

Har precis läst på fejjan att jag är en mkt trevlig o omtyckt person. Det är fantastiskt vad ord kan påverka så mkt. Jag är glad glad glad. Tack alla underbara riktiga vänner för att ni lyser upp min vardag och bemöt andra som du själv vill bli bemött.. <3

Bra lördag..hittills.

Sovmorgon..Flis har lärt sig sätta på tv´n med barnis alldeles själv. *yej* Ridlekis på lilla Comet. Gick sååå bra idag. Flis var jätteduktig på fick för första gången hålla tyglarna o svänga, göra halt och sätta igång alldeles själv. Det var lite trav o det funkar kanon. Flis skrattar så hon håller på att kikna och bara älskar det. "MERA MERA GALOPP OCKSÅ!!" Snart..Jobb. Det var itne så längesen jag var där, men magkänslan säger mig att det lär bli en heldel att göra idag. Men det är ju 22:an.. med bästa arbetskamraterna ever så det löööööser sig. Jobbar kväll imorgon med, så jag kan nog ta mig ett glas vitt när jag kommer hem(Har btw inte druckit en droppe vin, öl el sprit sen jag var ute med Josse mfl..Jisses villken bakfylla..*ryser*) Det borde vara ok med ett glas alla fall. Kanske ngn bra flim med gubben (om vi inte somnar ifrån den som vanligt dvs..) Imorgon funderar jag på att ta med FLis till Lillerudsdagarna på fm. Det kanske vore skoj? Jag har ju själv många minnen därifrån. Nej, nu är det nog dags att dricka en kopp kaffe till så jag är piggelin på jobbet ikväll. Trevlig helg <3

Dagens tips

Måste tipsa om min ridklubb Färjestad. Det är så bra, riktigt bra o pedagogiska ridlärare. Underbara hästar som är barnvänliga (en del har ju humör..men men) och de en härlig variation när det gäller ridlektioner. Skön atmosfär och man möts med ett leende när man kommer. Jag stortrivs alla ggr. Att börja rida igen är det bästa beslutet jag har tagit på länge. Å min lilla Flisis här hemma älskar ju hästar. En riktig hästtjej må jag säga. Hoppas hon finner lika stor glädje i hästarna i hela sitt liv som jag gjort..även om jag gjorde ett smärre uppehåll på sisådär 16 år el ngt.. Rider du inte?? BÖRJA!

Bedrift

Riktigt stolt över dagen jobb faktiskt. Har fått undan många frågetecken och oförståelse. Pärm med ett nästan idiotsäkert system för att inte missa ngt. Register, mapp o en fullspäckad almanacka. Busy brud denna hösten ska jag säga... Shit alltså. Det känns ju som att man har precis börjar skolan.. Det är nu det gäller för tusan. Nu är det alla fall fredagkväll *fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys* o jag jobbar både lördag o söndagkväll..Fina cash det. Ska ta tillvara på min trötta lilla familj innan det är är läggdags för liten här hemma. Tummen btw.. En öm historia. Det är inte läkt, toppen på tummen är så öm o värker nästan lite när man tar lite på den. Jag ska visa upp den imorgon tänkte jag. Har ju många kollegor som är systrar på sjukan sååå ngn kanske har ett tips el två vad jag ska ta mig till med tummetotten min. Det är inget inflammerat el infekterat vad jag kan se. Inget var *usch* eller illaluktande klet. Bara riktigt obehagligt med en lindad tumme.

It´s för mycket

Vi använder lärprogrammet It´s learning..Jag tycker det är bra. Men just nu första skolveckan, kursstart, nya studiegrupper o KAOS..HJLÄP nu är det mkt. Imorgon ska jag styra upp pärm, mapp, register. Bokmärken och behärska mitt kaos o för tillfället oförståelse. Det är bara lite mkt. Jag har sagt Bring it on.. o jag står för det. Det är underbart att lärare på min utbildning vågar ställa krav på oss som studenter och kräva engagemang och intresse. BRA tycker jag. Det löser sig alltid på ngt sätt. För att klara utbildningen ska jag göra och på ett sätt som jag stolt kan visa upp.

Dagens Tips!!!

Kolla in www.jsdesign.se om ni är intresserade av riktigt fina handgjord smycken till bra priser. Jag har köpt mig ett himla fint armband idag som det står BE PROUD på.. kunde inte vara mer rätt i livet o allt annat just nu. ******************KOLLA IN VETJA!!!***********************************

Pållen Putte

<3<3<3<3Fick min älskade Patrik igår.. Han är underbar och en riktig utmaning. Tjejen som red honom innan var halvt gråtfärdig när jag kom fram till henne. "Det var fruktansvärt, han fattar inte, slänger med huvudet och nej, det var verkligen inte kul"...Men..men pålle Putte? Nej nej nej..kan inte tro att han är så hemsk som hon sa. Satte upp o började rida. Berättade för honom vilken fin häst han är och berömde honom när han gjorde rätt. Jag höll i honom och vi arbetade tillsammans och det blir vad man gör det till. Han är fantastisk..han lyssnade på mig och han visade med hela kroppsspråket att han uppskattade ridlektionen lika mkt som jag. När vi kom in i boxen så fick han ett äpple och massor av kramar. Jag är noga med att visa uppskattning till dessa fantastiska djur. När jag hade sadlat o tränsat av o borstat lite på honom så la ha sitt fina huvud på min axel o snoosade så gott i min nacke. Som ett litet tack kanske? Fiiina fiiina hästarna. <3<3<3<3

Å där var jag igång!!!

Detta kommer bli en höst som går till historien. Jag är superladdad och riktigt nyfiken på vad som komma skall.. Sen att huvudet håller på att sprängas av info just nu, det är en annan femma. Ser fram mot att göra en djupdykning i småbarnspedagogiken. Finns mkt o hämta där tror jag..både teoretiskt och praktiskt. Kursledaren.. ÄNTLIGEN!!! En lärare som dels älskar det hon gör, tror på det hon lär ut och vågar ställa krav på sina studenter. Bring it on säger jag!! Nu jävlar kör vi :)

Min fina bus-smulis <3


Termin 5 av 7...here we go!

Hjälp..jag har verkligen betat av mer än hälften av min universitetsutbildning. Känns både fantastiskt och skrämmande. Har jag verkligen fått med mig det jag behöver för att klara mig i yrkesvärlden sen när jag är klar? Har en heldel kvar..ja, men det jag hittills läst är liksom min grund att stå på. En sak vet jag alla fall. Det här har varit en helt underbar resa, jag älskar varje minut. Imorgon drar det riktiga allvaret igång. Kursstart och träffa mina nya o gamla klasskamrater för ett år framöver. Spännande! Ska försöka ragga lite böcker på Flis dagis idag.. har ju några som jag inte fått tag i.

Så typiskt då

Ska äntligen sätta mig tillrätta i solen i en skön stol o vad händer? Solen går i moln o verkar itne ha några större plans på att komma tillbaks:( Så.. sambon kläcker ur sig den briljanta idén.."Vi rensar på vinden vetja"..Som om det skulle toppa en stunds vila i solen? Nonnononono. Men,jag hör hur han river runt däruppe..bäst o gå upp. Det är väl mina saker som ryker först annars.

Turbulent fm

Ingen rolig fm måste jag säga. Började med att jag blev på riktigt dåligt humör för en grej som jag bara tokstör mig på här hemma. Jaja, alla fall. Satte igång med frukosten o skulle värma lite ciabata bröd i micro innan de åker in ett par min i ugn. Vad gör jag då? Jo.. jag skulle dela på icke så upptinade ciabatabröd och skär mig rejält i tummen. Inget litet plutt skrap här inte.. nono..ett rejält jävla JACK med en skinnflärp som hänger över kan jag ju berätta att det är. Det pulserade ut blod och gjorde ont as hell..Ville bara skrika högt o det hade jag förmodligen gjort om jag var ensam hemma.. Nu ville jag inte skrämma flis så jag valde orden. " HENRIK!!! JAG HAR SKURIT AV MIG HALVA FINGRET...!" Jaja..vet vad ni tänker. Skiter i det liksom. Han gick o hämta ett plåster. Ett plåster eller?? Seriöst, hade inte jag gjort tryck förband på tummen så hade det forsat blod fortfarande (jaja.inte forsat..men) Min stackars fingertopp på vä tumme är ÖM, men har alla fall slutat blöda.Har precis bytt förband på den. Ja, jag har riktiga grejer att plåstra om med.. inte snyggaste omläggningen kanske. Men ändå. Funderar på o ringa 22:an o be om att få en riktig omläggning. Tror jag gör det faktiskt. Ridlekis drog igång idag..Barbacka för ponnysarna var för feta för sadlarna Hahaha. Flis uppskattade detta INTE ett dugg o var sur o grinig från sekund 1 på Idols rygg. Tillslut tröttna jag på gnäll o lyfte av henne. Ja..då var ju itne det bra heller..SUCK!!! Köpte BK med hem till lunch, fick en brun ofräsch sallad o en loka..yej. Hoppas em bjuder på roligare saker som typ kalas i em... kram

Hipp hurra för Henrik idag!

Grattis säger vi till HENRIK som fyller år idag. Säger inte ålder, vill ni veta.. fråga honom. Har haft en riktigt effektiv dag. Städ, handling o finbesök. Nu är det lite minikalas med familjen..imorgon kommer svärpäron o min pappa. Nu ska jag ta min överjästa mage o sockerchock o lägga mig i soffan o jäsa.

Hipp hurra för Henrik idag!

Grattis säger vi till HENRIK som fyller år idag. Säger inte ålder, vill ni veta.. fråga honom. Har haft en riktigt effektiv dag. Städ, handling o finbesök. Nu är det lite minikalas med familjen..imorgon kommer svärpäron o min pappa. Nu ska jag ta min överjästa mage o sockerchock o lägga mig i soffan o jäsa.

Sagt o gjort!!

Jepp, nu har jag kursregistrerat mig. Småbarnspegagogik 30 p.. here i come!

Härliga o Ärliga

Det är riktiga vänner. Man ska kunna säga vad man tycker o tänker till riktiga vänner. Energiparasiter och negativa människor göra sig icke besvär att ta upp min tid. Igår tillbringades några timmar med Gumma o lillprins. Alltid underbart och mysigt med gumma tid. Jag jobbade på kvällen och fick många härliga pratstunder med fantastiska arbetskamrater. Idag har jag verkligen myst med mina underbara vänner Maria o lilla Josefine (pluttprinsessen.. just love her) och Vickan. Heldag med goa Vickan..tusen tack för idag gumman..du är ta mig tusan bäst. Ska inte hänga ut ngn. Det är inte min stil, jag är varken sur eller arg.. men det finns några som inte står högt i kurs hos mig. Förtroende förtjänas inte genom svek och besvikelse...

Faller

Efter att min första ridskola sålde min älskade Lucas, så valde jag att sluta rida. Det fanns ingen som kunde ersätta den hästen för mig. Å så har det varit i över 16 år..Nu faller jag igen. Älskade Juvel. Finaste pållen som är fin både på in o utsidan. En riktig klippa är han och jag fick rida på honom igår. Jag kunde ju inte sluta klappa på honom och gosa med honom. Han kan vara busig OM han vill och han jobbar efter det du ger honom. FANTASTISKT! Jag faller.. hårt..

Riktigt G-L-A-D!!!!

Gladnyhet nr 1: ridningen startade igår.. YEJ!!! Red på min älskade Juvel och det var bara fantastiskt underbart. Love him <3 Gladnyhet nr 2: Jag får fortsätta göra praktik på mitt underbara ställe, på en småbarnsavdelning med en handledare jag kännt 1½ år..Det kan bara bli BRA!!!! Gladnyhet nr 3: Jobb ikväll, fast först lite gumma o Tristanmys på stan.

Bubliotek

Har vi varit på idag. Flis fick som vanligt med sig en höööög böcker hem som vi ska vältra oss i på kvällarna framöver. Lite mys i solen o sen åkte vi hem. Nu vankas det snart besök från Vickan.. MISS YOU!! Ska skynda o lägga Flis så kaffekannan hinner sättas på. hepp

som ett svart hål

Dagen kom o försvann typ samtidigt. WTF liksom?? Hade massor av grejer jag ville göra idag. Inte ens hälften blev det. Lite roligare var ju det spontana lekparksmyset flis o jag gjorde under em. Hamna på Segelvägen/Båtvägens stora lekpark o där var det barn för en gångs skull. 2 söta små tjejer L o T som jag haft på min Vfu-avdelning. Hihihi gissa vem som vart lektant för 3 småtjejer? LOVE IT! LIte synd är det ju att inte Flis får gå med de goa tjejerna...men men så är det. Lilla L´s mamma sa att det är otroligt synd att jag inte kommer tillbaks till deras avd igen. Jag är saknad o efterlängtad. Det känns i hjärtat det..Jag gör ett riktigt bra jobb..där med :) ....................................................................................I alla fall. Dagens försvann innan jag ens kom igång. Jaja..imorgon får vi se om vi gör fler sponatana saker.. sånt är kul!

ny dag.. nya möjligheter?

Vad hindrar mig egentligen att börja om på nytt? Alltså..göra ett livsavgörande val här o nu. Bestämma mig för att göra något helt oväntat och ja..nytt? Många tänk om tankar. Typ...Jag vill verkligen ut o resa. Jag skulle verkligen vilja jobba på en resort på någon varm ö i medelhavet som förskollärare och låta Flis få en fantastisk uppelvelse o ta del av en spännande kultur. Jag skulle vilja ha en egen häst. Alldels här i närheten och ha massor av tid till att rida ute o njuta av sjur och natur. Jag skulle vilja vinna massor av miljoner(vem vill inte det) och göra vårt hus så fint som jag vill ha det. Jag vill ha en egen LITEN bil, saknar min Nisse som var bra på alla sätt o vis. Så.. när det nu finns så mycket jag vill och vill ha..vad göra? Läsa till förskollärare gör jag, rider på ridskola gör jag också..en bra början till att ha egen häst? Mer pengar.. hm.. kanske borde spela lite på ponnysarna el skrapa en lott ibland? Pengar dimper ju inte ner bara för att jag dels har en önskan om det o dels för att jag är lite skrockig o har grodor i skohyllan... Egen bil..kommer det att bli, när allt annat kommer på plats. Bara 1½ år kvar innan många av mina önskningar kommer slå in...Hoppas jag alla fall

Utesluten?

Känns som det.. är lite besviken över att inte ens fått ett svar på en simpel fråga. Skyll inte på mig när det inte är bara mitt fel. Japp..fortstättning följer.Lite positivare hoppas jag. Till vem/vilka detta är riktat..där skon klämmer säger jag då.

Kräftkalas

Hos farmor o farfar på Krp..mumsfillibabba säger vi o tusen tack för ikväll.

Tankar som trycker på..

Csk..mitt möte med verkligheten. Jag stortrivs, det är inte det.. men mina möten med patienter i olika skeden av livet berör mig. Jag gör vad jag kan..för det mesta med ett leende på läpparna (ingen blir glad av en surmupp), gör mitt jobb och är stolt över det jag gör. Slitsamt..men som sagt.. mitt möte med verkligheten

mammi o mammuten


kärlek<3


kul...men läskigt...


Flis på universeum...loved it


Flis o jag åker tåg runt Stora Holmen


Mormor o Flis på Stora Holmen i Örebro


dra mig baklänges på en litta vagn...

Fy fan va sköj jag hade i onsdags. PARTY med riktigt stora bokstäver. Jossan..I LOVE YOU!! Dagen efter...inte så jävla kul. Ungefär så kul så att jag vill stryka gårdagen ur almanackan. Fetbakis hela dagen..

Jomenjavisst

Lite dagistid igen då. Flisan verkar gilla sin nya avdelning o känner många av barnen sen tidigare. Det är bra. Minus på sömn udner det första vilan som var idag.. jaja. Skitsamma. Det kommer det med. Har haft gumma-tid idag. Bara en massa mys o prat i flera timmar. Lilla T..hjärtegull...Jag har snoosat bebis länge idag må ni tro. Vilken sötis. <3 Runt 15 kom gumma igen med sötnos nr 1 o 2 med sig. Storebror O busade runt med flis i flera timmar.. Skönt o se hur bra dom kommer överrens. Sen att det blir en o annan sammandrabbning..jaja..dom är ju bara barn. Diet..Dag 2 nu..känns ok än sålänge. Inget direkt sug efter sött o kakor. Har blivit liiite mkt av sånt i sommar. Äter min mat o sen är det bra. Mellis äter jag med flis, mest för att hålla blodsocker i balans. Men det funkar..Ska ju ut på galej imorgon..men det innebär ju inte frossa time av chippa(gillar inte), godis(behöver inte) o fyllekäk (äsch va fan.. det är ett måste) Har varit ute på en sväng med H idag. Det blev Rusta..å ett poolköp. En pool liksom. Ingen maffig sak..typ en sån som ni har mamma...Coolt. Blir o packa upp den nästa säsong. (tittar ut när regnet öser ner...) Har laddat in bilder från kameran till datorn nu..synd bara att jag sitter vid den andra datorn just nu bara...JAja.. det kommer det med. Dessutom har det krånglat med uppkoppling HELA dagen till internet. Nu är det vällingtime för en trött o sliten, men lycklig Flisfis

Vardag igen för en liiiten stund

Så då var det dags för lite vardag igen. Flisan o jag ska åka till dagis för lite inskolning på den nya avdelningen. Det är bara 3 timmar idag o 4 timmar imorgon så det går nog bra. Flis favvo M ska vara där idag..så bättre person att lämna över till finns liksom inte. Men.. det känns ändå lite sådär. Vi har ju sem fortfarande. Vi är ju lediga o myser för fullt. Men jag förstår också att det är viktiga dagar för att hon ska ta sin plats i gruppen. O om 2 veckor drar det igång på allvar med skola för min del så då vill jag att allt ska funka med morgonrutiner osv. Om 50 min ska vi vara på plats.. kanske dags o göra ett ryck innan dess?

Japp, då kör vi igen då

Nu är det färdig-ätet på sötsaker o annat joks. The diet is on biatch!! Enda söta som kommer få slinka ner är mormorsaften. Är det beach 2010 som ska vara lockbete eller ngt tidigare mål under hösten kanske? Hm.. ska suga lite på den karamellen *mohahaha* Belöningssystem rules!

Otäckt

Flis gjorde att sin mamma fick hjärtat i halsgropen. Tack o lov gick det bra.. men fy fan.. det får en att inse att mkt kan hända på en ögonblicks sekund...

Hälja

Lördagmorgon kl 7. Flis kommer in o ställer sig i dörröppningen till vårt sovrum o stampar lite med ena foten. Jag kikar upp lite med ena ögat.. Hon Drar en djup suck o går mot vardagsrummet. Ljudlös kommunikation..Jag sätter på mig morgonrocken o följer efter. Hon tittar på mig när jag kommer in i vardagsrummet..Välling! är det första ordet som kommer ut idag. Barnis! (Barnprgram) är det andra.. Hon kommmer med sin lilla Hoppsan (en liten tygkanin från polarn o pyret)o säger.. "Det här är gosseHoppsan..Lilla kaninen som jag älskar så mycket." Vad bra, säger jag. Då blir Hoppsan så glad tror jag. "Mest troligt mamma!!" hahahaha Flis är så rolig. Hon är som en liten svamp o suger åt sig åt alla möjliga begrepp o ord. Mest inte troligt o mest troligt är citat som kommer från "Siv o Viv" på 4:an på helgmorgon. Vet inte än vad hälja kommer erbjuda. Funderade på lite bad o strandmys idag.. men än så länge är det lite för grått ute. Kanske en sväng till stan? Vi får se vad dagen har att erbjuda. <3

Just det ja..

Bilder kommer.. ska fixa det snarast!

Home sweet home

Borta bra, men hemma bäst. Ja..el? Jag fullkommligt älskar Göteborg. Staden, aktiviteterna, små mysiga fik och affärer. Närheten till hav...saltdoften. Människorna..Värmlänningar är ju trevliga sägs det..Men Göteborgare har glimten i ögat o alltid ett leende nära. Enda minus..jag gillar inte att köra bil i stan..Jag har aldrig kört bil i Gbg..men blir så nervös av att bara sitta brevid så jag vette tusan om jag skulle fixa det. Vanesak kanske? Förmodligen. Flytta till Gbg? Tanken är inte längre så skrämmande o avskräckande. Men jag har familj och skulle aldrig ta ett sånt beslut själv. Det är mkt att lämna här hemma.. Min bästa vän, min pappa o C, släkt och vänner. Utbildningen..extrajobbet...Mitt liv typ. Men jag älskar Gbg.. jag kommer snart tillbaks. Lovar!.............................................................................. Så.. vad har vi gjort under våra dagar? Shoppat och ätit gott. Flis har varit sååå duktig på alla sätt o vis. Hon har hållt sig nära oss, lyssnat och bilresorna har inte varit ngt krångel. Hon har tom sovit i bilen ibland!! Superskräll!!! Vi har sett och upplevt Universeum. Love it! Hajar, ormar, fiskar, fåglar, ödlor..Grodor *ryser*, kajmaner, pyrajor, spindlar, rockor, apor o vandrande pinnar.. Finns mkt mkt o se. Lek o bus på puls..o utforska rymden i kalejdo.. Sovuirnershopping..Sandhajen Herman fick följa med oss hem därifrån............................................................................ Liseberg..Ja, vad ska man säga om Nordens största nöjespark? SKITKUL!!! Flis har åkt en massa karuseller, spelat på chokladhjul, vinst-varje-gång-hjul, kramat Lisebergskaninen flera ggr :) Ätit pomcorn...(popcorn),glass och pizzaslize. Köandet var värst.. Men vad gör man.. Strålande solsken garanterar ju rättså mkt folk i parken. Men det gör liksom inget. Liiiite mkt barnvagnar bara. Liiiite förmkt stressande föräldrar som inte har koll på sina barn. Men i stort sett. Hur bra som helst!!!......................................................Vi har promenerat, det har varit så underbart väder.. varför sätta sig på en varm buss el spårvagn? Nej.. här går vi! Flis i vagnen o ibland gående. Så stolt över min lilla prinsessa <3....................................................................... När vi hade checkat ut på torsdagen så styrde vi kosan mot Freeport i Kungsbacka. En outlet med smått o gott för alla plånbokar. Macdonaldslunch o lite lekparksbus innan vi åkte vidare mot...BORÅS DJURPARK! Wow..jag säger bara det. WOW.. har ni inte varit där.. åk då dit. Ni blir inte besvikna. Det finns både exotiska djur och djur som vi har i Sverige. En dinosauriepark som var skitcool, en massa skoj för barnen mellan djuren. Glass och mys i många timmar må ni tro. Flis hade så kul. Det var spännande att se giraffbebisen och elefantbebisen.. Söööta som socker må ni tro. Häftiga apor som var riktigt busiga. Skogen konung Älgen..vilken vacker varelse. Fast dagens höjdpunkt var..SMULAN!! En 20-årig liten ponny som Flis fick rida på. Ojojoj... det är tur att ridningen drar igång snart.. hon älskar det så mkt. Hon var lyrisk efter hon hoppade av.. o började genast prata om Idol o Henna.. ponnysarna på FÄRK. Det fanns även småkaniner.. tänk att det minsta djuret i parken kan locka såå mkt. Små söta kaninbebisar fanns det också.. o gissa om det lyste i hennes ögon.. Ojojoj riktig kärlek till djur har hon verkligen lilla godingen. Det är definitivt efter mig! Ett litet tyglejon fick följa med oss hem från djurparken..Flis älskar honom.. precis som hon älskar alla sina gossisar............................................................. Vi styrde kosan hemåt runt 18-tiden o efter en färd i mellanSverige o drygt 3 timmar senare var vi hemma igen. Flis uppskattade inte riktigt hem ljuva hem.. utan ville hellre tillbaks till vårt hotellrum........................................... En riktigt skön semester, så välbehövlig och balsam för våra själar. Sol, värme och bara glada miner. God (för det mesta) mat och bäst sällskap. Har lite semester kvar innan allvaret drar igång.. får se om det blir ngn mer roadtripp. *Hoppas*

Bye bye!!

Nu drar lilla familjen till Göteborg för ett par dagars semester :) UUUUUhhhhh va gött dä ska bli. Uppdatering med bilder kommer senare i promise! Love you <3<3<3

Dagen innnan the Big day

Eller.. mja.. vi ska åka på semester. Yej! Göteborg here we come. Har mkt skoj som står på schemat o det ska bli otroligt skönt att känna havsluften igen. Idag..Idag står det massor att göra på schemat. Tvätta, ladda kamerabatteriet, plocka undan, packa, måste till banken o apoteket. Ska träffa underbara tjejer också.. Vickan, Ullis o Maria. Saragumman.. you will be missed..<3 Det ska bli supermys o bara sitta o tjata lite, skratta lite och uppdatera på allt som händer o sker omkring oss nu. Men. Som sagt.. mkt att göra. Dags o köra igång kanske?

gillar verkligen riktiga grodor...bara därför har jag sett flera stycken i sommar..*ryser*


Semester for real!!!

Nästa vecka ska vi verkligen ha semester. Vi ska lämna kära ö:a för ett par dagar (kanske en vecka tom..) o dra oss ner i landet. Göteborg står på listan o det ska bli sjukt gôtt. En massa turistande o skojerier. Kanske (förmodligen) Borås djurpark också.. Å vem vet.. lite Ullared är ju aldrig fel hehehe. Västkusten rules! Men innan det blir dags att åka söder ut..så är det jobbadags hela helgen lång. Gick på igår o går av imorgon. Hoppas på en riktigt nice helg. Bra arbetskamrater o ett litet lugnare tempo än vardagens sysslor. Känns så bra att åka iväg bara vi tre. I Gbg hoppas jag att bästa Ballerina har lite tid til övers o vill hänga med sin favoritfamilj från Ö:a.

RSS 2.0