bara för att det var grymt bra

Ja jäklars. Det var ruggit bra igår. Vilket ös!! Dregen, Pernilla, Plura, Göran Samuelsson mfl... wow, jag är nog beroende av packmopedsturnen. Det var tredje gången vi var där o det är ju bara helt grym stämning o känsla över hela café August en magisk kväll som igår. Gillart? Nej...älskart! (osså är jag inte bakis, bra va?)

lycka är..

Att se sitt barn själa-lycklig. Min Flis har haft en fantastiskt härlig semester med sina föräldrar. Ja, faktiskt. Så jäkla kul har vi haft det o vi mår gott alla tre. Idag toppades en underbar semester av en tur till LEK O BUSLANDET i Örebro. 2 timmars tokröj, med skratt o utforskar-lyste som heter duga. Jag klättrade alooot, ByggareBob klättrade aloooot o hur snabbt vi än klängde oss runt så varvade Flisen oss både en o två ggr. Mormor fick också dra sitt strå till stacken o blev utnämnd till förste bollkalle inne vid piratskeppet. "Alla mot mormor?!" LYCKA som sagt. Jag är så toknöjd över denna semestern o vet ni, jag ska börja jobba på måndag.. Helt underbart, äntligen får jag träffa goa kollegor o många busiga barn igen :)

sista semesterveckan för denna sommaren

Ja, det är min o vår sista semestervecka. Det har varit en skön semester med lagom mycket på agendan. Flis behöver inte tillbaks till förskola riktigt än tack vare snälla far o morföräldrar. Ett par dagars ledighet kvar, ska passa på att njuta lite till :)

gött

Är i Örebro o mår gött. Har shoppat på Marieberg på favvoaffären Rut mfl. Blir alltid en vara el 2 när jag är där. Köpte även skor på ecco... ecco liksom när det ligger 6 andra (typ) skoaffärer i närheten med snygga skor o missförstå mig rätt nu. Mina skor är snygga, men bekvämlighet går före.

skogens guld

har hittat lite av skogens guld. Väntar att grannarna mitt mot oss ska komma hem. Flis har nämligen lovat bort det till dom. Gulligt va?

nämen lite sol?!

Se där, Solen tittar ju fram mellan molnen :) Like it alot. En god nattsömn med rosa öronproppar. Någon slapp få öronproppar uppstuckna i sin näsa. Idag är jag piggare än vad jag har varit de senaste dagarna. Tänk vad god nattsömn kan göra för humöret. Idag vankas det mys med systeryster med familj. Kul! Å imorgon sticker vi till Örebro. Det gäller ju att ta tillvara på semesterdagarna. Eller hur?

rosa öronproppar-check!

Gissa om jag ska trycka in rosa öronproppar i mina öron ikväll eller? Börjar bli på småpissigt humör, för detta med sömn är VIKTIGT för mig. Jag fungerar inte annars. Så, nu har jag köpt dretsnygga rosa öronproppar som är HÖGDÄMPANDE. Å jag sa jag ByggareBob att hjälper itne det så kör jag upp 2 i hans näsborrar o pajjar hans nattsömn också. PUNKT SLUT. Har alltså sovit på soffan inatt med. Bekvämt? Nja.. men det funkar. Vi har ju numera en övervåning med extrasängar. Men guuuud va varmt det är där.. funkar inte o sova. Tro mig. Sovmorgon som jag yrkade på? Hell no. Men så blir det om man sover på soffan o FLisen kikar upp o vill titta på tv på morgonkvisten. Men den lilla darlingen väntande alla fall till kl var 7.53 innan tv åkte på. Det är iofs sovmorgon i vårat hus sett. Allt efter 7 är sovmorgon. Flis o jag var till sjukan idag. Dags för nya prover o undersökning. Emin har gått på semester (det är han värd, så in i bengen) så bästa Suss var där idag. Det finns 2 eldsjälar som Flis accepterar på lab-provtagningen.. Emin o Suss. Skönt att det var hon känner jag, stunden på sjukan blir lite lättare då faktiskt. Detta med att vara trygg är en BIG deal. Det är ju bara så det är. Mot lekterapin en sväng o sen dagvården. Det var dr Å idag. Hon är så mysig. Flis har mer förtroende för dr K, men Å är helt ok i hennes ögon. Vi var alla fall till apoteket o storhandlade. Solvaline, självhäftande tejp, koksaltlösning, öronproppar.. Apoteket is the shit. (å alla vet ju numera varför jag storhandlar sånnadära saker.. benet är liksom itne riktigt läkt än. Men det är lugnt.. det har ju bara snart gått en vecka sen jag skar mig..)

ett ord...el mer

Trött. Så in i helvete. Jag är definitivt inte 20 år längre, kroppen orkar liksom inte tokfest även om det bara är för en kväll ytterst sällan. Flis kom hem 10.10 imorse. Vi kom hem vid 1.30 o slocknade ditekt. Vid 4 tröttnade jag på Byggarebobs vrålsnark o la mig i soffan- likamed dålig sömn. Lägg underhållning av 5-åring hela dagen med matlagning (när man egentligen bara vill ha pizza..), bakning, spela spel o pärla pärlplattor, busa o härjande. Så in i helvete trött. Gissa vem som yrkar på sovmorgon imorgon?

Å benet då...

Det går åt rätt håll. Det börjar dra ihop sig o ser inte lika skräckinjagande ut längre. Det kliar o drar i såret, men det är ett bra tecken har jag hört. Nu har jag lärt mig min läxa forever. Tänker inte go hippiestile.. men det är slutrakat. Tom med vaxning måste ju vara mer snäll än pissiga engångshyvlar som är använda 2.3.4 ggr för mkt. Men jag håller på o forskar lite kring hårborttagningsmedelgrejs. Har en sak på g.. uppdaterar när jag använt produkten om det är ngt att hänga i granen...

Så här dagen efter ett STORT kalas

Jag vart lite rund under fötterna igår. Det var inte igår. Så otroligt mkt fina människor var där, det var så kul på många många sätt o vis. Det var första gången på länge som inga barn var med, utan vuxenfest liksom. Lagom blött o många skratt. Idag mår jag topp o alla tiders. Min lilla darling har sovit över hos sin morfar o Stine, 9,30 ringde de o kollade lite status här hemma. Ok, upp o käka frulle o dricka kaffe. 10,10 ringde det på dörren. HEEEEEJ MAMMMA!!!!! Min lilla darling är hemma igen. Mini Me ville säga hej till sin pappa. Ha sa "hej.. morr grymt o hmpf.." Snälla stäng dörren när du går ut,.." Ok, det blir en mammi/Flisdag idag. Undrar just vad vi ska göra=? Jag är liksom inte körduglig på ett par timmar... Hm.. baka sig lite bullar kanske=? tja... why not. Så kan det faktiskt bli. Puss på er därute från en dunderpiggelin Sara o en morgonmysig Flisfis <3

fröken är fuller

Här druckit liiite alkolada o fröken är rund under fötterna. Återkommer imorgon

the smal-ben area

Nu kliar det på benet. Det är väl ett bra tecken va? Att det läker alltså? El.. borde jag oroa mig lite mer?

Vilka hjärndöda idioter det finns i vår värld...

Idioten i Norge som på eget(?) bevåg tagit livet av nära 90 personer nu.. Men seriöst.. Vilken extrem hjärndöd idiot. VEM anser sig ha rätt att avsluta liv bara så där? Va? Fy fan. Han är en psykopat säger de på tv.. jo man tackar. Psykopat är ju bara förnamnet. Att kallblodigt ta livet av oskyldiga människor för att försöka bevisa något ur "högerextremistiskt perspektiv" är ju bara sjukt och vridet. Förmodligen finns det inte en chans att han någonsin kommer läsa detta, men skit ska skit ha. Det kallas KARMA... Hoppas att för varje människoliv som han tagit motsvarar antal år av svår tragisk olycka, mörker och smärta. Jag brukar inte önska andra människor illa, men finns det någonslags rättvisa i världen så får han vad han förtjänar. Punkt.

När det regnar grisar från himmelen

Konstigt va? Gör det verkligen det? Regnar grisar från himmelen alltså? Ja, för jag ska säga varför. När jag verkligen får ett infall o vill göra ngt (tänk här o nu, på direkten alltså) så ska det helst ske.. NU. Ni som följt mig ett tag o känner mig ganska väl, el tja.. vet vem jag är.. VET att jag är bland det lataste som vandrar på denna jord. Ja, det är tyvärr sanning. Jag gillar inte motion, mest för att man blir svettig, i don´t like. Sen har jag bara funnit EN motionsform som jag gillar.. RIDNING. Just nu är jag lite rädd för ridningsdelen o framförallt för hoppande med pålle, så jag har lagt det på is. Men jag saknar pållarna.. Massor. Får ta ett snack med bästa ridläraren om hur jag/vi ska göra.. för rida.. det vill jag. I alla fall.. motion var det ja. Nu är det så att jag vill börja springa. Ja, löpträna alltså. På riktigt. Problem 1: har världens sämsta löpstil (tänk Pheobe i "Vänner", kul ja, snyggt..nej) Problem 2: Det gör ont i benen att springa på asfalt, å dessutom, VEM vill springa i ett bostadsområde där ALLA ser en? Problem 3: jag gillar att springa i skog, elljusspår o naturslingor o där finns det djur jag icke gillar såsom orm, groda och annat bôs. Stor fobi rättare sagt. SÅ.. vad göra=? Det är jättestort att jag verkligen VILL börja löpträna på riktigt. Mest för att jag vet att man kan få till en riktigt snygg boooty o kropp av löpträning, men också för att jag kan tycka det är skönt att springa bort jobbiga tankar o frustration i vardagen. Vem vill hjälpa mig? Måste jag skaffa ett löpband o ställa på altanen eller=? Seriöst. Hjälp önskas, med allt från kognitiv beteende terapi (fobi-bearbetning) o draghjälp.. Hur kommer man igång?

Å läker benet eller?

Typ nej. Sår-ja, gör ont-ja eller tja ont o ont.. det svider till o blöder lite ibland. Ser förjävligt ut-ja. Hur i helvete tänkte jag? Raka benen i all hast el? Dumt, Sara.. mkt dumt. Vore jag inte rädd att bli avstängd pga äckelbilder på bloggen så skulle jag lägga upp en bild som visar mitt alldeles egna helvete. Typ. Först hade jag vanligt hederligt plåster på. Ingen INGEN bra idé, de blödde liksom igenom..direkt. Allright. Nästa plan. Det tyngre artelliriet... Solvaline, Koksaltlösning för att tvätta rent o Tegaderm på det. Plåstervärldens Rolls Royce liksom. Det ser illa ut. Men jag vägrar VÄGRAR åka till VC för detta. Funkar inte så. När jag la om såret (får man kalla det för sår eller bara höjden av dumhet?) så inser jag det braiga att ha rätt omläggningssaker. Nu gör det inte ont att göra omläggningen o tvätta rent.. Det suger stenhårt att göra det o jag har tusen saker jag hellre vill göra (tro mig) Men då tänker jag så här. Flisen har gått igenom tusen ggr värre saker än detta. MÅSTEEEEEEEEEEEEE fixa detta, det är ju bara så.

glad dag

Jag försöker fylla mina semesterdagar o Flis sommarledighet med glada dagar. Upplevelser, skratt, utflykter, lek o framförallt BRA dagar oavsett väder el vind. Funderar på att ta med min pärla till leklandet imorgon, el varför inte bullbak el blåbärsplockning.. bra dagar ni vet...

aj på the ben-area...

Vill man bli fin så får man lida pin el? På allvar eller?? fiiiiifan vad jag skar mig i benet igår. Skulle möta bästa Karlsson i staden o åka lite båtbuss, äta sig lite gott o tja.. bara ha lite tjejhäng hon, Flis o jag. Fick för mig att raka benen på snabbast möjliga tid, för tiden bara sprang ifrån mig på fm då ByggareBob o jag fortsatte med målandet. Tidsbrist=snabbdusch=bäddat för olycka av ngt slag. Jiiiävlar vad jag skar mig på ren svenska. Det blodade något så fruktansvärt, ja nästan så man behövde söka läkare liksom (el..tja ni ser vart jag vill komma med detta va?)Lindade en handduk kring benet o skuttade ut för att hämta plåster. 1 plåster, 2 plåster.. 3 plåster på benet så verkade det vara lugnt. Hade ont igår. Det sved på benet. Idag.. Tja, men idag ska det väl vara bra o läkt el?? El inte. Står o plockar in frullen å inser att det känns som ngt rinner längs foten.. o ja. Det rinner blod. Fuck. Det har itne läkt alltså... Gillar inte tanken, men jag måste nog byta plåster tror jag minsann.. (försöker fokusera o tänka att Flis har gått igenom saker som är 1100 ggr värre än att byta plåster..men det är tufft.. o fiiifan va ont det kommer göra)

när magen gör ont...

då vill jag ha proviva mango.. riktigt bra grejor!

19/7

Idag har vi gjort: Målat vidare på huset (TEAMWORK med stora bokstäver), haft lite egentid på Bergvik, spelat minigolf med lilla familjen, träffat Karlsson en snabbis (mer häng imorgon :)Träffat Pauline o Jonas för en fika, hem o grilla o vina lite, Fick besök av Josefine o Ryder. Kul dag. Det här är den riktigt bra semester.. för vet ni, bra el dåligt väder.. det spelar ingen roll vilket väder det är.. det blir vad man gör det till.

19/7

Har ByggareBob o jag hållt ihop o 8 år. Som jag skrev på kortet som sitter i hans blommmor.. För 8 år i med och motgång, för 8 år i glädje och sorg och för 8 år tillsammans.. DU O JAG..

19/7

Är Sara-dagen.. bara så ni vet :)

pyssel

frigolit från Byggmax o vanligt tyg fr tygaffären... tadaa där blev en tavla!

jaha, så börjar det bullra i magen igen då..

Det är måndag, och ingen dagvård inplanerad. :( El :) det beror på hur man ser det. Jag är orolig. Klumpen i magen är inte att leka med. Likaså alla dessa hjärnspöken som cirkulerar i huvuet o säger "tänk ooooooom..." Om man ska se det från det andra hållet så är det ju skönt att slippa sjukhuset en måndag o som goaste Anna sa " vi bor inte i Jukkasjärvi, dvs läkarna finns inom en snabb bilfärd o ett samtal bort!". Joooo, jag vet. MEN. Har skrivit det förrut o skriver det igen. Man (läs jag) behöver höra didära orden som man alltid får höra varje undersökning. Det är tryggt. Att inte få ha sin vanliga provtagningstid o stund hos Emin o läkarundersökning på dagvården, å en stunds lek hos lekterapin...det är inte tryggt. Det är läskigt oroande. Känner mig själv alldeles för bra i o med hur jag hanterar min oro o till viss del ångest inför Flisens sjukdomstillstånd och jag kommer syna mitt barn i sömmarna så att säga o minsta lilla ovanliga blåmärke, ja då ringer jag in till sjukan. Det är en lyx. En vecka i funderingarnas tecken. Shit.

bra gjort!

Idag åkte byggarebobbabrallan på igen för lite mer målande. Tur är att färgen torkar snabbt för herrejäflar vad det regnat ute idag. Jag klappar mig dock på axeln för att jag vattnade alla trädgårdens blommor (innan ösregnet..bra gjort!) för just då var det ruggigt torrt i marken. Jag klappar mig på axeln för att jag tvättat 2 maskiner med tvätt o de hänger på tork här o nu. Jag har tom bytt gardin i vårat sovrum o hunnit hänga med Flisen i lekparken en stund. Vi såg att det hade börja komma mkt MKT blåbär i vår skog igen. LYCKA! Nu ska vi ut o å plocka smulan o jag. Vi var bjudna till Krp för tidig middag. Mumsig köttgryta o klyftpotatis, sallad o bröd.. Mumma. Jag o Flis fixade en blåbärspaj o tog med oss. Gissa om det var uppskattat, ojojoj. Mer=? Det har varit en produktiv helg. Imorgon har jag 2 ärenden. 1. Byggmax 2. Tygaffären/Ikea. Nyfiken?? Haha du får vänta på svar. Kommer med bildbevis lite senare. Mitt projekt som står i gargaget, står för närvarande bra i gargaget. Min fina pappa köpte en nyckel så vi kunde öppna skåpluckan som var låst. Fortsättning följer. Känner att jag lyckats med bra saker denna helg. Träffat människor som betyder massor för mig. Bra helg helt enkelt

kärlek o såntdära

Har ibland.. känt att jag frågar mig själv "Sara, vad är kärlek i dina ögon=?" Som jag har tänkt på det då. Ojjojoj. Kärlek kan ju vara så mkt. Kärlek mellan människor, föräldrar/barn, husdjur, passioner, hobbys, kreativitet och framförallt vänskap. Å mycket mer såklart. För vad som är "självklart" i mina ögon, kanske inte alls har någon logik i dina ögon. Eller? I alla fall. Efter allt som jag o ByggareBob gått igenom. A-L-L-T inte bara Flisen o allt kring henne. Så tja frågan har korsat min väg flera ggr under våra år tillsammans. Många olika svar har det också blivit, men idag.. idag fick jag en typ uppenbarelse. Vi målar om vårat hus. No more yellow liksom. Wiii!! Å vi gör det tillsammans. Kladdpelle o jag. (Ja, han kladdar mer med färg än jag), å mitt i vårat osnyggaste väsen så är vi ett team. Långeman målar däruppe o jag därnere på brädorna. Teamwork. Vi fixade en långsida på noll minuter (kändes det som) fram med 2 mysstolar o fram i solen. Jag drog en lättnandes suck.. fan va vi är bra du, sa jag.. Ja,sa ByggareBob.. vi knäcker en öl o skålar på det. Precis där. VI är bra. VI VI VI!!! Det är en kärleksbekräftelse i mina ögon om något. Jag känner också en enorm kärlek till mina fina vänner. Många är ni, några få lite närmare mitt hjärta, men alla vänner ger mig stor glädje och lycka. Tänker på CHRIS MEDINA.. WHAT ARE WORDS... och känner hur den träffar mig rakt i hjärtat. När jag säger att jag älskar er mina fina vänner och familj så menar jag det. Kunde jag lyfta er sorg, oro och ångest så skulle jag göra det.. men under tiden säger jag att jag finns här om du vill gråta, skratta, bolla tankar eller bara småprata <3

paus

Paus med det fina vädret alltså. Det regnar nämnligen idag, el tja.. här i alla fall. Var ju i M.skogen igår, det blåste o var lite lagom ljummet ute. Burr tänkte jag då, men döm av min förvåning när jag ställde mig på toa (i det där braiga o smickrande ljuset ni vet...) o inser att jag har fått värsta raggarbrännan på armarna efter mitt linne. Solen tog fast den inte riktigt var framme. Gött! Idag, what to do what to do? har lite vajjsning med magen idag känner jag TROTS att jag skött mig :( Tôligt. Flis kompis åker dessutom hem idag.. åh va ledsen hon kommer bli min lilla smulis.... Just nu bara väntar hon in polaren M så det kan lekas ett par timmar innan de åker hem. Jag funderade en snabb stund på om jag skulle baka bullar.. men nej. Inte idag tror jag.. ôrker inte det när inte magen är helt ok.

häng med sköna brudar!

Mariebergsskogen var som alltid fantastiskt. Min flicka myser o leker som aldrig förr.. helt underbart är det!

fiiiint skarä va

äntligen kom jag iväg till Linda på Grym salong. Blev så nöjd o fått komplimanger så man nästan blir rosa om kinden... tack snälla Linda, du utför mirakel med mitt trista o tråkiga hår!

prickstatus noll!!!

Det är ff prickstatus noll, o dag 26 i räkningen.. Gillar vi? Näpp, vi älskart! Hon klarade sig min lilla smulis. Otroligt men sant. Jag vill skriva ett stoooort tack till er alla som hållit en tumme o en tå lite extra länge för henne. Det hjälpte. Har en liten piggelin tjej som är svår att hålla inne, en liten granntjej mitt mot oss väntar ju också på att få leka hela dagen låång.

Mys i mammihjärtat

Tänk att det blev så bra??? Bara så lyckat! Så här är det. Grannen mitt mot oss har sitt barn, barnbarn och svärson här. Det ena barnet är jämngammal med Flisen och tycke uppstod på tja.. driekten. Jag har aldrig sett Flis leka så här. Hon säger att M, är hennes bästaste vän. Tjejerna håller ihop som ler o långhalm, helt underbart att se. River de huset? Tja fördmodligen, men det gör inte ett dugg, jag tar hand om det sen.. just nu mår mitt hjärta för gott att störa deras lekstund. Min fina flicka har fått en riktig vän.. de leker på samma villkor och kommer otroligt bra överrens. Jag är faktiskt rörd.. min flicka leker med andra barn.. Jag hoppas hon hittar tillbaks till lek med barn och vågar ta mer kontakt med barn i grannskapet. Hon har fått vara liten i vuxenvärld alldeles för länge nu. Det är HENNES tur att leka och välja vem hon vill leka med.

rekreationsresa

Resan till badhotellet var rekreation för oss alla 5 på olika sätt. För mig: ett sätt att lämna allt som påminner om smärta, ångest o oro. Samma för byggarebob, bara åka iväg o bara vara är inte alls ett bara för honom. För Flisen handlade det om att få vara som vilken annan 5 åring som helst. Ingen såg att hon har gått vägen genom helvetesgapet o ingen ser numera hennes dagliga intag av cellgifter. Vi behövde bryta vardagen el det som är här o nu för oss alla fall. För cellgifter o cancer tillhör ingens verkliga normala vardag. För våra vänner tänker jag inte skriva ut, men vi som ni behövde detta otroligt mkt. Fan nu sitter jag o tårarna bara rinner... igen. Cancerhelvetet har förändrat mig.. jag önskar verkligen att de hittar botemedel i tar fram vaccin snarast... ingen - gammal el ung, borde få utsättas för denna fruktansvärda sjukdom...

Hammarö-Göteborg-Fredrikshavn-Göteborg-Hammarö

I fredags åkte lilla familjen ner mot sköna Götet. Igen för min del. Inom loppet av en vecka så har jag passerat o besökt staden fredag, lördag o söndag v 26 o sen åka förbi staden tisdag v 27 o onsdag v 27 på brudarnas roadtripp till Ullared, i fredags åkte alltså lilla familjen till Gbg o via Fredrikshavn hem igen igår. Göteborg mötte oss med regn, som fan faktiskt. Jisses vad det hällde ner när vi kom fram till Ballerina o Patrik. Flis hade en liten startsträcka, sen var hon sig själv o mkt till heeeeela resan. She loves B&P. På riktigt alltså och mycket. Flis o Patrik blev ett radarpar utan desslike. Där han var var också Flis. Lite Baloo o Mowgli liksom. ByggareBob hade en betydligt längre startsträcka. Väry long startsträcka :( Nog om det. Underbar mat alá grillmäster Puttrick o potatissallad alá Flis så var fredagsmiddagen en given hit. Det bor en svart liten vovve hos Ballerina o Patrik som heter Kenzo. Flis gillar aloooot, men vågar inte riktigt komma så där mysnära då den goa vovven kan bli lite för mkt för henne. Jag tokgillar vovven, han är bara helt lagom liksom. Gillar kram o gos, hoppar inte och lyssnar när han får instruktioner. Den bästa sortens hund alltså. Lördagmorgon, alla var förväntansfulla på båtresan. STENA DANICA here we come. Vi skippade bil, utan parkerade den på Sverige-sidan så vi gick ombord alla 5. Båttur: Flis älskar båt, enarmade banditer o ja vi vet att det är åldersgräns, men säg en unge som inte får spela för sina föräldrar? Nä, trodde just det. God mat, det allra bästa sällskapet, sol.. 5 plus för det. Maten var såå god, de hade en Brieost som var to die for. Ok, så här är det. Ingen laktostablett i världen hjälper då jag vill ha en bit (typ en kvarts tårtbit)o min mage fövandlades till magen from hell. Tro mig. Jag tror mig uppfunnit en ny sorts drivmedel till bil.. LAKTOSGAS minsann.. jissses.. Måste ge mig med att äta ost, det funkar liksom inte. Inte alls. I alla fall. Efter en liten stros på Fredrikshavns gator så fick vi tillträde till badet. WOW. Det var en hit på så många sätt o bilder kommer. Jag lovar. Kvällens middag på en liten lokal resturang "California" var riktigt dålig. Ät aldrig där. Fruktansvärt dålig mat, service och dyrt. Blä. Natten kom o efter natt kommer ju dag o som vi var laddade att hoppa i plurret igen.. El inte. UR FUNKTION? WTF?? Jodå.. NÅGOT hade gått sönder o ingen kunde säga ngt om ngt. 14.30 skulle färjan gå hemåt. Det innebar att vi var tvungna att vara på terminalen senast 14 då incheck stängde. Flis var översiggiven. Tro mig. Åh så ledsen att inte få bada. Efter en låååång väntan så kom det en kille o gav tummen upp o Flis, Patrik o ByggareBob hoppade i plurret i ca 1 timmes tid. Inte mycket badtid, men smulisen var riktigt nöjd. Ballerina o jag satt i en varsin solstol o njöt (o fick lite ensamtid <3). Båtresan hem: Sol, shopping, god mat (återigen, fast denna gången utan ost..)o många många skratt. I Gbg vart det en överlastad bil som tog sig genom staden till Eriksberg o det var med en stor sorg i hjärtat som vi lämnade våra fina vänner för att åka cirkus 25 mil till Ö:a igen. Hemma igen runt 22, borta bra men hemma bäst. Men jag saknar redan min Balleina <3

borta bra, men hemma bäst

Med de orden säger jag god natt o på återseende imorgon

åka sig lite bil kanske?

Jamen guuud så trevligt med en lång bilresa igen. Tack o lov så väntar de bästa på oss i Göteborg :) har en förväntansfull liten dam i baksätet som toklängtar efter sem, båt, Ballerina, Kenzo o Patrik

52 varor, husvagnen, extrem toa-noja och roadtrippen

Fick följa med mig hem fr Ullared denna gången. Är riktigt gôrnöjd med mina inköp o Flis är helt salig över sina saker. Köpte inte så mkt till henne (trodde jag) men när jag packade upp så suprice.. det var visst både det ena o andra till henne. 2 julklappar som jag är dönöjd med, sen bra o ha saker som underkläder, strumpor, duschcreme o hårspännen. Tänkte ge er ett axplock av vad som kom med hem. Håll i er nu:plaspåsar, tvättmedel, deo, schampo, balsam, duschcreme, mascara, nagellack, 2 klännningar, ett nattlinne o ett par mjukisbrallor (till mig)strumpor, trosor (ULLARED logga :) 2 ljuslyktor size större, 2 mindre ljuslyktor i betong o 2 småvaser i betong med 2 buxbomsbollar på/i, gardiner, sängtopp, fotoramar, canvastavlor*3 och mkt mkt mer. Som vanligt blir man lite bitter när man går ut ur varuhuset o tokångrar att man gick förbi en vara som egentligen borde vart med i korgen.. för dagen efter så är den ju givetsvis slut. Men i´ll be back Ullared. Utan gubbe o barn i släptåg.. Det här med o shoppa med mina girls var ju 7000 ggr bättre alla ggr! Husvagnsoskulden rök också. Nä... inget snusk, men jag kan nog på fullaste allvar säga att jag ALDRIG i mitt minne kommer ihåg att jag någonsin sovit i en husvagn tidigare. Nu har jag gjort det. 1 natt. Jag blev inte husvagnsbiten what so ever, men jag kan förstå tjusningen i det, för det är lite charmigt o småtrevligt trots allt. En sak som är liiiite tôligt är ju min totala toa-noja deluxe. Jävlar i havet vad jag HATAR att gå på offentliga toaletter. Faktiskt. Det ryser i mig när jag tänker på det tom. I alla fall. Första toa-stoppet vart i Säffle där vi intog kaffe o lite frulle. Skulle vara sådär duktig o förutseende o kissa INNAN man blir sjukt kissnödig efter vägen. Öppnar första dörren o stänger DIREKT.. någon har sprutlackerat hela fucking toalettstolen. VEM ÄR SÅÅÅ DÅLIG I MAGEN PÅ EN OFFENTLIG TOA ELLER??? Gick till kassörskan.. Jag sa: "Städa på toaletten, den är totalt sprutlackerad o det ser förjävligt äckligt ut!" Hon sa" Jaha, så här tidigt?" Eh va??.. jaja.. Vi åkte vidare. Andra kisspaus vart på campingens offentliga toa. Helt ok, trots att jag tycker att det luktar bajs och äckeltvål omvartannat. Vi tog en kissbrejk i Ljungskile på vägen hem, på en mack. Fråga: Varför är det kiss på golvet? Vem har så svårt att missa hålet liksom=? Å varför VARFÖR städar ingen upp det, utan bara lägger papper över det? BLÄ. När vi kom hem vart jag så akut toanödig och nästan lyrisk över min toalett så där satt jag förmodligen längre än vad jag behövde :) Roadtrippen i sig var guld. Resan är ju lång, men tre goda vänner pratade, pratade o pratade lite till. Lägg till lite music o skratt så gick resan sååå snabbt. Var trött som grisen igår. Värsta huvudvärken också, men bara en kopp kaffe är itne ok på en hel dag.. så är det ju bara. Idag, bara lugnt med min Flisfis. Vi ska packa ikväll, för imorgonem åker vi åter mot underbara Göteborg. Denna gång till Ballerina o Patrik, badhotellet i Fredikshavn o minisemester med relax på schemat.. Intensiva dagar för fröken H.. men jag gillart!

on the road again

Jamen då styr vi den extremt välfyllda volvon mot sköna Värmland igen. Slutnotan.. eh..jag spräckte inte min limit på 3000 kr alla fall. Typ 2500 hamnade det nog på. Åh vilka saker jag fått med mig hem. Ohojoj :) packar upp påsarna imorgon så ska jag visa mina fynd! Jag har tom fixat 2 julklappar åt Flisen. Ullared liksom.. i will be back! Det lôver jag. Sitter i liten shoppingkoma/matkoma/trötterkoma här i baksätet.. sova sig lite kanske?

man ska ha husvagn

en natt i husvagn funkar jämt alla tiders. Nu ska vi ladda med frulle o sen gör vi shopping i varuhuset del 2. Vi älskart!

on the road

jajjamensan nu är Girlsen på väg till shoppingmeckat Ullared!

Vart ska man börja?

Helgen var allt o lite till faktiskt. Tågresan med girlsen gick utan problem el förseningar.. men så åkte vi ju inte med SJ heller. Skumpigt, skramligt o varmt ja men vad gör det när man faktiskt kommer fram på utsatt tid? På tåget pratades det gamla minnen och självklart om helgens stora planer. Det var möhippa för vår Fia på lördagen. HELA lördagen. Men först mer om fredagen. Girlsen sov hos Gela (en kompis till oss alla o tärna till bruden), men jag sov hos min darling Ballerina. Fina fina Ballerina. Vi strosade genom staden Göteborg och tog älvsnabben över till Eriksberg. Dofterna, människorna och atmosfären i sommarstaden är fantastisk hur du än vrider och vänder på det hela. Gillart skarpt. Massor av härliga samtal och Kenzo-gos så gick vi ner till en lokal resturang o käkade middag. TOPP!! En kvällspromenad senare så var vi hemma igen. Spänd o förväntansfull över lördagens bravader så var det riktigt svårt att somna. Klockan skulle ringa 7,15 men jag sov som vanligt pissdåligt när jag vet att jag ska upp till ngt speciellt. Ringde taxi o begav mig mot station 1. Slottsskogen o frukostpicnic. Lite regn/duggregn gjorde faktiskt inte så mkt, vi satt under en fin gammal ek som gav oss skydd. Efter det tog vi sikte på Säve o "FÅNARNA PÅ GÅRDEN". Det var bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Tänk er Fångarna på Fortet i lantlig stil ala bondgård. Vi fick svida om till ett blåställ, en overall alltså o gummipjucks. Sen bar det av i 2 lag, röda o svartalaget, för utmaningar som inte var av denna värld. DVS, ta dig över en bäck genom att klättra på två linor o förflytta vatten genom en slang o 2 glas, hjärngympa när vi skulle bygga ihop ett litet timmerhus (totalt omöjligt för visst lag..)vi lekte blinda får med halvt döv och stum bonde som med genom ljud (tänk mu, bä, gnägg osv) skulle ta sig till en fåra och samlas ihop på mesta snabba tid. Tänk balansgång på stubbar med 2 plankor, inte så svårt kanske men sätt då till ett hårt gummiband kring fotlederna o testa igen. Tänk hjärngympa/balansgång o förflyttning av sågspån i flera zinkhinkar efter vägen cirkus 20 meter. Tufft. Tänk en stor planka med hinder på och sen ska du balansera en tennisboll genom banan för att sen få igenom den i ett hål ala hästsko..lurigt. Mkt mkt kul fick vi göra denna dag. Men 2 saker lärde jag mig om mig själv. 1. jag är mörkrädd 2. mörker o trånga utrymmen ger mig svår klaustrofobi.. på allvar. Detta pga. I ett stall som vi gick in i tog en lekledare ner en stege från taket. Öppnar en lucka i golvet o säger.. varsågod o gå ner. EH..NEJ! NEJNEJNEJ.. Frågar.. Vad finns det där nere (typ orm ala fångarna på fortet tänkte jag), ingen orm sa hon, men kanske lite spindlar. Ok det gör mig inte mkt så jag klättra ner. Kommer ner till en jordkällare o inser att det är totalt jävla bäcksvart. Sen är det meningen att vi ska kräla på golvet o leta efter saker som vi ska ta med oss ut.. Eh, eller hur att jag gör det eller? Jag klättrade upp. Punkt slut. Blev lite förvåndad över att jag reagera så starkt på detta men fine. Nummer 2, lada nr 2. In i hö.. (vet ni att det kan finnas ormar i hö?...) ett återigen bäcksvart rum o dörren stängs men instruktionerna.. Klättra upp för stegen o håll i tampen/snöret- den leder er framåt till målet. Jo tjenna. Inser efter att jag klättrat upp för ett snöre att jag ska in i en liten trätunnel/lång låda. Oh fuck. Jag fick panik. DE LUXE. SAAAAAAAAAANDRAAAAAAAAAAAAA.. vart fan är jag, o var är duuuuu????? Shit alltså, så jävla jobbigt om jag ska vara ärlig. Mörker o trånga utrymmen is not my grej. Men i det stora hela så var tiden på gården så fruktansvärt rolig, minnen för livet helt klart. Efter det åkte vi lite villovägar för att slutligen hamna i en studio, Fia skulle spela in IFK´s Gbg supporterlåt "snart skiner poseidon.." Gudamejja va duktig hon var vår Fia. Sen bar det av mot lite förfest (med dusch) innan det var dags för käk. Käket intogs på Manâna, en Tapasresturang som får 10 av 10 möjliga. Jummi. Min knäppa mage la självklart av någonstans under dagen o efter middagen tog det tvärstopp. Vi tog en prom till ett dansställe o dans/hopp/skutt gav mig magproblem ALLAN så jag tackade för mig o tog en taxi hem. Tror minsann att jag var den fräschaste av oss alla igår efter allt vi hade petat i oss att dricka under dagen... Söndagen blev en vilodag (som sig bör) o Ballerina o jag tog en mysfrulle o sen älvsnabben in till city för lite spontanshopping (jag hittade en bikini..bara sådär.. vad är oddsen på det liksom? O en långklänning..)God smaskig lunch och en massa goa skratt o samtal med bästa Ballerina så var det dags att åka åter mot Karlstad. Saknade min lilla fis väldans mkt.. å detta med prickarna gör mig galen, men tack o lov så har inget hänt än o idag ska vi till sjukan igen. Till infektion, för sjukhuset vill inte ha in vattkoppor Konstigt va? Nu är jag hemma. Dricker mitt kaffe ute på min altan, lyssar på skogens brus och fågelkvitter.. Längtan till Gbg är stor.. Mkt stor.

Göteborg i mitt hjärta

Älskar Göteborg med allt som den underbara staden har att erbjuda. Människor, ställen, vattnet, affärer, maten..och vännerna såklart. Min underbara Ballerina, mitt liv berikas av din vänskap. Du är en fantastiskt underbar person och god medmänniska. Jag unnar dig bara det bästa och bästa nog i detta liv. Igår var det möhippa för Fia. Heldag i Gbg med omnejd. LOVE IT!!! Men nu är jag så sjukt kramsugen med min lilla familj, hörs imorgon.. (ps..prickstatus noll.. era tummar är ju suveräna.. håll dom lite till bara)

RSS 2.0