karaktär..sådär..igen.

Hatar min karaktär just nu. Det är Godishögtiden nr 1. Vi vräker i oss. (Jag försöker intala mig att plankan 3*30 dagligen sek gör liiiiten nytta)

privatlektion i byggandets ädla konst?

Ja, jag vet. Jag bor ju ihop med självaste ByggareBob. Men det räcker inte. Jag vill också. Lite trist är det faktiskt att inte vara betrodd med hammare och spik. För precis så är det. Frågade mannen på gatan härhemma, han som verkligen är riktig byggare om en privatlektion. Han kollade på mig helt frågande. Får nog fråga någon annan. Anna kanske? <3
Är ledig fram tills på torsdag nästa vecka. Herrejävlar vad jag ska sätta upp saker på väggarna denna vecka som kommer. Bildbevis.. kanske. Beror på om jag får till det med mobilen liksom.

Kick some dåligt självförtroende ass

Igår gjorde den inre gudinnan en frivolt och ett redigt fuck you tecken mot dåligt självförtroende och konflikträdslan. Hell yeah! (Sen tog det slut på euforin och jag vart matt, spak och i känslomässig obalans.. men satan i gatan va gött det var att få ur sig det)

Helgen

Åkte på lördag fm till Göteborg. Där det är vår btw. Noll snö.
Lilla guddottern fyllde 1 år igår och kalaset var på lördagen. Älskade lilla fina <3 1 år redan.. önskar dig kärlek, visdom och glädje. Jag kommer stå vid din sida älskade barn för att vägleda och stärka dig livet ut. Gullungen älskade lilla pärla.. ses snart igen <3

hemmadag

I fredags var det min tur. Vaknade med huvudvärken från lång-bort-i-stan och tät i snoken. Alternativ? Stanna hemma, c-vitaminboosta o sova. Helgen skulle ju spenderas hos finaste guddottern <3 (som den också gjorde).
IDag är jag hemma med Flis. Tveksamt fall av sjukdomstillstånd. Detta gör min nojja och oro ganska dramatisk, men jag försöker hålla huvudet kallt. Hm.. får ta ett snack med Flis lärare tror jag. Orosfjärilarna i magen försöker säga ngt.
 

Rörd, helt utan ord

Till min fina vän Josefin, tack snälla för idag. Det var en underbar överraskning.. Jag är mållös och tacksam! Du är fantastisk <3

shopping

Shopping med Flis är inte lätt. Hon gillar.. allt som jag knappt kan titta på utan att grina illa.. Aloooot of mönster is the thing. Favoriten just nu: Leopard. Hotpants och typ oversize tröjor. Nu var det dags för en baddräkt o partystrass till discot imorgon kväll. Åh crap.. Antingen är det så att min lilla har allt modevett o jag har som alla vet inget modevett,stil el smak. Eller så äsch.. hon får bära vad hon vill om hon känner sig bekväm med det. Grå hårstrån lär det komma på mitt huvud oavsett hennes klädsmak. Just det. Hon VÄGRAR POLARN OCH PYRET av en enda jäkla anledning.. "jag tycker inte att märket är snyggt".. Märken.. hm. Är det nu det börjar for real?

förra torsdagens dagvårdsbesök

Förra torsdagen var det dags igen, vilket påminner mig om att jag måste ringa dagvården nästa vecka och boka ny tid. Vi är där var 6:e vecka nu. Det är länge. Men jag litar på att läkarna kallar oss oftare om de anser det är behövligt. Flis har varit lite sliten ett tag. Feber och förkylning omvartannat.. Ja, vabbuari.. :( Men ändå liksom. Jag gillar inte feber på Flis. Är alldeles för rädd varje gång att det ska vara ngt annat som ligger och lurar... Provtagning hos Emin gick såklart jättebra. Han har ngt som ingen annan har..och han har vunnit Flis tillit och därmed min. Vi gick upp till lekterapin och träffade U. Det var längesen. Som en annan livstid sen. Men som alltid lika go och tillmötesgående. Proverna visade en förhöjd crp (infektionsvärde) i kroppen.. ujuj här började jag få hjärtklappning... men sa dr Å, som sagt det har varit vabbuari.. OROLIG? ja.. mer än vad jag vill erkänna.

löve the feeling

Idag var dagen med stort d. Dagen jag kommer minnas el hoppas att minnas länge. Fick nämnligen en tillsvidaretjänst idag. JAG!!! Äntligen min tur!

Mello-dans


RSS 2.0