supersöndag

Okej, då var jag här.
Denna blogg kommer handla om mig, min dotter, sambo, mina underbara vänner, studentlivet på Kau och självklart resten av dom som finns i mitt liv.
Detta är en supersöndag, enbart för att min gums Jossan fyller 26 idag!!! Grattis vännen, tack för igår, det måste vart en lyckad kväll för jag har lite dagenefterhuvudvärk ...*S*
Lilla E, min andra lilla prinsessa, tant S kommer alltid finnas nära dig. Min lilla skyddsling *puss*

Jag och min lilla dotter Flis ( heter inte så men har en massa goa smeknamn på henne) har varit på promenad och matat hästarna som finns ca 100 meter från vårt hus. Flis har en skräckblandad förtjusning när det gäller hästar. Mycket fina, men mycket stora djur..Ska tillägga att hon blev lite sur när ponny åt upp hennes morot...*S*

Idag funderade jag på att sy gardiner, har faktiskt varit till ikea o köpt lite "innepinne" tyg som jag tänkte göra ngt snyggt av.  Hade även tänkt att baka lite, men nej vid närmare eftertanke så blir det inte idag.
Ska ringa gumma nu. Hon är underbar, hennes son är min lilla prins o hon vet allt om mig o tycker om mig ändå*S*
Imorgon är det skola. Det är kul, naturkunskap, mja inte så kul även om det är intressant. Evelina.. imorgon har vi en ny dag på oss o reta folk till vansinne : )
Träffade förresten en lärare vi hade i den förra kursen på coop häromdagen. Jag säger bara tack B för dom otroligt varma orden om mig o tack för att du är en sån varm och genomsnäll människa.
Där stod jag i kassan, helt högröd i ansiktet o bara tog åt mig allt positivt hon sa. Dra mig baklänges på en liten vagn, det här med lärarprogrammet är nog bland dom bättre val jag gjort i mitt liv.
Coolt.

Kommentarer
Postat av: josefin (även kallad josé på jobbet)

välkommen gumsan! Va roligt!!! Är lika förväntansfull varje kväll av att läsa vad folk skrivit... Tusen tack för igår, mysigt som bara den. Nu ska jag gå ner o vänta på paketen!!! Puss på er

2007-11-18 @ 14:27:34
Postat av: Evelina

vad roligt att du har en blogg! Har också en där jag skriver om inredning och livet... :)
Var det B, vår härliga bildlärare du träffade? Hon bor
förövrigt ett par våningar under oss, i samma hus! Sammanträffande!
Ja imorgon är det nya tag i skolan...tur vi håller ihop du och jag ;-)

KraM!

2007-11-18 @ 17:37:48
URL: http://peaceofcakeblogg.blogspot.com
Postat av: Fia

Hej vännen!!
Vilken fin blogg du har skapat. Ska bli kul att
föja den.. Vi måste dessutom ses snart, nu var det alldeles för länge sen...
Puss och kram

2007-11-18 @ 19:42:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0