Slit och sliten

Vilken dag!!
Började dagen med att försova mig så Flis vart sen till dagis med en timme. Satt o kollade igenom del 1 på energiformer föreläsningen via nätet. Hoppla vilket myrkryp det blev, varför sa hon inte, ta 30 min rast och sprattla av er ltie o kom tillbaks med  full koncentration!? Jo, jag har hittat pausknappen på skärmen, men det var lika bra o få det gjort.
Till gumma för en kopp kaffe.. tack och du, jag finns här för er.
Till stan o luncha med Fia, hur mysigt som helst. Alltid underbart o träffa dig, du gör mig så glad inombords..love you. Shoppade en julklapp till Flis.. Ja, dom är många redan nu *ler* jäkla kort som inte vill fungera ibland bara.. måste beställa ett nytt. Jag vet att det inte är avmagnetiserat.. jag har alltså varit flitig användare av det. Big spender! ojojoj.
Stressade upp till univeristetet. Inte bra o stressköra när det är underkylt regn ute. Har åkt av vägen idag :( men jag mår bra, Flis var inte med och bilen  är oskadd. Det enda som blev var att jag fick panik o blev faktiskt rädd. Huga.

Mår så bra av att ha Evelina i min grupp. Vet att du läser.. tycker om dig gumman. Du är för härlig.

Stressade igenom labben idag, synd för den var kul! Energiomvandlingar kanske inte låter så upphetsande, men det var faktiskt intressant. Mot dagis igen..Pepparkaksbak i huset.
Ok, hur många har testat att baka med en 1½ åring? Ärligt alltså? Pepparkaksdegen var överallt än på plåten som färdiga figurer. På golvet, stolar, kläder, håret, munnen ( som sig bör ) på mammi framför allt.
Vi fick allt med oss några hem tillslut. Flis vill inte gå hem från dagis längre. Hon älskar dagis o kompisarna o barnen. Jag tycker det är bra, bara Flis slipper vattkopper denna omgången. Jag hade själv ett helvete av detta hemska virus o är rädd att hon kommer se likadan ut.

Dagisfotodags imorgon, har packat väskan med klänning, fin tröja och strumpbyxor. Har även lagt ner hårspännen, hon har inte mycket hår men det går faktiskt o få ihop lite. Nu är det bara frågan om hur hon gillar dom?
Jag har testat med mindre bra resultat så den som försöker imorgon får svar.

Senaste nytt om Saradieten... jag har syndat. Usch, nu hänger jag ut mig själv och skvallrar högt. Fy skämmas på mig o skärpning.. Knappt en månad kvar tills min skräpvecka börjar...Kom igen mammi S, bara knappt 3 kg kvar för fasen till delmål nr 2. Suck, att man ska vara så svag ibland..:(
Nu är jag sliten efter denna slitdag. Ska krypa upp i soffan med Bryson o läsa lite tänkte jag.
hejjda´

Kommentarer
Postat av: Evelina

Vad snäll och go du är :-) Glad att vi hamnade i samma grupp, gör det hela lite roligare! Ha en bra helg, gumman så ses vi på måndag!

2007-11-29 @ 20:48:07
URL: http://peaceofcakeblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0