funky fredag

Det är något visst med fredagar. Det känns som att hjärnan går på lågvarv när det gäller att ta in info, fast på högvarv när man funderar på vad man ska göra i helgen.
Haft en bra föreläsning idag om Cellens urstprung. Japp, sånt håller jag på med nu. Vi säger så här, jag kan inte mycket m er än vad jag redan kunde innan kursen började. Beror det på mitt bristande intresse för naturvetenskap eller att jag bara inte fattar- det vet jag inte. Men, det jag kan säga är att det är roligare denna gången. Jag har hört sakerna föreläsarna och lärarna pratar om tidigare, men nu är det ju faktistkt lite roligare att lyssna.
Ok, inte kul att höra astronomitjommen prata om världens undergång, men en liten ögonöppnare om hur små vi egentligen är här på jorden.
Så var det med det.

A och K ska ha beis igen *kanonkul!* Grattis lilla L som ska bli storasyster.

Det snöar ute som bara busen, men mamma.. vet du vad? Vi har vinterdäck på bilen och kommer oavsett vad du säger imorgon.

Hade en sån konstig dröm inatt. Drömde att jag stod på en scen och sjöng, sen när jag var klar var det ingen som klappade utan folket bara försvann. Inte gick alltså, utan bara försvann. Det är taskigt för jag sjunger helt okej.
Hm, drömmer jag samma sak inatt så ska jag skälla på min publik. Punkt slut.

Ja, jag ska sätta mig o plugga lite... varför tar denna BoR uppgiften mot för?
tungt, men bara o bita ihop

Kommentarer
Postat av: Elinkan

Ha...du har alltså hört om urcellen Ellen! Ha...fasiken vilken tråkig kurs det var. Sitter själv med svenskan nu, ska skriva en saga. Ha...jag skriva saga. Nja...det vet jag inte om jag vill. Men den kommer handla om hajen Håkan. :) Vänta tills du får läsa denna kurs den är hm...lite ja säger inte mer. Kram

2007-11-23 @ 17:44:53
Postat av: Elinkan

Kom till facebook oxå här kan du bli kompis med Kirpalani, Pavlidou om du vill thi...

2007-11-23 @ 17:47:11
Postat av: Mari

Gud, vi hann ju knappt prata idag! Tiden rusar på och det är tomt i bilen till KAU nu när vi har så olika tider! Vi får ta igen detta. Ska nu rusa vidare till hämtning av innebandykillar, har redan lämnat+hämtat gymnastikflicka+ ätit lite pizza +handlat...på en o en halv timme! Sen är det helg...! Kramkram!

2007-11-23 @ 19:18:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0