ödmjuk inför livet

Vet ni att minsta lilla gör mig berörd o rädd idag. Rädd för att allt bara ska gå käpprätt åt helvete? (Flis har lagt sig nu, så nu kan jag svära igen..)Någonstans inom oss finns hoppet, optimismen och önskan.. Sitter i min soffa påskafton 2010. Senast igår bläddrade jag i en bok som heter Livet kan inte vänta.. Tre boksystrar..varav en dör innan boken är färdigställd... Ikväll bestämde jag mig för att titta på deras bloggar.. de andra två boksystrarna är också änglar nu tillsammans med H. Jag är otroligt ödmjuk inför livet. Jag vet att livet och en ny dag inte är en självklarhet.. det är en gåva. Att vara frisk och lycklig är inte heller en självklarhet, det är en önskan från varje unik människa. Jag kan erkänna att många ggr har jag trott att pengar kunde köpa min lycka..men inga pengar i världen kan inte köpa Felicia frisk. Min förtröstan finns i min tro, i min kärlek och förtroende till den medicinska vetenskapen. Jag hoppas, jag ber och jag är ödmjuk inför livet. Man får ta tillvara på livet här och nu, oavsett hur det ser ut för var o en av oss..

Kommentarer
Postat av: Jessica

Du har så rätt Sara. Man glömmer väldigt lätt bort att vara tacksam för det man har och inte önska sig någon annan stans eller något annat. Kram och styrka till dig o din lilla familj

2010-04-03 @ 22:29:27
URL: http://jessicawjohannesson.blogg.se/
Postat av: Sara O

Det är så sant som du säger det. Tyvärr tror jag att Mammon är mångas gud numera i dagens materialriska samhälle.

Men din insikt tror jag kan ge dig så många mer lyckliga stunder än vad andra i samhället har iom att dom aldrig inser vad livet är. Kramar!

2010-04-04 @ 10:11:12
URL: http://vaxlanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0