rödtjut time- äntligen fredag

Efter en tung vecka med jobbiga rubriker på många håll inte bara i skolan alltså, så är det på sin plats med lite rödtjut.
Mina tankar går till alla som behöver lite extra omtanke. Vänner som går igenom jobbiga saker, känner sig osäkra och behöver få känna värme från en vän.
Jag skickar en famn full av styrka, mod och medmänsklighet.

Har promenerat 3 ggr denna vecka. Träningsvärken finns kvar i rumptrakten o framsida av benen. Måste man stretcha även om man "bara" går? Tydligen.
Det var vägningsdags idag. Jag sket i det. Har inte varit så fullt diciplinerad denna vecka, dessutom älskar jag choklad o igår var det alla hjärtans dag o jag unnade mig det sliskgodaste som finns...marabouchoklad med daim. Typ en halv chokladkaka. MEN..jag gick faktiskt ut o tog en promenad efteråt så det kändes inte fullt så glupskt (heter det så, ser så konstigt ut när jag stavar, ännu roligare låter det när jag bokstaverar?!).
tar en vägning nästa fredag istället. Flis farmor sa att det syntes att jag hade blivit smalare, tack goa goa farmor...Det lever jag på hela nästa vecka.

Flis är i trotsålder typ 1. Hon gör saker som driver mig o hennes far alldels vetgiriga..VARFÖR liksom? VARFÖR hälla ut mjölk, vatten el juice på bord o golv? VARFÖR skrika o gnälla när man inte får som man vill? VARFÖR snälla Flis fis inte sova liiiiite längre på morgonen?
Väldens sötaste lilla smulis trots allt. Hon har ju mig lindad runt sitt finger. Det får gärna vara så, jag längtade så länge efter henne innan hon föddes så allt är värt det när jag vet att hon är min och att hon finns i mitt liv. Det är kärlek.
Ok nu börjar rödtjutet verka, jisses vad trött jag belv helt bara så där..
peace out alla goa människor ute i verkligeheten
hepp

Kommentarer
Postat av: Mari

Ett glas starkcider är inte heller helt fel, kan ju inte riktigt med att öppna flarran här hemma i min ensamhet. Henke har ju varit borta hela veckan och just denna vecka hade jag behövt hans närhet och kunnat få ventilera de tunga ämnen som nu dominerar på vår utbildning. Ändå är det inte något mot alla de små och stora barn som lever i detta helvete som vi ändå vara tittar in i och sedan kan vända ifrån och gå tillbaka till vår trygga tillvaro. Hoppas att vi kan finnas för alla de som behöver oss! Oj, ja nu börjar jag bli lite senti så nu hoppar jag vidare! Kram Sara, min goa vän!

2008-02-15 @ 21:49:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0