Avslut

Har en hel del o greja med innan det är dags att åka iväg så detta blir dagens sista..Sol värme o en glad flis. Man kan bara njuta av att se henne må så bra. Kanske bloggar lite senare inatt om det finns möjlighet till det. LIte nattfilosofi är ju aldrig fel..Jag kanske är så trött så ögonen håller på att falla ihop, så det kanske bara blir en massa rappakalja? Hahaha..eller är det då man är som mest logisk? ha det så gott

Mår lite underligt

Haft så där helt fucked up ont i magen idag igen. Usch, jag vet inte riktigt hr jag ska bära mig åt för att det ska ge sig. Sen har jag haft lite huvudvärk också, men lite kaffe gjorde susen o jag känner mig redan piggare. Detta gift som torkar ut kroppen..Hur kan man må bra av det??? Gott är det alla fall, även om jag tog bra många år på mig att lära mig att dricka det så var det värt väntan. Men som sagt, mår lite underligt, förmodligen lite oroskänsla i magen eftersom jag ska jobba sen. Det kommer ju gå bra för att jag jobbar med Helena o hon är jätteduktig. ME like alot. Får inte glömma att gratta henne på namnsdagen sen :) Planer på dagen? Jag måste sätta igång tvättmaskinen o plocka undan lite här hemma innan vi åker imorgon. Resplanen lyder: Hammarö-Örebro 1/8-2/8 Örebro-Eskistuna 2/8-3/8 Eskilstuna-Vingåker 3/8 Vingåker-Hammarö 3/8 Men som sagt. Jag kanske borde stänga ner datorn o börja greja lite istället... Maskinen sätter ju inte igång sig själv!

god morgon

Jag fick sovmorgon idag, jag ska jobba natten idag så jag behöver lite plus på sovtimmar innan jag åker iväg. När jag vaknade så låg jag som ett kryss i hela sängeDagen börajaden. Då sover jag bäst. Inga hinder, egentligen borde jag ha en egen dubbelsäng o henrik en 1.20 säng brevid såklart. :) Flis vart så glad när mammis kom upp. På tv gick Nyfiken o sambon låg halvdöd med datorn i knät. Ska väl åka iväg snart en sväng o fixa lite till minisemestern. Det ska bli så kul o jag ser verkligen fram mot den lilla roadtrippen.

Jippijej nu bär det äntligen av!!!

Nu är det klart. Vi ska till Eskilstuna till helgen o besöka parken zoo. Det ska blir så otroligt skoj o komma iväg (även om jag siktat in mig på Kolmården denna sommarn..) men det är helt otroligt skoj anyway så nu ska det tvättas o planeras (det som går). Åker till mamma o Örebro på fredag sen vidare till Eskilstuna på lördag o hem igen på söndag. Minisemester..Våran allra första liksom!!! Bilder kommer det garanterat att läggas ut :) Tack underbara KARLSSON som gör det möjligt. Det vankas grillning må ja lova...

Oväntat

Vi tog en tur in till stan på fm. H tyckte att det var dags för mig att kolla nya glasögon..Jo, det är dags. Det var dags för över ett år sen, men vem har råd att köpa nya glasögon bara så där`? Hade tänkt att en del av mina skattepengar som jag fick tillbaks kunde gått till glasögon..men så vart det inte. Det finns ju viktigare saker att stoppa pengar på. Jag hittade alla fall 2 par på Smart Eyes. Ett par diskreta o ljusa o ett par mer markerande o läckra. Måste erkänna att det var lite kärlek till båda bågarna.. Ska på synundersökning på måndag o då ska jag ha optikern som smakråd o kanske låna hem dem. Optikern sa så här.."ta båda, det är billigt!" Eh..jovisst för dig som jobbar då kanske. Jag är student o har knappt råd med ett par så piss off med dina spenderarbyxor råd.

Gääääsp...

Vilken natt. My god, flis vaknade mitt i natten o hade en mardröm. Skrek som om kniven satt i henne o det hjärskärande ljudet fick mig att springa in till henne o hämta över henne till min säng. Väl i min säng blir hon pigg :( o vägrar att sova. Jag tänker så här då...Henrik får söva henne nu så tar jag henne imorgonbitti. Dagen lär börja tidigt när hon sover hos oss. Fast även om det var min plan så har jag hört henne hela tiden när hon var igång. Å morgonen började tidigt gissa om. Fast inte av Flis. Min sambo satte igång o snarka (värsta tänkbara ljudet)när kl var 5.50. NEEEEEJ..va tyst. Jag puffar lite på honom över flis, ingen reaktion. Jag puffar o knuffar 30 min :( innan han vaknar till av en...hm..lite hårdare knuff/spark mot benet. 2 arga ögon kollar på mig o jag kollar grinigt tillbaks o viskar att han snarkar o måste lägga sig på sidan. Morr, grymt o sttöööön...Jaja. Tillslut så la han sig på sidan o precis när jag kunde somna om, då vaknar Flis. Dagen kommer bli lååååååång idag. Funderar på att åka lite båtbuss på fm. Vi får se :)

Eftermiddagsmys

Vi invigde eftermiddagen med en tupplur. Flis somnade rättså snart o jag kände att jag var tvungen att gå upp annars hade jag oxå sovit 1½ timme. När smulis vaknade så frågade jag om hon ville åka o bada. ALLA GGR, såklart. Bada är ju bäst. Nu när jag pallar att strutta runt på stranden o inte försöka tänka för mycket så går det ju bra. Vi packade en liten väska o sen cyklade vi iväg till mörudden. Det märks att solens strålar o värme har gjort vattnet behagligt o badvänligt. Det är såå skönt o ligga i o plaska. Flis har ju en badring o hon är absolut inte rädd för vatten. Tror att babysimmet var en helt superbra grej faktiskt. Bra investering. H mötte upp oss efter att en del av alla hans måsten hade uppfyllts o arbetats igenom. Sen åkte vi hem o jag lagade pastagratäng. Mums o alla tiders :) Kvällen infinner sig sakta men säkert å nu är det vällingdags för smulisen.. Bilderna?? Mja lite senare maybee..Har inte kollat mer efter sladden- Var är den egentligen??

bilderna

Bilderna kommer dröja tills ikväll..Hittar inte sladden som man för över korten från kamera till dator med..Kan flis månne varit i farten o gömt? Eller är det vimsiga jag som förlagt den..igen.

Flis o jag-dag

Pappa H är lite väl rastlös så här vecka 3 in i hans semester. Han mår fysiskt dåligt över att inte få ngt gjort. Trevligt. Semester ska man vila upp sig på o inte ha ångest över att inte ha tid för att renovera eller hjälpa andra att göra det. Men idag är jag ledig från csk så jag tänkte möta upp gumma inne i stan, så blev de planerna ändrade sista minuten :( Vi tog bilen till bergvik istället. Funkar det med. Helt skönt o svalt därinne dessutom. Shoppade till Flis såklart..Hittar inte ngt till mig när hon är med. Eller jo..Hittade en fin bomullsklänning. En grå men smocktopp. Halva reapriset dessutom. Den var jättefin tills jag satte den på mig..HALLÅ?? VEM HAR MONTERAT EN LADUGÅRDSVÄGG PÅ MIN RÖV??? Ajdå..den satt verkligen inte bra :( Men vad göra liksom? Den fick hänga kvar i provhytten. Sen åt vi lunch ute idag. El ute o ute.. Flis fick pommesfrittes o hamburgare (som hon inte ville ha) o jag åt en Subway..MUMS!!! Jag äter inte bra på sommarhalvåret. Det blir så sporadiskt o mest hämtmat tyvärr :( Middag lagar jag alltid, men luchen blir sisådär. Nu ska jag greja lite bilder o lägga upp här så ni får se vad jag/vi pysslat med i sommaren.

välförtjänt sovmorgon

Sov faktiskt till 9 idag. Det var längesen jag hade ro i kroppen för att göra det. Gårdagen var så hektiskt och det var jobbigt att jobba i värmen. Jag behövde vila ut ordentligt. Flis blev jätteglad när hennes mamma äntligen kom upp o jag fick en bamsekram o sen var det soffmyyyys.. Godingen :) Vet inte vad det står på schemat idag. Men jag vet att jag har 2 vänner som fyller år. Martin fylle 31 år!! Grattis gubbben Å Tess fyller oxå..Vet dock inte riktigt hur gammal..men grattis ändock :)

tänker inte

Jag tänker inte klaga på värmen, alla andra gör ju gärna det. Men måste bara säga en sak om värme+sjukhus+bomullskläder= SÅÅÅ DÅLIG KOMBINATION. Svetten har runnit sen jag kom till jobbet vid 13.30 o jag kom väl hem för 10 min sen. Jag måste bara duscha innan jag lägger mig ikväll, är en HOT mama just nu. Hahaha. Jag tycker det är kul för barnen att det är varmt så de kan bada o må gott i värmen, men jag lider med våra pensionärer. De klarar inte värmen o har oftast inget direkt att ta av i reservväg..Stackars. Annars är det lugnt. Min lilla family o jag ska åka iväg en sväng till helgen.. Ska bli himla mysigt. BErättar mer om det en annan dag..

Tjo hopp

Tjo hej..Tack för mig..nu drar jag till jobbet :) Ha en bra badardag!!!

Bilder

Utlovas. Jag ska lägga upp lite bilder imorgon..Har tagit lite fina sommarkort på min familj :) Men..ni får allt vänta tills imorgon

Morgon i huset

Japp, så var det morgon igen. Flis sov alla fall till nästa 7 idag, lite lyx faktiskt. Jag är glad varje morgon som hon inte vaknar innan 5.45-6.30. Dagen blir så lång o det tar ju en stund för mig att komma igång på morgonkvisten. Jag är ingen morgonmänniska. Jag gick upp tidigt idag med flis för att jag jobbar kvällen, det är skönt att komma igång o göra ngt med dagen. Japp, jobbar som sagt idag, börjar 13.30 (lite väl tidigt anser jag) o slutar vid 22. Vet inte om jag hinner skriva så mycket mera under dagen såå hörs vi inte mer idag, så hörs vi imorgon :)

badat, bränt mig o busat

Kokt kräfta varning utfärdas.. Mina arma axlar o överkropp är inte lycklig just nu. Har kletat in mig i kylbalsam..SKÖÖÖÖNT. Jag är trött, glad o helt slut efter dagens bravader. Mera bad åt folket!

hemma en sväng

Mest för att Flis ska få sova en liten stund. Väldigt liten stund. Vi är bjuda på mat om 6 min..men det funkar ju inte alls.. VI kommer när vi kommer. Jag köpslår inte med flis vila-tid. Det är bara så. Det blir dåligt med sömnen för henne idag o jag ser inte fram mot kvällen med henne om hon inte får sova en stund på dagen. Mötte upp Josefin, Jonas o Ella på stranden. Supermysigt alla ggr. Å gissa om vi badat mycket.. Jag är chockad över mig själv.

Å nu då??

Fick lite sovmorgon idag. Såå skönt även om inte jag sover längre än till 08.15 på sin höjd. Det har varit jättevarmt i vårat sovrum inatt o man sover så fruktansvärt dåligt då. Idag ska vi till ngn strand o njuta lite. Vet inte vart vi hamnar, man vill ju gärna ha både skön strand o sandbotten. Vi får se vart vi hamnar. När jag kom upp så stod altandörren på vidgalvel o flis springer runt alldeles nakenfis o njuter i det daggvåta morgongräset. Jag drömde precis innan jag vaknade att jag kom upp till ett färdigdukat frukostbord med ALLT på. Frukt, ägg, youghurt, flingor, frallor, rostbröd, kaffe skinka/korv/ost, marmelad...Alltså en sån där hotellfrukost. Åh..Döm av min förvåning när jag kommer upp o kikar på frukostbordet..TOMT! Åh..neeeeeej.. Åh vill verkligen bo på hotell snart. Mest för frukostens skull.. :)

Vilken kväll

En riktigt skön sommarkväll igår o jag var bjuden till gumma på ett glas vin. Artigheten säger 1 glas..Det blev lite mer. Vi pratade massor o ännu mer o vi skrattade något så kopiöst åt våran grej ;)Det var supertrevligt på alla sätt o vis. Tack goa gumma. Vi satt ute så gott som heeela kvällen, även när myggen blev lite väl påträngande. Åkte hem runt 00.40!!Cyklade fort uppför backen, burr lite småkyligt.

kvällens prick över i

Är inbjuden till gumma för ett (kanske 2 glas) vin ute i sommarkvällen. Åh va skönt det ska bli o komma dit o snacka lite skit :) Ska göra välling till Flis alldeles strax o sen så bär det av när hon lagt sig. Hörs imöra

Små ljusglimtar i vardagen

Det är allt skönt när man ser små ljusglimtar i vardagen. Just nu drar jag lättnades pust. Ok..Vet fortfarande inte hur jag ska lösa en del bekymmer men lite kan jag pusta ut alla fall... Mamma..ja du kanske kan hjälpa lite. Hör av mig om o när i så fall..Tack för att du finns o förstår..

Att orka

Hur orkar man ständigt vara på topp? Bekymmerslös, känna harmoni och vara glad? Idag är en sån dära dag. Jag orkar inte. Orkar inte vara glad, orkar inte städa, orkar inte vara Sara idag. Det är för mycket nu, jag känner hur det äter på min inombord och jag vill bara skrika rakt ut att nu är det min tur att få ett brejk. Inte från familjen, det handlar inte om det, det handlar inte heller om jobbet. Jag är glad o lycklig att jag faktiskt har ett extrajobb att gå till. Men jag ger så otroligt mycket av mig själv o det kommer tillbaks som en grov, kletig spottloska i ansiktet på mig. Jag är trött på att det aldrig kommer lossna för mig..Jag vill sååå mycket, varför blir det aldrig min tur????

Sommarbok 2

Vilken bra bok..Skrev lite om den igår, jag är supernöjd o plockade upp boken för att läsa så fort jag vaknade. Har betat igenom halva ungefär- ska definitivt läsa mer av Kajsa Ingemarsson. Hon är en bra författare.

God natt tills...

Tills min sambo dundrar hem. Vet inte om han cyklade eller tog taxi, men vilket oväsen han förde när han kom hem :( När han damp ner i sängen kändes det som en tryckvåg skulle skölja mig ur sängen..Hallå, visa lite respekt va!! Sen börjar det..snarkningarna som får det att dallra i fönstern. Suck. Vet inte hur många ggr jag puffade lätt på honom. Tillslut tröttnade jag o buttade rättså hårt o väste..."LÄGG DIG PÅ SIDAN!!!" Mutter, morr o stön..men han gjorde det ändå. Flis sov länge idag. Skönt för smulisen också tror jag. Nu ska jag göra en massa god frukost till oss. Pappa i huset lär ju inte komma upp på ett tag...

Underbar kväll

Innan vi kom hem ikväll så var vi hos min pappa o Christine. Jag fick låna 2 böcker o en ljudbok. Ljudboken sparar jag tills hemresan från Skåne om ett par veckor. Hade en himla trevlig kväll hos min pappa. H var också med en stund o sen tog han cykeln som vi hade med o åkte till Stefan o mötte upp honom för en helkväll i hamnen. Flis o jag åkte hem såsmåningom o låg o myste lite i soffan en stund med vällingen innan det var dags för sängen. Jag njuter av tystnaden o lugnet som infunnit sig. Det var otroligt skönt o sitta på altanen o bara läsa min braiga bok. Tack snälla pappa o Christine för en underbar kväll, hoppas maten smakade bra. Älskar er. 22.14..ska nog göra mig iordning för sängen nu o ta med min bok o läsa en liten stund till..Det är ju jag som ska gå upp imorgon så bäst att vara lite (en hel del) utvilad när min sötis ropar :) Sov så gott alla ni som läser.. kram

Tv-fri kväll

Guuuud va skönt med en tv-fri kväll. Vet inte när jag gjorde det senast, alldeles för längesen bara. Jag har suttit på min underbara altan o druckit ett glas vitt vin o läst en bok jag lånat av Christine. "inte enklare än så" heter den o är skriven av Kajsa Ingemarsson. Vilken bok..Wow..jag kommer lätt ta med den till sängen o läsa lite innan jag somnar. Tv lockar inte idag..

så är det äntligen fredagkväll igen..

Min sambo ska ut på galej ikväll o Flis o jag ska till morfar o Christine en sväng. Solbrännan har förbättrats på under dagen, eller har påbörjats under dagen. LIte skönt röd/skär..men det syns att jag varit ute i solen idag. Ska bli gôtt väder hela helgen. Äntligen sommarkvällar på altanen med ett kallt glas vin (med is..:) i hande:::

Nu är det klart

Jag är ledig 2 dagar till :) Heeela helgen, gissa hur skönt det ska bli på en skala..Ahhh

bubbeltime

Japp, nu bär det av till beachen igen.. I med lite matsäck å sen så drar vi fram till lunch. Ha en finfin dag..Måste ringa csk sen o kolla helgen. Lite blandade känslor inför att jobba/inte jobba..Gulp...Vi får se hur det blir. H ska till hamnen ikväll med lite polare så det blir en mammi/Flis myskväll. Gött..

Duktigaste smulis del 2

Som mamma blir man alltid stolt över sitt barn när det händer ngt stort. Visst är jag stolt över att vara hennes mamma typ 100% av tiden, men när det händer ngt som sagt så skulle man kunna gråta en skvätt. Hon kom till mig när jag gjorde rent toaletterna. "Måste bajsa nu mamma!!" Oj..Bäst o klättra upp på toa då sa jag. O genast kom det resultat. HON BAJSADE PÅ TOA!!! Min underbara lilla tjej var så stolt, fick hjälp att torka sig o spolade, sen gjorde rent själv med toaborsten o spolade en gång till. Inte illa pinkat tycker jag. Bra gumman.. Sen sa hon..måste bajsa en gång till..O mycket riktigt det kom mera.. Vad säger man..Jag är bara tokstolt.

ledig dag??

My ass heller.. Aldrig ska man väl hinna med så mycket som på en ledig dag. IDag började dagen 6.30 sen dess har jag tvättat 2 maskiner, hängt undan en massa rentvätt o det förstår jag inte varför fler inte gör i detta hushållet. Visst, en 2-åring bergär jag inte att hon ska fixa det men 32 åringen då?? Vi har varit o badat/strandbus, jag har städat, putsat en del fönster (insidan blir lite lortig när flugor o mygg flyger in i dem) och plockat. Plockat med saker som jag inte förstår att de bara ligger framme o skräpar. Ja, det är lika mycket mitt fel, men ändå. Nu sitter jag 5 min o försöker njuta lite av grillat-lukten o ett trevligt sällskap som väntar oss. Alltid kul o ha goa Håva här..Flis springer runt o letar efter honom..Stefan.. ääääääärrrr duuuu???? :)

Inge sugen, mamma

Min lilla Flisfis har gjort det igen.. Hon är mästarinnan på att kläcka lustiga kommentarer. Som nyss tex, Vi sitter ute på en filt på altanen o det låter som flisiris stånkar lite (förljud till baja liksom..)o jag frågar henne om hon behöver bajsa (har ingen blöja på sig). Då säger hon så här " Jag inge sugen på att bajsa nu mamma..." Gumman.. Helt ok, säg bara till när så hjälper jag dig mammis hjärta. Men hallå..Hur många ord som helst i följd!! Jag är världens stoltaste mamma, hon är så otroligt duktig på ord o pratar så rent o tydligt. Det är värt att skrytas om minsann.

taaadaaa

Jag har badat. Idag vart det premiärdoppet. Jag som inte har badat ute på 2 år.. Hjälp att klä av sig o strutta runt halvnäck på stranden liksom...Åh..ångestattack (nästan alla fall) Min underbara granntant är fantastisk, vi pratade lite igår o jag tänkte verkligen efter idag Lisa... Visst, det finns riktiga Wfitade" beach-honeys men också andra människor... Men alla fall, jag är inte värst o jag vet att folk glooor inte på mig även om det känns så ibland. Men nu har jag badat alla fall o det kändes bra. RIKTIGT BRA. Kan faktiskt tom bli ett par fler dopp tror jag. Tack snälla pappa för maten du bjöd på idag. Jättegulligt av dig. Nu ska jag göra ngt. Ngt = tvätta, städa, tvätta fönster, plocka leksaker inne o ute, förbereda mat inför kvällen osv. Dumma lista som aldrig tar slut.

Tufft

Säger bara så här..Det kommer bli en tuff månad framöver.. :(

Baka liten kaka

Flis o jag har bakat liten kaka nu på morgonen. Allt för att underhålla så mitt lilla barn inte stör sin sovande far. Nu är det kört med det med. Hon ville så gärna in till honom o 8.30 är ju en rättså schysst sovmorgon ändå tycker jag. Bakverket blev en kokoskaka..Grymt god. Får se om vi har ngn att bjuda lite fika på idag...

Reseplaner

Jag är ju 2 ledig nu. Torsdag o fredag, men tänk om det kunde ha blivit liiiite till. Jag vill så gärna åka till Parken Zoo o Havets hus den här sommaren..Gör mina sista turer nästa vecka sen kanske...

konstigt

När jag börjar tidigt på csk (6.45) så ligger jag o vrider mig nästan hela natten av oro att jag kommer försova mig. Sover jättedåligt o vaknar alltid jättetrött. Alltid, det slår aldrig fel :( Det som är konstigt är att när Flisan vaknar tidigt så är det inte alls lika jobbigt att gå upp. Då har jag sovit gott hela natten o verkligen vilat ut mig. Idag började dagen 6.40. "vill ha välling.." var det ngn liten tjej som sa.. Visst, jag är trött nu med men jag får lite egentid med smulis.. Dessutom få min sambo en välförtjänt sovmorgon, vi får se när han kommer upp..

Kollegors överraskande kommentarer

Det är alltid lika intressant o berätta att jag läser på universitetet. För mig är det en stor grej, ja att alltså läsa på ett universitet. Det trodde jag aldrig skulle funka för mig. Jag har ju inga direkt toppbetyg från gymnasiet, men de är väl ok. Har aldrig ansett att jag har ett läshuvud för något stort, men här är jag nu o ska snart påbörja mitt 2:a år. Termin 3 av 7. Det tar sig. I alla fall, personalen på på avd som vi är inhysta på under sommaren säger ngt så här" jaha..du jobbar som uska på 22:an alltså?!" Eh..har varit där i 2 veckor nu... Jag läser på universitetet, säger jag. "Åhh, du ska bli syrra va? Va kul att vidareutbilda sig!!" Då säger jag, jag ska bli förskollärare! VA, VILL DU JOBBA MED BARN???? Ja, det vill jag mer än gärna. Det är ett privelegium att få ta hand om andra människors barn. Föräldrarna har gett oss det fulla förtroendet att ta hand om det finaste de har o jag kommer att göra det med glädje o respekt. Jag trivs verkligen på sjukhuset. Jag är på en toppenavdelning o bättre kan man inte önska sig. Önskar sååå att jag hade haft möjligheten att jobba där lite längre. Visst jag har ett par år kvar att jobba extra o även när jag är klar så finns ju möjligheten att dyka in på lite gästspel då o då. Men det kommer inte bli detsamma. Mitt hjärta bultar för barnen som jag kommer få arbeta med, se dem utvecklas o växa upp. Men det är ngt speciellt o se en sjuk människa få tillbaks sina krafter, arbeta sig tillbaks till ett dugligt liv o återfå en livsglädje o veta att JAG har faktiskt varit med o hjälpt till att göra det möjligt. Det är också stort.

Å nu blir det

Åka till affären time :) Baby spenat o mozzarella.. Det ska bli smaskiga fyllda hamburgare till middag..mums

Snurrigt värre

Först jobb till helgen som var inplanerat sedan länge, sen ev inte jobb (beroende på vårdtyngden)sen ev vak-jobb o nu ligger bollen på att inte arbeta. RÖRIGT. Nu är jag inställd på att..jobba någonstans någon tur under helgen. Vet inte mer förrän på fredag fm. Ojojoj..

Badpremiär

För flis!! Hon körde ett dopp när vi var på cykeltur i em. Vi åkte till mörudden o flis var ivrig på att komma till vattnet. Hon toknjöt o det gör mammihjärat glad o nöjd. Fast kanske ändå inte..Detta innebär att min lilla tjej vill vara på stranden i vatten o härja. Det i sin tur betyder att big mama ska klä av sig o stå i vattenbrynet o ha 700 ögon på sig. Hjälp, jag har ju lite problem med det där.. Jag känner att jag slarvat med dieten o beach 2008 inföll liksom inte. Usch..dilemma. Flis vill till vattnet o mammi vill helst vara osynlig på stranden.

Godis är gott eller?

Mja..vet inte det jag. Älskar godis egentligen men nu vet jag inte vad som har hänt. Choklad..Mja..inte så gott längre. Verkar bara må illa av det efteråt (ja..mängden har ju betydelse) men jag äter ju aldrig några massor eller så. Surt, sött o beskt blir som sandpapper i munnen o blir lite äckligt efter en stund. Jag kan erkänna här o nu att min last är kletiga kakor o gooooda tårtor o det står jag för. Kan villigt byta bort godis mot en kaka eller 2.

rörigt

Ok..fel förmodligen av mig att säga så här men, jag önskar så in i bomben att jag får vara ledig till helgen. Det är så rörigt i vårt hem o trots att vi bara är tre som bor här så känns det ibland som minst 100. Att göra listan verkar inte krympa, dessvärre verkar saker att göra föröka sig på ngt konstigt sätt? Fy de tråkigaste sakerna verkar föröka sig mest. Typ ju längre man drar på det destu värre blir det.. Ex skitiga fönster..Mer is i frysen som borde frostats ur för ett tag sen. Gaaahh...Hoppas att jag får vara ledig till helgen så jag får ngt gjort alla fall. Sjukt sugen på kokoskaka också. Mmmmums filibabba

2 down 1 to go

En dagstur kvar den här veckan, kankse helgen också men det spörrs. Jag är verkligen värd min vikt i guld idag efter det här mastodontarbetspasset. Inte fler timmar än vanligt, men såå herrans mycket mer att göra. Listan kan göras låååång men..det som kan sägas är att tiden mellan 09-14.45 bara sprang iväg. Schupp..bara så där. Hade migränhuvudvärk igår, huga va dålig jag var. Vaknade med huvudvärk inatt, men 2 panodil senare så kunde jag sova gott en stund till. Idag mår jag bra, kände att migränen var på väg tillbaks men det gick att avstyra med panodil 1 gr. Ska väcka smulis nu..Har saknat henne heeela dagen.

Till granntanta

Ang baket, fint hörru..Jag lägger en handlingslista i brevlådan så vet du vad jag behöver ;) Hahaha..du är ju bara för fräsig :)

Wow.

Idag har jag gått runt med huvudvärk heeela dagen. När man har ont i magen så är det en sak, men huvudet...wow. Jag fick ett migränanfall på sjukhuset o mådde piss. La mig o vila (hjälpte inte) fick Panodil 1 gr (hjälpte inte) försökte dricka vatten...kräktes bara. Ok, dags att försöka ta sig hem för det där gick ju inte så bra. Bilresan hem är vansinnig, borde inte köra bil när jag mår så där, men vad göra? Tog det så lungt jag bara kunde samtidigt som jag bara ville hem. Kom hem o däckade på soffan. H tog med flis en stund så jag fick sova kanske i nästan 2 timmar alla fall med en våt handduk på huvudet. Nu mår jag sisåsdär..Lite huvudvärk kvar men inget att tala om egentligen, jag är lätt illamående o känner att det blir en tidig kväll. Jobbar dagen imorgon med så jag vill ju vara pigg när jag kommer till jobbet. Annars har det varit en bra dag. Gillar verkligen mina arbetskamrater, de kan lyfta´en när det är motigt. Tack

vecka 2

Går in på min andra jobbvecka imorgon. Bara dagturer hela veckan. Kanske helgen, vet inte det än. Lite klump i magen är det ju med tanke på hur tungt det faktiskt är.. el alla fall var när jag gick hem i fredags. Vi får se imorgon. Sweet dreams

Förstår inte

Bara så där (ett par veckor tillbaks) har det blivit så svårt att lägga Flis på kvällen. Det har gått klockrent sen hon var 6 månader gammal. Nu vet jag inte vad det är... Det är synd om henne o bli ledsen varje kväll. Det värker totalt i mammihjärtat. Måste lista ut en annan kvällsrutin, för det här är inte bra på ngt sätt.

rastlös

Jag är så in i bomben totalt rastlös. Vill baka, men har inte ingridienser o granntanta är på hundutställning så dit kan jag ju inte gå o låna ngt heller.. Frågade flis om hon ville ut. Nope, inte det inte. Vi skulle ju kunna röja lite i vårat röriga extrarum eller tvättstugan? Städa liksom..vem har lust det det då?

dagens planer

Inkluderar inte regn..vad göra nu?

Men nej..inte igen

Idag skulle det ultimata vädret vara lite solblandat med lagom temp. Men icke. Istället har regnet öst ner sen jag kom upp vid 8.00. Just nu är det uppehåll o vad händer? en liten ****unge är direkt ute o kör med sin halvpajade fyrhjuling som för oväsen så man kan bli galen. Han höll på aslänge igår o självklart när Flis skulle sova. Nej, jag kräver fortfarande inte totaltystnad för hennes skull, men ****ungen åker ju bara nere vid oss..runt runt runt.. Snart blir big mama riktigt vansinnig o kommer gå ner o be barnet ifråga att åka någonannanstans. GAAAAHHH..

Åh my Goooood

Måste bara berätta en sak. På väg till vännerna såg jag en av mina värsta fobier.. Jag lovar. Det var en GRODA som satt vid cykelbanan o glodde på mig när vi cyklade förbi. Typ så här stor (måttar med händerna)..alltså typ knappt en decimeter stor. Jaja..kanske inte såå stor men mellan tummen o pekfingret så mellan 5-10 cm. Kom ihåg att jag HATAR grodor. Jag skrek inte o vinglade inte till eller på ngt sätt gjorde mig själv eller min lilla passagerare där bak upprörd, men chocken kom en stund senare..USCH EN GRODA!! Fy..vilken vidrig liten varelse *Burr* Ryser när jag tänker på det.

Bara vara

Tänk vad saker inte alltid blir vad man planerar. Jag menar att den här helgen var planerad att fira tillsammans på västkusten först Havets Hus i Lysekil o sen en tur till Göteborg. Lite minisemester men 2 saker stoppade planerna. Det första var brist på hotellrum (Gothia Cup) o det andra var brist på pengar (suprice!). Skittrist, men vad göra? Jag har lovat Flis en tur till Havets Hus..Snart smulan..mamma lovar även om det ska bli slutet av augusti. Vårat 5 års firande blev en lugn kväll med vänner, god mat och bus med barnen. Helt fantastiskt ändå (som vanligt) men ändå inte som planerat. Just nu vill jag bara vara o slötitta på Las Vegas. Snart är det sängdags (ja..jag är en mespropp men även en småbarnsmamma som hållt igång HELA dagen.) Tack alla ni som grattat mig på Sara-dagen. Det blev ingen tårta. Utan kladdkaka o hembakt pizza. Funkade alla tiders :) Jag får drömma om tårtan istället

En bukett rosor o en dos av dåligt samvete

Jag köpte inte en ros..Jag köpte 10! 2 för varje år det varit vi..Romantiskt va? Överlämnade buketten med kärlek, kaffe o fikabröd. Fick ngt oväntat tillbaks, eller H fick det alla fall. Det kallas en rejäl dos med dåligt samvete..Det var ju inte så jag menade. Han visste att det var idag vi firade..men verkade bli lite putt när jag köpte blommor o ett kort. "Då MÅSTE jag ju också åka iväg o fixa blommor till dig!" Kul. Nej..Det är inte byta blommor dag. Det är tanken som räknas o jag fick ju en liten grej på Sara-dagen...

Min present

Min present till H kommer bli en blomma. En blomma säger så mycket (nej, ska inte köpa kaktus) o är vacker, doftar underbart och den säger mer än tusen ord. Funderar på en klassisk röd ros. Mmm, tror att det får bli en sån. Bäst o ta bilen till affären (väldigt mörkt på himlen.)

överraskning

Nu har jag o min familj avverkat ett par timmar på stan. Jag fick välja en present eftersom det är Sara-dagen. Jag hittade inget jag ville ha. Eller det där stämde inte riktigt..Jag hittade inget som jag kände att H skulle behöva betala för. En assnygg väska på Bianco för 400 kr, sen lite kläder..tyvärr för små (totalt minus för rean alltså, skulle behöva en hel del (som en klänning/kjol till det kommande bröllopet jag ska på i aug) I alla fall..Jag hittade inget så i bilen på väg hem får jag ett paket från teknikmagasinet. Oj..lite otippat men ok. Jag älskar min sambo för att han verkar försöka alla fall. Men ibland blir det inte riktigt rätt...Jag fick en blue-tooth hands-free till min mobil.Detta så att man blir en bättre/säkrare bilist i trafiken. Ok. Bra grej, men tveksamt om jag kommer använda den. Jag är inte ngn teknik "fan" så..det kan bli lite jobbigt. Men tack för omtanken.

Liiiite sovmorgon

Liten smulis höll ut till 6.50 idag alla fall.. Inte illa o mycket bättre än 5.30.. Nu är det Babar som gäller.

Viktig dag

Idag firar Henrik o jag 5 år tillsammans..5 år. Det är en bit på väg tycker jag. Jag har dessutom namnsdag idag, det är ju stora Sara dagen :) Jag tror inte att H kommer ihåg att jag har namnsdag..jag tror inte heller att han kommer ihåg att vi firar 5 år idag. Hade ju varit mysigt o hittat på ngt typ äta ute bara han o jag..men så blir det inte idag. En annan gång kanske. Lovar att uppdatera under dagen. Jag ska alla fall köpa blommor till min pojkvän o baka en gräddtårta med jordgubbar..för tårtan hör Sara-dagen till.

Det här inlägget

Blir det sista för kvällen.. Orkar fasen inget mer idag. Har inte hänt så märkvärt mycket sen jag kom hem från jobbet. Nu ska jag oroa mig för helgens begynnande oväder o hitta på möjliga inneaktiviteter...Baka? Hörs imöra

microvila

Efter middagen idag som bestod av kinamat (4 små rätter) så inföll sig ett mystiskt matkoma. JAg fick lägga mig på lillsoffan en stund o totalslocknade. Jag tog en sk microvila o sov sååå tungt. Önskar att det vore ett par timmar senare o att flis låg i sin säng o sussar gott så man fick krypa till sängs o snarka resten av natten. Nu har jag 2 dagar att ladda batterierna o det ska bli så skönt. Imorgon är en ny dag o jag vill ju självklart vara piggelin för lilla smulisens skull.

Så där ja

Då har man betat av 4 arbetsdagar. Ledig hela helgen..ska bli så skönt. Skriver mer sen..Nu är det kvalitetstid med flis som gäller.

Hemma

Hemma ett par timmar sen är det bara o dra iväg igen. Huga vad vi har sprungit på avd idag. Runt runt o upp o ner. Benen är som sillamjölke o gelébjörnar :) Ska faktiskt släpa mig in i duschen o lägga mig för natten. Totala nackdelen med att jobba kvällen idag o dagen imorgon är att jag inte får mysa med min lilla flis på ASMÅNGA timmar.. Jag la mig med henne förrut när hon skulle sova middag...nu sover hon sen ett par timmar tillbaks. Hon sover troligtsvis när jag åker imorgonbitti.. Hon är förmodligen nyvaken när jag slutar imorgon..Suck..alldeles för mycket tid från min smulis..Får ta igen det i helgen.

nytt

Ny dag. Låg kvar i sängen till kl 8 imorse. Det var skönt, med tanke på att Flis vaknade 6.00 o drog med sig sin pappa upp. Betat av hälften av mina arbetspass denna vecka, bara hälften kvar. Är inte riktigt van att arbeta många dagar i sträck o springa runt på en avd med betonggolv :( Benen värker o hinner liksom inte med.. Jaja, börjar jobba 13.30 idag. Känner mig som en slav under klockan o glor ihjäl mig på minuterna tills det är dags att åka igen..Jobb jobb jobb..Hatar att jobba kväll o sen dag därpå, det är ju bara hem o vända känns det som.

Sovmorgon

Imorgon tänker jag ligga o sova till 8 alla fall..H får ta flis imorgon. Ah...sköööööönt

så där ja

På mycket bättre humör nu. Har haft en superbra kväll på sjukhuset o det har gått alla tiders så att säga. Jag är supertrött o sliten i kroppen (många tunga lyft) o det ska bli ett sant nöje o lägga sig idag.

Hej på en stund

Nu drar jag till jobbet. See ya later :)

Bad day

Varning på stan. Jag är på riktigt pissigt humör o är less som fasen just nu. Har en riktigt dåååålig dag o folk gör bäst i att inte ta en diskussion med mig idag. Är så sjukt trött. Så fort jag sätter mig ner en kort stund så börjar ögonlocken falla ner. Begynnande huvudvärk och frustrerad (kanske lite arg?) Det här kommer inte blir en bra dag. Mitt arbetspass har inte ens börjat o jag vill bara sitta själv o sura resten av dagen o hoppas att ingen vill/kommer att prata med mig. Blev lite sne när jag pratade i tel förrut. Det tror jag du märkte. Det var bara en första idé..inte ett klart moment. Jag har inte bestämt ngt, jag tyckte det var en superbra idé tills du förklarade att det redan gjorts massor om det. Blev lite sne som sagt var. Kör försiktigt fram o tillbaks sen. Det kan finnas trafikdårar ute på vägarna.

vad hände??

05.30 vaknade flis idag..Det är en ovärdig tid att behöva gå upp. Det gör o ont i ögonen för det är egentligen fortfarande natt i mitt tycke. Dagen kommer bli lånnnng. Försöker sitta i soffan o vakna till liv. FLis kollar lite Babar av o till o skönt att det finns lite underhållning som funkar en stund. Fått igång en tvätt alla fall. Den är väl klar 8.30 typ, när tvättade jag så tidigt senast?? Nu ska jag sätta på en kanna HEL KANNA kaffe o vänta på att mirakeldrycken ska fungera.

Beslut

Jag har tagit ett beslut. Inget livsavgörande eller så men ändå. Vid nästa frisörbesök kommer luggen tillbaks. Miss it.. Ska dessutom spara ut håret lite (hel del)..Miss it 2.

Saknat mig??

Hehehe..jag har inte försvunnit eller ngt. Bara jobbat, hunnit med en ikeatur med familjen och rensat garderoben med min lilla familj. Shit vad mycket kläder vi ska göra oss av med. Frågan är..Hur i hela friden ska jag kunna fylla den igen? Jag = minus klädsmak... o pengar :I Flis o pappa har haft en hemmadag, det funkar alla tiders det med :) Min dumma mage har spökat idag med. Förlåt mamma att jag inte sa ngt förrut. Har väl så smått börjat inse att jag måste kolla upp mig. Är inte hypokondriker eller ngt men magkänslan (hahaha) säger att det är värt o kolla upp. Ska bara jobba klart dessa 3 veckor först. Ah..jag överlever tills dess. Det är allsång nu. Allsång är kul o lite av ett måste en tisdagskväll :)

En sak till

Ska börja jobba imorgon. Japp. 3 veckor på csk. Det kommer gå fort, det gör det alltid..Men ändå. Tänk att få vara hemma o veta att allt löser sig ändå ekonomiskt sett. Verkligeheten ser inte ut så. Tyvärr. Hade jag lite (en hel del) bättre ställt så skulle jag ta med Flis på en sista minuten resa (charter) typ Mallis eller ngt v 32 när vi är lediga tillsammans igen.. Åh.. ja du flis..någongång snart-mamma ska bara spara lite pengar först..sen så.

Eftertanke

Nu har jag haft en veckas semester o vad har vi gjort? Vi har inte gjort värst mycket, men jag o flis har försökt aktivera oss på bästa sätt alla fall. Jag har haft 2 olika partykvällar. Herregud, 2 st..det kommer jag inte smälta i första taget. Men tokkul har jag haft båda gångerna o ändå klarat mig med min stolthet i behåll :) Ikväll var det första vi gjorde som en familj. Anledning jo H går på sem idag o då passar det ju bra o fira lite extra. Vi åkte till Timmys o käkade glass, träffade min gamla brukare M och Ciss assistent. Jo just det.. vi såg VÄRSTA fyllebråket på bryggan som urartade så att ett fyllo blev islängd i vattnet.. Ursäkta min skadeglädje..men han blev så paff o blöt (såklart) att han inte kom upp ur älven. Han stod o skällde i vattnet med vatten upp till midjan o var skiiiitsur. Nu är vi i hemmets lugna vrå igen.. inget fyllebråk vad jag kan se. Bara en massa fåglar som kvittrar och lite barnstoj. Ah..det är då man känner sig riktigt som hemma.

Kul förmiddag

Packade en picnicväska med diverse saker o sen bar det av till lekparken på anneberg. Vi möttes upp av våra underbara vänner Josefin o Ella. Lite senare dök även flis favorit "nonas" upp också. Det var jättemysigt o trevligt på alla sätt o vis. Väl hemma väntade ravioli o grönsallad. Flis sover i min säng, tvätten är hängd på tork och jag har äntligen lite egentid. Funderar på o dra av mig lite kläder o lägga mig o sola lite?

orolig natt

Det har inte varit en bra natt inatt.. Flis vaknade 1.05 o var jätteledsen. Då var det bara o gå upp o hämta henne. Jag låg o vred lite på mig en stund o sen sekunden senare rusade H upp med en arg blick o suck o hämtade henne. Herregud mannen..jag var ju på väg. Flis bökade runt en stund tillslut somnade även hon. Hon vaknade ett par timmar senare men lyckades även då somna om efter många om o men. Hon vaknade tidigt idag. Jag hade tänkt att gå upp, men smulis hade en pappamorgon (för en gångs skull) så jag låg faktiskt kvar en stund extra. Men hur länge orkar man ligga med dåligt samvete? Dåligt samvete för att jag låg i sängen o H är uppe. 7.30 masade jag mig upp alla fall. Har hunnit duscha, sätta på en vittvätt, bäddat sängarna o nu sitter jag här. Ingen direkt överdriven effektiv timme kanske. Men snart jag jag tömma diskmaskinen o göra mig o flis iordning för att åka till ngn lekpark o busa en stund.

längtan

Efter min säng. Jag är så trött (SORRY H men man får faktiskt vara det utan att det är ngt fel på mig) För att med handen på hjärtat..HUR OFTA ÄR JAG UTE 2 GGR PÅ EN VECKA? Nej..det händer inte. Kommer förmodligen inte att hända igen. Det tog på kroppen och jag är lika pigg som en kaskelott som simmat upp på land o inte kan ta sig tillbaks till havet igen. Nu rullar NCIS på 3;an. Det är bra. Känner mig inte så fokuserad bara. Ska snart släpa in mitt trötta arsle i duschen o krypa tillbaks till sängen. Dagen kommer att börja tidigt imorgn för lillflis är en morgonpigg liten pingla o tycker att livet är underbart..även väldigt tidigt på morgonen. Hm..vem kan hon fått det ifrån? Jag kommer att ignorera alla bevis som pekar mot mig...det kan bara inte vara möjligt.

hej å hå

Här ligger vi, i soffan som 2 förslappade ledbrutna sårade soldater...Vad vi har gjort? Ätit mat..mäktig mat. Jag gjorde egna hamburgare med fyllning. Så här är det. 1. Jag har köpt en hamburgerpress från Tupperware. (Ja, hur töntigt som helst men också grymt bra produkter) 2. Invigningsdags idag. Plattade till lite färs till en perfect size sen la jag på mozzarellaost o babyspenat. Sen yttligare en skiva kött. Grilla på den en stund så det smälter inuti (ahhh) Servera med lite hamburgerbröd o 2 skivor bacon, den som vill kan lägga lite cheddar ost på innan man trycker på locket. JAg säger bara MATKOMA! Tom flis åt lite (fast mest spaghetti o bacon men ändå=)

shoppat

Eller..shoppa o shoppa..Har handlat mat. Å värsta tantvaringen på mig. Först till Ica för där finns det saker som är billigare än coop o sen vice versa. Hahaha..värsta snikisen som ska handla helst med rabatt o kuponger :) Mat är dyrt så why not liksom??

Dagen efter..igen

Japp, så har man betat av 2 utgångar denna vecka. Jag liksom!! När hände det senast? Gårdagen var en helt fantastisk kväll, hur kul hade inte vi hemma hos Karlsson?? Jag har saknat er SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ mycket. Tack för en superkväll tjejer. You Rock! Korriander "Korren!!" var..intressant. Kände inte värst många där o jag blev typ stående o glodde på folk. Jisses alltså. Hahaha, en del såg ju ut o komma direkt från en B-film från det glada 80-talet. Så här dagen efter..igen så mår jag sjukt bra igen! Har lärt mig läxan att inte dricka efter 00.00 för då mår man piss dagen efter. Kostnad för kvällen igår? 19 kr. En himla trevlig kille som stod med mig o Molle i kön, bjussa på inträdet.Coolt. Bara så där. Undrar om jag har en magnet som drar till sig trevliga människor i kö? Min enda kostnad för kvällen vart bussresan hem. BUSSRESA=NATTBUSS! Hahaha när åkte jag nattbuss senast? Typ flera FLERA år sen. Jag kom alla fall på rätt buss, gick av på rätt ställe o kom hem safe and sound. Tack tjejer för en helt oförglömlig kväll. Fia..Snart kommer vi till götet o gör stan osäker ;)

so far so good

Vi har varit ute på lite ärenden på fm. Nu håller smulis på o somna. Jag fick gå upp tidigt idag..ska ju ut ikväll o sparar gärna min sovmorgon tills imorgon. Måste inventera garderoben, fast hur kul är det o gå in där när man vet att det inte finns några fina kläder? Måste hitta ngt till kvällen alla fall. Ja just det..Grattis Ballerina till du vet vad...jag glädjs verkligen med dig. Nej, mamma det kommer inget mms på mitt dumma köp- skäms lite för mycket för det.

Dumt, dumt o ja..DUMT

JAg har gjort en asdumt inköp till Flis. Hur ska jag kunna strya upp det här??? Hon blir vansinnig när jag tar bort den.. Dumt inköp S

Hipp hurra

Världens bästa Karlsson fyller 29 år idag. Grattis Elin, vi ses ikväll!! kram

En fråga

Ang det jag skrev igår om att G granne kapat ner sjukt mycket av vår gemensamma häck. Jag tycker verkligen inte att det ser bra ut, H sa till G att han tog för mycket o knappt inga blad bara grenar finns kvar. Jag fick en smärre chock igår när jag fick se resultatet o inte nog med det, Han har trampat ner mina få rabarber som kämpat för att återta sig. Så här är det då. G kom tydligen över igår o pratade med H o sa att han hade så dåligt samvete för att vi inte är nöjda med häcken o hade hört oss prata om det. 1. Nyfiken granne hör lite för mycket tydligen... 2. Jag är inte nöjd. Måste jag låtsas att jag är det för grannfriden?? Om inte jag är nöjd så tycker jag det är ok att säga det.Det är inte VI som gjort det heller för den delen, han får stå sitt kast.

Å en sak till

Jag tror minsann att Henrik gått på semester nu idag..Skönt med semester älskling, det är du värd.

Dagens..än så länge..

Flis o jag var till Bergvik o kollade lite regnkläder. Hon har mer el mindre växt ur sitt ställ så det är dags för nytt. Trodde det fanns lite mer än vad det gjorde..men icke sa nicke. Precis just nu ringde farmor o sa att hon hittat ett bamseregnställ (lika som Ella-bus). Tack snälla farmor.. Mer då? Fick besök när vi kom hem så jag skyndade ihop en äppelpaj o vanlijsås. Elin o Malin kom med paket till Flis..Världens sötaste dräkt med ben o långa armar o dragkedja fram. Den är gul o lite randig o flis ser ut som en miniversion av Travolta i den. Hur söööööt som helst. Sen stod hon o rockade till "Babblarna" i solglasögon o moccaziner..Sööötnos. Magen=ur funktion. Min laktosmage har ballat ur totalt. Jag vet att jag borde hålla dieten mamma..Men herregud..små skitsaker borde ju funka. LESS!!! Efter lite fika mys o hålligång med Flis så åkte tjejerna hem, då gick vi o la oss i sängen. Tänk..det går bättre o bättre o söva henne brevid mig inomhus. Pluttan sover fortfarande..Tänk att man kan bli så trött när dagen börjar 06.30!!!

hoppsan Kerstin..

G granne har gått lös på vår gemensamma häck. Å snipp snapp så finns det nästan ingen häck kvar. Fult så inåt h**ve*e..H har varit ute o skällt lite. Fy va pinsamt, men vad gör man? Skadan är ju redan skedd.

Kolla vad jag hittade!!

1. Fullständigt namn: Ingrid Sara G 2. Ålder: 29 3. Varför började du blogga: Har alldeles för mycket tankar som inte kommer ut på ngt annat sätt 4. Vad är det mest positvia med att ha en blogg?: Skönt att lätta sitt hjärta 5. Mest negativa?: Som Flo´ra sa, fel info till fel person. Feltolkning 6. Vad är den värsta komentaren du har fått? Inget elakt 7. Har du fått vänner/Flick eller pojkvän genom bloggen: Nope 8. Tjänar du pengar på din blogg? tyvärr inte 9. Vill du tjäna pengar på bloggen? Hell yes! 10. Vilka bloggar läser du? Josefinewedin, floraslife, peaceofcake,natalieb m.m Nog om bloggen, nu kommer andra frågor: 11. Skriv 5 av dina intressen: Busa med Flis,baka, laga mat, pyssla o sjunga 12. Vad jobbar du med/linje i skolan: Pluggar till förskollärare 13. Vad skulle du helst vilja jobba med: Förskollärare 14. Vad har du för drömmar? Resor, barn mm: möjligheten att resa ofta och långt bort, gärna fler barn (inte nu mamma..)husdjur, vill gärna rida igen, drömjobbet med BRA lön 15. Vad ser du helst för tv program?: CSI, Las Vegas, humorprogram 15. Favo filmen då?: Finns många 16. Vem är din favorit skådespelerska?: Meryl Streep är cool 17. Skådespelare?: Johnny Depp (yeah baby...) Vänner och familj 18. Hur många syskon har du?: 3 19. Är dina föräldrar tillsammans?: nej 20. Har du djur? tyvärr inte.. sambon är allergisk 21. Bor du i hus eller lägenhet?: hus 22. Hur många bra vänner har du?: många bra vänner, få riktigt nära 23. Skulle du kunna göra vad som helst för dina vänner/familj?: alltid Sex och sånt 24. Är du oskuld?: nej 25. Har du kille/tjej just nu? kille 26. Har du/vill du ha en stripstång i ditt sovrum? Hahaha det skulle ju vara lite coolt, men nej det har jag ej 27. Brukar du titta på porr? nej 28. Vad skulle du välja, vara en porrstjärna eller strippa på en sunkig klubb? En överbetald strippa som inte behöver näcka till 100% :) 29. Har du nånsin haft sex med nån på fyllan och sen ångrat det? eh..ja 30. Har du nånsin tänkt på ditt ex eller nån annan person samtidigt som du har sex med nån annan? nej (hallå, vem skulle erkänna det om det vore så??) 31. Skulle du kunna tänka dej att vika ut dej? Hahaha, nej. Vem vill se en kaskelott i en porrblaska? 32. Vara med i Playboy? Som sagt, nej 33. Har du haft sex mot din vilja nångång? nej never 34. Gillar du sperma? Men hallå...lite väl privat fråga va? Övrigt: 35. Tycker du att brunetter är smartare än blondiner? No comment 36. Har du fördomar mot folk du inte känner? handen på hjärtat ja, men jag ger alltid folk en chans att försöka göra ett bra intryck 37. Eller utläningar? Som sagt.. 38. Tyckte du att det här var en kul utmaning? nice... 39. Skulle du vilja göra en sån igen? jo. 40. Finns det nåt du vill säga om det här? Sjukt många frågor..Skippa de väl privata delarna nästa gång Svara på frågorna och skicka utmaningen till fler! Man behöver förstås inte svara på alla frågor om man inte vill, en del kanske är för personliga. Svara på dom ni känner för bara! Lycka till! OBS!! Glöm inte att ha med länken till min blogg och sen skicka er länk till mej. Vill att så många som det bara går ska vara med!

å nu då?

Dagen började 6.30...Usch, men det är iofs bättre än 6.00. Så man kan säga att det skulle kunna vara värre. Somnade vid 23 igår. Var helt slut i kropp o knopp men hade inte ro i kroppen att slappna av så man kunde somna. Underbara Flis blev så lycklig igår när jag hämtade henne hos farmor o farfar. Hon har haft en supertrevlig dag/kväll/natt o underhållt på hög nivå. Farmor o farfar lär sova lite extra länge idag.. :) Idag vet jag inte mycket mer än att vi får besök på eftermiddagen för lite massage. Kanske käk? Har inte orkat tänkt så långt än. Det är regntunga moln på himmelen så lekparksbus känns inte så aktuellt idag, fast..vi har ju regnkläder båda 2 så varför inte? Hm..Kl är snart 7.30..Coffietime!!! Höres Hepp!

Trött i benen

Kan det månne ha att göra med en cykeltur igår o lite dansande?Old lady orkar inte med partylivet längre...

Å josse kan också dansa


se upp för big mama på dansgolvet!


påfyllning på score


glädje på cykelturen till stan


vi laddade upp med..


Partybrudarna


Dagen efter

Sommarplaza igår.. Ok med folk måste jag säga, men ändå.. vilka småttingar. Hm..analys av det kan ju vara att JAG BLIR 30 NÄSTA ÅR!!! Hur små är folket egentligen? Mja..typ 23 alla fall för att komma in på Plaza liksom. 23..jag är 29.. Japp, old mama on tour.. Hade HIMLA trevligt med gums igår.. Vi drack sprit (inte likt mig) o cyklade in till stan (via hammaröleden med ständig motvind)tankade lite innan vi bikade hem vid 2.10 snåret. Tänker inte säga hur lång tid det tog att komma hem, med jag är nöjd. Eller vad säger du José?Bra jobbat. Jag blandade rätt friskt igår känner jag så dagen efter, men jag är pigg o är utan huvudvärk o utan ångest för ev dumma beslut. Kvällens dummaste beslut måste vara en 6:a tequila som Björn o jag delade på. Björn..Hahaha vilken stjärna. En cool snubbe vi träffa i kön som hängde med oss resten av kvällen. Ålder? Mja..runt 50 strecket? Tequila är alltid ett dumt beslut. ALLTID. Mådde pissdåligt av skiten..Huga. Vi tog bilder igår..Med lite eftertanke så kommer en del av dom komma ut här på bloggen snart. Vissa kort är censur o kan skrivas om istället. Jag syftar på kisspauskortet o kort där man inte ser riktigt j**la klok ut. Hahaha. Flis är hos farmor o farfar. Pratade med henne i tel för en stund sen."Jag grejar mamma" sa hon alldeles stormförtjust..Ok.Behöver inte hämta henne än alltså.

Rekomenderas

Åk till MAX o köp en California Burger...Sweet Jesus alltså. Det är lite spunk på den o laddad med guccamåååle :) Smaskens..Alla tiders som flis säger

Lekparkskul

Jag får panik av att bara vara hemma o inte kunna ge Flis 100% fokus, så vi gjorde oss iordning o cyklade iväg till en lekpark. Med lite festis o frukt med oss så hade vi en mysig fm. Vi täffade en jättegullig mamma o dotter i lekparken o våra småtjejer gungade o åkte rutschkana ihop..Sötisarna. När vi kom hem var det läge för lunch. Pannkaka med grädde o jordgubbsylt stod på menyn så det var bara o sätta igång. Flis mumsade o åt en hel pannkaka o som vanligt efter mat infaller matkoma. Vi gick o la oss i min säng o myste o småpratade en stund. Då var kl 12.14 typ, nästa gång jag tittade på kl var hon 13!! Hoppsan..inte bara flis som var trött alltså...

cykeltur på altanen


pysselflis är igång


frukost på altanen


Nu ska det festas!!

Ikväll ska big mama ut på galej med Josefin. Det ska bli tokkul o jag har laddat i en veckas tid :) Hörs sen :)

fundering

Jag har en liten fundering som jag tänkte dela med mig av. Semester = vila Dvs sova tills man vaknar (inte av alarm eller en tjoande 2-åring) Läsa bra böcker o slappa i sol/skugga Frossa i glass o frukt Jag har semester denna vecka. Men är inte ledig överhuvudtaget. Jag får inte sova tills jag vaknar just för att Flis vakanar astidigt när det är så ljus ute. Ropar hon på sin pappa? nej, aldrig...bara mamma. Jag har min fantastiska sommarbok..Hinner jag läsa den? Nej, när jag väl har ett par min över så måste det städas o hållas rent i huset. Sol? Värme? Lyser med sin frånvaro kan man lite lustigt säga. Frossa i glass? Bitterf***a som jag är så ska återigen klaga på att jag är laktosintolerant o att glassbarerna ute inte har tofuglass :( Frukt? Jippi..semestern är räddad (läses med största ironi i rösten)

baktankar

Usch..jag hatar att gå hemma så här mitt i frestelsens skafferi.. Har inte att vara hemma med smulis, men att aldrig ha diciplin nog att inte gå o småäta titt som tätt. Illa.. Jag är sockerberoende..It sucks. Jag klarar mig utan chips, dricka o feta pizzor (absolut efter gårdagens urk-upplevelse). Jag klarar mig egenligen utan godis..Godis är gott för stunden sen växer det bara i halsen o jag mår dåligt istället. Min last är bakverk o kakor. Det är ju det man blir fet av. Som jag. Kakor är lycka. Låter maniskt? Ja..men mitt mantra. Kakor är lycka, för jag totalnjuter av varje bit jag stoppar i munnen. Problemet jag har är att jag äter alldeles för många kakor. För mycket kakor tyvärr alldeles för ofta... Var är självdicilplinen där? Hur stavad diciplin? så där eller deciplin? Hm.. Appropå baktankar.. tänk vad smidigt det är med tjänster o gentjänster...ME LIKE. ( men inte mer än kakor...)

hållt mitt löfte ;)

Japp.. vi har varit borta heeela dagen :) Vi tog med farmor till ikea o sen åkte vi till krp så flis fick sova o jag bara slappa lite. Så skönt. Nu är vi hemma igen o kaoset är ett faktum. SKYNDA MED MAT, H SKYNDA HEM FÖR JAG MÅSTE SKYNDA IVÄG O JOBBA EN STUND... Usch, ont i magen bara jag kom hem.

sms

Såg att jag hade fått ett sms inatt. Inget jag går upp för, så jag har alltid luren på ljudlös när jag lägger mig. Ifall att ni vet.. Fyllesamtal o liknande funkar liksom inte när man har familj. Smset kom från en arbetskamrat som vill att jag ska jobba för henne helgen v 31. Saken är den att jag tror att jag är rättså nöjd över de turer jag har inbokat i sommar. Har sem v 32 så jag hade faktiskt tänkt att gå av morgonen den 1/8 (jobbar natt till fredag då nämnligen)o ta helgen då liksom... Måste kolla med personen ifråga om det gäller dag eller natt. Men varför egentligen? Jag tror jag bestämt mig för att inte jobba mer än vad jag har inbokat. Mmm så får det bli. Ska messa henne tillbaks o säga att jag inte har möjlighet att ta den helgen. Vill ju också vara ledig!

bra start på dagen eller??

Svar nej. Flis vaknade tidigt = aldrig kul eller trevligt för den som önskar sova lite längre (som mig själv). Krågel vid frukosten. Dvs en flis som springer runt benen på mig o allt tar sååå mycket längre tid. Flis äter för mycket gurka i alldeles för snabb takt = en gurkkräka i soffan. Gurkkräkan kom ca 10 min efter att hon hoppat i soffan (som hon vet att hon inte får, men trots..vad säger/gör man?) så att hon hoppade på mig o jag fick en halv rödhet kaffekopp i knät. Ajjjj... Nej, jag önskar en såååååååå mycket bättre dag än hur den började.

Dagens planer

Idag gäller följande: HÅLLA OSS HEMIFRÅN. Vi ska faktiskt åka o hämta farmor så åker vi tillsammans till ikea ett par timmar. Sen åker vi till farmor o farfar så får flis vila där o jag kan sitta o prata lite med farmor o farfar :) I eftermiddag ska jag iväg o massera en sväng. Skönt o hålla det vid liv, det är ju en enorm kunskap man har o bör ta tillvara på den :)

god morgon eller god natt?

Flis vaknade vid 3.30 inatt o var jätteledsen. Förmodligen en mardröm som spökade lite. Jag gick o hämtade henne o tog med henne till min säng. "oj, mamma..det är mörkt" sa hon när ja hämtade henne. "natt", muttrade jag. Då fnissade hon lite men tack o lov så somnade hon om tillslut. Kändes inte rättvist att vakna vid 6,30 imorse.. Jag behöver sova mer..Dags o sätta på en kanna kaffe så man piggnar till.

mammi o flis myser


så här myser man när regnet öser ner hela dagen


Min sambo o vår dotter


hm..känns som ngt fattas här :)


bilder

Jag ska lägga ut lite bilder lite senare.. Hahaha..Flis är tokrolig som vanligt :O)

Eftermiddagsdate

Thanks..som alltid för ett trevligt fikasällskap o pratstund idag. Nosefin, Nonas o Ella..vi är sååå glada att vi har er. *kram*

Åh nej

Såå sugen på en kebabpizza sen kvällen igår... Krävdes ingen större övertalning för att vi skulle köpa det som mat ikväll. Jag tänker inte hänga ut pizzerian med namn eller ort, men JAG ÄR 100% BESVIKEN.. Smakade bara bränt kött o en massa kladdig sås på (som de offcourse hällde på innan kartongen stängdes)gjorde pizzan bara till en sörjig massa. USCH. Jag kommer inte ens ihåg när jag åt en pizza senast..framförallt inte en kebabpizza. Nu när jag äntligen ÄNTLIGEN tog mig för o beställa en..så blir det bara en dålig upplevelse. Bu för otrevlig pizzeriapersonal Bä för att det finns andra bättre pizzerior som jag kommer sponsra i fortsättningen.

Rättelse

Det FINNS dåliga väder. Kollar ut o inser att det har regnat sen jag kom hem igår vid 22.15. Nu är kl 12.47 (på ett ungefär) o no hope for sunshine. Nepp.. Flis sover i mammis säng idag..Vi la oss där o myste en stund efter lunchen o vi somnade nog till båda 2. Min lilla smulis fick en fint paket från mormor o A idag..3-pack trosor... Flisens första trosor o hon vart alldeles till sig o slet av sig blöjan o skulle prova direkt. Väl på så säger hon "kissa toaletten, mamma..." Älskade liten, såklart fixar vi det. Å tror ni inte hon kissade en skvätt? Jag är så STOLT över henne o sen hjälper jag med papper så torkar hon sig, spolar o tvättar händerna. Duktigaste tjejen..*puss, älskar dig smulan*

Leeeediiiiiiiiiig

Flis har sommarlov nu. 5 veckor ska hon få vara ledig :) Min lilla smulis har varit så duktig på dagis när mamma varit i skolan.. Pluttan är såå värd den här ledigheten. Jag är ledig 1 vecka nu. Lite lyx faktiskt, börjar inte jobba förrän tisdag nästa vecka som är lååååååååångt bort just nu :) Nu ska vi klura ut vad vi ska hitta på den här veckan..eller inte. Vi tar nog en dag i taget.

God morgon

Dagen började lite väl tidig idag..5.58 börjar flis ropa på sin mamma. Sambon som har en arbetsvecka kvar innan semestern gick upp o underhöll smulisen 30 min innan hon kom in till mig med sin vällingflaska. Det blev rejält morgonmys innan det var dags att gå upp. Flis visade vilken fin leksak hon hade fått från sin faster med familj när vi kom upp. En så söt liten radiostyrd nyckelpiga. Regnet öser ner ute..riktigt stanna inne o kolla på film väder. Vilken "tur" att vi har 5 olika Nicke Nyfiken filmer...*jippijej*

snipp snapp snut..

Så var den här helgens slit slut. Jobbat mycket o hårt den här helgen, det värker verkligen i mina ben o är värsta myrkrypet fast jag sitter stilla. Jag är ledig en vecka. En hemmavecka med Flis o jag kommer ha temat "DET FINNS INGA DÅLIGA VÄDER..BARA DÅLIGA KLÄDER". Japp, det kan bli lite regnpromenader denna vecka..Det är bara skönt o komma ut en stund. Att aktivera en 2-åring inomhus en hel dag...jo, jag tackar. Min jordgubbstårta får 2 tummar upp :) Supersmarrig

Just det.. min kloka mamma sa...

Mår bra idag. Inget spökeri med magen överhuvudtaget sen jag vaknade. Pratade med min oerhört kloka o visa mamma igår o hon sa att jag mår aboslut bäst om jag håller min diet när det gäller laktosintoleransen..Smart kvinna min mamma som låter det sunda förnuftet prata... Älskar dig mamma :)

oplanerad stress

Jobb heeeela helgen + att flis faster o kusiner ska komma hit fira lite i efterskott. Liiiite i efterskott alltså o vad gör min sambo? Jo, det är toppenbra med den söndag som Sara börjar jobba kl 14 o har inget kaffebröd hemma. Kul! Jag körde iväg H till affären o köpa tårtbottnar så fick jag göra en jordgubbstårta o nu står jag o lagar mat mitt uppe i detta allt.. När de kommer?? INTE EN ANING.. Kul. Hinner vi äta ifred? Hjäääääääälp..hatar HATAR oplanerad stress.

Stolt

Måste bara skryta över min handy-man sambo Henrik. Han är verkligen en handy-man o kan verkligen fixa det allra mesta. Ikväll har det varit riktigt bus-väder här hemma så det är många som elen krånglar hos. 2 utryckningsfall har han haft ikväll..Tokstolt över att de ringer o vill ha H hjälp.

jobba jobba jobba

Hela helgen lång. Sjukt ont i magen idag..Förbannande laktosproblem-mage. Hela dagen..värsta magknipet. Tur att man har underbara svärföräldrar som bjuder på mat o fika när man slutat o för att man får gå o lägga sig en timme utan att det blir tjafs..Love you.

öööjjjj

Jag är assliten. Varmt som djuret på 24:an..blir en dusch nu o sen sängen. ha en fin helg!

nästa vecka

Blir något i hästlängder. LOVAR ATT TA MED KAMERA. Onsdag: sommarplaza med Gums :) Torsdag: Glass i det gröna i stan med gänget jag träffade igår o flisiris såklart. Fredag: Var det säkert ngt..Kommer inte ihåg just nu. Typ vilodag? Lördag: Ûberkalas hos Karlsson. Födelsedag/ävskedsfest för Fia.. Halleljuah.. Överlever jag detta så är tvärnita on the roll again :)

typ sovmorgon..igen

Flis sov länge idag med. Jippijej! Fast sover hon för länge blir jag nervös o orolig o måste titta till henne. Där sitter hon i sängen o bläddrar i en bok o morgonmyser med gosedjuren ;) Nu är Flis på dagis, sista dagen på den här terminen. Sen har hon semester mitt lilla hjärta. Jag är ledig nästa vecka, sen jobbar jag i 3 veckor på csk, H har sem 29-32 o jag har också tagit en vecka sem v 32. Hoppas verkligen vi hittar på ngt kul då. Jag ska jobba ikväll. Börjar 13.30 så jag tänkte vara lite effektiv innan det är dags att åka o greja lite här hemma. Jobbar heeeeela helgen nu. Kvällen idag, dagen imorgon o söndagkväll. Blir lite pengar i aug..aslångt dit, men inget att göra. Nu ska jag ta o dricka en kopp kaffe o piggna till lite.. Är skitseg..Skumt eftersom jag får sova längre än vad jag brukar på vardagarna.

Nostalgi

Körde hem Fia till henstad..Jisses vilken nostalgitripp. Bara o komma in ett sånt hus jag växte upp i gör mig automatiskt 15 år yngre.. Var bara tvungen o se "mitt hus o min gata"...Klump i halsen när jag körde dit o lite vemodigt är det. Jag saknar henstad. Jag saknar att Flis aldrig kommer få uppleva 6:an... Skulle kunna tänka mig bo på henstad..men Flis skulle aldrig få gå på Hultsbergsskolan. Me don´t like. Me don´t like it at all...

nice time

Tack ELIN, FIA, SANDRA o MALIN för en helt fantastisk kväll.. Tiden står still när jag är med er :)

Snart så..

Snart ska jag åka til stan o ta en fika med Fia. Perhaps kankse lite fler hänger på...Stan..kvällstid..Det händer ju typ aldrig. Ska bli himla mysigt alla fall :)

killer instinct

Jag skulle kunna gå ut o vara allmänt otrevlig mot idioten som håller på med en trimmer nästan utanför oss..Blir VANSINNIG PÅ LJUDET..flis sover för f-a-n!!! (nej, jag begär inte att världen ska vara tyst när hon sover..men det där ljudet gör mig galen!!!)

mys på mörudden

Tack goa gumma för att du kom ner till Mörudden till mig o flis på fm. Vi saknade plutten bara.. Men det var supermysigt o hoppas vi gör om det snart.

Sovmorgon

Underbara Flisiris vaknade inte förrän kl 8 idag! LYX... Nu sitter vi o kollar lite nicke o käkar frukost framför tv´n. Ska packa en picnic-korg o åka till stranden idag. Så ser planerna ut just nu alla fall..Det hinner väl ändras sisådär 10 ggr innan man väl kommer iväg. Ngt ute blir det alla fall idag. Ska jobba hela helgen, så man vill ju helst få så mycket utetid som möjligt innan dess. Hörs sen

Motion

Ja, jag tog verkligen en hurtbulle-promenad igårkväll. Satte i lurar i öronen o drog med mina stavar o satte fart. Det blev en 30 min promenad..Alltid så skönt o rensa huvudet lite med frisk luft. Tyvärr var det ju ca 7000 myggor :( I HATE...

seeeeg

blir nog en promenad/cykeltur. Är tokseeg så lite luft får det nog bli :)

fundering

att ta en promenad eller inte...det är frågan

Jag!?

Fick ett litet tips av Natalieb.blogg.se om att man kan sms:a 118100 o fråga VAD som helst. Nyfiken som jag är så var jag ju bara tvungen att försöka. Så jag skrev... Vem är tjejen som skriver gums blogg? Svar: Hon verkar vara en chillad tjej som lever livet med sina barn och sin sambo. Levnadsglad och godhjärtad.. Ok..det enda lilla felet i texten är ju "sina" barn. Har ju bara 1 (som jag känner till) eller räknas min sambos fruktansvärt barnsliga humor som han får till ibland? hehehe..testa vet jag!

Dagens Flis-kommentar

Min lilla smulis kan kläcka ur sig det mest fantastiska. Det kommer helt spontant och oförberett. Som imorse kom det lite sköna kommentarer som är värt att dela med sig av. Jag kommer in för att hämta henne när hon vaknat. Då tittar hon på mig lägger huvudet på sned o säger "god morgon mamma, sovit gott?!!!" (jag brukar alltid säga det till henne när jag kommer in till henne). Jo..ja..eh...mamma har sovit gott, säger jag helt paff. Nästa grej är när jag tar av nattblöjan. "ujjamej, vilken blöt blöja mamma!" Ujjamej eller??? vem har lärt henne det ordet? Cool flisiris.

SVINDYRT

Bensinpriset är skyhögt o det är verkligen inte kul o behöva tanka bilen. Tyvärr är vi så beroende av detta färdmedel så vad göra?

Dagens fynd till Flis. Rea är bra


Förvånad

Jag tänker inte gnälla eller klaga. Jag är bara förvånad, man tror man känner en person mycket väl o sen verkar det inte riktigt vara så. Man lär så länge man lever. Tänk mamma...jag skulle nog lyssnat på dig. Vissa saker är bäst att inte rota i. The diet..Har såååå ingen motivation just nu. Ingen alls tyvärr...dricker en shake när jag känner för det men inget avancerat.

proppmätt

Jag hade en matlåda med lasagne i frysen.. några minuter senare blir till en helt ok lunch. Jag är inte förtjust i uppvärmd mat, men i brist på annat o lust att laga ngt så duger det ok. Köpte en chokladkaka mintkrokant förrut. Mmmm..marabou jag säger bara det. Gött mätt o belåten. Ska faktiskt strax logga ut o lägga mig på altanen en stund o smälta maten.. :)

Söta Stampe som vi var kaninvakt till


Pyssel by Sara Avlastningsbord till Felicias rum


Ny dag...nya möjligheter

Morgon igen.. Jag är verkligen inte ngn morgonmänniska. Men det är bara o palla sig upp när liten Flis ropar efter mamma o vill komma upp. Idag ska jag kolla in en skorea utanför stan. Spännande..ska tydligen finnas en hel del därborta. Flis ska till dagis så jag har ju ett par timmar för mig själv. Funderar på om Flis o jag ska ta en cykeltur till dagis idag..Verkar vara himla gôtt väder ute alla fall..Bra början på dagen :) Nu ska mammi göra frukost. Flis sitter brevid mig o kollar in Nicke Nyfiken...Vilken skräll va? Mina underbara vänner har lagt ut lite bilder på Flis o mig när hon var helt nyfödd (eller ja...så gott som) o vi sitter på glasserian. Pluttan..Har hon verkligen varit sååå liten?? Kollade in lite gamla kort igår. Lilla söta plutt Oliwer..Lilla söta pluttan Ella..Att dom verkligen har varit sååå små. Det är helt ofattbart, o nu har de växt till sig lite o blivit de goaste barnen jag känner... kram

RSS 2.0