vilken vecka, tack lov är den alldeles snart slut

Pajade glasögon, pajad lilltå o sjukhusbesök 5/7 dagar denna vecka, plus att jag har varit mensapa..aldrig ngt kul med det liksom. GIVE ME A FUCKING BREAK! Dagen: Efter frukost inser vi att Flis nattlinne är nerfläckat av blod/var/sårvätska. Ok.. Say what? Vågar man lyfta på nattlinnet o kika efter el? Ringer till 12:an. Ooook, vi åker in. De tvättar rent o helt plötsligt börjar det blöda..igen. Omläggning o de tar en odling för att se om det är nya basillusker på g. Mitt hjärta hoppar dubbelslag..Jag är rädd att det är ngt.. Fy, tiden går sakta till dess man får resultat. Återkommer imorgon. Några bra saker har ju dock hänt under veckan. Utskrivning på onsdag em fr 12:an, Ett G (med lite korrigering) på examensarbetet och idag.. Värsta roliga halloweenparaden. Flis som sötaste lilla häxan någonsin o jag som..en åsna? El inte. Men det är av barn o alkisar man hör sanningen. Bildbevis kommer. Vi har dessutom fått ett rensaryck härhemma. BORT BORT BORT med allt som tar för mkt plats o onödiga ting. Rens is the shit. Fortsättning följer. Å snart är väl väggen mellan vardagsrum o kontor ett minne blott (tack o lov)

Hälåveeen

En ny kommiersiell (el hur det nu stavas)högtid för affärerna. Flis har fått en häxklänning, häxhatt med rosaperuk o lösnäsa. Jomenjavisst. Vad gör man inte för sitt barn? SY EN DRÄKT? Typ nej. Inte jag. Jag kan inte sy, även om jag själv vill tro det. Kan ju knappt fålla en gardin liksom.. men i vilket fall som helst. Imorgon är det påskparad (hahaha) Parad alla fall o Flis insisterar på att VI ska gå med i den. Helt utklädda. Båda två. Så.. vad ska mammi in the house vara utklädd till då måntro? Känner mig som en mensapa.. svårt med utklädning på det då..Känner mig som en fattiglapp.. men det är alldeles för kallt för att gå runt i en jutesäck i slutet av okt. Aha.. Jag vet!! Hihihi så här gör vi.. Jag tar ett kort på mig o Flisen imorgon.. så ni får hålla till godo tills dess. Bildbevis för att Flis har VÄRLDENS ROLIGASTE MAMMA kommer imorgon. 100% bjuda på mig själv är det som gäller.

Lite aj, lite överrallt..

Huvudet aj..ögonen aj, magen aj (men bara för att jag är en mensapa just nu) o lilltånis aj.Glömde en.. PLÅNBOKEN AJ! Alla fall.. hoppas på en gladare o piggare dag imorgon. Även om dagen har bjudit på många skratt i sig.

Men lägg av nu va..

Funderar på om jag har pajjat en spegel el ngt. Imorse vaknade jag en såndära panikkänsla.. MÅSTE KISSA NUUUUUU!!! Ojojoj. Sprang in på toa o sen snabba steg till varma sängen igen. Glömde huxflux att jag hade en resväska vid sängen.. å drar givetsvis i lilltånis i kanten på väskan. AAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJ. Men skitsamma jag vill sova en stund till. Tånis pulserade o värkte järnet. När jag gick upp ca 1 timme senare så var det en lätt sönderslagen tånis som väckte min uppsyn. Tånageln har spruckit.. Å gissa hur ont det gör på en skala? Gissa hur mkt det blöder om man bara nuddar vid den?? Fuckfuckfuck. Min underbara goda tur bara fortsätter att strömma in. Tjo.

Stolt ägare

Av ett godkänt examensarbete.. det är jag det :) Så obeskrivligt lättad, stolt och tacksam över all bra handledning jag fått, stöd och motivation av mina vänner o familj. GILLA.

Dagens ros

TIll sjukhusclownerna som hälsade på lekterapin idag. VILKA FANTASTISKA MÄNNISKOR DET FINNS! Flis bjöd på show. Hon drog 4 fräckisar o fick clownerna att riktigt bryta ihop av skratt. Min dotter har liksom noll skrupler o tycker att kiss o bajs är det roligaste någonsin. Najs. Hon skapade även ett band med clownerna. Flis på trummor, clown 1 på uckelele+sång o den andra på bongotrumma+ sång. S mamma Anna, fick skaka lite tamburin. Vad kommer det bli av Flis måntro? Showartist? Standup-komiker? Musiker? Hon pratar om att bli barnläkare på 12:an faktiskt.. spännande att vilja vara i den världen som satt djupa spår i henne. Jaja, hon får bli PRECIS vad hon vill. Efter clownbesöket gick S o Flis o jag o Anna till Patienthotellet för att äta lunch. Mysigt. Efter det skulle vi gå till dagvården för säg den lycka som varar förevigt. Igårkväll efter att flis hade duschat så började den fd intorkade varklumpen vara igen. Blää uschamejjen va äckligt. Syster K fick tvätta rent o sa att kroppen är ju extra känslig efter högdosen, så det kan vara en rejäl infektion på g. Måste hålla koll på klumpen så det inte blir mer var som kommer ut. Då måste vi in.. IGEN. Men dagens ros till dagvården också, detta för att man kan komma dit helt oanmäld o få proffshjälp på direkten.

Dagens ris

Går till min optikerbutik. Utan tvekan kan jag säga att det är dags o spara ihop lite pengar o köpa glasögon hos en RIKTIG optiker istället. Så här är det. Jag var hos otikern imorse. Flis var med. Flis gillar inte otikern.. trååååkig butik. Jaja, i alla fall. Killen som hjälpte mig såg mer än fundersam ut när han tog mina glasögon. Jag sa; mitt vä-glas är på väg ut genom bågen. Han sa, jag ser det. Snälla fixa snabbt sa jag.. Blev av med glasögonen i närmare 25-30 min. Huvudvärken kommer direkt som ett litet bekräfelsemail på ett e-köp liksom. Fuck. Vi gick till Stadium o prövade lite skor. Någon som har 1200 tillövers o kan köpa mig ett par reetoone reebooks? Vill ha de dära svarta som var sååå fina O plus i kanten är ju att man får snygga ben, röv o vader. Det kan ju vara trevligt nu när gravitationen börjar tala sitt eget språk. Alla fall. Kommmer till otikern igen o killen har försvunnit. Men hallå? En ny tjej kommmer med mina brillor som jag anser är i värre skick än när jag lämnade in dem tidigare. Förklaring fick jag ingen. Hör av dig om du inte är nöjd. EH:..JA!! Ringde när jag åkte hem. Detta blev svaret: Lämna in glasögonen idag o få dem på fredagem. EH HELL NO. Har examination av examensarbetet imorgon. Utan glasögon? Skulle inte tro det va. Alternativ? Du lämnar dom till oss på fredagem o får dom tidigast lördagem. MEN MIN GBG HELG DÅ?? Kan inte fixa en socialhelg utan glasögonen. " Hej, här är jag o min migrän. Vi kommer att vara sura, bittra, ljud o ljusskygga HELA helgen". Fuck it. Ja just det ja.. En sak till. Hon säger: du kan väl ta de glasögon som du hade innan dessa, det är ju samma glas som i dessa. Jo, men det skulle ju funka alla tiders OM det inte var så att ni behöll dom eftersom DE GICK SÖNDER o för typ 2 månader sen fick jag mina nya glasögon som nu också är trasiga.. BRA DÄR!! Nu är jag arg som ett bi, ledsen som fan och riktigt bitter på att det ta mig tusan aldrig blir som man tänkt sig.

Brillarillos

Tänk att det alltid ska vara ngt.. Nu är det brillarilloserna. 1. har inte råd med nya. 2. mina brillor är ju nya?! 3. ska man behöva fudnera på linser igen el? TYP INTE. Vill inte, tänker inte. Nu: dags o klä på oss lite. Klockan springer iväg så här på morgonkvisten.. Update kommer lite senare.

Kaktus, Brillor o hemgång

Red på Kaktus igår. Hon hade bestämt sig för att bocka så mkt hon bara kunde. Jag satt kvar, men jävla skit vilket träningsvärk jag har i ben o mage idag. (Lite gött iofs) Natten var mindre skoj. Jag var uppe med Flis för kisseri varannan timme från 23,50 till tja.. 06 när damen tyckte att det var dags att vakna för dagen. Tjo sa mamman!! ( Läs.. låååååt mig soooooova en liiiiiiiiiiiten stund till snäääääääääälla Flis..)Under natten ska det mätas kiss. Både ml o ph-värde. För detta krävs 2 saker. En miniräknare (är urusel som ni vet på matte) o glasögon. Eller tre saker behövs. En samarbetsvillig Flis också. Flis gillar inte nattkisseriet. Hon är så vansinnigt arg o fäktar o slåss innan hon fattar vad som är på g. Mina brills fick sig en omgång o flög genom rummet. NICE. El inte. Nu är det vänstra glaset på väg ut genom bågen. Fuckfuckfuck. Måste till optikern imorgon. Ringde optikern förrut o förvarande. Fick inge roligt svar. Blir förmodligen av med brillorna H-E-L-A helgen. Vad det innebär i korttext är 2 saker. 1: ingen Gbg-resa för att 2: MIGRÄÄÄÄÄN. MÅste ha mina brills.. klarar mig inte utan liksom. Fuckfuckfuck. Fuck. Monstermedicinen släppte taget om lilla Flis redan vid lunch idag. Hemgång runt 16.30. Riktigt skönt. Sova stenhårt i min egen säng inatt?? HELL YEAH!!!!! Nu ska jag fortsätta förbereda oppositionen på fredag. Vill bara ha det gjort.. TYP NU! Over and out. Uppföljning om brills o clowner kommer imorgon.

årsdag :(

Årsdag brukar vanligtvis vara ngt man firar. Idag är det 1 år sen min älskade lilla dotter fick sin ALL.diagnos. Fy i helvete vilket år det har varit. De säger att det som inte dödar, härdar. Men jag är trasig inombords. Min tro är starkare än någonsin, men min själ är rejält uppskakad. Jag tittar på mitt lilla barn som kämpar för livet och även om hon har en god prognos, så gör det ont att veta vad hon gått igenom.... Årsdag..

Monstermedicin

Är på 12:an hos Flis. Monsterbehandling igen då. 7,30 var vi här imorse. 8,30 rullade hon ner till op. 8,45 gick H in med henne på armen till opsalen. 8,50 kom han ut.. själv med hennes goskudde i handen. Det hugger i mammahjärtat att lämna henne därinne.. alldeles själv..Det är en lång timme innan dom ringer från uppvak o säger att vi ska komma ner. 1½ timme senare vaknar hon till tillräckligt mkt för att få åka upp till 12:an igen. Hon är trött o sliten. Min lilla smulis. Nere på op får hon medicin i ryggmärgen. Kl 12 satte ssk på monstermedicinen som ska rulla på ett dygn. Fy fan. Det mina ögon sett och det vi upplevt under 1 års tid är inte rättvist. Inga barn borde få utsättas för någon sorts orättvisa el sjukdom. Det borde räcka att bli vuxen. Att vara vuxen suger så stenhårt många ggr. Imorgon väntar ett stick i fingret för Flis. Obeskrivlig ångest o oro inför det faktiskt. Usch. Jag har ingen ork, ingen energi eller lust till ngt idag. Luften går ut sånnahära dagar. Bläää. Henrik ska sova första natten, Jag ska hem o plugga uppsatser inför seminariet på fredag. Flis ligger o sover så gott nu. Smärtstillad o lugn. Hon kämpar för livet min lilla smulis.. det jag som allra minst kan göra för henne är att kämpa lika hårt som hon gör. Älskade lilla Flis.. Min fina lilla prinsessa <3

Dagen innan...

Fy tusan. Imorgon är det dags för monster medicinen igen. Det är 8 veckor sen sist o det här är (vad vi vet)sista monstermedicinbehandlingen. Magen gör ont idag. Det är inte magkatarren som spökar, bara oro för morgondagen. Det är sövning igen.. Det kännns alltid som ett roulettspel.. Blir det bra, blir det kaos? Mycket tankar kring det. Mycket tankar om Flis överhuvudtaget just nu faktiskt. På tisdag (26/10) är det 1 år sen Flisen fick sin ALL-diagnos. Snälla gör mig en tjänst alla ni som läser detta.. Sätt in en liten peng på barncancerfondens sida, För Flis skull, men också för alla andra barn som kämpar för livet. Man kan sms:a o skänka 50 kr på stående fot.

The mona-thing.

Plåstret sitter kvar. Tänker liksom INTE kika inunder det.. hell no. Funderar på o boka en tid på vårdcentralen nästa vecka för ny omläggning. Jag lämnar över min thing till en främlig så kan de få laga Mona efter bästa smak o tycke. Bra idé.. hm.. jo men det tycker jag nog.

Vilken middag.. Vilken lördag!

Ibland chockar jag mig själv. Ikväll vart det fläskkotletter i sås med hasselbackspotatis, kokta morötter o sallad. Fläskkotletterna är alá Frua med modifikation.. Satan i gata va Gôtt. Nu: i matkoma. Snart.. lite ostar o kex. Mmm. Å lite vin på det då.. Jag har en sån där bra lördag ni vet. Dessutom vet jag om 1 vecka exakt så är jag hos min underbaraste Ballerina i Gbg. Huuu vad jag saknar dig min vän. Det ska bli så sjukt kul nästa helg..Gums på vift liksom.

vad är Mona- vem är mona

Dags för en ordentlig presentation av Mona. Mona is the thing på tjejer. Snippa, kussimurra, f***an liksom.. Är det någon som har mer frågor om det? NEJ, i dont´t think så va. Men.. Jag har inte sår IIIIIIIII mona, det är fortfarande in the ljumskearea, så att säga. Hur "MONA"namnet kom fram är helt enkelt från början en knasig sak mella mig o H. Men vi säger mona. Mona is good, ända tills vi möter någon med namnet mona el namnsdag med mona. DÅ blir Flis lite förvirrad..

Men aj eller??!?!?!

Har varit till vårdcentralen på morgonkvisten. Mitt dumma sår in the ljumsearea vägrar att läka. Så, idag har jag varit o visat upp det. Sköterskan började pilla med långa tops o JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLAR va ont det gjorde. Hon tittar på mig o jag säger.. Men aj eller?!?! Det svider o gör ont. JA, det gör det säger hon o fortsätter.. Marodör. Vi måste låta en dr titta på detta säger sköterskan. Självklart tänker jag.. Välkommen in jag är allmän beskådning.. 3 personer står o tittar mig in the ljumskearea. Fanfanfanfan.. sluuuuuta titta ngn gång. Herregud. Å ta för guds skull inte i det. Läkaren (kvinnlig tack o lov) tar inte i det, men fäller en (enl. henne) rolig kommentar. Du får bli luden hädanefter.. Kul.. el inte sa jag. Det finns ju Braziliansk vettu.. SOM OM JAG SKULLE FÅ FÖR MIG O DRA BORT HELA MATTAN I ETT DRAG DÅ ELLER? Typ nej. Mammas kommentar: du får köpa en epilator.. Å DRA BORT ETT STRÅ I TAGET ELLER??? Men seriöst.. Hur ska jag lösa detta=? Vaxstrips i bikinilinjen?? Fruuuuuuuuua?!?!? hjälp tack!? Innan jag gick till sköterskan var jag till lab o lämnade lite blod. Ett sk uppföljningsprov på gluten.. Men håll alla tummar i världen att det inte är gluten min mage spårar ut av.. Gluten o laktosintolerant eller?? Seriöst NEJ på den frågan. Lab-tanten var imponerad av mig. Så här sa hon, du är den coolaste (lugnaste) människan jag har stuckit på länge. Jaja, sa jag.. det här bekommer mig inte värst mkt. Sen är jag astrött o orkar inte lägga energi på att bli hispig för ett stick. Du är cool säger tanten o sen är vårt lilla möte slut. Ja, just det.. jag kan ju bara meddela att jag har det fetaste fönsterplåstret någonsin på mona just nu. Men fetfatta vad ont det lär göra o ta bort det då??? Nej, säger sköterskan, det gör inte så ont.. MEN HALLÅÅÅÅÅ det gör a-l-l-t-i-d ont att dra bort plåster på ett lätt hårigt area... Suck. Suck. Suck. Å kommer jag dra bort det fort lär väl hela mona ryckas med eller ngt. :( Nu är det alla fall fredag. Jag är supersupen på choklad. Mmmm choklad. Å jag funderar faktiskt på att tröstbaka ngt redan nu, eftersom jag var så jäkla duktig o kollade upp mitt ljumskearea sår idag.

Fina trattisen

Har varit på ett himla trevligt Me & I party hos finaste Anna idag. Såå mkt fina barnkläder Å vuxenkläder. Blev en tunika till mig o en tunika till Flis. Jag unnade oss det. Det bjöds på trattkantarellsoppa. Ajajaj tänkte jag. Jag gillar inte kantareller.. MEN sweeeet jesus vilken soppa det var. Jag gillar visst trattisr i soppvariant alla fall alá Anna special. Världens bästa pappa o Stine var barnvakt åt Flisen en stund. Tack snälla. Nu.. kvällen. Måste ladda lite inför vårdcentralbesöket imorgon. Not funny :(

Lycka

Lycka är att se sitt barn glad. Lycka är att se sitt barn leka med andra barn. Ett fruset ledset mammahjärta fick upp värmen idag. Världens bästa förskola öppnar famnen o gör allt för att Flis tillbakagång ska funka så bra som möjligt. Flis frågade mig i bilen på vägen hem.. Mamma, vad tycker du var roligast idag? Jag säger...Att se dig leka....Tänk på det. Att se sina barn pigga o glada är ingen rättighet vi har..SÅ mkt oväntade saker kan hända hursomhelst o närsomhelst. Stanna upp en stund o titta på barn som leker. Det är fantastiskt.

Date med vårdcentralen då

Har ett envist sår som vägrar läka. Det gör ont som grisen o sitter helt jävla olägligt till i ljumskenarea så att säga. Har tröttnat på min självmedicinering o omplåstring. Nu överlåter jag det till proffsen. Vårdcentralen imorgon here i come. Å ja just det. Jag har ju inte ätit bröd på 2 veckor typ o min mage mår alla tiders. GLUTEN??? Snälla nej. Tog ett glutenprov för typ ett år sen, men det var inget utslag på det då. Imorgon ska jag ta ett uppföljningsprov på gluten för att se hur maggen mår i dagsläget. Äter numera rågflingegröt på morgonkvisten o det är bara mumma. Klarar mig oförskämt bra utan bröd. Å efter 2 veckor utan (så gott som) smakar allt bröd bara deg o lämnar en underlig eftersmak. I´m avbrödifierad!! Det är självdisciplin som heter duga anser jag.

Inlämnat.

X:et är inlämnat. Jag har hittills hunnit få 1 panikattack. Tack min underbara Vickevire för att du återigen räddade mitt ass.. <3 löööööve you

Say what??

En liten överlycklig Flis hämtade mig (tillsammans med sin far då) igår i skolan. JAG HAR FÅTT EN RÖD MOTORCYKEL MAMMA!!! Å EN HJÄLM!!! Say whaaaat!? Från början: H tyckte Flis skulle ha en 4-hjuling. Jag sa HELL NO. Frågan la sig en stund. Ett par veckor senare: H kommer hem med broschyrer om 4-hjulingar. Jag säger HELL NO..risker, cvk, olycka blablabla (aka kärringtjat..)Ett par veckor efter det: ojoj, säger han en kväll likt många andra med datorn i knät. Vad säger jag? jag har visst vunnit en budgivning på tradera?! VA? Vad har du klickat hem? En röd 4-hjuling!!?!?!? SAY WHAT? (lägg därtill en herrans massa kärringtjat i falsett ton) Jag blev sur. Jag blev arg. Grrr...Dagen igår: Ja gissa vad? Den kom. Den är liten, röd (lite söt) o hon har fått en offroad hjälm i vitt o svart. Gillar jag? HELL NO. Här är anledningen: Gör hon sig allvarligt illa... om än bara faller av, förlåter jag honom ALDRIG.. Tro mig. Jag tycker att hon är för liten för en 4:hjuling. Flis tycker eftersom hon är 4 år ska hon ha en 4:hjuling. Logiskt va=?

WIIIIIHOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag hann klart. The fucking X is klart!!!! Flis o jag ska till uni-V (universitetet..) o lämna in det lite senare bara. Kl var 22.40 igår när sista pappret dundrade ut från skrivaren här hemma. LÄTTNAD. För första natten på dretlänge drömde jag inte om det heller. Det är som det är, o bara är klart. Opponering o seminarium nästa fredag. Sen är det specialpedagogik o slutpraktik i 5 underbara veckor. Sen är min lärarutbildning gjord.. FATTA DEN DÅ???? Holy smokes... Jag måste slänga iväg ett tack till några människor under skrivartiden. Vickan o Elin som har lyssnat på mitt gnäll.. tack för att ni stått ut med grinulla. Frua..du har fått ta mkt gnäll också.. Love you. Mamma som har lyssnat på mina tårar o frustration. Anna som hjälpte mig med pricken över i. Gumma som skickat kärlek o stöd. Mari M... dina ord värmer gott.. Å sen min handledare, trots att jag inte fattat hälften av de ord som du använt så kan man säga att utan dig hade det brakat o knakat helt åt helvete. I´m truly happy idag. Detta kan bara bli en riktigt bra dag :)

Sista handledningen då..

Ok.jag har lite o pyssla med fram till onsdag. Men det är inget världproblem.. "bara" lite formalia, lite källhänvisningar o greja lite med texten i övrigt. Tjo! 1½ timme hade jag handledning.. Känns sjukt att sitta o prata med en människa man inte känner om ett arbete JAG har skrivit så lång tid. Jaja.. nu är det bara o köra huvudet i väggen o fixa det allra sista. Heldag på uni imorgon alltså. Å jag åker itne därifrån förrän arbetet är helt klart för tryck. Imorgon ska det vara klart, punkt slut. Sen ser jag fram mot seminariet, för många anledningars skull. Sen är det snart praktik igen!! Gilla gilla!

Ordningen är återställd

Min lilla familj är hemma igen, alldels trötta men glada. Själv är jag bara helt mentalt blockad för att som närmar sig begreppet data. Är less på detta nu. Snart snart snart är det över. Nu söndagem. Det vankas mat.. frågan är bara vem av oss som ôrkar laga den. Alternativet är ju köpmat.. Mmm thaimat...

home alone

Tystnaden är både underbar o skrämmande. Amazing. Flis är hos farmor o farfar, de är så skönt. Hon är supernöjd o får ALL uppmärksamhet i världen. Jag är nöjd. Egentid, skrivtid o sa jag egentid??? Em har gått i helt rätt tecken o jag har skrivit skrivit o skickat den till en person som jag verkligen respekterar och jag värdesätter hennes ord otroligt mkt. Hoppas på riktig kritik, inte snällkritik för att hon älskar mig, inte meskritik för att hon inte vill göra mig ledsen, utan helt uppriktig ärlig o konstruktiv kritik. Va gillar ni den ordbajsen då?? hahaha.. Har inte gått 3½ år (snart..) för inget vett´ni :) Morgondagen går i bara bra tecken. Min älskade syster kommer hit för en kopp kaffe <3 Flis kommer hem efter lunch o Flis o jag ska till Ikea med bästa Anne på em. Gilla! Men nu.. Lördag. Ledig. Barnfri. Sambofri. Dricker lite vin. Dansbandskampen. Gillar gillar gillar. Jag är på grymt gött humör, förhoppingsfull o redo att äga min stora dubbelsäng BY MYSELF inatt.. Gissa en som kommer bre ut sig riktigt gott eller? Mmm. Sovmorgon tills JAG vaknar imorgon.

avvaktar

Natten har varit bra och både FLis o jag har sovit som små grisar. Jag tempade henne runt 22.30 o då var tempen nere i 36.8. Skönt. Ringde 12:an o de bad oss avvakta, men vi är givetsvis välkomna in närsomhelst om mammanerverna behöver lugnas..Blir en lugn dag för Flisen. Usch.. den här oron är värst. Det kan bli feber hur som helst, närsomhelst o varsomhelst. Sååå skönt att det gick ner av sig själv igår. Tack o lov. Flis ska sova hos sin farmor o farfar ikväll o jag ska få tillbringa min ensamma lördagkväll med datorn o examensarbetet. Snart är det över TACK O LOV.. då kanske man blir sig själv igen?

fortfarande hemma..

Har haft en helt superduperjättemysig kväll med bästa Anne. Hemgjord pizza, marängswisch, popcorn, Idol o plockgodis. Men framför allt sååå fantastiskt mkt skratt och kärlek. Tack Anne. Tempade Flis för ca 2½ timme sen o visst, det hade gått ner ngt, men hon ligger på gränsen (37.4) Tror vi åker till 12:an imorgon för att ta ett blodprov. Vill ju inte att hon ska gå runt o må dåligt min lilla fiis, även om hon har varit sprudlande glad o piggelin ikväll. Längtar och hade sett fram mot ett glas vin till maten ikväll.. men man vet ju aldrig.. Vi kanske måste åka in inatt=? GODE GUD..HOPPAS VERKLIGEN INTE ATT VI MÅSTE DET.

Tjejhäng

Sambon är påväg till stugan med morfar. Flis o jag är på hemmaplan. Anne kommer sen för myskväll.. Sen har vi ett ? som hänger i luften.. Flis börjar tempa upp :( Har ringt o pratat med dr o en ny temp ska tas om ca 1½ timme o sen ska det ringas in igen.. Vår myshelg kan mkt väl bli att spenderas på avd 12 :( Hoppas verkligen inte på det. Återkommer om uppdatering..

Effektiva dagar?

Har suttit på Kau i 2 heldagar nu o skrivit, ändrat, klippt och klistrat. Jag är ledsen och less. Jag vet dessutom (tack vare en mycket klok vän) vart min osäkerhet i skrivandet kommer ifrån. Det gör ont att bli sågad o jag bär med mig den här personens ord VARJE enskilt arbete sedan dess. :( Har en klump i magen, på söndag ska jag skicka in mitt arbete i så gott som klart skick till handledaren. Å innan dess skall någon utomstående läst det med något så när kritiska ögon.. :( Å faaaan...Lite ledsen i ögat på det faktiskt..Känns det hopplöst? Nej, det gör det inte. Har jag gått igenom värre saker än det här? Ja, det har jag och gör jag. Är det hela livet om det inte blir 100% bra? Ja och nej. Ja för att ALLA o den som vill kommer att kunna googla på mig o hitta skiten på nätet o det suger stenhårt. Nej för att det finns inget i hela världen som är hundra% bra. Nu ska jag sätta mig o skriva lite om Steinar Kvale.. En himla trevlig prick som kan allt om den kvalitativa forskningsintervjun... Tjoföljt!

En vecka kvar

En vecka kvar nu till X:et ska vara i ett ordentligt skick för att skickas in till opponent, seminarieledare, examinator... Holy smokes...Ni vet redan vad jag tycker o tänker om detta X så jag tror itne att jag säger så mkt mer om det idag. Onsdag=musiklek=en fantastiskt överlycklig smulis. Bara helt bra helt enkelt. Annars är det väl inte så mkt nytt sen igår.. Skickar ett dussin tankar till en liten tjej o hennes familj inför morgondagen.

Äntligen tisdag

Har förresten inte varit i stallet på 2!! veckor nu.. ABSTINENS.. Hoppas hoppas hoppas att jag får Largo-bus ikväll.

expriment..

Ska testa å klara mig utan smörgåsar denna vecka.. Det är bara tisdag, men so far har jag faktiskt klarat mig helt utan bröd. Varför? Kände bara för att testa om en brödberoende person (jag) klarar mig utan större men för livet o om magen gillar livet utan bröd liiiiite bättre.

Men allvarligt eller?

Jag har skrivit om mitt ex-arbete läääääääänge nu o jag fattar inte att jag itne får till det. Helt allvarligt alltså. Jag måste vara så dum i huvudet, det är helt fucking obegripligt alltså. H jobbar idag o till helgen (fred em) åker han upp med pappa till stugan för att bygga lite. Jag har alltså onsdag, torsdag o halva fredagen på mig att få till skiten. Hur går det till liksom? Skrivpanik, tidpanik.. Jag vill att det ska vara över. NUUUUUU! Det här suger stenhårt. Bara så ni vet.

Ja jäklars..

Hade ju det där samtalet idag på dagvården.. Ett sånt jäkla bra samtal faktiskt. Både H o jag var med o det var skönt för nu ventilerade vi ALLA tänkbara frågor någonsin. Är jag lite klokare på det? Jo, lite faktiskt. Allt vill man ju inte höra..tex EV kommande biverkningar av olika dess slag osv.. Men i det stora hela så känns det som en lättnad. Vi vet mer nu. Båda 2. Flis var på lekterapin by herself idag o det gick kalasbra. (såklart..) Nu är vi hemma o den enda nackdelen med att få en sen tid idag var att Flis inte hann o träffa sin vän S. Jättetrist, vi får ta en playdate utanför sjukhusets väggar alldeles snart.

Ingen vanlig måndag..

Jo, vi ska till sjukhuset. Men inte förrän kl 14. Dessutom ska vi ha ett sånt där samtal med läkare o sjuksköterskor ang Flis idag. Ja, alltså.. Hur mår hon egentligen, vad vet dom som inte vi vet, prognos=? att tänka på när de 2 stora behandlingarna är klara o rent allmänt VAD HÄNDER NU O SEN? Jag är taggad, men itne arg. Arg var jag förra veckan, nu vill jag hoppas för deras skull att de har bra o konktreta svar att ge oss. Det är nog det som gör det hela till en ovanlig måndag.. Annars ser livet ut som vanligt.. Skriva :( What happend liksom? Jag som verkligen hade sett fram mot skrivprocessen o allt vad det innebär. Just nu är jag bara less, mätt o bläääääää på det hela. Vet att det är några st som verkligen vill läsa min uppsats när den är klar. Ledsen o behöva säga detta men ingen förrutom de som absolut måste läsa den får göra det. Här är andledningen. 1. det blev inte som jag tänkt mig. 2. den är dålig. 3. jag orkar inte motivera o försvara den. Uppsatsen kommer att förvaras mörkt o kallt o jag hoppas verkligen att ingen någonsin kommer att prata om den igen. Punkt slut. Dags att slänga på en tvättmaskin, over and out

Sköna söndag

Att göra idag: tipspromenad med svärföräldrarna på skutis. Lunch på skutan efter det. Hem o skriva en liten stund. För att avsluta med en söndagsmiddag hos pappa.. Mmm söndagen is good.

tro hopp & kärlek

Mina vänner ger mig tro, hopp och kärlek.. Ni är bäst och jag vill bara säga att utan er skulle jag ligga som en sten på havets botten. <3

fredag hela dagen lång

Vi har varit på kalas. Sötaste Oliwer fyllde 4 år idag <3 Super o alla tiders.. Bra gjort och uppstyrt gumma! Vi har tillbringat en stund med bästa Anne idag. Bara massa skratt och prat.. underbart. Du har allt hjärtat på rätt ställe du gumman, hoppas att livet överöser dig med kärlek riktigt snart. Fredag hela dagen lång. Min uppsats har legat o hånat mig hela långa dagen, men nej.. inte idag. Orkar inte, har inte motivation el lust. Imorgon..kanske.Ha en riktigt härlig helg alla ni därute som kikar in då o då..

Slut

Jag känner mig så jäkla misslyckad. Trots den bra konkreta kritiken på handledaträffen igår så har jag tappat förtroendet för mig själv o det känns inte som att jag gjort uppsatsen på rätt sätt. Jag är ledsen o frustrerad.. Jag skulle behöva så sjukt mkt tid för att fixa ihop det här till en G-nivå....Den tiden förhandlar jag om o jag står alltid som förlorare i slutänden. Det är inte mkt som håller ihop mig just nu.. förtvivlan o frustrationen håller på att ta över.. FY fan :´(

Stjärnglans

Ni skulle ha sett stjärnglansen i mitt barns ögon igår. Hela hon strålade, hon log med hela kroppen och bara nöjt så in i bomben av att få vara med SINA kompisar, SINA fröknar o vara på SIN avdelning. Gissa om jag fick trycka tillbaks tårarna.. Hon behöver verkligen sina vänner nu.. men är inte mediciskt ok att komma tillräckligt mkt till förskolan än. Man ser ljuset i tunneln, men samtidigt är en en fruktansvärd hinderbana på vägen dit. Snart smulis snart är det allra värsta över..

Förväntansfull

Har en liten flicka här hemma som är otroligt förväntansfull inför dagisbesöket. Det kommer bara bli ett snabbvisitbesök iom fotograferingen. Kl 11 ska vi vara på plats o Flis bara väntar o väntar.. Åka snart mamma?? Åka nu? Är det dags nu? Så har det låtit sen 7 imorse. Superförväntansfull.. Min älskade lilla smulis.

Musiklek

Felicia älskar musikleken. Jag tycker det är ashäftigt att hon får energi till tusen och bara njuter av att faktiskt få vara med andra barn om än bara för en liten stund. Det är Flis o 5 pojkar. Samtidigt som hennes musiklek är det pyttedans i lokalen brevid och det är bara små söta flickor i rosa gymnastikdräkter, kjolar och ballerinaskor. Min flicka bryr sig inte om att de andra har på sig allt det där. Hon bryr sig inte om att hon är ensam tjej i sin grupp. Hon struntar fullkomligt i att barnen säger HAN iställer för hon till henne för vet ni varför? Hon njuter av att få vara ett barn i en grupp med andra barn som har en otroligt kul stund tillsammans. FATTA.. el nej.. det kan ni inte. Men bara så ni vet.. det värmer ett fruset mammahjärta. Imorgon ska vi till dagis på fm. Det är kortdags. Å förhoppningsvis hinner barnen med lite utelek också :) Flis var så uppspelt när hon skulle lägga sig så hon visst knappt ut el in.. ÄNTLIGEN får jag träffa mina kompisar igen mamma..då rullade det en liten tår ner för min kind..Älskade lilla Flisfis. Min underbara STARKA prinsessa.. där har ni den som är stark i vår familj. Hon har fått utstå så fruktansvärd behandling och integritetsövergrepp så ni har ingen aning om vilket helvete det faktiskt är... Men hon gör som läkarna säger.. bara för att hon är världens bästa och goaste lilla tjej.. O hon är min <3

skriver o skriver o skriver lite till

Jag är inte klar, fast jag har med allt som jag vill ha med i uppsatsen tror jag alla fall. Jag vet att det är saker o justera. Meningsuppbyggnader, formlia o annat dret.. Ja, dret.. Är så less på detta nu. Jag är nervös som bara tusan för att lämna in ett första utkast.. TÄNK OM frågorna buntar ihop sig i skallen o oron smyger sig på. Tänk om jag missuppfattat hela grejen? Tack o Lov så har världens bästa Anna lovat att hjälpa mig med formaliabiten. Tusen tack o bock <3 Så egentligen är det väl inget direkt o vänta på då eller?? En kanske skulle ta o skicka in den så har man en chans att förändra det som ser helt galet ut. Om 3 månader är min KAU.tid slut. 3½ års slit leder mot slutet o snart är jag klar.. Vad ska man göra sen då? Äsch. det tar vi då. Nu måste X:et bli klart.

...

Bara en sån där dag idag, kul att behöva vara på topp ikväll när humöret är i bott..

Jag gjorde det!

Konflikträdda jag fixade det!! Vår kritik togs väl hand om o helt plötsligt bara så där(ironi) blir man prioterad o måste ha ett samtal med DIREKT! Nästa vecka blir det ett större samtal o det känns faktiskt bra. De förstod vad jag menade o tog åt sig. Jag är stolt, jag hatar skitsnack o den som kritik bör få ska konstruktiv kritik ha. Så det så. Det gick bra alltså, även om det kändes fruktansvärt jobbigt att gå på, med tanke på att jag itne gillar jobbiga samtal. Detta är del 1..nästa vecka kommer väl del 2 om detta...

Snart dags då..

9.30 ska vi vara på sjukhuset. Today is the day liksom. Uppdaterar när vi kommer hem Håll tummarna för mig..

Min söta lilla smulis <3


Efter söndag kommer måndag.. Jag gillar inte måndagar :(

Det här är min senaste status på fejjan. Måndagar är väl ok i sig, MEN sen en fruktansvärt lång tid tillbaks är måndagar kopplade till sjukhusbesök för vår del. Har tröttnat, gillar inte längre. Imorgon ska jag dessutom göra det jag hatar mest i hela världen. VAD? jo ge min in i en ev konflikt. Tjoföljt. Men, det här är värt allt ALLT i hela världen. Det gäller Flisen, bemötande på sjukhuset och att jag är fruktansvärt less på att de beter sig så otrevligt o uppstressat hela tiden. Ja, det är otrevligt o jag är less. O av erfarenhet så blir det aldrig bättre av att klaga.. så.. nu gummistövlars ska jag ge mig in i getingboet o röra om. Jag har skrivit "hjälp oss att bli bättre" lapp o ska lämna den till avdelningschefen. Återkommer om uppdatering.. Detta kan bli grejer det. Håll i hatten. Dagens bästa är att KORTISONHELVETET o GÖRA-ONTMEDICINEN har släpp sina käftar om mitt barn för den här gången, nu är hon sitt underbara spralliga själv igen. Imorgon börjar jag med VV-PEH (Viktväktarna på egen hand) igen. Har saknat mina promenader, det ska jag ta igen. Vågar man sig ut till Kilene nu? Har grodor, ormar o annat skit gömt sig nu måntro=? Snyggmammi here i come ;)

Snörvel, Host o prosit

Är sjuk.. faktiskt jättesjuk o det är skitsynd om mig. Basilluskerna har satt sig typ överrallt å lägg till 3:e gradens mensapa så kan ni ju gilla läget. Bläää. Har varit hemma hela dagen o kurerat mig. Går det bra då?? Nja. borde tex vila o dricka mkt vatten o varma drycker.. Nej, så funkar det inte för mig. Har massor o göra trots sjukdom, så här gillar vi läget o bara kör på ändå. Seeegt tempo men här har jag inte tid att bara ligga o slappa. Lite news o update.. Jag har slutat som månadsmedl. på VV. Så jävla svindyrt o för den taskiga motivation som "coachen" stod för kan jag ringa en vän o be om att bli skälld på istället. Den här veckan har jag fuskat.. FUSKAT alltså. Det innebär att nästa vecka så är det mer motion, indrag på kolhydrater o en herrans massa frukt o vatten som gäller. PUNKT SLUT! Nä.. over and out. Orkar inge mer ikväll.. natti natti

Men kom igen då..

Jag har läst på KAU i 3 år. Är inne på min 7 temin o därmed år 4. Å lika länge som jag läst, lika länge har datorn haft ngt eget uppror mot mig..Idag har jag klippt o klistrat i X arbetet. Fy i helvete.. Ursäkta svordomen. Är det ngt som kan krångla jamen varför inte? NU är det alla fall i rätt ordning, men långt från klart. X-arbetet vilken grej- tjoföljt liksom. Suck.. tur att jag har en bra handledare som verkligen tror på mig och mitt arbete. Datakrångel.. i hate it.

Oh nooo

Min idé med våga vägra sjukdom funkade sisådär va.. Status idag: Tokförkyld, hostig och rinnande ögon. Trevligt trevligt. Hade en fundering på att åka till Ikea med Flis nu på fm.. men jag pallar fan inte. Ska upp till Kau ett par timmar i em o skriva lite. Fm får gå åt till vila. Helgens planer känns föga troliga just nu. Varken tjejhäng el volontärarbete i stallet ser det ut att bli.. ORKAR inte vara sjuk.. Har inte tid med det heller.. Fuuck..

RSS 2.0