idag

IDag ska det jobbas på sjukhuset. Varmt som en bastu kommer det säkerligen att vara..Shit, hur orkar man? Jo, trevliga arbetskamrater och en helt superbra avdelning gör verkligen susen.
Hade såklart hellre velat vara hemma med Flis, men måste dra in lite pengar också.
Vi har varit o hälsat på våra goda vänner Josefin o Ella idag på fm. En cykeltur och bus med barnen kan man leva länge på.
Nu är det snart dags för lunch så ni hör förmodligen inget mer av mig idag..
Ha en finfin dag ute i det fria. Njut o ta igen allt som vi inte fick ta del av förra sommaren. (Ni har väl inte glömt regn, regn eller REGN?)

Puss

Mys

Felicia har fått vara hemma från dagis idag. Jag kände att jag gjorde en grej av det som hände igår och eftersom personalen (den ord) inte varit där idag under ett par timmar så vågade jag helt enkelt inte släppa min älskling ur blickfånget.

Vi har haft en supermysig dag hittills. Hon har varit med mig till skolan och lämnat mitt arbete och sen fick hon en glass i cafeterian. Det uppskattades..tro mig :)
Sen åkte vi till bergvik för jag skulle köpa en spindelmannen keps åt henne, men det var hon föga intresserad av. Blev 2 tunika/klänningar för 50 kr istället :)
Vi tog en fika och satt o gottade en liten stund. Sen en liten snabbis in på maxi för att köpa diskmedel och böljor. Såg mannen jag var assistent åt där, med en ny assistent...Liten klump i magen gjorde att jag inte fixade att gå o hälsa. Det värsta är att jag har inte dåligt samvete över det heller.. Hade han pratat med med så hade bara alla dessa telefonsamtal börjat igen och det vill/orkar jag inte. Så, inget dåligt samvete. Faktiskt!?!

I bilen på väg hem frågade jag vad Flis ville ha till lunch, hon sa..Nudlar!
Japp, vi tar en sväng förbi nästa affär då :)
Åh, dessa nudlar. Tillbehör är ytterst onödigt (enl Flis) och hon njuter så av att få äta dessa långa nudlar med bara händerna.
Jag åt spaghetti o köttfärssås, hon var inte ett dugg intresserad av min mat som hon alltid annars är utan bara satt o smånynnande och pratade med mig mellan varven.
Smulan..

Hon sover i vagen nu. Det är varmt ute så ingen filt på bara en tunn snuttis över benen. Passade på att greja lite här hemma medans hon sover. När pappa kommer hem ska vi ut en sväng o handla lite inför helgen.

Jobbar förresten imorgonkväll. En lördagkväll? Jojjomensan. Det är jag det o förhoppningsvis några fler. Tycker synd om sjuksköterskerna nu.. Vilket dålig bud från medlarna. PINSAMT, så glad i efterhand att jag valde lärarprogrammet istället för "syrra". Jag lider med er.. o hoppas att er ordförande avgår snarast!
Fick erbjudande om att jobba söndag dag också. Det är ingen bra idé sa jag till A-M. Bihålsinflammation o pencillinkäkande o minimal ork. Nope en dag räcker.
Nu tror jag Flis vaknar...
ha en finfin dag
Det ska vi ha ;)

Trevlig/otrevlig dag

Det har varit en bra dag. Riktigt bra dag. Förrutom en sak då..Det hände ngt riktigt lurigt på lektionen idag. Läraren gillade verkligen inte vissa av oss. Typ 3 av oss blev syndabockar o blev ett gäng oberäkenliga fnittriga småtjejer som behövde extra koll. Herregud! VEM störde vi? Ingen alls...Vi kommenterade TYST vad de andra sa och antingen höll vi med eller hade en annan tanke. NEJ, inget skitsnack eller ngt sånt. Läraren sa att hon gärna lyssnade på oss, men gav oss ingen chans till att prata.. Tråkigt, för det hade kunna bli en riktigt kul lektion.

Åkte till pappa efter skolan o blev bjuden på lunch. Mysigt som bara busen. Tack så mycket.

Tôlat med granntanta en stund idag. Helt fantastiskt att jag fått en sån go familj i huset brevid. Love fam Andersson :)

Hämtade lilla smulisen på förskolan o fick otrevliga nyheter. Flis har blivit biten..igen..av samma barn som sist. Jag är uppgiven och arg. Jag skulle kunna göra tillvaron lite jobbig känner jag, men nu ska det snokas lite istället.
Men en riktig tråkig vändning på en annars trevlig dag.

Jag mår bättre. Hallelujah för penicillin! Är trött som grisen bara.. hoppas det släpper snart.
Ska slappkolla lite lyxfällan nu.. man kanske lär sig ngt o få ett tips eller 2 :)

gumma

tack gumma för kaffet o pratstunden idag. Precis vad jag behövde..love you

Droppkran

Okej, lite äckelvarning utfärdas härmed!! Hoppa över ett par rader om du är vemelmagad.
Min näsa är värsta droppkranen! Hur vidrigt som helst. Jag har ju bihåleinflammation o käkar penicillin sen 2 dagar tillbaks, nu är jag lite orolig för min näsa. Utan att avsölja för mycket så kan man säga att "droppet" som kommer ut inte ser..eh..mja..hm..Det ser helt enkelt inte bra ut.
Jag ligger minus på lukt just nu men huga..det ser inte bra ut. Funderar på o ringa sjukvårdsupplysningen o fråga vad det kan vara.
Jag VET vad det är i vanliga fall, men nu vete fasen.

Mina bekymmer från gårdagen har väl kan man säga lite tillfälligt löst sig si så där. Jodå, plan 2 verkade funka fint. Tack o lov för det, vart lite orolig där ett tag.
Nu ska jag sätta mig till rätta och vara lite amitiös med skolarbetet som ska in på fredag :)

jippi för mig

1. Det ruskiga dammfyllda träd som stod i mitt vardagsrum är ett minne blott!
Det kommer inte in hit igen, punkt slut. Hejja mig som slet o drog för att få ut den.
2. Personalen ringde från Klippan (min vfu) o bad mig komma in o jobba en dag inom snar framtid! Klart jag kommer! Ska bara fixa ett typ anställningsintyg från kommunen först=imorgon!!!
f-a-n vad kul!!! längtar efter mina små barn...
Så.. jippi för mig!

Ang bekymmret...Första alternativet till lösning funkade inte klockrent. Det kommer funka det med, om typ 3 veckor.
Har en backup plan nu..Får se om den funkar.

Problem

Okej. Jag har ett bekymmer. Har inte riktigt lust att avslöja vad det är här, men det man kan säga är att det kan bli lite knivigt att lösa. Men inget problem är beständigt tack o lov. Jag har lite (få, men ändå några) alternativ till att hitta en tillfällig lösning på problemet.

Det är ingen värstinggrej och jag är inte i knipa på ngt sätt. Det är ett bekymmer bara. Har hela dagen på mig att försöka lösa problemet, fler dagar också visserligen, men skönt om det kan lösa sig så fort som möjligt. Min ursprungliga plan..mja inte så bra. Logisik är inte min starkaste sida kan man säga.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe, ringa lite samtal och försöka få ordning i huset efter helgens storkalas.

Dyk-flis

Jag tror minsann att lilla Flis har varit en sjöjungfru i sitt tidigare liv :)
Hon plaskar runt som värsta fisken och gör kullerbyttor i vattnet.
Ja, jag sitter nära o har koll på henne men hon ställer sig upp o storskrattar så jag tro itne att det är ngn fara.
Nej, aldrig en obevakad sekund i badet.
Nej, det finns inget vasst som sticker ut ngnstans som hon kan göra sig illa på.

Gums! Jisses vad nervös jag blev när du sa att du mått lite bad...Har inte hört ngt av ngn annan så jag hoppas verkligen inte att det blir ngt mer av det där uschiga. Tycker om er...
kram

läkarbesök

11.45 ska jag till vårdcentralen och ta en sänka och förmodligen få en kur med penicillin för bihåleinflammation. En himla gullig läkare (min o flis husläkare) sa att det var bara att komma in.
Skönt...trodde det kunde bli lite tjafs eftersom det är strejk och allt. Men tack o lov verkar det inte vara ngt bekymmer.
Ros till dr Andersson!

Hoppsan hej

Så var Flis andra fördelsedag firad. Tusen tack för alla sms och alla som kom och grattade min lilla älskling.
Hon hade en fantastiskt dag.
Mycket presenter och bara en kanondag.
Jag ska lägga ut lite bilder under dagen så får ni alla se en superlycklig liten tjej :)

Själv har jag ett läkarbesök på att-göra-listan idag. Typ bihåleinflammation och la mig med migrän igår...Jämt bara lite skruttig sisådär...
ha en finfin dag

Hipp Hipp Hurra <3

Grattis Felicia 2 år idag.
Lilla smulisen som fyller år och jag hoppas att du får den bästa dagen.
Älskar dig lilla underbara flisfis tack för att du förgyller mitt liv
puss o kram mammi <3

åh herregud

Känns så overkligt just nu. Är inte här liksom..För 2 år sen nu började mina krystvärkar för att hålla på i 1.5 timme... Sen kom lilla Flis ut 00.31 25/5 2006. Snart 2 år min lilla älskling..Puss
Kolla in family.se för att se en hälsning till flis under dagen.
hepp

det som inte blev gjort

Lite för lite städning. Fick trevligt sällskap av Evelina så städningen fick vänta. Orkade inte baka.
Hm..sen var det ngt mer..Hm..vad var de mån tro?
ja ja tar det imorgon
hepp

då kör vi

Nu är det bara o ta ett djupt andetag, kavla upp armarna på min tröja och sätta igång. Åh my gooooood vad grejer jag har att göra idag. Vet inte ens vart jag ska börja.
Jag har precis varit o lämnat flis (på cykel. Lite gratismotion och skönt med frisk luft. Sen att Flis ÄLSKAR sin cykel och "cykelvälm" gör det hela lite roligare o värt lite motvind.

Det här ska göras idag.
1. Hänga en tvätt
2. Plantera 3 blommmor i en rabatt
3. Till min trevlga vän på kommunhuset o lämna inkomst uppg och bevis för att jag är studerande.
4. Baka kokosrutor
5. STÄDA med allt vad det innebär. INKL slänga ut det vedervärdiga trädet som står i vardagsrummet- en riktiga dammvippa som aldrig blir ren.
6. Handla inför helgen (tar med sambo o barn på det lite senare)
7. Tvätta 2 maskiner till
8. Förmodligen kanske ev till apoteket. Jag har fått ngt skräp i ögonen o är genomförkyld. Dags för lite peparat av den högre nivån.
9. Hämta flis kl 16

Japp, då vet ni vad jag har att göra idag. Skrivs det inget mer idag så beror det förmodligen på att jag är helt färdig o snarkar gott med ett vinglas i handen och en kudde bakom ryggen i soffan-
Glöm inte att kolla in NWT imorgon. Flisen är med i tidningen. :)
Ha en finfin dag

supersara

När jag gick o la mig igår var jag trött i kroppen o helt slut.
När jag vaknade imorse hade jag feber o ena ögat typ igenkleggat så att säga.
Gick till skolan ändå. Skolan fick mig på bättre humör, mycket tackvare alla dessa härliga människor som finns där. Det finns även mycket underligt folk där...men i stort sett en hel hög av härliga människor.

Lite krasslig så här på kvällskvisten. Känner mig seg och orkeslös. Att-göra- listan är typ låååååååååååång imorgon. Har så mycket att göra så jag fattar inte hur det ska gå till rent praktiskt att genomföra dem.
Supersara to the rescue!

Ikväll har jag o min sambo haft egentid. Vi frågade morfar och Christine om de ville vara barnvakt och få lite mat. När de kom så åkte vi direkt och det hade inte varit ngt problem alls. Flis hade kört med morfar o C tom fått sig ett bad. Vi hann med lite shopping (presenter till smulisen) och en sväng till blomsterlandet. Konstaterande..blommor är dyra.

Nu ska jag borsta tänderna och falla i säng. Ofattbart hur en förkylning kan få en helt ur balans. Sjukt.

första pajen

Första rabarberpajen av 4:ans egen odling. Smakade alla tiders med laktosfri vaniljvisp. Det tyckte alla fall jag, H, Håva och Jimmy. Flis..nja "surt" sa hon o grimaserade lite :)

seeeeg

Jag känner att verkligheten börjar komma ikapp mig nu. Jag är så trött och seg.
Skönt men samtidigt trist med kommande sommarlov. Jag kommer sakna alla trevliga människor på Kau.

Planering,plugg och presenter

Inga pengar pass eller piljetter här inte :) Jag kör med planering, plugg och presenter just nu.
Vilken grej att fylla år (inte mig själv att tillägga) och planera detta i detalj, fixa ALLT innan dess och dessutom hinna få ihop tid att fixa lite presenter...
Flis fyller ju 2 på söndag, samma dag som det är mors dag :)
Mamma/mormor-svärmor/farmor styvmor? Listan blev lite längre än vad jag trodde...
Hm.. jaja, det löser sig.

Borde ha bakat idag, men det gjorde jag inte. Borde ha dammsugit och grejat lite idag, men det gjorde jag inte. Borde ha fixat lite blommor till mina blomlådor, men det har jag inte gjort heller...
Vad har jag gjort då da för att få dagen att gå? Ärenden, handlat mat, egoshopping, fikat med granntanta :) tvättat en maskin och diskat en maskin. Hur kan en dag gå så fort? Har ju i snitt hundra planer på en dag, men sanningen är den att det inte riktigt blir som man tänkt sig. Eller hur?
Ja just det..har plockat in SJUKT mycket ren tvätt i byrås och garderober. Om ca 45 min ska jag hämta smulis. Undrar vad vi ska hitta på idag då... Tänkte cykla o hämta henne, men det susar bra i träden här så jag vete fan...Bil o körkort är bra, skönt och en vardagslyx. Så är det.

Frågan är vad jag ska hitta på fram tills jag ska hämta Flis...Hm..
Plocka lite mer tvätt? VARFÖR TAR DEN ALDRIG SLUT???? Den klonar sig o sprider sig fortare än ogräs i huset..Hjälp. Tvätten tar över!!!

Träffade en himla go familj imorse på parkeringen på förskolan...Eriksson/Wedin- ni är ju bara för underbara :) Löööööööve you.
Grattis till en efterlängtad plats.
Nej, nu ska det läggas på ett kol o köra en stund innan det är dags att hämta älsklingen
heppåer

Summa summarum

Vilken dag!
Kom hem tidigare än beräknat och efter jag petat i mig min flytande lunch på 300 ml så la jag mig på soffan och sov i 1 timme lite drygt. Så skönt med tanke på att jag har legat lite minus med sömnen ett tag.
Mycket piggare så bestämde jag mig för att dricka 1 kopp kaffe och sen cykla bort till förskolan och hämta Flis.
Sagt och gjort. Det blåste lite kallt, men skönt med frisk luft och gratis motion. Flis vart såklart överlycklig när hon insåg att vi skulle bika hem.
Ringde gumma o frågade om vi fick komma förbi och det fick vi givetsvis. Oliwer och Felicia busade lite, men mest handlade det om att de ville ha varandras leksaker :)

Väl hemma såg Flis Liza (granntanta) skor utanför dörren och härinne satt hon by herself! Lite oväntat men alltid trevligt.
Sen vart det middag, stuvade makaroner, stekt falukorv och broccoli.
Intressant här är att får flis lägga upp maten själv som de gör på Gryningen så äter hon massor. 4 skivor korv och 2 stora portioner stuvade makaroner. Minus broccoli men hon hade den på sin tallrik alla fall.
Duktig tjej!

Bra dag som sagt, jag njuter så av all tid jag får med min söta lilla tjej. Det finns alldeles för många som säger att de glömt bort småbarnstiden och hur det var när barnen var små. Så ska det inte bli för mig, jag ska ge henne alla möjliga upplevelser och för alltid vårda vår relation.
Ska kolla lite på nätet nu, men hörs imorgon?
hepp

första skoldagen

Åh vad det var kul o se alla underbara människor igen, jag har saknat er massor... Första skoldagen efter vfu..jisses jag är så inte van att sitta still så länge längre..Det är tungt.
skriver mer sen!

burr sa kasper

F-a-n vad kallt det har varit idag. Jag cyklade ju hem inatt o hade kommit i säng till kl 00.30. Skönt, jag var så trött. Idag..fortfarande helt helt trött. Förberedelse inför kalas nästa helg den 24-25/5. Har bakat en del, ska baka de sista sakerna den här veckan. Ska bli en sväng til Ikea o köpa lite stuff. Det ska bli en fin dag för Flis skull. Mammi ska göra allt för att det ska bli bra.

Nu ett litet dilemma. Kalas nästa helg, och handen på hjärtat så finns det ngn som jag känner inte riktigt är välkommen till mig. Självklart välkommen att fira min dotter, men bör hålla sig borta från mig. Kan bli en grej av det här till helgen.. Jobbigt, jag vill ju vara på srålande humör och ge flis det allra bästa den här dagen. Konflikter och hårda blickar finns bara inte denna dagen..
Hm.. måste hitta en bra lösning. Det är ju sånt en mamma gör.
Nu=dusch 20.00 ligga i sängen..20.30 snark...

späckad helg

Shit alltså.. Jag är bara helt färdig idag. Bakis? Nonono.. inte jag inte. Inte efter det lilla jag orkade peta i mig igår. Tack Henka o Anki för en himla trevlig fest.
Pulverdiet SUCKS! Smakar ungefär som den ser ut o jag blir halvt kranky efter ca 2 timmar..Måste måste ha mat. Det är bara så. Men 2 veckor har jag sagt o 2 veckor jag ska fixa. Huga.

Jobbade igår. Så kul. Härligt o se att det händer så mycket när man inte varit där ett tag. Förbättringar gör alla på gott humör.

Kvällen slutade 00.30 inatt.. Jag gick upp 05.55 på lördag morgon så gissa om jag var trött. Är trött idag med men det är en ny dag o Flis är ju inte trött för fem öre så hallå...Bara o bita i det sura äpplet o se glad o pigg ut.
Funderar på att göra en rabarberpaj faktiskt. Det är gott, o dessutom behöver det gallras lite.

Nej, måste klä oss lite o ta oss ut en stund. Flis börjar bli otålig.
hepp

Hallå helt alone eller?

Skulle varit sååå kul att kraxa loss hos tezz ikväll, men minus barnvakt vad göra? Ja, min dotter har en pappa och ja han bor med oss. Men nej, det var inte läge att ge sig ut ikväll.

Telefonätet är totalt överbelastad typ, jag har en idé om det. Regnväder= de flesta sitter i telefonen o pratar med varandra istället för att ses...Jaha, kul för oss andra som är sjukligt besatta av att skicka sms...TACK!

Så...GRATTIS Ronnie på namnsdagen! Where ever you may be...

Gumma. Har inte haft tid att höra av mig idag, men hoppas verkligen att du inte gnuggat knogarna av dig inför morgondagen. Men jag ser fram mot kvällen.. Ska bli skoj.

Har börjat förbereda Flis 2-årsdag! Har bakat en sats med Lisa´s klick-kakor
(nice o enkelt) och kokosmuffins. Det som ska bakas är kokosrutor och tårta. Mormor gör de allra bästa bullarna någonsin så hon fick äran :)
Det blir lite annat gott också att bjudas på.. men jag tänker inte avslöja allt nu heller. Har alla fall köpt ballonger och ett tårtljus med en 2:a på.

Träffade Anna o Linnea idag. Det var nästan 1 år sen.. Hur sjukt pinsamt är det inte att man inte lyckats få till en träff eller 2 när man bor typ 10 min bilväg från varandra? Skärpning.
Anna är en ren glädjekälla.. tycker sååå mycket om dig gumman o lillan.

Nu är det kvällen. Blir inge sent för mig idag, minus vin och minus allt vad kalas heter. Why? Jag ska jobba imorgon! Jag har inte jobbat på sjukt länge nu, men skolan är i första hand. Så är det bara. Ska bli himla kul o träffa alla underbara trevliga människor igen.. Saknar 22:an
hepp

nu då?

Ibland går det inte att posta mina inlägg som jag skriver.. Why?
Datakrånger fine, men så ofta? Hmmmm,....
Skrev ett må bra kur för själen igår. Måste bara skriva ett par rader om det idag så ni förstår..
Min må bra kur heter Felicia. Hon är min lilla solstråle i vått o torrt, min lilla söta smulis. Idag är hon ledig från förskolan. En heldag med mammi full med bus o skoj.
heppp

Älskad

Tack underbara goaste gumma för den otroligt fina hälsningen på family.se.
Du vet precis du.. Alltid goaste älskade systra min. Åh, jag blev alldeles rörd.
Tack från djupet av mitt hjärta. Älskar er...

Man behöver få höra att man är älskad o omtyckt. Ofta och mycket.

Såå...Till min familj, min släkt och vänner (o flyktigt bekanta.. :) Ni är älskade och omtyckta av mig ( o förmodligen många fler)!!
Krrrrram

tips

Tips önskas om hur man får en snart 2 årig tjej att sova liiiiiite längre på morgonen. Varför måste dagarna alltid börja så tidigt på Kärrängsv 4??
*trött* Tack o lov att Nicke Nyfiken verkar gå hem sjukt bra

Skoltime

Nu är det dags att verkligen bita i det sura äpplet och sätta igång med skrivarbetet. Har verkligen en massa att göra...
Ha en finfin dag!

Själv ska jag inta en pulverdryck kl 12 och äta en herrans massa frukt idag.

mardrömmar

Lite scary faktiskt. Jag har haft mardrömmar typ 3 nätter i rad. Vad det handlar om? Grodor o slemmiga saker typ ödlor o ormar. Usch. Stackars Henrik blir också utsatt genom att jag sätter mig upp, är livrädd och väcker honom. Förlåt.
Men fatta.. grodor, ödlor o ormar till förbannelse i min SÄNG!!! Vad f-a-n kan man göra förutom att verkligen kolla att inget finns där???

jaha.. och resten är??

Då har man börjat då. Men vart är resten?? 3 dl chokladliknande pulver blandat med vatten blir lite likt o´boy men ändå inte. O´boy tar inte mot så mycket att dricka. Ok, det är inte äckligt. MEN..Jag vill ha mat!

Bara o köra igång

Har varit o köpt pulver idag. Pulver som man ska skaka till en slags chokladdryck, som i sin tur ska ersätta min lunch ett tag framöver. HUR I HELA FRIDEN SKA DET GÅ TILL???? jag som typ alltid är sugen på ngt..blir att äta en massa grönsaker o frukt nu alltså :(
Uppdaterar lite senare när drycken är uppdrucken och lite skolarbete är gjort.
:)

Häll vetemjöl i koppen

En ren svordom rakt upp o ner för att uttrycka och summera min totala glädje för idag. Kanonväder, kanonhumör från alla oss 3 i familjen, lite shopping en myspromenad med flis och en himla trevlig sväng till Mariebergsskogen med morfar o christine.
Dagen började som sagt tidigt tidigt...men hur mycket har inte vi då fått ut av dagen???
Jag funderar ärligt på att snöra på mig mina bra gå ut o gå skor och ta en promenad med stavarna. (Blir inte ngt idag: mjölkmagen krånglar..läs längre ner)

Imorgon börjar det en ny vecka. Är allvarligt intresserad av att b-a-n-t-a. Jag vill bada om en månad eller 2 o jag MÅSTE bara bli lite mer fit så att säga. Tror jag ska göra ngt jag aldrig gjort tidigare. Jag ska hoppa över en lagad måltid till lunch o ersätta med pulver. Har hör att det ska funka fintfint.
Jag har lite ångest just nu. Nej, jag har inte handlat nåt för flera hundra kr igen...Jag har precis fått i mig en bit operalängd o det smakade bara helt...GUDOMLIGT.Fan också. Det smakar mer dessutom o det är inte bra. Ska inte ta mer skräp idag. Socker är ju inte bra. Speciellt inte 20 på kvällen...
Ska studsa in i duschen o beakta min minibränna som infinnit sig under helgen :)
Hoppas o ber att alla har haft en lika tokbra helg som jag, Henrik o Flis.

Tillägg i fobilistan

Ibland kan min sambo vara frukansvärt taktlös och grisig. Som idag. Flis ligger o sover o jag låg o slumrade på altandäcket på en filt. Superskönt o vila lite när dagen började 6.10 imorse. Då säger han, det är en "kompis" på väg till dig.
Va? sa jag lite sömnigt...Jo, en svart liten slemmig ödla är på väg mot dig nu!
OK; PANIKPANIKPANIK total panikkänsla o rusar upp från filten och kastar mig in på toa o låser dörren. Värsta hjärtklappningen och lite tårar i ögonen...

Så bara så ni vet. Nu lägger vi till små svarta ödlor på min fobilista.

Fobilistan ser ut så här;
* GRODOR * Små svarta ödlor * Orm (fast det beror på när var o hur jag ser en så att säga.)

Gillar inte: *Fåglar *fästingar *sniglar

nu sitter jag inne med fötterna högt uppe i soffan. Min sambo står inte högt på listan just nu!
hopp

Sköna lördag

Finfin dag som inte kunde bli så mycket bättre. Grattis Henka 30 år!!
Flis invigde sin "nya" vagn idag. Verkade funka fint, lite varmt bara :)

Nu är det mätt o belåtet efter grillning och lite rabarberpaj/operatårta. Tack Håva!
Ryder o Håva på middagsbesök.. Alltid trevligt med sällskap. Flis var såklart i sitt esse.
Nu= astrött.
Ska dricka upp mitt vin o sen tacka för mig o sova.
hepp

tack o adjö

Nu var det slut för idag. Tack och adjö för idag. Tänk så mycket vi gjort tänk så roligt vi haft men nu är det slut för idag. Tack o adjö för idag.

Slut på vfu-perioden. Skulle lätt kunna vara ute minst 3 veckor till. Fantastisk kritik och oändligt med beröm från flera.
Kommer sakna mina klippan godingar...
Nu ska mumsas grillad korv i kvällsolen
hepp

lättad

Jag måste bara berätta- jag har messat Mary Kay-försäljaren och sagt att jag inte längre önskar produkterna. Det är för mycket pengar som jag inte har...
Nu är jag lättad o på sätt o vis 700 spänn plus igen :)


Sista dagen på vfu imorgon...Så tråkigt o jag kommer sakna mina sötingar. Men jag har ju mer att lära o kommer vara ännu bättre nästa gång jag kommer ut.
hepp

Mysmorgon med Flisfisen

Börjar lite sent idag. Himla trevligt o det gör mig verkligen inget alls att sluta lite senare för H hämtar Flis när han slutar vid 16. Flis o jag har mysmorgon o äter frukost framför Nicke Nyfiken och bara tar det lugnt för en gångs skull. Jag är ju inte direkt känd för att vara den mest piggaste människan på mogonkvisten. Även om jag har en dotter som verkligen uppskattar en ny dag efter en god nattsömn. Alltid lika pigg o glad när jag kommer in.
Numera ligger det en bok vid sidan av sängen som hon når själv. Då är hon sysselsatt i si så där...5 min typ högst.

Men, idag skiner solen och det ser helt fantastiskt ut ute. Vi ska cykla till dagis med lite packning o hur jag ska få med allt har jag inte riktigt löst...än.

Pratade med Mari igår. Huga vad jag saknar mina kompisar från universitetet. Det ska bli så spännande o höra hur ala haft det och sitta o få prata av sig med alla underbara trevliga personer.

Ella o Josefin kom förbi igår när de var på en liten cykeltur. Ella..lilla älskade smulisen, så duktig och fin liten tjej. Love you my girls. Alltid härligt o ni gör flis o mig på bra humör när vi ses.

Ska messa försäljaren med hudprodukterna idag, det går inte att pröjsa 700 spänn ens med delbetalning *2.
Måste göra oss iordnining nu..hepp

Trött, men glad o nöjd

Yttligare en fantastisk solig dag på Ö:a. Alla verkar bli påverkade av vädret, en del negativt med allergi, men de flesta är positiva och mår liksom mig..helt fantastiskt o gott.
Jag börjar känna att det har varit mycket ett tag. Men jag är ändå en lyckans skit som får ta del av de goaste barns vardag på förskolan. Trött, men allt jag gör på dagarna är värt varje gäsp på kvällen innan kl ens är 20.00...

Lite halvångest över att jag handlade på sminkpartyt igår. Känns inte bra någonstans och det är MYCKET pengar det handlar om. Tror jag ska ta tillbaks min beställning. Jag har ju egentligen inte råd. Det handlar inte om att vilja unna sig en eller två produkter..Det handlar om att jag kan köpa en jävla massa annat bra INKL. ansiktsproduker för det priset. Håll i er..

700 kr för en rengöring och en fuktkräm! Jag skäms verkligen..Måste verkligen rannsaka mig själv o mitt urkassa ekonomiska sinne :(
hepp

Mary Kay

Jag har varit på sminkparty hos gumma ikväll. Intressant, bra och SVINDYRT.
Herregud, lite ångest att jag handlat för alldeles för mycket, men för att få ordning på hyn kanske det krävs lite bra grejer. Hennes och Mauritz i alla ära med sina 49.90kr prylar, men hur bra är det då`?

Nope. Hoppas att man kan få prylarna som mors dag gåva kanske??
Skittrött ska lägga mig nu. hepp

OROLIG

När jag hämtade min Flis på dagis idag så fick jag ett mindre trevligt besked av personalen. Min lilla söta tjej hade blivit biten av ett annat barn :(
Herregud, det är ett märke som hon heter duga och hon har verkligen ont på ryggen där bettmärket sitter. Man kan se ett tandavtryck om man kollar lite mer noggrannt. Jag försökte hålla huvudet kallt och ställa "rätt" frågor och bara vara lugn för Flis skull. Men jag var bara tvungen att ringa till mamma o berätta o fråga vad jag skulle göra. Tack mamma för alla lugnande ord, men jag är orolig så jag har ont i magen pga av detta.
Jag hörde när personalen pratade med den mamman som har "bitaren" och jag känner att det är utrett och inga hard feelings. Förmodligen har pojken fått en rejäl tillsägelse och förhoppningsvis tar familjen tag i det här och sen kan vi släppa det.
Men det enda som cirkulerar i huvudet på mig är ju faktiskt infektionsrisken.
100.000 tänk om och vad händer ifall och vad ska jag göra och hanterade jag det på ett bra sätt osv...Shit vad jobbigt.

Ikväll tog Flis o jag en cykeltur igen. Jag bara vägrar att sitta inne och hemma med henne och bara uggla. Nicke nyfiken i all ära, men herregud...njut av vädret.
Vi åkte till Flis gudföräldrar Lena och Mattias så Flis har hoppat studsmatta, åkt rutchkana, sparkat boll och klättrat upp i en koja med lite (en hel del)assistans av både gudfar och gudmor. Himla trevligt o ses. Vi tycker så mycket om er :)
Nu är det kvällen som gäller. Det var en tidig dag idag och en tidig dag imorgon, jag tror det får räcka..
hepp på er

Fruktdiet?

378737-1


Jaha ja

Ursäkt nummer 2 kommer jag att få vänta på. Förmodligen i all evighet. Men Fine, då vet jag vart vi står.

Det är söndag. Helt fantastiskt väder och värme som heter duga. Just sitter Flis o jag inne o vilar ögonen en stund. Vi ska snart ut på en cykeltur till vänner.
Kanske lite sightseeing, man vet aldrig.
Mycket trevlig kväll igår. Gott grillat och lite gott o dricka kan göra vem som helst på ett gott humör.
Jag har tagit ett tråkbeslut. Jag ska börja banta. BANTA...Hittills har jag bara gått efter min diet o det har ju faktiskt funkat i si som mån..Men Det är ju så att jag har ett par kilo kvar. Vet inte hur eller vad som ska göras för bästa resultat. Måste kolla upp. Hjälp, jag som är så matglad..Tänk bara vilken tråkig måltid med en pulversoppa/dryck...Ojojoj. Men vill man bli fin o få slut på spekulationer om min mage så är det bara o bita i det sura äpplet.

Äpple...Fruktdiet? Frukt är ju både gott o nyttigt.Fruktsallad hitan o ditan? Skulle funka. Värt o tänkas på.
Nu ska det cyklas :)
hepp

så där ja

Jag har fått en ursäkt som jag väntat på en veckas tid. Tack så mycket. Det var verkligen på sin plats. Nu känns det bättre på alla plan. Nu är det bara en sak kvar att reda ut så är det lugnt sen.

smaskens o okunniget

Idag har inte kännts som en riktig arbetsdag. Jag har varit på min praktikplats med totalt sett 7 barn i hela huset. Det har varit spridda skurar och ingen har gjort ngt speciellt utan bara varit. Bäst idag var helt klart sagostunden jag hade med 2 bröder precis innan jag slutade o fredagsfikat som min handledares dotter gjort. En tokgod kladdkaka och vitchokladcheesecake sweet sweet jesus. Jag skulle kunna sluta äta godis om jag bara fick lite sånt gott kladd på helgen. HUR GOTT SOM HELST!!!
Snart kommer A-M o ska hjälpa mig med power pointen. Jag är så så dålig på denna lilla märkliga maskin.
Förstår inte vad det är man ska göra o så står det i hjälpmenyn att
"skriv din fråga så hjälper jag dig".
Vad får jag för svar? "Tyvärr, Sara du är ett lost case. Klipp o klistra ett collage istället så blir det bättre..."
Ok, så sa inte datorn på riktigt, men den skrev att "jag förstår inte din fråga". Trevlig dator va? Kunde jag skriva en bättre fråga så kunde jag förmodligen hela grejen med power point också. S-K-I-T!

Vi hade en himla mysig tillställning här igår. Våra trevliga vänner Josefin, Ella o Jonas kom hit o grillade. Det blev skumpa och vin. Mycket lugnt då jag skulle upp tidigt dagen efter o åka till Vfu´n. Men vi hade så mysigt, så kul och belv sjukt mätta. Att vakna mätt dagen efter är en märklig känsla. Barnen lekte otroligt bra ihop. Inget bråk om grejer eller ngt. Lilla pluttan E diggar Flis stenhårt o skulle nog helst av allt vilja vara en ryggsäck på henne i ur o skur.
Nu ska jag fixa lite här hemma
hepp o hå

Uppriktigt ärligt

Så är jag riktigt ledsen. Riktigt ledsen för att det är så mycket tjafs överallt just nu. Både här o där.
Vad ska man göra när man är i en gråzon?

Jag har haft ett par trevliga timmar med min goda vän Evelina idag. Jättemysigt och härligt o bara få prata lite med en som kan lyssna utan att döma. Flis var med. Mammas lilla tjej är där jag är. Det är helt fantastiskt.
Vi har så kul ihop och jag ser hur hon växer lite mer dag för dag. Hon pratar så bra o tydligt. Många ord i följd nu. Jag har hört 5 ord i rad, det är inte dåligt för en tjej som inte ens är 2.
Hon är så social och framåt. Är så glad i min lilla flisfis.

Ikväll kommer Josefin,Ella o Jonas hit på lite grillning. Välkomna ska ni vara våra goda vänner.
Blir nog ett glas vin ikväll. 2 på sin höjd eftersom jag ska till VFU´n imrogn så gäller det o vara fräsch.
hep

RSS 2.0