Hellre fattig och glad än rik och olycklig?

HELL NO!!! Jag vill vara glad och rik, det vore ju fint. Nu, sista mars..sååå jävla fattig :( Har betalat rid-räkning nr 2 på 1820 kr!! Inte riktigt vad mitt konto behövde kan man säga.. Men det är ju RIDNING..vad göra liksom... Planering denna månad: *hitta extra inkomst..o hitta en trevlig sponsor som vill stödja mig i mitt skolarbete o skjuta till någon tusenlapp per månad.. Men en trevlig nyhet är ju att jag får tillbaks en HEL del på skatten.. Gôtt dä!

Söta Greven som Flis borstade o skötte om i lördags


Dags för fältstudie :)

Å det ska bli sjukt kul. BÄSTA GISELA ringde förrut o sa att vi är jättevälkomna och personal o barn ser verkligen fram mot ett par spännande dagar med oss.. HÄRLIGT!! Magkänslan bara myser när jag tänker på att få komma tillbaks till underara avdelningen..Kommer snart alla gooosungar.

Sommarsemester eller brist på den?!

Ja, vad ska man säga.. Sitter o kollar igenom almanackan o blir inte klok. Vet att min chef på csk sitter med sommarschemat o hon kommer inte att bli glad när jag berättar för henne att jag har bestämt mig för hur jag ska arbeta i sommar. Får jag som jag vill blir det pass bara med helg och kvälls-ob. En del dagar visst, men hellre kvällar. Mindre stress då och kan man dessutom peta in ngn natt med min rid-Marie vore det great! Sen vill jag ju vara ledig med min familj, dvs när min sambo o dotter är lediga så är det ju mys om vi kan hitta på ngt ett par dagar. Ja, en sak är säker alla fall. Sommaren kommer oavsett om vi är beredda eller inte. Ska ringa min chef, ju tidigare destu bättre o sen kom jag ju på att jag står i vikariepoolen här på Ö:a..kanske jag ringa till hon som fixar extraturer o anmäla mitt intresse igen??

O hur mår jag nuförtiden??

Jag har så ont i ryggen, men försöker bita ihop o bara ta smärtstillande på kvällen när jag ska lägga mig. Är så trött i bäckenet..det gör ont o nu när jag har hållit igång hela helgen känns det som att det pirrar o bultar i ryggen.. *AJ* Måste inse att jag är inte helt bra än. Måste lyssna mer på kroppen..det är bara så. MEr painkillers åt folket. El åt mig alla fall ;)

Mysdag

Mys 1 var på fm med flis. Eftersom hon alltid vaknar tidigt så kan man vara väldans effektiv o hinna med lite kul saker. Vi var ute i 1½ timme o promenerade till hästarna som bor i närheten o sen promenerade vi vidare o hamnade på gatans dagis. Helt folktomt såklart o en hel lekgård för oss själva :) Mys 2 var 11.45 när jag hämtade älsklingssyster o styrde vår kos ut mot bergvik. Åh vilken perfekt em, ni anar inte. Vi hann tom IKEA. HIhihi 48 kr fattigare så styrde vi hemåt. Köpte ursöta foppa-tofflor till smulan. Hon hittade påsen direkt så nu får jag hitta på annan påskäggspresent till henne :) Familjen var ute när jag kom hem, så jag sa hej o gick in o fixade maten. Det tog ca 2 sek för ngn att äta maten för sen lockade ngt annat ute i gargaget. Jaja..gör som du vill, jag o smulan tog fram glass,strössel och chokladsås/jordgubbssås o hade kvällsmys. Nu sitter vi o tar det lugnt, snart dags för lite välling o sagaläsning. SÅ var det måndag igen imorgon. Massor av att göra står som vanligt på schemat, men det är bara kul grejer så det gör inget.

att halka runt med en golf är...

SÅ inte roligt. Fy fan rent ut sagt för sånt här väglag. Snö gör mig inget,men va tusan..ploga vägarna så allt modd försvinner alla fall. Flis o jag skulle åka till stallet o max 200 meter hemifrån håller vi på att åka av vägen. SKRÄRPNING NI SOM PLOGAR... *Grr*

Inte illa pinkat

Var o hälsade på min barndomskamrat Sandra med familj ikväll o eftersom de bor i stan så krävs det grymma förmågor till att parkera.. Måste brar skryta över mig själv över dagens häftigaste prestation...FICKPARKERING I UPPFÖRSBACKE! Hell yes!!!

BEBIS!!!

Jag ska om en ynka timme så träffa en liten nykläckt bebis.. längtar!!!

torrbollarna

Grattis, Flis har fått min hudtyp..dvs värsta sortens torrhet. Stackars liten, men smulan är alla fall ledig med mig imorgon o det känns jättebra med tanke på vilka långa dagar hon gått den senaste tiden. Såå skönt att kunna ha henne hemma ibland. Imorgon är det playdate med T o lilla S. Ska bli jättemys o Flis pratar så gott om T och ser verkligen fram mot lekträffen. Hoppas Flis o T blir dagiskompisar till hösten..*håll alla tummar*

Ni har inte glömt va?

VÅFFELDAGEN!!! ÅH VA GÔTT!!!

Som en böld i röven, fast ändå inte.

Ungefär så skulle jag vilja beskriva smärtan i min kropp. Eller ett värkarbete innan förlossningen, bäckenet värker ständigt och det gör mig arg och det är irriterande. Jag gillar inte att vara arg. Jag red igår. På ett sto som heter Elantra. Elantra är en jätteduktig pålle på 1.73 i mankhöjd (jag är 1.74), men värre sur-ulla i stallet får man fasen leta efter. Tjafs, småsparkar o ett griiiingt humör gör henne till en mindre favorit. Visst, när jag hade kravlat mig upp på damen (med hjälp av en pall..Hur i hela friden ska jag få i foten i en stigbygel som är i jämnhöjd med tuttarna?)så gick det fint. Smööölan sprang på bra, tillslut fick vi till ett bra tempo o böjade samarbeta o då var det inga problem. Jag fick ont som fan i ryggen efter en lång stunds travande, så då höll vi oss innanför spåret. Det gillade inte Elantra, hon ville springa. ÅHHHH... När lektionen var klar fick smööölan stå ute i gången i stallet för att jag skulle sadla o tränsa av. Jag pussade lite på henne o sa att hon faktiskt är en trevlig brud (fast med humör..någon som mig kanske?=) Men sen söörrni ska ni få höra. Jag lossade grimskaften o skulle leda in henne i boxen. Väl inne där lägger grin-ulla båda öronen helt bak o försöker putta ut mig. Hihihihi stôllfia. När jag stängt boxdörren brakade det loss totalt. Hon vart så suuuuuur. Sparka i boxen och väsnas. Så idag, efter ett rörelsepass ggr flera är jag ÖM. I ben, armar och röööööv.

Flisan gör en LISABETH (Madicken..) fast det är en gummisnodd, inte en ärta


Flisan o jag på tipspromenad på Kilenegården


Kan det vara så att det är fantstiskt kul o måla? Speciellt med vattenfärg


Nästa Kalla?


På is i mariebergsskogen :)


smulunge


Vilken underbar dag!

Jag o min lilla vapendragare har haft en underbar dag. Fm tillbringades hos Jossan o Ella. Tusen tack för en härlig stund med goaste småtjejerna. Vilka stjärnor vi har *S* Mätta o belåtna åkte vi hem o la oss i mammisängen. Japp, stor-snark (jag) somnade gott gott gott och vaknade till när jag hörde fler mans röster än H. Åh fan vad blir det nu??? Jojjomensan, Håva o Hasse dök upp som en liten popupgubbe-i-lådan. Jag masade mig ut o var helt väck en stund. Tog med mig datorn o en kopp kaffe o satte mig i köket för att vakna till. Är inte social efter sömn. Flis kom upp lite senare o fann sig snabbare än sin mammi att underhålla gubbarna. Goaste Håva som satt o spela Bamse-lotto med flis o härliga Hasse som satt o lekte med gossedjur o målade så fint med flis medans jag lagade middag. Tack! Efter maten frågade jag flis om hon ville gå ut en sväng o det blev en härlig timme ute i friska luften. När vi kom in kröp vi ihop oss i en soffa o kikade på bolibompa ihop. Det är så myyyys att ligga o gosa med smulan en ledig söndagkväll. Fast smulismys är aldrig fel egentligen...hon är ju bara så snosgos.. Lite senare tog hon en kvällsdusch o ren o ny pyjamas på så gick vi till sängen o läste "Lotta på Bråkmakargatan!" Flis tittar på mig när jag läst klart så säger hon "Mamma..jag är också en busunge, som Lotta på Bråkmakargatan. Jag är inte för liten och kan visst i smyg!!! hihihihi smulishjärtat! Nu sitter jag i hemmets lugna vrå, datorn i knät och wipe out på 5:an..gud va sjukt. Snart är det BECK..Bästa på hela veckan. Ha det så gott nu. Jag ska ta lite varm mormorsaft o njuta av en skön söndagskväll o återblicka en perfekt helg. Snart kommer det bilder. Har hittat sladden igen :)

Ja se det snöar det var väl roligt hurra!!

Eller inte. Det ska bara vara sol,varmt och gott humör nu. Snön gör mig inte på gott humör. Men jag ska ringa gumma sen o det gör mig alltid på bra humör!

kvällstankar

Jag tänker på min gumma. Jag saknar dig och har abstinens...Jag tänker på Sandra som fick bebis tidigare i veckan. Är så glad och lycklig för din o J skull. Tänker på att Josse ska flytta längre bort från mig :( Det är jättetråkigt, men jag vet att du kommer må bättre efter flytten. Glöm inte bort mig bara... Jag tänker dagligen på att jag är 30 år nu o kanske borde bete mig efter det? No more flams o trams? Neeeej, vilket trist liv det vore. Jag tänker på bästa Ballerina. Jag toksaknar dig gumman..vet att du bara är ett samtal bort, men fan så långt bort. Hoppas verkligen att vi ses snart. Finns en säng här på ö:a vet du ;) Jag tänker på att jag borde styra upp ett till kalas för mina systrar med familjer. ÖRKAR INTE nuuu, tar det lite senare. Jag tänker på att det vore skitkul att gå ut ikväll tillsammans med vickan mfl. Det blev inte så tyvärr. Jag tänker på att jag har för ont för att orka jobba på sjukhuset just nu. Inget jobb-inga pengar :( Det är ALLTID ett orosmoment. Jag tänker på att det finns en person som har älskat o förlorat kärleken. Jag önskar att jag kunde göra ngt mer för dig min vän. Jag tänker lite luddiga vardagstankar typ handla, tvätta, måste pusta fönsterna (OM INGEN ANNAN HAR LUST MED DET?), hämta/lämna på dagis, vfu, the diet, laga mat, inlämningsuppgifter, smärta/smärtlindring. Jag tänker och upplever kärlek på ett sätt jag inte trodde var möjligt. Jag är mamma..ibland stannar jag upp och tittar på min lilla ängel och då slår det mig..Jag är mamma till denna fantastiska lilla tjej. Hon gör mig så stolt och är så gudomligt vacker. Tänk att jag har lyckats så bra med den där lilla godingen...Jag har tusen inredningsplaner och kommer faktiskt trots bristande ekonomi börja göra ngt åt det. I LOVE IKEA! Jag tänker på att jag vill vara gumma riktigt nära. Jag behöver dig i mitt liv gumma, bara du förstår och jag vill vara här för dig o din familj. Jag tänker på att ridningen är mitt andningshål i en stressig tillvaro. Det kostar mycket men är värt varenda öre. Jag tänker på att jag har knappt 1½ år kvar i skolan tills min nya karriär ska börja. Fanstastiskt. Jag tänker på att vill ha listan är jävligt lång nu. Sommarjobb/föräldraledighet..hur ska jag lägga upp tiden? Jag tänker på att jag har haft en himla bra kväll. Kalas på Gustav Fröding med släkten. Flis är största charmtrollet och har varit så sööööt ikväll. Kommer hon bli en heartbreaker månne? Jag tänker att jag o flis ska o leka med Ella o Nossefin imorgon fm. Jag värdesätter varje minut med min vän och bästa bus. Nu tänker jag på att mina ögon svider av trötthet, att jag ska dricka upp mitt vinglas o sen gå till sängs. Det är jag som får gå upp med smulis tidigt tidigt imorgon. Bäst o ta den sömnen man får. Många kvällstankar nu.. finns mkt mer men jag orkar inte skriva om allt.. Men i korthet, Bröllopsinbjudan från en vän damp ner i brevlådan i veckan TUSEN TACK!! vårtecken, planera in frisörbesök, spa-behandlingar, köpa ridbyxor till smulan, ta upp gitarrspelet igen, reda ut lite ?, träffa goda vänner, bli kvitt denna bältros.. jag är sååå trött på att ha ont i kroppen. ORkar inte äta mer tabletter..Magen kommer aldrig förlåta mig. Mer då.. ja massor men som sagt. INTE NU..

sköna lördag

Älskar lördagar, lediga lördagar, soliga lördagar..mmmm.. Ridlekis idag med skogspromenad på schemat. Varför ridhus när man kan rida ut i strålande solsken??? Åh, avundsjuk. Ville bara gå till hagen o hämta Largo o ge mig ut för en långtur i skogen. Idag hade Flis Comet. Comet var på bushumör o ville verkligen ut o gå. Min lilla Flis är så modig, hon sitter själv o travar idag travade de uppför en backe en rejält låååång bit. Ok, hon tyckte att Comet skumpade rejält, men han fick en bamsekram när de kom hem o innan hon satt av. Hon är så duktig. Ni anar inte vilken respekt och framförallt bra balans hon har. Hon lyssnar på Carolina och gör mig positivt förvånad varje lördag på ridlekis. När vi kom hem hade pappan i huset lagat mat o sen drog jag iväg till bergvik en sväng. Shoppade en snygg topp till mig som jag ska ha till mina finbyxor ikväll. En topp till Flis med askungen på och lite annat smått o gott. Nu är kl 16 o vi ska vara borta kl 19. 3 timmar alltså..Flis ligger o plaskar i badkaret o H sitter brevid. Jag kikar på lite hockey och ska hoppa in i duschen i pausen :) Magstatus..Mja, vi är ju inte kända vänner jag o min mage i vanliga fall. Nu, definitivt inte goda vänner, liiiite på gränsen till ovänner faktiskt. I think it hates me...Orsak 1: all jävla smärtstillande medicin jag trycker i mig hela dygnet. Orsak 2: Har ätit för mycket sött denna vecka också. Att man aldrig lär sig. Nu har jag alla fall fixat laktostabl inför kvällen, dä ä gött dä!

lungnande besked o planer på helgen

Fick så lungande besked av förskolan idag. Det gjorde verkligen min dag o jag är lättad. *djup pust* Annars har jag bara varit effektiv idag. Har gjort klart alla dansuppgifter, börjat greja med det tematiska arbetet och fixat dagisschema till flis-inlämnat o klart. Sååå nöjd må ni tro. Skön känsla att man ligger ett steg före i skolan och har råd att låta Flis vara ledig ngn inläsningsdag framöver.. Då blir det mammi o flismys. Flis ligger o läser bok med sin pappa just nu och jag ska faktiskt ta lite Tofu-glass (jordgubb) med riktiga jordgubbar till och jordgubbssås..Är jag sugen så är jag. Mmmm. Imorgon ska det ridas igen. Flis pratar redan om att det är Idol som hon ska rida imorgon. Största ponnysen i lilla stallet gör mammi lite nervös..Han är stor om man jämför mot lilla smulisHenna. Men, Flis vet vad hon gör o hon är som jag-älskar nämligen att vara på hästryggen. Min duktiga lilla hästtjej. Imorgonkväll ska vi på finkalas o äta ute på resturang. Det blir o klä upp sig. MEr då? Får inte glömma..På söndag ska vi träffa bästa Nossefin o Ella-bus. ÄNTLIGEN.. Lilla smulungen som är bland det charmigaste som finns. LOVE YOU <3

Finns det ngt bättre?

Min underbara pappa var barnvakt åt Flisiris ikväll så att jag skulle kunna åka till stallet en liten stund. Ingen ridning dock, utan ett teoripass. Åhhh..finns det ngt bättre än hästar? Seriöst alltså..Jag bara älskar dom. Särskilt min Largo o min cowboyhäst Juvel. Har alltid morot i fickan till mina favvopôjkar. Saken är den att även om jag har jävligt ont just nu o är inte mig själv på lååånga vägar så ger mig hästarna ny kraft och ett lugn i en orolig själ. Har sagt det förrut o säger det igen.. Vilket fantastiskt bra beslut att börja rida igen.

lååång dag

Dagen blir alltid längre på ngt konstigt sätt när man inte själv är aktiv. Idag ville jag dessutom krypa ut ur skinnet i min egen kropp..så jäkla ont har det gjort idag. Bet ihop längre än vad jag trodde själv att jag skulle orka. Tillslut kunde jag nästan börja grina för att det gör så förbannat ont. Har ätit mycket värktabl idag o det hjälpte verkligen ingenting. Nu ska familjen ut igen. Flis ska till morfar, jag ska till stallet för teori och H ska o bowla med arbetskamrater. Fast gissa om det lockar att ligga ensam i soffan o slappa resten av dagen? ÅHHHH:.. Nej, verkligheten ropar o jag måste byta om. Hej så länge

lovad update

ja, har ringt till läkaren o fått ett bra svar som jag är mkt nöjd med. Mer painkillers åt me! Å jag får dessutom blanda 2 olika sorter för bästa effekt, så nu går jag in i dimman på riktigt o vet inte om jag har lust att komma ut. Flis o jag har varit på leklandet med Vickevire o T. Supermysigt återigen och så kul att se barnen busa så bra ihop. Firade Vickan lite lätt eftersom hon fyller år idag. GRATTIS IGEN MIN VÄN. Å vilken present hennes darling fixat.. ja, det finns bara ett ord. A-V-U-N-D-S-J-U-K...så in i bomben. Är som ni vet riktigt nöjd med mina presenter med...men hallå..en resa liksom? Du är värd detta så mycket V och vilket gött avslut på ett tufft år. Nu sover flis, jag har stabiliserat blodsockret med mat o nu är det mitt efterlängtade kaffe som gäller.. Funderar på att gå ut i solen o sätta mig en stund.. Mmm sooool...

Slarvmaja..

Jag ringde inte igår... det blev liksom inte av, men jag ska ta tag i det på direkten o lovar uppdatering.

Till min fiskkompis :)

Såå mycket grattis till Sandra och Jonas som äntligen har fått lilla Emma till världen. Välkommen in i mammiklubben kompis. <3

Grattis grattis

Grattis på födelsedagen säger vi till Vickevire som fyller 25 år idag!!! Hipp hurra! Grattis på 60-årsdagen säger vi till Christine idag. Hipp hurra!

Studiebesök

Har varit på studiebesök idag.. en skapande verkstad i Kristinehamn och det var riktigt inspirerande att bara komma in o lokalen och träffa ÅKE. Sen blev vi lite besvikna..tänk er själva sitta o lyssna (på bra saker men ändå) i en miljö som skriker..SKAPA I OCH MED MIG!!!! Fick vi skapa? nope. Inte ett endaste dugg..Synd.Men vi fick alla fall med oss lite tips o idéer efter vägen. Ullis, Vickan o jag tog en lunch på Donald´s..Mmm inga fel där inte. Snart ska jag hämta smulis (om en timme typ) och sen bär det av till Maria o Josefine för en tacomyskväll..Mmm Inga fel där heller tycker jag. Men nu ska jag tacka för mig så länge och sätta mig o knåpa ihop lite skolarbete innan jag ska åka till dagis.

THE DIET

Jag har slarvat. En hel vecka dessutom, men alltså..förra veckan var det kalas typ hela tiden. Å jag har en full frys av mammabullar som ständigt lockar.. Men nu är det bra. Bestämde mig igår efter middagen att nu är det bra, fetknopp! Jag siktar ju på beach 2009 och det är bara o bita i det sura äpplet. No more candy, cookies och skit. Dags o bli bestämd mot mig själv igen. Köpte mig en smörgås i skolan idag för första gången på länge, med det var ju för att jag inte fick i mig ngt här hemma idag. Det var inte bra. Smör och lite ost på mackan gjorde att jag fick problem med laktosmagen IGEN.. Vad trött jag blir på mig själv. Suck.. Vi ska ju fira Christine på lördag o äta på resturang o jag vill vara fin, må bra och se bra ut. Kanske lite mera motion på schemat? Men hur ska det gå till nu när jag har bajsont hela jävla tiden?????

Halvdag

Jag gjorde en halvdag idag. Trodde verkligen att jag skulle orka härda ut, men icke. När det värker, bränner och svider i ryggen både på in och utsida så vill man bara krypa ur skinnet och försvinna. Jag gjorde en halvhjärtad redovisning..Kroppen var inte med mig så då är det svårt att verkligen ge 100%. Jag gjorde alla fall mitt, och nu är det gjort. Vi har haft sjukt många redovisningar under ht o delar av vt. Mer komma skall... Jag ids inte ens att bli nervös längre, hahaha redface är borta och jag har insett att det är roligare att vara spontan och köra med improvisationer. Det funkar i 9 fall av 10 (för mig alla fall). Nu är jag hemma efter ha tankat kaffe efter vägen. TACK V!! Vad gulligt av dig att bjuda in en sjukling efter vägen.. Saknade mina parhästar idag..Sara, Vickan o Ullis.. Det var såå tomt utan er. Tänker på V till hösten. Telefonerna lär gå varma då minsann... Nu ska jag ta o skicka in ett arbete på it´s till Mona. Men först ska jag knalla ut til tvättstugan o plocka fram en voltarentabl ur medicinskåpet. Det känns så väl att den tabl som jag tog imorse har slutat verka :(

Dagen so far

Dagen började 6,15 igen..Såå inte ok, smulan min..Men vad göra? Ett par timmar senare åkte.. Jag o Flis på tipspromenad på Kilenegården. Flis stoltserade med 12/12 rätt (med mammihjälp) och jag fick 7/12 rätt. Vilka frågor. Djur/natur/geografifrågor är inte min grej helt klart. Tex.. hur många km långt är Sverige?? Öh.. Tex hur många av Sveriges befolkning bor inom en 3 mils radie nära havskusten svarsalternativ 30% 50% 70%??? Shit alltså. Promenaden var 2.5 km lång o flis gick faktiskt ett par hundra meter själv, sen åkte hon vagn resten av vägen. Vi fick oss en fikabiljett som berättigare oss till en kaffe o en saft för att vi hade kämpat oss igenom banan så bra. Vi tog en liten sväng till lekparken på Kilenegården och jag fick knappt med henne därifrån. Nästan 2 timmars utevistelse gjorde oss gott. Nu ligger smulis o sover en stund. Jag ska ta min flit, kaffekopp och sätta mig mot husväggen och njua av solen som tokskiner ute. Jag ska bjuda på lite bilder av smått o gott av saker som hänt o gjorts av oss den senaste tiden. Ska som vanligt jaga rätt på kamerasladden bara..*slarvmaja* so long så länge..

Ridlekis rules!!!

Jag är en inbiten hästtjej sen barnsben. Det känns som om Flis kommer bli likadan. ÄLSKAR STALLET o allt som det innebär. Önskar att dygnet hade fler timmar så att jag kunde åka dit efter skolan och ta hand om en sötis (läs LARGO) och få en daglig gosdos. Jaja.. jag är ju i stallet 2 dagar i veckan o totaltid typ 3½ timme.. Det är ju bättre än inget alls. Idag hade Flis älsklingsHENNA. Lilla pigga smulgumman tyckte att det var himla kul att flis kom och skulle rida på henne. Pigg pigg pigg.. Tyvärr så var ridläraren sjuk idag, så en vikarie fick hoppa in. Detta betyder att planerna på rida barbacka och lite baklänges gick i stöpet. Eller mja inte i stöpet kanske, men framflyttade en vecka. Idag tränade de på slingriga ridvägar, slalom mellan koner och balans övningar. Ut med fötterna ur stigbyglarna och svinga med armarna (en i taget), klappa hästen fram och klappa hästen bak. Det sistnämnda kan bli liiite jobbigt då Henna ickar uppskattar beröring bakom sadelgjorden. För vet ni vad fröken gör då? Jo, protestkickar lite med ena benet. Lilla fåniga ponnysen. Flis bara skrattar.."Henna skumpar mig, mamma!!" Fniss fniss skratt skratt.. Hon är så duktig Flisen. Otrolig balans och lyssnar noga på ridläraren. Jag är en mycket stolt mamma må ni tro. Jag berättade ju förra gången vi var där om mamman som jag mer el mindre skällde ut för att hon (som så många andra) tycker Flis är så STOR för sin ålder. Hon kom inte idag med sin dotter. Min förtjänst=? Förmodligen ja. Men det skiter jag i. Det blev en sån situation idag med. Flis kan berätta vilken månad hon är född i- maj, genast kom frågan.. ÄR HON INTE STOR FÖR SIN ÅLDER??? Va faaaan.. Andas..Nä nu jävlar. "NEJ, hon fyller 3 år. NEJ, hon är itne stor för sin ålder och OM hon vore det..vad skulle jag kunna göra åt det? Kapa 10 cm på henne eller???" Då slutade hon prata med mig o flis. Vilken överraskning va? Mohahahaha. SKIT SKA MED SKIT BEHANDLAS!! så det så!

Shoppingdag

Tog med mig Flis o H till Bergvik för lite kvällsshopping och jag kan bara konstatera följande..JAG VILL HA ETT JOBB MED FAST INKOMST..Tänk vad mycket man vill ha men inte kan köpa..eller kan o kan.. Det handlar om prioteringar. Så snälla CSN..Öka bidraget är ni snälla så jag också kan få det lite fint här hemma. H kom hem med måååånga påsar. Mq, HM, Brothers, Bergqvist skor...*SUCKAR HÖGT* Flis fick också en påse med sig hem från PoP. Nu kommer både sambo o dotter vara superfina nästa helg när vi ska på kalas för bästa Christine som ska ha födelsedagsfest. Nu är det bara jag kvar. Har ingen aning om vad jag ska sätta på kroppen. Har ju min Ûberfina klänning som jag hade på syrrans bröllop i fjol.. Men det finns ju anledning till att jag bara användt den 1 gång...Tja..vi får se. En blus, kjol och stövlar kanske? Vi får se. Imorgon bär det av till stallet igen. Barbacka denna gången. Detta ville nog mormor inte veta men jag lovar på hedersord att det kommer gå lugnt tillväga och vi har inga planer på att ramla av. LOVAR!!! o Dessutom ska flis ha älsklingsHENNA så henne släpper flis inte taget om i första taget.

In i dimman

Jag har skaffat lite starkare värktabletter idag. Men jag hoppas att jag itne går in i dimman för det. Måste ju köra bil och hålla reda på livet trots stark smärtlindring. På måndag kommer läkaren ringa mig o jag ska be henne skriva ut med Emla-salva åt mig. Jag känner mig som ett ynkepynk o går som om jag var gravid. Ni vet..vaggar liksom fram och måste stanna mellanåt. Jag är inte gravid, det är ryggen som håller på att ta livet av mig. Det här är lätt bland det värsta jag har varit med om så jag har rätt att ynka o bitcha mig lite granna. Googla på bältros så ska ni få se...

Jag kom fram

O fick komma till vårdcentralen direkt, ingen väntetid här inte. Skönt att bli tagen på allvar när man har ont o verkligen behöver hjälp. Jag sökte inte hjälp för att magen krånglar, den har varit snäll mot mig ett tag nu. Kanske för att jag har skött mig väldans bra? Ja..det är nog så att som man bäddar får man ligga. Mitt ryggont har fått sig en förklaring och det känns skönt att veta vad det är. Behöver inte äta mer medicin förrutom smärtstillande kontinuerligt i en vecka typ och smeta på Emla-salva ett par ggr om dagen. Hoppas det ger med sig fort..Det gör så förbaskat ont.

Har ni sett ngt snyggare en torsdagsmorgon??


Väntan...

Varför kommer inte vårdcentraler på ett sätt för FUNGERANDE telefonkösystem? Hatar att vänta vänta vänta...

Morgondagen i korthet

Vårdcentralen! Finslip på musikplaneringen Till Urmakaren o fixa klockan

*Fniss*

Idag tog tröttheten ut sin rätt och jag (o några till) har fnissat oss igenom dagen. Jag blev lite pillrig o full i fan som jag tog ut på Joe. Hahaha, nu vet han bättre än att placera sig nära en fnissig-Sara en lååång onsdag. Stackarn fick utstå pill i örat..med en pensel :) Första gången tittade han på mig o skvatt till.."höhöhö..va göööör du???!" Andra gången.."Jo, ja ä vaken!" Tredje gången.." Men du...snart ger ja igen :)" Det gjorde han inte, men ändå. Nu är det kvällen...Mmmm lugnet har lagt sig i huset o bolibompa rullar på tv´n. Tiiiidig kväll ikväll.. Funderar starkt på att gå o lägga mig samtidigt med smulungen <3

Hipp hurra för mig idag!!

Yej, jag fyller 30 år idag! Jag har blivit uppvaktad som aldrig förr och graturlationerna verkar aldrig ta slut. Presenter o tårta, god mat och oerhört underbart sällskap. Tusen tusen tack. Vad jag har fått? Ja, herregud. En röd cykel av min pappa och Christine..*ja, jag började grina när jag såg den* en vacker stilren klocka av H o Flis. 2 presentkort på Suzie Picant..Mmmm dags o njuta bara för mig själv. Svärmor o svärfar gör alltid för mycket (på ett bra sätt)jag är älskad, det märks. Love you 2!! Älsklingssyster o Oliwer dök upp o hade med sig en present som verkligen rörde mammihjärtat. Ett namnsmycke med Flis namn på o med plats för fler namn i framtiden (NEJ, JAG ÄR INTE GRAVID!!!) En vinflaska från mina vänner Ullis o Vickan :) Vi kanske ska dela den? Bästa GT o GB kom över o trotsade sjukdom för min skull. Tusen tack, jag blev sååå glad när ni kom. Det värmde verkligen. Du känner mig väl GT..man ger bort vad man vill ha..hihihii. Blommor o blader o hur många sms o samtal som helst.. I´m loved <3 Jag säger TUSEN TACK..för allt, det här är den bästa födelsedagen på minst 10 år. Det här är värt att grina en skvätt för..Ögonen värker av trötthet o kroppen är skönt utmattad.. Enda tråkiga med dagen är att jag inte hann rida. Men men..jag får ju ta igen det en annan dag o på lördag ska ju Flis o jag till stallet igen :) Peace and loooove my family and friends. Nu ska jag packa ihop för dagen o ta med min sötis sambo o lägga oss. Han har varit fantastisk ikväll, hjälpt mig att plocka fram o iordning o servera. Tack älskling..jag vet att du läser ibland så...Jag älskar dig, tack för allt idag <3

stora steg

Mot morgondagen. Jag vill inte. Hoppas kunna hålla en lååååg profil imorgon så det inte bli en massa hallabaloo..

gääääsp

Helt mentalt och fysiskt utpumpad. Trött trött trött efter denna heldag. Dansredovisning på schemat o det var tufft, kroppen orkar inte hoppa o studsa hur mycket som helst. Yttligare en kväll som jag somnade på soffan framför bolibompa.. Jag förstår inte vart denna trötthet kommer från. Känner inte igen mig själv. Appropå dansredovisning..ja, även vår grupp har redovisat. Men seriöst..hur mycket kritik är det ok att ge? Alltså, jag är helt öppen för konstruktiv kritik. Det kan jag ta, men personpåhopp är bara förjävligt. Bästa Sara sa..Har du inget paraply med dig?? O gissa om det tog tid innan jag fatta vad du sa gumman.. Från och med nu..skygglappar och paraply-alltid redo! Jag har respekt för lärare och pedagoger, men blir man bemött med attityden att man aldrig riktigt duger så orkar man inte ge mer. Just den här delkursen verkar vara till för att ge oss massor av kritik för att vi ska växa. VÄXA?? Vem fan växer av påhopp?

Hälja!

Vilken helg. Kalas i dagarna 2 o inte är det över på långa vägar.. Mamma o A var här i lördags. Vi har saknat er som ni märkte och tusen tack för allt. Mina finaste o bästa fastrar var här igår. Fick ett presentkort på Suzie Picant..Mmm här ska njutas. Jag hade bakat en supersize smörgåstårta och alla gottade sig länge. Nu är det vardag igen.. Tills imorgon, då är det ju kalastime igen. ÄR djuriskt trött. Sjuuukt trött, ont i ryggen och lite tät i snoken. Flis red förresten i lördags. Jag sa ifrån att idag blir det en ny häst.. Inte Henna. "JAHA..DÅ SKA JAG HA DEN STÖRSTA HÄSTEN MAMMA!!!" Eh.. va? Jojjomensan, Idol hette ponnysen som är störst i lillstallet, men är fullt tillräckligt stor ändå. Det gick bra och Flis njuter för fullt när hon sitter på hästryggen. MÅste göra oss klara nu.. en av oss har fortfarande pyjamas på sig o myser med kudden i soffan..

Bra bra bra

Tog med mig min älsklingssyster på bio ikväll..hihihi *biiip* längesen vi kom ut o kikade på f**människor hihihi. Vi såg Borta bäst, hemma värst. Och jag säger bara HALLELJUAH.. det finns en *biiiip* anledning till allt, jag säger bara det. Ibland vill man bara försvinna.. från allt o fan..det är ok att göra det också. Tack älsklingssyster för ikväll *biiip* Efter jag lämnat av henne hemma så började *biiip*

Dagens höjdpunkt

Kommer lätt att bli bion som gumma o jag ska på ikväll. "Män som hatar kvinnor!" Äntligen egentid med älsklingssyster. Hämtar dig sen gumma. <3

Stort Grattis

Till vår GT!! Grattis på födelsedagen :) Kärlek från 4:an

fullspäckade fredag

Idag är en sån dära dag.. Hur i hela friden ska jag hinna med det jag borde ta tag i? Mitt städprojekt fortsätter. Tänk att man har så mycket grejer överrallt? O inte blir det lättare med en 2-åring som har en förkärlek till att släppa sina saker precis där hon står. Visst att jag har mina 2!! klädhögar, men annars sköter jag mig. Flis ska till dagis om en timme typ o sen är det bara o dra igång. Eftersom jag inte fått igång Spotify, så har jag lånat en ljudbok på bibblan.. Katarina Mazzaretti "familjegraven".. Den ska lyssnas på medans det städas.

Spotify

Idag skulle jag verkligen vilja ha spotify. Vet ni inte vad det är..googla det! Jag har asmycket att göra idag o skulle behöva mycket bra musik för att hålla mig igång..Jaja.. det blir en best off skiva istället o köra på.

Ett stort grattis

Till min underbara vän Josefin o Ella som fått sig en fin lgh i viken/marieberg. GRATTIS...men glöm inte bort oss som bor kvar på Ö:a... love you!

Här kommer det..

Som ett skepp kommer lastat. Ett skepp fullt av bekymmer och oro. Min födelsedag närmar sig med stormsteg, inte ens en vecka kvar nu.. Vill inte fylla år. Jag har inte tid eller lust. Vill inte vill inte vill inte...Det ringer och frågas om när, var och hur jag planerat den "stora" dagen. Bläää vill bara inte. Är det nu det är dags att sätta in en annons i tidningen med rubriken "All uppvaktning undanbedes!?" MEN JAG ÄR JU INTE SÅN.. Jag kommer sätta på mig det varmaste leendet jag kan åstakomma och vara en god värdinna. Bjuda på en massa gott och trevligt sällskap. 30-årskris kan man ju fundera på..? Eller är man bara Nedstämd och allmänt deprimerad? Det är mycket runt omkring mig nu. För mycket. Jag känner hur allt äter på mig innifrån och ut. Dåligt samvete för allt jag inte hinner med som verkligen borde göras. Jag vill skjuta upp min födelsedag ett par år så jag kan fira det på det sättet som JAG vill bli firad på. Är det ngn som vet hur jag skulle kunna lösa det? Tips mottages tacksamt.

Arg som ett bi

Det var jag igår, varför vet jag egentligen inte. El jo det vet jag, men många omständigheter runt omkring eskalerade samtidigt så när vi hade ätit mat så gick jag o la mig i sängen. Somnade o sov en stund innan det var dags att göra sig klar för stallet. Efter min egentid med hästarna så är jag absolut på bättre humör. Men med minus på sömn under natten o jag har legat obekvämt (som vanligt) så känns det som jag inte sovit alls inatt..VILL HA NYA SÄNGAR!!!

Cliff

Heter en häst i stallet på färjestad ridklubb. Så heter även hästen jag har ridit på de 2 senaste gångerna. Första gången testade han mig, igår började jag lirka med honom på en gång o vi hade en kanonbra lektion. Det var kul, han var gossig o snäll och när jag skulle sadla o tränsa av var han bara en gossegris. Nu skulle jag kunna tänka mig rida på honom igen..lite love ska han alla fall få nästa gång jag ska till stallet. Busgrabben som är så mycket häst så han inte själv vet vart han har sin låååånga kropp

Varning!

Nästa person som jag möter som frågar mig hur gammal Flisan är o sen kontrar med kommentaren "ÄR HON INTE OVANLIGT LÅNG?" el "ÄR HON INTE VÄL LÅNG FÖR SIN ÅLDER?"...Jag varnar er här o nu. Flis har långa föräldrar, följer sin förbannade kurva helt perfekt, hon är försigkommen och otroligt social och framåt. Hon pratar klockrent och det är aldrig några bekymmer i kommunikationen. Så..Innan ngn påpekar att hon är sååååå lång nästa gång så kommer jag kontra med ngt riktigt bitchigt. Var så säker. Är trött på att höra detta jämt o ständigt..Som jag sa till en mamma i stallet i lördags.. Min 2-åring är alldeles perfekt tack ska du ha, jag tror att kanske din 3-åring är ovanligt kort och väldigt liten för sin ålder??!! VARNING HÄR O NU..DON´T MESS WITH BIG MAMA..

Taaaadaaa

Jag lever! Dra mig baklänges på en liiitta vagn. Full som en kastrull igår..INNAN vi kom ut. Lång väg till månen må ni tro, men va fan liksom..Hade ju bara bäst Josse o Jenny som stöd efter vägen. Som jag skrattade igår. Hihihihi..vilket kalas. Å såsmåningom lite färjan-dags va tjejer? Bootyshake on the boat liksom. Allt är fint annars.. Ska försöka peta i mig lite frulle o sen försöka piggna till (en kaffekanna el 2 behövs nog) ska träffa pappa runt 15-tiden på ikea..Då ska man vara bra minsann. Shopping = me like. Tog en taxi hem by myself..Supertrevlig på alla sätt o vis o vi hade en himla trevlig åktur hem till ö:a. Jag kan säga att big mama röjde as hell igår. Det var sååå längesen o så jävla kul. Å Karlsson var där o ungefär i samma skick som moi..hihihi Ûberröj sötnos...Frulledags nu..magen är tom :( o ingen fyllemat blev det inatt heller bara 1 liter vatten i taxin hem..hahaha

RSS 2.0