Kvällsdopp med Flisen

Lagade till en riktig smarrig middag till mig o Flis, lite svårt att njuta av måltiden då det svider i nästan hela munnen :( Får se ngt bra i det o det är ju att jag äter mindre nu än vad jag vanligtsvis gör. Efter maten packa vi en liten påse med badhanddukar, badkläder o filt o drog till mörudden för ett kvällsdopp. ELler mja..kvällsdopp är en defintionsfråga..Vi låg i vattnet i 30 min tills vi skakade tänder båda 2. På väg upp träffade flis dagispolaren E. Guuud va barnen busade runt..grävde, pratade och skrattade så de höll på att kikna. Hur sandiga som helst fick de ta ett sista dopp tillsammans...Yttligare 15 min i vattnet :) Vi kom hem kl 20 o nu ska jag fortsätta plocka i huset..En underbar person kommer imorgon å då vill jag att det ska vara lite fint alla fall.

Tuber, pilleriller och brustabletter..

Ja.. vad gör man itne för att bli fin? Nä då...hihihi i tuben finns smärtlindring för mina munblåsor, piller för huvudvärk (ja mamma..man skulle kunna drick vtn också..men äsch du känner väl mig) å brustabl..typ vitamintabl

Premiärdopp o sjukt jävla ont

Mmmm har gjort premiärdoppet idag. Mörudden vart det på å tempen var alldels underbar. Hela familjen doppade sig o låg i läääänge. Gud va gött. Imorgon har jag en hel att göra lista..jisses alltså..men det är väl bara o köra på misstänker jag. Ngt mindre kul är att jag har så fruktansvärt ont i munnen. Har en blåsa som gör ngt så in i helvete ont på ren svenska. Jag kan knappt prata för att det gör sååå ont o nu har jag upptäckt en till..KUL! Svider o värker så imorgon bär det av till apoteket...Tror att det är afte-blåsor jag har o det finns det en salva för. Fundering 1. Vad i hela friden är afte-blåsa? Fundering 2: Vill man verkligen smörja sig med en salva i munnen??

Nissefisen..*saknar*


Åh...saknar...


Hälja!

Jag har varit frånvarande ett par dagar...jag säger bara..JOBB! Det är högsommar ute..å pissvarmt inomhus. Men det har som vanligt bara varit härliga människor på bygget så det mesta flyter på utan komplikationer. På lördagkväll spelade GT o jag till oss en vinst i kubb mot gubbarna..mohahaha we rule!! trött som ett as, la jag mig o slocknade direkt. Söndag åkte vi till Blomsterlandet o köpte petunior..röda o vit-röda..supersöta. Vi tog en prom till min farmors grav o flis är fylld av frågor. Varför finns inte din farmor då mamma??? Min farmor finns ju........................Idag är det måndag. Vi är lediga, det är sol och det blir en mysdag på hög nivå. Förmodligen premiärdoppet ute idag..Kanske..

Fantastisk kväll- för dig Maria!!

Vilken kväll det var igår. Tur var väl att sambon o dottern körde in mig till stan för det är ju en bit o cykla tor. Mötte Vickan utanför Winn..cyklade mot Gruvlyckan för att hämta upp Hanna o MARIA..the bride to be ;)Maria..helt ovetande..fick veta att hon skulle ha badkläder o en tröja med sig. Sen bar det av. Vi parkerade utanför bibblan o satte på bindel. Sen tog vi en prom mot Winn för bubbelbad o relax..Gissa hur gött det var att bubbla o ha ett glas vitt i handen..ojojoj..me like. Sen gjorde vi oss iordning o satte på bindeln igen. Vi strosa mot museeiparken o dukade upp tidernas picniic..pastasallad, oliver, bröd, ostar...vin, jordgubbar o cheesecake..riktigt gott må ni tro. Vi satt o tôla riktigt länge..lekte lite lekar o bröt ut i skratt mer än en gång. Vi hade en riktigt kul kväll..mkt vin o skratt. Det som känns i kroppen idag är cykelturen hem inatt..Jag=pissdålig kondition..o Hammaröleden är det ALLTID motvind på. Fast jag är stolt. Det tog 30 min att cykla hem från det jag hade kramat Vickan hejdå vid Café Agusts fötter.. Idag: mysmorgon härhemma till kl 10. Då ska jag åka till dagis med Flis. Funderar på att ta en sväng till Ikea innan jag börjar..eller inte..kanske slänger av mig lite kläder o solar en stund istället :) 13.30 börjar jobba..slutar 21.45. Hem..S-O-V-A..upp tidigt på lördagmorgon.

Nedräkning

Snart kommer min Ballerina hit. I flera dagar dessutom o det ska bli sååå kul. Har toksaknat dig så länge min vän..du är jättevälkommen hit <3 Flis har inte en aning om att Bästa Favorit Ballerina kommer på besök o hon kommer bli alldels EXALTERAD (precis som jag :) Miss you alot girlfriend...Ska åka till systemet o köpa en bag in box så vi klarar oss ett par dagar hihihi..

Hoppfull

Vilka fantastiska människor det finns.. Har träffat en så underbar och förstående människa idag. Jag är flera hundra kilo lättare och mer motiverad then ever att ta tag i det hära nu.

Nyttigt värre

Dagens frukost består av: FRUKTSALLAD.. jordgubbar, melon, banan och äpple toppat med lite kokos. Vi är mitt i sommaren sägs det..smart drag att verkligen ta tag i beach 09 nu..Yttligare ett av Saras briljanta beslut.

Berg o dalbanan here i come..

Alltså inte bildligt talat..mer känslomässigt... Det är ett fåtal som vet vad jag ska göra idag.. å jag vill ha det så. Jag berättar om jag kan vill och har lust. Tänk på mig idag..thanks

WIIIIHOOO

Jag prickade in ett VG i slutbetyg från min kurs ESTETISKT LÄRANDE! 60 hp full pott.. Like it alot...

Nervöööös

Du vet vem du är.. jag kommer hålla andan tills du ringer mig sen. <3<3<3

What!!

Ok.. jag visste att det skulle gå på en del.. men 700 spänn för fotvård på salong..jisees... men nu har jag sommarfina fötter med knallröda tånaglar :) Jag pröjsade visserlkigen inget själv.. så tusen (bildigt talat) tack för presentkorten på SUZIE PICANT

Just nu..

Sitter jag här..som en osalig ande som aldrig får ro. Jag känner mig illamående och utpumpad.. Tårarna som fallit, bränner kvar i sina fåror på mina kinder..Besvikelsen har inga ord. Jag är in i själen djupt ledsen och du förstår inte ens varför. Du har förstört något så otroligt värdefullt för mig, ett förlåt kan inte laga det här. Det är fruktansvärt att jag inte ens vill höra dig säga förlåt.. för det kommer du ingenstans med. Jag vill bara få dig att lyssna, respektera dina medmänniskor, bemöta andra som du själv vill bli bemött och tänka innan du handlar...Men du är bara 3 år gammal. Jag begär mkt av dig, du vet att jag försöker och jag vet att du är och du kan så mycker mer än vad jag tror i många fall.. Men det du gör..sättet du gör det på gör mig såå ledsen.. Jag har nog en sömnlös natt framför mig... Jag vet inte hur jag ska orka se dig i ögonen imorgon..du har glömt bort gårdagen, är glad över den nya dagen o ser fram mot en kort-dag på förskolan o jag är fortfarande ledsen o förtvivlad o kan inte riktigt släppa det som hänt... Det är stora ord..men det är min största kärlek som gjort mig ledsen. Min dotter..... som kan göra mig själa-glad o förtvivlande ledsen på noll o ingenting. Älskar dig min lilla sötis.. din nyfikenhet ställer till det för dig..Tro mig.

dagens plus o dagens minus

Dagens Plus: *Pappa har varit här,trevligt som tusan *Lunch med Flis på Pizzeria City *Flis har fått en gungställning av grannen *Jordgubbar o grädde *Frukost på altanen Dagens Minus: *Blev väckt..tidigt. *Alla stôlliga trafikanter som finns ute på vägarna HATE YOU! *Tråkigt avslut på dagen. F står inte högt i kurs just nu o är anledningen till att jag fortfarande är uppe.

Vänner

Mitt nätverk av vänner är fantastikt. Jag har många kompisar, men inte riktigt så många riktiga vänner. Inga namn. Men utan er skulle jag inte vara den jag är idag. Jag är glad att det finns människor som ni och tack vare er orkar man lite mer även när energin o glädjen är slut. Tack <3

G-L-A-D!!!!

Har precis gjort lite plans med bästa Ballerina. Fan va kul...Du har gjort mig sååå glad min vän :)

Goa tjejerna

Det är jossan o Ella det. Vilken underbar fm vi har haft med er. Tjejerna busa på o fick härja av sig både inne o ute. Å vi.. min underbara vän o jag fick äntligen prata av oss lite. Huuu vad jag saknat dig min vän. Mer sånt nu när vi som sagt äntligen vet vart ni bor o hur vi ska ta oss dit. Cykeltripp nästa gång? Maybee.. love på er.

så fiiiiin -det är min gumma det..

Det är min gumma det. Gravid o mommy to be igen o superfin på alla sätt. Den som inte ser o fattar det...ja på ren svenska så är den riktigt dum i huvudet. Jag tycker alla fall att du är finast gumma <3 Jag tycker det är spännande att det lever en liten krabat i hennes mage o det är snart dags för plutt att komma ut. Köpte ett sött set till bebbe idag. Bara för att liksom och för att jag vill och gör allt för min älsklingssyster.

GT o GB

Tack för ett otroligt välbehövligt samtal igår. Skönt att det finns någon riktigt nära som vill och kan lyssna o förstå. Jag är så glad att ni finns på krypavstånd. LOVE!

Men Hallåååå

Gräsmattorna jublar o mina altanblommor lika så. (Typ sniglar o grodor likaså) Men nu kan det väl hålla sig borta med regn ett tag el? Jag vill åka o bada o mysa på stranden med Flis. Ha picnic med oss o ha det riktigt gott, varmt o ledigt. Jag vill ut o njuta av min ledighet. Inte sitta inne o småkika upp mot himmeln för att se NÄR nästa stora regnmoln vankas. Jag vill hänga ut min tvätt för det luktar sååå gott när den får lufttorka. Jag vill äta frukost ute i solen o njuta av en kopp kaffe med fågelkvitter de dagar jag är ledig. Så snälla mr/mrs/ms vädergud.. kom igen o var lite schysst.. svensk sommar sucks just nu.. mer värme o sol åt folket. PLEASE!!!

Platsbrist

Dilemma: Det kommer ett lass med div saker som såsmåningom skall in i gargaget. Det som redan finns i gargaget skall in i huset. Det som finns i huset måste omstuktureras...Vinden? Nej, just det ja.. där finns det ju inte ngn plats för det är ju där allt annat ska som kommer lastas in från gargaget inom en snar framtid. Problem: Platsbrist. Lösning: ?

Mysa

Vilket filmväder det är idag. Ojojoj..solen lyser med sin frånvaro o regnet smattrar gött på mitt altantak. Flis ligger o sover gott med sin far som inte tagit sig upp än. *Skräll* Jag sitter i soffan under mitt täcke o bara njuter av att inte behöva göra värst många knoop idag. Bästa Farmor styr upp middagen så inte ens det behöver jag bry mig om. Jag funderar på att baka ngt. Baka är ju kul..Hm..kanske det. Ska ta en liten fundering på det. Det finns en person som jag skulle vilja åka o krama på just nu, GUMMA... jag tänker så på dig. Underbara du..snart 2barnsmor å allt..det är stort o jag blir glad ända in i själen när jag tänker på att det ska komma en liten till.. Börje2 liksom Välkommen till världen :) Jag (som många andra) längtar efter dig <3 Nej..om man skulle ta en liten bakdag kanske?? Kan ju inte sitta o slöslappa hur länge som helst...el så gör jag det..det visar sig.

sömnbrist o dagen efter status

Jag förstår verkligen inte. Min dotter gör att jag lider av sömnbrist. STÄNDIG SÖMNBRIST. Igår fick hon vara uppe lite senare än vanligt så jag la henne när kl var närmare 21.30. Ca 2 timmar senare än vanligt. Allt för att hon skulle kunna tänkas sova till 7 alla fall. Men nej. Så vart det ju inte. 02 kom jag i säng o slocknade direkt. 4.30 kom Flis in o sa GOD MORGON! Hell noooo..lägg dig sa jag o sov. Det är inte läge att gå upp än. Tro mig. Ok, hon la sig o vred sig sparka lite o snurrade runt o över oss. 6.30 fick jag nog, det var bara att gilla läget o pallra sig upp. Jag tog dock med täcke o kudde till soffan, men vem försöker man lura med det? Jisses..så fort ögonen sluts för en liiiiiten stund ropar Flis..DU SOVER MAMMA!! Nej, säger man då..bara blundar lite.. Fast det är inte ok enl henne. Man ska vara vaken o samtidigt finna ett stort nöje i det. Jag säger tack o lov för: morgonbolibompa och dvd med Nicke Nyfiken. Annars vete tusan hur det gått. Det var ju lite kalas här i 4:an igår. Bästa grannarna ever kom över o vi åt..o drack, spela kubb i regnet och hade en jävligt mysig kväll helt enkelt. Jag groggade..när drack jag sprit senast liksom..Det händer ju inte. Jag dricker ju bara vin (rött o vitt) o cider..men igår groggade GT o jag. Bacardi Razz med fruktsoda is och en limeklyfta. Extotiskt va=? Men huuuu va gôtt det var..åh gissa om. Det vart ett par stycken..typ 4 var?? el var det 5? jaja. Det vart mkt gott rött vin som GT hade med sig till maten.. Hur många glas vart det där då?? Eh..Mja..äsch va fan. Det är ett minne blott hahahaha. Status idag: När Flis kom in när kl 4.30 snurrade fortfarande världen. 6.30...SEEEEG o astrött. Status nu 10.09: fortfarande trött i kolan, men jag har petat i mig en huvudvärkstabl i förebyggande syfte, 2 koppar kaffe uppdruckna, en macka o ett ägg. Jag har även plockat bort efter gårdagens festligheter o inser att den som fortfarande ligger o sover härhemma lär inte komma upp på flera timmar o lär behöva mer än en tabl o 2 koppar kaffe för att bli folk igen...

ARG!!!!!!!!!!!

Helvetes jävla skit.. skrev ju ett skitbra inlägg ju.. vart tog det vägen??? Så besviken på SKOGHALLSPARKENS MIDSOMMARFIRANDE, riktigt pissdåligt då det tydligare var viktigare att ett folkdanslag fick visa upp sig än att barnen skulle få dansa kring midsommarstången!!! DÅLIGT

Såå dåligt (fast jag träffa Josse o det var ju bra!)

Blir argare o argare för var minut..Besöker man ett officiellt midsommarfirande gör man det i regel för barnens skull. Detta innebär att vi åker dit för att dansa kring midsommarstången med de små. Kanske får vi ut ngt av det vi vuxna.. det är upp till gemene man. Är det dessutom uppehållsväder med inslag av SOL!!! så vill man ju att barnen ska få ut mesta möjliga av dagen. Vad händer? Nu hänger jag ut SKOGHALLSPARKEN rejält o säger att det var sjukt dåligt. RIKTIGT PISSIGT. Vem vill se ett folkdanslag dansa runt, runt...runt, runt..RUNT..Dom började dansa 12.15 o när kl var 13.15 orkar jag inte mer. SNÄLLA NÅN!!! Barnen var otåliga men det sket de i..bara tanterna o farbröderna fick dansa så var det väl bra..MYYYY GOOOOD. Träffa Josse alla fall. Uhh vad jag saknar dig. Gissa.. Rymmer hem till dig BY MYSELF ngn kväll. Måste prata ikapp oss. Flis gick på femtielva (som vanligt nu för tiden o det är fruktansvärt tröttsamt..) Hittar en bit kol o ritar på sina händer o sen på MIG o min klänning..*GRRR* Vart som sagt ingen dans -världens jävla ripoff!! Tur att det inte kosta pengar för då kan jag lova att det skulle ta hus i helvete hos mig o många flera besvikna barn och föräldrar. Jag är så besviken o arg (inte bara för idag..men ändå), jag kanske skulle låsa in mig på toan o grina en skvätt????

trevlig midsommar önskar jag till nära o kära


Önskar att:

Jag kunde få sova gott en hel natt. En hel natt utan att vakna utav fysisk smärta i nacke o huvud för att sängen har gjort sitt förlängesen. Jag lägger mig trött och sliten, vaknar trött och har ont. Jag är så less på att det inte kan göras rätt prioteringar o ta hand om den kropp som skall bära dig flera år till. Önskar även att det blir en bra kväll utan tjafs o gnäll. Vi får se.

Önskar att:

Jag kunde få sova gott en hel natt. En hel natt utan att vakna utav fysisk smärta i nacke o huvud för att sängen har gjort sitt förlängesen. Jag lägger mig trött och sliten, vaknar trött och har ont. Jag är så less på att det inte kan göras rätt prioteringar o ta hand om den kropp som skall bära dig flera år till. Önskar även att det blir en bra kväll utan tjafs o gnäll. Vi får se.

Flera timmar plus :)

Idag har jag flera timmar plus o jag älskar det! Firade genom att åka till stan o fixa glasögonen o shoppade sommarkläder...ja Ballerina..till Flis. *inget till mig* Hittade en massa fint varav 1 sak jag betalade själv :) så vi säger tack till mormor o A för snygga jeanscapribyxor från H&M och tack till Mary o Stellan för ett ursött Pippi Långstrumpset från Åhlens. Det var askul o shoppa idag. Fast jag borde ta tid o hitta ngt till mig också.. jag vet. Men det löser sig alltid.

Älsklingssyster o jag <3


Finaste Flis på födelsedagen


Fotograf: Flis


Minus 1 timme

Hur kan detta vara möjligt? Jo, det blir lätt panik när jag hjälper flis med kläderna o ser PRICKAR!!! En jävla massa prickar på fötterna, benen och ryggen.. FAN..Vattkoppor nu eller? PANIK..Ringer till BVC som ALDRIG SVARAR!!!!!!!!!!!!! Ringersjukvårdsupplysningen o uppger hennes symtom samt en smultrontunga..Ja, du säger ssk i luren.. Det låter ju som scharlakansfeber. EH va?? Jaha..så fint då. Vad göra nu? Ringer vc o får en tid hos vår doktor S.A. Har pratat o bloggat om denna läkare tidigare men hon är fantastiskt bra. En riktig människa som GILLAR att vara doktor. Hon blev imponerad över Flis när hon förklarade vad det var hon lyssnade på hjärtat med för grej.. Ett stetoskop såklart! Hihihihi. Ett halsprov senare o vi fick klartecken om att det är ett virus som inte behöver ngn medicin för att försvinna. Ingen scharlakansfeber allstå..men prickigt o dant..vi har två dagar inkubation o blir det inge mer kan hon komma till dagis på torsdag. Då tar vi faktiskt 9-14. Hon behöver den sociala biten o jag behöver..ja jag behöver STÄDA i lugn o ro.

Ridavslutning

Ikväll :( BUUUHUUUU...mitt gamla nyfunna intresse ska ta slut för säsongen.. Men Marie o jag..vi måste ju bara styra upp lite islandshäst i sommar. Måste bara..love them horses ;) Uppdaterar om ev förnedringslekar ikväll..

1 Timme

En timmes överskolning idag. Lämna, åka hem o dra ett varv med dammsugaren, hänga en tvätt, tömma diskmaskinen o sen tillbaks för att hämta. Jag har kommit på att när man har så lite tid som möjligt..det är då man är som mest effektiv. Så jag ser fram mot dagens mest hekiskta timme ;)

Överskolning

Flis ska ju börja på en annan avdelning till ht. Anledning..hon har växt ifrån småbarnsavdelningen o ska börja på en 3-5 avdelning i samma hus. Flis, som då har varit ledig sen jag hämtade henne på onsdagen förra veckan, och jag hade inte så stor koll på när detta skulle ske o fick då ett samtal från hennes avd tidigt imorse..el tidigt..mja, 08.00 var hon nog. Samtalet: Dagis: Ni är lediga idag. Hur mår ni? Jag: bra..fast Flisan är sliten o varm så vi har en lugn hemmadag. Dagis: Jaha, det är ju överskolning idag. Jag: Jaha.. det visste faktiskt inte jag. Dagis: Nej, Flis har ju varit ledig sen förra onsdagen o vi kom på alldels nyss att ni kunde faktiskt inte ha fått tagit del av denna infon. Kommer ni? Jag: Vet inte, tror inte det. Hon är ju varm o sliten. Dessutom önskar ni ju en feberfri dag innan barnet kommer tillbaks. Dagis: Vi gör ett undantag, det är bra om ni kommer idag. Kommer ni? Jag: Ska kolla o prata med smulan o se hur hon mår. Vi åkte dit. Flis tyckte det var annorlunda o spännande. Det vart bara en kortis idag, men imorgon är det en timme. Hon ska få vara hemma med mig imorgon med eftersom hon inte känner sig så pigg, så jag kör henne fram o tillbaks denna lilla timme.

Hemmadag

med lite justering står på listan idag..det handlar om 30 min men min älskling verkar inte värst sugen på det.. ja vi får se vad som händer.

ORM!!!

Ja, det alltid ett trauma att se årets första orm. Så det så..Gilla läget. Var på väg till 22:an igår o tog som alltid vägen över Jakobsbergsbron o mot gamla flygplatsen/sommaro golf ser jag ngt "sväva" fram över vägen. Det blåser kraftigt ute så jag tänkte att det säkert var ett snöre/gren? Så var icke fallet. En orm EEEENNNN OOOOORRRRMMMMM!!!! GAAAHHH *dör* En lång jävel som slingrar sig fram i ett raskt tempo över gatan. Sort på orm vet jag inte, men den blänkte i solljuset o jag är nästan helt övertygad att med sina ca 30-50 cm (MINST jag har dåligt ögonmått)var en anakonda eller ûbergiftig spottsnok eller en muterad huggorm på jakt efter livrädda ormhatare.. (thats me..) Mycket jobbigt. Jag sitter o njuter av en söndagstur till jobbet o så kommer en orm o stör. Jag skriker rätt ut, var så säker. Drar upp benen mot ratten (ifall det är så att ormen får för sig att hoppa in i min bil som rullar i 70km/h..skulle kunna hända) Så där ja, nu har jag bearbetat mitt ormtrauma.. dags o släppa det o be till högre makter att det här var årets enda orm.

Till min älsklingssyster

Det finns ingen som du. Mitt liv vore fattigt och tomt utan dig. Du ställer alltid upp och har tid att lyssna. Du är en fantastiskt mamma till O o snart kommer det en liten plutt till. Du är en förebild och min bästaste vän. Du är min älsklingssyster och står mig så nära som bara du kan göra. Gumma.. i love you riktigt mye..<3

Tänk om..

Tänk om man skulle förändra sitt sätt o tänka och handla därefter? Fasen alltså, vad livet vore lättare då..

Finaste Juvel som Flis fick rida på i måndags


Hemmadag

Mycket saker o besök stod på att göra listan idag, inget blev det. Jag känner mig inte pigg för fem öre. Flis o jag har haft en hemmadag med ett kojabygge, pusslande o utelek. Utelek bestod av att blåsa såpbubblor i regnet...Flis = superlycklig på alla sätt o vis. Jag: fullt utrustad i regnställ, halsduk och stövlar. Det känns verkligen inte som juni. Nästa vecka är det midsommar..Förr i tiden (JA FÖRR I TIDEN..FÖR FLERA ÅR SEN RÄKNAS FAKTISKT SOM FÖRR) tog jag mitt premiärdopp utomhus i sjö el hav (hav har inte hänt värst många ggr i Sverige måste jag erkänna). Detta kommer absolut hell no inte hända i år. Vete tusan om jag är redo för beach 2009. Nja..Typ inte. Bad ute är överskattat i alla fall. Midsommar också för den delen.

Trevligt o oväntat

Fick ett mail från en av mina kursledare i den kurs jag precis avklarat. Det kändes mkt bra och skönt att få respons på det man gjort/gör. Blev faktiskt himla glad över hennes ord så dom ska leva på resten av helgen. Tänk vad bekräftelse, beröm och komplimanger kan göra. Tack o bock säger jag.. det gjorde verkligen min dag.

Inte nu igen :(

Resultatet av att ha stått ute i kyla, småregn och i en extrem folksamling har gett resultat. Jag blev genomfrusen igår så idag *givetsvis* är halsont och en förkylning på sin rätta plats. Huvudvärk *trots att jag inte drack ngt igår* som påminner lite smått om migränbultande.....Dessutom, hade jag inga lactrasetabletter med mig (för att jag är laktosintolerant)så jag har en dagenefter mage som jag inte vet hur jag ska behaga. Igår var det värre, men it hurts sooo bad. Det var en lugn o trevlig em igår. E var jättefin o jättenöjd o det ska hon verkligen vara.. tjejen har få VG o resten MVG i beyg o hon har gått Natur...Gissa om man ligger i lä där..Bra jobbat tjejen! Nu ska jag göra lite frukost till mig o Flis. Vi har ett späckat schema idag, men helt ärligt får jag nog ta o fundera lite på det..är ju inge trevligt sällskap när jag mår som jag gör.

Funderingar en helt vanlig onsdag

Sitter här o mår gott. Har haft en riktigt bra dag. Först en sväng med Vickevire till Bergvik. Du är en fantastisk människa gumman o jag gillar dig skarpt..En riktigt bra vän. Åkte hem en snabbis o hann med mer än vad jag hann på 1½ timme efter jag lämnade Flis på dagis imorse.. Hämtade min älskling på dagis kl 14 o frågade om hon ville åka med till Ikea o strosa lite med mig. Det ville smulan så vi åkte direkt dit efter att jag hämtat henne. Vi parkerar bilen på familjeparkeringen, bra med plats o bra parkering helt enkelt. Alla parkeringar borde vara så. Vi parkerar o går ur. I bilen brevid är bakluckan öppen o en hundbur med STOR hund sitter o kikar ut i regnet. Ok..första tanken..Bra o gött med blöt bil- skyll dig själv säger jag. Andra tanken, varför ta med en hund om du ska in på ett storvaruhus o säkerligen vara borta en timme el två? Tanke tre.. ingen bilbarnstol.. får du verkligen stå på familjeparkeringen då?? Jaja.. många tankar.. o medans detta sker blir Flis mkt nyfiken på vad det är för hund som finns i bilen. Hon ställer sig på minst 3 meters avstånd (då jag har tjatat att inte klappa eller gå fram till hundar) o kikar lite på hunden i bilen. Hunden får ett PSYKBRYT o skäller så att hela bilen skakar. Flis blir skiträdd o hoppar 1 meter upp i luften o börjar storgråta. Lilla Flisfis kan vara så osäker o blyg i vissa situationer. Jag är rädd att det här sätter spår i henne, hon har pratat nonstop om det sen vi kom hem. Stackars liten. Jag är ju hundrädd o försöker göra allt för att inte visa henne det..men ja..vi får se vad som händer. Vi tog en sväng förbi gudmor o gudfar o tjatade lite. H hjälper M med lite takbyte på gargaget o är fortfarande där i detta nu. Skönt säger jag.. för nu ligger flis o sover gott gott gott i sin säng. Vi har haft en riktig mysdag o jag älskar att lägga henne på kvällarna..då kommmer det så mycket härliga ord och kommentarer från min älskling. Hon funderar på så mkt, frågar det hon vill veta och säger att hon älskar mig mest i hela världen..."som du älskar mig mest i hela världen mamma" säger hon då... Gullungen min. Väl hemma hällde jag upp ett iskallt vitt vin i ett vinglas o njöt av grillad kebab o ljummen potatissallad till middag. Hemlis..Äsch va fan.. jag är vuxen. Jag hällde upp ett glas till när smulan somnat. Å här sitter jag.. väntar spänt på först norska barnmorskorna och sen Greys. En helt förjäkla härlig dag börjar lida mot sitt slut.. Skönt på alla sätt. Imorgon är det student i Sunne som gäller- goa Emelie tar studenten från Natur..o vi önskar henne givetsvis all lycka <3 Nu ska jag krypa upp i ett soffhörn o dra filten över mig o njuta av mitt vinglas o snart..väldigt snart bra på tv.

Lilla Prinsessan

Eller Prinsess som hon heter egentligen..Jag hade denna underbara pålle igår. Träningvärk i benen..jo tack. Varför? DET ÄR EN LUCAS-HÄST/ZENTA-HÄST MAMMA!!! Jisses..hahaha jag njöt för fulla muggar igår må ni tro. Jag älskar hästar man får jobba med. Lilla Prinsess gillar inte att gå i onödan o definitivt inte springa..Min favoritpålle Putte har ju raka motsatsen då det finns en highspeed växel o inget stopp :) Snacka om kontraster.. LOVE THEM! Sa till min ridskolärare Carolina efter lektionen att det här var fantastiskt roligt o jag vill gärna ha prinsessan igen. Nästa gång är det avslutning *buuuhuuu* det är såå sorgligt o gör ont i min kropp att inte få hästkärlek på hela sommaren. Marie o jag funderar på att rida lite islandshäst under sommaren..Hoppas några i gruppen hakar på så vi blir några stycken. Nu ska jag ta tag i livet. Ringa lite samtal o styra upp för en kanonbra dag!

Sitter o stör mig..

På en jäkla massa saker. Då är det dags att fråga sig..är det värt att ödsla energi på saker som ändå kommer att lösa sig på ngt sätt senare i livet? Jag gillar inte att vara arg eller sur. Arg och sur är mer korrekt begrepp. Jag är en känslomänniska och det syns på mig när det är ngt som är fel. Nu är det alla fall så att jag har insett att det tar mkt energi att vara negativ och det blir jag trött av. Blir jag trött så har jag inte ork att vara en bra mamma åt Flisan. Om jag inte är en bra mamma åt Flisan så brakar det mesta åt helvete. SÅ. Slutsats..det är ta mig tusan dags att sluta ödlsa energi på sånt och sånna som inte är värda/värt att bry sig om. Jag håller på att ladda mina batterier inför nästa termin, skolan är fantastisk kul och jag stortrivs. Jag har fått höra att jag är väldigt ambitiös o det stämmer bra...när jag har ett intresse att lära mig det jag själv valt att göra. Har en del saker som jag vill hinna med innan kl 14 idag då jag ska hämta smulan fr förskolan. Sen är hon ledig ända tills tisdag nästa vecka :) Guuud va gôtt vi ska ha det Flis o jag. Skönt är det också att jag kan ha henne hemma när JAG vill..har jag en ledig dag o solen lyser så behöver hon faktiskt inte vara 5 timmar på dagis bara för att...Längtar efter sol o värme..det stör mig lite att vi är inne i juni o det är pisskallt ute..Fast..inte störa mig..mina fina blommor älskar regnet o jag slipper vattna. Se där..något positvit i en negativ situation :)

Skattepengarna

Mina älskade skattepengar är äntligen här!! JA!!! Fast nej..Allt måste in på sparkontot hur trist o tråkigt det än låter. Om ett par veckor kommer alla pengar vara borta i o med räkningar o mat. FAN VAD DET SUGER ATT VARA FATTIG STUDENT!

SÅ JÄVLA BESVIKEN!!!!!!!!

Hur fan är det tänkt att vara egentligen...Jag är med ledsen än besviken, men ändå. Jävla skithelvete. Någon därborta gillar verkligen inte mig. Det måste vara varför det blivit så här. Grrr...

Suuuuper seeegt

Jag är så seg idag. Lite sur och allmänt grinig med för den delen. Dagen började 5.30 idag så jag är absolut inte på humör för att hitta på ngt att göra för den delen heller. Visserligen kunde jag ligga o slappa på soffan när flis kolla bolibompa, men det är ju inte så man somnar om. Det funkar ju inte riktigt så. Ett vaket öga gäller.. annars kan det gå galet. Har planterat lite blommor idag. H tjatar på mig att göra iordning blomlådorna men JE ÖRK INT!!! Vem ska ta hand om dom?? JAG! SÅ vem borde bestämma när o OM det ska till ngra blomlådor i så fall??? Thats right. MEn jag o H har röstat idag alla fall o olika som vi är har vi givetsvis inte röstat lika heller. Jaja. Det blir vad det blir. Kul att ngn har ett intresse o sitta o bli överkörd i EU. Vem lyssnar på pyttesverige? Lycka till alla fall till personen som jag röstade på, du verkar vara en vettig människa trots din ringa ålder och trots att du är politiker. Nu ska jag skriva en handlingslista o sen ska vi (förhoppningsvis) åka o handla en massa käk. Å väcka Flis.. det börjar bli dags nu.

Vab och annat joks

Fick vabba igår. Skulle ha jobbat men Flis var varm o hade hostat så illa natten till igår så hon fick vara hemma. Vi motar F-A-N i dörren o hoppas att det inte blir ngt mer av det. Vi hade ändå en mysdag, liten F och jag. Pappa H kom hem lite tidigare eftersom det är röddag på nationaldagen så sticker de flesta liiiite tidigare dagen innan. Vi åkte till div blomsteraffärer ala Plantagen, kalenius o slutligen Stenforum på Ö.a. På det sista stället hittade vi äntligen det vi skulle ha. Nu kommer det bli gôrfint på 4:ans framsida. Planerna för dagen: Fixa greja och dola innan 11 för då kommer gudmor o gudfar med fam hit o firar Flis lite i efterskott. E kommer säkerligen få en present hon med :) har inte liksom hunnits med att fira henne (DÅLIGT SAMVETE). Kl 14 börjar arbetspasset på 22:an. Bara o köra på, ingen vila o ingen ro. Nu är det alla fall viktigaste målet på dagen!! FRUKOST!

saknar..söker... och segar mig

Motivation att ta tag i vissa saker. Detta pga av att vissa saker kräver ork o engagemang från en annan sida. Den verkar inte heller finnas just nu så det blir o lägga på is ett tag tror jag. Andra saker ligger bara o väntar på att tas tag i. Tex att-göra-listan. Har egentligen inte så där värst mkt att skylla på just nu förrutom LATHET. Ja, jag kan vara sjukt lat om jag sätter den sidan till. Ibland orkar jag bara inte. Men, nu är det ju sommarlov sägs det... o jag har bestämt mig för att vissa saker skall fixas inom en snar framtid! Så det så!!! Saknar min Flissmulis när hon inte är nära mig. Hon har varit på dagis i 40 min..o jag vill egentligen bara åka o hämta henne igen. Fast idag har jag roliga plans med min äslklingssyster. Ut på tur :) Ses snart goa gumma. Kalas ikväll på dagisgården. Allt pekar på att det ska bli regn..NO NO NO NO NO thanks. Snälla bara inte ikväll.. A E S, O E L...A E S, O E L... Den kan ni få fundera på..

Mariebergsskogen in the rain

Jag hade lovat Flisen att vi skulle åka till M-skogen igår. Hade INTE planerat för regn..tro mig. Men, så kan det vara ibland så jag sa till flis att vi tar det en annan dag. NEJ!!! Vi skulle dit o därmed basta! Eh..jaja... Vi åkte väl dit I REGNET!! Då säger smulan..-" Det är inte farligt med regn mamma..vi blir lite blöta bara!!" Men jag SKA se djuren innan vi åker hem"... Hm å så vart det. Blöta o kalla satte vi oss i bilen å åkte hem til Maria o Josefine. Superhärliga timmar som gick alldeles för fort.. Lillsmulan J är så otroligt skön o underbar..LOVE HER! (dessutom gillar hon mig skarpt så det jämnar ut sig:) Finfin dag trots regn

Buspållen Cliff

Hahaha hästar är för underbara. Hade buspållen Cliff igår o han levde loppan må ni tro, han sparka bakut, stegrade sig och gjorde grymma bockningar. (Han är bara 6 år så liiiite trots är nog inblandat..) Men lite kul var det ändå. Han är stor som ett hus Cliffen..Har inte koll på varken ben eller kropp o en enorm hals..jisses att man vågar sig upp liksom?! Men han ÄR charmig på sitt sätt. Det är bara så. Min vän M hade det inte liiiika kul igår. Hon skulle ha min favoritpålle Putte, han kände genast att M inte var en rutinerad ryttare o körde alltså med henne. Han kan vara lite hoppig o busig, men det brukar funka ändå..men inte för M inte igår. 1 gång kvar denna terminen sen avslutning.. BUHU... MÅSTE bara rida någonstans i sommar..hur ska jag klara mig annars??? hästabstinens liksom..

Klart!

År 2 av 3½ är avklarat. Jag är så jävla stolt över min prestation under året som gått och jag vet att jag har gett mer än 40 tim varje vecka. Mycket mycket mycket har hänt under året. Ja, shit alltså.. Nu är det sommarlov som gäller. Kvalitetstid med min smulunge!!! Har lite jobb som väntar på sjukan o förmodligen lite spontanpass som inte är inbokade än. Förhoppningsvis något pass inom barnomsorgen också. Längtar efter en välförtjänt ledighet efter ett intensivt år på universitetet. 1½ år kvar nu..åh maaaaaan..det finns ett ljus i tunneln och det närmar sig med stormsteg. Snart framme vid mitt dröm-mål...

RSS 2.0