2 semesterveckor kvar

2 semesterveckor kvar som ska fyllas av härlig ledighet och familytime. Har ändå varit en härlig sommar tycker jag. Regn hör till (även om det har varit onormala mängder mellan varven) och efter regn kommer solsken. Här är alltid (?) glaset halvfullt och neverever halvtomt..

det är skillnad på rättvisa och hämnd

Det är något jag ständigt tänker på. VARFÖR gör jag som jag gör? VAD styr mig framåt? VEM gynnas av mina handlingar?
Jo, för det är skillnad på rättvisa och hämnd. Jag tror på den svenska rättvisan, jag bråkar för mitt barns rättighet (precis som vilken annan förälder gjort i min sits) och alla stackars (änsålänge ovetande) föräldrar som kommer hamna i samma sits som oss ska inte behöva gå igenom samma skit som oss.
Jag tror inte på hämnd. Inget gott kan någonsin komma ut ur en handling med ont syfte.
Vet att jag gjort rätt, vet att jag har rätt, men ändå.. det här är min största konflikt EVER. Magkänslan, huvud och hjärta.. ja ibland är det svårt att få alla tre att samarbeta.
Men, jag tar ett djup andetag och vågar tro på att jag handlar rätt och för ett större godare syfte.

NWT

Blivit intervjuad av NWT idag. Booooojauuu baby! 
Mycket spännande läsning kommer i Nwt i mitten av nästa vecka. I´ll promise you.
Nu skjuter jag stenhårt där det svider som allra mest.. It´s media darling. Mohahahaha

Hos dig är JAG underbar... Patrik Isaksson

Tror att jag älskar Patrik Isaksson, lite på allvar faktiskt. Fick ÄRAN att lyssna på honom live på packmopedturnèn ikväll på Café August. En magisk afton med underbar musik och härligt sällskap av svägerskan med make.
Patrik öppnade munnen och började sjunga.. tårar rann ner för min kind. Så jäkla fint var det. (Och de andra var också skitbra, men Patrik står i en klass för sig själv..helt klart!)

Big Plans

Janiii.. nu ska ni få höra. Imorgon ska jag träffa en reporter från NWT, hon var intresserad av min historia OCH hon vill skriva om det :) Yej! Äntligen tuffar mitt segertåg framåt!

Insändaren

Jag satt jag vet inte hur länge igår och skrev, skrev och skrev. Jag är inte dummare än att jag vet vart mitt magont kommer ifrån och att ja, ibs är stressrelaterat. Den blir värre om det är mycket negativt omkring mig.
Insändaren är ur ett barnperspektiv, men även ur ett jag-är-en-jävligt-trött-och-besviken-och-väry-ifrågasättande-förälder-med-förskollärarkompetens-vilket-gör-mig-jävligt-kunnig-kompetent-och-påläst.
 
Jag känner att det är nära nu. Ska faktiskt försöka få tag på en reporter på nwt idag. Hon har skrivit om några av Barncancerföreningens familjer och våra öden. Jag tror säkerligen att hon vill skriva ett par rader om hur det svenska samhället tar mot barn och familjer som redan gått igenom ett helvete på jorden, för att sedan bli straffade för att vederbörande inte har en aning om hur de ska lösa en "aldrig-tidigare-upplevd-situation".. Väry mkt BS på den faktiskt.. men ok, kommunen har fått en chans att lösa detta snyggt och enkelt, men det sa de nej till. This is what will happend..

stöd och motivation

Det här inlägget är till min syster Annelie. Tack snälla för samtal, stöd och motivation när jag driver mitt krig framåt. Du lyckades plocka upp mig när jag kände mig lite extra låg och nu tack vare dig så har jag fixat ihop en insändare som jag hoppas att tidningen vill publiciera.

inte säga hej INNAN du hoppat över bäcken.

Bästa dr S ringde idag. Det ÄR bakterier i pinkeriet.. HEJ URINVÄGSINFEKTION. Så, nu när solen o värmen varit här 1 dag så blir jag lite småbitter över att inte kunna åka o bada :( (eller dricka lite vinovino i pensionärskuvösen på kvällskvisten) Men tjohopptjohej, humöret i topp nu ska skiten bort bort boooooort...

braigt värre

Lägger denna till en av de dära bästa dagarna på länge. Jag ska berätta varför. Jag har haft mystid med Flis, vi strosade runt på stan en sväng och gick till bibblan, shoppade lite och bara var en stund. Eftermiddagen spenderades med gumma, på div loppis o secondhandbutiker. Jisses.. att gamla grejer kan vara så häftiga.. Fynda det har vi båda gjort :) Men mest stolt är jag över gummas fynd. GILLA!
När jag kom hem hann jag med ett samtal med min allra finaste Ballerina och min lilla guddotter ligger o tokpratar i bakgrunden. Hjärtat mitt gör dubbelvolt när jag hör henne jollra..
Snart dags för skype hörrudu!
Men det braiga fortsätter att ramla på. Ska om en halvtimme prata med storasyster Annelie, tack snälla för att du hjälper mig.

Inte nog med det..Igår skickade jag ett fejjan inboxmeddelande till TIDNINGEN FÖRSKOLAN och tipsade om hur läget sett ut under våren och hur förvaltning/kommun valt att hantera det. Vi säger såhär..redaktionen har semester, men kommer höra av sig när de kommer tillbaks..Wiiihooo! Här händer det grejer..
Ja, just det ja. Bästa dr S har inte ringt idag.. det innebär att jag inte har uvi alla fall :) Yej!

l.e.d.i.g

Imorgon ska Flisen o jag ta oss in till stora Bibblan o byta ut lite låneböcker. Jag ska faktiskt kolla på ngt åt mig med :) Vi får se vad det blir för trevlig lättläst läsning. Det blir säkert en självbiografi misstänker jag.. kanske inte alltid lättläst, men intressant alla gånger.
Sen tar vi dagen som den kommer, hoppas på lite egentid med min gumma. Det var ett tag sen nu igen..Gumma är min älsklingssyster och är ett måste för att man ska må bra. :)
Är lyckligt lottad över att ha så fina och genuint ärliga människor i mitt liv. Alla har sin plats i hjärtat och jag hoppas verkligen att jag ger er lika mycket som ni ger mig.
Ju äldre jag blir destu mer hoppas jag att min naiva inställning till människor förändras. Jag har blivit bränd och lurad, men samtidigt står jag där i nästa sekund o öppnar upp mig o mitt för nästa vad jag tror är en trevlig människa. Jag har tillräckligt med skit runt omkring mig, jag har gått in i en strid som bildligt talat äter på mig och jag kämpar ofta för att hålla näsan över vattenytan. Så. Jag har sållat och tänker bara behålla det som är bra för mig, orkar liksom inte hantera saker som inte är av egentlig relevans för mig el mitt liv längre. Men det jag vill ha och behöver kommer jag aldrig släppa taget om..

Bästa bästaste

Min fina Cissilina, hennes man och lille son var här igår. Jisses, det finns ingen som du finaste C!! Bara att vara i din närvaro gör mig lugn, glad och harmonisk. <3 Tiden gick alldeles för fort, men Vi ses snart igen allra finaste!

Uppdatering

Jag jobbade ju förra veckan, en mucho härlig vecka med goa barn och härliga kollegor. Gillert!
Det var faktiskt en finfin vecka på alla sätt o vis, men...denna hemska mage. Jag skulle ge vad som helst för att bli kvitt både laktosskiten o allt det där andra som bråkar :(
Efter jobbet på torsdagen var jag helt knäckt i mage o rygg. Jag ville helt enkelt bara ligga ner (vilket är svårt o göra när jag jobbar) eller helst alternativ nr 2 bara sitta stilla. Det sistnämnda är inte heller helt lätt då barnen oftast rör sig i ett ganska högt tempo mest ute men också inne stundtals. Iaf jag höll ärligt talat på att grina ihjäl mig på vägen hem.. helvetti också.. nu är kvällen garanterat paj :( Jojjomensan, blev liggande i soffan o tog mig ingenstans.
Natt till fredag (dretdag deluxe) Vaknade jag vid midnatt o hade så sjukt ont i magen. Jag drar mig oftast för att säga att jag har ONT, för det skulle ju kunna vara värre...El inte. Ligger alltså i sängen o funderar på när det är läge att ringa typ ambulans/åka till akuten? Jag gjorde inget av det. Borde kanske gjort det då jag var vaken mellan 00,00-03,50. Tjo vad jag var pigg o redo för jobb dagen efter..Mja, men att vara hemma o ta en sjukdag när jag bara jobbar en vecka??? Noooo.
Kan säga att jag satte på mig de mest bekväma kläderna ever när jag åkte till worki på morgonen. Ont som fan själv hela dagen.
Äta mat är ju en halv vetenskap när det värker o ömmar överrallt.
Men äta bör man annars dör man..sägs det.

Hela helgen har magen varit hajkontajkon. Väry much inte ok o får jag inte mat i mig så blir jag folkilsk på riktigt.
Så idag på morgonen ringde jag till bästa dr S på vårdcentralen. Yej, hon hade en fm-tid till mig och för att göra en lång historia kort så har jag till 99% säkerhet IBS. Direkt översatt jävligt irriterad tarm, typ. Fick lämna diverse prover (o ett prov ska tas på hemmaplan ett vajsningbajsingprov*3) o kissa i mugg. Japp, lite infektionsvärde o basilusker i pinkeriet.
Så vad händer nu.. bästa dr S skulle odla lite på pinkeriet för att se om det är typ uvi, i så fall blir det lite penicillin from morgondagen. Omeprazol dagligdags dessutom o på torsdag får jag med mesta sannolikhet en annan magmedicin utskriven som ska lugna magen ett par snäpp. Vad IBS är.. jo.. googla så får ni se. Hej o hå liksom, den riktigt dåliga laktoskistan var inte riktigt nog.

Nu är det så detta med onda kroppar och framförallt onda MAGAR.. det finns helt klart de i min närhet som har det sjuuuukt mkt värre. Väry möe värre. Min dretmage är en fis i rymden jämförelsevis..(Även om det är ett living hell för mig)
Och jag har bestämt mig för följande i samråd med mamma, mina vänner och dr S att kommer det fler nätter som jag vaknar av värken ALLAN, så ska jag åtminstone ringa 1177 o kolla läget.

blä, backa o gör om tack

Vet att det kommer bli en dretdagdeluxe när:
1. jag vaknar o har typ nackspärr
2. magen gör ont redan innan jag gått upp ur sängen.
3. det fullkomligt ösregnar, blixtrar och dundrar när jag åker iväg till jobbet o det är nära till vattenplaning mer än 1 gång på Hammaröleden.

Magen har varit i total protest hela dagen. SJUKT ont. Kan säga att jag varit liggande hela eftermiddagen, det är inte ens bra nu :( så jag ska faktiskt lägga mig o sova bort skiten.
Blä och blaha.. detta vill jag inte ha tillbaks igen tack

ut o åka lite kanske?

ALLA och då menar jag nästan varenda kotte jag känner, ska till eller har varit på kusten under den första delen av sommaren. Jag vill också till kusten. Men vart ska vi åka? Och vad ska vi hitta på? Vad gör en på kusten egentligen? (Förrutom mina överromantiska tankar om strandpromenader, käka räkor/kräftor o musslor och strosa i en skön miljö..) Vad gör ni som åker dit? Hänger ni vid havet 24 h då man ändå inte kan bada (pga manethelvete) o plockar snäckor eller vad?? Jag vill till kusten, men det känns som man ska ha ett mission med sitt besök.

Jag tänker lite på havets hus o nordens ark. Är det värt de pengar som det kostar att gå in? Hm.. känner mig lite osäker på det..

Jobbar ju som sagt denna veckan o har det sååå bra. Idag ska jag få kika in i min nästa arbetsplats :)
Men sen är det 3 veckors ledighet kvar.. Vaaaaad ska man göööööra då? Vill du ha lite besök Ballerina?

Söndagsmys

Jamen heloo liksom. Varför gör jag inte detta oftare? Sitter o totalslappar. Dricker 1½ glas rosé i min pensionärskuvös (som btw behöver lite styling.. BALLERINA KOM HIT NUUUUU) och läser?! en bok. Jag l ä s e r en bok. Ann Söderlund heter hon o boken "men vi knullar ju ändå inte.." Vardagsmysterier o vardagsliv blandat med 40årskris. Gillar. Kan varmt rekomendera henne och Martina Haag. Looove Martina Haag. Fan va bra.
Hon är min vardagsgud. Så sann med att det fan inte alltid är roligt med vardagssvennsonstråkigalivet, men detärändådetviktigastepåjorden mentalitet. Typ. Love her.¨

Jag läser alltså en bok. Enda gången jag har ro nog i själen att läsa en bok är när jag åker tåg till Ballerina (Dvs när jag inte får en bra kontakt med personen brevid o tjatar hela vägen, för det gör jag. Tro mig). Nu läser jag alltså en bok, hemma. Det innbär att jag är i totalt semestermood och är riktigt relaxad. Jag somnade tom en stund i lässtolen o bara njöt av det stilla o tysta en stund.
Imorgon vankas det jobb. 5 dagars vecka liksom. För det är slut på varaledigendagiveckan numera. Love it. 80% till att börja med. Får se hur tuttilutti trivs på fritids o all det dära efter första året i förskoleklassen sen så kanske jag kan gå upp till 90% i arbetstid.

Sitter o gluttar på tv samtidigt som jag bloggar.. "Varg Veum" En norsk serie/filmer som faktiskt är skitbra (och textade för den onorska värmlänningen...)
Nu är tvätten klar dessutom.. ja här pysslar man på in i det sista. 5 dagars arbetsvecka med GULDTIDER o fantastiska medarbetare..här klagas det icke.

Två veckors semester check

Jani jani.. 2 veckor av totalt 5 har avverkats. Nästa vecka vankas det jobb på en sammanslagningsförskola på mitt skolområde..
Ska bli skoj att få jobba lite igen, har ju världens bästa jobb.
Annars?ByggareBob, Flisen o jag var o spelade minigolf igår. Jisses va skooj. Flis har dessutom blivit så mycket bättre på ett år. Lite påfyllning på kulkontot på jag tro.
Har lite o pyssla med idag så jag ger mig nu o återkommer lite senare.
(Har lite bilder som jag skulle vilja visa.. men det här nya med blogg.se är inte helt smärtfritt för en som inte är helt it-kunnig..)

kampen den går vidare

Ja min kamp går vidare. Sitter o funderar på hur jag ska ta nästa steg. Läser i tidningarna o ser på tv om olika repotage.. "fet kvinna diskriminerad på Liseberg", "Speedway räddade mitt liv", "båt som sjönk; snart får kommunen plocka upp den". Sen har vi all elände o oro i världen som Syrien, Nordkorea, Talibaner, Al-quida, svält, folkflykter, översvämmningar och jordbävningar.
I alla fall.. Jag sitter o funderar lite på vad och hur ett repotage om vår situation skulle påverka gemeneman.
Jag skulle ju hoppas att det gav ringar på vattnet..att fler som sitter i samma jäkla lilla båt av diskriminering och skollagsbrott hörde av sig och startade något större..
Så säg mig.. skulle ni vilja läsa om moii i tidningen? Och framförallt.. stödjer ni min kamp? Jag önskar stöd och råd. Finns det någon vänlig själ därute som kan hjälpa mig?

Kämpar på

Jag kämpar på och tuffar framåt på mitt segertåg. Jag har tidigare känt mig lite tveksam till att riva upp heaven and hell för att få rätt. Men nu.. trots att jag har verkligen förklarat och drivit på, verkar det inte som en viss person verkligen fattar innebörden av vad som kommer att ske Så, nu.. jag ska ta fram varendaste lilla mail som är skickat, minnesanteckningar som är förda från vårt möte, Försäkringskassansbeslut och ALLT A-L-L-T! och sen kommer jag sänka personen ifråga. Rakt av.
13 augusti kommer min bästa kontakt på Barncancerfonden tillbaks fr sem.. Då ska vi lägga i nästa växel och gå upp en nivå.. Vem vet.. Media kanske?

Dagens sjukhusbesök

Jamen är det inte det ena så är det banne mig ngt annat. En vanlig koll av Flisens värkande öron, blev till en akutremiss till öronmottagningen. Där fick träffa en fantastisk (o pedagogisk) läkare som fick dra ut 2 Big size vaxproppar med en minikrokodil (öroninstrument) o sen konstaterade han att Flis har eksem i hörselgången. Yepp. Medicin ala kortisondroppar ett par dagar så får vi se vad som händer.

Sjukhusfri måndag, men

Det blir ändå en tur till dr K kl 14. Why? Flisen har ont i öronen. Bägge 2 dessutom så.. Vi kör på med lite playdate på fm o sen åker vi iväg till sjukhuset så får kolla upp det som gör ont.

Är ganska så fettrött idag, svårt att komma igång trots kaffe o god frukost. Men ingen vila o ro, herregud det är ju semester eller?!?!

hemma efter en heldag i Arvika

Vilken dag. Flis o jag har verkligen varit i staden hela dagen. Arvikastaden alltså. Det var ganska så jätteintensivt på första anhalten. 4,5 timmes intensivt pratande, käkande och lekande. I´m tierd i hôvve o kropp. Ett spännande möte kan vi väl konstatera....Flis är gôrnôjd!
 
Mission 2. Hitta till järnvägsstn. Hade ängel i telefon o tur var väl det, bästa bästaste guide mig genom gatorna så vi äntligen kunde kramas och prata ikapp..lite. :) Bäst är du finaste ängel <3 Flis är såå glad över armbandet, tack!
Hittade dit och till en lekpark BIG SIZE. Hur mycket kul som helst hade de fått in på en rejäl yta o ja.. vi lekte en bra stund.
 
Besök 3 var hos storasyster med fam. Tack för en skön pratstund och nervarvning :) Tar med mig det vi pratade om och ska verkligen ta mig en funderare på det..
 
Hemöver så trodde jag ärligt att vägen aldrig skulle ta slut.. Vill hem (via donalds..) och nu har jag parkerat arslet i sôffa o funderar allvarligt att sitta här resten av kvällen.. Over and out!

Ut o köra lite biiiil

Japp, heldag på vägen inplanerad. El tja. Inte riktigt kanske, men köra bil ska jag. Till Arvika närmare bestämt för att hälsa på Flisens brevkompis Thyra. När vi varit där ett par timmar (lord have mercy...) så ska Flisen o jag träffa världens finaste Sara!!! Som jag längtar efter dig ängel!! Efter lite skönhäng i Arvika så bär det av hemöver, via storasyster AM. Räknar ju iskallt att vi inte kommer hem förrän tidigast 18.30 typ.. Allt hänger ju lite på hur länge vi är på anhalt 1 så att säga.
Så Arvika alltså... Dit hittar jag, men sen då? Nee får be Byggarebob ställa in Gps så vi kommer rätt. Här öser regnet ner ganska asmycket. Blir o ta det lugnt uppöver..

träd? buske? blomma?

Ja..detta eviga tragglande. Ja, vi har hus, ja vi har en tomt o trädgård. MEN.. jävlarochsatanigatan vad jag inte har två rättså viktiga egenskaper som krävs för ovanstående. 1. gröna fingrar. 2. intresse för buskar, träd el blommor.. I´m sorry liksom. Bäst är blommor som sköter sig själva. Visst, jag tycker det är oerhört vackert när det blommar och ja, jag kan mkt väl rensa en o annan rabatt, men jag vet inte vad som passar vart och hur i helvetti ska man veta vilken zon vi bor i? Nä.. detta med trädgård, intresse o blomsterprakt sparar jag tills jag blir pensionär (om jag lever då..med tanke på det jag driver nu kommer förmodligen ge mig en hjärtinfarkt i förtid..)
Nu är det sommarkrysset, ganska mkt vuxenpoäng på den ändå..

grattis till:

Vickan o Stefan <3 äntligen är bebisen här!!

intyg vs lag

Fick sent mail fr högsta hönset.. hon tror på fullaste allvar att ett intyg fr henne kan få FK bryta mot en paragraf i socialförsäkringsbalken.. el hur liksom. Hej o hå!

Väntar

På ett samtal från elev och barnombudsmannen, hoppas hon ringer snart.. Känner att jag har mycket stöd från nära o kära, men in the end så står jag helt ensam o då behöver jag hjälp uppifrån.. Å då menar jag inte Gud..fast det skadar ju inte att ha Gud på sin sida visserligen.. Men jag menar Big time stöd av de stora så att säga :)

Flisens status

Var längesen jag gjorde en uppdatering kring Flisens välmående. Nästa vecka på fredag.. fredag den 13/7.. har smulis varit utan sina cellgifter i 2 månader. Värderna är "bra" och någolunda stabila.
"Precis som vi väntat oss, säger läkarna." Jomenvisst, jag är jättelycklig och glad över detta, men oron är inte att leka med.
Jag är lite extra försiktig med att vara för glad, för säker och för positiv. Man vet ju inte liksom.. risken för återfall finns ju ändå där.. Jag ska vara medveten som förälder, men inte sökande efter symptom. Hårfin linje måste jag säga.

Flis utsättningssymptom har varierat väldigt. Eksem på händer är ett o överkänslig hårbotten är en annan. Båda har vi fått ny medicin mot. Hennes humör är mer stabilt, hon har mer ork och större lust att leka. Aptiten, det beror på vad som serveras.. annars är hon samma lilla mygga som alltid.
Längtar efter skolan och kompisarna, framförallt M och W från förskolan som hon kommer gå i samma klass med på Hammarlunden.
Annars; jo just det.. dr Å höll på att ge mig en hjärtinfarkt i måndags när hon föreslog att vi skulle komma in var tredje vecka from nu.. NEEEEEJ!!! sa jag. 2 veckors intervall är ok, men inte tre..är inte riktigt där ännu..Ok, sa hon. Varannan vecka är ok! Puuuuust... jisses, inte skrämmas så där tack.

Grattis säger vi till:

Malin och Mårten! Och välkommen till deras supersöta lilla bebis som vi ska åka och gosa lite med idag :)

Brevkompis

Ja, inte jag alltså, utan Flis. Flis lyckades fixa en brevkompis på Max av alla ställen här för någon månad sen. Sen supersöt liten tjej som är 1 år äldre än min lilla smula. Så hur går det till när knappt någon av dem är läs o skrivkunniga? Jo, mammorna får skriva o barnen får säga vad det ska stå.
Men så länge tjejerna är nöjda så so what med symetri i språk och fråga. Äsch liksom.
I alla fall. Pappa till denna lilla tjej ringde mig igår och frågade om vi ville komma dit på söndag. Jojjomensan så gör vi. Flis o jag ger oss ut på en roadtripp till Arvika för en playdate :)
På hemvägen tar vi vägen via min storasyster med familj och hälsar på en sväng där med :)

Dagarna flyter ju på utan tvekan.. shittamejjen.. swoooosch säger det, men jag fyller dagarna med ledighet och gläjde- det är ju viktigast!

Semesterrrrrr

Jamen jag fortsätter väl att toknjuta och göra det allra bästa av min semester. Med Flis givetsvis. Idag fick jag göra ngt som gjorde henne fullständigt grön av avund. Typ. Jag var på manikyr på Suzie Picant. Jag har inte vidare snygga naglar el händer så detta var skönt och välbehövligt. Flis ville också kan man säga.
Min lilla tjej älskar allt som har med skönhet att göra.
Nagellack, parfym, läppglans osv.. Min lilla skönhet<3 får prata lite mer med henne om att det faktiskt är det på insidan som räknas mest (läs allt!)

Vad har vi gjort mer? Hm.. tittat in på en loppis på kasernhöjden. Vet inte vad jag vill/önskar/ska ha, men ngt med loppis har verkligen öppnat mina ögon. Hittade inget.. el jo kanske.. En pedistal..En träfärgad som kanske kunde bli skitfin vit..el svart? Hm.. Får fundera lite på den. Har ju ett litet målarprojekt som jag ska ta tag i..snart.
Rensat en rabatt har jag också gjort. Svärmor säger att man kan klippa ner en väry smelly buske med lila blommor så det har jag gjort, å ja.. den kommer mest säkert igen inom snar framtid.
Tvättar gör jag.. snart är jag ikapp från helgen.

Flisen är hos lilla M o badar o leker. Ska joina henne om en liten stund o prata lite strunt med en go granne :) Ska bara vänta på sista maskinen för dagen ska bli färdig o hängas.
Yepp, jädrigt sugen på att baka bullar också.. men av ren princip vägrar jag göra det när solen äntligen skiner.
Det bästa med en liten bärbar dator är att man kan sitta ute i friska luften o skriva.. Love it. Love semester <3

Dagens mest spännande samtal

Invigde min semester med att ringa ett ytterst spännande samtal. Var? Till försäkringskassan off course. Jeep, o jag var sådär brutalt ärlig med att vi vabbat friskt barn pga kommunens slarv/okunskap eller deras nya favoriters "missförstånd".

Tjejen på FK var icke nöjd över detta defacto. Är icke FK nöjd då jäklar drar det igång grejer. På onsdag är högsta hönset klar med sin semester el ngt då någonstans där på morgonkvisten kommer en icke så nöjd handläggare på FK ringa henne och då kommer det ta hus i helvetti o det kommer fortsätta ta hus i helvetti tills allt är klart o utrett.
Yepp, jag gör djupdyk utan certifikat. Men jag fixar det.. Why?? För att jag har rätten och rättigheterna på min fuckin sida!!!
Läste på en bekants facebook "fall Seven Times and stand up eight"
Handlar om mig!? Detta är mitt krig i jag kommer att vinna. Jag godtar inget annat.

Min underbara helg i Göteborg med bästa Ballerina

Jag säger bara herregud och OMG!
Vilken underbar helg jag har haft, snacka om att jag har lagt undan all negativitet o skit o bara laddat för bra saker. Kom ner till finaste staden vid 19 tiden på fredagkväll, bara känslan av att vara i staden.. ÅLSKAR GÖTEBORG!
Blev upphämtad av finaste lilla familjen och åkte hem till dem för att ha en riktig myskväll. God mat, härligt sällskap och riktigt bra film gjorde fredagskvällen toppen. En herrans massa gos med min guddotter Signe <3 gjorde ju inte saken värre. På lördagen vart det lite shopping (köpte snygg klänning..måste ut o springa lite igen o krympa lite..) Lunch på HardRockCafé *Yummi*, sen hem hämta väska för att äntligen åka till ART GARDEN SPA!

Spa: 5 Sarasolar av 5 möjliga
Personal: 5 Sarasolar av 5 möjliga
Mat: 5 Sarasolar av 5 möjliga
Service: 5+++ Sarasolar av 5 möjliga
Upplevelsen: 100 Sarasolar av 5 möjliga.

Så jäkla bra är det o helt självklart för mig varför detta plejset är valt till Sveriges bästa Spa.
Vi blev hämtade kl 12 av P o lilla S o gav oss hemåt, väry lyckliga.
Dagens lunch vart på O´learys. *yummi* o sen vart det liksom dags att åka hem till de Värmländska skogarna igen. Saknar redan staden i mitt hjärta och givetsvis lilla finaste familjen. Kommer snart igen hoppas jag..Nu är det fotbollsfinal på tv. Typ Spanien o Italien. Do i care? Not a shiiiit. Jag surfar runt på nätet en stund o drömmer om lite Egypten all inclusive i dec... åhhhh

RSS 2.0