Happy!

Först o främst. GRATTIS VICKEVIRE!!! Å nu då.. första vfu-dagen. WOW. Allt är så annolunda fast på ett riktigt bra sätt. Så mkt intryck o känslor. Jag gillar verkligen det här med skolan, hittills alla fall. Ser minsann ut som jag fått en riktigt bra handledare också. Gilla gilla. Nattsömnen natten innan vfu var piss. Så gissa om jag är trötter nu. Ser fram mot morgondagen i skolan. Barnen är så otroligt härliga. Yeeees, här kommer jag trivas. Very much. Första egna lektionen på fredag.. Guuuud så spännande, je tror je döööööööör. ;)

Pirrigt

Ska ut på vfu imorgon. 5 veckor, som jag längtat efter detta!! Ojojoj. H, Flis o jag var o rekade lite efter adventskaffe hos pappi förrut så nu behöver jag ju inte ha ont i magen för att inte veta vart jag ska alla fall. Fröken Sara ska göra entré i skolvärlden. Fuck va pirrigt. Inte utan att man får lite flashbacks fr min egen skoltid. Har haft bra skolgång, de skolor som jag själv fått valt alltså. Grundskola: förjävligt illa. På alla sätt o vis. Gymnasie: himla bra. Kroppsterapiskolan i Linköping: alla tiders. KAU: sjuuuukt bra. Fantastiskt kul o aldrig har väl tiden gått så fort, å vilka underbara vänner som dykt upp under vägen. Men nu.. back to basic. F-1:a kombinerad klass om jag inte har helt fel. Men jag är redo o gissa om jag ska göra ett bra intryck på elever, lärare o föräldrar. Ojojoj... Hihihi det ska verkligen bli såå fantastiskt kul. Längtar faktiskt till att klockan ringer imorgonbitti. Väskan är packad med inneskor, lärarpärm, idéer till tusen. Älskar detta. Fan va kul det ska bli på ren svenska :)

försöker o försöker, men det går liksom inte...

Vad? Att fixa julkänsla. Varför? Därför jag bor i ett renoveringskaos. Fiii tusan. Jo, det blir bra när det blir klart. Men fatta, det är liksom inte bara ett rum som står i ruiner. Det är just nu 2 rum som är demolerade, å snart är det kökets skull. Sen kan jag ju berätta att det är slipdamm typ överrallt. Lådor överrallt, grejor överrallt. Idag har jag satt upp julgardiner. Å säg ngt som ska gå smidigt när jag är inblandad då. Bästa frua har sytt gardiner till mig. En superfin kappa, problem? Jomen den bästa sambon lyckades ge mig fel mått på tel när vi stod o klippte tyg så att gardinen är föööööööööör kort- det fattas en decimeter o ser förjäkligt ut. Lösning? Sätta den gardinen med lite rynt i Flis rum. Blev jämt gôrbra! Lösning i köket.. samma gardin som förra året. Funkar fiiiint. MEn nej, ingen julkänsla. Trots att huset luktar både pepparkakor o lussebullar. :( Ikväll ska jag göra mina goda saffransskorpor. Såå goda, jag lovar. Vi skulle varit o firat Flis kuss G idag. Men varningstecken om ev vinterkräksjuka kom på teleluren. Nono.. inget sånt i mitt liv just nu tack. Ska ju ut på vfu imorgon. Det är skyltsöndag idag. Kolla ut. Det är ju halvsnöstorm ute. Seriöst? Ut på stan i detta?? Typ nej va? Överlever vi ändå? Ehh ja! Julstatus julklappsinköp: Helt ok. Har några få kvar bara. Känns bra vill jag lova. Satt btw o kollade platsbanken igår. Det finns verkligen förskollärartjänster ute. Riktiga jobbtjänster. Vill jag söka.. JAJAJAJAJA!!!! Kan jag.. NEJNEJNEJNEJ. Jag vet att vårterminen kommer att innebära att jag är mer hemma med Flis än att vara till arbetsmarknadens förfogande. Det suger, men jag måste vara med Flis o finnas för Flis i första hand. Hoppas o ber att läget är mer stabilt ht 11 så man kan söka stabila jobb då. Men så länge.. En dag i taget helt enkelt. Inte mycket mer att göra än så.

SISTA KORTISONTABLETTEN

Gav jag till Flisen imorse. S-i-s-t-a fatta den då. Be nu en stillsam bön för att min fina lilla tjej aldrig mer någonsin ska behöva stoppa i sig det här fruktansvärda preparatet igen. LYCKA ÖVER ATT SISTA STORA GÖRA ONT MEDICINERINGEN ÄNTLIGEN ÄR GJORD.. LYCKA <3

Vilken superbraig dag.

08,45 var jag på Friskis o Svettis imorse. Oh yes. Var så säker. Det var skoj, spännande o lite skrämmande på samma gång. Jag kommer gå dit igen inom en snar framtid. Mitt mål förrutom viktminskning o muskelbyggning är att springa vårruset nästa år. Ja, springa alltså.. 5 km utan att gå. Idag klarar jag springa 2 km utan konstigheter, vid 2.5 km dör jag. Typ. El flåsar så jag håller på o få hjärtsvikt o svimningsattack. Så.. jag behöver komma iform så att säga.. för ÄNGEL.. I WILL BEAT YOU AGAIN!! <3 Mer då? Min fina mammi har haft 60-års kalajs idag på Kaviar. Såå bra o bara människor som man älskar var där (några var och är saknade dock) Men det var bra och lyckat. Jag höll ett litet tal, självklart väldigt supersentimentalt, men kärlek ÄR sentimentalt känsloladdat. Ni som var där fick höra det, jag tänker inte lägga ut orden här för de tillhör min mammi. Å jag har världens finaste föräldrar och bonusmammor * 2. Inte alla som har den previlegien. Är själaglad att vi kan umgås precis som vi är här o nu. Mitt hjärta har äntligen läkt efter alla år av hjärtesorg. Har fina människor runt omkring mig i detta nu. Jag är lycklig.

bakdag

Jiiiiäklars va kallt det är ute idag. Jag fryser bara gm att titta ut o checka av på termometern. -10 eller?? WTF liksom... Vi håller oss inne idag. Punkt slut. Ska röja lite i huset idag. Även om det ser ut som ett smärre kaos härhemma o julfeelingen är som bortblåst så är det viktigt att greja för Flis skull. Idag ska vi baka lussekatter, pepparkakor och peppparkaksmuffins. Jag har en lingonglögg som står o väntar på mig i kylen också.. tja.. kan ju bli bra detta trots allt. Flis status: Ff inte på humör. Låg, sover dåligt, orolig, ledsen, gnällig och inget är bra. Detta är min andra hemmadag på raken o jag håller på att få spunk. Igår var jag bara tvungen att lämna huset ett par timmar för allt det ledsna o tunga härhemma äter upp mig. Åkte till bergvik o fixade lite julklappar. Ska försöka få till lite vfu-planering i em också. Nu väntar jag på att min fina mamma ska ringa. Kanske sätta en lussekattsdeg kanske?

inte bloggtorka.. men

Så här är det. Min lilla Flis har onkovin o kortisonvecka. Detta innebär en rejäl downperiod för hela familjen. Det är svårt att vara SolSara när man ser att sitt barn är låg o ledsen hela tiden. Jag har myntat ett nytt begrepp.. kortisontårar heter det. Det innebär att när Flis är ledsen under kortisonveckan så är hon inte ledsen o kinkig, utan har nära till sammanbrott typ hela tiden. Tårar som kommer fullkomligt sprutar ut ur hennes ögon och hela världen faller ihop på en bråkdel av en sekund för minsta lilla grej. Ex på detta: fel mat, fel kläder, fel barnis på tv, fel ord sagt av mig och tja.. fel fel fel... Allt är fel, hur man än vrider och vänder på begrepp o ord. Sen läser jag en kurs som är helt fantastiskt bra. Jag tar åt mig, tar in det jag läser och reflekterar över en massa som händer och sker runt omkring mig. Lite jobbångest har jag också. Jag VILL jobba, missförstå mig rätt.. men jag kan itne pga Flis sjukdomstillstånd söka tjänster åt höger o vänster.. Det får bli vikariepoolen ett bra tag framöver för min del. Är väldigt förväntanssfull på kommande vfu också. 5 veckor väntar kring hörnet och det ska bli fantastiskt kul, men det är ändå nervöst eftersom det är ett nytt ställe, ny handledare och nygamla barn. Vill så mkt, hoppas det finns utrymme och tid o testa o pröva på det mesta :)Å sen är det jul om typ en månad. För er som inte vet så pågår det REJÄL renovering härhemma. Det har försvunnit en vägg mellan vardagsrum o kontor, tapeter är nerdragna och det är spacklat o slipat. Tapeter är beställda. Snart kommer vägg mellan kök o vardagsrum också försvinna. Det ska in ett nytt kök. Ja just det.. Sa jag att det snart är jul eller??? RENOVERINGSKAOS.. det kommer itne bli klart tills jul. Det kommer väldiga flashbacks när det gäller renovering över storhelger.. SUCK. Jag är inte ett dugg sugen på att julbaka, julstäda, sätta upp juleljus osv.. Det ser ju ut som grisen här hemma :( Har lite o tänka på som sagt.

tuff vecka

Skrev på fejjan att en tuff vecka väntar oss. Så här är det. Flis fick sin sista (hoppas, önskar o ber) påse med onkovin igår. Aka göra-ont-medicinen. Plus en kur med kortisontabletter. H-a-t-a-r kortisonet. Hatar vad kortisonet gör med min lilla fis. Status just nu; låg, ledsen och ont i kropp o själ. Lilla älskade barn. Hon går på smärtstillande dygnet runt och vill egentligen inte göra annat än att bara sitta vid tv´n o inte röra sig. Smärtan lär sitta i tills lördag alla fall :( o sista kortisontabl tas vid lördag fm. Haaaaaaaaaatar dessa veckor, jag hoppas önskar och ber om att det är absolut sista gången för detta är ett rent helvete för min lilla tjej. O oss. Mer=? Jo, jag hade ett möte imorse med rektor och kontaktpedagog för Flis förskola. Det gick superbra o överförväntan, tur att det finns medmänniskor med hjärtat på rätta stället. Men det var ändå ett moment som jag hade haft lite ont i magen för. Skönt att det gick bra alla fall. Tuff vecka del 3. Jag har köpt mig ett 10-kort på F&S.. träningsvärk på ingång. Tuff vecka del 4 (egenvalt men ändå).. jag har bestämt mig för att inte äta pasta, potatis,bröd el ris denna vecka. Varför? Jo för att se hur min fucked up mage reagerar. Började igår. Känns ok so far liksom. Gött kött o grönsaker får bli min filosofi denna vecka. Tänker på min lilla skrutt... stackars lilla Flis. Mammahjärtat blöder och värker extra mycket en sån här vecka. :(

Produktiv fm

Möte med Flis rektor o kontaktpedagog -check! Bästa Vickan barnvakt- check! Köpa träningskort på F&S- check!!! Jajjamensan, nu är vi hemma igen o tvättmaskinen går för fullt likasom diskmaskinen. Nu jävlar ska kärringen röra o göra sig av med fettet för alltid.

Vad hände?

Ställde mig på en våg idag. No good newz. Vad hände liksom? Jo, ett fucking examensarbetet. Det är vad som hände. Sitter o kollar lite priser på gym i stan. Fan va dyrt det är.. Som F&S 230 kr i månaden.. det är mkt pengar för mig. Men ska man se det så, VV kostade 350 kr/månad. Com si com sa.. Tja.. när man ser det så.. det är ju ändå mer än 100 kr/ mån billigare än VV. Redskapen från VV har jag ju.. så det måste ju bli att jag får två saker för ett pris då egentligen eller? Mmm logiken spirar verkligen nu. Ska jag börja ett nytt liv? (igen=?) Jag gillar inte mörker nämnligenl. Jag gillar inte o promenera ute på kvällstid för det känns som alla underliga människor är ute på jakt då. Funderar på o göra slag i saken på tisdagfm. Tänk om man skulle ta o aktivera sitt gamla F&S kort igen? Detta får jag kuckilura lite på.. Träning är seriösa saker. Bör tas på allvar då det kostar en massa pengar VARJE månad. Eller så köper jag ett halvårskort.. sommarhalvåret kan man faktiskt vara ute o aktivera sig med löpning o låååånga promenader. Tja.. detta låter ju bättre o bättre ju mer jag tänker på det. Ett hälsosammare liv alltså. Önskar iofs att jag hade den dära PT som Katrin Z har.. han är grym. Vill ha lite hjälp med kick some ass attityd- men men.. det löser sig nog.

hihihihi

Vilken himla trevlig kväll vi hade hos frua igår. Gilla gilla. Alldeles lagom sådär med dibästa.. Ängel-du var saknad <3 Roligt var det, skratta gjorde vi o frua.. ja.. hon är den bästa hon. Löööööve you

jomenjavisst

Snö. Nu. Massor av det... Visst det är fint, men ändå. Är inte redo för snö. Gårdagen bjöd på heldag på KAU. Trevligt trevligt.Dagen idag bjuder bara på trevligheter. Snart: shoppa skor o ikväll.. p-a-r-t-y hos frua med di bäste. Jag har inte tid o sitta här inser jag.. jag ska ut o shoppa skor!

fuuuuusk

Har fuskat som katten idag. Hela dagen har varit laddad med kaffebröd. Nu är jag sötis innifrån o ut i flera veckor framöver

Skön dag i sikte

Bara roliga saker på schemat idag. Gilla! Museet, Kalas, shopping och träffa vännner. No schoolwork today. Det hinns liksom inte med idag. Nu: dusch, snart: skoshopping på Bergqvist outlet, lite senare: museethäng med Vickeviire o T. Nice.. å det är bara början på en riktigt riktigt bra dag.

Mysdag eller?

Vi mötte upp gumma på Ikea. Tänk va mysigt o bara strosa runt.. ELLER INTE. Min söta supergoa tjej förvandlas till en första klassen tjatmoster. Vill ha det här, kan jag få det här? Snääääääälla mamma... avbryter samtal gång på gång o pickar ständigt på uppmärksamheten. BLIR SÅ TRÖTT PÅ TJAT. Vi längtar efter förskolan nu båda två. Vi har gått hemma, mer eller mindre bara hon o jag, i över ett år. Det är klart som korvspad att det tar på krafterna på oss båda. Jag är avundsjuk på mina kursare som faktiskt har möjlighet att jobba i vikariepoolen. Det kan inte jag. Vem ska ha Flis då liksom? Just nu sitter vi i ett varsitt rum o vilar öronen. Sweet Jesus va skönt det är.

Ja jävlar du..så kan det ju gå

Jag är så stolt så jag håller på o spricka, jag fick VG på mitt Examensarbete. Fatta.. MEN FATTA!!! Å herreguuuuud.... Sån ångest som jag har haft för detta arbete. Så.. Tack till ELIN, ULLIS, VICKAN O FRUA för att ni har stått ut med den abosolut suraste kärringen på KAU under skrivtiden. Nu är supersnällasilverSara back on track igen :) Men FATTA.. ETT VG LIKSOM=? Hur i hela friden hände det då?

en som blev två

Sprutor alltså. Direktioner från Gbg o Drottning Silvias barn o ungdomssjukhus.. FLIS MÅSTE VACCINERA SIG!! Jaha. TjohoppfaddelittanlejHEJ! Eller inte. Flis är så sjukt spruträdd. Går liksom inte att beskriva med ord. Vi har haft en föreläsning om dövhet o hörselnedsättning hos barn o ungdomar idag. Jag har nog utvecklat en hörselnedsättning när jag varit med Flis till Sjukhuset o fått sprutor i ben o armar o stick med lancett i fingertopparna. Jag skojar inte. Hon skriker sååå sjukt högt. Dels av skräck o rädsla men också av smärta. Idag skrek hon mig rakt i vänster öra. Detta var kl 13.10 (ca) nu är kl 15,43 o det tjuter ff lite ljust i örat :( Nice. Dessutom, den überpedagogiska och förstående mamman tänkte såhär. OM jag också får ett stick i armen idag, så kan Flis hålla mig i handen, vi kan prata om det under tiden och hon får hjälpa mig med plåster o då kommer det gå mkt lättare för henne. BULL*FUCKING*SHIT säger vi åt den tanken. Vi konstaterar återigen. HON ÄR SPRUTRÄDD, PUNKT SLUT. Tänker låta bästa lekterapeuten arbeta vidare med spruträdslan.. Mamman tänker rädda den hörsel som är kvar o lämna lekarbetspedagogiskt arbetssätt till dem som bemästrar det. Det som väntar oss nu (efter vaccination) är influensaliknande tecken. Som om jag har tid med det? NEJ! dessutom vet väl alla vid detta laget vad en lite touch av feber betyder för Flis? INLÄGGNING på 12:an. Jomenjavisst. Ibland är livet bra skojigt va...

Gilla gilla MOJJE <3


Vilken fantastiskt härlig människa. *gilla skarpt*


Häxan o trollemor :)


Flisen o jag :)

Har en tjejkväll. Vi började med att lämna pappan inne i stan sen åkte vi till en välbesökt pizzeria o käkade mat. Sen åkte vi hem. Här sitter vi nu med poppade popcorn, jag har ett glas vitt vin framför mig o Flis myser med cola. Lite Bert på tv´n o bara ett lugn som finns över huset. Gilla. Dessutom har jag varit superduktig o fixat min bokrecension. Åh yeah.. här kämpar vi på i högt tempo! Imorgon är det fars dag. Min pappa o Stine o H mamma o pappa kommer hit för fars dags middag. Men det är imorgon. Ikväll njuter vi av att vara själva. Helt o hållet. Over and out

Bus i Mariebergsskogen

Med mina favvotjejer J & E. Men satan i gatan va kallt det var. Plus 3,5 grader.. jaja.. det är väl bra. Men det var rått, kallt o burrigt. Har krupit till kojs med datorn, en kopp varm mormorsaft och en kaka. Mmm det varma livet återvänder sakta men säkert. Tänkte försöka ge mig på att skriva en bokrecension om den dära braiga boken som jag läst på 2 dagar. 2 dagar. Det är ju sensation för att vara mig. Längtar tills när all kurslitteratur är gjord så man kan slänga sig över TWILIGHT igen.. Nu: Dags o fixa bokrecensionen .. den gör sig inte av sig själv tråkigt nog. Tjejkväll här i huset. Flis o jag är inte så mkt överrens just nu.. så vi får väl se vad som händer o sker.

Åsså var det hälja igen

Fredag= soffhäng och barnis för hela slanten. Snart idol dock. Får se om jag kan övertala Flis till att få tv´n el om vi ska sitta vid en varsin.. Vi har ju helt otroligt nog 3!! tvapparater här hemma. 3 personer som kan sitta i varsitt rum för att se på det vi själva vill. Japp.. Kul att vi tar tillvara på våra myskvällar här i huset.

En betydelsefull person

Jag träffade en fd lärare idag på uni. Hade henne i småbarnspedagogiken och jag tycker hon är en fantastisk människa, underbar pedagog och en enastående lärare. Träffade henne i Gläntan och även om det var ett kort samtal, så betydde hennes ord så ofantligt mkt. Blir glad, varm och alldeles ödmjuk inför hennes ord. Tack snälla M. Du är en energigivare.

Fredag igen då

Dagen har tillbringats på KAU. Fm med yttligare en fantastiskt bra föreläsning om bemötande och förhållningssätt inom specialpedagogiken. KANON. Å lite diskusstion på det.. Alla tiders. Em gick åt till en litteraturdiskussion. Alla är olika o allas tankar är lika mkt värda. Det är ju bara så. Snart fredagsmys. Undrar vad som står på menyn idag? H verkar vara lite krasslig så det blir väl JAG som får fixa käket. Undrar vad.. undrar vad... Måste ge mig ut o ta en investering i kyl o frys.. SUCK. Önskar alla en trevlig helg alla fall :=)

å dagen tog en liten oväntad vändning

Till det positiva. Jag vill bara säga att jag har världens finaste pappa och vill bara säga tack <3 jag älskar dig <3

Vinterlandskap o annat joks

Måste ut o köra bil idag. Tjohoo. El inte. Hittade btw boken jag letade efter.. tackarrrr. I en papperspåse med reklam som skulle slängas.. tackarrrrr... Bra där Sara. Slänga Ub´s böcker är ju inte så bra kanske. Mer... Hm..Nja.. har liten klump i magen.. Måndag på dagvården ser ju inte så där lysande ut kanske- Flis ska vaccinera sig mot den nya influensan.. =SPRUTA. Fuck fuck fuck. Jag har ont i magen.. gissa hur kul Flis kommer bli att göra med när hon får reda på det?? tjohopptrallala...Dret också. Kanske ska fråga om jag får ta min samtidigt? Mig gör inte sprutor så mkt.. tänkte mest vara en förebild o sympatistickas för Flis skull.. Vad gör man itne för sitt barn..återigen?

pulkarace

Finns helt klart fördelar med att ha ett hus o en slänt-tomt. Vi kan ha eget pulkarace på tomten :) Gilla! JA, vi är riktigt försktiga o väljer så gott det går för stubbar, träd och komposter. Men det var kul. Å inte alls så där kallt som jag trodde det skulle vara. Skönt, bara skönt. Flis ska till musikskolan kl 16 o jag ska faktiskt ta med en bok o hoppas lite på att få ngt vettigt gjort. Gillar helt klart snö. Allt vitt är så vackert. Gillar inte kyla o ishalka bara.. Burr. Nej, nu lär jag lägga på ett kol. Har lite o fixa med innan vi ska åka. POK

Bort bort bort..

Tagit bort 2 gamla inlägg från helgen som var.. Bort bort bort.. vill bara glömma att det någonsin hänt.

Produktiv karl

På bara ett par dagar har det hänt en hel massa här hemma. Nu har jag tex ingen vägg mellan vardagsrum o kontor längre.. Någon som vill köpa ett vitrinskåp? Vi har inte plats längre. Bild o annons kommer snart på blocket :) Så vem är hustomte o fixarnisse här hemma? Ta en gissning..

riktigt bra shiiiiit

Hade en föreläsning idag om läs och skriutveckling. Jag säger bara WOW. Helt amazing.. jag har fått så mkt ögonöppnare idag så jag är helt blown away. Detta kommer bli en riktigt riktigt bra kurs. Gillar stenhårt redan nu :)

Wow..

Idag fick det faktiskt vara en riktig skoldag. Träffade många många underbara människor som fick mig på riktigt gott humör :) Tack o bock. Inser att jag kommer ha häcken full i yttligare en delkurs.. Den sista men ändå. Snart hoppas jag på ett liv igen. Ett liv där jag tjänar pengar inte bara ligger på ständigt minus. Har inte tid o sitta här.. Har en sida att skriva om mina funderingar kring specialpedagogiska perspektiv.. Å just det. Leta upp en bok som biblioteket vill ha åter..

trött

Gårdagen tog musten ur mig. Jag somnade helt utmattad 21,40 o sov stenhårt till 8,20. Skönt o välbehövligt. Ser fram mot en bra söndag med släkt o vänner.

Kanon!

Kvällen med mina vänner igår. Toppengaloppen på alla nivåer.

keep calm and carry on

Ord som alldels nyss dök förbi på min dataskärm. Det där lugnet har lagt sig över mig nu när Xet är inlämnat. I will carry on.. för det är snart slut. 3½ år. Omg. (Omg står inte för omgående.. det står för OHMYGOD!) Snart kan jag lägga till en yrkeskategori i mitt cv. Jag är ju undersköterska då jag läste omvårdnadsprogrammet på Vårdgymnasiet. Jag är ceritfierad massageterapeut med inriktning på friskvård, sen 2001 då jag tillbringade 6 intensiva månader (varannan vecka) i Linköping. Och nu alldeles snart.. förskollärare liksom efter 3½ år på Karlstad Universitet. Säg den arbetsgivare som inte vill ha mig då???! (Hoppas jag alla fall) Fredagmorgon nu. Gillar fredagar. Gillar denna fredag mer än andra. Ikväll är det After (x.et) work fast lite modifierat. Skönt häng väntar med några av de goaste tjejerna o sen lite party på det då.. Jomensåatt...Gilla gilla

Då var det gjort!

Men inte utan men.. Som alltid är det NÅGOT som alltid ska krångla till det. Detta innebär: 1.bläcket i skrivaren tar slut MITT UNDER UTSKRIFT. 2. Plan b åk till pappas jobb o skriv ut. Fast nej. De har HÅL i sina papper o det är inte ok. Fuck fuck. Å givetsvis hade jag Flis med. Kom här! Skynda påååååå!!! Å en obstinat 4-åring på det då liksom.. kul! El inte. Men mammmmmmmaaaaaaaa...jag vill ha fika, smörgås, mat, godis...osv. NEEEEEEEEJ!!! Saken var den. 11.30 var min deadline idag, för kursadministratören skulle hjälpa mig med en sak o sen åka 11,30. 11.00 kom vi till uni. Har inget kopieringskort.. måste köpa ett. Har jag lösa pengar? Ja, en tjuga.. Det räcker inte långt när man ska göra 40 el ngt kopior. Ner till Selma. Snälla, får man ta ut pengar över beloppet här? NEJ! Nähä.. skit i det då. Över till pressbyrån.. Snälla kan man ta ut pengar över beloppet här? Ja.. MEN bara jämna hundralappar. Ta en hundring över då.. (flis fick en tablettask för 8 kr) Mot kopieringsstället copyshop. Köpa ett kopieringskort.. seeeegt.. kopiera 40 ark.. seeeegt. Typ 11,29 kom vi in till kursadministratören. Andan i halsgropen o lämnar in det vi har med oss till henne. Sen ner till Examinatorns rum o lämna in där med. Tomt slut.. bara en väntan på betyget nu då. Tog en lunch i 11:an med frua o Flis. Nu är vi hemma o luften gick ur fullständigt. Om 1½ timme kommer 2 godiingar hit o drar med mig ut på lite PW med stavar.. Gött. Behöver rensa skallen så att säga.

Today is D day

Idag ska det beryktade Xet skickas på tryck. Wow. Det ser så proffsigt ut när det är på pdf-fil. Har jag gjort? Hm..Hur har jag fixat det egentligen? Alla fall. Flis o jag ska dra upp till Uni lite senare o lämna in ett pappersex till min examinator. Helt amazing. Känner mig så enormt lättad. Snart är det över. Igår (precis när jag skulle somna) bad jag som vanligt en liten kvällsbön om Felicias tillfrisknande och då slog det mig.. Jag är snart klar med skolan. Kan ju meddela att det var några glädjetårar som ramlade nerför min kind. Vilken lättnad. Återigen. Hur har jag fixat detta=? Har jag fixat detta? Vill bara säga att trots att jag har en kurs kvar så är jag riktigt stolt över mig själv. Jag har många dagar knappt haft näsan över vattenytan, orken, lusten och motivationen varit i bott.. Men jag har snart fixat detta också. De säger ju att det som inte dödar, härdar.. Men jag är trasig inombords. Vet inte om jag någonsin kommer bli hel igen.. det visar sig längre fram i livet. Men jag vet att VI lever och VI kämpar för livet.

VÄRLDENS BÄSTA

Heter Anna. Bara bäst, hela hon. Älskar Anna. Tusen miljarder tack. POK

sovmorgon :)

Flis vaknade inte förrän 7,30 idag. Helt amazing.. sovmorgon liksom :) Regnet öser ner o jag har planer på att gå i mina mysbrallor precis hela dagen. Har lite o göra idag. Tex skriva klart arbetet med korregeringarna (inte många tack o lov) Sen kommer frua o ska få leka språkpolis o hjälpa mig med de MB som jag inte riktigt får till. Kanske ska baka ngt gott idag=? Jag är lite trötter sen gårdagen. Det var inte kul o åka tor till Kristinehamn i ösregn. Man sitter på helspänn hela vägen liksom.. inte kul. NU: Kaffetime, slänga på en maskin med tvätt, diskmaskinen ska snurras igång o sen väntar X:et på mig med spänning.

Lyrisk

Idag har jag sett sann glädje i mitt barns ögon. Har ni hört begreppet Stjärnögon? Ojojoj. Flis o jag har varit på trollkarl och musikshow i Kristinehamn. WOW. Vilket drag o vilka publikfriare.. Barn kan ju vara rättså hårda kritiker har jag hört.. Men WOW. Bara WOW. Helt amazing bra. Man blir aldrig för gammal för magi.. eller klämmiga barnsånger. Dessutom..Flis gjorde ett starkt intryck på grabbarna grus så hon FICK med sig 2 Mojje dvd o en cd-skiva från honom. Signerat.. Till min kompis kram Mojje. GRATIS, FICK KOSTA INGET!! Helt otroligt. Mammahjärtat hoppade o gjorde en lätt frivolt över detta.. wow. Jag är lyrisk. Jag tackade så otroligt mkt för deras framträdande på lekterapin idag. Berättade för dem HUR otroligt uppskattat och värdefullt det var att de kom. Då sa Mojje.. Hur tror du det känns för oss då? Bara det att kunna ge lite glädje, trolleri, sång och musik.. Det är det minsta vi kan göra för barnen här på lekterapin... Vad säger man? Herregud, att jag inte började böla liksom. Jag är så jäkla själaglad o har helt klart haft en sånadära sjukt bra dag som man kan ha ibland. Flis är så otroligt nöjd o har helt klart fått sig 2 nya idoler. TOBBE TROLLKARL & MOJJE <3

WIIIIIHOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Världens roligaste fm på lekterapin med bästa MOJJE O TOBBE TROLLKARL i farten :) Helt underbara killar som tydligen ska ha en höstlovsshow i em i Kristinehamn. Ska Flis o jag dit?? JJJJJJAAAAAAAAAAA!!!!! Lite ledsen i ögat blir jag eftersom jag missar ridningen :( MEN.. vad gör man itne för sitt barn???? Bilder kommer- jag lovar. Flis i sitt esse givetsvis. Hon smälte bra in med grabbarna grus o körde sitt eget race liksom. Jag lär ha den skönaste ungen i världen.. bara så ni vet.

Bra dag på intåg

Inte nog med att dagen slutade på ett himla trevligt sätt igår. 5 km PW med stavar o Anneli. Riktigt nice. Känner riktigt hur det bränner in the röv area. Dagen idag kan ju bara bli bra liksom. Lite show på lekterapin kl 11,30 återkommer om det. Å sen ikväll.. RIDNING o hoppning (inte lika glad över det menmen..)på världens finaste Elantra <3 Min lilla SurUlla o jag ska skutta över hinder. Hihihi tack o lov så är hon helt amazing o är en grym hopphäst med även fantastisk dressyrhäst. Gillar SurUlla helt enkelt. Innan dess.. Tja.. tänk om man skulle fixa o dona lite med skönhetsfelen på X:et? el inte. Det ska in på torsdag å man kanske borde.. egentligen?.. Jaja.. Slänger på en tvätt alla fall. Det är ju aldrig fel har jag hört. Vet att ni väntar på Halloweenkort. Ny dator= nytt krångel med att föra över bilder. Man ska tydligen krånga med minneskortet o grejer.. OMG.. tekniska jag väntar helt enkelt tills sambon fixar åt mig :)

Dags o bocka av listan

Bibblan,kommunhuset, pantat flaskor, handla, tvätta, laga lunch, återvinningen Check! Dessutom en liten bonus.. Jag tror typ att jag liksom sökte jobb idag. Coolt o rättså oväntat spontant liksom. Bara så där :)

Måndag med massa måsten

Mmmmmmmmmmm vilken mysig måndag som väntar oss. El inte. Jag väntar besked från min läkare ang provsvar på uppföljningsprovet på gluten. Ett sjukhusbesök väntar givetsvis för Flis o mig. Då lär vi få besked om det är ngt skräp (bakterier el ngt) som de tog odling på igårfm. Vi ska till bublioteket (Flis ord) o lämna lite böcker. Slänga skräp ska också hinnas med. Jag borde ta tag i det där med X-arbetet... Ikväll.. jag lovar. Nu ska jag slänga på en tvätt i tvättmaskinen, vika i lägga in torr ren tvätt i våra byrås, ge Flis lite frulle o sen funderar jag på o fortsätta husrenset. Kul dag va?

RSS 2.0