Blixtar o dunder

Magiska under.. Riktigt busväder nu måste jag säga. Det fullkommligt vräker ner o då gör vi det vi gör bäst.. Slappar framför tv´n o är liiite glada över att vi inte behöver ge oss ut mer idag. Idag är en bra dag. Har no pain. Jag la mig igår med värk o smärta o vaknade upp 7 timmar senare alldeles piggelin. Tänk vad annolunda dagen blir när man mår bra?! Haft finfint besök här idag. Mamma o Anna kom förbi- ALLTID lika mysigt. Tyvärr blev det ju ingen pastagratäng idag.. sorry.. Bästa grannarna kom också över när vi satt o fikade. GT o GB..finns inga som ni. Sen kom Ballerina o Fredrik förbi en snabbis. Mkt trevligt folk på samma dag. That I like. Nu vankas det mat i huset. Husmanskost står på listan.. fast jag kan erkänna.. är grymt sugen på en kebab.

Smärta o att hantera den el att inte göra det...

Ont.. Ok, jag är stönig men idag har jag alla fall fått ett brev från sjukan.. YEJ...en ultraljudstid för njurar o buk vecka 42...typ 11 veckor kvar tills dess. Har ju ont nu. Ska jag verkligen behöva gå med detta så länge till? Idag har jag haft en sån dära dag. 16 timmars smärta är jag uppe i nu. Ingen idé o gnälla över det. Finns inget jag kan göra åt det ändå. Panodil gör det bara värre..Likaså Pronaxen o Voltaren.. Riktiga killers för magen. Det står att jag ska kontakta min remitterade läkare om smärtan tilltar.. Jag har ondare.. det tilltar hela tiden. Ska lägga mig snart o hoppas jag kan sova bort det. När ska man söka ny hjälp? Akut ont? Räknas 16 timmar som akut ont? Jag brukar ju ha ont hela dygn när detta sätter in. Men ändå.. hur länge ska man gå med smärta innan det är dags att inse att man måste ha akut hjälp? (om det är ngn som har ett förslag..hör gärna av er) <3

F**k me sideways and lick my ear...

FY FAAAAN VA GÖTT. ÄNTLIGEN HAR VI BESTÄLLT NYA SÄNGAR.. leveranstid..3 veckor men vad gör det liksom när jag har väntat en halv jävla evighet på att detta ska ske. Mkt kostar dom, men det skiter jag i. Finns avbetalning av en anledning. ME LOVE IT!!! ALOT... I´m HAPPY ;)

Smulunge

Åkte till farmor o farfar efter jobbet o skulle hämta min lilla smulis. H var redan där o det vankades fika o kaffe. Mmmm blir så bortskämd med massa godsaker. Flis rusade ut i strumplästen när jag kom o bara klättrade upp på mig o klappade mig på kinden. "Min fina mamma" sa hon o pussade på mig för fullt. Mitt lilla hjärtegull..det finaste som finns <3<3 ÄLSKAR DIG GULLUNGE

Lyft upp mig någon?!

Mina ben känns som bly..Någon blåser stark motvind mot mig o en annan drar mig minst ett steg bakåt för varje steg jag tar framåt. Två stenblock ligger över mina axlar. En hammare håller på att sakta banka sig igenom mitt skallben... Lyft upp o bär mig..Hjälp..Någon? Nejdå.. superduper farligt är det inte. MEN.. jag är trött som jag vet inte vad trots att jag lyckades skrapa ihop flera timmar sammanhängande sömn för ovanlighetens skull. Men jobb i dagarna 3 känns i kroppen. Lyft, förflyttningar och spring på larm.. Det finns ju att göra om man säger så. Nu ska jag lägga upp fötterna i soffan o bara slappa.

Min lilla prinsessa

Är hos farmor o farfar o har en sleepover...Ska hämta henne imorgon efter jobbet. Längtar så efter gullungen min. Hon har redan varit borta föööör läääänge i mitt tycke.

Ont lite överrallt faktiskt

Rygg, mage, huvud o leder...Är sliten i kroppen. Jag vet att det här är en anledning till att jag utbildar mig till förskollärare. Det är tungarbetat i vården.. Som nu.. det är tungt, få kan hjälpa till o det är mkt spring fram o tillbaks i korridoren. Larm hit o dit. Saknar den friska lufen man får när man är ute med barnen på förskolan.. Jag har ont..lite överrallt just nu. Ville bara berätta det.

Löööööördag

Dags för middag. Grillat kött o potatissallad..å en öl el två..mmmm me love it!!

Jôbbe på Sjukan

Har jobbat idag, ska jobba imorgon o på måndag. Trevligt o alla tiders säger jag..även om det är slitsamt för både kropp o hövve. Bara trevligt fôlk därborta..me just love it! Jôbbet på sjukan är ta mig tusan det bästa extrajobbet som finns.. STORTRIVS..men det vet ni redan va?

Kubb med GT o GB mfl

Kubbmatch igår..Gt o Gb mfl deltog. 1-1 blev det i matcher.. dags för ett avgörande när det är mindre blött ute? Himla trevligt tycker jag :)

Åmotsfors tur o retur

Japp.. tydligen var det bestämt att vi skulle dit idag. Med farmor o farfar inpackade i bilen så var det liiite tajt, men funka väl fint. I Åmotsfors finns inte sådär överdrivet mkt. Typ Fabrikslagret. En affär som säljer möbler som det kan vara ett litet skönhetsfel på eller helt felfritt.. Köper in lite billigare fr leverantörer osv. Har småkrafs, lampor o mattor förrutom möbler i olika stl o arrangemang. Vi hittade inget idag. Farmor köpte 2 mattor. Sen vart vi alldeles för hungriga..vart äter man då? i Åmotsfors på vita älgen eller??? Tror inte det va. OLSSONS BRYGGA I ARVIKA. Säger bara så här, har ni inte ätit där innan.. åk dit omedelbums!! MKT god mat, MKT god service o vackert placerad uteservering. Måste dit igen. Åker hemåt.. Flis som aldrig sover i bilen..sover inte nu heller. Så vi har en vakendag idag.. kul med tanke på att hon redan nu klättrar på möblerna här hemma.. 200 meter hemifrån..vad händer då? Hon hostar till o KRÄKS i bilen.. massor o överrallt.. YEJ...

tack för oss

Stort tack till mamma o A som har skämt bort oss i flera dagar..vi har stornjutit. Snart väntar en ca 1.15 min lång bilresa hem mot värmland igen. <3 för allt

Cissilinatime!!

yej!! Flis o jag ska åka o hälsa på världens gulligaste Cissilina om ett par timmar.. Längar massor efter min sångfågel som sjöng på flis dop o har sjungit ihop med mig i flera år :) Ses snart min underbara vän :)

falsk marknadsföring o tjuverier

Först o främst. FALSK MARKNADSFÖRING när det gäller stora Holmen. Blev inte direkt imponerad... då är Mariebergsskogen sååååååå mkt bättre. Sen var det ngn oärlig människa som snodde flis keps!! Giss om jag vart förbannad...Älsklingskepsen dessutom...men min gullepappa ska fixa en ny lovade han. Tack pappi<3

Stora Holmen

Står det på schemat idag.. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva det så här i förväg så jag säger typ lekland utomhus med en massa roliga aktiviteter...Ska bli jättekul o se vad stället bjuder på. Fri entré alla fall.. that we like.

shopping på g

Ska ta med mormor o flis o åka till marieberg o shoppa lite o luncha ute:) I em väntar sightseeing med bla zwampen...hhihi ska bli supermys :) Måste kila... ciao!

en massa mysning

Är o laddar våra batterier hos mormor o A. Vi har supermysigt o här får man bara vara o det är ok det med.

men snälla lilla barn

Hon har allvaligt rubbade sovtider..men idag- 4.45 är inte ok att gå upp. Även om jag fick sova en extrastund för mormor var gullig ogick upp med tösabeta. Så snälla lilla barn.. varför sover du inte??

Spännade dagar väntar på oss

Flis o jag ska ju åka till Örebro ett par dagar. Det ska bli otroligt skönt o komma hemifrån o upptäcka en ny sida av staden vi har varit i många ggr, men aldrig riktigt sett med turistögon. Världens bästa guider får vi på köpet :) Tror jag o Flis har packat det mesta. Ska ställa in en vagn i bilen o våra väskor så är vi nog redo sen. Åker efter lunch :)

Förvånad

Tänk..ibland blir inte saker o ting som man trott..Det är då man blir uppriktigt förvånad.

Hur ont är för ont egentligen

Har bara en liten fundering. Hur ont har man när man har så där vansinnigt ont så man söker akut sjukvård? Menar bara att människor har olika smärtgränser o jag tar mkt innan det ens är värt att ta en smärtstillande tabl. Men som mitt mag/ryggont..hur ont ska man ha för att det ska räknas som akut ont o måste söka sjukvård...Bara undrar. Har ont nu.. men inte värre än annars.

Packar för lite holiday

Flis o jag styr kosan mot ÖREBRO! imorgon. Vi ska tillbring en massa härliga dagar hos mormor/mamma o A. Det ska bli otroligt skönt o komma bort en stund. Träffa Cissilina ska jag också göra..Goa Cissi..har inte sett henne på riktigt länge nu. Miss her alot. Är alla fall mitt i packning. Både för mig själv o för Flis. Flis försöker övertala mig att få ta med hela leksaks-arsenalen..ALLA LEKSAKER..Typ NEJ!Så blir det inte. Kudden får följa med. Det går inte att lämna hemma. Men mkt finns ju hos mormor redan. Funderar på att skita i resten av packningen o ta det ikväll o imorgonfm.. Det är sol o värme ute.. dags o lägga sig o pressa lite :)

Diagnos..Okänd

Ja jag vete tusan..Proverna jag har tagit verkar inte visa ngt alls. Bara Gluten o fhb kvar att få svar på. Dr Sofia ringde idag o kollade av läget o rapporterade om provsvaren. Hon är fortfarande bäst då hon tycker det är värt att gå vidare med detta eftersom jag har så ont. Det blev en remiss till röntgen för att kolla(ultraljud)på njurar o bäcken. Känner mig alldels matt just nu. Vet inte vad som var värst egentligen.. att proverna inte visade ngt.. el att dom faktiskt kunde göra det. Vill bara veta vad det är som får mig att få så O.N.T att jag inte vet vart jag ska ta vägen... Finns ju ett program på tv..Diagnos Okänd.. Det kanske vore ngt för min trasiga kropp??? Fast jag hejjar på Dr Sofia en stund till. Bara för att hon är den bästa läkaren ever o för att hon verkligen har tagit mitt bekymmer på allvar.

Fina (o för mig okända) blommor som växer i min trädgård


Mästerfotografen Flisfis


Flis i blåbärsriset


Nu då? El..nja kanske inte

Shortsen har åkt av o på hela dagen. Kan liksom inte bestämma mig för om det är tillräckligt varmt o soligt ute..Just nu är uppvikta jeans på. Det är gött. Hade tvätt som hängde ute..tills det började regna. Å när slutade det regna, jo när jag har bökat ner all tvätt i tvättpåsen o burit in den o hängt den IGEN inomhus. Suck, ge mig sol o sommarvärme igen. Ska inte klaga (O INGEN ANNAN HELLER..FÖRSTÅTT!!)på en ny värmebölja så man kan sola, bada o njuta ute på kvällarna. Det är alldels jämngrått ute. Yej.. tur att jag har planer för kvällen som hålls inomhus o med lite alkohollada som pricken över i. Problemet är bara.. hur tar jag mig hem? Det lutar åt cykel faktiskt..med regnjacka o regnbyxor. Egentligen...en taxi vore sååå nice, men det är dyrt även med en minitaxi. O svarttaxi?? HELL NO! Buss? Jo vore ett alternativ.. OM DET GICK NGN..Suck. Blir väl o trampa hemåt tonight. Ska gå o väcka liten prinsessa ur skönhetssömnen nu....

Nu vet jag!!

118 800 är en sann kunskapskälla. Jag sms:ade o frågade varför det heter KOFÅNGARE bak på en bil.. Fick svar...Nej, kofångaren sitter fram..stötfångaren bak! Ok.. Sms:de igen..Varför heter det kofångare? Det är ett fånigt namn tycker jag. Svar: Det är riktigt fånigt, det sägs att det kommer från att man hade kofångare på tåg en gång i tiden som föste bort korna när tåget kom farandes...Så nu vet vi varför det heter som det gör. BRA VA???

Sommarens tidiga morgnar...

What is up med det då.. Både igår o idag har varit supertidiga dagar. Å inte pga Flis denna gången. Anledningen heter bil. Igår var det service på den bruna passaten o idag ska samma bil in o lacka/spackla/laga kofångaren. Varför heter det kofångare...*många tankar snurrar runt o funderar just nu* Hm..Ska messa 118100 o fråga. Dom har ju svar på allt (säger dom). Återkommer om detta. Idag blev jag väckt kl 6.20...yej...*NOT* precis när man sover som gottigast...Suck. Får se vad dagen har att erbjuda. Det är ingen värmebölja just nu..men solen lyser lite alla fall så jag ska ta min kaffekopp o placera mig i morgonsolen på altandäcket o lyssna på fågelsång i ena örat o på flis i det andra med allt vad det är hon funderar på. Det är en del kan jag säga.. hon har massor att berätta. Alltid and ever..Men det är gôtt, hon pratar så bra min lilla tjej. Är förståndig o redig o vet vad hon vill. Vilja av stål..ja. Men det kommer göra att hon tar sig långt här i världen.

foooood

Storhandling idag. Jepp, så är det med det. Känns sååå bra att H betala o nu ha ett fullt kylskåp o frys...Men OBS! liksom.. vilket ställe..gumma du vet vad jag menar. LOVE

Stolt som fan!

Över många saker i mitt liv, men just nu toppar listan att jag faktiskt tagit tag i en av mina rädslor o hoppas innerligt att läkaren kan laga mig.. Min läkare Dr Sofia (bäst ever)tog verkligen mina bekymmer o åkommor på allvar. Lyssnade på mig, undersökte mig o slängde iväg en ordination på provtagning omgående. Fick tom med mig lite rör hem..Rättså oväntat, men bra. Ska göra mitt bästa på den fronten. Jag vill inte spekulera offentligt vad det kan vara eller är.. Men jag är inte dödsjuk. Det är min problem-mage o ryggO-N-T som ska utredas. Värsta vuxenpoängen tycker faktiskt. Nu har jag bara det där med att våga gå till tandläkaren också..sen har jag tagit tag i mina rädslor. Fobier är en annan femma. Groda, orm o annat slemmigt småkräk hålla sig gärna på behagligt långt avstånd.

Längtar efter mamma

Nej, man blir inte för gammal för att säga så. Aldrig..aldrig någonsin. Jag längtar efter min mamma o A. Jättemycket o det ska bli så skönt att komma hemifrån ett par dagar o se ngt annat en stund för att uppskatta det man har, sakna o längta hem igen.. Hoppas vi kan hitta på lite utflykter. Mamma.. du får kolla vad som finns att göra när vi är hos er.. Behöver min mamma nu, ibland är det inte värst långt till henne.. men just precis nu..alldeles för långt o alldeles för länge kvar tills vi kommer.. SAKNAR DIG <3

Gooos

Har varit o snuttat lite (en hel del) på gooosTristan. Underbara gooosprinsen. Småprinsarna på Ålis ligger mig otroligt varmt om hjärtat.. just love them. Förmodligen för att de har en fantastiskt mammi. Min bästa vän i vått o torrt...Ö:a vore inte detsamma om inte ni bodde i närheten. Love you

så här gör man om man är trött, men vill inte lägga sig i sin egen säng för att alla andra sitter ju ute o umgås


Herregud!!

Vad gör jag inne egentligen?!?!?! Det är ju sol ute..

The place to be

22:an. Har skrivit det förrut, men det är värt att skrivas igen. Fan vilket bra ställe. Det är så skön stämning där och personalen är oslagbar. Just love it. Har tur att få jobba extra på ett ställe som man verkligen blir glad av att komma tillbaks till gång efter gång. Yej! Har jobbat lördag o söndag denna helgen, helt ok anser jag då det inte har varit ngt annat på schemat. Förutom Karlssons kalas då. Lyckades byta bort en morgontur mot en kvällstur så jag kunde stanna kvar på kalaset liiiite längre. Körde nyktert!? ja, alltså..Var helnykter o körde bil dvs. Funka det med...alltid lika kul o se vad som händer med människor när de får lite alkoholada i sig. Men det var riktigt lyckat kalas..

Jobbhelg o Kalas

Jobbar hela helgen. Det gör mig inte ett dugg om jag ska vara ärlig. Kul o träffa trevlig arbetskamrater igen o kosing är ju aldrig fel har jag hört. Ska på Karlssons 30-års kalas ikväll.. Inte direkt optimalt väder kanske..partyhumöret är lågt..*sorry* o det lutar faktiskt åt att jag tar bil så jag kan ta mig hem i vettig tid.. ja, jag är urgammal o prioterar en bra morgon med Flis istället för en rejäl baksmälla som gör att jag inte är körduglig på flera timmar. Dessutom vill jag inte stinka sprit framför o på mina patienter. Blir en lugn fest..på gott o ont. Ha en trevlig helg!

Hur blöt blir man kan man bli på 30 min utomhus en dag som denna??

Det ska jag berätta.. RIKTIGT BLÖT! Vi trotsade regnet Flis o jag..drog på oss regnkläder o gav oss ut. Det är riktigt blött ute.. alltså..genomdränkt. Gör ett tappert försök o räddar några av mina altanblommor..vi får se hur det går med det. Blir det ingen mer värmebölja nu så lär inga blommor behöva mer vatten denna säsong om man säger så.. Fast som Lena Jarl (gammal gympalärare till mig) säger.. Det finns inget dåligt väder..bara dåliga kläder..

mysa mysa mysa

Regnet häller fullkomligt ner..tråkigt kan tyckas, men jag säger att det blir vad man gör det till. Idag ska Flis o jag baka blåbärsmuffins o sen ska vi bygga en koja i vardagsrummet o ha en myspicnic medans regnet gärna får hälla ner utanför fönstret..Bara en riktigt härlig mysdag helt enkelt.

Världens vackraste...

Ja..jag har verkligen varit så lyckligt lottad de senaste 9 månaderna. Jag har på riktigt nära håll fått följa en graviditet. Nu har lille sötnosen gjort entré i världen. Han är såå vacker lille plutten. Igår fick jag verkligen komma o hälsa på dom..o hålla lillkillen. Lukten, de små händerna, den lilla kroppen och 2 föräldrars stolta blickar..ja..det är speciellt så in i bomben. Jag vill bara säga ett stort tack till mig älsklingssyster som har låtit mig vara med på detta o för att T bara är världens vackraste lillprins <3

we like alot

Flis o jag har hittat ngt vi är riktigt bra på.. tillsammans.. Blåbärsplockning! Jajjamensan. Vi var ute idag med i ca 45 min o strosade lite i skogen o plockade de goda små bären. Hon är verkligen grym på att hitta bra ställen..Som en liten tryffelgris fast minus gris o tryffel.. plus bär då istället :) Hon frågade mig när vi kom hem..Vart växer lådorna med jordgubbarna? Lådor sa jag...*fatta nada* Ja..i affären köper vi jordgubbar i små lådor mamma. Hm..kanske dags o ta med smulungen för att plocka jordgubbar också?? Det kan ju bli en upplevelse för henne. Kanske imorgon OM vädret tillåter.

Femtielva!

Flis..som en duracellkanin på helium/X...Aldrig tyst, sällan still o ibland en ljudnivå utöver det vanliga. Det går undan må ni tro.. å sen har folk mage o fråga om jag vill ha fler barn..Just precis nu...TYP INTE.

Slarvmaja..

Ja, jag vet..eller nej jag vet faktiskt inte. Idag har jag sådär mysko ont i magen igen. Vet verkligen inte vart det kommer från början idag...Vet bara att jag slarvade på em med smörgåstårta o gräddtårta med jordgubbar..Jaja. Får lägga mig tidigt ikväll o sova bort smärtan. Ska till läkaren på måndag..Det håller mig vid gott mod.

Happy as hell...

Jag är glad för att det har äntligen hänt en sak som väntad sen länge... Vi ska på kalas lite senare flisen o jag. Kuss fyller 18 idag. Grattis Jakob! Ska åka o sälja lite böcker som jag har haft ute i en annons på blocket sen igår!! Yej..lite pengar är alltid välkommet. Ska även åka o hämta en lykta till bilen *tack pappa*. Hoppas fortfarande att A ringer snart o säger att det inte behöver kosta skjortan att fixa detta. Ska även på kalas på lördagkväll. Bästa Elin ska det kalasas för då. Jobb i helgen!! Yej, ser faktiskt fram mot detta! Läkarbesök på måndag..ÄNTLIGEN ska det här kollas upp. Jag hoppas o kommer kräva att det tas prover på allt. Töm mig på blod o annat dret.. bara ni kommer underfund med vad som är fel. Magen är skit idag. Har fuskat lite o då är det bara o bita i det sura äpplet. Något annat bra..mina blåsor i munnen är snart ett minne blott. Bara 2 små kvar nu..fy fan vilket helvete det har varit. Ont som tusan. Nästan borta som sagt..Gôtt dä. Flis o jag mystid..gisses vad vi mår gott just nu. KÄRLEK med stora bokstäver. Mitt lilla hjärtegull som är så förståndig o snäll (för det mesta)..men kommer aldrig bli för stor för att krypa upp o kramas med mig <3 Mår gott i värmen, myser när det är mulet o tar dagen som den kommer..Ahhh sommarlov!

Vickevire o jag


Kärlek <3


Finaste tjejerna<3


så här roar sig Flis inomhus när det regnar ute


Första delen är inomhus..

Av trappen alltså. Snart är det dags att såga hål i tak o montera del 2.. Det kommer bli en byggarbetsplats av mitt hem o jag vill verkligen inte bo i det. Men vad göra? Yttligare en dag med mulet o regn (kan vara skönt, men jag känner mig låst i tanken att hitta på roliga saker). Ska faktiskt slå en pling till min vän o se om hon o hennes goa son har tid att ses en stund idag..

Mysa in i det mesta

Skulle lägga Flis för en timmes vila efter vår mysträff på stan med FIA,ELIN,SANDRA m EMMA o MARIA...Supermys o ett riktigt tjejhäng. La alla fall Flis i min säng o la mig lite brevid..Tänk då sen att ligga o lyssna på regnet som smattrar utanför, ligga o gosa med sin sööööta dotter o bara slappna av. Ja, det är ju bara ett faktum..att somna alltså. 1 timme o 15 min senare vaknar vi upp å är lika förvånade båda 2. Men det är ju bara mys en dag som denna...har inga andra måsten idag så varför inte liksom. Nu har jag petat i mig kaffe..Mmmm riktigt gott. Väntar hem sambon om en liten stund å då ska jag åka iväg en snabbis o fixa lite ärenden. Tänker på min älsklingssyster. Jag finns här. Är det ngt RING!! Jag vill ju inte ringa o störa er...LOVE

Kokar...

Jag blir så ledsen o arg... Så fort jag försöker lösa och fixa något så duger det inte. Jag försöker så jävla mycket, men jag får ju inte ens chansen att göra det ju.... Grr så orättvist...

I fixartagen...

Ja.. så nu ska det alltså börjas. Kanske mot mitt bättre vetande, men fine..nu ska det snart in en trapp i huset. Så...min lilla pluggplats är snart ett minne blott å det har redan börjat flyttats saker därifrån. Det blir säkert bra i slutändan.. det känns bara som ett helt liv tills det ska vara klart. Många projekt finns det. Jag = vill bara packa en väska, vinna några miljoner på spel o njuta av allt sommaren ska ge. Ork, lust o motivation finns liksom inte nu för renovering av allt dess slag.. Men vilken tur att man bor ihop med ngn som gör det då.... Sköna söndag som det är så ska jag åka en sväng till affären o fixa lite käk.

this is the shiiiiit

Har haft en skitbra dag idag. Bröllopet var bara underbart *grina såklart lite granna*, festen likaså..å sällskapet..Ja, det går inte att klaga. Riktigt god mat..jag fick min specialkost *gulledig* o jag mår kanonbra nu. Helt otroligt. Hanna, Vickan o jag avslutade kvällen med lite dans på Harrys...riktigt skoj det med vill jag lova. Fötterna håller på att ta livet av mig, men det har varit värt det varje sekund. Dessutom har jag pratat o umgåtts med en man som jag läst 9 år med i skolan o idag har jag pratat mer med honom än under de 9 åren sammanlagt...Trevlig som tusan måste jag säga..tänk vad 15 år gör med en person?! This is the shiiiiit...Jag är lagom rund under fötterna, haft en kanonkväll o ska titta in till min smulis <3 sen bär det av till sängen. Godnatt världen..over and out.

Glädje och sorg

Glädje: Bröllop idag. Grattis Maria o Peter <3 Sorg: Sambo o dotter följer inte med...o Ballerina har åkt hem nu.. :( <3

WoW!!

Åh vilka sköna dagar jag har haft tillsammans med min vän Ballerina denna vecka. En massa mys, skratt o nya riktigt roliga minnen ;) Båtbuss, mariebergsskogen, kvällspromenad, BAD, Liiiite uppbrända :) bomstad, Oliven, Bergvik o tyvärr en o annan orm..*ryser* Flis på femtielva men hon bara älskar sin Ballerina. Så sant som det är sagt. Å vilket baddjur min dotter är.. ni skulle se henne. Slänger sig hejdlöst bara ut i det blå med filosofin "det löser sig..!" Vi har haft riktga mysdagar..Love you min underbara vän..det finns ingen som du. Å du ger mig styrka o glädje av ditt sällskap!! Imorgon vankas det bröllop för Maria o Peter. Det ska bli riktigt skoj! Näsdukar nerpackade...grina lär det bli. Peace!

Virus..

Afte-blåsor är ett virus..Jag har haft mkt skit som gjort fruktansvärt ont under våren. Tack o lov har jag en läkartid den 13/7..o tänker inte ge mig förrän hon lagar mig inifrån o ut.

RSS 2.0