deklarera mera!!

Jag har ingen lust, men ett knapptryck senare så är det färdigt..sen är det bara o vänta på min 8500 som ska ramla in i min tomma kassa..ME LIKE!

70-0!!

-"JAAAA!!! 70-0 farmor!! jag vinner!!!" Så lät det ungefär när Flis o farmor spelade fotboll idag. Guuud va jag skrattade. -" men farmor...stå lite brett med benen ju..annars kommer ju inte bollen igenom heller!!" En hand sträcks upp i luften o hon säger...-"ja!!"

Valborg

Men ingen brasa i år..Blir alldeles för sent för smulan o helt ärligt..Nej, känner liksom inte för det i år.

Samtala med barn

Alltså inte bara prata med dem o fråga hur de mår o vad de tycker om att leka med osv. Utan verkligen samtala med dem, att få höra en förklaring ur ett barns mun är roligt, intressant och framförallt otroligt stimulerande. Allt behöver inte vara så komplicerat o svårt. Idag har jag haft några sådana samtal och det lyfter min dag. Jag har fått kramar och kärlek i massor och tänk vad glad ett barn blir om man sätter sig ner på deras nivå o tillägnar 200% till att höra på dem, leka med dem och uppmuntra dem. Jag LÄNGTAR tillbaks till min praktikplats varje dag som jag går därifrån. LOVE IT! Sen att samtala med mitt eget barn..jag pratar med henne flera ggr om dagen. Alltså verkligen pratar. Därför vet jag vad som händer i hennes liv när hon inte är nära mig. Hon pratar mycket o gärna lilla Flisen. Jag kommer alltid att ha tid o prata med henne, det ger mig en trygghet och henne en bekräftelse att hon är sedd o hörd av mig. Lilla smulisen.. tack för att du lär mig så mycket. Älskar dig mest i hela världen lilla hjärtegullet mitt.

Mycket bra och intressant

Så vad har hänt sedan sist? Hm..Läste för en stund sen på typ Expressens hemsida att för att få en blogg att bli bra så måste man vilja ligga med den..Hm..Det gav ju en tankeställare måste jag erkänna. Vill jag mina läsare så väl så att jag ska ligga med den för att locka till skratt och eftertanke? HELL NO! Jag är jag..det är inte ngt krav att läsa, sååå..håll till godo med det som finns. Jag har praktik och stortrivs. Personalen på min avdelning låter mig utforska min egen pedagogroll och testa på ALLT.. Det är såå kul och man växer lite mer varje dag som går. Idag tex klädde jag ut mig till skräptroll. Jag har en trolldräkt på mig o var sminkad i ansiktet, håret lite trollstyle och en stoooor skräppåse med saker som kom från min skog som ngn slängt ut o inte tagit med sig tillbaks. DÅLIG STIL.. Barnen är för härliga. Så mycket klokt kommer ut ur deras munnar och de köper verkligen att jag är utklädd o spelar med. LOVE IT!!! Mer då..Hm..Funderar på att köpa en stegräknare..men just nu räknas den som ett ONÖDIGT inköp i budgeten..el brist på budget..hahaha en annna gång kanske.. Ingen ridning idag :( Det är teorivecka o söta hästarna får en välförtjänt vila. Nu ska jag bli fattig som en kyrkråtta igen. Dags att betala räkningar..YIPPIKAJEJ ****** ******

sockerchock

Har haft en fantastisk dag med morfar o Flis på I2. Sen att smulis har morfar lindad kring lillfingret (som sig bör) är ju en annan sak. Jag vill det här morfar och det här...det där och mera där. Det slutade med att Flis har fått i sig så mycket godsaker så sockerchocken kommer inte lägga sig förrän om ett par dagar.. Lite småkyligt idag, men uppehåll tills vi åkte hem. Skööön dag.

Good morning allihopa

Japp, 6.15 tyckte Flis att det var läge att gå upp idag. Jag gick motvilligt upp men saken är ju den att Flis är nöjd bara med finns i närheten. Man behöver inte vara helt vaken...Så jag har legat o halvslumrat på soffan o FLis har kollat barnis på tv. Nu sitter vi i vardagsrummet o äter mysfrukost. Det är allt bra mysigt o ha den här kvalitetstiden på morgonen..hur tidigt den än börjar. Idag blir det att åka till i2-marten. Morfar ska också komma med oss o han har lovat Flis att åka lite karusell :) Uppdatering kommer ikväll.

Ridlekis som vanligt fast ändå inte

Barbacka idag. Yej..eller inte. Flis gillade inte detta fenomen och det var faktiskt jättelurigt o komma på en bra o skön lösning för att sitta bra o framförallt KVAR. Dom fick göra lite konster som att rida bak o fram, jorden runt o rida slingriga vägar. I vanliga fall går 30 min FORT..inte idag. Flis vaknade sjukt otillåtet tidigt idag såå gissa om damen var på gott humör? Lycka var alla fall att hon fick ha Sindhi..Lilla tjejen som har vilat så länge var pigg o glad hela tiden :) Åh..kaffet o kakan börjar verka känner jag..Mmmm...blodsockret börjar ordna upp sig o friden är återställd..Nästan alla fall.. lite sur är jag fortfarande. Ska skriva lite på en vfu-uppgift nu o sen ramla ut i solen.

Vart ska man börja?

Är så sur så det svider i hela mig, är ledsen och arg för att allt är ta mig tusan inte rättvist här i världen (läs min värld!) Grrr blir så förbannad o sne när man förväntas göra allt UTAN att personen själv i fråga kan tänka ett steg längre. Vem jag syftar på?? Ja ni..Klämmer skon så ta åt er!!! Nej då.. Så illa är det inte. Har varit mycket nu bara så jag ska omdefinera mig. VAD jag är arg på.. smärta, småaktighet, egocentrism, energiparasiter och jag saknar Nisse..SUCK..

Sup o svälj nu är det helg efter en fiiiin vecka

Nu är det ta mig tusan helg. GT o jag har redan hunnit inta ett glas vin på min altan i solskenet och njutit av underhålliningen..*läs Flisan* Hemmagjord pizza o vin.. lite godis o kärlek o kvällen är gjord. Har haft en riktigt härlig vecka. Fantastiskt. Har ni någonsin kännt att HÄR ska jag vara. Precis här..de här åldersgrupperna och sköööööna barn. Barn är fantastiska. Ni som inte jobbar med barn...ni missar verkligen ngt. Jag växer för varje dag, barnen ger mig energi och glädje. Jag har otroligt givande o lärorika samtal med handledarna och en föräldrakontakt som jag aldrig kunnat tänka mig. Barnen är fantastiska och föräldrarna är likaså. I deras ögon är jag inte en student..jag är en personal som kan och vet lika mycket som den ordinarie personalen. Barnen och föräldrarna är så trygga med mig och min ledarroll..Tex..idag skulle jag ta mot en liten tjej som kom lite senare än vanligt. Hon kan bli lite darrig på läppen och väldigt ledsen när mamma o pappa går...Idag, tog jag mot henne. Jag sträckte ut armarna mot henne o tog henne i min famn o satte oss tillsammans i samlingen. Hon satt hos mig hela tiden och det kändes som en vinst att det var ok att komma till mig. Mer än ok, jag är också en trygg vuxen i både förälder och barns ögon. YEJ!!! Det är stort. Det är härligt och bara ren o skär glädje. Då mår man gott i pedagogrollen.

It feels soooo good

Jag kliver in i pedagogrollen o där stannar jag. Hade med gruppen ut i skogen idag tillsammans med 2 vikarier..ME=ansvaret (ok, kanske inte ska vara så men barnen kände sig tryggast med mig så vad göra?)Jag hade fixat en superbra observationsövning på skräp-plockartema. Det fungerade så bra o upplägget blev så mycket bättre än vad jag hade kunnat föreställa mig. Superkul att gulliga Sandra dokumenterade också. Kul att ha bilderna för eget bruk o minnen. Allt jag gör dokumenterar jag på ett sätt el ett annat. Det är ett bra sätt att komma ihåg vad man gjort o när. Man lär sig ju på sina misstag o sina lyckade uppdrag. Magen har spökat rejält med mig idag. Dumma mage..vad är det för fel egentligen? Blir bara så less att ha så ont så man mest blir sittande hela dagen. Tur är då att gulligaste barnen kommer o kryper upp i knät på mig o kramas lääääänge. Då gör det onda inte så ont längre..ungefär som när vuxna blåser där det gör ont o sätter på ett plåster..Tack mina gullungar <3 Tog med Flisen o handlade lite förrut efter jobbet. Min duktigaste lilla tjej som är så ordningsam o hjälper så gärna till med det mesta. Hon drog korgen idag o hjälpte till att lägga saker i korgen. Som tack för hjälpen fick hon ett pkt med lakritspuck..4 för 40 kr..jaja..bättre o billigare än att köpa dem styckvis alla fall. Köpte jordgubbar också..o vaniljvisp till min familj som efterrätt idag. Mmm Kasslergryta med nudlar o en smarrig efterrätt. Inga fel vill jag lova. Jag firade ju att det hade gått så bra idag o för att min familj behöver en söt omtanke ibland. Nu är det kvällen o jag ska bänka mig framför tv´n en stund innan det är dags att lägga sig. Jobbar nu..är alltså mer trött än vanligtsvis. Tjatar på sambon om nya sängar..såå jälva less på att vakna med nackspärr var o varannan dag. Ja just det...appropå det. Söndagkväll fick H massera bort en nackspärr o han fick verkligen bort den! Å på köpet kom ett illamående utan dess like. 00,53 var jag tvungen att kila upp på toa o kräkas en gång. Snacka pm att jag har varit spänd eller?? Helt sjukt, men tusen tack för hjälpen älskling. Nu väntar jag på att pappa ska ringa ang morgondagen..håller nämligen på att charmar till mig en middag för mig o Flis då..*håller alla tummar o tår*

Avancerat värre

Här duger det inte med att bara läsa sagor längre, nu vill damen höra egengjorda sagor..om saker hon hittar på. Så nu har jag improviserat en saga om Katten Sally och larven Lars.. O den lilla malen som sitter på vårat gula hus och väntar på att få bli en vacker citrongul fjäril..Flis är helt förtrollad..

kuligaste

Helt sant. VFU är så himla nyttigt, lärorikt och givande. Men framförallt..FAN VAD KUL!!! Har haft en riktigt underbar dag med mina barn. 1½ år kvar i skolan sen får lyllos jag göra detta resten av min arbetskarriär. Det känns bra, rätt och magkänslan dansar o sjunger för fullt. MEn jag är trött så in i helvete..gissa om. WOW vilken energi 15 barn har..

Topp

Mår bra, känner mig glad och lugn. Är förberedd för 5 veckor vfu med en massa skoj på schemat. Flis är sötaste busungen ever o jag är så glad att hon är min <3 Snart är det tisdag igen o dags för att rida!! Det är ljusare längre på kvällarna, grillningar o picnics på lediga helger.. Det ska vara gött o leva eller hur?

Njuter så jävla mycket

Just precis nu..jag njuter så jag håller på att spricka. Ledig, sol, bra humör, utflykt med familjen. TROTS..värk, minus i kassan, en påse med jag-vill-ha-behöver-önskar som är lika stor som biståndet Sverige ger till krigsdrabbade länder..Mja..kanske inte så stort, men seriöst så mycket. Igår slog det mig hårt. Jag ska fasen börja ringa på postkodsmiljonären på fredag o lördagar. Nej, jag vill inte vara med i tv, bara vinna 20.000 kr. Kom igen va gött det vore. Jag med min pissiga huvudräkning hoppas lite smått på denna vinsten för då kan jag leva som normalt folk under ett par månader. Tänk bara..2500 extra varje månad. ME LIKE..Räcker pengarna typ kanske 8 månader. Guuud va gött det vore. *Hoppas* men då måste jag börja ringa..

Synd

Det borde vara en synd att sitta inne när det är strålande solsken ute. Helt klart. Vad gör jag då härinne? 1. Kollar efter svar på mailen..har svarat på en annons på pop så jag hoppas det kommer ett svar tillbaks snart. Vore inga fel.. 2. Borde inte sitta vid datorn..ska knalla in i köket mitt o börja med maten istället..Tacos ikväll. Mumsfillibabba. Har varit världens bästa vän idag o hjälpt folket på Ålis med diverse frisyrer och plattningar o lite gos med O såklart. Bubben min <3 Shit shit shit..har inte tid o sitta här. Ska skynda med maten så jag kan sätta mig ute med mitt vinglas o bara njuta sen..adjöken på er

sköna lördag

Eller var det sköna söndag programmet hette? Jaja.. skitsamma. RIDLEKIS idag..typ snart o här sitter jag i morgonrock o morgonsurfar på nätet. Bäst o lägga på ett kol. Nackspärr sedan ett par dagar. DÅLIG SÄNG..DÅLIGA KUDDAR. Behöver verkligen nytt. Men det lär ju få vänta nu när det står en "ny" bil på uppfarten. Underliga prioteringar det finns. Sen i em ska jag till gumma o fixa hennes hår, gumma ska bli finaste gästen på ett bröllop lite senare idag. Jag=ingen frisör men jag är hennes bästa vän i vått o torrt så man ska ställa upp. Det är bara så. NU MÅSTE JA GE MIG..hörs sen

TJO!!

Har varit o promenerat med Vickan idag. Vi tog 5 km på Kilene!! Fan va gött. Lagom takt och bra sällskap. Kan det bli bättre? jo just det..Det är ju SOL O VÄRME UTE!! Jag är bara så glad. Allt känns bra just nu. Är en glad skit, njuter av att komma ut på vfu i 5 veckor och har världens bästa lilla familij. Love you! Har världens bästa vänner omkring mig. Fina omtänksamma människor som ger mig energi och glädje i vardagen. Har så underbara grannar. Min goa o bästa GT o GB!! Vad vore Kärrängsvägen om inte ni bodde vägg i vägg??? Finns verkligen inga som ni. Stor kram till er <3 Nu ska jag ta tag i resten av dagen. Tvätt, städ o plock. Men det gör inget idag..för idag är jag bara glad som fan! Funderar tom på att cykla o hämta Flis sen..shit vad glad hon skulle bli då.

Smulis njuter vid vattnet


tuffa dagar,skryt o göttit

Det har varit redovisningar i dagarna 2 på KAU. Det är intressant och ta del av varandras arbeten, kul att få idéer o inspiration till att hitta på kul saker under nästa vfu. MEN..det är tufft att sitta still o lyssna lyssna lyssna analysera och ställa kluriga frågor. Men bra o givande som sagt. Har hämtat upp vickevire på möran o det är ALLTID mys med sällskap i bilen efter att jag har släppt av Flis på dagis. Måste skryta över mitt hjärtegull. Hon är duktig på så många sätt o vis. Hon är så verbal och kommunikativ så mammihjärtat håller på att spricka av stolthet. Idag hade hon ingen blöja på hela dagen!!! Förutom när hon låg på vilan 60 min (för att undvika att vakna blöt o ledsen)så klarade hon sig hela dagen. Duktiga tjejen som säger till när hon behöver gå på toaletten och sköter sig så otroligt bra. PUSS MIN PRINSESSA!!! Igår o idag har varit helt ok väder, igår messade jag mannen o bad honom köpa gasol så vi kunde grilla på kvällen.. HUR GÖTT VAR INTE DET DÅ??? Gissa..mmm inga dumheter må ni tro. Vi firade första grillningen med ett glas rött också..Fan va nice att vara vuxen nog att ta ett glas vin mitt i veckan bara så där och må så gôtt man bara kan. AH.. Nu är det för bra o spännande på tv så jag ger mig nu.. uppdaterar imorgon OM jag överlever 5 km på kilenegården med vickan..hihihi..

pysselpluttan

Min lilla pysselplutta är ute i trädgården med sin pappa nu. När det ska grejas är hon framme som ett skott och vill gärna vara med o hålla på. Jag fick gå ut med lite varmare kläder och då står hon o kramar borrmaskinen.."älskar den här mamma!!" Eh..ja just det ja. Bra Flis. Fortsätt så.. greja bör man annars får man tummen mitt i handen o det vill vi ju inte. Idag på fm fick jag följa med gumma o Oliwer till Mvc o lyssna på bebisens hjärtljud. Åh..det lät bara så fantastiskt. Även om jag har varit gravid själv så är det bara ett mirakel att höra dessa små underbara ljud. Man ryser liksom. Tack älsklingssyster för att jag fick följa med. När vi hade lyssat klart tog jag med O en stund för att gumma skulle få lite egentid med bm. Jag o O lekte lite.. han är för söt bubben min. Älskar er <3

Hipp hurra

Säger vi till MARIA idag! Grattis gumman. Tack för kaffet förrut ;)

Flis o jag på klipporna vid skutberget


sötast/surast?


påskpynt


Påskkärringen Flis!


Annandagpåsk

Förmiddagen spenderades hos älsklingssyster o Oliwer. Tack för en underbar pratstund och barnen busade så gôtt ihop idag. Det värmer hjärtat det. Lilla bebisen i gummas mage växer o imorgon ska jag faktiskt få följa med dom till Mvc o lyssna på lilla pyrets hjärtljud..*LÄNGTAR* Flis har varit lite obstinat idag. Dvs stönig o trotsig på alla sätt o vis. Åh vad jag skulle kunna riva mitt hår när hon blir sån.. MEN..det lugnade sig framåt kvällen och vi avslutade dagen med ett varsitt "ÄLSKAR DIG <3" Mitt lilla hjärtegull. Har premiärcyklat på min nya räser idag. ÅH..det kommer bli underbart att cykla hädanefter. Många cykelturer..Definitivt till min gums Josefin o smulan Ella som numera är citybruttor. Morgondagen är litet av ett överraskningsmoment. Men jag ska träffa Vickevire alla fall..har abstinens nu min vän. Hihihihihi Nä..nu tror jag att jag säger over and out för idag. FÄRJAN på kanal 5.. Missa inte

Påskdag

Igår var en fantastiskt bra dag. Sambon föreslog att vi skulle åka till Skutberget och vi köpte med fika o tog med en filt.Behöver jag säga hur mys det var?? Flis grejade i sanden med hink o spade o vi klättrade på klipporna tillsammans. Vi åkte hem vid 11.30 o grillade korv och åt ute på altanen. Största myset må ni tro. Sen grejade vi i trädgården en stund. 13.30 fick jag packa mig iordning för att åka o jobba. Jobba med L o J igår (samma som fredagen) och det funkar så bra så. Sen att det var riktigt tungt (för många anledningars skull...) är väl en annan sak. Har ju inte jobbat på länge så kroppen är inte van detta arbetet nu. Kom hem runt 22.15 och seglade ner i en soffa o bara kände mig tung i kroppen. Har sovit gott inatt, men Flis vaknade vid 6.30 o det var bara o masa sig upp.. God morgon på er därute

Påskafton

Vilken dag. Kan summeras med att jag har knaprat smärtstillande för att ryggen min pajjade igår på jobbet.. INTE BRA. Har knappt sovit inatt tack vare det, ska tillbaks till jobbet imorgon o brejka det lilla som är kvar att förstöra i ryggen. NOT NICE. Flis vakande tidigt som vanligt så det var bara o knalla upp vid 6.30. Vi har varit på påskpromenad, hängt med Karlsson, good mat och vin med svärföräldrarna. SOL SOL SOL SOL och värme hela långa dagen. Nu är det kvällen o det är skönt att bara ta det lungt i hemmets lugna vrå. Lite sovmorgon blir det imorgon också. Skönt, men är det fint väder så ska flis o jag vara ute hela fm. Hoppas ni har en bra påskafton därute.. det har vi. <3

Långfredagsfundering

Har som ni vet jobbat idag. Började 14 o slutade vid 21.45.. el ja...Bästa E o L lät mig gå vid halv för att jag hade så sjukt ont i ryggen då så jag fick gå hem tidigare. Tack..världens gulligaste arbetskamrater. Alltid omtänksamma och gulliga. Fast det var jobbigt idag. Kanske mest för att det har blivit en omorganisation på avdelningen o kanske för att det var riktigt längsen som jag jobba. Kanske det kanske... Nu är det ett pass kvar. Söndagkväll, fast det är länge dit o jag ska ha mys med Flis o Karlsson imorgon. GLÖM INTE HUCKLET!! Sitter här med datorn i knät o ett rödvinsglas framför mig. Inga fel att avsluta en kväll så där.. Bästa Ballerina är såå nära. Vill se dig imorgon min vän.. Jag saknar dig o behöver Ballerina-råd o tips..Du finns så nära men ändå långt bort. Måste ta en Gbg helg igen.. det var det bästa jag har gjort på länge. MISS YOU HONEY!! Natti over and out.

Väntan

Väntan väntan väntan.. ÅHHH ok en fördel med att jobba dagtur..man får passet överstökat och kan komma hem vid 15.. fördel kvällstur..Mysmorgon emd familjen. NACKDEL..VÄNTAN bara en lång väntan på att åka iväg till jobbet. Hinner man verkligen med ngt vettigt? Jag har alla fall varit till affären en snabbis, dammsugit, slängt i en tvätt som håller på för fulla muggar. Att göra? Tja.. gå ut en sväng med Flis kanske? Åka en sväng o se lite folk=? Imorgon är jag ledig och då blir det påskparaden i stan för min o flis del.Bilder kommer. Jag vet för en gångs skull vart kamerasladden är :) Mitt projekt med att hitta saker o sälja på tradera/blocket går inte så bra. Har lite separationsångest för lite minnengrejer. Gahhh... vad göra?

tänk att min smulis har varit sååå liten <3


Överraskningarnas dag

Vilken dag! Flis fick följa med mig till KAU för att lämna in en uppgift. Vi tog en mysfika och sprang på först en påskkärring till Flis stora förtjusning, sen kom Sara (en tjej som gör vfu på Flis avdelning på förskolan) till smulis stora förtjusning och sen kom Sara (Bästa Arvika-Sara och det var gôtt med lite vuxensällskap en stund). Hoppas att allt löser sig till det bättre gumman. Tänker på dig. Vi åkte vidare mot skåre o ilanda köpcenter för att kolla "springskor" till smulis idag. Hon fick välja mellan 3 par skor och valde ett par vit/röda skor med kardborreband och snörning. Jättefina o ett riktigt bra pris. När jag skulle betala ville smulan inte riktigt lämna ifrån sig de nyfunna skorna och den goa personalen kom på en briljant idé. MUTNING!! Jajjamensan.. Flis fick ett litet Flick-kitt med armband, liten docka, hårspännen och en liten ram. JAAA!! Seger.. Betalningen gick utan problem och därför kunde vi gå in en sväng i klädaffären också. Där inne hittar jag en vårjacka till smulan. En lila med lite foder och vindtät. 249 kr..som hittat!! Den tar vi. Åker hemåt efter shoppingen och äter lite mat. Går o vilar en stund o sen kommer H o väcker mig.."Pssst..kom ut o se vem som är här.." Öh..va? Här, nu? Vem? Jojjomensan, i min hall står min faster Maria! Med ett påskägg till Flis. Tack snälla vad gulligt av dig att komma ut bara sådär. Mer sånt tycker jag :) Faster hann knappt åka så gick jag ut o pysslade iordning påskriset som står på furstukvisten i en kruka. Påskliljor, ris och fjädrar. Det blev himla bra faktiskt. Ska fota det o lägga ut som GLAD PÅSK hälsning här lite senare. Telefonen ringer..VICKEVIRE!! Klart du ska komma hit på en fika kompis! Vickevire kom med en tårta :) du vet att du gumman...mmmm me like alot. Å ja just det ja.. mindre kul newz.. T.S..hell noooooo hur i hela friden ska det här gå till? KL är nu strax efter 16. H o Flis håller på o grejar med bilbarnstolen. Den ska flyttas över till den andra bilen..Golfen är snart ett minne blott :( Jag börjar bli hungrig o idag vill jag ha ngt riktigt smarrigt...typ kladdig kebab el pizza.. Mmm...Ngt gött ska man ju ha när det är helg. Jobbar imorgon. Det känns faktiskt lite sisådär. Har itne jobbat på aslänge nu, men jag har ju haft så jävla ont i ryggen (på ren svenska) och har inte orkat med mig själv ens. Får se hur jag mår efter morgondagens kvällspass. Många tunga lyft är det och mycket spring på hårt underlag...Har lite onda aningar.. Men det är storhelg så det är bara o bita ihop 2 pass o sen kanske vara ledig resten av april..Maybee.. Om en timme börjar det festligheter på torget i stan. FBK TOG GULD IGÅR OCH SKA FIRAS DÄREFTER!!! 17.30 kommer mästarna in på scenen o det kommer bli ett hejdundrande kalajs.

Funderingar

Är ju som ni vet vid detta laget, fattig som en kyrkråtta. Sitter o kollar på blocket o tradera...folk säljer verkligen all möjlig skit. Det finns hopp alltså?! Imorgon är det rensningsdag i skåpen. Herregud, saker man aldrig använder kan man väl lika gärna sälja? Har ju lite kläder som jag inte använder heller..Snygga kavajer kanske kan locka ngn? Jag blir ju sugen på att ta en röjning redan när flis lagt sig ikväll... Kanske ska ta o lägga fram möjliga objekt. Jag har MASSOR av barnkläder efter Flis..men det gör alldeles för ont i hjärtat att sälja det. Flis vagn står i gargaget.. Den första vagnen som hon totalt vantrivdes med sen dag 1. Kul! Den ska jag göra iordning o sälja i sommar. Mycket tankar nu!

Kan bli Guld!

bara så ni vet..Håll tummarna för vårt älskade FBK! <3

Att vara effektiv

1. har tvättat klart alla mina fönster nu inkl insidan 2. har förberett en grej som jag ska ha med mig ut på vfu´n klippt, klistrat och ritat. 3.Lyssnat klart på Martina Haags "I en annan del av Bromma!" Lite sådär måste jag säga.."Underbar o älskad av alla" var bättre. 4. Förberett min del i gruppredovisningen som vi ska ha vecka. 5. Tvättat, plockat,städat Mitt i allt detta ringer dagis.. FLIS ÄR FEBERSJUK :( jag ska ta o ge mig in i bilen i ösregnet o hämta mitt hjärtegull. Skönt med långledigt nu. FÖr hennes del alla fall.

Åh min söööta pålle

Jag har haft Patrick igen idag. På request kan man säga..Love that horse. Han är så fin, snäll och är en häst helt i min smak. Ingen Lucas dock..mer som en Henkel. Visst förstår du då mamma? Vi har hoppat över litet hinder idag o min pålle tyckte det var fantastiskt kul o galoppade på köpet. "Han hoppar 1.30 Sara!! Bara så du vet ;)" Ey, hoppla pållen, jag håller mig fast så kör vi! Visst att jag är fattig som en kyrkråtta efter att ha betalat ridräkning nr 2, men hästarna i stallet gör det värt varje öre. Det är min egentid i veckan. Jag behöver ingen mer.. bara jag o pållarna. Hästtjejen i min skulle kunna åka till stallet VARJE dag.. men den vuxna jag har ju familj och skola också..Sååå gissa om jag njuter när jag väl är där=? Ska ta kort på Largo, Juvel o Patrick nästa gång jag är i stallet.. Ni måste ju bara få se dessa underbara hästar som verkligen är mitt välmående.

Smått o gott

Flis o jag var ju firade kusse igår och min spökmage hindrade mig från att smaka på en fantastiskt smörgåstårta :( Typiskt. Flis smakade lite o det föll väl inte riktigt i smaken. Hon är så kräsen denna lilla tjej. Mat är verkligen ett onödigt måste. TIPS någon på ngt man kan ge henne som hon äter? (hon äter godis med hjärtans lust..men hur bra är det då på en skala??) Efter att jag hade ätit lunch igår så gick jag ut på altanen o vem träffande jag där om inte bästa GT?? "Vill du ha kaffe??" Yes please! Så vi satt o småstre i solens varma strålar på min altan o bara nöjt av att vara själva en stund. Jag tog tag i huset o tvättade undan 2 maskiner, en disktvätt, dammsög o bytte i sängarna. Gött dä. Idag ska jag bara vara hemma..tror jag. Ska ju åka o lämna flis på dagis om si så där.. 30 min. Har vi klätt på oss? Nope. ÄSch, det löser sig. Har jag inläsning så är det ju inte superblodigt allvar att komma just precis kl 9. Måste verkligen ta tag i mina fönster idag. Alla fall på utsidan. Insidan kan jag ta imorgon. Ska fixa lite påskris också som flis kan få sätta fjädrar i när hon kommer hem. Ridning idag, och jag hoppas verkligen att jag får Patrickplutten igen. Det gick såå bra förra tisdagen och det var bara fantastiskt att få rida en sån underbar häst! ME LOVE IT!!! Nej, om man skulle se till o försöka muta i flis lite frukost..Kul, inget smakar ju.. Fridens liljor.

typ inläsning el ngt

Idag kommer det bli en bra dag. Ska strax hämta Vickevire o dra ut på galej en stund, hämta Flis på em o ha en riktig mysem ute. Hon ska få vara med när jag hämtar påskris och ska dekorera lite ute. Såg dessutom att hon är grym på att assistera vid fönstertvätt så det blir det sen! HA en grymt nice dag.. det ska jag ha!

Bästa söndagen på länge

Trots att min lilla minime är såå morgonpigg (5.30 idag..) så har vi hunnit med en hel massa på fm. Vi hade bestämt oss för att gå ägglunken på Kilenegården idag o vi var absolut inte ensamma om det. Massor o åter massor av folk trängdes i spåret och försökte svara på riktigt kluriga frågor. Jag fick 5/12 rätt o en vanlig dag skulle jag bli rusktigt besviken, men det var så sjukt svårt idag så genomsnittsrättet låg på 6/12. Flis o jag hann gå ut en stund innan morfar o stine kom farande. Jag hade hoppats på sol..men nej. Inte det inte. Sällskapet var trevligt dock och ute på Kilene mötte Anders, Christina och lilla Anton upp så vi var ett ordentligt sällskap som vandrade runt slingan på 2.5 km. Flis högg tag i morfar på en gång och det så gôtt o se hur bra Flis mår i hans sällskap. Visst, han lär henne en massa bus..men det är helt ok, för det är morfar i ett nötskal det :) Frågade Flis när vi kom hem vad hon ville ha till lunch. PANNKAKA. Japp o jojjomensan. Det var bara o fixa pannkaka. Nu ligger smulis o sover en stund..Gött dä. Kl 15 ska vi vara på krp för mat hos farmor o farfar. Vilken lyx.. Skön kväll väntas i huset..lugn o ro..och nästa vecka ska jag ta dagarna som de kommer.

sol sol sol sol

Tänk vad humöret är påverkat av vädret? Sol sol sol mmm kan det bli bättre? TYp inte. Flis o jag var på ridlekis på fm och idag fick hon Nelly. Vilken goding. Flis gillade verkligen henne och det blir säkert mer tid på henne. Barnen fick göra uppdrag idag och efter varje utfört uppdrag fick de ett ägg, så lite påsktema på ridlekis idag. Världsbäst ridlärare, hon är så bra med barnen, föräldrarna och hästarna. När vi kom hem vankades det lunch. Tackar för det. Skönt o slippa stressa hem för att laga mat. När Flis o H vilade passade jag på att åka in till stan och ta en kaffe med min gooosfia. Det är få vänner man har som man kan plocka upp tråden precis som man lämnade den senast man sågs. Nu vill jag till Gbg igen, både för att träffa Evelina och Fia. Älskar Gbg <3 När jag kom hem strax efter 15 så var H o Flis ute i solen. Det var så skönt och varmt så vi var ute ända till kl 18!! Gött dä. Nu är det lördagsmys för mig o Flis. H har åkt på kalajs hos Jonas som fyller 32 år idag. Grattis från oss. Smulan har fått lite popcorn att mumsa på o tillsammans med bolibompa så är det suczess... Vart inge gummamys idag :( Fick inte tag på dig..<3 over and out för denna lördag

Hälja igen

En sak som jag verkligen vill hinna med under helgen är att träffa Fia..Hon är hemma på snabbvisit från Gbg. Messar dig sen gumman. Flis o jag drar iväg till stallet för ridlekis, -"jag vill ha Idol idag mamma..." Åh.måste hon välja den största pållen i det lilla stallet..Jaja, hon får välja själv. Det är ju hennes ridtid. Jag hoppas på gumma-mys ikväll. Bara vi o barnen eftersom våra respektive har planer på varsitt håll. RInger dig sen älsklingssyster min. Jag skulle kunna tänka mig att putsa mina skitiga fönster denna helg..ett stort kanske dock.. Förmodligen inte. Imorgon ska flis, jag, morfar och Christine till Kilenegården o försöka vinna lite ägg i älgglunken :) Det ska bli kul, hoppas på gott väder också.

Snart ska jag hämta smulis o ta hälja på riktigt!


Snart ska jag hämta smulisen o ta hälja på riktigt!!


Äntligen

Igår hände ngt stort och efterlängtat. Fast egentligen är det ngt självklart för de flesta, men jag kämpar ständigt för att få det bara vara normalt. Jag är alla fall positiv till en lösning och det verkar finnas hopp. Dessutom har jag fått sova en hel natt, ingen täppt näsa eller hosta..Tack gode gud för nässpray, halstabletter och näsdukar..

PATRICK!

Vilken fantastisk pålle. Jag hade denna goding igår och vilken häst säger jag bara!! Så lyhörd, så lätt och snäll. En helt underbar liten pålle på 1.68-1.70. Vi hade en riktigt härlig ridlektion igår och idag har jag inte haft träningsvärk!! HALLELJUAH! Men det kommer ju en morgondag också..kanske itne är värt att ropa hej riktigt än..Tack för en perfekt ridlektion söta Putte <3

*Burr*

Jaha, då är man förkylder igen då. Vaknade imorse av att kroppen värkte, feber, förkyld och som pricken över i..frossa. Alltid skönt o börja dagen med en panodil-dos. Jag orkade mig igenom dagen på fältet men inte mkt mer än så kan jag säga. Luften gick ur mig när mina vänner åkte hem. Tog en powernap på en timme innan jag hämta smulisen. Är trött, sliten och seg. Ska bara göra klart ett par saker o sen bädda ner mig för natten. Har haft en fantastisk dag med barnen och mitt eget barn. Flis o jag stannade ute i solen till kl var 16.30 då löste pappan i huset av mig o jag gick in o lagade mat. Mumsig köttgryta med potatis vart det idag.

RSS 2.0