Big time chock!!!

Omg, vad i hela friden tänkte jag på egentligen? They are evil o fördömda. Vad? Vågen såklart. Var till ett ställe(offentligt ställe) idag där det fanns en våg, på en fräsch toa. Jag funderade lite på det. Ska jag, ska jag inte?? Optimisten i mig sa "jo men du har ju börjat löpa o PW.. Klart det har hänt ngt". Pessimisten i mig sa" Äsch va fan, för att se framtida resultat så MÅSTE du ha en utgångsvikt.." Så. Jag gjorde det. Blev chockad (på det mindre bra sättet ni vet) o ångrade genast att jag dels gick upp på vågen överhuvudtaget samt att jag moffade i mig en dubbeldajm efter att Flis o jag hade varit o handlat. Men ok, nu vet jag vad jag har o jobba med. Dags att inse fakta, fettet bränner inte sig själv. Pilleriller är bra, men motion o ändrade kostvanor is the shit. Brutalt uppvaknade idag. Jädrigt jobbigt. Men men. Nu jäklar ska det göras ngt åt det istället för att bara beklaga det.

när tårarna bränner o en fullkomlig känslostorm tar över min kropp

Har precis sett dokumentären... barn och cancer på tv. Utan förvaring bryter kroppen ihop, tårarna forsar, minnena rusar genom huvudet.. det är nästan att jag känner dofterna o det gör mig totalt illamående o yr. Såg oss på bild i tv, en snabb blick..men ändå, jag såg mig själv o jag var liksom inte mentalt där. Jag känner för mkt just nu. Jag måste samla ihop mig, innan jag kan skriva mer. Men fy Fan.. hela hjärtat värker av obeskrivlig kärlek till mitt barn o familj i detta nu. Samtidigt som hjärtat blöder för de som ff kämpar o de som förlorat kampen... stöd barncancerfonden, snälla.

promenad

Jiädrar va mycket bättre jag mår idag. Topp liksom. El tja.. nära alla fall. Det har varit en produktiv dag. Mycket har hunnits med o jag har tom hunnit ut på en långpromenad mellan skurarna :) Det var skönt att komma ut en stund. Hoppade över löpningen/PW idag. Bäst att inte förta sig el hur? Så en promenad i samtalstempo, utan samtalspartner iofs. Måste ta tag i räkningarna nu...suck :( det kostar att leva hörrni.

ont in the mage-area :(

Det var längesen nu som jag hade så ont i magen som jag har nu. Laktosont dvs.. ligger i sängen o har minst lika många saker som jag är gammal att göra, men jag ligger antingen i sängen (som nu) el i soffan o jämrar mig. Lär mig någongång..Brie isn´t good for me. Upprepar för säkerhetsskull.. Brie isn´t good for me :( Ute dundrar det, det blixtrar o vräker ner regn, Ingen springtur idag alltså, men det har ju mkt med magen att göra också. Nu ska jag dricka lite kaffe så inte mr huvudvärk hälsar på samtidigt som laktosmonstret. Ingen schyrre kombo liksom. Tar nya tag imorgon.. orkar inte mer just nu.

snark i solen

Jag var riktigt trött när jag kom hem idag. Det känns i kroppen att man jobbar o framförallt håller på att forma en ny grupp. Tur är ju att jag har så otroligt goa kollegor o vänner. De livar upp min dag o jag bjuder alltid på ett leende el 2. Bemöt andra som du själv vill bli bemött vet du. Lär som du lever osv- men faktiskt. Dagen o livet blir så mkt bättre o roligare om du möter dagarna positivt o tänker en glad tanke el två innan du kliver upp ur sängen på morgonen. Tex, klockan ringer tidigt tidigt (för du har öppning)..du har sovit skitdåligt o känner att du skulle kunna ge en högerarm för att få sova en timme till. Istället för att tänka fan va surt, orättvist o jobbigt.. tänk så här..(bara ett tips) jag har ett jobb som jag trivs otroligt bra med, goa o glada kollegor, underbara barn, jag har faktiskt ett jobb att gå till och imorgon är det någon annans tur att gå upp tidigt ;)Ett mynt har alltid 2 sidor vet ni. Men alla fall. Snark i solen var det ja. När jag kom hem hade lilla familjen fixat fika o kaffe. Det är kärlek det. Tog lite wienerbröd o en kopp kaffe, satte mig o mumsade i en solstol o när det var klart blundade jag en liiiiiten stund. Snark i solen liksom. Uuuuh va skönt det var.. solens varma strålar mot kinden. Gillert! Nu är det gôtt fredagshäng i soffan med Flis som gäller. Byggarebob sitter o lyssnar på en skiva han köpte idag. Vem köper skivor nu för tiden? Hm.. jaja.. trevligt för honom. Flis o jag slappar i soffan framför en disneyfilm på 4:an. Puss

åh fyttifan..

Jag är bra. Så in i bengen bra om jag ska vara ärlig. Why? Jo, för att jag har gett mig tusan på att jag ska få flyt o lite rutin på detta med löpningen. Jag kanske inbillar mig.. men idag var det tredje gången jag var ut. Har gett mig ut varannan dag hittills o det har varit skönt avkopplande o dretjobbigt. Jag springer en sträcka o kör Power walk o springer när jag hämtat andan efter en stund. För jag flåsar o ser ut som en tomat o låter som jag håller på att dö o de sista andetagen puffar ut ur min kropp. Men jag kämpar på för jag vill verkligen att det där lätta seget o gunget ska komma snart. Frågan är ju. Är det kul o springa? Kul o kul.. kanske inte. Men lite egentid med bra musik i öronen så är det skönt att komma ut o röra på sig (plus att ischiasen hålls i schack..)o man kan med gott samvete lägga sig i soffan o mysa med min fina lilla familj. The diet.. Jaduuu.. kan så här med facit i hand säga att jag vill ha min chokladbit varje då o det får jag. Pasta, bröd o ris.. well.. det är inte supergott, men när det gäller pedagogiska måltider med barnen, så vill jag visa mig som en förebild o smakar på allt. Vi tar ett steg i taget. Först tar vi motionen, för ni som känner mig väl vet att jag har jäkligt dålig karaktär o stor olust till det egentligen.Slutligen.. handen på hjärtat.. jag är lat o det är jobbigt att motionera (o äckligt att svettas tycker jag..) Men här är jag nu med träningsvärken from hell. Har ont in the röv-area, benen kommer kännas som blypeleare imorgon men samvetet är gott alla fall.. o gissa om jag ska njuta extra mkt av mina vänner Anders, Göran och Ove imorgon.. De ligger på kylning o väntar på mig, lite popcorn o fredagsmys :)

barn är det bästa som finns...

Glöm inte det. Så därför vill jag bjuda er på en pysselbit sim jag håller på med...imorgon ;) håll ut!

bildbevis

fröken tomatfejs... dagens löpning/ PW - check!

inte så ont faktiskt..

I vad? I kroppen såklart. Jag var ute o sprang/PW igår. PW (power walk) alltså.Jag sprang/gick/flåsade/fick kramp men fortsatte. Strechade när jag kom hem o tänkte.. fan, imorgon kommer jag ha djuriskt ont i kroppen-area. Men faktiskt.. jag har känningar att jag gjort ngt. Men inte ont. Är i fruktansvärd "form" nu. Det måste bli en ändring på det. Å jag har ju börjat. Min dag såg ut så här igår. Till frukost: gröt, kaffe o ägg. Lunch: 2 våfflor med lite sylt o grädde. Middag; grillad kyckling och sallad. Vi hade ugnsstekt potatis till men det lockade inte så mkt. ALLTSÅ: ingen pasta, potatis el bröd på hela dagen. Det vart 2 kakor till fikat också. Inte så mkt mer faktiskt. Idag vankas det sjukhusbesök. Men innan dess ska jag ta med lilla damen på shoppingtur tänkte jag ;)

Fotografen Felicia i farten

Detta (å många andra) har Flis tagit. Hon är fantastisk på att fånga här och nu o älskar detta med foto, färg och form. Duktig är hon mitt lilla hjärtegull <3

Planen

På the diet blir att ta dagen som den kommer. Realistiska mål och all motion är bra motion? Ingen slutvikt, inget krav.. det som blir blir så att säga. Vi lägger om livsstilen nu. Mindre på skräp o sånt som kallas bukfyllnad. Jag ska försöka tänka ett steg före jag stoppar in godis o skräp.. tja.. det lät ju inte så avancerat.. Det här kör vi på :)

bra? nej..men gott!

tänkte så här.. ngn har tydligen gett bygglov för att expandera min kroppshydda. Och det var inte jag son skrev på det beslutet så att säga. Så. Nu kör vi igång the diet igen..ska bara frossa lite i dessa gottigheter först ;)

väry nice

Studiedag. Lite tungrott mellan varven men...Härliga kollegor och stimulerande samtal o skratt gör att dagarna springer iväg o man går hem med ett leende. Har jag sagt att jag gillar mina kollegor? Jämt gôrmôe=?

jummi..

Slutade lite tidigare idag el tidigare o tidigare.. det var enligt schema. Men allt innan 16 tycker jag är tidigt. Åkte o hämtade Flis som inte hade hunnit äta mellis än. Mellanmål de luxe it is! Tomataffären here we come :) Å mkt gott blev det. En kanelbullevariant med choklad till mig o en crossaint till Flisen. Youghurt o Risifrutti å en kaffekopp på det. Ahh eftermiddagen är räddad. Nu väntar jag in min sockerrush för att orka ta tag i lite städ som väntar här hemma. Å vem vet. Det kanske blir en premiärtur med löpningen idag. Knä:ok Förkylning: inga tecken Ork/lust/motivation: jo/mja/nja..

motion?? jamen ärligt talat..

Vattnar o tar in posten till när o kär släkting. Bestämmer mig för att jag ska CYKLA dit idag. Ok, inte långt.. men tänk motion nu. Flis säger " Börjar det regna mamma, så cykla fort hem!!" Cyklar iväg med endast en tröja (o byxor givetsvis) på överkroppen o har inte en tanke på att det ska regna. Varför ska det regna liksom?? Det har ju varit grymt gött väder idag. Men. Bara för att motionsguden har ngt som den vill säga mig så är det klart att det regnar. Det börjar efter att jag cyklat ca 100 m men jag tänker.. Äsch. Va fan liksom.. det slutar snart. Eller inte. Fuck. Vilket innebär att jag är liiite blöt när jag kommer fram. Då börjar det regna mer o jag inser att scheeesuz va blöt jag kommer bli om jag ska cykla hem såhär. Så jag lånar en regnjacka modell skitsnygg o bekväm. Jajjamensan, en sån vill jag ha o jag lovar att jag hänger tillbaks den imorgon. Tack för lånet <3 Så det är här med motion.. när jag lägger manken till o verkligen anstränger mig för att komma ut o röra lite på mig..ja då regnar det trots en heldag som f.ö var strålande solsken..väry weird.

å där gick luften ur..

Är trött, så satanigatan trött. Sov lite dåligt inatt, men det kan ju ha ngt att göra med att det är fullt ös på jobbet också? 2 nyinskolningar + 1 överskolning (fr annan förskola) för att man lägger i en överväxel o vill ge det där lilla extra till alla barn + föräldrar.. Det är kul att jobba med barn. Riktigt kul! Jag stortrivs o mår så gott ibland alla dessa barnsamtal o härliga skratt :) Men när jag kommer hem så går liksom luften ur. Som en smygpunka blir jag sittandes i ett hörn i soffan el på en stol o kommer strax på mig själv att stirra ut i luften. Klockan är ju inte mkt egentligen.. men jag orkar inte mer idag. Kanske kanske tar jag o städar 2 toaletter.. men det är nog allt som bli idag faktiskt. Nu: dags att börja fixa lite mat.. Lasagnette tror jag minsann (för halleljua för halvfabrikat!)

a väry happy man

Det kommer Byggarebob bli på söndag. Han fyller nämnligen år då. Jag har köpt en present idag. Flis ville inte följa med för.."du vet mamma..jag kanske säger i förväg vad det är..."Tjo. Så jag åkte själv. Tänker inte avslöja vad det är.. han kanske kikar in här då o då.. så då blir det ju ingen överraskning.. men fiiiifan vilka pluspoäng JAG plockar denna gången <3

snällla sluta o regna då..

Jag har ju jättekuliga planer på g med Flis. Det står både blåbärsplockning, kantarellplock o hopp på studsmattan på agendan ju.. Men. Mitt regnställ är på worki o Flis regnställ på förskolan. No gummistövlar heller för min del. Skaffa lite nya pimpade för att ha hemma kanske? Hm..Jo..så får det nog bli. Jossan..jag kommer snart till the Dot så får du hjälpa mig. OK=? Sen hade jag tänkt på det där med cykelträning för FLis. Så kom igen vädret.. give me a break är du snäll. Å samtidigt kan väl mitt knä vara snäll att ordna till sig va? fyttifasen vad inte knät gillade att bli ramlat på. Nog sagt om det. Nu ska jag lägga mig tillrätta i soffan i en dryg timme.. sen bär det av mot worki o lite em-möte.

morgonsamtal

Fick ringa till dagvården så här på morgonkvisten. Nej, inget större fel på Flisen, men..tja.. hon har betett sig underligt ett par dagar o liiiite förhöjd temp på det gjorde att ett telefonsamtal var nödvändigt. Men det var ingen fara. Inte mer än att jag ska ha lite mer koll på tempen o allmänstatus. Det är skönt att veta att det bara är att lyfta på luren o ringa om VADSOMHELST. Inget är för dumt att fråga om, det är bra o tryggt för en lätt hispig mammi. Idag ska Flisen o jag göra följande: åka till hennes förskola med schema o alla grejer inför starten imorgon. Åka o handa mat. Tror minsann att vi tar Maxi..då kan vi ju bränna lite pengar på annat joks inne på Bergvik också ;)alright. Sen är det möte för min del 16-18. Första för säsongen. Ska bli skönt att träffa mina fina kollegor igen. Å alla barn-både gamla o nya såklart :) men nu.. mys i soffan med världens goaste Flisfis <3

sätt er bekvämt så ska jag berätta om gårdagen...

Wow. Fia var så otroligt vacker i sin brudklänning. Magnus stolt som en tupp o lika vacker han. Stämningen i kyrkan var så förväntansfull. Prästen var ett orginal, fast på ett så bra sätt. Det var en personlig och rolig vigsel o tårarna kom såklart. Jag har verkligen blivit mer o mer blödig med åren. Men det är skönt o visa vad man tycker o jag gillar att vara en känslomänniska. Efter vigseln åkte vi iväg till Ulvsbygården o hade en av de bästa eftermiddagarna/kvällar/natt någonsin. Bra mat, toklyckad bordsplacering, känslosamma och roliga tal. Vi dansade mycket. Jag fick tom ByggareBob att ta en svängom med mig. DET..det är stort. Jag hade helt otroliga bordskavaljerer. Min Byggarebob på ena sidan, en IT-kille som var sjukt trevlig o härlig på andra sidan från Götet o mitt mot satt en fantastiskt härlig man från sköna Öckerö. Det var så kul. Var ni inte med så är det svårt att beskriva kärleken och glädjen som var med oss igår. Det var så bra.. och vi glädjs alla åt den underbara starten på herr o fruns härliga resa som gifta. Det dracks en heldel igår. Alkoholada alltså. Rödtjut för att vara ärlig. Har svårt för rödtjut, men det var så gott o huxflux var jag lite rund under fötterna. Vi kom hem vid 2,30. HALV TRE??!!! shiitamejjen. Status idag.. holy shit. Jag slutade faktiskt att dricka vid midnatt. Då var det liksom fullt i magen o snurr i huvudet. Är rättså pigg (nja.. kanske inte o pigg "pigg") men huvudet sitter kvar på halsen o visst.. lite seg är jag, så där tröttseg som jag alltid blir. Men snart vankas det en kanna kaffe.. till mig. Sen måste vi ju åka o hämta bilen i Ulvsby.. Sen är det dags o åka till svärföräldrarna o hämta hem vårat lilla hjärtegull o få en gudomlig söndagsmiddag på köpet. Jummi. Men som sagt.. lite kaffe kanske?

så här blev det


kalaspingla på g

det är en stor dag idag. Så jag lägger liiite mer tid på håret än jag brukar ;)

tjejmiddag

Igår. Vinovino. Härliga granntjejer. Fniss. Goooood åh så god mat. Å trevligt sällskap förstås.. frågan är bara.. vem tar över staffettpinnen....

like a rollercoaster..

Upp o ner fram o tillbaks hit o dit.. snabbt höger upp upp upp o sen ner.. platt som en pannkaka. Det har varit lite liiiiiiite turbulent. För att vara mild i beskrivningen. Men. Äsch ja vet inte. Jag hoppas in i det sista. Faktiskt, för på ngt litet kändes det som jag faktiskt lyckades komma igenom ett hårt skal..

vuxenpoäng

Jag gjorde det. Å jag är stolt över mig själv. Det är itne roligt att ta tag i saker som gör ont och saker som är infekterade.Men jag gjorde det igår o det känns lite lättare o jag vaknade inte ledsen imorse alla fall.

Nu gäller det..

Ska ta tag i det som är tufft, tungt och jävligt jobbigt för att vara ärlig. Vete tusan hur det blir efter det och vad utgången blir.. Jag vet bara att jag måste göra det. Typ nu o snart.. Flisen o jag har varit på sjukhuset idag. Att se mitt barn bekvämt röra sig i sjukhusets korridorer är obeskrivligt underligt. Det är ju inte "normalt" att fritt röra sig i den stela o strerila miljön som det faktiskt är på sjukhus. Men samtidigt, hon är trygg och vet vart hon ska, vart hon är på väg och känner de viktigaste personerna i vårt liv utanför släkt, familj och vänner. Ja, läkare, sjuksköterskor, barnsköterskor, lekterapeuter o vår kurator. Det är de som hjälper mig o oss från att krascha totalt. De bär liksom upp det som är den där bisarra "vardagen" med rätt ord, kompetens och kunskap kring det som händer och sker. Sjukhusmåndagar är ff jobbiga för mig (alla fall). Som jag sa till Anna förrut.. Det är där på sjukhuset man grymt blir påminnd om vad våra fina barn gått och går igenom.. Helt fashinerande att Flisen ens går in på dagvården till exempel med tanke på vad och vilken behandling hon fått där. Usch.. blir lite ledsen nu. Tung-andad.. Tårögd. Min älskade unge.. tack gode gud för att du svarat så otroligt bra på din tuffa och grymma behandling.

Det är orättvist..

Jag är sårad, ledsen och besviken, på ett sätt som jag har svårt att sätta ord på. Jag är ledsen och jag förstår inte hur mycket det är meningen att en person ska tåla och behöva ta mot. Att vara född med ett stort tålamod är inte en välsignelse o tillsammans med att vara konflikträdd så leder det bara till en sak. Att man stoppar allt inom sig o det tillslut gör alla tankar och ord så ont att man vaknar ledsen efter en god natts sömn. Det finns ingen som har rätt att göra en annan männsiska illa på något sätt och vis och varje människas unika värde är något jag värnar om.Jag orkar inte ta mer skit nu. För vem skull är det bra liksom? Nej, nu får det vara bra med denna självförstörelse som jag håller på med. Något drastiskt måste hända och det är bara jag som kan ta tag i det. Idag är första dagen på resten av ditt liv..å vi säger så här.. blåser det starka vindar ute, så kommer det bli orkanvarning för de som står i min väg.

just precis så vill jag ha det..


and the projekt fortsätter

Min skänk. Min just nu inte så fin, men snart så, skänk som står i vårt gargage o väntar på färg. Today is the day som första lagret ska på. Svart ska den bli och jag väntar ihjäl mig på att den ska bli klar så vi kan ta in den i huset. Så sakterligen börjar saker o ting ta sig här hemma. Lite i taget (bort med allt brunt!!!) så ska det säkerligen bli lite ordning o stil härhemma också. Gillar detaljer som matchar, även om jag har ett fruktansvärt otränat öga för detta med stil. Tur att jag bor ihop med en som ser lite bättre än jag :) Jag har fler projekt. Men skänken måste bli klar först. Den står ju bara där nu o väntar på mig. Så på med ByggareBobbabrallorna o sätta igång om en stund.*** Man ska ju leva i nuet eller hur=? Ok, jag försöker med det alla fall. Men ända hänger morgondagen över mig som ett dimtäcke. Nu är det 2 veckor sedan vi var där. Jag känner mig inte riktigt tillfreds med det faktiskt. Varannan vecka för koll o provtagning. "Tänk om" tankarna cirkulerar ständigt o jag försöker verkligen hantera det efter bästa förmåga. Jag har lärt mig hantera mina jobbiga tankar och jag vet hur viktigt det är att våga be om hjälp när det jobbiga tar över. Vi har ett bra kontaktnät omkring oss. Rikitga vänner lyssar på mig o stöttar i en låg stund. Men som sagt, imorgon är det dags igen. Bästa Emin har semester så det är Suss som väntar oss på lab. Det funkar bra det med :) Sen är det lekterapi o dagvården som gäller. Känns bisarrt att säga det men, imorgon är en vanlig måndag igen. SKÖNT!

skönt lördagshäng

Farmor och farfar till Flis mötte upp för en lunch ute på möruddens resturang. Maten-helt klanderfri. Servicen o fräsch-het.. well not so much. Men nog sagt om det. Efter en god sen lunch åkte Flis, jag, Farmor o Farfar till Ikea. Blev inte så dyrt idag. Lite plock för runt hundringen. Men det var ett skönt häng liksom. Å när vi kom hem hade ByggareBob målat klart gargageväggen mot grannarna. Nu har vi ett mkt vackert ljusgrått hus med vita knutar. Gillart! Det är såå vackert, äntligen är det gula fula borta. Nu är det tre slagna hjältar här hemma. Jag är förkyld o liksom bakfullseg i hela kroppen utan för den delen hävt i mig en massa alkoholada. Flis hostar o kraxar o nyser då o då. Hoppas verklgien att det inte blir värre än så för henne. Tänkt med dagis till veckan nämnligen.. vi får se. Byggarbob är krasslig. Hostar, fnyser o nyser. Bye bye over and out. Hörs imrogon.. då är det tänkt att jag ska måla min fina skänk som står i gargaget. Å ett annat litet projelkt som än så länge står på övervåningen (gömd lite i skamvrån.. trots att det är en fantasiskt härlig o fin möbel).

Status:

Jag: hostar då o då, lite förkyld o seg. Men nu dricker jag lite vinovino (rosa dagen till ära) och det smakar gott. Firar att det har varit en riktigt bra första vecka efter semestern. Flisen: tja.. som en liten magnet drar hon till sig all dret. Hon hostar o kraxar lite. Förkylning är väl bara att vänta sig tyvärr. Låga värden is not the shit. :( ByggareBob: mår bra (hostar liiiiiite). Undrar vad helgen har att erbjuda? Hm. Ska väl bli sisådärväder som jag förstått. Skönt på ett sätt o vis o kan med gott samvete slippa badstranden o kurera oss istället. Nästa vecka funderar jag på att börja springa. Om jag är ok alltså- jag vill ju inte få hjärtsäcksinflammation å sånt dära bara för att jag är dum nog att springa sig lite i ofräscht tillstånd. Motivationen ligger på en 7/10 möjliga o tja.. det är ju inte helt omöljligt att jag tar tag i dettahära nu. Vet att man får en snygg röv av löpning. Det borde ju vara motivation om något el? Att förhindra tyngkraften o få hängröv alltså.. Nä, här kan jag inte sitta. Funderara så det knakar på inredningsgrejer.. men det spelar ingen roll.. jag suger stenhårt på detta område tyvärr.. Hopplös rättaresagt. Får googla mig fram till lite lösningar och inspiration istället.

USCH

Grodor. USCH. I stor o liten form. Faktiskt riktigt äckligt. Fortfarande äckligt även om liten gullunge vill visa en groda för fröken. Äckligt o läbbigt på allvar.

"Mamma..varför fick jag leukemi?"

Det frågade Flisen mig efter vi hade varit o badat en sväng på em idag. Vi satt och värmde oss i solens varma strålar och hon låg under sin handduk ihopkurad i mitt knä. "Mamma.. varför fick jag leukemi.." Hon kan göra mig mållös mitt barn. För hur sannolikt är det att hon köper detta med onaturlig celldelning och allt annat skit som cancern bär med sig? Det är liksom inte så konkret som hon vill ha det beskrivet för sig..Hoppas dr K är där på måndag och kan hjälpa oss med frågan.

appropå rum..

Har sedan länge konstaterat att detta med inredning o öga för detaljer inte är min grej. Så. Finns det någon vänlig själ som vill komma med förslag på hur vi ska inreda Flis nya rum? Tapeterna är klara. Kortsidor med vit grund o rosa stjärnor och långsidor en mjuk helrosa tapet utan mönster. Det jag vill ha hjälp med är sängstomme (göra själv el köpa..)o pryttlar såsom bokhyllor o förvaring. Finns 1 hylla fr Ikea Expedit och en sån där från ikea som man stoppar in plastbackar i. Hjälp!

Pluspoäng

Är så glad. Dels för att mammi o A kommer hit ikväll o ska vara barnvakt åt Flisen imorgon. Å dels för att ByggareBob plockade pluspoäng igår. Utan att avslöja för mkt så var jag borta ett par timmar igår på kvällskvisten o umgicks med sköna bönor. När jag kom hem var det bara att falla i säng. Trött så in i bengen. Scheeezuuus. När jag kom upp imorse sa Flisen.. Följ med mig mamma o titta vad vi har gjort. Ok?!...Vågar man=? Tankarna flög runt ett tag. Första stoppet.. Flis rum. "Mamma!!! titta vad fint jag har städat!" Oj!!! Wow va duktig tjej jag har. Sen gick vi upp till rummet däruppe. Där mormor o A ska sova. Å det är också städat. LYCKA. Löjligt men sant. TACK BYGGAREBOB o FLISFISEN <3 där plockade ni pluspoäng må ni tro!

När lär man sig av sina tidigare misstag?

På mig själv så klart. Varför? Jo, så här är det. Jag är 32 år gammal o har ff inte lärt mig sola med gott förnuft. DVS jag har solfuckingsveda över hela ryggen. Färgen har påminnt om en kokt kräfta typ el kanske en väry solad skär gris=? I alla fall.. Kulmen av vansinne vart inatt. Jävlar och satan i gatan vad det har kliat. Å kliat och kliat lite till. När det inte har kliat så har jag snorat och hostat. Ja, jag är förkyld. Det är bara o inse faktum. Har dessutom öppning idag (7,00) o har därför inte sovit en längre blund på hela natten. 4,30!! ja du läste rätt.. tröttnade jag på livet. Gick upp o duschade o gudamejjen va skönt det var. Vattenstrålen gjorde under för en kliande rygg. Nu väntar jag på att sambon ska vakna och piggna till.. han måste nämnligen smörja ryggen på mig.. helt fuckling vansinnit vad det har kliat inatt :( det är ju inte så att jag aldrig har bränt mig tidigare.. jodå, det har hänt både en, två o tre ggr tidigare.. Varför lär man inte av tidigare misstag? SUCK!!!! Mer då.. Inte så mkt att tillägga så här 5,53 en tisdagsmorron. Har lite tid (rättare sagt 2,5 timme) som jag ska ta ut idag. Går alltså hem 11,30. Gillar vi den eller? tja.. lite granna kanske. Hem o sova sig lite måntro?

Jomen det var ju jämt gôrfint..

Vaknade imorse o var dyngförkyld. Nu ser jag ut som renen Rudolf under snoken.. Hostar o hes är jag med, men det kan ju komma från lördagens skrålande till packmopedsturnén på August. Dret också. Jag har ju börjat jobba nu, idag faktiskt o gudamejja va mysigt det var. Jag är världens bästa jobb. Förskollärare is the shiiiiit!!!!!! Alla underbara barnsamtal, skratt och bus under dagen är helt amazing. Gillart gôrmôe! Så första dagen helt o hållet tummen upp. Stackars er som lider av jobbångest.. verkligen. Jag har det så bra och önskar er detsamma (även om ni inte vill arbeta med barn). Å måste bara berätta. Fick världen tokryck förrut.. Här ska det städas. Fråga, varför kommer de rycken är jag mår som jävla sämst för=? Men jag gjorde ett tokryck som sagt o nu sitter jag i gungfotöljen o är helt seg. Kan det bli en tidig kväll för fröken kanske? En god nattsömn så jag är piggelin o orkar baka äppelpaj med barnen imorgon? Ja.. så får det bli.. ska bara hänga tvätten först.. Sen är det sängen som gäller. Kan göra en snabb uppdatering också. Det vart ju inga prickar på Flis.. Så in i svordom-svordom-svordom skönt!!! Såret el dumheten på benet är läkt, ruggigt skön känsla. Kommer jag använda pissiga o billiga engångshyvlar igen=? Hell noooo. Det måste finnas andra grejer.. INTE EPILATOR, ledsen men jag anser att det är ett tortyrredskap.. Nu plinga det i tvättmaskinen. GOD NATT!

RSS 2.0