Trött i huvve.

Heldag i skolan idag. Jisses.. mycket bra diskussioner I LIKE. Nya intressanta lärare.. spännande, spännande. Har hållt mig nära ängel S idag.. du ger energi o sprider glädje min vän. Direkt efter skolan 16.00 mötte jag upp Maria för lite påskshopping på Willys. Var vi ensamna? Typ.. NEJ! Usch.. jag kan bli riktigt hatiskt mot människor som kör på mig med vagnar, knuffas o buffas. Seriöst.. går det fortare då eller? Suck.. JAg har toklängtat efter min Flis idag. När jag kom hem så ville jag bara mysa.. Minus allt tjat ikväll o bara vara o mysa. Sagt o gjort. Bästa kvällen på länge.. bara vi girls. Men jag är trött såå trött. Morgondagen kommer att bjuda på ett besök på Flis förskola o sen på kvällen middagsdejt med sambon o några vänner på Pitchers. Ska bli mkt trevligt. Så därför är det over and out nu om jag ska orka med morgondagen.

Mycket, men hanterbart?

Skolan.. mycket mycket.. men hanterbart. Så skrev jag på kursutvärderingen på delkurs 1. En annan kvinna sa att det blir lite vad man gör det till, alla läser inte ALLT som ska läsas. Det är ju bara så. Jag är en av dom. Jag har inte tiden till det. Det är mkt för mig med.. jag gör så mkt jag orkar hantera. Det är ju bara så. Ngt annat som är mkt är min vikt.. men jag gör ngt åt det alla fall o är med i VV. Har varit med min första månad på torsdag då kan konstateras -2,9 kg. It´s all good. Å jag känner att det funkar finemang.

underbart

Flis cyklade idag.. hon fixade det utan problem o helt plötsligt tog hon sig fram på ett helt nytt smärtfritt sätt. Älskar´t. Gillar även att Flis (å jag) ska åka o hälsa på Flis förskola på torsdag. Ska bli sååå kul o se henne med sina vänner igen. Tisdag innebär ridning. Älskar´t môe. Flis skratt ger mig energi o ork. Min älskade gullunge.. finaste jag har.. är så stolt över dig mitt hjärtegull

Sliten som vanligt

Heldag på sjukhuset..igen. Vi är trötta som grisen flis o jag. Har invägning på VV ikväll. NOLL förhoppning om en massiv viktminskning.. eller något - överhuvudtaget. Bara trött liksom, orkeslös som jag vet inte vad. Kan förmodligen ha att göra med samtalet jag hade med vår kurator idag. Hon är bra o trygg, jag hade laddat från fötterna o hade massor att berätta/prata om o när jag gick därifrån så var livet lite lättare. Men nu är jag helt slut.. ingen solsara idag om man säger så... Ska stänga ner datorn för en stund o faktiskt försöka sova lite innan det är dags att börja med middagen.

En funderer môe..

Fick mkt goda nyheter av en familj som har varit i helvetes gap lite längre än oss, i veckan fick jag veta att lilla F är färdigbehandlad o hennes slangar är bortopererade. Åh vad glad blev när jag fick höra det. Provtagningar väntar för dem, men ingen mer guldmedicin. De är på väg ut ur gapet, på väg att försöka laga sig själva o sin familj för att orka gå vidare i en ny sorts vardag. Vi är kvar i gapet.. vi kommer vara kvar i gapet en l-å-n-g tid. Även om jag vet att Flis svarat superbra på medicinen som hon fått o i dagsläget ser det väldigt bra ut, så känner jag en hopplöshet o en större maktlöshet än någonsin för att vi går som i ett ekorrshjul o tar oss ingenstans.. vi förväntas bara att gå runt o acceptera o tolerera allt de gör, bestämmer o säger till oss. Ska till vår kurator på måndag.. Jag känner att jag behöver hennes kloka ord o stöd nu. Alla mina underbara vänners tröst är en sak, men hon vet vad jag behöver höra utan krusiduller o inlindningar. Jag funderar mkt på hur allt det här påverkar mitt barn. Hur mår hon egentligen? Vem kan hjälpa henne igenom det här.. Blir hon någonsin hel igen? Funderar mkt på skolan också.. här i veckan ansökte jag om höstens kurser. Min sista termin.. Vad händer sen? Jag vill ju jobba, vill ju söka jobb.. men Flis då? hur blir det med allt? Hur kommer det gå när hon ska börja på sin förskola igen? Jag har lite idéer om vad jag vill göra när jag är färdig. Mkt drömmar i dagsläget. Vi får se vad som händer o sker. En sak vet jag alla fall.. Längtar efter mina 2 veckors VFU som jag ska göra i juni när skolan är slut. FANTASTISKT, skönt att faktiskt ha ngt att se fram mot som bara är mitt. Nu.. total förvirring o ont i magen.. Jag vet liksom inte ngt känns det som. Är här o nu o bara tar det som det kommer.. livet, skolan, o framför allt Flis.. då, här och nu o sen..

It´s yummi in the tummi...

Viktväktarnas fyllda bakpotatis.. OMG!! Finns få ord som kan beskriva smaskigheten i denna ljuvliga rätt.. Mmmm..

Today

Sambon ska tydligen sluta liiite tidigare idag o Flis ska få vara hos sin farmor en stund medans mammi o pappi ska komma överrens om vilket sorts kök vi ska satsa på. Kul.. kommer vi överrens idag måntro? El ska han kapitulera o ge med sig? Den som lever får se. Kvällens fredagsmys kommer infinna sig på Krp. God mat, efterrät o goooodis.. hur många propoints går åt idag månne? Nu: Flis är hungrig (el inte.. hon vill ha allt, men äter inget)Ett glas äppeljuice o ett halvt päron är det som har gått ner idag. Inte bra. Snart: klä på henne o åka till gottisaffären o fixa mums. Senare: krp, ikea o kanske ngt mer trevligt.

regjj

rtyjklköjklkkkhmjkmjnnm,mmmmnmmm,mnnnijohyoij iyihojijiu0uiiooo yujujghuihuytuhttuhuty t t tuytrurutyutttt huuhytutuuyyhtyhtityytuytu yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyybt t iititiytytuyuittirigtruiäåthuyooooooooooooooooooooooooooooo8888 Och det mina vänner är vad Flisen har att berätta om det hela. Punkt slut.

Rida rida ranka

Så har vi varit i stallet igen, Flis o jag. Hon hade valt Mynta idag o hon fick rida ut i ca 15 min.. Guuud va gött. Man riktigt känner att våren är på intåg. Det gick jättebra (som vanligt) o hon borstade henne så fin o gav morötter som belöning. Flis älskar sina hästar.. Hästarna älskar henne. Vi älskar Färjestad. Jag är förevigt tacksam att bästa ridläraren Carro ställer upp så för flis o för mig. Tack snälla.. du har riktigt många guldstjärnor på himmeln nu. Sen slocknade flis som jag vet inte vad.. Hann knappt att sätta på hennes bälte innan hon snarkade gott i bilen.

en tuff dag för kroppen

Efter min undersökning på röntgen imorse så har jag känt mig allmänt seg i kroppen. Nej, inte förkylningsseg utan en kroppslig trötthet. Vad finns i vätskan som de sprutar in i mig egentligen? Trött o sliten. Men ändå har jag hunnit utfärda på ett å två måsten idag. Ansökt till hösten (min sista termins) kurser, varit till Flis morfar med lite grejer, fixat en ridtid till Flis imorgon...tack Carro o Färjestad..å en hel del till. Magen är knas tack vare gårdagens brist på mat. Blir bättre imorgon hoppas jag. Det blir en tidig kväll för mig.. Jag är tröttis som tusan o somna i soffan för att sen oooorka ta sig till sängen? Nää.. jag ger upp här alldeles strax.. Sömn går före allt annat idag. Peace out

Röntgenbesök 2010-03-24

Har varit o gjort en kontraströntgen av mina njurar idag. Det gick bra o jag var så trött/avslappnad att jag höll på att somna på britsen. Sjukskötaren K var fantastisk o jag kände mig trygg o väldigt bra bemött. Får väl svar av ngt slag om en vecka el ngt. Inga synliga stenar sa läkaren på röntgen alla fall. Det är ju bra. Nu har jag hemmadag med Flisen.. Vår första hemmadag på evigheter känns det som, som inte innefattar sjukhusbesök för hennes del alla fall. Vi ska baka lite bröd lite senare idag. Just nu sitter jag o försöker reda ut en ansökan till höstens kurser.. min sista termin på KAU.. shit pommfritt..färdig förskollärare sen.. OMG!!!

Hera- min lilla hero...

Red på Hera igår. Mycket häst i en liiiten förpackning. Hon är ju bara tokfin. Klar motsats till stora Elantra som kliver på med ordentliga steg o som man får snarare hålla i, Hera måste man driva på..hela tiden. Men hon är så duktig o det är så mkt häst i denna lilla förpackning. Från att gå supersegt till en riktig räsergalopp... herregud va hon sprang. Vi susade runt där i ridhuset o jag fullkomligt njuter varje galoppsteg. Bästa Jossan var med igår o kikade när Big mams satt på hästryggen. Ska göra mitt allra bästa för att göra en hästtjej av min underbara vän. Nästa steg är en privatlektion vet du va??? ;) Älskar ju "min" Juvel.. han är ju en riktig pärla o jag hade givetsvis en morot med mig till plutten igår.. mmmm sa han o smaksade i sig fort som bara busen. Elantra fick också en.. med öronen bakåt o var inte lika tacksam som Juvel...Sur-Ullan min.. Längtar redan tills nästa tisdag..

JOSSAN <3

Min underbara vän.. tusen tack för igår. FÖr att du kom, för att du tog dig tid att leka o vara med Flis o för pratstunden hemma hos dig.. Just love you. Av hela hjärtat.. ingen är som du.

nja.. not so good...

Vågen visade + idag.. 0,7 kg + Men jag vet varför o som man bäddar får man helt enkelt ligga. Sjukhuset i 3 dagar Nooo good for me. Sen typ slarv resten av veckan... tja.. va fan nya tag denna vecka. Blir ju bara bra (eller inte) av att jag ska fasta fr kl 13 imorgon pga röntgenundersökningen jag ska göra på onsdag morgon. Kulis.. eller inte.. Jag kommer hungra ihjäl...Men mer promenader ska jag fixa till o nu är det färdigt med godis. No more.. punkt slut. Nu är det frukt som gäller. Nästan helt o hållet. Nästa vecka är det påsk.. ngt måste man få unna sig då. Nej.. nu har jag parkerat röva i soffan o har käkat upp mina sista propoints för dagen.. Natti natti på er.. imorgon är det storredovisning av vår fiktiva drömförskola som gäller.. sen lunch med de allra bästa tjejerna Maria o Vickan.. Love it. Just det.. provsvaren lät sig väntas på idag.. 2½ timme. Blir så trött. Tur att snygglatinoläkaren M var där..Mmmmmummma säger jag bara. Vi fick åka hem, det är ju alltid skönt. Å vi hann o leka lite på lekterapin med bästa E..o cykla går sååå mkt lättare om man inte har en makapär som hon ska dra runt på.

tjoflöjt o tjofläng

Bara hemma o mellanlandar lite, ska ta med flis o åka till csk nu. Dags för provtagning o bus på lekterapin. Sitter o skriver lite på en grej som ska redovisas imorgon medans flis matar mig med vindruvor o härjar för fullt. KL 17 ska jag vara hos Sandra o fira lilla Emma som fyllt 1 år förra veckan. Sen hem eller inte kanske.. det är ju måndag vilket innebär VV möte.. Kan itne föreställa mig -2,1 kg idag.. men bara ngt - så är jag nöjd. Måste ge mig nu.. uppdaterar sen.

Söndagshäng

Flis o jag ge oss ut på söndagshäng om ett par timmar. Vi ska till Flis moster Lotta med barn, för att.. tja.. hänga lite. Den långe härhemma ska ge sig upp på vinden o greja så den blir klar någongång. (Gissa hur många ggr jag får höra att han a-l-d-r-i-g får göra klart för att JAG a-l-d-r-i-g låter han ta tiden till det...blablabla...)Idag orkar jag inte sitta hemma o jag orkar inte städa (dels för att jag inte vill o dels för att flis har som uppgift att röja alla leksaker till hennes rum först.) Det regnar ute.. Gôtt mooos. Kanske det försvinner lite mera snö då måntro? Mer då.. Måndagsmöte o invägning imorgon.. Tror inte att jag tappat 2,1 kg igen.. faktiskt inte. Står det +/- noll så får jag vara nöjd. Har moffat i lite not so good for me saker o jag får väl bita i det sura äpplet o ta nya tag nästa vecka. Var med om ngt lite läskigt igår. Hade jag varit ensam så hade jag ringt polisen. Vi skulle gå o lägga oss runt 23-tiden o när jag kommer in i sovrummet så tittar jag ut på gatan. Då står det en bil precis utanför vår brevlåda med ljuset på. Det sitter en snubbe i o jag kan inte avgöra vad han väntar på. Blev riktigt rädd måste jag säga.. Lite kusligt faktiskt. Sen efter att vi lagt oss o drygt 10 min senare så åker han.. uschamejjen. Undrar vad han gjorde utanför oss o vem var han egentligen?

Sådär ja, nu var de värsta aggressionnerna ute

Jäkla skitvattenskada..Grr.. Annars? Not so much. Det skulle vara att Flis TOKKRÄKTES igår. Bara sådär, utan förvarning. Över sig, över sin pappa o i soffan. Det är vid detta tillfället jag är mkt nöjd med soffan som det bara är o tvätta av utan bekymmer. Luktfri o ren. Så här är det. Flis har INTE magsjukan. Hon har ingen aptit o äter knappt ngt numera (kortisonset är borttaget o aptiten som tillkommer likaså). Vi ser till att det kommer ner minst 2 vällingflaskor under en dag. Igår vart det tokfullt av ngn anledning i lilla magen.. o en kräka kom upp. Efter så var hon piggelin o fick ta en härlig kvällsdusch. Idag står följande på schemat. Hälsa på Flis farmor o farfar.. har inte träffat dom på evigheter. Sen hem o ta en promenad... jag har fått för lite frisk luft denna veckan o jag vill ut o rensa huvudet. Viktväktarna går bra, bättre än förväntat.. Känner att jag äter vad jag vill o blir mätt av det. Igår åt jag lösgodis för första gången på en månad typ.. Blää...blir inget mer av det. Sött sött sött.. blä magen vände på sig. Ikväll ska jag gotta mig med popcorn o ett glas vin. Mmmm.

WTF???

Vi bor i Sverige 2010...jag har rätt till mitt rinnande vatten! Jag undrar just vad det är för smäck som har pajjat ledningen..Grr... Inget morgonkaffe...Ingen dusch...Ingen välling till Flis... Inte riktigt en bra start på hälja tycker jag.

Sååå inte överrens

Det är i startgroparna för renovering här hemma. Taskig tajming tycker ni kanske.. shit the same säger vi.. är trött på allt det slitna som är kvar här hemma. Men.. Vi är inte överrens. På långa vägar kan tilläggas... Säger jag tex blå så säger han orange. Säger jag lantligt så säger han modernt.. ungefär så är det. Vi fick barnvakt ett par timmar av Gudmor till Flis idag.. TUSEN TACK FÖR HJÄLPEN<3 o skulle passa på o kika runt lite. Vad slutar det med?? Ovänner.. på en fredag.. Grr... helvetes jävla skit.. Det här bådar ju gott inför helgen.. NOT. Jag tänker inte ge med mig o bo i ngt som känns som ett ufo av ngt slag med lampor här o där o ett så modernt kök så man knappt vågar sig på att använda spisen eller ugnen. Nädu. Så funkar det inte. Vi får se vem som ger med sig först, för ngn komprimiss verkar det inte som att det blir.

Äntligen hemma igen

Rubriken säger alla ord.. vi fick åka hem igår.. GUUUUUUD VA GôTT <3 Flis har återigen lyckats skaka av sig skräpet de har tryckt in i hennes lilla kropp. Nu är vi bara hemma o gissa vad vi njuter av det. Tvätta är kul, diska är kul.. allt känns såå mycket lättare att göra efter ett par dagar på sjukhuset. Har hunnit vara riktigt effektiv idag också.. En massa panikplugg o telefonsamtal som ska fixas hit o dit.. Å framförallt.. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN säger vi till Vickevire o Stine. Grattis grattis o stor kram från oss..

Tuffa dagar..

Lite uppdatering sen i måndags. Flis är fortfarande på sjukhuset. Hoppas hoppas hoppas att vi får komma hem ikväll. Håll tummarna tack. Blodprov i fingret samt en onkasparspruta i benet är avklarat.. inte lätt. Det är aldrig lätt, det suger på alla tänkbara sätt att behöva utsätta henne för detta.. men det är så det är nu. Jag red igår. Jag hoppade igår på finaste Elantra.. ojojoj.. Som jag sa till Carro, min ridlärare.. Sur-Ullan..(hon är lite grinig i boxen) har lirkat sig in i mitt hjärta. Hon är en fantastisk ridhäst, så jag bryr mig inte om att hon är sur o grinig på sitt revir. Vi hoppade högt..Riktigt högt, jag har aldrig hoppat så högt tidigare.. typ NÅGONSIN!!! OMG.. Adrenalinet pumpade runt i raskt tempo o hjärncellerna skakades runt så jag hade svårt att först hitta ord som kunde beskriva min lycka över att klarat av det. Stor del typ 60/40 var Elantras förtjänst Jag litade på henne och styrde henne rätt, var följsam i hoppet o såg till att vi bröt av strax efter. Elantra tog oss över i ett underbart tempo o känslan.. ja.. känslan av att hoppa på en säker och hoppvillig häst.. I LOVE IT! Lite Juvelgos hanns inte med igår.. :( men men.. jag ska pussa lite extra på honom nästa gång istället. Idag: Flismys, lek o gos hela dagen lång. H jobbar o vi ska bara vara idag, utan måsten, sprutor o onda behandlingar. Flis vill ut o cykla nu, bäst o ge mig.. hörs later.

yej på mig :)

Efter 2 veckor med viktväktarna så kan jag konstatera att det här är grejen för mig. Idag visade vågen -2,1 kg.. FATTA!!! Totalt på 2 veckor har jag tappat 2,7 kg :) bådar inte detta gott så säg :) Jag är mycket lycklig att denna dagen slutade på ett såå mycket bättre sätt än den började. Så yej på mig.. nu kör jag vidare.

Ordlös

Mitt barn måste bara vara det mest fantastiska barn som finns på denna jord. Gång på gång säger hon o gör saker som bara blows my head off. Ni förstår inte, för ni ser henne inte här o nu. Hon sprider solsken överallt hon går, trots smärtan o vetskapen om att hon faktiskt är svårt sjuk o måste tillbringa mycket tid o energi på sjukhus.. min underbara lilla smuliplutta, jag är sååå stolt att vara din mamma. <3

laddar för att..

Vara ett par dagar på avd 12 igen... Monsterbehandlingsdags. Det är som hjärnan inte fungerar o kroppen vägrar lyda mig. Jag måste packa en väska åt mig o H o en åt Flis. Men jag kommer inte igång.. Jag vill inte. Jag vill inte att Flis ska sövas imorgon. Jag vill inte tillbringa fler dagar på sjukhuset.. Jag vill inte att FLis ska vara sjuk mer..Jag vill att hon ska vara frisk min lilla prinsessa. Men nu är det så att vi måste leva med hennes sjukdom hur länge som helst.. 2010 kan du inte bara ta slut NUUUUUUUUU!!!!

Efterlängtat besök

Mamma o A har varit här o firat mig idag. Jag hade önskat mig en bok som heter "livet kan inte vänta!" som handlar om 3 kvinnor med obotlig cancersjukdom. Varför vill jag läsa om det, undrar du kanske..Därför att jag blir fruktansvärt rörd och ödmjuk i min egen situation. Boken tar upp ett begrepp som heter COPING. Hur hanterar man en antingen själv obotlig sjukdom, eller hur hanterar man att vara en del av sitt barns cancersjukdom (som i mitt fall). Googla på ordet tills nästa gång ni träffar mig. Innan ni säger att jag är stark som orkar det här. Skulle du få ett cancerbesked så kanske du säger.. "Jag skulle bara dö"" Nej, det skulle du inte säger jag. Jag slutade andas när Flis fick sin ALL diagnos, men jag lever fortfarande trots hjärtat blöder, värker och kämpar i motvind varje dag som går. Bästa sättet att göra en mamma illa är att gå på dess barn. Det finns inget som gör så ont som sitt barns smärta, ångest o oro. Så nej, jag är inte stark..i´m just coping with life right here, rihgt now...

What a day!!

Flis o jag har tilbringat 4!! timmar i mariebergsskogen idag. Fika o världens bästa sällskap gjorde att timmarna bara försvann o flis fick känna sig som vilket barn som helst. Hon åkte rutchkana, gungade, pysslade i upptäckarparken, klappade marsvin o fick bara vara sig själv på sina egna villkor ett par timmar. Det var riktigt längesen jag såg leklusten i hennes ögon, men med Albin (som har mkt spring i benen) så vara det bara att försöka hänga på så gott hon kunde. Flis bjöd som vanligt på klockrena kommentarer o showade som bara hon kan göra. Nu är hon helt slut..hon ligger här brevid mig i soffan o slötittar lite på barnis. Det är ok tycker jag efter att hållt igång på energi som hon egentligen inte har. Nu ser jag fram mot en lugn hemmakväll med schlager o ett glas vin. Hann o träffa Josse också innan Mariebergsskogen <3<3 Miss you.. kramar

Ett par härliga utetimmar väntas

Ska slänga ihop lite fika, lite festis o kaffe. En Flis o jag på storäventyr..eller..mja en tripp till Mariebergsskogen blir det alla fall. Solen tokkskiner o det kan ju bara bli en bra dag ute i skogen, bland djuren med fika på en filt. Sambon skiter vi högaktiningsfullt i..han ska upp o greja på vinden. See ya later.

Slut på allt

Jag har ingen energi kvar, ingen styrka eller kraft att orka med det här längre. Igår höll mitt hjärta på att stanna när jag kom hem efter ha haft studiegruppstid på fm. Jag kom hem runt 12.30 o ser att Flis är helt fläckig o röd i hela ansiktet. Tar av henne tröjan o ser hennes fläckiga armar..rygg..mage..VA FAN!!???!!! Spänner ögonon i H.. Va fan är det här??? Nej, han hade ingen aning. Nehej.. Har hon ätit ngt nytt?? Ingen aning.. Jag ringer i panik till dagvården, HJÄLP Flis har fått en allergichock o är fläckig över hela kroppen, det sprider sig o hon kliar som tusan på sig själv. Det låter som nässelutslag säger bästa dr Å, men kom hit så får jag kika på henne. Sagt o gjort. Åkte i-n-t-e i laglig fart till sjukhuset. Ambulans=? Ja, tanken slog mig faktiskt, men jag tog egen bil. H åkte o jobbade? WTF??? Gråten i halsen rusade vi in på dagvården där vi blev uppmötta av förberedda sjuksköterskor o hennes läkare. De kikade o kollade verkligen upp henne. Gav en allergitablett. Innan tabl hann o verka så svällde hon i hela ansiktet o utslagen var aggressiva över hela hennes kropp (utom benen av ngn underlig anledning). Jag kan säga att det var många tankar snurrade i mitt huvud medans vi satt på sjukhuset i 2 timmar. Fy fan... jag orkar inte ladda om, mitt batteri drar slut fortare än att jag hinner komma igång o ha fokus på det som gäller. Min kropp gör fysiskt ont o jag vet inte vad jag ska göra åt det. Mitt hjärta värker o ögonen svider efter senaste tidens hårda tårar. Lite drygt 4 måndader har vi varit i helvetes gap o vi kämpar allihop för att hålla näsan över vattenytan. Ibland blir det bara föööör mycket.

10/3 2010

Året jag fyller 31 år. Året jag bara vill hoppa över. Året mest känslor som det är svårt att sätta ord på. Men idag känner jag mig älskad och omtyckt av MÅNGA människor.. många som kramas o ger energi. Tack snälla för alla sms o samtal. Det värmer gott. Pappa, C o flis farmor o farfar har varit här o firat mig ikväll.. det bjöds på köttfärspaj, ost o skinkpaj, stor sallad, baugetter vitlökssmör o Ballerinas kladdkaka. Mmmm Tack o lov för veckobonusen VV.. Skriver mer imorgon.. Har lite skolarbete o pyssla med nu peace out

Hipp hurra för mig idag

Yej o grattis på mig!

Hell yeah

Invägning på VV igår...Spänningen är ooooolidlig. Vad skulle vågen visa? Skulle detta funka på mig? Jojjomensan.. efter 6 dagar på VV så konstaterar vi att jag har tappat 0.6 kg. Så med moroten hängades över mitt huvud.. Nu kör vi på!

Yej-time!

Eller nej-time...efter min första vecka på VV är det dags att göra min andra invägning ikväll. Blir det - eller +....Fortsättning följer.

usch fy o blä..

Det är måndag.. o dags för Flis o mig att åka till sjukhuset IGEN. Hon har blödit näsblod under helgen (fredag) o jag tror att hon har dåligt Hb o trombocyter. Vi får se.. ev blir det transfusion o då blir vi kvar på sjukhuset l-ä-n-g-e. Uppdaterar lite senare.. Kl 10 ska vi vara på plats alla fall...

sköna lördag

Japp, en hyfsat bra dag från morgon till kväll. Ett stort minus... andra chansen i melodifestivalen. BLÄÄ.. Jaja.. Annars var det bara finafisken. Söndagen bjuder på: inte en aning eller jo ett finfrämmande kl 15. Maria kommer förbi så vi ska ta oss i kragen o gå ut på en promenix. Härligt med sällskap. Hoppashoppashoppas att vi slipper sjukhuset idag också.. Håll alla tummar för det o för att flis lilla näsblodskram håller tätt idag också. Imorgon: Sjukhuset för provtagning o VV möte o invägning på kvällen. OMG! Det var ju sjukt spännande förra veckan. Morgondagen känns ju nästan helt olidlig. HAr det hänt ngt? Hm... Jag tycker alla fall att maten är riktigt smarrig o jag håller mig till mina propoints så jag hoppas ju att vågen visar liiiite minus hellre än plus. Uppdaterar när jag vet. Flis sa nyss att hon vill gå ut idag... Så vi ska se till o få på oss lite kläder o ta en promenad ner till hästarna som står alldeles i närheten från oss. Ha en bra o bäst dag o kom ihåg. Kasta inte sten i glashus.. det är A-L-D-R-I-G en bra idé.

Vänner

Jag vill skicka världens största kram till världens finaste vänner.. Tack för att ni finns och tack för att ni ger mig energi att orka med allt som händer. NI ÄR BÄST <3

Bara hemma.. hela långa dagen.

Hoppas verkligen vi slipper åka till sjukhuset idag. H o Flis var ju där igår o kollade hennes blodvärden. Riktigt dåligt med trombocyter innebar en tranfusion innan de åkte hem. Yej, nu har hon inte blödit näsblod sen igår lunch :) Hb var inte så bra heller.. måste hålla koll på Flis allmäntillstånd, börjar hon bli blekfis igen så måste vi in o ta nya prover. Då kan det vara dags för en blodtransfusion också (hon fick en påse blod i fredags förra veckan, men hennes lilla kropp har gått illa åt när de pumpat i så mkt cellgifter den senaste tiden...). Idag är min studiegrupp ute på en förskola o har en språkstimulerande aktivitet med en barngrupp.. JAG VILL VARA MED!!! Men jag kan inte utsätta Flis för de bakterier o virus jag riskerar att ta med hem.. Får göra en språkstimulerande aktivitet med min lilla tjej här hemma istället. TIPS! Spelet Vem där? är riktigt bra för att stimulera språket och berättandet. Man får beskriva sin person och ställa frågor för att utesluta alla andra gubbar o gummor. RIktigt kul spel tycker både Flis o jag. Lite annat pluggeri ska väl också hinnas med tänkte jag. Det är lite saker som närmar sig inlämningsdagen...Jag känner ingen panik över skrivandet. Skriva är liksom min grej, skriver hellre än att prata. Så..för att skryta lite. Jag känner ingen panik, för det löser sig ju alltid på ngt sätt. Måste bara berätta att jag träffade riktigt härliga människor igår. Blir glad av männsikors värme o omtanke. <3

ProPoints

Jajjamensan.. I´m going strong. Första dagen igår o jag klarade mina 29 propoints (28.5) Ny dag idag...å det går bra. Jag kör på...Datakrångel när jag fixa min egna viktväktarsida, men min vän Maria ställer upp o reder ut mina funderingar. Längtar efter goda recept o mumsig mat.. å fatta.. vill jag unna mig ngt gott så får jag det :) VIKTVÄKTARNA IS THE SHIT!!!

fuck the diet

Nu är det Viktväktarna som is the shit. Jag är laddad upp till tänderna o ser verkligen fram mot att alla dessa överflödskilos rasa av mig. TJO!! Nu kör vi. Har de finaste vännerna med mig i detta också. Vi fixar detta girls.

RSS 2.0