Väldigt blandat

Ena dagen är det bra, lugnt o som enligt någon slags rutin. För o med  Elvira alltså. Måste säga att på 8 år hinner man få ett annat perspektiv på småbarnslivet. Barnen växer o kräver hela tiden något annat. Vi har två barn nu. En som är 8 år, totalt världsvan o coolast i världen, en riktig minitweeni med skinn på näsan o hjärtat på rätt ställe❤. En som snart är 6 månader som förvisso är minst.. men har en fantastisk personlighet o är så himla glad. Båda barnen berikar vårt liv med glädje o kärlek❤
Detta med bebisar, små bebisar o planering verkar inte fungera i vår värld. Sömn.. Ryker den för den lilla.. Så skiter den sig för oss andra. 
Dagsform.. Verkar kunna variera sig sjukt mkt. Från glad o piggelin till livet-är-pest-hjäääälp-mig!!!! På bara några timmar. 
Ve o fasa att någon av vårdnadshavarna skulle ha en dålig dag mitt i detta.. 
Min mage har länge levt sitt eget liv. Magkatarr(er) som avlöst varandra, trög mage, uppblåst mage, laktosintolerans o IBS. Man vet liksom aldrig när det är en helt hundra bra dag.
Den andra vårdnadshavaren dras med huvudvärken Allan Idag. Trist.
Den enda som verkar (som har!!) en bra dag är Flis hos mormor & A i Örebro.
 
Att göra-listan växer kaosartat o folk man vill umgås med får vänta lite då man inte varken vill åka någonstans med bebis som är snuvig o varm el känner att man inte kan ta hem folk för att dammråttorna ständigt förökar sig o humöret inte är på topp hos någon av de hemmavarande familjemedlemmarna... 
 
Så det här med att planera saker nu är ungefär som  när Flis var sjuk o infektionskänslig.. Det är här o nustatus som gäller.
 
Kan dock komma med dagens tips i matväg alla fall.. Vi som alltid (ja alltid) kommer på att vissa maträtter el fenomen är fantastiska sisådär åååååår efter att innepinnarna sett,hört,gjort det. 
Pulled Pork. Ät det. Gör det själv el köp färdigt. Oavsett.. Sååååå himla gott. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0