Nytt försök

Skrev ett aslångt inlägg om vår jul imorse. 
Men när jag skulle kolla hur det såg ut på webben, så var det bara borta!
 
Flis jul: hon tror inte på tomten.. Men när hen kommer så är det verkligen stjärnögon Som tänds. Flis bjöd på en hel del roliga o underfundiga kommentarer igår. Min fina flicka, the love of My life❤.
Hon fick mycket paket, valda med omsorg. Så himlars nöjd vart hon. Örhängen, klockor, monster high dockor, kläder, ridväst o ridbyxor, smink, bok, blingblingmaskin o annat pyssel. Sååå himla tacksam o glad.
 
Jag fick saker som verkligen behövs. En elektriskt fotfil, presentkort på favvosalongen för en pedikyr, en bok av Dan Brown (yej semesterläsnining räddad), lite kosing, en eltandborste o ett presentkort på favvosalongen hos bästfrisören Linda på Bli Grym.
Är nöjd som tusan. Jag älskar fotvård, hatar att göra det på egenhand. Frisörbesök.. Loooove it! Och hos Linda får man dessutom både varm dryck o choklad 😊. 
 
Mat har ätits i mängder as Always. Jag har halsbränna from hell just nu. Jag är sockerstinn o lär va på topp i flera dagar. Men det är så värt det. Min svärmor o svägerska lagar gudomligt god mat, som alltid. 
 
Lilla Iris🐰 fick också en leksak, en typ hundleksak där hon ska slå ut plastkoppar för att få kaningodis. Hur det gick? Kaninfisen gillar inte plast av ngn anledning o biter tag i hela spelplanen o kastar iväg den så alla godisar kommer ut direkt. Hehe, allt el inget liksom.
 
Men det största i år måste va att jag var en del av ett välgörande ändamål. Julänglarna. 
Jag skänkte 6 paket till familjer som inte har råd att köpa egna klappar att ge bort. Stor feelgoodkänsla på den. Jag badar inte i ett överflöd av pengar, Men alla kan faktiskt göra något litet för någon annan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0