sweet Sunday

Idag har varit en bra dag. Det har varit multitasking på hög nivå, har jag inte varit på det ena stället i huset så har det lätt varit ngt annat att sätta händerna i.
Jag har sålt grejer (som Flis inte längre använder) Yej för betalningsfria annonser på fejjan. Jag har lyckats hålla händerna i styr och bara köpt en endaste vara. En skitfin tavla, stor o rejäl och jättefin för 200 pixadollar (kostade det dubbla ny).
 
Lyckades givetsvis slarva bort min klocka igår. Bra där. Jag har flyt nu. (Armbandet hittat av finaste kollegor) Fick allmänt psykbryt på mig själv o vände upponer på soffan (magkänsla..) och där..jajjamensan, mitt mellan 2 kuddar, där låg den. Åh lycka!
Är ju fenomenal på att lägga bort saker. För att senare hitta dem på ett högst oväntat ställe, el så hittar ByggareBob det. Då får jag höra om det.. länge.
Nu, har jag en annan sak som är borta. Helt spårlöst o jag fattar danada. Vad som är borta? Mina arbetsbyxor. NYA!!! Så här är det. Jag har inte slarvat bort. Ngn har tagit med/tagit fel..fattar inte.. ge tillbaks NUUU.
 
Mer saker som hänt under helgen? ByggareBob har renoverat klart Flis rum. Fiiiifan va fint det blev..
Duktig och min ByggareBob <3
 
Agerade dessutom flyttgubbe under lördagen, bästa pappi behövde lite hjälp med att flytta tunga hyllor och det är klart att jag kommer och hjälper om jag kan och orkar. Det var tungt, jisses.. Ngn annan får nog hjälpa honom dit med dem igen.
Nu är det söndagkväll, lång (ruggigt lång) dag vankas imöra ska ta o fixa lite saker inför morgondagen innan det är dags att knoppa in för natten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0