den jula, den jula

Juldagen, då var den här o snart över :)
Julafton bjöd inte på några större oväntade händelser. Tomten kom, maten levererades i mängder, godis, sött och sprit fanns det med. Likaså julspirit, musik, jultv, fantastiskt sällskap och fina familjen.
 
Så vad låg det under granen? Inget oväntat där heller. MASSOR av paket till barnen, givetsvis. Några paket till oss vuxna. 2/3 var chokladkartongsutbyte mellan vuxna. Hör till.
 
Vi sitter och tittar tillbaks på gårdagen och ler. Det var en himla fin jul. Allt det där väntade hör ju till. Det ska inte vara nytt, el för mkt av det nya alla fall. Fina svägerskan hade fixat en lchf-jansson till mig, henne o hennes make. Mkt gott.
Idag tog svägerskan och jag en promenad genom det vackra landskap som de bor i. Lysvik. Så himla vackert är det. Värmland är sagolikt med sina fantastiska utsikter och skogar. Älskar mitt värmland ja.
 
Åker hem mot ett väry snörrikt Hammarö. Jisses, här har det hänt grejer på ett dygn. Massor av snö var det här. Äntligen är det riktig vinter. (Å snart skiter jag blanka fasen i den.. el tja.. för en vecka i värmen alla fall)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0