Vecka 5 av 5..here we go!

Tänkte delge den som läser en liten hemlis. Jag har en hel semestervecka kvar. Nice! Flisen o jag liksom <3
Planer? Inte så många faktiskt. Tar det som det kommer. En spik finns dock..inskolning på fritids. Min pluttis börjar skolan den 22 aug, men får börja på fritids lite innan. Tror en mjukstart är att föredra för en 6åring som inte varit i barngrupp sen mars i år..
Jag har några samtal som ska ringas, lite saker som ska styras upp- men annars ska det tas lugnt. Denna semestern har varit underbar. Jag har varit ledig och känt mig helt ledig. Magen är ju ett kapitel i sig, men nu sen v 30 så har jag verkligen försökt vara extra snäll mot lilla magen i matväg.
Hälsostatus annars: ingen röst..el tja väry lite röst. Tokhes och nu känner jag mig lite förkylningstung i huvud och kropp. What is this?? Har icke tid att vara sjuk. Nono.
Imorgon ska jag exprimentera lite..igen. Har ju några kilo för mkt på min kropp, så from imorgon ska jag ta tag i motionerandet (igen o om jag inte är brakförkyld..)och ska verkligen försöka ge mig på en lättare form av lchf. All in på det kommer vara svårt.. men jag ska göra så gott jag bara kan. Frukost är helig för mig så en macka och turkisk youghurt med bär/nötter. Alt två ägg då o då för variation. Sen kommer det blir kämpigt. Skiiiitlite (helst ingen) pasta, potatis eller ris, aloooot av proteiner. Môe kött alltså, kyckling, firrar osv..
För att vara lite realist i allt, så borde jag sätta upp ett mål som faktiskt är nåbart. Jag tänker såhär. Imorgon ska jag ställa mig på en våg (ryser av tanken) och väga in mig.. på måndagen efter det väger jag in mig igen och kollar om det hänt ngt samt hur dieten känns.
Vet redan nu att jag måste till affären imorgon. Keso, avokado,bär, blomkål och broccoli står på listan. Man ska tydligen inte äta sånt som växer under jord.. men om valet stod mellan godis eller morot så borde det väl inte vara så hårt eller? Kommer gå in i detta med nyfikenhet.. 1 vecka..here we go.

Kommentarer
Postat av: Anonym

En jättebra sida angående lcgf är www.kostdoktorn.se Där får du många bra tips. Du ska ersätta kolhydraterna med fett inte protein, då kommer du att bli mer mätt.

2012-08-06 @ 08:08:20
Postat av: Anonym

Lchf menar jag givitvis.

2012-08-06 @ 08:08:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0