Oh sweet schezuuus

Trodde faktiskt på allvar att jag var döende igår. For real. Huvudvärken from hell, jag skojar inte.
Hade några måsten på min lista igår, oh my god säger jag bara, idag tänker jag inte röra mig utanför huset typ. El tja.. jag lovade lite vagt att plocka blåbär med Flisen i em.. ska nog hinna få upp lite energi tills dess.
Var med Flisen till bästa frisören igår. Hade totalglömt att det var persmäss igår. Persmöss=môe fôlk=noll parkering.
Alltså, vi kom lite försent.. förlåt bästa L, med det var ett trafikkaos o det var en pers (hehe) i sig att komma fram till salongen.
Kände att jag hade feber och var lätt svimfärdig och illamående :( och varje gång jag pratade så kändes det som att huvudet skulle sprängas i tusen små bitar typ. Huga.
Kom hem efter alla om och men. Flisen gick till M och var där resten av em. Tack gullegos, för jag låg på soffan och dog en smula. Huvudvärk, snorig och feber tjoho. Låg med en kall trasa på pannan fram till kl 22. Då hämtade jag en ny trasa, 2 panodil och spyhinken (ifall att..). Sov på soffan inatt av 2 anledningar. 1. jag tokhostar och snorar (sen orkade jag inte masa in mig till sängen). 2. ByggareBob jobbar numera så han behöver sova.

Vaknade när sambon kom upp och kände mig faktiskt bättre tack gode gud för det, ff väldigt seg och trött, men mkt bättre.
Hemmadag deluxe o vet ni.. jag tänker inte ens slänga på en tvättmaskin..Laga mat på sin höjd, no moore no less.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0