Fröken.. for real!!!

Idag kom det. Vad? Min förskollärarlegitimation OCH lärarlegitimation!! Fröken for real liksom!! Jag ringde till skolverket imorse för 2 anledningars skull. 1. Hur går jag tillväga rent praktiskt med en anmälan mot kommunen till skolinspektionen. Herrescheeezus vad jag ska göra detta på rätt sätt. Det ska svida värre än salt i såren och lämna en sjuk och tråkig eftersmak.. lääääänge. Killen på skolverket var mkt bra att prata med och lovade att ta reda på det han själv inte kunde svara på. THANK YOU DARLING!
Det andra jag ringde om var just legitimationen. Efter inte mindre än 2 brev om begäran av kompletterande uppgifter så valde jag o ringa istället. Seriöst.. Vad vill ni ha???? Hade laddat från tårna (detta var min första fråga) och var lite taggad så att säga. Han bad om personnr.. och sen som ren skär magi (jag hade förväntat mig ett tokpissigt svar) så säger han.. "Det ligger ju här klart!" VA??? SAY WHAT? Jaha? Vad händer nu..Mja sa han, jag skickar det till dig idag så har du det på måndag.. Oj.
Tackarrr. Väry mycket tack och underbara guldgosse..tack för att you made my day! Precis så sa jag :)
(Guldgossen fnissade och visste inte riktigt hur han skulle svara, lät generad liksom..)
 
Började sent idag. Men jisses vad jag hann med mkt saker innan dess. Till o med plantera om en blomma.. Där överraskade jag tom mig själv om jag ska vara ärlig.
Väl på worki ramlar dagen på i 120 km/h.. typ. Intensivt, glatt och underbart!
Hann tom kika in på mailen och vad fanns där? Jo, min legitimation att skriva ut!! LYCKA <3 på riktigt. Skuttade till skrivaren och mina fina kollegor i huset undrade lite vad som hände.. Kunde inte låta bli att visa min riktiga o sanna glädje. Wow. Det ÄR stort. Jag är en sjukt stolt förskollärare och är numera legitimerad proffisionell kunskapsutlärare och lekare med meningsfullhet och lärande. Hihihi jag är bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0