Today is D day

Idag ska det beryktade Xet skickas på tryck. Wow. Det ser så proffsigt ut när det är på pdf-fil. Har jag gjort? Hm..Hur har jag fixat det egentligen? Alla fall. Flis o jag ska dra upp till Uni lite senare o lämna in ett pappersex till min examinator. Helt amazing. Känner mig så enormt lättad. Snart är det över. Igår (precis när jag skulle somna) bad jag som vanligt en liten kvällsbön om Felicias tillfrisknande och då slog det mig.. Jag är snart klar med skolan. Kan ju meddela att det var några glädjetårar som ramlade nerför min kind. Vilken lättnad. Återigen. Hur har jag fixat detta=? Har jag fixat detta? Vill bara säga att trots att jag har en kurs kvar så är jag riktigt stolt över mig själv. Jag har många dagar knappt haft näsan över vattenytan, orken, lusten och motivationen varit i bott.. Men jag har snart fixat detta också. De säger ju att det som inte dödar, härdar.. Men jag är trasig inombords. Vet inte om jag någonsin kommer bli hel igen.. det visar sig längre fram i livet. Men jag vet att VI lever och VI kämpar för livet.

Kommentarer
Postat av: Mari M

Jag har sagt det förut o jag säger det igen, Du är fantastisk Sara som har rott det här i hamn! Jag är djupt imponerad av att du fixat allt detta o samtidigt varit en närvarande o fantastisk mamma till flis. Ja, det som inte dödar en härdar en...eller?... Jag tror att man förändras o växer genom livet o man lär sig acceptera för att kunna gå vidare o ta i tu med motgångar. Du kommer bli hel igen men med en livserfarenhet som inte går att få utan att ha upplevt den, o en erfarenhet du kunde varit utan eller hur! men nu har du den så gör ngt bra av den. Min mammas självmord när jag var tonåring kan jag inte få ogjort men jag har efter många år lärt mig att acceptera o min livserfarenhet har gjort mig mer lyhörd o att värdesätta livet mkt mer och det är viktigt att prata med varandra både om roliga o svåra saker. Alla är vi människor o värdefulla för varandra, min mamma tyckte inte att hon var det o det var oerhört sorgligt. Vad jag vill säga är att livet formar oss o ibland får vi käftsmällar men vi tar oss förbi o kommer vidare som starkare o klokare människor. Att acceptera o ta tag i svårigheterna är viktigt o det har du verkligen gjort. Jag menar inte acceptera som att man tycker det är ok att ens barn är svårt sjukt utan att man inser att detta fruktansvärda har inträffat o nu måste man handla. Hoppas du förstår mitt resonemang stumpan! Kramis!

2010-11-04 @ 11:48:44
Postat av: Frida

Du är fantastiskt duktig Sara som klarat av detta och sista kursen klarar du galant!Härlig VFU med härliga barn väntar dig!Du kan få låna böckerna till kursen av mig!Styrkekramar!

2010-11-04 @ 13:34:41
URL: http://fridasvardagochresa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0