Mysmorgon med Flisfisen

Börjar lite sent idag. Himla trevligt o det gör mig verkligen inget alls att sluta lite senare för H hämtar Flis när han slutar vid 16. Flis o jag har mysmorgon o äter frukost framför Nicke Nyfiken och bara tar det lugnt för en gångs skull. Jag är ju inte direkt känd för att vara den mest piggaste människan på mogonkvisten. Även om jag har en dotter som verkligen uppskattar en ny dag efter en god nattsömn. Alltid lika pigg o glad när jag kommer in.
Numera ligger det en bok vid sidan av sängen som hon når själv. Då är hon sysselsatt i si så där...5 min typ högst.

Men, idag skiner solen och det ser helt fantastiskt ut ute. Vi ska cykla till dagis med lite packning o hur jag ska få med allt har jag inte riktigt löst...än.

Pratade med Mari igår. Huga vad jag saknar mina kompisar från universitetet. Det ska bli så spännande o höra hur ala haft det och sitta o få prata av sig med alla underbara trevliga personer.

Ella o Josefin kom förbi igår när de var på en liten cykeltur. Ella..lilla älskade smulisen, så duktig och fin liten tjej. Love you my girls. Alltid härligt o ni gör flis o mig på bra humör när vi ses.

Ska messa försäljaren med hudprodukterna idag, det går inte att pröjsa 700 spänn ens med delbetalning *2.
Måste göra oss iordnining nu..hepp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0