Hallå helt alone eller?

Skulle varit sååå kul att kraxa loss hos tezz ikväll, men minus barnvakt vad göra? Ja, min dotter har en pappa och ja han bor med oss. Men nej, det var inte läge att ge sig ut ikväll.

Telefonätet är totalt överbelastad typ, jag har en idé om det. Regnväder= de flesta sitter i telefonen o pratar med varandra istället för att ses...Jaha, kul för oss andra som är sjukligt besatta av att skicka sms...TACK!

Så...GRATTIS Ronnie på namnsdagen! Where ever you may be...

Gumma. Har inte haft tid att höra av mig idag, men hoppas verkligen att du inte gnuggat knogarna av dig inför morgondagen. Men jag ser fram mot kvällen.. Ska bli skoj.

Har börjat förbereda Flis 2-årsdag! Har bakat en sats med Lisa´s klick-kakor
(nice o enkelt) och kokosmuffins. Det som ska bakas är kokosrutor och tårta. Mormor gör de allra bästa bullarna någonsin så hon fick äran :)
Det blir lite annat gott också att bjudas på.. men jag tänker inte avslöja allt nu heller. Har alla fall köpt ballonger och ett tårtljus med en 2:a på.

Träffade Anna o Linnea idag. Det var nästan 1 år sen.. Hur sjukt pinsamt är det inte att man inte lyckats få till en träff eller 2 när man bor typ 10 min bilväg från varandra? Skärpning.
Anna är en ren glädjekälla.. tycker sååå mycket om dig gumman o lillan.

Nu är det kvällen. Blir inge sent för mig idag, minus vin och minus allt vad kalas heter. Why? Jag ska jobba imorgon! Jag har inte jobbat på sjukt länge nu, men skolan är i första hand. Så är det bara. Ska bli himla kul o träffa alla underbara trevliga människor igen.. Saknar 22:an
hepp

Kommentarer
Postat av: Ronnie

Här har du Ronnie! :)
Tack för att du tänker på oss stackare med det fina namnet.:)

2008-05-16 @ 22:26:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0