dagens

Det är inläsningsdag idag, skönt, ska försöka att kurera mig lite. Mår fortfarande inte bra o det kan ju inte vara ett bra tecken att känna sig bakis när man vaknar. Eller?
Är seg, och jag får höra att jag inte är mig lik. Det kanske inte är så konstigt, sover ju inte bra och är sliten.
Nog tyckasynd om mig. Det blir bättre.
Idag när jag lämnade Flis på dagis så bara kände jag hur mycket jag längtar efter vfu (praktik). Jag vill läsa massor av sagor, jag vill spela spel, busa, leka, lära ut och lära mig själv. Vara utomhus och ha kul!
Det är ju inte många veckor kvar tills det är dags så det börjar dra ihop sig o det ska bli fantastiskt kul!
Det känns så bra o rätt. Äntligen känns det som om mitt liv fått rätsida och att jag är på g.
Jag har ett mål vad jag vill arbeta med resten av mitt liv. En intressant tanke är att människor som har arbetat med barn i olika åldrar verkar vara genuint lyckliga livet ut. Det ska bli underbart att få möjligheten att vara delaktig i många barns liv o samtidigt ha kul. Det kommer säkert jobbiga stunder, det gör det alltid, men positiv som jag är så tror jag det goda o lyckliga väger upp det tunga.

Idag ska har jag en liten att göra lista. Jag har gjort ett städschema som jag faktiskt följer ( behöver alltså inte panikstäda i fortsättningen när ngn kommer hit...). Idag står det dammtorkning av sovrummen o städa lilltoan. Köpte även tyg för ett tag sen på IKEA. Kanske syr lite gardiner också...beror på hur amitiös jag känner mig. Just nu ska jag sätta på lite kaffe o försöka vakna till liv. Eller så stänger jag av datorn, sover 1 timme o dricker kaffe sen? Ah...så får det bli.
natti för en stund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0