dagen efter

Mår jag alldeles utmärkt! 2 glas rödvin och en massa MASSA prat under kvällen gjorde mig på otroligt bra humör. Nej, jag gick inte ut. Henrik hämtade mig o körde hem för jag mådde inte så bra i magen. Bara mig själv att skylla då jag åt lite blandning av ett gäng goda ostar. En god ost luktar fotsvett men smakar ljuvligt...
Jag hade en tanke att köpa med en laktosfri cream cheese ost till bara mig, men varför jag inte gjorde det är ett ofattbart faktum.
Jag åt inte mycket, men idag kan jag knappt stå på benen. Magen nyper så hårt så det känns nästan som ngn drar ett baseballträ i magen på mig då o då.
Inte kul, men bara mig själv att skylla.

Det var alla fall sjukt kul o träffa mina girls. Fan vad sjukt att vi känt varandra i nästan 30 år Sofia.. Du är en sötis.

Flis sov hos farmor o farfar o det hade gått superbra. Morfar ringde o vart lite på bäshumör o surade o sa att det faktiskt var hans tur snart o ha flis över natten :)
Klart vi fixar det.. Men innan vi kom till krp idag så blev jag akut Flissugen.. Det är jobbigt eftersom hon sov ca 1½ timme till efter att vi hade kommit dit. Kommer ihåg när smulis var pyttebebis o hade en radar som sa till henne o väckte henne så fort jag skulle sätta mig o äta. Hehehe det var tider det.

Nu är det söndagkväll. Skönt med ny vecka imorgon, inget sött på ett par dagar o ge magen en välförtjänt vila.

Henrik o jag var faktiskt ute o handlade tillsammans idag. Vi köpte en ny kaffebryggare (äntligen) och en nicke nyfiken film till flis.
Sen blev det lite kläder till henne (som vanligt) och faktiskt 2 blusar till mig ( H betalade tack *puss*). Jag köpte även ett par skor (betalade själv) på intersport. Tänka sig.. jag unnade mig ngt! Det var dags för nya skor. Jag säger bara tittut på tånis...

En sak till.. Henrik frågade flis om hon var pappas älskling häromdagen. Nej, sa hon...MAMMIS ÄLSKLING svarade hon o gav mig en puss o kram. Stackars pappi vart ltie ställd så att säga men jag bara njöt. DEt är kärlek det.
Efter en dag eller 2 så frågade jag om hon var mammis o pappis älsking..ja,sa hon o vart alldles tossig. :)
Pluttan,älskar dig verkligen mest av allt i hela världen. Mammis lilla bustjej.
hepp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0