Lusseliten

Idag har det varit Lucisdags på dagis. Flis skulle vara Lucia med rött band kring midjan för att hålla upp det extremt stora nattlinnet o ha en luciakrona på huvudet. Hon hade ett ljus i handen när vi kom o var jätteintresserad av detta. Hon hade även linnet med glitter kring midjan.. Och alla vet ju hur bra sånt sitter...
Kronon? nja.. inte så stor chans för det.
Hon var bara hur söt som helst alla fall o hade en liten förshow för alla föräldrar o syskon. Hon var liksom inte intresserad av att stå o vänta innanför ett staket o se mammi o pappi utanför. Inte så mycket där nej. Hon ville showa o visade alla hur fin hon var istället. Min lilla teaterapa...*S*
Sen började barnen tåga fram o flis hoppade med i gänget o var så duktig o stå still o sjöng så bra. Hon hade lite egenheter för sig o kollade in sin omgivning riktigt noga, men det gör inte ngt. Hon är bara 1½ år gammal.
Sen lite lussefika på avdelningen. Fröknarna fick paket o jag hoppas att dom vet hur myvket dom är omtyckta.

Det är babyboom på dagis. EN MASSA småsyskon har pluppat ut i höst o vi väntar in 3 till på löpande band kommande månader.
Flis är fashinerad över detta med bebisar. Jag är lite orolig, inte för att hon skulle göra ngn illa ellr så, men när hon säger.. "mamma egen bebis" drar jag öronen åt mig. Inga fler bebisar nu. Jag pluggar ju!! Sen ska Flis få vara liten själv o få 100% uppmärksamhet av mig ett par år. Fler barn.. gärna men inte nu.

Idag har det varit redovisning. Imorgon är det redovisning. Hoppla hej håll i hatten!
Gick väl bra idag tycker jag. Fick lite prestationsånget efter att vi hade hört den första gruppen som redovisat. Dom var ruskiga o hade superinfo liksom.
Vi.. mja inte så värst mycket kött på benen, men vi hade gjort en bra kritisk granskning tycker jag av det vi fick ihop. Eller hur Evelina?
Imrogn redovisar vi hälsomässan. Min massagebänk står redo för förfogande o det ska bli askul. Har en liten överraskning på lut..*HEHEHE* Berättar mer imorgon. OBS! Fjäskar inte för ngt el ngn.. jag är faktiskt bara så här snäll.

Var o kollade upp mitt blodvärde förresten. Tokbra, riktigt oväntat så sköterskan tyckte jag skulle söka för det istället..Skumt.
Sängen hägrar. En panodil för lite värk o sen slocknar jag direkt!
Sov gott allihopa ha en riktigt fin Lucia imorgon

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0