Slut

Jag känner mig så jäkla misslyckad. Trots den bra konkreta kritiken på handledaträffen igår så har jag tappat förtroendet för mig själv o det känns inte som att jag gjort uppsatsen på rätt sätt. Jag är ledsen o frustrerad.. Jag skulle behöva så sjukt mkt tid för att fixa ihop det här till en G-nivå....Den tiden förhandlar jag om o jag står alltid som förlorare i slutänden. Det är inte mkt som håller ihop mig just nu.. förtvivlan o frustrationen håller på att ta över.. FY fan :´(

Kommentarer
Postat av: Sandra - I Min Rosa Bubbla

Kikar in.. Vad ska du göra i helgen då? :)

2010-10-08 @ 10:36:07
URL: http://sandraorrebro.blogg.se/
Postat av: Sara O

Du kan det här Sola mi, du är så duktig och du ger aldrig upp. Så det är inget skäl att se ner på sig nu inte! Vi är klara snart! Efter jul är vi fria! bara massor med Flistid! Så bit ihop och se tillbaka på allt vi har gjort, och sen hur lite det är kvar! Chop, chop!

2010-10-08 @ 19:19:27
Postat av: Mari M

Gumman, jag ska skänka dig all kraft som går o tänka positiva tankar...det ska nog gå bra ska du se, framförallt ska du INTE känna dig misslycka. Herregud vilken vardag du befinner dig i, att sedan sno ihop ett ex-arbete är otroligt starkt!! Jag tror på dig tjejen o stödjer dig till 110% Stora goa kramar!

2010-10-08 @ 21:19:04
Postat av: Hälsogudinnan - din inspiration till ett hälsosamt liv!

Du fixart!!! Känn dig absolut inte misslyckad för det är du inte!! Dessutom så har jag hört att om man inte får ihop det denna gång så finns en ny chans i januari..eller nån annan gång.. så skulle det verkligen inte gå vägen denna gång för dig så använder du bara det du gjort och fixar till det nån annan gång.. massa kramar!

2010-10-10 @ 19:39:12
URL: http://halsogudinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0