Dagens ros

TIll sjukhusclownerna som hälsade på lekterapin idag. VILKA FANTASTISKA MÄNNISKOR DET FINNS! Flis bjöd på show. Hon drog 4 fräckisar o fick clownerna att riktigt bryta ihop av skratt. Min dotter har liksom noll skrupler o tycker att kiss o bajs är det roligaste någonsin. Najs. Hon skapade även ett band med clownerna. Flis på trummor, clown 1 på uckelele+sång o den andra på bongotrumma+ sång. S mamma Anna, fick skaka lite tamburin. Vad kommer det bli av Flis måntro? Showartist? Standup-komiker? Musiker? Hon pratar om att bli barnläkare på 12:an faktiskt.. spännande att vilja vara i den världen som satt djupa spår i henne. Jaja, hon får bli PRECIS vad hon vill. Efter clownbesöket gick S o Flis o jag o Anna till Patienthotellet för att äta lunch. Mysigt. Efter det skulle vi gå till dagvården för säg den lycka som varar förevigt. Igårkväll efter att flis hade duschat så började den fd intorkade varklumpen vara igen. Blää uschamejjen va äckligt. Syster K fick tvätta rent o sa att kroppen är ju extra känslig efter högdosen, så det kan vara en rejäl infektion på g. Måste hålla koll på klumpen så det inte blir mer var som kommer ut. Då måste vi in.. IGEN. Men dagens ros till dagvården också, detta för att man kan komma dit helt oanmäld o få proffshjälp på direkten.

Kommentarer
Postat av: Bimbo Boy

Behövs fler snälla människor i världen. :D

2010-10-28 @ 15:01:02
URL: http://bimboboy.com/blogg
Postat av: lucke

Var med och tävla om ett par korsörhängen på min blogg :P

2010-10-28 @ 15:13:26
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: Annica

Hej Sara!

Fin blogg du har! Vi var ju på 12:an när Hugo var liten. INTE kul! Väldigt varierande hur personalen var tycker jag, endel toppen andra...botten..

Kram till er och hoppas att ni slipper detta nu!

2010-10-29 @ 07:34:59
URL: http://annicasblogg.bloggplatsen.se
Postat av: Evelina

Ja vad kommer det bli av den ungen :) Jag gissar på en U-sväng...hon samlar ihop all den där ungerbara energin och blir något i stil med advokat eller läkare. En sak är säker iaf, hon kommer aldrig bli vanlig :) Hon kommer alltid vara något lite extra, en liten guldkant på människors vardag!

KRAMIS!

2010-10-29 @ 08:58:21
URL: http://enlitenbitkaka.blogspot.com
Postat av: Fia

Lilla solstrålen! Saknar er...

2010-10-29 @ 16:09:53
Postat av: Leandersonja

Very resourceful, thank you dave

2011-05-19 @ 12:59:40
URL: http://leandersonja.blogsmall.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0